Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Po skiepo
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Vaikų sveikata > Skiepai
Pages: 1, 2
samiene
QUOTE(Jomke @ 2004 06 04, 17:14)
Man tai liepe tik ta diena neiti i lauka,ir maudziau tik parai praejus po skiepuko. 2.gif kai slogavo ir kosejo tai neskiepijo,kai pasveikom tik tada ir paskiepijo g.gif
*

Mums gyd. lygiai taip pat liepe nemaudyti ta diena. O del lauko....taigi vistiek is poliklinikos per lauka eiti reikia. Taigi jokio skirtumo... bet del ramumo galima neiti daugiau i lauka. smile.gif
Meka Pinavija
Mes po skiepo maudėmes ir į lauką ėjom kitą dieną.
gielux
Maudėmes ir ėjom į lauką sekančią dieną
Paradigma
Mes ėjom į lauką dar tą pačią dieną, o maudėm sekančią... ax.gif
inga656
Mano vaika vakar skiepijo i abi kojytes,jai 7men. nakti ja krete saltis,temperatura laikesi visa nakti iki siol dar laikosi,ar nieko blogo,ar praeis?
inga-uk
ta vakara as nemaudau savo pupos, nors gal reiketu? g.gif , truputi baisoka, o kas del laukucio, tai vazinejames ir bunam labai patenkintos smile.gif , vienu zodzu viskas eina iprasa vaga tik be vandenuko 4u.gif. aisku buna biski dirglesne, gal maziau valgo, bet gydytoja sako nieko cia blogo, tokia vaikucio reakcija i vakcinas
Papildyta:
QUOTE(inga656 @ 2006 09 21, 08:58)
Mano vaika vakar skiepijo i abi kojytes,jai 7men. nakti ja krete saltis,temperatura laikesi visa nakti iki siol dar laikosi,ar nieko blogo,ar praeis?
*

mus tik pirma skiepa skiepyjo rankyte, o tap visus kartus i abi kojytes smile.gif , man tap buvo gydytoja sakius, jei bus temperatura duoti paracetamolio lasiukais, o jei nekrenta tai patarciau vaziuoti atgal pas gydytoja smile.gif cia mano nuomone, gal kuriama galvoja kitaip, bet as tai taip daryciau rolleyes.gif
inga656
QUOTE(inga-uk @ 2006 09 21, 15:23)
ta vakara as nemaudau savo pupos, nors gal reiketu? g.gif , truputi baisoka, o kas del laukucio, tai vazinejames ir bunam labai patenkintos smile.gif , vienu zodzu viskas eina iprasa vaga tik be vandenuko 4u.gif. aisku buna biski dirglesne, gal maziau valgo, bet gydytoja sako nieko cia blogo, tokia vaikucio reakcija i vakcinas
Papildyta:

mus tik pirma skiepa skiepyjo rankyte, o tap visus kartus i abi kojytes smile.gif , man tap buvo gydytoja sakius, jei bus temperatura duoti paracetamolio lasiukais, o jei nekrenta tai patarciau vaziuoti atgal pas gydytoja smile.gif  cia mano nuomone, gal kuriama galvoja kitaip, bet as tai taip daryciau rolleyes.gif
*

Aciu uz patarima smile.gif ,mano mergytei jau geriau biggrin.gif .As tai jai zvakutes nuo temperaturos davinejau!!! bigsmile.gif
Paul@
QUOTE(gielux @ 2006 08 31, 10:51)
Maudėmes ir ėjom į lauką sekančią dieną
*

Mes taip pat taip darem drinks_cheers.gif
<kristukas>
Su pirmaisiais skiepais į lauką ėjom tą pačią dieną, nes buvo vasara ir šiltas, gražus oras. O po 6 mėn. skiepo vieną dienelę pasėdėjom namie, nesinorėjo eiti į vėjuotą ir drėgną orą smile.gif
Do_do_do
Kadangi nebuvo jokios reakcijos, tai po pirmo skiepo i lauka ejom ta pacia, o maudemes kita diena. Po antro skiepo lauke buvo nekoks oras, tai i lauka ejom ir maudemes kita diena.
isola
mums po pirmo skiepo nebuvo jokios reakcijos na tik truputį irzlesnė nei paprastai. Skiepijomės mokama vakcina o į lauką ir maudytis - tik kitą dieną
edux
mes po skiepu visada eidavome i lauka,kazkaip net nesusimasciau,kad gal nereiketu ax.gif nes visada gerai jautesi ir nebuvo salutinio poveikio.kaip tik siandien gavome 15 men. skiepa(truputi paveluotai),tai lauke beveik 2 val isbuvome gryzinedami namo smile.gif o maudau tai visada sekancia diena.
mamiux
Ejom po skiepo i lauka ir nieko schmoll.gif Maudemes tikrai ne ta pacia diena,net po 2-3 d.
virguliuke
QUOTE(samiene @ 2006 07 04, 19:31)
Mums gyd. lygiai taip pat liepe nemaudyti ta diena. O del lauko....taigi vistiek is poliklinikos per lauka eiti reikia. Taigi jokio skirtumo... bet del ramumo galima neiti daugiau i lauka.  smile.gif
*

drinks_cheers.gif
Rita_M
Šiandien dukryte paskiepijo. Prieš einant skiepytis išmaudžiau, o paskui maudysiu po dviejų dienelių. Žinoma, užpakaliuka kaip ir visada kiekviena karta keičiant sauskelnes nuplaunu. smile.gif
dangausvaivorykste
I lauka ejome ir ta pacia diena nes dideliu reakciju nuo skiepu neturejome bet maudyti maudeme tik 2-3diena,tik vienam skiepui turejome reakcija didele temperatura bet kitiems NE!
Lilija73
QUOTE(dangausvaivorykste @ 2007 09 26, 16:31)
I lauka ejome ir ta pacia diena nes dideliu reakciju nuo skiepu neturejome bet maudyti maudeme tik 2-3diena,tik vienam skiepui turejome reakcija didele temperatura bet kitiems NE!
*

sveiki. o kur galima mokamai paskiepiti vaiką. ir kiek tai kainuos, nes pas mus vaikelis po skiepą labai jau ne ramus. verysad.gif
Nosferatu
QUOTE(Lilija73 @ 2007 10 04, 11:17)
sveiki. o kur galima mokamai paskiepiti vaiką. ir kiek tai kainuos, nes pas mus vaikelis po skiepą labai jau ne ramus. verysad.gif
*

mes skiepijomes poliklinikoje, geri isvalyti skiepai ir nereikia jokiu mokamu ieskot, pries 10 metu as dukra skiepijau tik mokamais, nes poliklinikoje buvo siaubingi ir neisvalyti, o dabar geri skiepai bigsmile.gif
Šypsenėlė24
Po skiepo į kiemą einame kitą dieną, o maudomės po 2
gelite
mums tai liepe i lauka vesti tik kita diena,neslapinti tos vietos kur dure.
gobsiukas
mes skiepijom nemokamais skiepais ir abu vaikus ir neisykio nieko nebuvo musu poliklinika toli tad ejom namo nepagalvojau kad jiems kas nors gali ir nenutiko ir vakare dar i lauka ejom o maudytis tik kita diena smile.gif
Asta3
Mes po skiepuko maudėmės ir važiavom į laukutį po 2 dienelių.
egllute
skiepo diena tai niekur neinam, maudom tik po keliu dienu, o jei nera temperaturos ir mazylis atrodo iprastai tai kita diena i lauka iseinam smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.