Artemide123
2010 12 28, 08:21
 Iškilo man nemaža dilema, norėčiau išgirsti atsakymą iš vyrų ir moterų. Bendrauju , praktiškai gyvenu su vienu žmogumi, kurio elgesys paskutinius du mėnesius į mane pasikeitė taip, tarsi jis rėkte rėktų dedam tašką, o to daryt neskuba, o vis labiau bando skaudint ir skaudint giliau, (tik kai bebūtų keista man jau nebeskauda). Visa tai prasidejo pries du menesius, kai jis panoro pab9ti vienas su savimi ir susigaudyti mintyse, be to nemaža darbų ir man skirs mažiau laiko. Viskas aišku neskambino jis ir aš, po to kaip ir santykiai apsitvarkė, nes ir pykčio buvo ir visko, (nes iki to skambučių nevienas buvo, dėmesys, gėlės). Vėliau pas ji atsikraustė giminaitis, kuris, anot jo , gyveno iki praktiškai švenčių, viskas suprantama, atvažiuodavo pas mane ir jausdavosi nekaip, pasiaiškinimas, kad nesava zona ir panašiai. Ženklų dėmesio nesulaukiau gėlių, saldainių. Nuo gruodžio vidurio išvis jaučiuos kaip šiukšlė: į firmos vakarėlį nesivežė, atseit tik regionui skirtos vietos dvi ir jis važiavo su viršininku, kitą savaitę atvažiavo draugas su antrąja puse, nepasikvietė kartu pavakarot, tarsi mančs gėdintųsi (iš tikro esu įspūdingai atrodanti), kai paklausiau ar manęs gėdyjasi, atsakė prisimasčiau, Pakutine savaitę elgėsi kaip ir padoriai, pokalbiai, atvežė sutaisęs kompiuterį ir didžiausias nuotykis kūčių dieną, pasiskambino kad atvažiuos, tačiau po šiai dienai nė sms, nė skambučio. Aišku, suprantama man į naudą sutaupiau  dovanos nereikėjo pirkt, ir kaip ir priežastį žinau, dirbo ir lakstė su popieriais ir mašina (draugė mano parabolitinė antena gyvenanti viename name pranešė), tačiau kad ir kokios priežastys būtų . aš manau, neviduramžiais gyvenam, prasinešt įmanoma. Ką manote, kaip patartumėt reaguoti į tokį elgesį? nes aš mąstau : žmogus tave nuodugniai išbandė, nusivylė ir galiausiai uždėjo antspaudą ,,ATMESTA" ..
QUOTE(Artemide123 @ 2010 12 28, 08:21) Ką manote, kaip patartumėt reaguoti į tokį elgesį? Natūraliai.
Shatura
2010 12 28, 11:18
As irgi atmesciau
kaip ir aišku viskas čia...finita...
Ramiele
2010 12 28, 17:16
QUOTE(juzė @ 2010 12 28, 11:15) Puikus patarimas
Shatura
2010 12 28, 18:09
Autorė, o kodėl jus galvojate, kad atrodote įspūdingai? Ir elgiates? Ir aš nelabai su dovanom supratau  Tai jei jūsų vaikinas būtų pasirodęs, jus bėgtumėte į artimiausią kipską dovanos?
Onomotopėja
2010 12 28, 19:02
Visos čia mes įspūdingos, kol kokia įspūdingesnė nepasirodo...  , tai viskas čia aišku, ko čia dar ieškot? Nereik jam jūsų, ir jūs jam dėmesio nebeteikit....yra, pasirodo, įspūdingesnių ir už jus...
mylimaa
2010 12 28, 19:51
manau ir pati viska gerai suprantate, tik kaip ir visos mes, ieskote paguodos ar pasakymo, kad viskas bus gerai  manau turetumete tiesiai sviesiai pasikalbeti, o ne eiti aplinkui ir laukti ka jis pats nuspres. o jei kaip sakote jo skaudinimai jusu nebeveikia, tai manau uzverskite si puslapi ir pradekite kita, viska pamirsusi
Artemide123
2010 12 28, 20:06
paskaičiau keletos moterų atsakymų ir susijuokiau  , veikia emocijos ir nuomones tik ispudinga, šiaip klausimas vyrams, nes kiek teko domėtis vyrai mąsto kitaip nei mes, jie logikai. Antra, taip, išvaizda mano visada prižiūrėta, figūra praktiškai ideali (P. S. savo amžiui dar pavaikštau podiumu ir rengiuos ne iš parduotuvių, o siivuosi pas stilistus), o kita tie patys avatarai mielosios parodo, jei nesinori reklamuotis nededi foto, o jei svetimas, nenori parodyt gyvos, o tiesiog slepiatės ir jaučiautės garbingos po svetimu paveiksliuku (čia taip pat garsiausių pasaulio psichologų nuomonė)
Shatura
2010 12 28, 20:15
QUOTE(Artemide123 @ 2010 12 28, 21:06) paskaičiau keletos moterų atsakymų ir susijuokiau  , veikia emocijos ir nuomones tik ispudinga, šiaip klausimas vyrams, nes kiek teko domėtis vyrai mąsto kitaip nei mes, jie logikai. Antra, taip, išvaizda mano visada prižiūrėta, figūra praktiškai ideali (P. S. savo amžiui dar pavaikštau podiumu ir rengiuos ne iš parduotuvių, o siivuosi pas stilistus), o kita tie patys avatarai mielosios parodo, jei nesinori reklamuotis nededi foto, o jei svetimas, nenori parodyt gyvos, o tiesiog slepiatės ir jaučiautės garbingos po svetimu paveiksliuku (čia taip pat garsiausių pasaulio psichologų nuomonė) O prie ko čia jūsų problemos ir mūsų avatarai?
Onomotopėja
2010 12 29, 07:13
QUOTE(Artemide123 @ 2010 12 28, 20:06) paskaičiau keletos moterų atsakymų ir susijuokiau  , veikia emocijos ir nuomones tik ispudinga, šiaip klausimas vyrams, nes kiek teko domėtis vyrai mąsto kitaip nei mes, jie logikai. Antra, taip, išvaizda mano visada prižiūrėta, figūra praktiškai ideali (P. S. savo amžiui dar pavaikštau podiumu ir rengiuos ne iš parduotuvių, o siivuosi pas stilistus), o kita tie patys avatarai mielosios parodo, jei nesinori reklamuotis nededi foto, o jei svetimas, nenori parodyt gyvos, o tiesiog slepiatės ir jaučiautės garbingos po svetimu paveiksliuku (čia taip pat garsiausių pasaulio psichologų nuomonė) Kažin, ar visos tos, kur podiumu vaikšto, tokios beraštės, kad taip suvelia sakinius, jog nerasi, nė kur pradžia, nė kur pabaiga, nė ką pasakyt norėjo??
QUOTE(Netikėta @ 2010 12 29, 07:13) Kažin, ar visos tos, kur podiumu vaikšto, tokios beraštės, kad taip suvelia sakinius, jog nerasi, nė kur pradžia, nė kur pabaiga, nė ką pasakyt norėjo??  O kam tas raštas, ji juk podiumu vaikšto...
Dieve, kad taip paprasta butu, jog ideali figura issprestu visas zmogaus, vyro ir moters egzistencijos problemas, bet... Kiek dailiu merginu, moteru yra paliekamos. Juk gyveni ne su figura, o su zmogumi.
Nereikia pykti ant pasisakiusiujum jos teisios. Yra daug niuansu kurie sudeliojo taskelius. Suprantu, kad zmones yra uzsieme, bet juk ne tiek, kad per tiek laiko nepaskambintu, neparasytu zinutes mylimam, rupimam zmogui. Juk Kaledos, kiek mes visos gavome sveikinimu is senai primirstu zmoniu, kurie dar mus atsimena, o cia dabar zmogus su kuriuo gyveni, bendrauji...
O ar jus mylite ta zmogu, kad dovaneles pirkimui pasirinkote paskutine minute...
Kokios jums logikos reikia? Logika ir pasizymi kai gali samoningai analizuoti situacija, suvokti veiksmu prasme, pasekmes.
Patraukli ir Savarankiska
2010 12 29, 10:00
Labai nori , kad visos vietoj avatarų savo foto įkeltų ? Ar neteks paskui nagų griaužti , kad yra daug gražesnių moterų ? Ne visos manekenės yra gražios .
QUOTE(senmerge @ 2010 12 29, 11:00) Labai nori , kad visos vietoj avatarų savo foto įkeltų ? Ar neteks paskui nagų griaužti , kad yra daug gražesnių moterų ? Ne visos manekenės yra gražios . Na zinot kaip buna, ka zmogus turi tuo ir didziuojasi. Siaip ir temos autore savo nuotraukos nepatalpino, idomu kodel, del kokiu priezasciu slepiasi, ka siuo atzvilgiu pasakytu jos minimi psichologai?
Shatura
2010 12 29, 11:16
QUOTE(Netikėta @ 2010 12 29, 08:13) Kažin, ar visos tos, kur podiumu vaikšto, tokios beraštės, kad taip suvelia sakinius, jog nerasi, nė kur pradžia, nė kur pabaiga, nė ką pasakyt norėjo??  Aš ir rašiau- irgi "atmesčiau'
Patraukli ir Savarankiska
2010 12 29, 11:39
QUOTE(Moonte @ 2010 12 29, 12:08) Na zinot kaip buna, ka zmogus turi tuo ir didziuojasi. Siaip ir temos autore savo nuotraukos nepatalpino, idomu kodel, del kokiu priezasciu slepiasi, ka siuo atzvilgiu pasakytu jos minimi psichologai? Todėl , kad per geros nuomonės apie save  . Jei jau labai patiktų savo vaikinui , jis taip nesielgtų .
Militukas
2011 01 05, 11:48
Cia mano nuomone greiciausiai jusu antra puse kita susirado todel ir i vakareli jum eiti vietos neliko  . O uzsiemes jis tikrai ne darbais, o kuo kitu  .
tai bėda...toookia graži, o jos nemyli...ką daryt ką daryt.pasikart
Ramiele
2011 01 05, 17:26
Va ir gyvenimiška pamoka. Ne vien kūną gražų turi turėt, o dar ir galvelėj konors
zhilius
2011 01 05, 20:47
Bet tai kai autore kiaura    Mano subjektyvia nuomone, jai svieciasi kokie 85% senmergyste/nelaimingas seimyninis gyvenimas/"laimingas" gyvenimas su 30 metu vyresniu pinigingu pirdziumi. Cia susidaro tokia nuomone, paskaicius tuos kelis jos postus. Tikiuosi as ne teisus
mamyčiukas
2011 01 05, 23:50
Jei jums šis vyrukas vis dar rūpi ir jį norite susigražinti - galima pabandyti duoti jam atsaką, kurio jis nesitiki. Tai jus jį atmetate dėl kito, geresnio.Dažnai suveikia(Juk jis dar santykių nenutraukė, tik uodegą suka ir laiko jus kaip atsarginį variantą). Reikia pasirūpinti, kad tai būtų įtikinama - tapkite šalta, nesuinteresuota ir užimta, užsimenanti,kad va kažkas pakvietė šen ar ten. Ir jokiu būdu neparodykite, kad bijote jo netekti.... Papildyta:Prie gero noro, bet kurį vyruką galima suriesti ir nebūtina būti išvaizdžiai
super_wife
2011 01 06, 23:46
Tikrai,kad kiaura.
given444
2011 01 07, 12:58
QUOTE(zhilius @ 2011 01 05, 18:47) o jūs vat nekiauras, bet vis tiek jus metė, ar ne? mamyčiukas, pasiūlymas gal ir nieko, trenkiantis tiesiai į vyrišką ego, bet žurnalinis, ir laikino efekto.
Taika75
2011 01 08, 19:56
temos autorei-gyvenimas yra gyvenimas...zmones myli- arba ne.beja kaip tu be atrodytum vyrui tas pats-(jai myli,tai tikrai ne delto,kad esi manikene AR TAU TOLI IKI JOS)jusu atveju greiciausiai jusu draugas nenori iskaudinti jusu,nes turi kita,ir dar- nenori pirmas tai pasakyti,nes jau nemazai laiko esat kartu ir gerbia jus...arba atvirksciai....
Oj, prajuokino autore  Jus geriau pas gramatikos mokytoja apsilankykit, uzuot lakscius pas stilistus  Ai, bet kad siais laikais ir tie patys "stilistai" bemoksliai, tai tokie tokius traukia Jusu draugas, matyt, apako nuo jusu grozio ir nebeistvere
Brunetė30
2011 01 26, 09:03
Nieko nesupratau, ką autorė sumalė. Tik tai, kad ji vis tikisi saldainių, gėlių, dėmesio. O ką vyrui veikti su tokia, kuri nei vieno rišlaus sakinio nepasako? Pora kartų pasinaudoja ir ate. Perr tokias ir kyla tokie sulyginimai, jei jau graži, reiškia galvėlė tuščia...
Nesvarbu kaip atrodai, daug svarbiau, kaip vyras prie jūsų jaučiasi  O iš viso konteksto, galiu dar nuraminti, - brangiausias jau senokai nori išsiskirti, bet tikriausiai elgiasi, kaip dauguma kitų vyriškos lyties atstovų, įskaudinančiai tam, kad jūs pati jį atstumtumėte - tokiu atveju vyras lieka nekaltas, "ne jis jus metė"
QUOTE(Netikėta @ 2010 12 28, 20:02) Visos čia mes įspūdingos, kol kokia įspūdingesnė nepasirodo...  , tai viskas čia aišku, ko čia dar ieškot? Nereik jam jūsų, ir jūs jam dėmesio nebeteikit....yra, pasirodo, įspūdingesnių ir už jus...  ir va.. nei gėlių nei saldainių
-Alice-
2011 01 28, 17:07
QUOTE(Artemide123 @ 2010 12 28, 08:21)  Iškilo man nemaža dilema......Ką manote, kaip patartumėt reaguoti į tokį elgesį? nes aš mąstau : žmogus tave nuodugniai išbandė, nusivylė ir galiausiai uždėjo antspaudą ,,ATMESTA" .. Paskaičius susidarė įspūdis, kad jūs tam vyreliui nusibodote, nori nutraukti santykius, bet jis neturi drąsos jums tai pasakyti
Angel*ina
2011 01 28, 17:25
QUOTE(zhilius @ 2011 01 05, 20:47) Oj nimagu  Sitas posakis man primine viena gera draugeli, kuris tokias apibudindavo "vakumas"...
GiedrUla
2011 01 30, 20:03
nu gaila moters, nei gėlių, nei saldainių  "vakumas" - super apibūdinimas - tikslu
aushra1
2011 02 05, 11:06
QUOTE(Artemide123 @ 2010 12 28, 09:21) Vėliau pas ji atsikraustė giminaitis, kuris, anot jo , gyveno iki praktiškai švenčių, viskas suprantama, atvažiuodavo pas mane ir jausdavosi nekaip, pasiaiškinimas, kad nesava zona ir panašiai. O Jūs garantuota, kad ne draugė pas jį atsikraustė? Juo labiau, kad ruošėsi atvykti ir dingo kaip į vandenį. Greičiausiai, jam nereikia besirengiančios pas stilistą ir "tokios įspūdingos". Kaip ir daugelį vyrų traukia labiau žemiškos, nereikalaujančios kažko ypatingo ir sugebančios įvertinti kad ir kuklias vyrų pastangas.
-Monroe-
2011 02 14, 18:37
Nugis smagu kartais paskaityt, tokiu kaip sios temos autores, pasisakymu  A tai cia visur tik kuo mandriau yra bandanciu rasyt . O cia va, tep lep autore parase, pasake, kad ispudinga ji ir t.t. tik vaikinas kazko neberaso... Bet kad ant dovanos sutaupe - uvazaju  Nes as tai amzinai nesutaupau  Perku ir perku tas Kaledines dovanas mylimajam  O kur dar kaip siandien Valentino diena... uch
Inesssssita
2011 02 16, 12:40
Idomiai cia. . .  Bet siaip pagalvojus, vyras irgi is kazkokio vakuumo islindes. Visai nevyriskai, pasakytu merginai kaip yra istikruju ir vsio, laisvi abu. As asmeniskai jau senai buciau isiaiskinus situacija, kam gaisti laika jei jau sudeti taskai, laukti kazko ko nebus, nervintis, skaudinti save.. Na bet jei autorei svarbiau sutaupyti lt del dovanos, tai apie ka mes cia isvis snekam.. Nei jam jos reikia, nei jai jo. Kokia cia meile?
Prikolnaja
2011 02 17, 10:50
QUOTE(mamyčiukas @ 2011 01 05, 23:50) Prie gero noro, bet kurį vyruką galima suriesti ir nebūtina būti išvaizdžiai  tikra tiesa, bet del tokio kuriam as nerupiu, tikrai net nesivarginciau  tegu eina tik... i visas keturias puses
deiritta
2011 02 17, 20:49
blogiausia tai kad tokiu vyru kurie geriau skaudina nei patys pasako kad viskas baigta yra tikrai daug
QUOTE(Artemide123 @ 2010 12 28, 08:21) Ką manote, kaip patartumėt reaguoti į tokį elgesį? nes aš mąstau : žmogus tave nuodugniai išbandė, nusivylė ir galiausiai uždėjo antspaudą ,,ATMESTA" ..  bent jau išvadą sugebėjote padaryti tinkamą. Nes sprendžiant iš tekstuko, tuščiagarbiškumas jus valdo ir turėti tokią sugyventinę reiškia pasiduoti jos nuolatiniam terorui. kam to reikia?
-Monroe-
2011 02 18, 14:19
QUOTE(PlayIt @ 2011 02 18, 10:44)  bent jau išvadą sugebėjote padaryti tinkamą. Nes sprendžiant iš tekstuko, tuščiagarbiškumas jus valdo ir turėti tokią sugyventinę reiškia pasiduoti jos nuolatiniam terorui. kam to reikia?
|
|