Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Vegetarizmas - gyvenimo būdas
Supermamų klubas > Grožis ir sveikata > Sportas ir dietos > Dieta
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Nefertary
VI tema

Vegetarų mitybos piramidė
user posted image

Veganų mitybos piramidė
user posted image

Mūsų BLOGAS

Taip pat mes turim groupsą vegetarizmas@ yahoogroups.com, mielai prašom prisijungti visus norinčius karts nuo karto gauti ir pasidalinti straipsniais, e-knygomis, naujienomis ir pan. Norint prisijungti tereikia parašyti adresu vegetarizmas-subscribe@yahoogroups.com.
*

Fifux'e
aciu nefertary uz parupintus namucius thumbup.gif 4u.gif

sveikos,
kaip laikotes?
as peitus gaminuosi garu puode thumbup.gif sakes kaip as ji myliu blush2.gif thumbup.gif
Nox
Sveikos 4u.gif ,

Apie veganseksualus tai įdomiai biggrin.gif . Geras būdas paversti vyrą vegetaru biggrin.gif .
Nefertary
Vakar buvau vienam vakarely, tai pirma kart susiduriau, kad beveik nebuvo ka valgyti. Karstas buvo vistienos kepsnys su bulviu kroketais ir morku salotom. Tai suvalgiau garnyra, o daugiau visos salotos buvo tai su vistiena, tai su krabu lazdelem, tai dar , velnias zino , su kuo. Tai dar suvalgiau keleta mandarinu, isgeriau Martinio ir grizau..... is tikruju laiminga, nes nepersivalgiusi.

Tiesa dar vakar buvau MELO-M koncerte. Super. Labai patiko.
Fifux'e
QUOTE(Nefertary @ 2010 12 28, 13:01)
Vakar buvau vienam vakarely, tai pirma kart susiduriau, kad beveik nebuvo ka valgyti. Karstas buvo vistienos kepsnys su bulviu kroketais ir morku salotom. Tai suvalgiau garnyra, o daugiau visos salotos buvo tai su vistiena, tai su krabu lazdelem, tai dar , velnias zino , su kuo. Tai dar suvalgiau keleta mandarinu, isgeriau Martinio ir grizau..... is tikruju laiminga, nes nepersivalgiusi.

Tiesa dar vakar buvau MELO-M koncerte. Super. Labai patiko.
*

nevalgai krabu lazdeliu? g.gif
jos juk ne is tikros mesos krabu smile.gif

ir seip,as jau susitaikiusi su tuo esu,kad nevalgau daug ko per visokius susiejimus 4u.gif
Nefertary
QUOTE(Fifux'e @ 2010 12 28, 13:10)
nevalgai krabu lazdeliu? g.gif
jos juk ne is tikros mesos krabu smile.gif

ir seip,as jau susitaikiusi su tuo esu,kad nevalgau daug ko per visokius susiejimus 4u.gif
*

nevalgau, nes manau, kad ten yra zuvies.

Cia man pirmieji isejimai i viesus renginius kai vegetariauju. Mesos nevalgau 10menesiu, o zuvies tik 2menesiai.
Fifux'e
QUOTE(Nefertary @ 2010 12 28, 14:01)
nevalgau, nes manau, kad ten yra zuvies.

Cia man pirmieji isejimai i viesus renginius kai vegetariauju. Mesos nevalgau 10menesiu, o zuvies tik 2menesiai.
*

ten tikrai nera zuvies,per gerai butu lotuliukas.gif
ten tik riebalais isgautas daiktas g.gif man atrodo g.gif
Nefertary
QUOTE(Fifux'e @ 2010 12 28, 14:13)
ten tikrai nera zuvies,per gerai butu lotuliukas.gif
ten tik riebalais isgautas daiktas g.gif man atrodo g.gif
*

siaip dabar pagooglinau ir perskaiciau, kad visdelto is zuvies gaminamos krabu lazdeles.Jos ten kazkur apie 40%. paskui visokie E ir krabu skonis.
Nox
Man atrodo, kad rašoma krabų mėsa g.gif . Nors galbūt nenatūrali, kaip dabai dažnai yra visokių fake fish biggrin.gif .
Vix
mirksiukas.gif sveikos gyvos, na va, kaip greit senaja temuke pripildem drinks_cheers.gif
istiesu, pas mane irgi buvo bedele, nes vyriokas uzsiprase vistienos kepsniu, silkiu ir tt, todel sau labai mazai tespejau ir pasidaryti.. sveciai irgi kepsniuku prisitempe doh.gif bet dziaugiuosi, nes jauciu, kad koks kg ir nukrito lotuliukas.gif
Nefertary
As gaminau ir silke, ir zuvi, ir vistiena, ir, netgi, kiauliena. Ka darysi- toks gyvenimas.
Vix
as tai nesiskundziu mirksiukas.gif yra, kaip yra mirksiukas.gif

sios dienos darbas - soja kinietiskai-
http://www.ipix.lt/images/34155871.jpg
Fifux'e
QUOTE(Nox @ 2010 12 28, 14:20)
Man atrodo, kad rašoma krabų mėsa  g.gif . Nors galbūt nenatūrali, kaip dabai dažnai yra visokių fake fish biggrin.gif .
*

hmmm g.gif
seip ju sudety sudaro : surimis, vanduo, krakmolas, soju baltymai, tam tikra medziaga, leidzianti islaikyti produkto forma,prieskoniai. g.gif kartasi gali buti zuvies miesos,bet tai buna tik itin gangiose 4u.gif

QUOTE(Nefertary @ 2010 12 28, 14:45)
As gaminau ir silke, ir zuvi, ir vistiena, ir, netgi, kiauliena. Ka darysi- toks gyvenimas.
*

drinks_cheers.gif
Nefertary
Surimis

Visdelto tai zuvies gaminys - nevegetariskas.
Fifux'e
QUOTE(Nefertary @ 2010 12 28, 20:26)
Surimis

Visdelto tai zuvies gaminys - nevegetariskas.
*

aha,snd kaip tycia ejau ir visus skaitinejau doh.gif ne nepagalvojau,kad i surima ieina zuvis blink.gif sakes,reiksias ir as ne visas etiketes perskaitau doh.gif

laba
Vix
kazkaip apmirses musu klubelis 4u.gif
tikriausiai visos ruosiasi naujuju sutikimui bigsmile.gif

pratesiu meniu:
pusryciai kava+karstas sumustinis su darzovem niamm thumbup.gif
pietus: kugeliukas wub.gif
vakarienei: apelsinukas nes velyvi pietus bus doh.gif
Fifux'e
sventiskia apmirusios mes cia lotuliukas.gif
Vix
QUOTE(Fifux'e @ 2010 12 30, 17:42)
sventiskia apmirusios mes cia lotuliukas.gif
*

kaip miela biggrin.gif as namie su vyrioku busiu, tai ramiaka imusus sedziu, nagus lakuoju lotuliukas.gif
Fifux'e
QUOTE(Vix @ 2010 12 30, 19:47)
kaip miela  biggrin.gif  as namie su vyrioku busiu, tai ramiaka imusus sedziu, nagus lakuoju  lotuliukas.gif
*

mes i vilniu vaziuojam,bet jauciu kad pradesiu gailetis g.gif nes tipo puosvei nenori,o vaziuoja per rpievarta,vyras irgi...visi susinervine ir pn unsure.gif tai jauciuosi as viena trenkta,akd noriu naujus sutikti ne namie lovoje doh.gif
Vix
QUOTE(Fifux'e @ 2010 12 30, 17:51)
mes i vilniu vaziuojam,bet jauciu kad pradesiu gailetis g.gif nes tipo puosvei nenori,o vaziuoja per rpievarta,vyras irgi...visi susinervine ir pn unsure.gif tai jauciuosi as viena trenkta,akd noriu naujus sutikti ne namie lovoje doh.gif
*

ech sunki situacija, kai kiek zmoniu tiek ir noru doh.gif galiausiai vistiek kazkas lieka nelaimingas doh.gif bet as manau jei yra galimybe na namie, tai lekit thumbup.gif
o pas mus visi draugai dirba nakti...bet neliudesim manau drinks_cheers.gif
Fifux'e
QUOTE(Vix @ 2010 12 30, 19:56)
ech sunki situacija, kai kiek zmoniu tiek ir noru  doh.gif  galiausiai vistiek kazkas lieka nelaimingas  doh.gif  bet as manau jei yra galimybe na namie, tai lekit  thumbup.gif
o pas mus visi draugai dirba nakti...bet neliudesim  manau drinks_cheers.gif
*

tai kad is pradziu norejo visi...paskui veiniem noro nebeliko,kiti bijo blogu keliu,treti stresuoja kad nebus kur masina vilniuje pastatyti,nes neva prisnige tiek,kad kiemu niekas nevalo,tai nebus vietu doh.gif lotuliukas.gif zodziu.... lotuliukas.gif tikiuosi sutiksim bent smagiai biggrin.gif
bet va jau isgirdau ir tai,kad sestadieni ir gryztam namo blink.gif tai ko mes ten vaziuojam del vieno vakaro doh.gif ai,kosmaras kazkoks lotuliukas.gif
tikiuosi vyro kriksto mama bus protinga ir ikalbes mus pasilikti iki sekmadienio thumbup.gif biggrin.gif
Vix
QUOTE(Fifux'e @ 2010 12 30, 18:03)
tai kad is pradziu norejo visi...paskui veiniem noro nebeliko,kiti bijo blogu keliu,treti stresuoja kad nebus kur masina vilniuje pastatyti,nes neva prisnige tiek,kad kiemu niekas nevalo,tai nebus vietu doh.gif  lotuliukas.gif zodziu.... lotuliukas.gif tikiuosi sutiksim bent smagiai biggrin.gif
bet va jau isgirdau ir tai,kad sestadieni ir gryztam namo blink.gif tai ko mes ten vaziuojam del vieno vakaro doh.gif ai,kosmaras kazkoks lotuliukas.gif
tikiuosi vyro kriksto mama bus protinga ir ikalbes mus pasilikti iki sekmadienio thumbup.gif  biggrin.gif
*

na del keliu tai as bijociau irgi.. skaiciau kad ir pugas pranesa g.gif jei yra galimybe kazkur pabuti ilgiau tai aisku thumbup.gif
as atsimenu , kad viena giminaite vis vaziuoja nauju su traukiniu sutikti i ryga lotuliukas.gif isgeria sampes ir ramiai su traukiniu grysta lotuliukas.gif
Fifux'e
QUOTE(Vix @ 2010 12 30, 20:09)
as atsimenu , kad viena giminaite vis vaziuoja nauju su traukiniu sutikti i ryga  lotuliukas.gif  isgeria sampes ir ramiai su traukiniu grysta  lotuliukas.gif
*

as ir taip noreciau blush2.gif biggrin.gif
o seip man nebaisus jokie keliai,esu vaziavusi nakty,i kauna,kai puste ir jokios provezos ne nebuvo schmoll.gif ir man patinka net tokei ekstremumai blush2.gif

na o dabar atsisveikinu mergiates iki nezinau kada g.gif biggrin.gif
geros jums rytoj visoms sventes,graziai ir smagiai atsveskit nauju metu sutikima! mirksiukas.gif
bukit laimingos kitais metais,graziu ir prasmingu jums ateinanciu!

user posted image
Nox
Sveikos 4u.gif ,

Tik manęs nėra ir vėl priplepėta tongue.gif .
Man buvo gana nesenai nauji metai, o dabar vėl biggrin.gif .
Nefertary
user posted image
Vix
http://www.youtube.com/watch?v=dcLMH8pwusw

LINKSMŲ NAUJŲJŲ METŲ, LAI VISOS SVAJONĖS TAMPA REALYBE 2011 METAIS drinks_cheers.gif 4u.gif
Kabliuote
Labas dienas, vegetariukės 4u.gif su šventėmis 4u.gif
Aš tai pusiau vegetarė, tiksliau vis patampu ja, o paskui ir apsileidžiu blush2.gif esu temos senbuvė, prieš kokis 3 metus aktyviai dalyvavau, šis skyrelis man padėjo išbristi iš labai labai didelės mano gyvenimo tragedijos (ligos)
Dabar vėl apsirgau, mėsos privalau atsisakyti blush2.gif man sunkiau, nes iš esmės aš ją mėgstu, faktorius apie žudomus gyvuliukus manęs neveikia blush2.gif bet va atsisakius mėsos žymiai pagerėja savijauta (ne tik šiaip, bet ir dėl tam tikros mano ligos, tiksliau ligų ax.gif
Dar maišo ir tai, kad vyras mėgsta mėsą, taigi jam turiu gaminti, o tada sau atskirai blush2.gif dukrytei taip pat reikia mėsos- gaminu ir jai ax.gif o tada ir pati paragauju, tada gailiuosi ax.gif
Šiuo metu maitinu savo mažylį, Hgb buvo sumažėjęs iki pavojingos 90 ribos, daktarai liepė valgyti šiek tiek mėsos, bet net va;gant neina pakelti Hgb, geležies preparatų negaliu gerti blush2.gif
Na va, papasakojau Jums šiek tiek savo istorijos ir jungiuosi į jūsų gretas, nes nuo šiandien mėsai sakau ate ate ir tikiuosi išsilaikyti ilgam... ax.gif
Mercredi
Kažkada buvo rašyta, bet gal galėtumėt primint, į kokius parametrus reiktų atkreipti dėmesį tiriantis kraują? (pirmą kartą po mėsos/ žuvies atsisakymo, kad pažiūrėt ar jokių medžiagų netrūksta).
Nox
Sveika prisijungus 4u.gif ,

Mažakraujystė būna ne dėl vegetarizmo. Man tai absurdas, kad jeigu žmogui nustatoma mažakraujystė tai iškart siūloma valgyti mėsos.
Papildyta:
QUOTE(Mercredi @ 2011 01 01, 19:45)
Kažkada buvo rašyta, bet gal galėtumėt primint, į kokius parametrus reiktų atkreipti dėmesį tiriantis kraują? (pirmą kartą po mėsos/ žuvies atsisakymo, kad pažiūrėt ar jokių medžiagų netrūksta).
*

Reikia atkreipti dėmėsį į visus rezultatus, nežinau ar kalbama apie pilną kraujo tyrimą ar ne.
Dėl mažakraujystės žiūrėti hemoglobino kiekį.
Fifux'e
su naujaisiais!!!!! 4u.gif
Vix
sveikos gyvos, kaip nauji? bigsmile.gif
Fifux'e
QUOTE(Vix @ 2011 01 01, 19:18)
sveikos gyvos, kaip nauji? bigsmile.gif
*

nieko,puse velnio biggrin.gif
tikejausi vilniuje isvysti daugiau fejerverjku,ale nelabai sekesi g.gif doh.gif biggrin.gif
kaip tau?
Vix
QUOTE(Fifux'e @ 2011 01 01, 17:20)
nieko,puse velnio biggrin.gif
tikejausi vilniuje isvysti daugiau fejerverjku,ale nelabai sekesi g.gif  doh.gif  biggrin.gif
kaip tau?
*

o tai kas nutiko? kaip zmoniu minios? kaip kelione?
o man tai netiketai, jau su vyruku isitaisem su vynu ir cipsais doh.gif prie filmo, paskambino draugai, kad juos paleido is darbo namo, tai atleke pasieme mus, apsipirkom ir sventem 4iese iki 6ryto doh.gif lotuliukas.gif senai taip svaigom, su sokiais lotuliukas.gif lotuliukas.gif zaidimais lotuliukas.gif
Fifux'e
QUOTE(Vix @ 2011 01 01, 19:27)
o tai kas nutiko? kaip zmoniu minios? kaip kelione?
o man tai netiketai, jau su vyruku isitaisem su vynu ir cipsais  doh.gif  prie filmo, paskambino draugai, kad juos paleido is darbo namo, tai atleke pasieme mus, apsipirkom ir sventem 4iese iki 6ryto  doh.gif  lotuliukas.gif senai taip svaigom, su sokiais  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  zaidimais  lotuliukas.gif
*

nieko nenutiko,tik zmoniu nebuvo tu apgailetinu miniu g.gif fejerverku net pats pusbrolis vilnietis pasigedo g.gif lotuliukas.gif krize,ne kas kita lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Vix
QUOTE(Fifux'e @ 2011 01 01, 17:30)
nieko nenutiko,tik zmoniu nebuvo tu apgailetinu miniu g.gif fejerverku net pats pusbrolis vilnietis pasigedo g.gif  lotuliukas.gif krize,ne kas kita lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
*

tai matyt lotuliukas.gif
mes tai cia Airijoje labai nustebom kai pamatem, na lyginant pries 4m ir dabar tai nemazai fejerverku, o jau buvau nusiteikus i svaigzdes paziureti su taure lotuliukas.gif
Fifux'e
QUOTE(Vix @ 2011 01 01, 19:33)
tai matyt  lotuliukas.gif
mes tai cia Airijoje labai nustebom kai pamatem, na lyginant pries 4m ir dabar tai nemazai fejerverku, o jau buvau nusiteikus i svaigzdes paziureti su taure  lotuliukas.gif
*

na jo,airei nelabai svencia,tai ir mazai ten buna doh.gif
as pamenu ten per helauvyna daugiau budavo nei per naujaka lotuliukas.gif
Vix
QUOTE(Fifux'e @ 2011 01 01, 17:34)
na jo,airei nelabai svencia,tai ir mazai ten buna doh.gif
as pamenu ten per helauvyna daugiau budavo nei per naujaka lotuliukas.gif
*

joa lotuliukas.gif nes kaip tik ta ir apsnekejom su draugais kurie cia ilgiau gyvena lotuliukas.gif
Šaltmėtė
QUOTE(Fifux'e @ 2011 01 01, 19:30)
nieko nenutiko,tik zmoniu nebuvo tu apgailetinu miniu g.gif fejerverku net pats pusbrolis vilnietis pasigedo g.gif  lotuliukas.gif krize,ne kas kita lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
*

O man kaip tik Vilniuje šiemet gan daug fejerverkų, bent jau gerokai daugiau nei pernai. Ir kaip pagalvojau, kad jau ko ko, bet krizės nėr, jei tiek pinigų išleidžiama į orą. biggrin.gif Vakar po piet parduotuvėse prie fejerverkų eilės stovėjo...
Fifux'e
QUOTE(Vix @ 2011 01 01, 19:45)
joa  lotuliukas.gif  nes kaip tik ta ir apsnekejom su draugais kurie cia ilgiau gyvena  lotuliukas.gif
*

lotuliukas.gif

QUOTE(Šaltmėtė @ 2011 01 01, 19:49)
O man kaip tik Vilniuje šiemet gan daug fejerverkų, bent jau gerokai daugiau nei pernai. Ir kaip pagalvojau, kad jau ko ko, bet krizės nėr, jei tiek pinigų išleidžiama į orą. biggrin.gif  Vakar po piet parduotuvėse prie fejerverkų eilės stovėjo...
*

o kokiam tu rajone g.gif nes mes pasiluose nieko nematem schmoll.gif net nuo televizijos boksto sake daugiau visad budavo,nei siemet g.gif
Endži
su Naujais merginos!!! na va šventės praėjo, kas mano figurai nelabai padėjo biggrin.gif kaip norėčiau prasivalyt, bet šiuo metu bijau, nes praeitą savaitę niekaip jaučiaus
Vix
QUOTE(Endži @ 2011 01 02, 17:19)
su Naujais merginos!!! na va šventės praėjo, kas mano figurai nelabai padėjo  biggrin.gif kaip norėčiau prasivalyt, bet šiuo metu bijau, nes praeitą savaitę niekaip jaučiaus
*

o kas nutiko? unsure.gif
o ka ten tiek skanaus valgei? pasidalink receptais lotuliukas.gif
Endži
QUOTE(Vix @ 2011 01 02, 19:44)
o kas nutiko? unsure.gif
o ka ten tiek skanaus valgei? pasidalink receptais  lotuliukas.gif
*

buvau matyt apsinuodijus, nes visa sav labai pykino ir silpna buvo, o vakar valgiau sluoksniuotos teslos pyragelius su pievagrybiu-morku-svogunu-surio idaru, su kebabiniu padazu, baltos misraines, penktadieni valgiau pica su padazu, kepem su mama ir baltos misraines, paskui misraine : virtos bulves, marinuoti pievagrybiai, svogunu laiskai, kepta duona, majonezas
Vix
QUOTE(Endži @ 2011 01 02, 18:27)
buvau matyt apsinuodijus, nes visa sav labai pykino ir silpna buvo, o vakar  valgiau sluoksniuotos teslos pyragelius su pievagrybiu-morku-svogunu-surio idaru, su kebabiniu padazu,  baltos misraines, penktadieni valgiau pica su padazu, kepem su mama ir baltos misraines, paskui misraine : virtos bulves, marinuoti  pievagrybiai, svogunu laiskai, kepta duona, majonezas
*

4u.gif sveiki
Endži
QUOTE(Vix @ 2011 01 02, 21:49)
4u.gif  sveiki
*

na lyg geriau jau kelias dienas, toliau ziuresim kaip cia bus g.gif dar seimyna mano sirguliuoja, ir tevai su broliu, darbe irgi yra snargliuojanciu, paciai jau sloga kabinais, tikiuosi neuzsikresiu unsure.gif
Vix
QUOTE(Endži @ 2011 01 02, 19:58)
na lyg geriau jau kelias dienas, toliau ziuresim kaip cia bus g.gif dar seimyna mano sirguliuoja, ir tevai su broliu, darbe irgi yra snargliuojanciu, paciai jau sloga kabinais, tikiuosi neuzsikresiu unsure.gif
*

siaucia vyrusiukas unsure.gif imbiero,citrinos arbata, cesnakas thumbup.gif mirksiukas.gif
Endži
QUOTE(Vix @ 2011 01 02, 22:22)
siaucia vyrusiukas  unsure.gif  imbiero,citrinos arbata, cesnakas  thumbup.gif  mirksiukas.gif
*

reikes nusipirkt šnd nes puse nakties nemiegojau, pradejo gerkle skaudet ir aplamai savijauta pablogejo vos sedziu darbe verysad.gif
Fifux'e
laba

endzi 4u.gif
Vix
Sveikos 4u.gif
saugokit save, as ir pati jau siandien lovoj guliu....bet vistiek teks keltis, reikia manksta padaryti, vakar prizadejau sau doh.gif
Fairyland
Labukas 4u.gif
Siunciu po sveikatini balioneli kam reikia 4u.gif O kitoms linkejimai nepasiduot baciloms 4u.gif
user posted image
Fifux'e
QUOTE(Fairyland @ 2011 01 03, 14:06)

lotuliukas.gif thumbup.gif lotuliukas.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.