Nefertary
2010 12 28, 10:04
VI temaVegetarų mitybos piramidė  Veganų mitybos piramidė  Mūsų BLOGASTaip pat mes turim groupsą vegetarizmas@ yahoogroups.com, mielai prašom prisijungti visus norinčius karts nuo karto gauti ir pasidalinti straipsniais, e-knygomis, naujienomis ir pan. Norint prisijungti tereikia parašyti adresu vegetarizmas-subscribe@yahoogroups.com.
Fifux'e
2010 12 28, 11:39
aciu nefertary uz parupintus namucius sveikos, kaip laikotes? as peitus gaminuosi garu puode  sakes kaip as ji myliu
Sveikos  , Apie veganseksualus tai įdomiai  . Geras būdas paversti vyrą vegetaru  .
Nefertary
2010 12 28, 13:01
Vakar buvau vienam vakarely, tai pirma kart susiduriau, kad beveik nebuvo ka valgyti. Karstas buvo vistienos kepsnys su bulviu kroketais ir morku salotom. Tai suvalgiau garnyra, o daugiau visos salotos buvo tai su vistiena, tai su krabu lazdelem, tai dar , velnias zino , su kuo. Tai dar suvalgiau keleta mandarinu, isgeriau Martinio ir grizau..... is tikruju laiminga, nes nepersivalgiusi.
Tiesa dar vakar buvau MELO-M koncerte. Super. Labai patiko.
Fifux'e
2010 12 28, 13:10
QUOTE(Nefertary @ 2010 12 28, 13:01) Vakar buvau vienam vakarely, tai pirma kart susiduriau, kad beveik nebuvo ka valgyti. Karstas buvo vistienos kepsnys su bulviu kroketais ir morku salotom. Tai suvalgiau garnyra, o daugiau visos salotos buvo tai su vistiena, tai su krabu lazdelem, tai dar , velnias zino , su kuo. Tai dar suvalgiau keleta mandarinu, isgeriau Martinio ir grizau..... is tikruju laiminga, nes nepersivalgiusi. Tiesa dar vakar buvau MELO-M koncerte. Super. Labai patiko. nevalgai krabu lazdeliu? jos juk ne is tikros mesos krabu ir seip,as jau susitaikiusi su tuo esu,kad nevalgau daug ko per visokius susiejimus
Nefertary
2010 12 28, 14:01
QUOTE(Fifux'e @ 2010 12 28, 13:10) nevalgai krabu lazdeliu? jos juk ne is tikros mesos krabu ir seip,as jau susitaikiusi su tuo esu,kad nevalgau daug ko per visokius susiejimus  nevalgau, nes manau, kad ten yra zuvies. Cia man pirmieji isejimai i viesus renginius kai vegetariauju. Mesos nevalgau 10menesiu, o zuvies tik 2menesiai.
Fifux'e
2010 12 28, 14:13
QUOTE(Nefertary @ 2010 12 28, 14:01) nevalgau, nes manau, kad ten yra zuvies. Cia man pirmieji isejimai i viesus renginius kai vegetariauju. Mesos nevalgau 10menesiu, o zuvies tik 2menesiai. ten tikrai nera zuvies,per gerai butu ten tik riebalais isgautas daiktas  man atrodo
Nefertary
2010 12 28, 14:18
QUOTE(Fifux'e @ 2010 12 28, 14:13) ten tikrai nera zuvies,per gerai butu ten tik riebalais isgautas daiktas  man atrodo  siaip dabar pagooglinau ir perskaiciau, kad visdelto is zuvies gaminamos krabu lazdeles.Jos ten kazkur apie 40%. paskui visokie E ir krabu skonis.
Man atrodo, kad rašoma krabų mėsa  . Nors galbūt nenatūrali, kaip dabai dažnai yra visokių fake fish  .
 sveikos gyvos, na va, kaip greit senaja temuke pripildem istiesu, pas mane irgi buvo bedele, nes vyriokas uzsiprase vistienos kepsniu, silkiu ir tt, todel sau labai mazai tespejau ir pasidaryti.. sveciai irgi kepsniuku prisitempe  bet dziaugiuosi, nes jauciu, kad koks kg ir nukrito
Nefertary
2010 12 28, 14:45
As gaminau ir silke, ir zuvi, ir vistiena, ir, netgi, kiauliena. Ka darysi- toks gyvenimas.
as tai nesiskundziu  yra, kaip yra sios dienos darbas - soja kinietiskai- http://www.ipix.lt/images/34155871.jpg
Fifux'e
2010 12 28, 20:01
QUOTE(Nox @ 2010 12 28, 14:20) Man atrodo, kad rašoma krabų mėsa  . Nors galbūt nenatūrali, kaip dabai dažnai yra visokių fake fish  . hmmm seip ju sudety sudaro : surimis, vanduo, krakmolas, soju baltymai, tam tikra medziaga, leidzianti islaikyti produkto forma,prieskoniai.  kartasi gali buti zuvies miesos,bet tai buna tik itin gangiose QUOTE(Nefertary @ 2010 12 28, 14:45) As gaminau ir silke, ir zuvi, ir vistiena, ir, netgi, kiauliena. Ka darysi- toks gyvenimas.
Nefertary
2010 12 28, 20:26
SurimisVisdelto tai zuvies gaminys - nevegetariskas.
Fifux'e
2010 12 29, 09:23
QUOTE(Nefertary @ 2010 12 28, 20:26) SurimisVisdelto tai zuvies gaminys - nevegetariskas. aha,snd kaip tycia ejau ir visus skaitinejau  ne nepagalvojau,kad i surima ieina zuvis  sakes,reiksias ir as ne visas etiketes perskaitau laba
kazkaip apmirses musu klubelis tikriausiai visos ruosiasi naujuju sutikimui pratesiu meniu: pusryciai kava+karstas sumustinis su darzovem niamm pietus: kugeliukas vakarienei: apelsinukas nes velyvi pietus bus
Fifux'e
2010 12 30, 19:42
sventiskia apmirusios mes cia
QUOTE(Fifux'e @ 2010 12 30, 17:42) sventiskia apmirusios mes cia  kaip miela  as namie su vyrioku busiu, tai ramiaka imusus sedziu, nagus lakuoju
Fifux'e
2010 12 30, 19:51
QUOTE(Vix @ 2010 12 30, 19:47) kaip miela  as namie su vyrioku busiu, tai ramiaka imusus sedziu, nagus lakuoju  mes i vilniu vaziuojam,bet jauciu kad pradesiu gailetis  nes tipo puosvei nenori,o vaziuoja per rpievarta,vyras irgi...visi susinervine ir pn  tai jauciuosi as viena trenkta,akd noriu naujus sutikti ne namie lovoje
QUOTE(Fifux'e @ 2010 12 30, 17:51) mes i vilniu vaziuojam,bet jauciu kad pradesiu gailetis  nes tipo puosvei nenori,o vaziuoja per rpievarta,vyras irgi...visi susinervine ir pn  tai jauciuosi as viena trenkta,akd noriu naujus sutikti ne namie lovoje  ech sunki situacija, kai kiek zmoniu tiek ir noru  galiausiai vistiek kazkas lieka nelaimingas  bet as manau jei yra galimybe na namie, tai lekit o pas mus visi draugai dirba nakti...bet neliudesim manau
Fifux'e
2010 12 30, 20:03
QUOTE(Vix @ 2010 12 30, 19:56) ech sunki situacija, kai kiek zmoniu tiek ir noru  galiausiai vistiek kazkas lieka nelaimingas  bet as manau jei yra galimybe na namie, tai lekit o pas mus visi draugai dirba nakti...bet neliudesim manau  tai kad is pradziu norejo visi...paskui veiniem noro nebeliko,kiti bijo blogu keliu,treti stresuoja kad nebus kur masina vilniuje pastatyti,nes neva prisnige tiek,kad kiemu niekas nevalo,tai nebus vietu  zodziu....  tikiuosi sutiksim bent smagiai bet va jau isgirdau ir tai,kad sestadieni ir gryztam namo  tai ko mes ten vaziuojam del vieno vakaro  ai,kosmaras kazkoks tikiuosi vyro kriksto mama bus protinga ir ikalbes mus pasilikti iki sekmadienio
QUOTE(Fifux'e @ 2010 12 30, 18:03) tai kad is pradziu norejo visi...paskui veiniem noro nebeliko,kiti bijo blogu keliu,treti stresuoja kad nebus kur masina vilniuje pastatyti,nes neva prisnige tiek,kad kiemu niekas nevalo,tai nebus vietu  zodziu....  tikiuosi sutiksim bent smagiai bet va jau isgirdau ir tai,kad sestadieni ir gryztam namo  tai ko mes ten vaziuojam del vieno vakaro  ai,kosmaras kazkoks tikiuosi vyro kriksto mama bus protinga ir ikalbes mus pasilikti iki sekmadienio  na del keliu tai as bijociau irgi.. skaiciau kad ir pugas pranesa  jei yra galimybe kazkur pabuti ilgiau tai aisku as atsimenu , kad viena giminaite vis vaziuoja nauju su traukiniu sutikti i ryga  isgeria sampes ir ramiai su traukiniu grysta
Fifux'e
2010 12 30, 22:26
Sveikos  , Tik manęs nėra ir vėl priplepėta  . Man buvo gana nesenai nauji metai, o dabar vėl  .
Nefertary
2010 12 31, 14:00
http://www.youtube.com/watch?v=dcLMH8pwuswLINKSMŲ NAUJŲJŲ METŲ, LAI VISOS SVAJONĖS TAMPA REALYBE 2011 METAIS
Kabliuote
2011 01 01, 16:04
Labas dienas, vegetariukės  su šventėmis Aš tai pusiau vegetarė, tiksliau vis patampu ja, o paskui ir apsileidžiu  esu temos senbuvė, prieš kokis 3 metus aktyviai dalyvavau, šis skyrelis man padėjo išbristi iš labai labai didelės mano gyvenimo tragedijos (ligos) Dabar vėl apsirgau, mėsos privalau atsisakyti  man sunkiau, nes iš esmės aš ją mėgstu, faktorius apie žudomus gyvuliukus manęs neveikia  bet va atsisakius mėsos žymiai pagerėja savijauta (ne tik šiaip, bet ir dėl tam tikros mano ligos, tiksliau ligų Dar maišo ir tai, kad vyras mėgsta mėsą, taigi jam turiu gaminti, o tada sau atskirai  dukrytei taip pat reikia mėsos- gaminu ir jai  o tada ir pati paragauju, tada gailiuosi Šiuo metu maitinu savo mažylį, Hgb buvo sumažėjęs iki pavojingos 90 ribos, daktarai liepė valgyti šiek tiek mėsos, bet net va;gant neina pakelti Hgb, geležies preparatų negaliu gerti Na va, papasakojau Jums šiek tiek savo istorijos ir jungiuosi į jūsų gretas, nes nuo šiandien mėsai sakau ate ate ir tikiuosi išsilaikyti ilgam...
Mercredi
2011 01 01, 18:45
Kažkada buvo rašyta, bet gal galėtumėt primint, į kokius parametrus reiktų atkreipti dėmesį tiriantis kraują? (pirmą kartą po mėsos/ žuvies atsisakymo, kad pažiūrėt ar jokių medžiagų netrūksta).
Sveika prisijungus  , Mažakraujystė būna ne dėl vegetarizmo. Man tai absurdas, kad jeigu žmogui nustatoma mažakraujystė tai iškart siūloma valgyti mėsos. Papildyta:QUOTE(Mercredi @ 2011 01 01, 19:45) Kažkada buvo rašyta, bet gal galėtumėt primint, į kokius parametrus reiktų atkreipti dėmesį tiriantis kraują? (pirmą kartą po mėsos/ žuvies atsisakymo, kad pažiūrėt ar jokių medžiagų netrūksta). Reikia atkreipti dėmėsį į visus rezultatus, nežinau ar kalbama apie pilną kraujo tyrimą ar ne. Dėl mažakraujystės žiūrėti hemoglobino kiekį.
Fifux'e
2011 01 01, 19:11
su naujaisiais!!!!!
sveikos gyvos, kaip nauji?
Fifux'e
2011 01 01, 19:20
QUOTE(Vix @ 2011 01 01, 19:18) sveikos gyvos, kaip nauji?  nieko,puse velnio tikejausi vilniuje isvysti daugiau fejerverjku,ale nelabai sekesi kaip tau?
QUOTE(Fifux'e @ 2011 01 01, 17:20) nieko,puse velnio tikejausi vilniuje isvysti daugiau fejerverjku,ale nelabai sekesi kaip tau? o tai kas nutiko? kaip zmoniu minios? kaip kelione? o man tai netiketai, jau su vyruku isitaisem su vynu ir cipsais  prie filmo, paskambino draugai, kad juos paleido is darbo namo, tai atleke pasieme mus, apsipirkom ir sventem 4iese iki 6ryto  senai taip svaigom, su sokiais  zaidimais
Fifux'e
2011 01 01, 19:30
QUOTE(Vix @ 2011 01 01, 19:27) o tai kas nutiko? kaip zmoniu minios? kaip kelione? o man tai netiketai, jau su vyruku isitaisem su vynu ir cipsais  prie filmo, paskambino draugai, kad juos paleido is darbo namo, tai atleke pasieme mus, apsipirkom ir sventem 4iese iki 6ryto  senai taip svaigom, su sokiais  zaidimais  nieko nenutiko,tik zmoniu nebuvo tu apgailetinu miniu  fejerverku net pats pusbrolis vilnietis pasigedo  krize,ne kas kita
QUOTE(Fifux'e @ 2011 01 01, 17:30) tai matyt mes tai cia Airijoje labai nustebom kai pamatem, na lyginant pries 4m ir dabar tai nemazai fejerverku, o jau buvau nusiteikus i svaigzdes paziureti su taure
Fifux'e
2011 01 01, 19:34
QUOTE(Vix @ 2011 01 01, 19:33) tai matyt mes tai cia Airijoje labai nustebom kai pamatem, na lyginant pries 4m ir dabar tai nemazai fejerverku, o jau buvau nusiteikus i svaigzdes paziureti su taure  na jo,airei nelabai svencia,tai ir mazai ten buna as pamenu ten per helauvyna daugiau budavo nei per naujaka
QUOTE(Fifux'e @ 2011 01 01, 17:34) na jo,airei nelabai svencia,tai ir mazai ten buna as pamenu ten per helauvyna daugiau budavo nei per naujaka  joa  nes kaip tik ta ir apsnekejom su draugais kurie cia ilgiau gyvena
Šaltmėtė
2011 01 01, 19:49
QUOTE(Fifux'e @ 2011 01 01, 19:30) O man kaip tik Vilniuje šiemet gan daug fejerverkų, bent jau gerokai daugiau nei pernai. Ir kaip pagalvojau, kad jau ko ko, bet krizės nėr, jei tiek pinigų išleidžiama į orą.  Vakar po piet parduotuvėse prie fejerverkų eilės stovėjo...
Fifux'e
2011 01 01, 19:53
QUOTE(Vix @ 2011 01 01, 19:45) joa  nes kaip tik ta ir apsnekejom su draugais kurie cia ilgiau gyvena  QUOTE(Šaltmėtė @ 2011 01 01, 19:49) O man kaip tik Vilniuje šiemet gan daug fejerverkų, bent jau gerokai daugiau nei pernai. Ir kaip pagalvojau, kad jau ko ko, bet krizės nėr, jei tiek pinigų išleidžiama į orą.  Vakar po piet parduotuvėse prie fejerverkų eilės stovėjo... o kokiam tu rajone  nes mes pasiluose nieko nematem  net nuo televizijos boksto sake daugiau visad budavo,nei siemet
su Naujais merginos!!! na va šventės praėjo, kas mano figurai nelabai padėjo  kaip norėčiau prasivalyt, bet šiuo metu bijau, nes praeitą savaitę niekaip jaučiaus
QUOTE(Endži @ 2011 01 02, 17:19) su Naujais merginos!!! na va šventės praėjo, kas mano figurai nelabai padėjo  kaip norėčiau prasivalyt, bet šiuo metu bijau, nes praeitą savaitę niekaip jaučiaus o kas nutiko? o ka ten tiek skanaus valgei? pasidalink receptais
QUOTE(Vix @ 2011 01 02, 19:44) o kas nutiko? o ka ten tiek skanaus valgei? pasidalink receptais  buvau matyt apsinuodijus, nes visa sav labai pykino ir silpna buvo, o vakar valgiau sluoksniuotos teslos pyragelius su pievagrybiu-morku-svogunu-surio idaru, su kebabiniu padazu, baltos misraines, penktadieni valgiau pica su padazu, kepem su mama ir baltos misraines, paskui misraine : virtos bulves, marinuoti pievagrybiai, svogunu laiskai, kepta duona, majonezas
QUOTE(Endži @ 2011 01 02, 18:27) buvau matyt apsinuodijus, nes visa sav labai pykino ir silpna buvo, o vakar valgiau sluoksniuotos teslos pyragelius su pievagrybiu-morku-svogunu-surio idaru, su kebabiniu padazu, baltos misraines, penktadieni valgiau pica su padazu, kepem su mama ir baltos misraines, paskui misraine : virtos bulves, marinuoti pievagrybiai, svogunu laiskai, kepta duona, majonezas  sveiki
QUOTE(Vix @ 2011 01 02, 21:49)  sveiki na lyg geriau jau kelias dienas, toliau ziuresim kaip cia bus  dar seimyna mano sirguliuoja, ir tevai su broliu, darbe irgi yra snargliuojanciu, paciai jau sloga kabinais, tikiuosi neuzsikresiu
QUOTE(Endži @ 2011 01 02, 19:58) na lyg geriau jau kelias dienas, toliau ziuresim kaip cia bus  dar seimyna mano sirguliuoja, ir tevai su broliu, darbe irgi yra snargliuojanciu, paciai jau sloga kabinais, tikiuosi neuzsikresiu  siaucia vyrusiukas  imbiero,citrinos arbata, cesnakas
QUOTE(Vix @ 2011 01 02, 22:22) siaucia vyrusiukas  imbiero,citrinos arbata, cesnakas  reikes nusipirkt šnd nes puse nakties nemiegojau, pradejo gerkle skaudet ir aplamai savijauta pablogejo vos sedziu darbe
Fifux'e
2011 01 03, 11:59
laba endzi
Sveikos saugokit save, as ir pati jau siandien lovoj guliu....bet vistiek teks keltis, reikia manksta padaryti, vakar prizadejau sau
Fairyland
2011 01 03, 14:06
Labukas Siunciu po sveikatini balioneli kam reikia  O kitoms linkejimai nepasiduot baciloms
Fifux'e
2011 01 03, 14:11
QUOTE(Fairyland @ 2011 01 03, 14:06)
|
|