Prašyčiau padėti - noriu į savos gamybos striukę įmontuoti knopkes. Ar jas deda siuvimo ateljė? Ar kur?
Dėkoju
Prašyčiau padėti - noriu į savos gamybos striukę įmontuoti knopkes. Ar jas deda siuvimo ateljė? Ar kur?
Dėkoju
O kokiam mieste reikia? Kaune viena karta dėjausi ...
kaune zinau kad kur tauro batu parduotuve ozeskienej, o kitoj pusej siuvimo reikmenys prekiauja knopkem ir jie zino kur kala (bent jau anksciau zinojo), o jei kada buni jonavoi rasyk i az, mano mama tuom uzsiima!
Vilniuje tai yra netoli Lietuvos k/t, vingriu gatvej, tik namo numerio nezinau tiksliai, ten yra tokia mazute siuvimo reikmenu parduotuvele, tai ten ideda. Gaila, negaliu ikelti cia paveiksliuko su zemelapiu, bet jei reikia, galiu emeilu atsiust
O, thanks, thanks! Jau galima sakyti varau
(Aktualu Vilniuj)
Sos reikia išmušti spaudes Vilniuje, o Vingrių gatvėje atostogauja, gal kas žinot kur dar galima?
Pasisiuvau suknelę, taip ir vasara baigsis, kol jie paatostaogaus.
Kaune dar pastate šalia "Tresto" kinoteatro
Gal žinote, kur Vilniuje medžiaga aptraukia sagas? Anksčiau būdavo tokių dirbtuvėlių, dabar neberandu.
Spraudės, ne knopkės. Nors, jeigu žmogus sako "thanks, thanks", tai nelabai ko gali iš jo tikėtis...
Knopkiu galima nusipirkti ir paciom isikalti,man kazkada kai reikejo buvau nusipirkusi
as zinau kur siauliuose gali ideti
Labai kokybiskai ir greitai iskala spaudes Kaune Mickeviciaus gatveje.
o kur klaipėdoje galima aptraukti sagas , labai reiktų
gal kada kam prireiks radau kur aptraukinėja sagas klaipėdoje
kanto 15 , tel 314732
o aš "knopkių" aparatą nusipirkau pati iš select žurnaliuko
http://www.select.no/shop/shop4lit.pgm?art...209263651415874 nors aparatas ir kiniečių gamybos,buvo akcija,o man labai reikėjo žieminių batų dirželiui vienos papildomos skylutes,taigi labai gražiai atitiko dydis knopkytės paskui sugalvojau pažaisti su rankine ir ten visokių ornamentų prispaudinėjau pagražinau ir vienas basutes,nes labai norėjau,kad per skylutes įsivertų ryškiai raudona juostelė
Aš irgi galvojau nusipirkti, bet pabijojau, kad gali prastos kokybės būti
QUOTE(rutcka @ 2009 02 10, 19:35) Aš irgi galvojau nusipirkti, bet pabijojau, kad gali prastos kokybės būti man tik keliems kartams tereikejo bet kolkas dar nei vienas is triju nesuluzo,tik gaila,kad kilpuciu kiekis labai ribotas ir spalvu asortimentas nelabai didelis(bet gal ju atskirai pirkti buna,net nezinau) siaip kaip kinieciu produktas,tai visai vykes bet cia tik mano nuomone QUOTE(vikosiuks @ 2009 02 11, 17:03) man tik keliems kartams tereikejo bet kolkas dar nei vienas is triju nesuluzo,tik gaila,kad kilpuciu kiekis labai ribotas ir spalvu asortimentas nelabai didelis(bet gal ju atskirai pirkti buna,net nezinau) jei kilputes turite omeny tas metalines akutes, tai ju buna visose rimtesnėse siuvimo reikmenu parduotuvėse. būna ir dydžiai skirtingi ir spalvos (na tikrai yra sidabro, aukso, žalvario bei juodos spalvos, bet gal pasitaiko ir spalvotu
Gal patartumėte, kur Kaune ieškoti nusipirkti spaudžių? Kurioje parduotuvėje didesnis pasirinkimas? Man iš striukės iškrito, tai norėtųsi bent kažkiek panašią atitaikyti
ir as kaune visur ieskojau kniedziu kurios tiktu select aparaciukui naudoti bet niekur nerandu. gal kas galit patarti kur rasti?
QUOTE(slyva @ 2006 02 10, 17:34) Vilniuje tai yra netoli Lietuvos k/t, vingriu gatvej, tik namo numerio nezinau tiksliai, ten yra tokia mazute siuvimo reikmenu parduotuvele, tai ten ideda. Gaila, negaliu ikelti cia paveiksliuko su zemelapiu, bet jei reikia, galiu emeilu atsiust Labas ar galetum atsiusti ta paveiksliuka man: venpolus@gmail.com nupirkau busimam vaikeliui drabuziukus, o 2 is ju su sugadintom spraudem aciu
as tai aparata gariunuose pirkau ir dabar rami galva
Sveikutes!
O gal kas zino, ar yra koks nors budas namudiskai aptraukti sagas medziaga? Zinau, kad Vilniuj Vingriu g. gali aptraukt, bet as noreciau pati, namie, jei tik tai imanoma. Gal koks prietaisiukas tam reikalui yra? Aciu ir atsiprasau, jei jau esat ta tema kalbejusios.
tai koks ten adesas VIngriu g.??
QUOTE(Dollzz @ 2010 08 09, 10:36) Vingriu 15 http://webcache.googleusercontent.com/sear...=clnk&gl=uk As angliskai zinau, kad tas daiktas, kurio man reikia, vadinas Self cover button tool. Bet kaip lietuviskai ir kur pas mus ji gaut?.. Ir metaliniu sagu ruosiniu kur pirkt? Mistika...
girdejau,kad prie Cupo irgi yra galanterijos paslaugos.Gal kas pasakys adresa?
Taip yra -Konstitucijos pr.12.Vilniuje. Ten ir knopkes ir spaudes ir sagas daro.Mandagus aptarnavimas. Ir man atrodo pygiausiai.
O kur Kaune ideda knopkytes? Niekaip nerandu tikslaus adreso? parasykite i AZ
gal galit parašyt kaip angliškai knopkytės, ar spaudės..man mažyliui į pižamą reikia..kaip angliškai tas aparačiukas?bandyciau nusipirkt, aciu
|