Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: PAVARDES PAKEITIMAS
Supermamų klubas > Konsultacijų centras > Konsultacijos šeimos ir darbo teisės klausimais
Julija1
Sveiki,
Norejau pasiteirauti del pavardes pakeitimo.Su vyru susituokiau pries metus,uzsienyje.Tuokiames baznycioje.Ar man butina kuo greiciau pasikeisti pase pavarde,pasas dar galios ilgai.Pasirinkau vyro pavarde,taciau naudojuosi savo mergautine.Kadangi mano visi dokumentai yra mergautine pavarde,taipat musu santuokos liudijime nera rasoma kad pasirinkau vyro pavarde.Ar galiu pavarde pasikeisti tik tada kai pasibaigs paso galiojimo laikas?

Dekui Jum.
Viktorija Civilyte - Gyliene
QUOTE(Julija1 @ 2006 02 10, 16:55)
Sveiki,
Norejau pasiteirauti del pavardes pakeitimo.Su vyru susituokiau pries metus,uzsienyje.Tuokiames baznycioje.Ar man butina kuo greiciau pasikeisti pase pavarde,pasas dar galios ilgai.Pasirinkau vyro pavarde,taciau naudojuosi savo mergautine.Kadangi mano visi dokumentai yra mergautine pavarde,taipat musu santuokos liudijime nera rasoma kad pasirinkau vyro pavarde.Ar galiu pavarde pasikeisti tik tada kai pasibaigs paso galiojimo laikas?
Dekui Jum.
*

Jei tuoketes uzsienyje, tai pirmiausia reiketu jusu santuoka legalizuoti Lietuvoje. Procedura priklauso nuo to, kokioje valstybeje tuoketes. Reiks kreiptis i civilines metrikacijos istaiga
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.