Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Nėštumas ir mėnesinės
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Nėštumo planavimas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
loruki
buvau skaičiusi kad ir keletai moteru yra buve jos sirgo mm ir buvo gan apkunokos ir net neitare kad laukiasi kol neprasidejo saremiai doh.gif blink.gif seip man buvo tokie niuansai kai kt vartojau 7 men ir pradejo teplioti rudai ir labai mazai tai man gine pasake kad taip gali buti kad mm prapuls vartojant kt o tai gal mergytes jus gandrai jau aplanke nestuke.gif 4u.gif kad taip teplioja g.gif nes gine taip sake kad tokie tepliojimai buna kai baigiasi mm ir ju daugiau nebesulauksi schmoll.gif
editukas23
QUOTE(gabija77 @ 2010 07 09, 11:23)
drinks_cheers.gif  va va ir man teplioja mazdaug savaite ir baigesi, ir kas keisciausia, kad ciklas 5 dienom sutrumpejo  g.gif  jokiu simptomu nieko... nezinau bandysiu rytoj darytis testa. nes tikrai keista, dazniausiai pries mm budavo pilva pamausdavo, krutine ir pan. na as labai tikiuosi kad ne  nestuke.gif  nes siuos menesius labai jau atsipalaidavus pagyvenau, sventes ir pan  blush2.gif  tai labai bijau jei  nestuke.gif  kad nebutu pakenke, del to labiausiai ir bijau testa darytis  doh.gif o gal tai stresas ir nuovargis itakojo  g.gif  nebezinau net ka galvoti.
*

Cia tai jau tiesa, jokiu skausmu, jaukiu pojuciu, patepliojo ir tuo baigesi. Taip dazniausiai ir buna, kada sventes sventi tada ir dziaugsmelis ateina, na pergyventi nereiketu nuo vieno karto nieko neatsitiks, juk buna tokiu kas uzvencia dar netaip. Jei zirniukui skirta gyventi niekas nepakenks, o jei neskirta niekas nepades, gali ir ant ranku nesioti vyras ir tai nepades. Tai dziauskis gyvenimu!!! 4u.gif ax.gif Laukim kas bus 4u.gif blush2.gif
editukas23
QUOTE(loruki @ 2010 07 09, 20:31)
buvau skaičiusi kad ir keletai moteru yra buve jos sirgo mm ir buvo gan apkunokos ir net neitare kad laukiasi kol neprasidejo saremiai doh.gif  blink.gif  seip man buvo tokie niuansai kai kt vartojau 7 men ir pradejo teplioti rudai ir labai mazai tai man gine pasake kad taip gali buti kad mm prapuls vartojant kt o tai gal mergytes jus gandrai jau aplanke nestuke.gif  4u.gif  kad taip teplioja g.gif  nes gine taip sake kad tokie tepliojimai buna kai baigiasi mm ir ju daugiau nebesulauksi schmoll.gif
*

Sveikute Loruki,

Pralinksminai mergyt, taip graziai aprasydama drinks_cheers.gif Tai noretusi tuo patiketi, nes taip kieviena laukiam kada i musu kiema ateis svente. Visos drauges,kolegos, klasiokes turi jau kas po viena, kas po du, o pati nei vieno, aisku per ilgai atideliojant sitaip gaunasi, o tai pats gyvenimas privercia. Tai tikiuosi, kad angelelio susilauksim visos kurios planuojam!!! Noretusi, kad nors karta mmm neateitu, kad veluoja jau yra buve, bet kad teplioja ir pradingsta dar ne. Net praeita menesi tepliojo 2 dienas poto jau normaliai prasirgau, nors kaip laikrodukas, o sis menuo nei pati nebesuprantu nei vaisingu dienu nepagaunu nei mmm normaliu.Sekmes visoms sulaukti gandriuku drinks_cheers.gif
gabija77
QUOTE(editukas23 @ 2010 07 10, 03:33)
Cia tai jau tiesa, jokiu skausmu, jaukiu pojuciu, patepliojo ir tuo baigesi. Taip dazniausiai ir buna, kada sventes sventi tada ir dziaugsmelis ateina, na pergyventi nereiketu nuo vieno karto nieko neatsitiks, juk buna tokiu  kas uzvencia dar netaip. Jei zirniukui skirta gyventi niekas nepakenks, o jei neskirta niekas nepades, gali ir ant ranku nesioti vyras ir tai nepades. Tai dziauskis gyvenimu!!! 4u.gif  ax.gif Laukim kas bus  4u.gif  blush2.gif
*

na va as pasidariau ryte testa - neigiamas... pirkau pigiausia vaistineje bet manau vis tiek jei nestuke.gif butu parode g.gif turbut antro net neverta daryti.
loruki
gabija77 neprarask vilties mirksiukas.gif 4u.gif gal žirniukas ruošiasi pas tave vietelę wub.gif 4u.gif aš kai pastojau tai dar mėnesiuką teko pabendrauti su o.b. lotuliukas.gif ir gimdymo laiką nustatė tik pagal paskutines mm doh.gif lotuliukas.gif pagal gine buvo rugp. vidury o pagimdžiau liepos 12 lotuliukas.gif pagal Apgar 9-10balai thumbup.gif tai pagal mane mano paskutinį tepliojimą taip ir turėjo būti 4u.gif rolleyes.gif mes bandysim ir greitu laiku konstruoti antrą nestuke.gif tai teks viską prisiminti iš naujo wub.gif
gabija77
QUOTE(loruki @ 2010 07 10, 09:54)
gabija77 neprarask vilties mirksiukas.gif  4u.gif  gal žirniukas ruošiasi pas tave vietelę wub.gif  4u.gif aš kai pastojau tai dar mėnesiuką teko pabendrauti su o.b. lotuliukas.gif  ir gimdymo laiką nustatė tik pagal paskutines mm doh.gif  lotuliukas.gif pagal gine buvo rugp. vidury o pagimdžiau liepos 12 lotuliukas.gif  pagal Apgar 9-10balai thumbup.gif tai pagal mane mano paskutinį tepliojimą taip ir turėjo būti  4u.gif  rolleyes.gif  mes bandysim ir greitu laiku konstruoti antrą  nestuke.gif  tai teks viską prisiminti iš naujo wub.gif
*

bet testas tai manau turejo parodyti jau, nes jei as buciau nestuke.gif tai jau nuo geguzes men vidurio mazdaug pagal mano skaiciavimus g.gif siandien niekaip neapsisprendziu eiti i drauges gimtadieni ar be lotuliukas.gif nes jei eisiu teks siek tiek alc.gif o jei nestuke.gif tai nera gerai, oi kaip kvailai jauciuosi.
lekitra
QUOTE(gabija77 @ 2010 07 10, 08:58)
bet testas tai manau turejo parodyti jau, nes jei as buciau  nestuke.gif  tai jau nuo geguzes men vidurio mazdaug pagal mano skaiciavimus  g.gif  siandien niekaip neapsisprendziu eiti i drauges gimtadieni ar be  lotuliukas.gif  nes jei  eisiu teks siek tiek  alc.gif o jei  nestuke.gif  tai nera gerai, oi kaip kvailai jauciuosi.
*

nu as manau, kad jau butu parode, juk jei butum nescia, tai ne 10 dienu, o jau apie pora menesiu, kaip suprantu... Idomi situacija, gal geriau nukeliauk pas gine ir pasiaiskink, kas ir kaip smile.gif
gabija77
QUOTE(lekitra @ 2010 07 10, 15:30)
nu as manau, kad jau butu parode, juk jei butum nescia, tai ne 10 dienu, o jau apie pora menesiu, kaip suprantu... Idomi situacija, gal geriau nukeliauk pas gine ir pasiaiskink, kas ir kaip  smile.gif
*

na ir as manau, kad parodytu. nieko kito neliks kaip tik keliauti pas gine drinks_cheers.gif
lekitra
QUOTE(gabija77 @ 2010 07 10, 14:42)
na ir as manau, kad parodytu. nieko kito neliks kaip tik keliauti pas gine  drinks_cheers.gif
*

bet ir i gimtadieni keliauk biggrin.gif
editukas23
QUOTE(gabija77 @ 2010 07 10, 06:22)
na va as pasidariau ryte testa - neigiamas... pirkau pigiausia vaistineje bet manau vis tiek jei  nestuke.gif  butu parode  g.gif  turbut antro net neverta daryti.
*

Mano testukas irgi siandiena neigemas. Nors kaip sakiau si menesi man isvis sunku susigaudyti nuo kada ka skaiciuotines tepliojimai 5-10dienu anksciau prasidejo,o jei skaiciuoti pagal mmm laika tai dar tik 1-2 plius minus veluoja. Nors siandien pilvuka silpnai pazmavo, bet su mmm skausmu nepalyginsi, krutine net nezinau, lyg ir pradeda jautreti, nors pati nesuprantu, tai teks laukti kazko 4u.gif Teks abiem laukti kitos dieneles, gal dar i musu gretas kitos mergaiciukes prisijungs drinks_cheers.gif
fantastika
Moterys, jau isprotesiu. tik poryt einu pas gine.
Jau 14 d. po santykiu. Praejus 2d po ju prasidejo tepliojimas. Dar po savaites kaip ir mmm prasidejo, taciau ziauriai neiprastos. Negaliu sakyt, kad negausios, bet lyginant su tuo kaip as taskausi, tai kaip ir nieko. Po to buvo paisibaige 1 d ir vel pora dienu tepliojo. Jos buvo ir trumpesnes ir ne tokios gausios, ir ne visai laiku, negu man iprasta. Kai pradejo teplioti dariausi kelis testus. Buvo teigiami. Siandien, pasibaigus mmm, pasidariau kraujo tyrima ir jis yra neigiamas. Maudzia pilvo apacia. Negana to, siandien supykino ryte ..iki galo. Pradedu bijot visokiu negimdiniu ir persileidimu. Kas realiai ka zinot apie tai? Ar gali kraujo tyrimas nerodyti (gal kaip nors blogai padare:) )? tik ne komplikacijos kokios, isprotesiu iki porytojaus.
Aidutea
Sveikutes visos, nepykit paskaityt nespeju, bet turiu toki klausimuka,menesines velavo 8 dienas, kai tik nesulaukiau mmm pirmom dienom dariausi NT ir buvo neigiamas, paskui po 8 d vel dariau NT ir buvo neryski juostele, net vyro paklausiau ar matai ja ir jis patvirtino, kad mato, ir ta pacia diena su ta uzsidegusia viltele atejo nelemtosios, dbr tik joms pasibaigus pastebejau, kad skiriasi tos vadinamos krekenos. Tai dbr net nzn ar galiu tiketis geru naujienu ar neteikti vilciu???? Jokiu kitu pozymiu nera, esu isvykusi trumpam is LT tad pas gydytoja negaliu nueiti, o NT kur pirkt nezinau, kadangi mazam miestelyje esu... Labai prasau patarkit 4u.gif
Evelina;]
Sveikos wink.gif

Gal galetu man kasnors pasakyti, ar gali but 4 nestumo testai(pacios paprasciausios juosteles) brokuoti(visi rodo gerai matomus vaiduokliukus), nes mmm buvo, tik labai jau neiprastos, paprastai trunka 6-7 dienas tai tikrai, o sikart truko vos 2 dienas, o ir seip jauciuosi lyg buciau nescia, daug pozymiu, o ypac krutines jautrumas-vos priliest galiu g.gif nenoriu prisisvajot, bet tie vaiduokliukai gal rodosi nebereikalo ?... ax.gif
editukas23
QUOTE(Aidutea @ 2010 07 20, 19:17)
Sveikutes visos, nepykit paskaityt nespeju, bet turiu toki klausimuka,menesines velavo 8 dienas, kai tik nesulaukiau mmm pirmom dienom dariausi NT ir buvo neigiamas, paskui po 8 d vel dariau NT ir buvo neryski juostele, net vyro paklausiau ar matai ja ir jis patvirtino, kad mato, ir ta pacia diena su ta uzsidegusia viltele atejo nelemtosios, dbr tik joms pasibaigus pastebejau, kad skiriasi tos vadinamos krekenos. Tai dbr net nzn ar galiu tiketis geru naujienu ar neteikti vilciu???? Jokiu kitu pozymiu nera, esu isvykusi trumpam is LT tad pas gydytoja negaliu nueiti, o NT kur pirkt nezinau, kadangi mazam miestelyje esu... Labai prasau patarkit  4u.gif
*

Sveikute, sunku pasakyti, jei kantrybes turesi islauk kitu menesiniu. Man ne karta yra buve ciudu. Dar tada kada pilnai nebuvo apsisprende ar jau pradedam leliu ar ne, tai viena menesi paplanuodavom, poto vel saugodavomes. Tai buvo ivairiausiu dalyku, kada saugaisi data viskas savu laiku, kada nesisaugai tada isibalansuodavo. Net buvo, kad velavo apie 15 dienu, bet jos atejo, na kur gyvenom seniau laiptai lb slydus buvo, tai ne karta buvau paslydus ant uzpakalio, o jei buvau uzkibus galejo pabegti. 4u.gif ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Evelina;] @ 2010 07 21, 18:33)
Sveikos wink.gif

Gal galetu man kasnors pasakyti, ar gali but 4 nestumo testai(pacios paprasciausios juosteles) brokuoti(visi rodo gerai matomus vaiduokliukus), nes mmm buvo, tik labai jau neiprastos, paprastai trunka 6-7 dienas tai tikrai, o sikart truko vos 2 dienas, o ir seip jauciuosi lyg buciau nescia, daug pozymiu, o ypac krutines jautrumas-vos priliest galiu  g.gif nenoriu prisisvajot, bet tie vaiduokliukai gal rodosi nebereikalo ?... ax.gif
*

Sveikute,

imanomas dalykas, juk jos tau sutrumpejo, priesk kiek laiko mmm tau buvo?Jei nesenai buvo ir dar toli iki kitu mmm tai galimas daiktas, kad busi nebe viena 4u.gif 4u.gif 4u.gif nes tik po ovuliacijos krutine kaip kuriom sujautreja iki pat menesiniu, o joms persirgus dingsta. Man visada pries mmm sujauteja ir pastangreja. O pries 3 metus turejau pastojima,taciau nelaimingai baigesi, tai viskas buvo panasu kaip pries mmm tik kad mmm nebeatejo.
Evelina;]
QUOTE(editukas23 @ 2010 07 22, 00:45)
Sveikute, sunku pasakyti, jei kantrybes turesi islauk kitu menesiniu. Man ne karta yra buve ciudu. Dar tada kada pilnai nebuvo apsisprende ar jau pradedam leliu ar ne, tai viena menesi paplanuodavom, poto vel saugodavomes. Tai buvo ivairiausiu dalyku, kada saugaisi data viskas savu laiku, kada nesisaugai tada isibalansuodavo. Net buvo, kad velavo apie 15 dienu, bet jos atejo, na kur gyvenom seniau laiptai lb slydus buvo, tai ne karta buvau paslydus ant uzpakalio, o jei buvau  uzkibus galejo pabegti.  4u.gif  ax.gif
Papildyta:
Sveikute,

imanomas dalykas, juk jos tau sutrumpejo, priesk kiek laiko mmm tau buvo?Jei nesenai buvo ir dar toli iki kitu mmm tai galimas daiktas, kad busi nebe viena  4u.gif  4u.gif  4u.gif nes tik po ovuliacijos krutine kaip kuriom sujautreja iki pat menesiniu, o joms persirgus dingsta. Man visada pries mmm sujauteja  ir pastangreja. O pries 3 metus turejau pastojima,taciau nelaimingai baigesi, tai viskas buvo panasu kaip pries mmm tik kad mmm nebeatejo.
*

mmm buvo pries 16 dienu, iki kitu liko ~ 15 dienu smile.gif tik tas kad prasidejus mmm krutine lyg ir nebuvo labai jautri, o po ju eme jautret ir dabar tokia baisiai jautri, net skauda unsure.gif imu itart kad gal istikruju testai brokuoti pasitaike, nes pasidariau kitoki (kasete), o ji kolkas nieko nerodo ir itariu neparodys.. verysad.gif nors niekad dar nei menkiausio vaiduokliuko savo darytuose testuose nebuvau isvydus, o cia - visi keturi doh.gif ir seip manau, jei butu nestumas, tie vaiduokliukai jau nebe vaiduokliukai turetu but, o ryskios juosteles.. ar as klystu ? unsure.gif
Evelina;]
QUOTE(Evelina;] @ 2010 07 22, 09:50)
mmm buvo pries 16 dienu, iki kitu liko ~ 15 dienu  smile.gif tik tas kad prasidejus mmm krutine lyg ir nebuvo labai jautri, o po ju eme jautret ir dabar tokia baisiai jautri, net skauda  unsure.gif imu itart kad gal istikruju testai brokuoti pasitaike, nes pasidariau kitoki (kasete), o ji kolkas nieko nerodo ir itariu neparodys.. verysad.gif nors niekad dar nei menkiausio vaiduokliuko savo darytuose testuose nebuvau isvydus, o cia - visi keturi  doh.gif ir seip manau, jei butu nestumas, tie vaiduokliukai jau nebe vaiduokliukai turetu but, o ryskios juosteles.. ar as klystu ? unsure.gif
*

o gal visgi ir nescia! kasete, kuria dariau siandien ryte ir galvojau kad tikrai nieko neparodys dabar jau rodo dar ryskesni vaiduokliuka, nei pries tai darytu juosteliu wub.gif tai dar nepraradau vilties blush2.gif wub.gif
gabija77
QUOTE(Evelina;] @ 2010 07 22, 16:36)
o gal visgi ir nescia! kasete, kuria dariau siandien ryte ir galvojau kad tikrai nieko neparodys dabar jau rodo dar ryskesni vaiduokliuka, nei pries tai darytu juosteliu  wub.gif tai dar nepraradau vilties  blush2.gif  wub.gif
*

as tai siulau palaukti kokias 5 dienas ir tada nusipirkti kasetes kelias is tu geresniu ir vel pasidaryti ax.gif
PupaMeta
Sveikos ax.gif esu naujoke ir tiesa sakant nezinau ar tikrai busiu i tema, bet nenorejau kurt naujos temos, tad gal ka patarsit smile.gif turiu toki klausimuka idomumo delei, gal kuri susiduret. KT geriau dvi savaites (is triju) ir likus savaitei iki pertraukos nustojau jas gert, ta pacia diena kai neisgeriau tabletes turejau nesaugiu santykiu, taciau po poros dienu kaip ir iprasta darant septyniu dienu pertrauka, as susirgau. Sirgimas buvo normalus, gan gausus, tikrai ne kokie patepliojimai. Klausimas toks, ar imanoma, kad per tuos santykius galejau pastot, bet po poros dienu susirgt? Nes daba jau gerokai veluoja mm. Mane tik domina ar yra tokia galimybe? gal kas susidure su panasia situacija?
Anewa
QUOTE(PupaMeta @ 2010 07 27, 21:29)
Sveikos  ax.gif  esu naujoke ir tiesa sakant nezinau ar tikrai busiu i tema, bet nenorejau kurt naujos temos, tad gal ka patarsit  smile.gif  turiu toki klausimuka idomumo delei, gal kuri susiduret. KT geriau dvi savaites (is triju) ir likus savaitei iki pertraukos nustojau jas gert, ta pacia diena kai neisgeriau tabletes turejau nesaugiu santykiu, taciau po poros dienu kaip ir iprasta darant septyniu dienu pertrauka, as susirgau. Sirgimas buvo normalus, gan gausus, tikrai ne kokie patepliojimai. Klausimas toks, ar imanoma, kad per tuos santykius galejau pastot, bet po poros dienu susirgt? Nes daba jau gerokai veluoja mm. Mane tik domina ar yra tokia galimybe? gal kas susidure su panasia situacija?
*

Sveika

tikrai nemanau kad galejai pastot... jei kyla itarimu pakalbek su gine smile.gif
Papildyta:
Kalbant apie tema, man per savo du nestumus as pirma men sirgau, o testas nerode. Tai patvirtino ir gine. Pagal paskutines mmm leliukai budavo per dideli, abu gime vaikai tiksliai pagal priespaskutiniu mmm laika. Antro leliaus gimimo laika gyd skaiciavo pagal priespaskutiniu mmm laika ir gimimo tikslumas vienos dienos(turejo gimti 12 o gime 11). smile.gif
Riedgute
Labas, paskaičiau jūsų pasisakymus ir susimąsčiau. Na, kad kartais moterims pasitaiko tos tariamos mmm nėštumo metu, bet tai kaip kiti potyriai? Pavyzdžiui, kai pastoji, turbūt gimdos kaklelio gleivės kaupiasi ir daro kamštį, taip? Tai jei aš pastojau, tai nebebūna vaisingų gleivių kaip per paprastą ciklą?
Esmė tame, kad, mano nuomone, jei pastoji, jau tas kitas tariamas ciklas nebebūna toks kaip visi ir jau gali įtarti, kad laukiesi, na, tik kad pakraujuoja kai kurios. Aš kartą maniau, kad gal jau laukiuosi, nes buvo labai negausios mmm ir buvau girdėjus, kad kartais taip atsitinka, jog nestuke.gif turi mmm, bet paskui pastebėjau, kad tikrai nesu nestuke.gif ir be NT pagalbos, kadangi mano organizmas (gleivių atžvilgiu) elgėsi po tų trumpučių mmm lygiai taip pat kaip ir per kiekvieną ciklą.
Tai kaip jums buvo su visu šitu? smile.gif
Linukas-0131
As girdejau, kad tas "pakraujavimas" gali buti susijes jeigu yra gimdos kaklelyje zaizda; tada nestuke.gif metu gimda tempiasi ir is tos zaizdeles gali pakraujuoti...
O pas kurias mm buna labai negausios, - ta kraujavima gali palaikyti mmm

Na, bet pas mane asmeniskai kai per mm labai gausios mm buna... tai su paprastu tepliojimu nesumaisyciau niekaip...

Tai va ir idomu, ar toms, kurios jau budamos nestuke.gif gausias mm turejo ar tik patepliojimus... g.gif
nemirtingoji
Sveikos paneles, mirksiukas.gif turiu tokia istorija ir nebezinau jau net ka galvoti g.gif gal pirmiausiai ja papasakosiu. Mano mmm gana nereguliarios. Anksciau niekada ju nesizymedavau bet nuo sausio pradejau del sventos ramybes kai kas paklausia rolleyes.gif taip kad sausio ir vasario menesi susirgau 23 diena-sausi sirgau 4 d. vasari-5d. kova ir balandi susirgau 20 d. kova sirgau 3d o balandi 5d. geguze ir birzeli susirgau 15d geguze sirgau 4d birzeli 5d. Is liepos 9 d i 10 ta nakti turejau nesaugiu lytiniu santykiu wub.gif po kiek laiko pradejo skaudeti spenelius poto jau ir visa krutine, kartais supykina, esu labai nervuota ir jautri. Jau galvojau tikrai kazkas yra, testu dariausi tai jau net nezinau kiek visi neigiami. Liepos 23 d atsirado mmm normalios kaip ir visada truko 4 d. Dabar kas idomiausiai jog man krutines taip ir neatleidzia, vis dar nervuota, irzli ir lb jautri. Su mama kalbejau ji ir nesupranta kaip cia kas, nors sake kai manes laukesi pirma menesi taip pat sirgo. Gyvenu ne lietuvoje tai problemos cia su tais daktarais todel vis dar niekur neinu. Gal kam panasiai yra buve? nezinau net ka galvoti... verysad.gif
margaritukas
Sveikos mergaites smile.gif Siandien visa diena vaikstau lyg nesava, nes nezinau kas nutiko... zodziu buvo taip, kad siandien ryte vos nenualpau. aptemo akyse, pasidare laaabai bloga.. ir taip buvo beveik pusvalandi. Labai issigandau, nes vos iki lovos nusliauziau. Vakar buvo pirma menesiniu diena, bet velgi kazkas netaip, nes jau kai sirgdavau tai sirgdavau is sirdies, o vakar ir siandien iki pietu vos patepliojio ir tik po pietu jau gerai pradejo unsure.gif Kaip ir visada pries sirgima skaudejo krutis (dar ir dabar skauda), bet pacios menesines neskausmingas nors visada su didziausias skausmais budavo.. Daugiau jokiu ligu, streso, nervu ar kitu faktoriu, galejusiu nulemti visus sios dienos ivykius nebuvo..
Ar gali buti kad as laukiuosi? Is anksto dekoju uz atsakymus ir pamastymus smile.gif
*Neatrastoji*
Atsakau i temos klausima:
tikrai taip, pati su pirmu nestumu kraujavau pastojusi iki 4 menesio. Gyd sake viskas ok, tik buvo labai lengva mmm forma wink.gif
Dženy
QUOTE(margaritukas @ 2010 08 22, 20:16)
Sveikos mergaites smile.gif Siandien visa diena vaikstau lyg nesava, nes nezinau kas  nutiko... zodziu buvo taip, kad siandien ryte vos nenualpau. aptemo akyse, pasidare laaabai bloga.. ir taip buvo beveik pusvalandi. Labai issigandau, nes vos iki lovos nusliauziau. Vakar buvo pirma menesiniu diena, bet velgi kazkas netaip, nes jau kai sirgdavau tai sirgdavau is sirdies, o vakar ir siandien iki pietu vos patepliojio ir tik po pietu jau gerai pradejo  unsure.gif  Kaip ir visada pries sirgima skaudejo krutis (dar ir dabar skauda), bet pacios menesines neskausmingas nors visada su didziausias skausmais budavo.. Daugiau jokiu ligu, streso, nervu ar kitu faktoriu, galejusiu nulemti visus sios dienos ivykius nebuvo..
Ar gali buti kad as laukiuosi? Is anksto dekoju uz atsakymus ir pamastymus smile.gif
*

o testo nebandei darytis? arba HCG, tuomet viskas ir paaisketu mirksiukas.gif
auryte2
Sveikos as ir noriu jungtis i jusu neziniuku buri. pries nepilna sav dariau testa rode II bet nerysku, krutine skauda nuo men pradzios, prisiest negalima, pykina ne tik rytais. laimes pilnos kelnes. ir sian kaip is giedro dangaus mm, keles val skaudejo kaip per mm, gausios. nezinau ka net galvot. kazkaip vienas faktas kitam priestarauja, su 1 nebuvo mm ax.gif
Dženy
QUOTE(auryte2 @ 2010 08 25, 16:56)
Sveikos as ir noriu jungtis i jusu neziniuku buri. pries nepilna sav dariau testa rode II bet nerysku, krutine skauda nuo men pradzios, prisiest negalima, pykina ne tik rytais. laimes pilnos kelnes. ir sian kaip is giedro dangaus mm, keles val skaudejo kaip per mm, gausios. nezinau ka net galvot. kazkaip vienas faktas kitam priestarauja, su 1 nebuvo mm ax.gif
*

gal tiesiog buvo uzkibes ir pabego zirniukas unsure.gif nes jeigu rode II tai is niekur gi nerodo, kazkas vistiek buvo g.gif
auryte2
QUOTE(Kalev @ 2010 08 25, 17:34)
gal tiesiog buvo uzkibes ir pabego zirniukas  unsure.gif  nes jeigu rode II tai is niekur gi nerodo, kazkas vistiek buvo  g.gif
*

apsizliumbiu , taip norim antro maziuko verysad.gif
gal reiks bandyt testa daryt, neisivaizduoju
Selva
QUOTE(auryte2 @ 2010 08 25, 14:56)
*

Siulau skubeti pas gydytoja, gal dar imanoma isgelbeti nestuma.
auryte2
QUOTE(Selva @ 2010 08 25, 18:28)
Siulau skubeti pas gydytoja, gal dar imanoma isgelbeti nestuma.
*

manau taip ir padarysiu, ryte padarysiu testuka jei II minsiu pirma eilej busiu 4u.gif dekui 4u.gif
Dženy
QUOTE(auryte2 @ 2010 08 25, 18:43)
manau taip ir padarysiu, ryte padarysiu testuka jei II minsiu pirma eilej busiu  4u.gif  dekui  4u.gif
*

laikau kumscius kad viskas butu gerai 4u.gif 4u.gif wub.gif
Žaislų Karalienė
Mano giminaite iki 5 men nezinojo, kad nestuke.gif
nes buvo MM schmoll.gif
ir tikrai zinau, kad pagal statistika tokiu atveju daug doh.gif
Kyvis
QUOTE(Žaislų Karalienė @ 2010 08 26, 08:26)
Mano giminaite iki 5 men nezinojo, kad  nestuke.gif
nes buvo MM  schmoll.gif
ir tikrai zinau, kad pagal statistika tokiu atveju daug  doh.gif
*

O as galvojau, kad jei kraujuoji nestumo metu, tai jau zenklas, kad kazkas negerai g.gif Nezinojau..
Dženy
QUOTE(Žaislų Karalienė @ 2010 08 26, 09:26)
Mano giminaite iki 5 men nezinojo, kad  nestuke.gif
nes buvo MM  schmoll.gif
ir tikrai zinau, kad pagal statistika tokiu atveju daug  doh.gif
*

oho iki penkto menesio blink.gif per tiek laiko ir alkoholio gali pavartot ir pasportuot juk taigi galvoji kad nesilauki ir atsiplaiduoji unsure.gif is tikro baisu kad paskiau neprisidarytum ko blogai unsure.gif
Selva
Prasyciau nemaisyti terminu 4u.gif MM nestumo metu paprasciausiai negali buti, nes mm yra gimdos gleivines, uzaugusios per cikla, pasisalinimas. Jei yra pastojimas, toks pasisalinimas dazniausiai sukelia savaimini persileidima. Taigi, esant tikroms mm nestumo islaikyti nera imanoma.

O kraujavimai nestumo metu gali buti- taip, statistiskai yra moteru, kurios nestumo metu pakraujuoja. Siaip tai cia yra indikacija, kad kazkas negerai. Daznai kraujuojama del progesterono trukumo, kada gleivine pradeda atsidalinti- tada gresia persileidimas ir gydytojai israso progesterono vaistu, kad sustabdyti "tas beprasidedancias mm", nes jei ju nesustabdysi, gleivine atsidalins su visu leliuku. Dar galima kraujuoti del susiformavusios hematomos, del kazkokio mechaninio gleivines pazeidimo ND, apziuros metu ir pan. Priezasciu gali buti ivairiu.

Dazniausiai mm su pakraujavimu sumaiso tos moterys, kurios neplanuoja ir visiskai nesitiki nestumo, nelabai seka ciklo, arba jis nereguliarus, kuriu menesines ir siaip buna negausios.
Myciute
as taip pat esu pasimetusi unsure.gif Pries metus turejau nesekminga nestuma, 9 sav. persileidau. Dabar vel ememes darbu, paskutines mm buvo 08.02, ciklas mano 33-36 dienos. Jau 3 diena is eiles pateplioja vos vos, sokolado spalvos isskyros. Galvoju, kas cia gali buti, nes mm dar gerokai per anksti, be to jokiu kitu iprastu pojuciu kaip per mm nejauciu. Nezinau, ar galiu buti pastojusi, jei taip, tai ka reiskia tas tepliojimas? unsure.gif skaiciau, kad teplioti gali, kai "apvaisintas kiaušinėlis implantuojasi gimdoje. Nereikia nerimauti - tai normalu, bet taip nutinka ne visoms moterims." Bet kiek dienu tas tepliojimas yra normalus? Taip norisi, kad viskas gerai butu.... unsure.gif
Dženy
QUOTE(Myciute @ 2010 08 26, 14:48)
as taip pat esu pasimetusi  unsure.gif Pries metus turejau nesekminga nestuma, 9 sav. persileidau. Dabar vel ememes darbu, paskutines mm buvo 08.02, ciklas mano 33-36 dienos. Jau 3 diena is eiles pateplioja vos vos, sokolado spalvos isskyros. Galvoju, kas cia gali buti, nes mm dar gerokai per anksti, be to jokiu kitu iprastu pojuciu kaip per mm nejauciu. Nezinau, ar galiu buti pastojusi, jei taip, tai ka reiskia tas tepliojimas?  unsure.gif skaiciau, kad teplioti gali, kai "apvaisintas kiaušinėlis implantuojasi gimdoje. Nereikia nerimauti - tai normalu, bet taip nutinka ne visoms moterims." Bet kiek dienu tas tepliojimas yra normalus?  Taip norisi, kad viskas gerai butu....  unsure.gif
*

na as tai visu pirma pasidaryciau testa arba kraujo tyrima, vien tam kad issiaiskint ar yra tas nestumas ar nera, man geriau zinot tikra situacija negu but nezinomybej ir speliot, o tada jau ziureciau, jeigu yra nestumas skambinciau ginei ir nupasakociau situacija, jeigu nestumo nera laukciau mmm rolleyes.gif
Selva
QUOTE(Myciute @ 2010 08 26, 12:48)
as taip pat esu pasimetusi  unsure.gif Pries metus turejau nesekminga nestuma, 9 sav. persileidau. Dabar vel ememes darbu, paskutines mm buvo 08.02, ciklas mano 33-36 dienos. Jau 3 diena is eiles pateplioja vos vos, sokolado spalvos isskyros. Galvoju, kas cia gali buti, nes mm dar gerokai per anksti, be to jokiu kitu iprastu pojuciu kaip per mm nejauciu. Nezinau, ar galiu buti pastojusi, jei taip, tai ka reiskia tas tepliojimas?  unsure.gif skaiciau, kad teplioti gali, kai "apvaisintas kiaušinėlis implantuojasi gimdoje. Nereikia nerimauti - tai normalu, bet taip nutinka ne visoms moterims." Bet kiek dienu tas tepliojimas yra normalus?  Taip norisi, kad viskas gerai butu....  unsure.gif
*

Niekur neparasyta, kiek tas implantacinis pakraujavimas gali testis. Jei ciklo ilgis minimum 33d, o dabar tau 24CD, tai bet kokiam nestumo testui yra anksti, isvis manau, sis tepliojimas nieko bendro su mm neturi. Mmm- tai sviezias kraujas. Kas zino, gal tai net ne implantacinis patepliojimas, o ovuliacinis, ar siaip kas uzkabinta buvo netycia ir pan. Manau bet kokiu atveju reikia palaukti mm termino ir tik tada spresti.
Myciute
QUOTE(Selva @ 2010 08 26, 18:30)
Niekur neparasyta, kiek tas implantacinis pakraujavimas gali testis. Jei ciklo ilgis minimum 33d, o dabar tau 24CD, tai bet kokiam nestumo testui yra anksti, isvis manau, sis tepliojimas nieko bendro su mm neturi. Mmm- tai sviezias kraujas. Kas zino, gal tai net ne implantacinis patepliojimas, o ovuliacinis, ar siaip kas uzkabinta buvo netycia ir pan. Manau bet kokiu atveju reikia palaukti mm termino ir tik tada spresti.
*

aciu 4u.gif belieka laukti, juolab kad tenka isvaziuoti 2 savaitems, tai pas gydytoja nepakliusiu... Tik butu gerai zinoti, kad keliones metu nepakenkti...
Dženy
QUOTE(Myciute @ 2010 08 27, 08:45)
aciu  4u.gif  belieka laukti, juolab kad tenka isvaziuoti 2 savaitems, tai pas gydytoja nepakliusiu... Tik butu gerai zinoti, kad keliones metu nepakenkti...
*

kai grisi is keliones butinai mum prisiduok kas ir kaip mirksiukas.gif 4u.gif ir aisku labai linkiu kad nesulauktum mmm thumbup.gif wub.gif
auryte2
2.gif yra. sake taip buna thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
saulyte2
QUOTE(auryte2 @ 2010 08 27, 10:17)
2.gif  yra. sake taip buna  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
*

tikrai esi nestuke.gif , o testa darei, zinau kad taip buna, mano mama 3men sirgo, gyd. esu klaususi ar gali ir man taip buti, sake kad taip.
auryte2
QUOTE(saulyte2 @ 2010 08 31, 14:32)
tikrai esi  nestuke.gif , o testa darei, zinau kad taip buna, mano mama 3men sirgo, gyd. esu klaususi ar gali ir man taip buti, sake kad taip.
*

o adabar kai baiges ale mm , neber 2.gif
angel_sadangel.gif
saulyte2
QUOTE(auryte2 @ 2010 08 31, 17:55)
o adabar kai baiges ale mm , neber  2.gif
angel_sadangel.gif
*

uzjauciu verysad.gif
spanguolyyte
Sveikos esamos ir busimos mamytės smile.gif

Jūsų forume esu naujokė, tai jei kas ne taip, nepykyt ax.gif
Jau antra diena vis pribėgdama skaitinėjuosi šią temą, nes jau mėnuo laiko, kaip ramybės nerandu. Sakau gal jūs man padėsite smile.gif Su vyru leliuką planuojame jau keli mėnesiai. Mmm pas mane reguliarios, visada būna 6 dienas ir gausiausios būna pirmos 3 dienos, paskui jau mažiau. Praeitą mėnesį susirgau laiku, tačiau mmm buvo labai negausios ir tik 2 dienas, o paskui tepliojo. Po to porą kartų pasidariau NT rodė I. Nuliūdom abu ir toliau darbavomės smile.gif Šį mėnesį mmm atėjo diena anksčiau ir laaabai gausios. Kaip ir viskas būtų normalu, bet ramybės neduoda nuolatinis galvos svaigimas. Net gi vakare, kai guliu ir verčiuosi nuo vieno šono ant kito ir tai kambarys visas apsisuka. Dar vienas dalykas, visą laiką, kai susirgdavau pirmą dieną kokią valandą būdavo nežmoniškas pilvo skausmas, o dabar pirmą dieną truputėlį pamaudė ir viskas. protu mąstau, kad mmm yra ir jokio ęia nėštumo nėra, tačiau giliai širdį kirba mintis, kad as jau nestuke.gif ir galėsiu vyrą nudžiuginti lotuliukas.gif Gal kam panašiai yra buvę?
Labai ačiū už atsakymus 4u.gif
Selva
Pries kiek laiko buvo tos labai gausios mm?
spanguolyyte
Tiesą pasakius dabar dar vyksta, dar tik trečia diena, bet tokiu gausiu nesu turėjusi, o kažin ar NT per mmm gali rodyti? blush2.gif
Selva
QUOTE(spanguolyyte @ 2010 09 05, 18:02)
Tiesą pasakius dabar dar vyksta, dar tik trečia diena, bet tokiu gausiu nesu turėjusi, o kažin ar NT per mmm gali rodyti? blush2.gif
*

Jei yra nestumas, tai rodys wink.gif

Bet paprastai atejusios menesines reiskia, kad nestum nera, gimdos gleivine atsidalina ruosdamasi naujam augimui.

Gal silpnai jautiesi, nes, kaip sakai, mm neiprastai gausios?
spanguolyyte
Na va, vakar ryte pasidariau NT. Antra juostelė buvo, bet labai jau neryški, vos matoma. Tada visai pasimečiau smile.gif Šiandien einu pas ginekologę, išsiaiškinsiu ir bus ramu smile.gif Tikiuosi geriausių rezultatų nestuke.gif blush2.gif
Selva
QUOTE(spanguolyyte @ 2010 09 07, 07:43)
Na va, vakar ryte pasidariau NT. Antra juostelė buvo, bet labai jau neryški, vos matoma. Tada visai pasimečiau smile.gif Šiandien einu pas ginekologę, išsiaiškinsiu ir bus ramu smile.gif  Tikiuosi geriausių rezultatų nestuke.gif  blush2.gif
*

Tavo vietoje, jei pamatyciau II ir pradeciau kraujuoti, pas gine begciau nedelsiant... As irgi linkiu, kad rezultatai butu puikus, o tas kraujavimas butu is kokios susidariusios hematomos 4u.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.