Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: FOHOW - kiniški maisto papildai
Supermamų klubas > Grožis ir sveikata > Šeimos ir moters sveikata > Vaistai
Bambūčia
Sveiki,
Gal yra kam tekę naudoti vaisinę pastą FOHOW MEIGUI ar kitą šios kompanijos produkciją? smile.gif
Pasidalinkite atsiliepimais mirksiukas.gif
Konsultantė pasiūlė, aprašymas labai vos ne stebuklingas ir niekur nerandu nete nuomonės apie ją...
burundukas
Nežinau kaip ir kas, bet mes nuo šiandien pradedam kordycepsa, tai kartu pasiūlė ir šią pastą panaudoti. Tipo geresnis efektas bus. Kaina proto ribose, pabandysim, po poros men bus galima ka nors pasakyti. Tipo del zarnyno mikrofloros gerai, musu vyresneles viduriukai linke kitesni buti, paziuresim kaip seksis.
panda1
QUOTE(burundukas @ 2011 01 11, 18:13)
Nežinau kaip ir kas, bet mes nuo šiandien pradedam kordycepsa, tai kartu pasiūlė ir šią pastą panaudoti. Tipo geresnis efektas bus. Kaina proto ribose, pabandysim, po poros men bus galima ka nors pasakyti. Tipo del zarnyno mikrofloros gerai, musu vyresneles viduriukai linke kitesni buti, paziuresim kaip seksis.
*

jai nepaslaptis kokia kaina tos pastos
Renatuska_J
mes esame naudoje tikrai nepastebejau jokio poveikio
burundukas
QUOTE(panda1 @ 2011 01 11, 17:37)
jai nepaslaptis kokia kaina tos pastos
*

Nematau cia jokios paslpaties- 35 lt
jurge7
QUOTE(Renatuska_J @ 2011 01 12, 20:28)
mes esame naudoje tikrai nepastebejau jokio poveikio
*

nepastebejau ir as kazko stebuklingo, neverta kainos schmoll.gif
AsTaveMyliu
Sveikos wink.gif norėjau paklausti gal kas naudojo tabletes Fohow GaoQian? http://www.fohow.info/15/ angel.gif kokie atsiliepimai? norėčiau išbandyti, bet kaina gan nemaža, tai galvoju ar verta. aciuks.gif flirt.gif
Selga
QUOTE(jurge7 @ 2011 01 12, 23:07)
nepastebejau ir as kazko stebuklingo, neverta kainos  schmoll.gif
*

Nežinau, ar sutapimas, bet man po nedaugelio vartojimo kartų skrandžio skausmai ėmė rastis g.gif
arbuziukas26
Sveiki, gal kas esate naudoje FOHOW Princeses perlas kapsules? As naudoju ir kuo toliau tuo maziau pasitikiu tomis kapsulemis nes visokie uzdegimai prasidejo jas naudojant kuriu jau daug laiko nebuvo. Pasidalinkite patirtimi tos kurios esate naudojusios nes labai mazai informacijos apie tai ar jos kam nors istikruju padejo 4u.gif
*Fortūna*
QUOTE(arbuziukas26 @ 2011 07 03, 18:38)
Sveiki, gal kas esate naudoje FOHOW Princeses perlas kapsules? As naudoju ir kuo toliau tuo maziau pasitikiu tomis kapsulemis nes visokie uzdegimai prasidejo jas naudojant kuriu jau daug laiko nebuvo. Pasidalinkite patirtimi tos kurios esate naudojusios nes labai mazai informacijos apie tai ar jos kam nors istikruju padejo 4u.gif
*

Jos turi didelį valomajį efektą - todėl naudojant pradžioje gali suaktyvėti seniai pamiršti negalavimai, kurie visokių cheminių vaistų yra "sugrūsti" į organzimo vidų. Reikia turėti kantrybės ir prakentėti tuos nemalonius pojūčius 4u.gif
labute
QUOTE(Bambūčia @ 2011 01 03, 19:38)
Sveiki,
Gal yra kam tekę naudoti vaisinę pastą FOHOW MEIGUI ar kitą šios kompanijos produkciją? smile.gif
Konsultantė pasiūlė, aprašymas labai vos ne stebuklingas ir niekur nerandu nete nuomonės apie ją...
*

Sveikos merginos,
naudoju fohow oral liquid ir fohow meigui savo vaiku gydymui jau 2 metus...ir tikrai daugeliu atveju issiverciam be antibiotiku, o sergam tikrai daznai...nes abu vaikai turi bronchines alergines astmas...
Vilmutee-JE
QUOTE(Bambūčia @ 2011 01 03, 20:38)
Sveiki,
*

Mano mažylės viduriai irgi labai užkietėję, tai mes naudojom Fohow pastą miegui, tačiau jokio poveikio nepastebėjau schmoll.gif
asertyt
QUOTE(*Fortūna* @ 2011 08 22, 14:33)
Jos turi didelį valomajį efektą - todėl naudojant pradžioje gali suaktyvėti seniai pamiršti negalavimai, kurie visokių cheminių vaistų yra "sugrūsti" į organzimo vidų. Reikia turėti kantrybės ir prakentėti tuos nemalonius pojūčius  4u.gif
*

drinks_cheers.gif
Mano seima,tevai ir daugelis draugu vartoja.Esame patenkinti 4u.gif
zanazuzana
QUOTE(arbuziukas26 @ 2011 07 03, 19:38)
*

Sveika as naudoju ne tik princesės perlą (nes turėjau operaciją buvo trumpintas gimdos kalelis 3SIN) tai po operacijos viskas buvo išsiderine, man žiauriai padėjo as naudojau geriamą eleksyrą "Sanbao", Linchzhi. po pusės metų susitvarkė visos problemos su moteriškom bėdom. O princesės perlą naudoju profilaktiškai į mėnesį kartą. Visom rekomenduoju savęs nekankinti tais "vagisanais ir makmiroloil" ką vaistinė pardavinėja, nes pinigai milziniški o neišgydo o tik apgydo.

J.Evute
sveikos, as jau galvojau kad man kas netinka ar negerai, nes po penkiu dienu gerimo siu produktu taip prasidejo visos mano senos ligos kad jau nepaejau tarpais, kepenys, inkstai, angina, sakes ir viskas is karto tai ziauru, bet jau septinta diena tai jau mazeja tie skausmai, vadinasi poveikis yra jei pablogejo ? g.gif tik tikiuosi kad isgis o neliks taip biggrin.gif
diasaja
QUOTE(J.Evute @ 2011 10 10, 13:19)
tik tikiuosi kad isgis o neliks taip  biggrin.gif
*

O kaip dabar? g.gif
J.Evute
QUOTE(diasaja @ 2011 10 19, 23:17)
O kaip dabar? g.gif
*

siandien šešiolikta diena kaip naudoju, tai jau nieko nesijaucia. tik oda pagrazejo, viduriai tvarkosi, o daugiaunieko nejauciu, gal dar naktimis geriau miegu. gal dar anksti tikėtis daug pokyčių g.gif
@@vandeniuke@@
QUOTE(zanazuzana @ 2011 10 03, 13:04)
Sveika as naudoju ne tik princesės perlą (nes turėjau operaciją buvo trumpintas gimdos kalelis 3SIN) tai po operacijos viskas buvo išsiderine, man žiauriai padėjo as naudojau geriamą eleksyrą "Sanbao", Linchzhi. po pusės metų susitvarkė visos problemos su moteriškom bėdom. O princesės perlą naudoju profilaktiškai į mėnesį kartą. Visom rekomenduoju savęs nekankinti tais "vagisanais ir makmiroloil" ką vaistinė pardavinėja, nes pinigai milziniški o neišgydo o tik apgydo.
*

labai teisingai parasete drinks_cheers.gif as taip naudojau sios linijos princeses perla. Profilaktiskai, patiko man jis. Daug geriau negu tuos grudamus gines makmirolus ir t.t.
asertyt
QUOTE(@@vandeniuke@@ @ 2011 10 25, 19:18)
labai teisingai parasete drinks_cheers.gif as taip naudojau sios linijos princeses perla. Profilaktiskai, patiko man jis. Daug geriau negu tuos grudamus gines makmirolus ir t.t.
*

drinks_cheers.gif
mmergyte
sveikos,

ir aš išbandžiau princesėsperlą,dabar klausimas toks,šįryt jį išsiėmiau,ir apsiploviau naudodama irigatorių su medetku arbata,beapsiplovinėjant pradėjo šalintis lauk,tokios kaip atplaišos g.gif taip turi būti ar kaip?apsiploviau beveik pilnomis dviejom tom talpom,išėjo tų atplaišų nemažai,bet nesuprantu kas tai blush2.gif g.gif kam dar taip buvo? ax.gif
Lijata
kam dar taip buvo?

Buvo, matyt taip ir turi buti...) As irgi pradejau vartoti, kol kas kazko ypatingo nepastebejau, bet oda pagrazejo..)) Galvoju, gal reiketu visa kursa praeiti siu papildu... Gal kas bande?
mmergyte
QUOTE(Lijata @ 2012 03 31, 20:38)
kam dar taip buvo?

Buvo, matyt taip ir turi buti...) As irgi pradejau vartoti, kol kas kazko ypatingo nepastebejau, bet oda pagrazejo..)) Galvoju, gal reiketu visa kursa praeiti siu papildu... Gal kas bande?
*

o man ant veido spuogų padaugėjo verysad.gif verysad.gif
TomaKa
QUOTE(mmergyte @ 2012 03 31, 20:44)
o man ant veido spuogų padaugėjo verysad.gif  verysad.gif
*

Nėra ko nuliūsti - organizmas valosi, išsivalys ir nebus tų spuogų mirksiukas.gif
O gal kas galit pasakyti po kiek dabar galima nusipirkti kordysepca Feniksa? jei cia nenorit, galima i a.z. Aciu.
ladybird4
Man l.patiko dantu pasta (kazkada uosviene dovanojo) thumbup.gif
Agnyte Jank
Sveikos:) Prisijungsiu ir as prie temeles smile.gif Naudoju kordicepsa ir jo produktus jau pora metu, isvada butu tokia: nieko geresnio nesu vartojus. Bent jau man tai puikiai tiko ir patiko. Pagrinde naudoju skysta kordicepsa. Toks kaip ir pastovus produktas mano namuose. Esu nemazai naudojus Meigui rozes pasta-beveik visa nestuma. Tustindavaus kasdien, ir su zarnynu bedu nebuvo. Tai skaitau kad padejo. Po gimdymo nebenaudojau, siek tiek lindo bedeles su tustinimusi velgi(jautri mano organizmo vieta blush2.gif ) Iki sesto nestumo menesio geriau kalci, po to skysta kordicepsa. Po gimdymo taip pat kordicepsa su kalciu. Na zinokit nenoriu cia nei girti nei ka, bet vaikelis manau del to stipresnis yra. Jau pirmaji menesi laike galvyte, ir siaip vikrus ir stiprus yra. Dabar jam beveik puse metuku, bedu neturim. Na cia plestis galeciau dar siek tiek, jei kam idomu klauskit 4u.gif
Dar su vyru naudojam dantu pasta, ir as geriu dabar Lindzi kapsules, profilaktiskai skysta kordicepsa geriu, karts nuo karto smile.gif Beje maitinu dar.
Na bent jau as tai labai dziaugiuos atradus siuos produktus, nors ir brangokai gaunas... bet is kitos puses-zymiai maziau vaistinese isleidziame biggrin.gif
vilnele
Ar kas nosr turite patirties su FOHOW esant onkologinėms ligoms?
Agnyte Jank
QUOTE(vilnele @ 2012 04 10, 21:53)
Ar kas nosr turite patirties su FOHOW esant onkologinėms ligoms?
*

Teko girdeti, kad padeda iveikti, sumazina skausma. Ypac kartu su chemo terapija kad palengvina pasalinius reiskinius. Kiek zinau yra intensyus kursas, t.y.dideli kiekiai turi buti vartojami, ir gana ilgai..Viena sergancia moteri teko vezti i konsultacija pas prof.Gamperi, tai paskyre po dezute i diena tamsaus koordicepso, dviem menesiams. Isivaizduokit kokie pinigai, kai viena dez.db kainuoja 168lt..Bet zinoma cia sveikata
vilnele
QUOTE(Agnyte Jank @ 2012 04 11, 09:32)
Teko girdeti, kad padeda iveikti, sumazina skausma. Ypac kartu su chemo terapija kad palengvina pasalinius reiskinius. Kiek zinau yra intensyus kursas, t.y.dideli kiekiai turi buti vartojami, ir gana ilgai..Viena sergancia moteri teko vezti i konsultacija pas prof.Gamperi, tai paskyre po dezute i diena tamsaus koordicepso, dviem menesiams. Isivaizduokit kokie pinigai, kai viena dez.db kainuoja 168lt..Bet zinoma cia sveikata
*

bet ar padeda sumažinti auglį?
Agnyte Jank
Na negaliu pasakyt konkreciai, nes nebuvo tokio varianto kad sirges zmogus butu atejes ir pasakes kad jam sumazino augli ar pan.. Bet mano galva, ir remiantis visa suteikiama informacija as tuo tikeciau
vilnele
Tikėti norėčiau, bet reikėtų bent jau teigiamų realių faktų g.gif
J.Evute
QUOTE(vilnele @ 2012 04 11, 19:43)
Tikėti norėčiau, bet reikėtų bent jau teigiamų realių faktų  g.gif
*

kaimynų vaikas sirgo onkologine liga, tėvai paskendo tūstantinėse skolose kišdami pinigus šitai firmai ir vaiko tas neisgelbėjo, nei vežio nesustabdė verysad.gif nors viena pazistama sirgo antros st liakemija,ji vartoja elekyra ir po ligos jau trys metai kartais dar isgeria fenikso,jai padeda jis kazkiek imuniteta pastiprinti, bet stebuklų tikrai nedaro, nes kainos tai tokios lyg stebuklus turėtų daryti biggrin.gif
Olelebebe
QUOTE(mmergyte @ 2012 03 18, 10:22)
sveikos,

ir aš išbandžiau princesėsperlą,dabar klausimas toks,šįryt jį išsiėmiau,ir apsiploviau naudodama irigatorių su medetku arbata,beapsiplovinėjant pradėjo šalintis lauk,tokios kaip atplaišos g.gif  taip turi būti ar kaip?apsiploviau  beveik pilnomis dviejom tom talpom,išėjo tų atplaišų nemažai,bet nesuprantu kas tai  blush2.gif  g.gif  kam dar taip buvo? ax.gif
*

po pirmo perlo man praktiskai nieko nebuvo. Tačiau po antrojo, taip pat kaip binto atpaliseles. Buvau seminare, kur informavo kad bus sitaip, tad ir nesijaudinu perdaug. Tai reiskia kad valosi tavo gimda, tos atplaisos tai per tavo gyvenimą nusedusios negėrybes, kurios dabar salinasi lauk. Man tik iskilo klausimas, seminare kalbejo ,kad imerkus perla y vandenį( pries naudojima) jis turi isbrinkti, taciau nieko panasaus nebuvo. laikiau iki 15 min.
mmergyte
QUOTE(Olelebebe @ 2012 04 26, 16:01)
po pirmo perlo man praktiskai nieko nebuvo. Tačiau po antrojo, taip pat kaip binto atpaliseles. Buvau seminare, kur informavo kad bus sitaip, tad ir nesijaudinu perdaug. Tai reiskia kad valosi tavo gimda, tos atplaisos tai per tavo gyvenimą nusedusios negėrybes, kurios dabar salinasi lauk. Man tik iskilo klausimas, seminare kalbejo ,kad imerkus perla y vandenį( pries naudojima) jis turi isbrinkti, taciau nieko panasaus nebuvo. laikiau iki 15 min.
*

bet ten ji mirkyti reik jei sausa gleivinė g.gif ar ne?aš nemirkiau schmoll.gif
Fedes

! 
Primename, kad vaistų, maisto papildų, ir pan prekyba, mainai, dovanojimas forume draudžiamas, prašome išsamiau susipažinti su skyrelio taisyklėmis.
mmergyte
merginos,gal kas galėtumėt pakomentuoti tokią situaciją..

pirmą mėn po princesės perlo kapsulės išėmimo ir praėjus porai dienų patepliojo...antrą mėnesį,kapsulę dėjau pagal visus nurodymus,ir po jos išėmimo,trečią dieną prasidėjo vėl mmm g.gif nebe tepliojimas,o mmm doh.gif taip turi būti ar tai nėra normalu?
rubinute
Sveiki,

as taip pat sitoj temeleje del princeses perlo, pries 4 dienas isidejau pirmajy perla, po jo kaip ir daugeliui tokios baltos kaip bintas pleves ar kas ten tokios pasirode, ir dar dabar rodosi, planuoju vel detis antrajy perla, tik norejau paklausti kaip ten ir su kuo plautis reikia vidu? nes kiek skaiciau tai nelabai sveika prasiplovineti is vidaus, ir nelabai suprantu kaip tai daryti ax.gif
o kad organizmas valosi, tai jauciasi...
nes pas gine vaikstau ir vis priraso visokiu antibijotiku, kurie nieko nepadeda.. jau organizmas nusilpo, ir nusibodo gerti tuos vaistus, dar kokius pinigus moku uz tai, nuejus pas gine vel moku uz tepinelio tyrima ir vel uzdegimas... banddysiu gyditis siuo perliuku, tikiuosi kad viskas bus okay...

O del mmm manau kad valosi taip tavo organizmas, lenda visos bedos ligos, skaiciau kad po vienos arba dvieju dezuciu perlu turetu viskas susitvarkyti, o dabar tiesiog reik iskenteti ta organizmo valymasi...

taip pat skaiciau jeigu yra problemu tai reikia per cikla sunaudoti apie 4 perlus, po menesiniu vel apie 2-3 o paskui profilaktiskai per cikla po 1 perliuka... taip ir darysiu , tikiuosi gero rezultato blush2.gif
Papildyta:
beto apie siuos produktus is asmenines patirties galiu pasakyti kad jie padeda... pries 10 -12 metu, mane gydoja du menesius gyde nuo anginos, o pasirodo buvo bronchitas, nuvaziavus i ligonine iskarto pripaise bronchine astma, alergija sunim katem , ziedadulkem, patalines erkutem, daug laiko praleidau ligonineje kol atsistaciau, nes buvau pripompuota ivairiausiu antibijotiku, buvo prirase ir hormoniniu vaistu... salia viso to tevai pirkdavo ir kordicepsa, is pradziu karaliskaji ar kaip jis ten vadinosi tada, o paskui paprastajy , jy vartojau 2 metus, ir dabar esu sveika, nei bronchines astmos, taip pat auginu katina ir suny, manau kad tai turejo itakos pasveikimui smile.gif
bet velgi, gal kiekvienam organizmui skirtingai, beto cia yra zoleliu pagrindu viskas, o gydimas zolelemis niekada nepastebimas po dienos ar savaites, reikia laiko ilgo, nes is pradziu organizmas issivalo o tada jos pradeda veikti blush2.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.