Zinoma ne viena tai daryciau o su draugu, bet as turiu toki dideli nora ir malonuma vyriskus darbus pati dirbti
Na as esu maciusiu kaip tai atlieka, tai turint laiko gelciau ir pati pasiruosti lubas
Nemanau kad sunkiau nei skusti lubas
Zinoma ne viena tai daryciau o su draugu, bet as turiu toki dideli nora ir malonuma vyriskus darbus pati dirbti Na as esu maciusiu kaip tai atlieka, tai turint laiko gelciau ir pati pasiruosti lubas QUOTE(zajkaaaaaaaa @ 2011 08 17, 21:54) Nemanau kad sunkiau nei skusti lubas Zinoma ne viena tai daryciau o su draugu, bet as turiu toki dideli nora ir malonuma vyriskus darbus pati dirbti Na as esu maciusiu kaip tai atlieka, tai turint laiko gelciau ir pati pasiruosti lubas na na sakot lengviau nei skust lubas?taip skust galima is jegos i kaire i desine nieko neziurint ,o uztept sudet tinkliukus sveist ,su ranka jaust kur jau gerai,kur pritept kur kalniukas,reikia siek tiek buti tai darius
Na visvien noriu pati isbandyti savo jegas
Tai nieks nepagelbesit?
niekas tau nepagelbes nes niekas gal gerai nemoka
QUOTE(zajkaaaaaaaa @ 2011 08 17, 19:25) ... nerandu detalaus darbo plano ir reikiamu medziagu saraso o norisi paciai savom rankom pasidaryti gerai nu va paklausiau MB - i plysi rotbantas ;ant virsaus armavimo tinklelis ;ant tinklelio fiugenfiuleris ;toliau visos lubos glaistosi arba fiuleriu arba vetonitu arba paprastu pigiu glaistu .sveiciasi po kiekvienu sluoksniu - nebent sugebesi dirbti be "snargliu"(tu iskilimu).... jei aiskiai parasiau QUOTE(zajkaaaaaaaa @ 2011 08 17, 20:25) Sveikutes ir sveikuciai Darausi remonta bloniame daugebutyje, todel lubose yra bloku sujungimo tarpas. Gal yra kam teko susidurti su tokia problema ir galetumet patarti kaip tokias lubas paruosti dazymui? Ne paprasciau bus gipsu apsiut?
Sveikos
sveikos. Norejau paklausti gal kas nors namie dare istempemasiais lubas? Ar pasiteisino, ar sudetinga montuoti ir ar labai brangu? Aciu
QUOTE(beskaiste @ 2011 08 20, 09:31) gipso siules irgi reikia glaistyti ;pati gipsa irgi reikia suglaistyti ir sveisti .ant pacio gipso nedazysi gi ... Nera net ko liginti gipso kartono paruosima dazymui ir kreivu lubu ar sienu. O ir rezultatas skirtingas, lubu niekada taip nepatiesinsi kaip gipsa. QUOTE(Sesita @ 2011 09 09, 13:51) Sveikos Buna poliuritaniniai karnizai, dazomi lubu spalba, ir siauri ir itin platus, jau pagal skoni. QUOTE(holla @ 2011 09 14, 17:57) Mes žadėjom daryti, bet meistras sakė, kad tokioms luboms idealiai turi būti sienos lygios. O kaip jas tokias blokiniam padaryti? na va, o mums meistrai sako, kad kaip tik labai gerai paslepia visus nelygumus
Gal kas zino kas projektuoja lubas?
QUOTE(holla @ 2011 09 14, 17:57) Mes žadėjom daryti, bet meistras sakė, kad tokioms luboms idealiai turi būti sienos lygios. O kaip jas tokias blokiniam padaryti? QUOTE(holla @ 2011 09 14, 23:29) Nenoreciau jusu nuvilti bet itariu kad jum prikabino makaronu. Reikalas tame kad su kreivom sienom beabejo sunku dirbti, profili siaip sau neprisuksi, reikia pripjaudinet, matuoti 100 kartuo ir itempti lubas sunkiau. Tai beabejo kad darbo 100 kart daugiau. Bet viska tai daro, pagalvokyte logiskai o kaip tada itempia apvalias, ovalo formos ar kitu formu lubas.... Kaip pvz. ![]()
Sakykit,o kaip su halogenais imontuojamais i tas itempiamas lubas, ar atskirai reikia moketi dar uz kiekviena?
QUOTE(algioshka @ 2011 09 11, 20:38) sveikos. Norejau paklausti gal kas nors namie dare istempemasiais lubas? Ar pasiteisino, ar sudetinga montuoti ir ar labai brangu? Aciu Daremes itempiamas abejose voniose,ir svetaineje.Jau metai, man pasiteisino,as labai patenkinta Papildyta: QUOTE(rasaar @ 2011 10 03, 12:11) Sakykit,o kaip su halogenais imontuojamais i tas itempiamas lubas, ar atskirai reikia moketi dar uz kiekviena? Uz halogenus mokesite atskirai,mes mokejome po 30lt.Dazyti nereikia
Tai kaina dar labiau isauga, o gipso lubas kai daro,ar ir ten skaiciuoja atskirai uz halogenu imontavima?
Jovita35,ikelkit nuotraukas,idomu paziureti
O sakykit,jei noretusi kazkokiu mandresniu lubu nei paprastu tiesiu,tai lubu plana jus paprojektuot galit,ar reikia kreiptis i dizainerius
![]() ir tokiu
Sveiki, šian buvau Kaune Kalniečių prekybos centre, atremontuotas po gaisro ir atsitiktinai užėjau į antrą aukštą ir ten išvydau įtempiamas lubas, yra visokių, mane tikrai nustebino, nes maloniai paaiškino ir papasakojo apie jas. be to ten ekspozicijoje yra visko, atrodo pasakiškai, ir su ledais ir liuministencinėm lempom, ir paprastos ir su halogenais, kaip pamatai kaip jos realiai atrodo iškart tampa aišku, kad tik jos ir nieko daugiau. Pavargau Romainiuose name gyvenam, o gipsas per siules sutrūkinėjęs, manau reiks perdarinėti, o tai vėl kainuos... tad verta pagalvoti, kaip geriau..... ir kas pigiau...
veiki kokia forma patartumet israityt is gipskartonio vaiko kambaryje
mums 5-eri, noretusi , kad tiktu ir paaugusiai
Sveikos,
Norėjau paklaust, gal yra kokių dažų ale elastinių ar kažko, uždažyti sutrūkinėjusias gipskartonio lubas, na, kad nereikėtų labai, ten jų iš naujo glaistyt, šveist ir dulkėse skęst?
Mane labiausiai domina įtempiamų lubų ilgaamžiškumas, ar tikrai jos tokios ilgaamžės, gal kas turi jas seniau
Na, del ilgaamziskumo dar neaisku, as pasidariau tokias lubas dviejuose kambariuose tik pries du metus, bet kol kas atrodo kaip visiskai naujos, nei kiek nesigailiu
gal kas darėt lubas iš huntonit plokštės? ar gerai ?
kur pirkot?
Čia galima pasiskaityti apie įtempiamas lubas:
http://www.lubufabrikas.lt/ Mes virtuvėje norime daryti
Itempiamos lubos tikrai pasakiskas dalykas. Mano vyras pradejo dirbti su jomis pries metus laiko. Pirmiausia pabandeme susideti viename kambaryje sau pabandymui. Pamaciusi rezultata, susidejome visuose kambariuose. Nors svetaineje buvo nesenai darytos lubos gipso plokstemis, bet laikui einant jos sutrukinejo. Sias lubas sudejo per pusdieni. Greitas ir tikrai nuostabus rezultatas. Kas ruosiasi deti sias lubas, rekomenduoju blizgias rinktis, vakare uzdegus sviesa pasakiskas atspindys nuo sviestuvu.
QUOTE(auksinemergaite @ 2012 04 13, 17:16) Itempiamos lubos tikrai pasakiskas dalykas. Mano vyras pradejo dirbti su jomis pries metus laiko. Pirmiausia pabandeme susideti viename kambaryje sau pabandymui. Pamaciusi rezultata, susidejome visuose kambariuose. Nors svetaineje buvo nesenai darytos lubos gipso plokstemis, bet laikui einant jos sutrukinejo. Sias lubas sudejo per pusdieni. Greitas ir tikrai nuostabus rezultatas. Kas ruosiasi deti sias lubas, rekomenduoju blizgias rinktis, vakare uzdegus sviesa pasakiskas atspindys nuo sviestuvu. Gal galite apytikliai kainas nurodyti
Musu vaiku kambario lubos
Fainai,as kaip tik ieskau ideju vaiko kambariui lubom su nuolydziu
Mes greiciausiai darysim svetainej itepiamas lubas, truputi blizgiu,truputi paprastu,vien blizgiu man nesinori QUOTE(Grelita @ 2012 04 29, 17:33) Fainai,as kaip tik ieskau ideju vaiko kambariui lubom su nuolydziu Mes greiciausiai darysim svetainej itepiamas lubas, truputi blizgiu,truputi paprastu,vien blizgiu man nesinori Taip dejom ledines juosteles - ir esu jomis super patenkinta
Kas darėtės lubas, gal galėtų man parašyti į AŽ kiek kainavo kv m. su ar be apšvietimo? Nes žiūriu, kad čia visai neblogas dalykas..
|