Nuo kada tuos sokliukus galima naudoti? Ar vaikuciams idomu?
Ka manote apie sokliukus? Mano vaikuciui 5 men, pats dar nesedi, as ji laikau pasodinusi, guleti visai nenori (rekia), supyne jau irgi itariu, kad moraliskai isaugta... Tai galvoju, kad tas sokliukas vaika laiko vertikaliai, kaip tik taip kaip jis noretu buti ir mane del to labai sokdina visa diena
Nuo kada tuos sokliukus galima naudoti? Ar vaikuciams idomu?
Mes gavome toki sokliuka dovanu, tik dar nebandeme, nes jis skirtas vaikuciams nuo 4 men. (mums jau tiek ir yra) kurie jau kuo puokiausiai laiko galvyte.
Idomu butu suzinoti ir mums nuo kada jus pradejote naudoti ir kiek laiko maziukas tokioje sokyneje per diena praleidzia
As nupirkau mazytei sokliuka 4.5 men, jai laaabai patiko. Jokiu problemu neturejom, laikiau po 20-30 min apie 2-3 kartus i diena
tikrai verta!!! (pataupykit pinigelius , nepirkite jokiu supuokliu, supiniu, vibrokeduciu,kilimeliu)-geriau sis daiktas
mes turime FP sokliuka, kitu firmu gal irgi visai verti demesio!pasidomekite o naudojam nuo ~5menesiu.
Mes taip pat turejom sokliuka, tai vienas is pasitvirtinusiu pirkiniu, tikrai nesigailiu. O sokliuodavom kazkur nuo 3men (turim toki spec. skirta kudikiams, tik kad jau galvyte laikytu reikia), nuo 5 men. perejom i didesni - budavo maziaus smagiausia dienos pramoga
Turim sokliuka fp toki pastatoma, dedu maziuke nuo keturiu men, o dicke, kuriai dar nera dvieju metuku irgi megsta pakvailiot jame
O musu mergina nepripazino visai sokliuko... jai reikejo laisves ir negalejo buti suvarzyta.....
Norejau paklausti, gal kas turi fp sokliuko instrukcija, noriu nuimti ir isskalpti medziaga ir nemoku...
Turime šokliuką, tik dar nebandėme, bet tikiuosi, kad pasiteisins
QUOTE(Venecija_ @ 2011 01 29, 15:07) Norejau paklausti, gal kas turi fp sokliuko instrukcija, noriu nuimti ir isskalpti medziaga ir nemoku... Bandysiu papasakot iš atminties Instrukcija yra čia, pabaigoj parašyta apie išėmimą http://service.mattel.com/instruction_sheets/K6070e-0720.pdf Šiaip mums Jumperoo šokliukas buvo labiausiai pasiteisinęs pirkinys, tuomet dar siunčiausi jį per EBAY, nebuvo kur pirkt Lt QUOTE(Lelina @ 2011 01 06, 16:43) Mes gavome toki sokliuka dovanu, tik dar nebandeme, nes jis skirtas vaikuciams nuo 4 men. (mums jau tiek ir yra) kurie jau kuo puokiausiai laiko galvyte. Idomu butu suzinoti ir mums nuo kada jus pradejote naudoti ir kiek laiko maziukas tokioje sokyneje per diena praleidzia Superinis daiktas, ypac pastatomas su zaislais dejau nuo 5-6men, apie 20min. apie 2-3kart dienoj
Mes turim FP sokliuka, esam be galo patenkinti, kad ji turim, vaikui taip patinka!!! Ir mamyte gali ramiai pietus pagamint, grindis isplaut
mes turejom ant staktos sokliuka, kai vaikas pradejo tvirtai sedet. jam labai labai patikdavo. jei pakeli auksciau su ranka gali kaip supynese pasupt.
mums draugai atidave toki sokliuka, kur tarpdury kabinasi, tik nezinau, nuo keliu menesiu ji galima naudoti
o kokius dauguma turit(kabinamus), su remu, kaip pvz.lektuvas buna ar tokius minkstus, kaip nesiokle?
QUOTE(*Shypsenele* @ 2011 03 08, 07:44) Mes turim FP sokliuka, esam be galo patenkinti, kad ji turim, vaikui taip patinka!!! Ir mamyte gali ramiai pietus pagamint, grindis isplaut mes irgi is FP turim, tai mazajai laaabai patinka Papildyta: QUOTE(elenuxus @ 2011 03 29, 14:24) o kokius dauguma turit(kabinamus), su remu, kaip pvz.lektuvas buna ar tokius minkstus, kaip nesiokle? na musu yra sita http://www.babyearth.com/view-img-images/i...282-01-jpg.html vis dar neismokau ideto paveiksliuko tai laaabai ja dziaugiuosi, tie dirzai reguliuojasi trimis auksciais, vaikas gali aplinkui apsisukti, linksmos melodijos ir svieseles, tie lapai su zveriukais irgi tamposi (maniskei labai patinka papugos uodega kramtyti
Na, nupirkom paprasta linam sokliuka, bet vaikinas pateeenkintas
mum jau 9 men tai sokliukas mums smaugus uzsiemimas, 6 men jis nelabai patiko, bet dabar sokineja, tuoj stakta islaus
manau kai vaikas rankinukas, tai labai padeda namuose tokie daiktai
Mano dukryte sokliavo nuo 6 men. Fisher Price Rainforest sokliuke, jei buciau tada zinojusi kad sokliuka galima pradeti naudoti anksciau...visko daug buvo isbandyta, bet niekas jos taip neuzeme: pirma karta kai isodinome, tai sokliavo su tooookiu spiegesiu is dziaugsmo
Savo mazajam taip pat butinai isigysim Fisher Price sokliuka, maciau dabar yra kitokiu modeliu, bet esme ta pati
Neturėjau jo nė su vienu vaiku,kažkaip net nepasigedau.Nemanau,kad jis reikalingas.Čia žinoma kiekvieno asmeninis pasirinkimas,bet mums daug geriau vaikštynė buvo
Turejo ir mano sunenas toki sokliuka prie lubu kabinama, tai sokinejo jis ten gal iki kokiu 3,5 metuku
Patiko, bet kazkaip mazai naudojom nes daug visokiu "pramogu" turejom nusipirke
Musu abudu yra sokliniai. Sunaus sokli jau buvom nutare parduot, ir pirkejas atsirado, istraukiau is dezes apziuret, pamate, kad eme rekti akd jam jo reik - pakabinom vel. Na ir ka - dabar vaikinui jau greit du, o jis dar ten pasokineja, bet ka ten sokineja, isisupa ir sukasi. Zodziu daugiau skraido nei sokineja
Tik as nezinau ar butini ten tie visi fiserpraisu pribumbasiniai sokliukai? manau cia labiau mamoms ir komersantu noras is tu mamu istraukt piniga. Man tokiu kiču kvepia....
o mano vaikai sokliuoti bijojo.....
Na as ir galvoju savo mazei apie sokliuka
o mums fisher price šokliukas labai pasiteisino, turim mažylį ne iš ramiųjų,tai kol kas šokliukas vienintelis daiktas, kurio dėka vaikas pabūna bent šiek tiek ne ant rankų, o ir neatsibosta taip greitai,kai aplink tiek žaisliukų, barškučių, švieselių. labai gaila,kad jis jį baigia išaugti, nes buvo vienintelis mano padėjėjas
Sveiki, isitaisem ir mes sokliuka, kur ant staktos kabinasi. Va tik toks klausimelis iskilo o kaip ten turi buti sureguliuotas aukstis kai isodini maziuka. turi liestis ikoju pirstukais ar ore kabot ar dar kazkaip?
mes irgi turejom Fisher price sokliuka ir labai dziaugemes, nes vaikiukui tikrai patiko. Ikisau as ji ten anksti, gal net 5men neturejo, nes paskaiciau, kad galima kist vaika, kai pilnai galvyte islaiko
Vaikas turėjo šokliuką-lėktuvėlį, bet šokinėjo jame tik tuomet jei kažkas šalia sėdėjo ir linksmino jį, pats vienas jame nepasilikdavo
Turejom Evenflo sokliuka, buvo super mylimas, galejo sokineti ir sokineti
QUOTE(kosmonaute:) @ 2011 06 26, 15:05) Na as ir galvoju savo mazei apie sokliuka Vat ir aš užsimaniau savo leliukui nupirkti šokliuką, bet paskambinau savo gydytojai, t.y. pediatrei, kuria tikrai pasitikiu, ir ji sakė, kad tikrai geriau nenaudoti šokliuko
Mes turejome fisher price sokliuka, tai maniskei labai patiko. Sodinau nuo 6.5men, bet ilgai nelaikydavau. Labai smagu budavo ziureti, kaip ji krykstauja is pasitenkinimo, o be to ten yra ir kitos veiklos, ne tik sokinejumas
QUOTE(skaiblue @ 2012 02 25, 02:01) Mes turejome fisher price sokliuka, tai maniskei labai patiko. Sodinau nuo 6.5men, bet ilgai nelaikydavau. Labai smagu budavo ziureti, kaip ji krykstauja is pasitenkinimo, o be to ten yra ir kitos veiklos, ne tik sokinejumas Taip mes irgi turime FP ir irgilabai dziaugiames
mes nepirkome sokliuko.. buvom pasiskoline, bet vaikiukam nepatiko.. nei vienai nesinorejo ten buti...
Turėjom Arti sokliuka-veiklos centriuka. Superinis dalykas mamytems, norincioms pailseti. Įsėdo vaikeli ir minimum pusvalandi gali ilsetis
QUOTE(Inga741 @ 2011 01 06, 00:11) Ka manote apie sokliukus? Mano vaikuciui 5 men, pats dar nesedi, as ji laikau pasodinusi, guleti visai nenori (rekia), supyne jau irgi itariu, kad moraliskai isaugta... Tai galvoju, kad tas sokliukas vaika laiko vertikaliai, kaip tik taip kaip jis noretu buti ir mane del to labai sokdina visa diena Nuo kada tuos sokliukus galima naudoti? Ar vaikuciams idomu? Mums 5mėn buvo pats sunkiausias, nei sėdėjo, nei gulėt benorėjo, nei vibro kėdutėj besėdėdavo, bet 5mėn pabaigoj pats atsisėdo, pradėjo ropot ir neprireikė mums jokių technikų, nors ir taip buvau nusiteikus jų tikrai nepirkt QUOTE(mazylis7 @ 2012 01 13, 16:39) Vat ir aš užsimaniau savo leliukui nupirkti šokliuką, bet paskambinau savo gydytojai, t.y. pediatrei, kuria tikrai pasitikiu, ir ji sakė, kad tikrai geriau nenaudoti šokliuko O kur skaitėte? Mes irgi ieškom paprasto šokliuko, tokio, kur ant staktos pasikabina. Šokliuką kojų mankštai patarė šsigyti kineziterapeutė ir neurologė. Apie kenkimą neteko girdėti QUOTE(spengla @ 2012 05 01, 16:08) O kur skaitėte? Mes irgi ieškom paprasto šokliuko, tokio, kur ant staktos pasikabina. Šokliuką kojų mankštai patarė šsigyti kineziterapeutė ir neurologė. Apie kenkimą neteko girdėti o mes jumperoo isigijom, kai maziui 6 men buvo O su dukryte turejau ta ant stachtos pakabinama, tai pakabedavo man atrodo tik todel, kad jai buvo atsibodus gulima padetis visa laika. Bet siaip jokio idomumo jame |