dar vienas klausimas, as vel cia del xtros
ziuriu spalvas, lyg is video rasto youtube patiktu sviesus, bet reklaminej fototas sviesus man nepatinka vien del kazkokio zalsvumo, gal kas gyvai matet ir galit pakomentuot? ![]() dar ziuriu virsuj foto keturratis xtra idetas, gaila jis tik USA rinkai QUOTE(angeloangel @ 2011 01 06, 12:50) Kodel manai kad atgyvena Tiesiog kai kurios prekes buna skirtos skirtingiems pasaulio regionams Tai tas pats beveik butu kas angliska masina Lietuvoje QUOTE(lionita @ 2011 01 07, 02:05) Kodel manai kad atgyvena Tiesiog kai kurios prekes buna skirtos skirtingiems pasaulio regionams Tai tas pats beveik butu kas angliska masina Lietuvoje Kaip dėl vežimų nesiginčysiu, bet tarkim rūbų kolekcijos, kur ten buvo išpardavimai, pas mus būna nauja kolekcija po kokių 3-4 metų QUOTE(angeloangel @ 2011 01 07, 07:42) Kaip dėl vežimų nesiginčysiu, bet tarkim rūbų kolekcijos, kur ten buvo išpardavimai, pas mus būna nauja kolekcija po kokių 3-4 metų Na nepasakyciau kad po tiek jau metu ateina Jau biski persudot... Kai grystam randam ta pati mados garderoba kaip ir uzsienyje, gal va Paryziaus madu nemacius tai gal ir veluoja QUOTE(lionita @ 2011 01 08, 01:06) Na nepasakyciau kad po tiek jau metu ateina Jau biski persudot... Kai grystam randam ta pati mados garderoba kaip ir uzsienyje, gal va Paryziaus madu nemacius tai gal ir veluoja Kadangi pati vežiausi rūbus iš vokietijos ir prancūzijos mačiau, ta pati vero moda naujas kolekcijas padaro, du metai po tų užsienio parduotuvių išpardavimo aš įdomumo dėlei mėgstu pažiūrinėti rūbelius LT ir palyginti ir šiaip kokybės LT nesulyginsi su atrodo tais pačiais iš kitų šalių QUOTE(angeloangel @ 2011 01 08, 07:58) Kadangi pati vežiausi rūbus iš vokietijos ir prancūzijos mačiau, ta pati vero moda naujas kolekcijas padaro, du metai po tų užsienio parduotuvių išpardavimo aš įdomumo dėlei mėgstu pažiūrinėti rūbelius LT ir palyginti ir šiaip kokybės LT nesulyginsi su atrodo tais pačiais iš kitų šalių O Vero moda, ne Lietuviska imone Ju parduotuviu yra visame pasaulyje beje Pvz. Bershka, tokia pat striukyte gryzusi is uzsienio, Klaipedos akropolyje maciau tais paciais metais Nu vienu zodziu ne apie tai si tema Va kas del Zapp Extros tokiu pinigu kaip minejau anksciau nemokeciau Bet Quinny'io kaip firmos nebrokyju tik butent mineta isradima
na na , pasidalinkit kurie mandresi uz tokius pinigu? as ideju paieskose
man zape truksta buomelio, vaikas priprates muroi neprisektas vazineti tai jauciu bus problemu su zapu kai teks prisektam vazineti
QUOTE(lionita @ 2011 01 08, 22:42) O Vero moda, ne Lietuviska imone ne yra Vokietijoje tikrai QUOTE(tuticiukas @ 2011 01 09, 11:28) man zape truksta buomelio, vaikas priprates muroi neprisektas vazineti tai jauciu bus problemu su zapu kai teks prisektam vazineti o tu nebandei paieškoti atskirai universalaus buomelio, mačiau mamytės deda kažkokius o tu diržais nesegi? kažkaip man su jais jokių problemų, neprireikia buomelio
ispradziu segiau dirzais bet jam labai nepatinka varzo jy tie dirzai, o su buomeliu
QUOTE(tuticiukas @ 2011 01 09, 13:13) ispradziu segiau dirzais bet jam labai nepatinka varzo jy tie dirzai, o su buomeliu tikrai pas kažką ar mačiau ar forume rašė, kad prie zapp'o prisitaikė buomelį dar labai stebėjaui aš ir su buomeliu segu vaiką jei buzz'e sėdi, nes jis išlipa labai greit be buomelio, nelabai šiaip vežimėlius mėgstam QUOTE(angeloangel @ 2011 01 11, 08:42) tikrai pas kažką ar mačiau ar forume rašė, kad prie zapp'o prisitaikė buomelį dar labai stebėjaui aš ir su buomeliu segu vaiką jei buzz'e sėdi, nes jis išlipa labai greit be buomelio, nelabai šiaip vežimėlius mėgstam Galetu Quinny pametinukams kazka sugalvoti
paaiskinkit prasau, ziurejome quiny buzz, istrigo tai kad lopsiukas labai jau nestabilai isitato ant remo, labai didelis laisvumas, cia norm, ar tik toks pakleres pasitaike?
QUOTE(Ribbena @ 2011 01 13, 12:23) paaiskinkit prasau, ziurejome quiny buzz, istrigo tai kad lopsiukas labai jau nestabilai isitato ant remo, labai didelis laisvumas, cia norm, ar tik toks pakleres pasitaike? ta prasme nestabiliai? gal adapteriai blogai įstatyti buvo, nepatarė klik kai įstatai pas mane lopšiukas stabilus QUOTE(angeloangel @ 2011 01 09, 11:11) As ir sakau jog tai ne tik Lietuvoje O siandien kaip tik pazystama su savo new baby buvo uzvaziavusi, isigijusi Quinny, bet man irgi pasirode, kad lopsys juda gana smarkokai, na musu irgi judejo (kitos firmos), nu bet kazkaip ne tiek man rodos QUOTE(lionita @ 2011 01 14, 00:28) As ir sakau jog tai ne tik Lietuvoje O siandien kaip tik pazystama su savo new baby buvo uzvaziavusi, isigijusi Quinny, bet man irgi pasirode, kad lopsys juda gana smarkokai, na musu irgi judejo (kitos firmos), nu bet kazkaip ne tiek man rodos man irgi atrodė kad juda, bet patikrinkite ar adapteriai sudėti į tinkamas puses, tai yra R į dešinę pusę ir t.t. plius jų tarpeliai ten tokie yra jie turi tolygiai sutapti su vežimo pačio, nemoku paaiškint, vienu žodžiu, kai viską taisiklingai sudėjau tai niekas tiek nejudėjo, kaip prieš tai
nu ir man viskas ok buvo, niekas nejudejo
QUOTE(lionita @ 2011 01 14, 02:28) As ir sakau jog tai ne tik Lietuvoje O siandien kaip tik pazystama su savo new baby buvo uzvaziavusi, isigijusi Quinny, bet man irgi pasirode, kad lopsys juda gana smarkokai, na musu irgi judejo (kitos firmos), nu bet kazkaip ne tiek man rodos QUOTE(Ribbena @ 2011 01 14, 11:48) tai kad visi quinny vežimukai man rodos ant dviejų, tai mano jau antras quinny (buzz) prieš tai freestyler turėjau, nejudėjo man niekas, nors freestyler lopšys ant keturių laikėsi, bet autokėdutė ant dviejų ir nejudėjo, o buzz judėjo kol taisiklingai nenustačiau adapterių
pas mus ne buzz, bet speedi, niekas nejudejo
Pas mus Quinny buzz, tai supasi truputį ir lopšys ir sportinė dalis-juk natūralu, nes tvirtinasi ant 2 taškų. Bet vaikui daug minkščiau važiuoti, ypač, kol dar guli lopšyje, nesikrato ties kiekvienu šaligatvio nelygumu. Aš tik už Quinny, nors tai ir nepigus malonumas, tačiau vertas "grieko"
gal kas gali parasyti kuom skiriasi quinny buzz 4 2008 modeliukas nuo 2009 ir kuom skiriasi 2009 nuo 2010 m ?
kaip atskirti kuris modelis naujesnis, o kuris senesnis? QUOTE(aistukass @ 2011 01 28, 19:26) QUOTE(iwoniux @ 2011 01 29, 20:21) gal kas gali parasyti kuom skiriasi quinny buzz 4 2008 modeliukas nuo 2009 ir kuom skiriasi 2009 nuo 2010 m ? kaip atskirti kuris modelis naujesnis, o kuris senesnis? skiriasi spalvomis, o pažiūrėti kur koks ir kelintų metų gali pažiūrėti štai čia
sveiki,norejau pasiteirauti kas turi quinny buzz,kokio plocio ir ilgio yra xl sedynes sedimoji dalis?kur uzpakaliuka deda vaikas?
ir sakykit man va klausimas vis kyla paaugusiam vaikuciui vr metu pakojukas labai trumpas ir kojytes sulenktos gaunasi gal zinot ar 2011 metu modelyje jis ilgesnis nei anksciau. ir kaip jus vaikuciai ar jus migdot po 2 3 valandas lauke buzz vezimeliuose ar rekomenduotume geriau tiesia miegojimo padeti kaip tuose didesniuose vezimuose,kur ruriukas nera idubes QUOTE(ewelina @ 2011 02 03, 14:41) sveiki,norejau pasiteirauti kas turi quinny buzz,kokio plocio ir ilgio yra xl sedynes sedimoji dalis?kur uzpakaliuka deda vaikas? ir sakykit man va klausimas vis kyla paaugusiam vaikuciui vr metu pakojukas labai trumpas ir kojytes sulenktos gaunasi gal zinot ar 2011 metu modelyje jis ilgesnis nei anksciau. ir kaip jus vaikuciai ar jus migdot po 2 3 valandas lauke buzz vezimeliuose ar rekomenduotume geriau tiesia miegojimo padeti kaip tuose didesniuose vezimuose,kur ruriukas nera idubes aš turiu šį vežimaitį, dėja mašinoje dabar neišmatuosiu XL sėdynės, bet mano bernaitis sveria dabar 13kg ir yra apie 95cm ūgio, ta dar pilnai jame išsitiesia o su XL sėdyne kojytėms vietos tikrai daug, nes ta sėdynė didesnė žymiai ir giliau vaikutis atsisėda, bei platesnė nei paprasta QUOTE(angeloangel @ 2011 02 04, 19:06) aš turiu šį vežimaitį, dėja mašinoje dabar neišmatuosiu XL sėdynės, bet mano bernaitis sveria dabar 13kg ir yra apie 95cm ūgio, ta dar pilnai jame išsitiesia o su XL sėdyne kojytėms vietos tikrai daug, nes ta sėdynė didesnė žymiai ir giliau vaikutis atsisėda, bei platesnė nei paprasta o sakykit kur ja butu galima isigyti?ar internetu ar tuose paciuose baby city ar babycenter?ir kokia tos sedynes kaina?
Sveikos mamytės
QUOTE(Indare @ 2011 02 06, 14:39) Sveikos mamytės mes turime, tikrai patogus, labai!!! pravazumo prasme. patogus buomelis. man asmeniskai minusas, kad nera stacios sedejimo padeties. uztat gulima beveik horizontali.(ir seip pastebejau daugelis vezimu, kurie turi gulima padeti-nestati sedima pozicija) ir pakelimo mechanizmas galetu buti tobulesnis. visa kita liuks QUOTE(angeloangel @ 2011 02 06, 18:13) tai jei pirksite naują, tai jau tikrai bus ta XL sėdynė komplektacijoje o tia tada super,reiks nuvaziuoti dar iki baby city ir viska issiklausineti,kaip ten kas,kokias nuolaidas taiko.tai kaip suprantu naujuosiuose ieina ta standartine sedyne ir plius xl?ar dabar tik xl? beje kuo skiriasi 2010 metu buzz 3 ar 4 nuo 2011?gal kas zinot? QUOTE(looo @ 2011 02 07, 00:44) mes turime, tikrai patogus, labai!!! pravazumo prasme. patogus buomelis. man asmeniskai minusas, kad nera stacios sedejimo padeties. uztat gulima beveik horizontali.(ir seip pastebejau daugelis vezimu, kurie turi gulima padeti-nestati sedima pozicija) ir pakelimo mechanizmas galetu buti tobulesnis. visa kita liuks pas mane buzz su xl sėdynę tai sėdima gan stati QUOTE(ewelina @ 2011 02 07, 13:57) o tia tada super,reiks nuvaziuoti dar iki baby city ir viska issiklausineti,kaip ten kas,kokias nuolaidas taiko.tai kaip suprantu naujuosiuose ieina ta standartine sedyne ir plius xl?ar dabar tik xl? beje kuo skiriasi 2010 metu buzz 3 ar 4 nuo 2011?gal kas zinot? baby city nėra quinny, bent jau nebuvo geriau važiuokite į baby center ten kur banginis o nesiskiria niekuo apart spalvyte taip naujuose įeina ir ta standartinė ir ta XL nes ji skirta tik nuo 18mėn berods, dabar nepasakysiu QUOTE(angeloangel @ 2011 02 07, 17:08) pas mane buzz su xl sėdynę tai sėdima gan stati baby city nėra quinny, bent jau nebuvo geriau važiuokite į baby center ten kur banginis o nesiskiria niekuo apart spalvyte taip naujuose įeina ir ta standartinė ir ta XL nes ji skirta tik nuo 18mėn berods, dabar nepasakysiu aciukas,reiks pasnekint vyra ir nuvaziuoti QUOTE(angeloangel @ 2011 02 07, 16:08) pas mane buzz su xl sėdynę tai sėdima gan stati baby city nėra quinny, bent jau nebuvo geriau važiuokite į baby center ten kur banginis o nesiskiria niekuo apart spalvyte taip naujuose įeina ir ta standartinė ir ta XL nes ji skirta tik nuo 18mėn berods, dabar nepasakysiu Neklaidinkite zmoniu. Baby center yra Grandus centre, o prie banginio Baby City. QUOTE(Ksesanko @ 2011 02 07, 16:26) Baby center yra prie banginio adresu P. LukŠio g. 34, 08235 Vilnius Baby city yra Verkių g. 29, 33 korpusas (PC Parkas), Vilnius O Grandus prekybos centras kiek žinau yra Klaipėdoje, o mes apie Vilnių šnekam o Klaipėdoj taip yra atvirkščiai, taip kad niekas nieko neklaidina, taip drąstiškai teigdama pasižiūrėkite į miestus
i babycity isvis nera ko vaziuoti...ten jau paskutine vieta kur galima vaziuoti kanors beieskant...nes kainos
pas mus baby city tai pries kokius metus dirbo pardaveja tamsiais plaukais tai ven del jos puse klp zmoniu neidavo vezimuku ten ziureti nes prilipdavo kaip muse prie..... ir klausdavo kuo galiu padet,kai pasakai ko nori tai sako oi neeee cia sunku labai :DDD cia prasiau kad vezimelio lopsi uzdetu ant remu,tai sakau jei jum sunku kaipa suzsidesiu ji tada su vaiku,nu zodziu tundra ten kaip reikalas dirbo,bet jau nebera,bent jau prie vezimu,matyt gal daug nusiskundimu gavo
as tai siaip net nepirkciau is lt tikriausiai nebent gera kaina rasti,cia gerai apsiklasut paziuret o jau pirkti is vokisku psl,bent jau as perku man daug pigiua viskas gaunasi
Labas vakaras
domiuosi siais vezimukais turim maksi cosi auto kedute kazkaip mazai zinau apie tuos modeliukus norejau paklaust kuris modelis manevringesnis ir kuris patogesnis visais atzvilgiais ir kuris naujesnis quinny buzz 4in1 buzz 3in1 quinny speedi dar quinny freestyle QUOTE(saule1 @ 2011 02 09, 21:43) Labas vakaras domiuosi siais vezimukais turim maksi cosi auto kedute kazkaip mazai zinau apie tuos modeliukus norejau paklaust kuris modelis manevringesnis ir kuris patogesnis visais atzvilgiais ir kuris naujesnis quinny buzz 4in1 buzz 3in1 quinny speedi dar quinny freestyle manevringiausias gal quinny buzz3 aš taip sakyčiau
quinny speedi
dar quinny freestyle O KAS LIECIA SIUOS MODELIUKUS JIE JAU YRA SENESNI? |