Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: QUINNY vežimėliai
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikiška "technika" > Vežimėliai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
angeloangel

user posted image

Dalinamės visa informacija ir patirtimi toliau

user posted image

Pirmoji tema
Antroji tema
Trečioji tema

user posted image

user posted image
user posted image

user posted imageuser posted image

user posted image

user posted image

user posted image
gresa
dar vienas klausimas, as vel cia del xtros doh.gif
ziuriu spalvas, lyg is video rasto youtube patiktu sviesus, bet reklaminej fototas sviesus man nepatinka vien del kazkokio zalsvumo, gal kas gyvai matet ir galit pakomentuot? ax.gif video ir reklamine foto
user posted image

dar ziuriu virsuj foto keturratis xtra idetas, gaila jis tik USA rinkai
angeloangel
QUOTE(gresa @ 2011 01 06, 13:27)
dar vienas klausimas, as vel cia del xtros  doh.gif

dar ziuriu virsuj foto keturratis xtra idetas, gaila jis tik USA rinkai
*

mamytės čia lankosi net ir iš USA tai manau praktiška įdėti blush2.gif

o dėl spalvų tai ir buzz nelabai atitinka tikrovėj ir reklamoj, jos tikrovėj ryškesnės ax.gif
gresa
QUOTE(angeloangel @ 2011 01 06, 13:29)
mamytės čia lankosi net ir iš USA tai manau praktiška įdėti blush2.gif

*

tai as tik pasibedavojau, kad pas mus nera ju sad.gif

angeloangel
QUOTE(gresa @ 2011 01 06, 13:42)
tai as tik pasibedavojau, kad pas mus nera ju sad.gif
*

gal atsiras kai jau ten bus atgyvena lotuliukas.gif kaip ir visa kita LT
ARGOS
QUOTE(angeloangel @ 2011 01 06, 12:50)
gal atsiras kai jau ten bus atgyvena lotuliukas.gif  kaip ir visa kita LT
*

Kodel manai kad atgyvena g.gif , galbut kartais veluoja tos mados ir klyksmai rolleyes.gif .
Tiesiog kai kurios prekes buna skirtos skirtingiems pasaulio regionams ax.gif , tokia gamintoju politika g.gif
Tai tas pats beveik butu kas angliska masina Lietuvoje rolleyes.gif
angeloangel
QUOTE(lionita @ 2011 01 07, 02:05)
Kodel manai kad atgyvena g.gif , galbut kartais veluoja tos mados ir klyksmai rolleyes.gif .
Tiesiog kai kurios prekes buna skirtos skirtingiems pasaulio regionams  ax.gif , tokia gamintoju politika  g.gif 
Tai tas pats beveik butu kas angliska masina Lietuvoje  rolleyes.gif
*

Kaip dėl vežimų nesiginčysiu, bet tarkim rūbų kolekcijos, kur ten buvo išpardavimai, pas mus būna nauja kolekcija po kokių 3-4 metų lotuliukas.gif
ARGOS
QUOTE(angeloangel @ 2011 01 07, 07:42)
Kaip dėl vežimų nesiginčysiu, bet tarkim rūbų kolekcijos, kur ten buvo išpardavimai, pas mus būna nauja kolekcija po kokių 3-4 metų lotuliukas.gif
*

Na nepasakyciau kad po tiek jau metu ateina schmoll.gif
Jau biski persudot...
Kai grystam randam ta pati mados garderoba kaip ir uzsienyje, gal va Paryziaus madu nemacius tai gal ir veluoja lotuliukas.gif
angeloangel
QUOTE(lionita @ 2011 01 08, 01:06)
Na nepasakyciau kad po tiek jau metu ateina  schmoll.gif
Jau biski persudot...
Kai grystam randam ta pati mados garderoba kaip ir uzsienyje, gal va Paryziaus madu nemacius tai gal ir veluoja  lotuliukas.gif
*

Kadangi pati vežiausi rūbus iš vokietijos ir prancūzijos mačiau, ta pati vero moda naujas kolekcijas padaro, du metai po tų užsienio parduotuvių išpardavimo ax.gif
aš įdomumo dėlei mėgstu pažiūrinėti rūbelius LT ir palyginti ax.gif
ir šiaip kokybės LT nesulyginsi su atrodo tais pačiais iš kitų šalių unsure.gif
ARGOS
QUOTE(angeloangel @ 2011 01 08, 07:58)
Kadangi pati vežiausi rūbus iš vokietijos ir prancūzijos mačiau, ta pati vero moda naujas kolekcijas padaro, du metai po tų užsienio parduotuvių išpardavimo ax.gif
aš įdomumo dėlei mėgstu pažiūrinėti rūbelius LT ir palyginti ax.gif
ir šiaip kokybės LT nesulyginsi su atrodo tais pačiais iš kitų šalių unsure.gif
*

O Vero moda, ne Lietuviska imone mirksiukas.gif
Ju parduotuviu yra visame pasaulyje beje rolleyes.gif
Pvz. Bershka, tokia pat striukyte gryzusi is uzsienio, Klaipedos akropolyje maciau tais paciais metais lotuliukas.gif
Nu vienu zodziu ne apie tai si tema ax.gif

Va kas del Zapp Extros tokiu pinigu kaip minejau anksciau nemokeciau schmoll.gif , yra uz tokia kaina mandresniu 4u.gif
Bet Quinny'io kaip firmos nebrokyju tik butent mineta isradima ax.gif
gresa
na na , pasidalinkit kurie mandresi uz tokius pinigu? as ideju paieskose biggrin.gif vis dar susilaikiau nuo pirkimo ax.gif
tuticiukas
man zape truksta buomelio, vaikas priprates muroi neprisektas vazineti tai jauciu bus problemu su zapu kai teks prisektam vazineti g.gif o kaina tai tikrai didoka ipac dabar kai atsirado xtra tai paprastas turetu isvis papigei but bet gereusiu atveju 500lt doh.gif
angeloangel
QUOTE(lionita @ 2011 01 08, 22:42)
O Vero moda, ne Lietuviska imone  mirksiukas.gif

ne yra Vokietijoje tikrai biggrin.gif

QUOTE(tuticiukas @ 2011 01 09, 11:28)
man zape truksta buomelio, vaikas priprates muroi neprisektas vazineti tai jauciu bus problemu su zapu kai teks prisektam vazineti g.gif  o kaina tai tikrai didoka ipac dabar kai atsirado xtra tai paprastas turetu isvis papigei but bet gereusiu atveju 500lt doh.gif
*

o tu nebandei paieškoti atskirai universalaus buomelio, mačiau mamytės deda kažkokius g.gif
o tu diržais nesegi? kažkaip man su jais jokių problemų, neprireikia buomelio blush2.gif tik bėda kol tais diržais prisegu, nes vaikas pabėgt nori cool.gif
tuticiukas
ispradziu segiau dirzais bet jam labai nepatinka varzo jy tie dirzai, o su buomeliu thumbup.gif gali laisvai sau sedeti, pasilenkti, dairytis, as asmeniskai uz buomelius thumbup.gif klausiau babycenter del buomelio sake kad nera, ir negalima jokio pritaikit, bet as manau gal ir galima kanors sugalvoti g.gif
angeloangel
QUOTE(tuticiukas @ 2011 01 09, 13:13)
ispradziu segiau dirzais bet jam labai nepatinka varzo jy tie dirzai, o su buomeliu  thumbup.gif  gali laisvai sau sedeti, pasilenkti, dairytis, as asmeniskai uz buomelius thumbup.gif  klausiau babycenter del buomelio sake kad nera, ir negalima jokio pritaikit, bet as manau gal ir galima kanors sugalvoti g.gif
*

tikrai pas kažką ar mačiau ar forume rašė, kad prie zapp'o prisitaikė buomelį g.gif
dar labai stebėjaui rolleyes.gif
aš ir su buomeliu segu vaiką jei buzz'e sėdi, nes jis išlipa labai greit be buomelio, nelabai šiaip vežimėlius mėgstam blush2.gif o gaudyt du vaikus būnant nestuke.gif nelabai norisi, tai buomelio mes ir nepasigendam blush2.gif
maybe24
QUOTE(angeloangel @ 2011 01 11, 08:42)
tikrai pas kažką ar mačiau ar forume rašė, kad prie zapp'o prisitaikė buomelį g.gif
dar labai stebėjaui rolleyes.gif
aš ir su buomeliu segu vaiką jei buzz'e sėdi, nes jis išlipa labai greit be buomelio, nelabai šiaip vežimėlius mėgstam blush2.gif o gaudyt du vaikus būnant  nestuke.gif  nelabai norisi, tai buomelio mes ir nepasigendam blush2.gif
*

Galetu Quinny pametinukams kazka sugalvoti ax.gif
angeloangel
QUOTE(maybe24 @ 2011 01 11, 15:48)
Galetu Quinny pametinukams kazka sugalvoti  ax.gif
*

galėtų, bet dėja 4u.gif
aš pirkau ratukus su sėdynę papildomai ir kažkaip užteko kai vaikas pavargsta, bet jei miegui ar kam tai jo tada ne kas unsure.gif
Ribbena
paaiskinkit prasau, ziurejome quiny buzz, istrigo tai kad lopsiukas labai jau nestabilai isitato ant remo, labai didelis laisvumas, cia norm, ar tik toks pakleres pasitaike?
angeloangel
QUOTE(Ribbena @ 2011 01 13, 12:23)
paaiskinkit prasau,  ziurejome quiny buzz, istrigo tai kad lopsiukas labai jau nestabilai isitato ant remo, labai didelis laisvumas, cia norm, ar tik toks pakleres pasitaike?
*

ta prasme nestabiliai? gal adapteriai blogai įstatyti buvo, nepatarė klik kai įstatai g.gif
pas mane lopšiukas stabilus ax.gif aišku kai važiuoji duobėm jis pasisupa bet labai minimaliai ax.gif
ARGOS
QUOTE(angeloangel @ 2011 01 09, 11:11)
ne yra Vokietijoje tikrai biggrin.gif
*

As ir sakau jog tai ne tik Lietuvoje 4u.gif

O siandien kaip tik pazystama su savo new baby buvo uzvaziavusi, isigijusi Quinny, bet man irgi pasirode, kad lopsys juda gana smarkokai, na musu irgi judejo (kitos firmos), nu bet kazkaip ne tiek man rodos g.gif
angeloangel
QUOTE(lionita @ 2011 01 14, 00:28)
As ir sakau jog tai ne tik Lietuvoje  4u.gif

O siandien kaip tik pazystama su savo new baby buvo uzvaziavusi, isigijusi Quinny, bet man irgi pasirode, kad lopsys juda gana smarkokai, na musu irgi judejo (kitos firmos), nu bet kazkaip ne tiek man rodos  g.gif
*

man irgi atrodė kad juda, bet patikrinkite ar adapteriai sudėti į tinkamas puses, tai yra R į dešinę pusę ir t.t. plius jų tarpeliai ten tokie yra jie turi tolygiai sutapti su vežimo pačio, nemoku paaiškint, vienu žodžiu, kai viską taisiklingai sudėjau tai niekas tiek nejudėjo, kaip prieš tai blush2.gif gyveni ir mokaisi blush2.gif
gresa
nu ir man viskas ok buvo, niekas nejudejo smile.gif
Ribbena
QUOTE(lionita @ 2011 01 14, 02:28)
As ir sakau jog tai ne tik Lietuvoje  4u.gif

O siandien kaip tik pazystama su savo new baby buvo uzvaziavusi, isigijusi Quinny, bet man irgi pasirode, kad lopsys juda gana smarkokai, na musu irgi judejo (kitos firmos), nu bet kazkaip ne tiek man rodos  g.gif
*

g.gif galbut visi lopsiukai su adaptoriais turi koki laisvuma, juk lopsiukas laikosi ant dvieju tasku, ne taip kaip ant paprasto remo kur yra keturi atramos taskai.
angeloangel
QUOTE(Ribbena @ 2011 01 14, 11:48)
g.gif  galbut visi lopsiukai su adaptoriais turi koki laisvuma, juk lopsiukas laikosi ant dvieju tasku, ne taip kaip ant paprasto remo kur yra keturi atramos taskai.
*

tai kad visi quinny vežimukai man rodos ant dviejų, tai mano jau antras quinny (buzz) prieš tai freestyler turėjau, nejudėjo man niekas, nors freestyler lopšys ant keturių laikėsi, bet autokėdutė ant dviejų ir nejudėjo, o buzz judėjo kol taisiklingai nenustačiau adapterių rolleyes.gif ten tokie grioveliai sueiti turi, tada nejuda blush2.gif vos vos bet labai labai nedaug, tikrai ne tiek kaip rašo, kad nesaugu būtų ax.gif
looo
pas mus ne buzz, bet speedi, niekas nejudejo smile.gif, na kedute gal siek tiek, bet vaziuojant tikrai nesibaladoja, tik jega paspaudus ant kedues krasto, jautesi kad turi siek tiek laisvumo. (vezima pirkom nauja)
aistukass
Pas mus Quinny buzz, tai supasi truputį ir lopšys ir sportinė dalis-juk natūralu, nes tvirtinasi ant 2 taškų. Bet vaikui daug minkščiau važiuoti, ypač, kol dar guli lopšyje, nesikrato ties kiekvienu šaligatvio nelygumu. Aš tik už Quinny, nors tai ir nepigus malonumas, tačiau vertas "grieko" thumbup.gif
iwoniux
gal kas gali parasyti kuom skiriasi quinny buzz 4 2008 modeliukas nuo 2009 ir kuom skiriasi 2009 nuo 2010 m ? blush2.gif
kaip atskirti kuris modelis naujesnis, o kuris senesnis?
angeloangel
QUOTE(aistukass @ 2011 01 28, 19:26)
Aš tik už Quinny, nors tai ir nepigus malonumas, tačiau vertas "grieko"  thumbup.gif
*

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
QUOTE(iwoniux @ 2011 01 29, 20:21)
gal kas gali parasyti kuom skiriasi quinny buzz 4 2008 modeliukas nuo 2009 ir kuom skiriasi 2009 nuo 2010 m ?  blush2.gif
kaip atskirti kuris modelis naujesnis, o kuris senesnis?
*

skiriasi spalvomis, o pažiūrėti kur koks ir kelintų metų gali pažiūrėti štai čia wink.gif
ewelina
sveiki,norejau pasiteirauti kas turi quinny buzz,kokio plocio ir ilgio yra xl sedynes sedimoji dalis?kur uzpakaliuka deda vaikas?
ir sakykit man va klausimas vis kyla paaugusiam vaikuciui vr metu pakojukas labai trumpas ir kojytes sulenktos gaunasi gal zinot ar 2011 metu modelyje jis ilgesnis nei anksciau.
ir kaip jus vaikuciai ar jus migdot po 2 3 valandas lauke buzz vezimeliuose ar rekomenduotume geriau tiesia miegojimo padeti kaip tuose didesniuose vezimuose,kur ruriukas nera idubes
angeloangel
QUOTE(ewelina @ 2011 02 03, 14:41)
sveiki,norejau pasiteirauti kas turi quinny buzz,kokio plocio ir ilgio yra xl sedynes sedimoji dalis?kur uzpakaliuka deda vaikas?
ir sakykit man va klausimas vis kyla paaugusiam vaikuciui vr metu pakojukas labai trumpas ir kojytes sulenktos gaunasi gal zinot ar 2011 metu modelyje jis ilgesnis nei anksciau.
ir kaip jus vaikuciai ar jus migdot po 2 3 valandas lauke buzz vezimeliuose ar rekomenduotume geriau tiesia miegojimo padeti kaip tuose didesniuose vezimuose,kur ruriukas nera idubes
*

aš turiu šį vežimaitį, dėja mašinoje dabar neišmatuosiu XL sėdynės, bet mano bernaitis sveria dabar 13kg ir yra apie 95cm ūgio, ta dar pilnai jame išsitiesia ax.gif ir išmiega normaliai ax.gif
o su XL sėdyne kojytėms vietos tikrai daug, nes ta sėdynė didesnė žymiai ir giliau vaikutis atsisėda, bei platesnė nei paprasta ax.gif
ewelina
QUOTE(angeloangel @ 2011 02 04, 19:06)
aš turiu šį vežimaitį, dėja mašinoje dabar neišmatuosiu XL sėdynės, bet mano bernaitis sveria dabar 13kg ir yra apie 95cm ūgio, ta dar pilnai jame išsitiesia ax.gif ir išmiega normaliai ax.gif
o su XL sėdyne kojytėms vietos tikrai daug, nes ta sėdynė didesnė žymiai ir giliau vaikutis atsisėda, bei platesnė nei paprasta ax.gif
*

o sakykit kur ja butu galima isigyti?ar internetu ar tuose paciuose baby city ar babycenter?ir kokia tos sedynes kaina?
angeloangel
QUOTE(ewelina @ 2011 02 04, 21:22)
o sakykit kur ja butu galima isigyti?ar internetu ar tuose paciuose baby city ar babycenter?ir kokia tos sedynes kaina?
*

Jos būna prie naujesnių modeliukų, o šiaip ebay galit paieškoti, nes LT nemačiau, kad atskirai parduotų g.gif
ewelina
QUOTE(angeloangel @ 2011 02 05, 11:40)
Jos būna prie naujesnių modeliukų, o šiaip ebay galit paieškoti, nes LT nemačiau, kad atskirai parduotų g.gif
*

labai aciu smile.gif nes va jei jau nuspresim pirkti quinny tai tada reiks parsisiusti ta sedyne papildoma smile.gif
Indare
Sveikos mamytės smile.gif Ruošiamės pirkti sportinį vežimuką ir išsirinkom quinny speedi. Gal kas galit pasakyti, ar patogus jis kaip sportinis vežimas? Ar apsimoka pirkti? Ar galima bus naudoti iki kokiu dviejų - trijų metukų. Norim vežimėlio su dideliais ratais g.gif
angeloangel
QUOTE(ewelina @ 2011 02 05, 14:13)
labai aciu smile.gif nes va jei jau nuspresim pirkti quinny tai tada reiks parsisiusti ta sedyne papildoma smile.gif
*

tai jei pirksite naują, tai jau tikrai bus ta XL sėdynė komplektacijoje ax.gif jei neklystų tai nuo 2009 metų jau eina su jomis ax.gif
looo
QUOTE(Indare @ 2011 02 06, 14:39)
Sveikos mamytės smile.gif  Ruošiamės pirkti sportinį vežimuką ir išsirinkom quinny speedi. Gal kas galit pasakyti, ar patogus jis kaip sportinis vežimas? Ar apsimoka pirkti? Ar galima bus naudoti iki kokiu dviejų - trijų metukų. Norim vežimėlio su dideliais ratais g.gif
*

mes turime, tikrai patogus, labai!!! pravazumo prasme. patogus buomelis.
man asmeniskai minusas, kad nera stacios sedejimo padeties. uztat gulima beveik horizontali.(ir seip pastebejau daugelis vezimu, kurie turi gulima padeti-nestati sedima pozicija)
ir pakelimo mechanizmas galetu buti tobulesnis. visa kita liuks smile.gif
ewelina
QUOTE(angeloangel @ 2011 02 06, 18:13)
tai jei pirksite naują, tai jau tikrai bus ta XL sėdynė komplektacijoje ax.gif  jei neklystų tai nuo 2009 metų jau eina su jomis ax.gif
*

o tia tada super,reiks nuvaziuoti dar iki baby city ir viska issiklausineti,kaip ten kas,kokias nuolaidas taiko.tai kaip suprantu naujuosiuose ieina ta standartine sedyne ir plius xl?ar dabar tik xl?

beje kuo skiriasi 2010 metu buzz 3 ar 4 nuo 2011?gal kas zinot?
angeloangel
QUOTE(looo @ 2011 02 07, 00:44)
mes turime, tikrai patogus, labai!!! pravazumo prasme. patogus buomelis.
man asmeniskai minusas, kad nera stacios sedejimo padeties. uztat gulima beveik horizontali.(ir seip pastebejau daugelis vezimu, kurie turi gulima padeti-nestati sedima pozicija)
ir pakelimo mechanizmas galetu buti tobulesnis. visa kita liuks smile.gif
*

pas mane buzz su xl sėdynę tai sėdima gan stati blush2.gif

QUOTE(ewelina @ 2011 02 07, 13:57)
o tia tada super,reiks nuvaziuoti dar iki baby city ir viska issiklausineti,kaip ten kas,kokias nuolaidas taiko.tai kaip suprantu naujuosiuose ieina ta standartine sedyne ir plius xl?ar dabar tik xl?

beje kuo skiriasi 2010 metu buzz 3 ar 4 nuo 2011?gal kas zinot?
*

baby city nėra quinny, bent jau nebuvo geriau važiuokite į baby center ten kur banginis 4u.gif
o nesiskiria niekuo apart spalvyte 4u.gif

taip naujuose įeina ir ta standartinė ir ta XL nes ji skirta tik nuo 18mėn berods, dabar nepasakysiu rolleyes.gif
ewelina
QUOTE(angeloangel @ 2011 02 07, 17:08)
baby city nėra quinny, bent jau nebuvo geriau važiuokite į baby center  ten kur banginis 4u.gif
o nesiskiria  niekuo apart spalvyte 4u.gif

taip naujuose įeina ir ta standartinė ir ta XL nes ji skirta tik nuo 18mėn berods, dabar nepasakysiu  rolleyes.gif
*

aciukas,reiks pasnekint vyra ir nuvaziuoti smile.gif
angeloangel
QUOTE(ewelina @ 2011 02 07, 15:16)
aciukas,reiks pasnekint vyra ir nuvaziuoti smile.gif
*

Sėkmės 4u.gif
Ksesanko
QUOTE(angeloangel @ 2011 02 07, 16:08)
baby city nėra quinny, bent jau nebuvo geriau važiuokite į baby center  ten kur banginis 4u.gif
o nesiskiria  niekuo apart spalvyte 4u.gif

taip naujuose įeina ir ta standartinė ir ta XL nes ji skirta tik nuo 18mėn berods, dabar nepasakysiu  rolleyes.gif
*

Neklaidinkite zmoniu. Baby center yra Grandus centre, o prie banginio Baby City.
tuticiukas
QUOTE(Ksesanko @ 2011 02 07, 17:26)
Neklaidinkite zmoniu. Baby center yra Grandus centre, o prie banginio Baby City.
*

tai kad ir as kiek zinau tai baby center prie banginio, ax.gif bent iki siol buvo nebent issikrauste g.gif
angeloangel
QUOTE(Ksesanko @ 2011 02 07, 16:26)
*

Baby center yra prie banginio adresu P. LukŠio g. 34, 08235 Vilnius

Baby city yra Verkių g. 29, 33 korpusas (PC “Parkas”), Vilnius

O Grandus prekybos centras kiek žinau yra Klaipėdoje, o mes apie Vilnių šnekam biggrin.gif
o Klaipėdoj taip yra atvirkščiai, taip kad niekas nieko neklaidina, taip drąstiškai teigdama pasižiūrėkite į miestus tongue.gif prie mano profilio aiškiai parašyta, kad aš iš Vilniaus manau turėtų būti aišku, kad ne apie Klaipėdos parduotuves ar Palangos šenku 4u.gif
looo
i babycity isvis nera ko vaziuoti...ten jau paskutine vieta kur galima vaziuoti kanors beieskant...nes kainos doh.gif , ir konsultantai doh.gif
ewelina
pas mus baby city tai pries kokius metus dirbo pardaveja tamsiais plaukais tai ven del jos puse klp zmoniu neidavo vezimuku ten ziureti nes prilipdavo kaip muse prie..... ir klausdavo kuo galiu padet,kai pasakai ko nori tai sako oi neeee cia sunku labai :DDD cia prasiau kad vezimelio lopsi uzdetu ant remu,tai sakau jei jum sunku kaipa suzsidesiu ji tada su vaiku,nu zodziu tundra ten kaip reikalas dirbo,bet jau nebera,bent jau prie vezimu,matyt gal daug nusiskundimu gavo smile.gif
as tai siaip net nepirkciau is lt tikriausiai nebent gera kaina rasti,cia gerai apsiklasut paziuret o jau pirkti is vokisku psl,bent jau as perku man daug pigiua viskas gaunasi
angeloangel
QUOTE(looo @ 2011 02 08, 14:44)
i babycity isvis nera ko vaziuoti...ten jau paskutine vieta kur galima vaziuoti kanors beieskant...nes kainos  doh.gif , ir konsultantai  doh.gif
*

nusigyveno jie visai doh.gif pritariu drinks_cheers.gif
saule1
Labas vakaras 4u.gif
domiuosi siais vezimukais turim maksi cosi auto kedute
kazkaip mazai zinau apie tuos modeliukus norejau paklaust kuris modelis manevringesnis ir kuris patogesnis visais atzvilgiais ir kuris naujesnis
quinny buzz 4in1
buzz 3in1

quinny speedi
dar quinny freestyle
angeloangel
QUOTE(saule1 @ 2011 02 09, 21:43)
Labas vakaras 4u.gif
domiuosi siais vezimukais turim maksi cosi auto kedute
kazkaip mazai zinau apie tuos modeliukus norejau paklaust kuris modelis manevringesnis ir kuris patogesnis visais atzvilgiais ir kuris naujesnis
quinny buzz 4in1
buzz 3in1

quinny speedi
dar quinny freestyle
*

manevringiausias gal quinny buzz3 aš taip sakyčiau ax.gif o be to pliusas, kad yra sportinuko sėdynė mažiukui o paskui jau paaugusiam kleckui ax.gif ir susideda gerai ax.gif aišku buzz4 turi tą patį, tik jau manau manevringumas, kaip su 4 ratais gal šiek tiek skirsis ax.gif
saule1
quinny speedi
dar quinny freestyle

O KAS LIECIA SIUOS MODELIUKUS JIE JAU YRA SENESNI?
angeloangel
QUOTE(saule1 @ 2011 02 10, 15:35)
quinny speedi
dar quinny freestyle

O KAS LIECIA SIUOS MODELIUKUS JIE JAU YRA SENESNI?
*

speedi man per didelis asmeniškai, o freestyler panašus į jį, žiūrint kur gyvenat jei mieste, tai pakanka ir buzz ax.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.