Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Vikos Viltelės gimimas
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Gimdymo istorijos
Mamūškė
Atėjo metas ir man papasakot savo mažylės atėjimo į šį pasaulį istoriją wink.gif

Taigi, jau budama nėščia 4 mėn. sužinojau kas mano pilvelyje gyvena, ogi ten augo isvajotoji dukryte clap_1.gif . Nėštumas praėjo sklandžiai. Ir štai atėjo sekmadienis balandžio 4d. Aš jau nemiegu antra para taip laukiu savo mažiukės. Pirmadienį 9 val. susitariau su gydytoja susitikti ligoninėje. Taigi štai ir rytas... aš ligononėj...po apžiūros gydytoja praneša, kad šiandien gimdysim...kaklelis atsidaręs 4cm....bet dar porai valandėlių išleidžia pasivažinėt... abu su tetuku netikim, kad stebuklas ivyks jau šiandien...vyras išsiprašo iš darbo... aš dar pailsiu namie valandelę ir štai mes vėl ligononėj...aš pasimetus...15val. mane paguldo ant gimdymo stalo ir nuleidžia vandenukus... po truputi pradedu jaust sarėmius...visai neskauda...plepam su vyru...sarėmiai stiprėja, bet man neskauda...17val.vyras jau nori miego nuo nuobodulio...parsineša kavos...18val. šakes nebegaliu kentėt...epidūras...ach prašviesėjo akyse...sarėmius fiksuoja tik aparatas...man nieko nebeskauda...po valandžiukės vėl skausmas atsinaujina...nauja dozė...vėl gerai...ir taip iki 21val...guliu pasisukus ant šono...staiga pajaučiu didžiuli nora i gerą vietelę...viskas stumiu...21.20val. ji mano mžoji Viltelė jau guli man ant tuščio pilvuko visa šlaputė ir šilta...ir laiko įsikibus mamytei į pirštuką rankytę...tokią mažytę, nuostabią...tėvelis drebančia ranka perkerpa virkštelę...ir netrukus jau pats laiko savo dukrytę ant rankų...stai mes jau ir seima...visi beprotiškai laimingi...
SiDo
Grazu wub.gif

O tai tau dare epidura jau po 4 cm atsidarymo blink.gif Mums tai visi aiskina, kad epiduras daromas tik iki 4 cm, o po to nebegalima g.gif

Nu bet sekmes jusu seimai - bukite laimingi clap.gif clap.gif clap.gif
LOCKETS
wub.gif wub.gif wub.gif Grazu!!!
Mamūškė
tikrai taip man epidura dare kai buvo atsidare jau 6cm
Bobošiukas
mums irgi gražu, tokia rami Tavo gimdymo istorija wink.gif einam į lauką??? nes mes irgi Fabijoniškėse tūnom biggrin.gif
kregždutė
Labai panaši istorija kaip mano (mūsų). Atvažiavau į ligoninę 9 ryto, atsidaręs 4 cm. padarė epidūrą, tik pagimdžiau ne vakare, o 15.40. ir ne mergytę, o berniuką.
Aukite laimingi ir stiprūs clap.gif clap.gif
Daisy
trumpa, bet grazi istorija.
Linkejimai nuo bendravardes
wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Dzimute
Kaip supratau, skausmo buvo nedaug. Na ir puiku. O tai as tokiuose skausmuose 16 val. prasikankinau, kad buvau shoke, kad tiek skaudet gali blink.gif

Sekmes jums 4u.gif
siaulietuke
labai grazu. ax.gif
*Slapuke*
saunuoles 4u.gif wub.gif
Galway_girl
4u.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.