Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Roberta
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų vardai
raimute89
Idomu būtų sužinoti jūsų nuomones apie šį mergaitišką vardą smile.gif
jju
Na kai pilnu vardu vadina - tai grazu. Bet dazniausia girdi saukiant "Robke..."
Isila
nebuvo temos apie šį vardą? g.gif
muminukas
QUOTE(Isila @ 2011 01 07, 11:12)
nebuvo temos apie šį vardą?  g.gif
*

lyg ir ne, paieška nemeta.

Roberta gražus vardas smile.gif ir ,priešingai negu vyrus, nė vienos (iš 2 pažįstamų) niekas nevadina Robke schmoll.gif
Dinulia
Man sis vardas abai jau vyriskas biggrin.gif
*Liepa18*
Man normalus smile.gif Ištikro atgaiva ausims... Nes visur tik ir girdi Taja, Lėja, Leila ir t.t.
Džakonda'
Man sis vardas grazus smile.gif
Dabar laukiames trecio vaikelio,vyras uzsispyre kad jei bus berniukas-tai bus Robertas,o jei mergaite-tai Roberta smile.gif aisku jei dar nuomone nepasikeis iki gimdymo smile.gif
**Gin**
Man negražus schmoll.gif
Shanghai
Gražus 4u.gif
mazas_debeselis
turejau klasioke vardu roberta, tai niekas netrumpino jos vardo.. tikrai grazus
l'eau
man asmeniškai - labai gražus. nelabai esu girdėjusi trumpinant. berniukui - taip. mergaitę esu girdėjusi vadinamą berta, bet tikrai ne robke.
letuciukas
esu skaičiusi, kad mergaitėms negerai duoti vyriškus vardus, nes jos suvyriškės ir pan
borjomi
manau, yra ir grazesniu vardu - labiau mergaitisku rolleyes.gif
smalsiuke333
puikus wub.gif
Ende
Labai gražus vardas 4u.gif
l'eau
QUOTE(letuciukas @ 2011 01 10, 22:42)
esu skaičiusi, kad mergaitėms negerai duoti vyriškus vardus, nes jos suvyriškės ir pan
*

vbs. kažin ar ir aisčiams ir ugniams krūtys augti pradeda. pletkai gi čia biggrin.gif
Jolanta86
Grazus vardas bigsmile.gif ,kad saukia robke tai tikraio esu girdejusi,bet jei patys tevai taip nevadins ir ismokins vaika,kad taip saukiant neatsilieptu,tai problemu nekils mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(l'eau @ 2011 01 11, 23:35)
vbs. kažin ar ir aisčiams ir ugniams krūtys augti pradeda. pletkai gi čia biggrin.gif
*

o kas del suvyriskejimo,tai juk visos suprantam,kad tai ne tiesiogine prasme mirksiukas.gif
varnikė
QUOTE(Jolanta86 @ 2011 01 11, 23:37)
Grazus vardas bigsmile.gif ,kad saukia robke tai tikraio esu girdejusi,bet jei patys tevai taip nevadins ir ismokins vaika,kad taip saukiant neatsilieptu,tai problemu nekils mirksiukas.gif
Papildyta:
*

Mano sesuo Simona ir niekada jos niekas Sima nevadino, tiesiog nelimpa jai ir viskas, juk ji Simona biggrin.gif ji turbūt net neatsilieptų.
Šiaip vardukas gražus, man visi gražūs vardai kur iš vyriškų padaryti, tokie kaip Šarūnė, Andrėja, Dominyka... Tik gal tų Robertų (berniukų) savo bendraamžių nemažai pažįstu, tai mažam vaikui kažkaip nelabai...
Bryana
grazus smile.gif
Chanelle
Robertas man grazu, o Roberta kazkaip ne. Labai jau vyriskas. Pazistu viena mergaite, tik tikrai tik patvirtinima mano sia nuomone doh.gif
Pro
O man tiek moteriškas, tiek vyriškas variantas gražiai skamba.
Adeliukas
grazus smile.gif
Minerva
Gražus vardas, stiprus.

O dėl to "suvyriškėjimo" - šiuolaikiniame pasaulyje nuo to tik geriau.
Arenga
gražus wink.gif
warnalesa
tikrai grazus,skambus vardas smile.gif
Roxetė
Laaaabai grazus. wub.gif Vyriska sio vardo versija (Robertas), tai NE schmoll.gif
tytte...
Mano vardas Roberta,as visa gyvenima didziavausi savo vardu,man jis paciai tikrai patinka,niekad uz nieka jo nekeisciau:)
setute
QUOTE(l'eau @ 2011 01 10, 21:41)
man asmeniškai - labai gražus. nelabai esu girdėjusi trumpinant. berniukui - taip. mergaitę esu girdėjusi vadinamą berta, bet tikrai ne robke.
*

Tikrai grazus,man toks stiprus vardas,stipriai mergaite. thumbup.gif
memori
As ir esu Roberta smile.gif Nera niekas to vardo trumpines schmoll.gif O del "suvyriskejimo", tai nemanau, jog stiprus charakteris gali pakenkti wink.gif Nors niekas niekada manes neitikins, kad vaiko budo savybes butent vardas nuleme smile.gif
oreganas
Grazus smile.gif
** Svaja**
Labai ax.gif wub.gif
Giuste
Grazus, bet man nepatinka.
Midija
Labai grazus! 4u.gif 4u.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.