Idomu būtų sužinoti jūsų nuomones apie šį mergaitišką vardą
Na kai pilnu vardu vadina - tai grazu. Bet dazniausia girdi saukiant "Robke..."
nebuvo temos apie šį vardą?
Man sis vardas abai jau vyriskas
Man normalus
Man sis vardas grazus
Dabar laukiames trecio vaikelio,vyras uzsispyre kad jei bus berniukas-tai bus Robertas,o jei mergaite-tai Roberta
Man negražus
Gražus
turejau klasioke vardu roberta, tai niekas netrumpino jos vardo.. tikrai grazus
man asmeniškai - labai gražus. nelabai esu girdėjusi trumpinant. berniukui - taip. mergaitę esu girdėjusi vadinamą berta, bet tikrai ne robke.
esu skaičiusi, kad mergaitėms negerai duoti vyriškus vardus, nes jos suvyriškės ir pan
manau, yra ir grazesniu vardu - labiau mergaitisku
puikus
Labai gražus vardas
Grazus vardas
Papildyta: QUOTE(l'eau @ 2011 01 11, 23:35) o kas del suvyriskejimo,tai juk visos suprantam,kad tai ne tiesiogine prasme QUOTE(Jolanta86 @ 2011 01 11, 23:37) Grazus vardas Papildyta: Mano sesuo Simona ir niekada jos niekas Sima nevadino, tiesiog nelimpa jai ir viskas, juk ji Simona Šiaip vardukas gražus, man visi gražūs vardai kur iš vyriškų padaryti, tokie kaip Šarūnė, Andrėja, Dominyka... Tik gal tų Robertų (berniukų) savo bendraamžių nemažai pažįstu, tai mažam vaikui kažkaip nelabai...
grazus
Robertas man grazu, o Roberta kazkaip ne. Labai jau vyriskas. Pazistu viena mergaite, tik tikrai tik patvirtinima mano sia nuomone
O man tiek moteriškas, tiek vyriškas variantas gražiai skamba.
grazus
Gražus vardas, stiprus.
O dėl to "suvyriškėjimo" - šiuolaikiniame pasaulyje nuo to tik geriau.
gražus
tikrai grazus,skambus vardas
Laaaabai grazus.
Mano vardas Roberta,as visa gyvenima didziavausi savo vardu,man jis paciai tikrai patinka,niekad uz nieka jo nekeisciau:)
As ir esu Roberta
Grazus
Labai
Grazus, bet man nepatinka.
Labai grazus!
|