*saules_zuikutis*
2011 01 07, 18:36
50tema49 tema48 tema36-47 temos1-35 temosĮ PAPUOŠIMŲ TEMĄ būtina dėti visokiausius papuošimus, tiek baibokus, tiek gėlytes, tiek papuoštus tortus, noriu pabrėžti - papuoštus, manau ,paprastas apibarstymas trupiniais gal ir nelabai tinka, bet, jeigu be trupinių ten bus kokie nors papildomi papuošimai, tai kodel gi ne.
Taip pat prie nuotraukos reikia įdėti aprašymą, iš ko padaryti tie papuošimai (bezė, saldainių masė ir t.t.) bei kas tai per tortas. To reikia, kad kievienam naujokui, ir ne tik, būtų aišku ir suprantama. Taip pat nepamirštam - klausimai atsakymai papuošimų tema. Kiekvienas papuošimas savotiškai gražus, nepriklausomai, ar tai 100-oji barbė ar tukstantinis beze/grietinele puoštas tortas. Ir nesvarbu kas Jūs esat, ar jau specas, ar tik naujokas. Čia laukiamos visos puošėjos. Mes visos mokomės, konsultuojames ir semiamės patirties viena iš kitos. Dėl to mes taip greitai tobulėjam.
Konstruktyvi kritika yra sveikintinas dalykas, o ginčus ir nepasitenkinimus prašau pasilikti sau. Taip pat norėčiau priminti, kad labai daug informacijos ir receptų galite surasti viršuje esančiose temose, tiek saldumynų receptus, tiek papuošimo būdus
TORTŲ PUOŠIMAS BE KOMENTARŲ ČIA Taigi, puošiam tortus ir nepamirštam pasirodyti su savo kūriniais
 Donra, man abu tortai grazus, gal kiek irgi norejosi geliu arciau viena kitos. Dangiuk, kaip sukirsciauu to simtalapio Ir Agentes geles grazios
*saules_zuikutis*
2011 01 07, 18:43
tikiuosi aguOna nesupyks,kad panaudojau jos foto
Ir gerai , tegu vaidenasi aguOnos tortas visoms, kaip siekiamybe O as jau pailsejau po maratono .....ir vel norisi gyvent ir kept registruojuos
QUOTE(mulatux @ 2011 01 07, 18:43) tikiuosi aguOna nesupyks,kad panaudojau jos foto  na tikiu ,kad nesupyks,nes nuodeme butu slepti toky torta nuo musu akiu...... DONRA,tavo abu tortai irgi šaunus,tiesa antrasis su bijunu man labiau patiko......
*saules_zuikutis*
2011 01 07, 19:14
o tiesa,del temos kurimo...kaip cia yra?kuria betkas,kas tik tuo metu gali,ar kaip?besibaigiancioje temoje kabejo nemazai zmogiuku,tai laukiau,kad gal kas sukurs,kad nesusidubliuoti.bet nesulaukiau
Auksiuke
2011 01 07, 19:35
QUOTE(zuliaska @ 2011 01 07, 12:51) nu pas mane lygus buvo. čia padėklas nenormalus, bet tingėjau daryti, tai dėl to ir atrodo nelygus, bet jis tikrai lygus buvo  Zuliaska, del lygumo as cia sau prisitaikiau, nes dar tik beggineris esu, tai tie sonai visokie dar buna  tavo matosi, kad lygutelis
sveikos merginos  galit naujokei patarti?  kaip islyginti ant torto virsaus ar tai grietinele,ar tai beze,kad butu super lygu  su karstu,bet sausu peiliu?
Labai malonu skaityti grazius atsiliepimus apie torta, tikrai nepykstu, man didele garbe, bus stimulas man dar tobulet DONRA Kaip pirmas vestuvinis tortas, tikrai labai neblogas keno peili pamirkius i karsta vandeni nuvalyk su servetele ir iskart lygink torta. Jis bus sausas, bet karstas.
Griaustinė
2011 01 07, 20:13
Apie Aguonos torta tai nieko net ir nesakysiu, o Donros man labais grazus, nu nuostabus tortai, teisingai man zmones sitoj temoj sake, kad man dar toli iki vestuviniu, nu ir nfk, nedarysiu isvis  , nes kol taip padarysiu-teks mesti darba, miega, dieda arba pasikart
QUOTE(Griaustinė @ 2011 01 07, 22:13) Apie Aguonos torta tai nieko net ir nesakysiu, o Donros man labais grazus, nu nuostabus tortai, teisingai man zmones sitoj temoj sake, kad man dar toli iki vestuviniu, nu ir nfk, nedarysiu isvis  , nes kol taip padarysiu-teks mesti darba, miega, dieda arba pasikart ne, ne taip. Tiesiog reikia DARYTI. Ir viskas. Tada ateis patirtis.  Ne visi vestuviniai tortai privalo būti kataloginiai. Gi ne visiems reikia piarinio torto.
eda.dita
2011 01 07, 21:03
Pamacius aguOnos torta, zada ateme - geles fantastisko grozio ir naturalumo, na isties uz toki darbeli reiktu tinkamai ir sumoketi. Saunuole DONRA, man abu tavo tortai labai grazus, bet mamai net gal ir grazesnis. Kazkodel as megstu kuklesnius tortukus, nezinau kodel  Nors suprantu, kad vestuvems reikia prabangos, juk tai viena kart gyvenime
stebukliukas13
2011 01 07, 21:12
kaip geriau dengti tortą jei noriu puošti cukrinėmis gėlėmis? kažkaip manau kad kaišioti į mmg nelabai  lieka bezė arba aisingas,noriu lygaus tiesaus tortuko su gėlėmis (kukliom vestuvėm)  gal galit patarti
eda.dita
2011 01 07, 21:17
QUOTE(stebukliukas13 @ 2011 01 07, 21:12) kaip geriau dengti tortą jei noriu puošti cukrinėmis gėlėmis? kažkaip manau kad kaišioti į mmg nelabai  lieka bezė arba aisingas,noriu lygaus tiesaus tortuko su gėlėmis (kukliom vestuvėm)  gal galit patarti  Lygiausias vistiek buna dengtas masemis, jei tik gerai pries tai tortas islygintas, i mase kaisioti geliu nereikia, reikia tiesiog jas priklijuoti aisingu ar maistiniais klijais, ar net siek tiek paskystynus pacia mmg mase, pasigaminant klijuka. Taciau as asmeniskai pamegau beze arba sviestini beze vien todel, kad jie taip pat puikiai ziurisi, o svarbiausia - jei kazka ne taip padarei, visuomet gali pataisyti - tiksliau lengviau pataisyti, nes jai mase blogai uzdengi, ja gali mest lauk ir viska daryti is naujo - sunku taisyti broka. Jei yra tiek patyrimo, kad dengti mase - graziau ziuretusi ant mases, bet jei to patyrimo ne tiek ir daug, gal tuomet sviestinis beze kremas butu geriausias
*saules_zuikutis*
2011 01 07, 21:20
man tai,zinokit,aguOnos torto net gaila pasidare pagalvojus,kad... vienas du ir kruva ikaušusių žmogeliuku sunaikins ji per kelias minutes.dar gerai,kad iki to laiko koks šokėjėlis i ji neigrius
stebukliukas13
2011 01 07, 21:22
QUOTE(eda.dita @ 2011 01 07, 22:17) Lygiausias vistiek buna dengtas masemis, jei tik gerai pries tai tortas islygintas, i mase kaisioti geliu nereikia, reikia tiesiog jas priklijuoti aisingu ar maistiniais klijais, ar net siek tiek paskystynus pacia mmg mase, pasigaminant klijuka. Taciau as asmeniskai pamegau beze arba sviestini beze vien todel, kad jie taip pat puikiai ziurisi, o svarbiausia - jei kazka ne taip padarei, visuomet gali pataisyti - tiksliau lengviau pataisyti, nes jai mase blogai uzdengi, ja gali mest lauk ir viska daryti is naujo - sunku taisyti broka. Jei yra tiek patyrimo, kad dengti mase - graziau ziuretusi ant mases, bet jei to patyrimo ne tiek ir daug, gal tuomet sviestinis beze kremas butu geriausias  kas tas sviestinis bezė? galima smulkiau?
Tai ka keiciam vestuvine tema......tortas merginai grazaus gimtadienio proga, sokoladiniai biskvitai , karamelinis kremas + sluoksnis morengo, aptepto sokoladu, dengta mmg, bateliai is geliu mases, medzegele sokoladine -saldainiu( na man ji pati skaniausia) Realiai spalvos gyvesnes, fotkinta nakty 
eda.dita
2011 01 07, 21:30
QUOTE(stebukliukas13 @ 2011 01 07, 21:22) kas tas sviestinis bezė? galima smulkiau?  Va cia 74 poste vizuoliai pavaizduota kaip ji pasidaryti. Man isties patiko. Ir dabar darau tortuka, manau, kad puosiu butent juo
*saules_zuikutis*
2011 01 07, 21:35
QUOTE(eda.dita @ 2011 01 07, 22:17) Lygiausias vistiek buna dengtas masemis, jei tik gerai pries tai tortas islygintas, i mase kaisioti geliu nereikia, reikia tiesiog jas priklijuoti aisingu ar maistiniais klijais,
o kas per maistiniai klijai?kur tokiu buna?patogu su jais? Papildyta:QUOTE(DONRA @ 2011 01 07, 22:25) Tai ka keiciam vestuvine tema......tortas merginai grazaus gimtadienio proga,
Nu va dar vienas grozis su bateliais.  Kaip tik kitam menesiui masau su panasiu puosimu daryti. Vasarai paprase krikstynoms iskepti, nu tokiai progai turi buti idealus. Bijau nesigaus man iki to laiko ismokti
eda.dita
2011 01 07, 21:39
Prasyciau administratoriu uzdrausti deti i foruma tokiu tortu, kaip aguOnos, DONROS, Asseni, Dianockos, kirbes ir kitu profiu, nuotraukas, nes mes, pradedancios masiskai nusizudysime DONRA - tortas puikus!!!
julioske
2011 01 07, 21:45
QUOTE(eda.dita @ 2011 01 07, 22:17) Lygiausias vistiek buna dengtas masemis, jei tik gerai pries tai tortas islygintas, i mase kaisioti geliu nereikia, reikia tiesiog jas priklijuoti aisingu ar maistiniais klijais, ar net siek tiek paskystynus pacia mmg mase, pasigaminant klijuka. Taciau as asmeniskai pamegau beze arba sviestini beze vien todel, kad jie taip pat puikiai ziurisi, o svarbiausia - jei kazka ne taip padarei, visuomet gali pataisyti - tiksliau lengviau pataisyti, nes jai mase blogai uzdengi, ja gali mest lauk ir viska daryti is naujo - sunku taisyti broka. Jei yra tiek patyrimo, kad dengti mase - graziau ziuretusi ant mases, bet jei to patyrimo ne tiek ir daug, gal tuomet sviestinis beze kremas butu geriausias  o man mase dengti kaip tik lengviau, nemoku svirkstu darbuotis  bandziau karta namie toki bandomaji daryt tai apgailetinai atrode.... kaip liejau glaju tai per najus parodziau, gerai kad as tokius alia paprastesnius dengimo budus ant namiskiu isbandau
QUOTE(eda.dita @ 2011 01 07, 22:39) Prasyciau administratoriu uzdrausti deti i foruma tokiu tortu, kaip aguOnos, DONROS, Asseni, Dianockos, kirbes ir kitu profiu, nuotraukas, nes mes, pradedancios masiskai nusizudysime DONRA - tortas puikus!!!   tave traukti reikia i ta pati sarasa
nejuokink eda.dita man dar mokintis ir mokintis, kepu tik truputis virs metu  bet su kiekvienu vis kazko ismokstu tas morenginis - sviestinis kremas labai skanus, as su juo darau zolyte, kartais net lyginu su juo torta Yra valgomu kliju specialiu, cia juos siustis reikia...bet kai pasidariau is mases gabalelio uzpylus degtine- tai pirktiniu nebenaudoju  super gaunas, pasmulkinu mase ir gerai ismaisaus, kai patirpsta jie tokie tirstesni gaunas, kimba gerai  batelius su jais klijavau
Griaustinė
2011 01 07, 22:01
QUOTE(mulatux @ 2011 01 07, 22:20) man tai,zinokit,aguOnos torto net gaila pasidare pagalvojus,kad... vienas du ir kruva ikaušusių žmogeliuku sunaikins ji per kelias minutes.dar gerai,kad iki to laiko koks šokėjėlis i ji neigrius  o pamatyciau ka nors tas geles ryjant, jej bogu - uzmusu lygioj vietoj
eda.dita
2011 01 07, 23:28
QUOTE(mulatux @ 2011 01 07, 21:35) o kas per maistiniai klijai?kur tokiu buna?patogu su jais?
Nezinau kaip Lt, bet pas mus UK maciau pirkti tokiu kliju, bet nepirkau, nes dazniausiai dengimo mase ar pastiliaza suskystinu ir naudoju kaip klijus. Atrodo jie taip: Pirkti yra ciaIr dar ciaPapildyta:QUOTE(Bossi @ 2011 01 07, 21:53)  tave traukti reikia i ta pati sarasa  Oi Bossi, ka tu,  toli man iki sio saraso, oi kaip toli DONRA, nesikuklink, ne nuo metu skaiciaus, o nuo to, kaip tavo tortukai atrodo, as vertinu profesionalus. Zinoma, visoms mums dar mokytis ir tobuleti, bet kai kurios is sio forumo drasiai gali mokyti kitas, nes ju aukstesnis pilotazas  Tu, viena is tokiu... O kartais metu metus moteriskes kepa ir puosia tortus, o kaip neiseina joms graziai papuosti, taip neiseina.Beje ir internete anadien ziurejau teciui uzsakyti torta is firmos, kuri tuo uzsiima ir is nuotrauku albumo ne itin patiko tortu apdengimas - neprofesionalus
QUOTE(eda.dita @ 2011 01 08, 00:28) Beje ir internete anadien ziurejau teciui uzsakyti torta is firmos, kuri tuo uzsiima ir is nuotrauku albumo ne itin patiko tortu apdengimas - neprofesionalus   grazus taviskiai o kam uzsakinet, pati iskepk
eda.dita
2011 01 07, 23:38
QUOTE(Bossi @ 2011 01 07, 23:33) o kam uzsakinet, pati iskepk  #Iskepciau, jei LT gyvenciau, bet juk gyvenu UK, tai kartais norisi vietoje dovanos grazu tortuka uzsakyti ir nusiusti, kaip siurpriza, tik, kad nelabai randu kas padetu, o forumietes niekad neatsiliepia i pagalbos sauksma
QUOTE(eda.dita @ 2011 01 08, 00:38) #Iskepciau, jei LT gyvenciau, bet juk gyvenu UK, tai kartais norisi vietoje dovanos grazu tortuka uzsakyti ir nusiusti, kaip siurpriza, tik, kad nelabai randu kas padetu, o forumietes niekad neatsiliepia i pagalbos sauksma  supratau
simisimi84
2011 01 08, 09:40
donra, nuostabu... mano akimis viskas taip dera, net ir padėklas mūsų naujametinis su kalėdiniais žaisliukais, nes Kalėdoms žaisliukai nespėjo pasiruošti  "andros aguoninis-karamelinis", dengtas mmg
dangiuk
2011 01 08, 09:42
QUOTE eda.dita,2011 01 07, 22:17 Pritariu Jums, man kremu puošti tortai labai patinka, jeigu puošti profesionalo nenusileičia prabangumu masėms. Tik ką matėme AgUonos šedevrą
Aciu uz graziu zodzius  o jei kaip pagloste sirdele o as pagalvojau....jei kur konditerijos pasimokint, ar apsimoka, ar Klaipedoj yra kas panasaus....gal kuri mokinosi.....siaip va tokios mintys uzejo As visai noreciau kitus pamokinti, pvz geles daryt, bet ar turiu teise be issilavinimo?
*saules_zuikutis*
2011 01 08, 10:00
QUOTE(DONRA @ 2011 01 08, 10:52) As visai noreciau kitus pamokinti, pvz geles daryt, bet ar turiu teise be issilavinimo? teise tai ,manau,turi. tik jei visa tai legaliai,tai ir patenta ir visa kita reikes tureti
gali legaliai mokyti - nufotografuoti geliu darymo procesa, aprasyti ir ideti i "virsutine" papuosimu tema  Visos mielai skaitys, mokysisi ir darys gelytes
*saules_zuikutis*
2011 01 08, 10:37
stebukliukas13
2011 01 08, 10:43
ačiū už patarimus,vis dėl to padariau mmg  esu beveik patenkinta  tikiuosi visiems patiks (foto kol kas nedariau nes dar šiandien net nežiūrėjau torto  )
O man dzin, kad man dar toli toli.  Situo be mases labai esu patenkita, nes pirmas gavesis lygus (ne lygiausias is visu buvusiu). Biskvitai, grietinele, skaldyti migdolai, bananai ("Bananu rojus"). Puostas kokosu ir sviestiniu karameliniu grietineles kremu  Ragavu trupinuku, dieviskas skonis
laimiene
2011 01 08, 11:52
QUOTE(Bossi @ 2011 01 08, 11:35) Biskvitai, grietinele, skaldyti migdolai, bananai ("Bananu rojus"). Puostas kokosu ir sviestiniu karameliniu grietineles kremu  Ragavu trupinuku, dieviskas skonis  niamu niamu, kaip noreciau gabalelio  net seile istyso. nors sakiau nebekepsiu jokiu saldumynu, bo bliamba per rudeni dar viena baranka ant pilvo uzsivyniavo
julioske
2011 01 08, 12:29
buvau radusi kaip daryti bijuna su foto pazinksniui ir kazkada seniau ikeliau va vel radau http://www.sugarcraft.com/catalog/misc/lessons/peony.htm
stebukliukas13
2011 01 08, 13:19
dovana draugei
*saules_zuikutis*
2011 01 08, 13:26
QUOTE(stebukliukas13 @ 2011 01 08, 14:19) dovana draugei
grazu,tvarkinga . tik vel savo nekuklia nuomone pasakysiu,jei nesupyksi man kazkaip atrodo nelabai reikalinga ta antra mazoji geliu puokste. veitoj jos ,asmeniskai man,noretusi arba kokio uzraso,arba skaiciaus...kazko visai nemasyvaus. bet velgi,cia tik man taip atrodo
viskas būtų labai gražu, tik gal nereikėtų dviejų labai skirtingų rūšių gėlių dėti, šiaip tai ir lygus ir tvarkingas ir viskas būtų ok, kalijoms teptuku pakraščiukus paplonink, bus gražuuuuuuu  ir tikroviška  šaunuolė, kad stengiesi
Dianocka
2011 01 08, 13:43
Sveikos, Donra - labai, labai... O cia mano vaikiskas Mikes ir jo draugu tematikos. Snickersas ir MMG.
mačiau jau šitą gražuolį, labai labai mielas
*saules_zuikutis*
2011 01 08, 13:58
QUOTE(Dianocka @ 2011 01 08, 14:43) O cia mano vaikiskas Mikes ir jo draugu tematikos.
nu tu tai kaip visada pribloski kur perkat visokias vielutes?jos turi buti kazkokios specialios ,ar is kokios kanceliarijos? ziuriu Dainockos bututes ant vieluciu,o ir kiti papuosimai buna kartais su jom... o pvz tokiu smulkiu gyvuneliu kaip pelytes,boruzeles...,usus ,ragiukus darot irgi is vieluciu?
Vaidulyteee
2011 01 08, 14:09
stebukliukas13 grazus lygus tvarkingas tortukas,saunuole,draugei turetu labai patikti  wau Dianocka,koks grozis,nu kaip is multiko :)labai labai patiko o tas karamelinis su sokoladuku mmm zinau kad labai skanus kremas,net uzsimanaiu gabaliuko torto
stebukliukas13
2011 01 08, 14:17
QUOTE(mulatux @ 2011 01 08, 14:26) grazu,tvarkinga . tik vel savo nekuklia nuomone pasakysiu,jei nesupyksi man kazkaip atrodo nelabai reikalinga ta antra mazoji geliu puokste. veitoj jos ,asmeniskai man,noretusi arba kokio uzraso,arba skaiciaus...kazko visai nemasyvaus. bet velgi,cia tik man taip atrodo  norėjau su aisingu tokį tinklelį daryti,bet baltumas skiriasi ir apsigalvojau,tai teko papildyti kad nebūtų tuščia,man irgi kažkas ne taip ir viskas,nors kai žiūri gyvai tai pusė velnio  čia vestuvėms,namie kukliai daro tai tik todėl ir sutikau  ir tikrai nepysktu QUOTE(Olesta @ 2011 01 08, 14:39) viskas būtų labai gražu, tik gal nereikėtų dviejų labai skirtingų rūšių gėlių dėti, šiaip tai ir lygus ir tvarkingas ir viskas būtų ok, kalijoms teptuku pakraščiukus paplonink, bus gražuuuuuuu  ir tikroviška  šaunuolė, kad stengiesi  net nepagalvojau  neturiu nei įrankių nieko,todėl nusprendžiau rišti ir daryti tik saviems o draugė patenkinta,man tai ir svarbiausia
|
|