Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kaip papuošti tortus,pyragus ir kitus skanėstus
Supermamų klubas > Mūsų namai > Kulinarinės idėjos > Saldumynai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
*saules_zuikutis*
user posted image
50tema
49 tema
48 tema
36-47 temos
1-35 temos
Į PAPUOŠIMŲ TEMĄ būtina dėti visokiausius papuošimus, tiek baibokus, tiek gėlytes, tiek papuoštus tortus, noriu pabrėžti - papuoštus, manau ,paprastas apibarstymas trupiniais gal ir nelabai tinka, bet, jeigu be trupinių ten bus kokie nors papildomi papuošimai, tai kodel gi ne.

Taip pat prie nuotraukos reikia įdėti aprašymą, iš ko padaryti tie papuošimai (bezė, saldainių masė ir t.t.) bei kas tai per tortas. To reikia, kad kievienam naujokui, ir ne tik, būtų aišku ir suprantama.
Taip pat nepamirštam - klausimai atsakymai papuošimų tema.
Kiekvienas papuošimas savotiškai gražus, nepriklausomai, ar tai 100-oji barbė ar tukstantinis beze/grietinele puoštas tortas. Ir nesvarbu kas Jūs esat, ar jau specas, ar tik naujokas. Čia laukiamos visos puošėjos.
Mes visos mokomės, konsultuojames ir semiamės patirties viena iš kitos. Dėl to mes taip greitai tobulėjam.

Konstruktyvi kritika yra sveikintinas dalykas, o ginčus ir nepasitenkinimus prašau pasilikti sau.
Taip pat norėčiau priminti, kad labai daug informacijos ir receptų galite surasti viršuje esančiose temose, tiek saldumynų receptus, tiek papuošimo būdus

TORTŲ PUOŠIMAS BE KOMENTARŲ ČIA
Taigi, puošiam tortus ir nepamirštam pasirodyti su savo kūriniais
Bossi
4u.gif Donra, man abu tortai grazus, gal kiek irgi norejosi geliu arciau viena kitos.

Dangiuk, kaip sukirsciauu to simtalapio thumbup.gif

Ir Agentes geles grazios 4u.gif
*saules_zuikutis*
tikiuosi aguOna nesupyks,kad panaudojau jos foto ax.gif
DONRA
Ir gerai , tegu vaidenasi aguOnos tortas visoms, kaip siekiamybe mirksiukas.gif

O as jau pailsejau po maratono .....ir vel norisi gyvent ir kept doh.gif

registruojuos blush2.gif
kirbe
QUOTE(mulatux @ 2011 01 07, 18:43)
tikiuosi aguOna nesupyks,kad panaudojau jos foto  ax.gif
*

na tikiu ,kad nesupyks,nes nuodeme butu slepti toky torta nuo musu akiu...... mirksiukas.gif
DONRA,tavo abu tortai irgi šaunus,tiesa antrasis su bijunu man labiau patiko...... thumbup.gif
*saules_zuikutis*
o tiesa,del temos kurimo...kaip cia yra?kuria betkas,kas tik tuo metu gali,ar kaip?besibaigiancioje temoje kabejo nemazai zmogiuku,tai laukiau,kad gal kas sukurs,kad nesusidubliuoti.bet nesulaukiau biggrin.gif
Auksiuke
QUOTE(zuliaska @ 2011 01 07, 12:51)
nu pas mane lygus buvo. čia padėklas nenormalus, bet tingėjau daryti, tai dėl to ir atrodo nelygus, bet jis tikrai lygus buvo smile.gif
*

Zuliaska, del lygumo as cia sau prisitaikiau, nes dar tik beggineris esu, tai tie sonai visokie dar buna blush2.gif tavo matosi, kad lygutelis ax.gif
keno
sveikos merginos 4u.gif galit naujokei patarti? ax.gif kaip islyginti ant torto virsaus ar tai grietinele,ar tai beze,kad butu super lygu g.gif su karstu,bet sausu peiliu? unsure.gif cool.gif
agu0na
Labai malonu skaityti grazius atsiliepimus apie torta, tikrai nepykstu, man didele garbe, bus stimulas man dar tobulet 4u.gif

DONRA Kaip pirmas vestuvinis tortas, tikrai labai neblogas thumbup.gif

keno peili pamirkius i karsta vandeni nuvalyk su servetele ir iskart lygink torta. Jis bus sausas, bet karstas.
keno
4u.gif
Griaustinė
Apie Aguonos torta tai nieko net ir nesakysiu, o Donros man labais grazus, nu nuostabus tortai, teisingai man zmones sitoj temoj sake, kad man dar toli iki vestuviniu, nu ir nfk, nedarysiu isvis schmoll.gif , nes kol taip padarysiu-teks mesti darba, miega, dieda arba pasikart
naitas
QUOTE(Griaustinė @ 2011 01 07, 22:13)
Apie Aguonos torta tai nieko net ir nesakysiu, o Donros man labais grazus, nu nuostabus tortai, teisingai man zmones sitoj temoj sake, kad man dar toli iki vestuviniu, nu ir nfk, nedarysiu isvis  schmoll.gif , nes kol taip padarysiu-teks mesti darba, miega, dieda arba pasikart
*

ne, ne taip. Tiesiog reikia DARYTI. Ir viskas. Tada ateis patirtis.
topsecret.gif Ne visi vestuviniai tortai privalo būti kataloginiai. Gi ne visiems reikia piarinio torto.
eda.dita
Pamacius aguOnos torta, zada ateme - geles fantastisko grozio ir naturalumo, na isties uz toki darbeli reiktu tinkamai ir sumoketi. Saunuole thumbup.gif

DONRA, man abu tavo tortai labai grazus, bet mamai net gal ir grazesnis. Kazkodel as megstu kuklesnius tortukus, nezinau kodel smile.gif Nors suprantu, kad vestuvems reikia prabangos, juk tai viena kart gyvenime bigsmile.gif
stebukliukas13
kaip geriau dengti tortą jei noriu puošti cukrinėmis gėlėmis? kažkaip manau kad kaišioti į mmg nelabai g.gif lieka bezė arba aisingas,noriu lygaus tiesaus tortuko su gėlėmis (kukliom vestuvėm) g.gif gal galit patarti blush2.gif
eda.dita
QUOTE(stebukliukas13 @ 2011 01 07, 21:12)
kaip geriau dengti tortą jei noriu puošti cukrinėmis gėlėmis? kažkaip manau kad kaišioti į mmg nelabai  g.gif  lieka bezė arba aisingas,noriu lygaus tiesaus tortuko su gėlėmis (kukliom vestuvėm) g.gif  gal galit patarti  blush2.gif
*

Lygiausias vistiek buna dengtas masemis, jei tik gerai pries tai tortas islygintas, i mase kaisioti geliu nereikia, reikia tiesiog jas priklijuoti aisingu ar maistiniais klijais, ar net siek tiek paskystynus pacia mmg mase, pasigaminant klijuka.
Taciau as asmeniskai pamegau beze arba sviestini beze vien todel, kad jie taip pat puikiai ziurisi, o svarbiausia - jei kazka ne taip padarei, visuomet gali pataisyti - tiksliau lengviau pataisyti, nes jai mase blogai uzdengi, ja gali mest lauk ir viska daryti is naujo - sunku taisyti broka. Jei yra tiek patyrimo, kad dengti mase - graziau ziuretusi ant mases, bet jei to patyrimo ne tiek ir daug, gal tuomet sviestinis beze kremas butu geriausias smile.gif
*saules_zuikutis*
man tai,zinokit,aguOnos torto net gaila pasidare pagalvojus,kad... vienas du ir kruva ikaušusių žmogeliuku sunaikins ji per kelias minutes.dar gerai,kad iki to laiko koks šokėjėlis i ji neigrius biggrin.gif
stebukliukas13
QUOTE(eda.dita @ 2011 01 07, 22:17)
Lygiausias vistiek buna dengtas masemis, jei tik gerai pries tai tortas islygintas, i mase kaisioti geliu nereikia, reikia tiesiog jas priklijuoti aisingu ar maistiniais klijais, ar net siek tiek paskystynus pacia mmg mase, pasigaminant klijuka.
Taciau as asmeniskai pamegau beze arba sviestini beze vien todel, kad jie taip pat puikiai ziurisi, o svarbiausia - jei kazka ne taip padarei, visuomet gali pataisyti - tiksliau lengviau pataisyti, nes jai mase blogai uzdengi, ja gali mest lauk ir viska daryti is naujo - sunku taisyti broka. Jei yra tiek patyrimo, kad dengti mase - graziau ziuretusi ant mases, bet jei to patyrimo ne tiek ir daug, gal tuomet sviestinis beze kremas butu geriausias smile.gif
*

kas tas sviestinis bezė? galima smulkiau? ax.gif
DONRA
Tai ka keiciam vestuvine tema......tortas merginai grazaus gimtadienio proga, sokoladiniai biskvitai , karamelinis kremas + sluoksnis morengo, aptepto sokoladu, dengta mmg, bateliai is geliu mases, medzegele sokoladine -saldainiu( na man ji pati skaniausia)
Realiai spalvos gyvesnes, fotkinta nakty
user posted image
user posted image
eda.dita
QUOTE(stebukliukas13 @ 2011 01 07, 21:22)
kas tas sviestinis bezė? galima smulkiau?  ax.gif
*

Va cia 74 poste vizuoliai pavaizduota kaip ji pasidaryti. Man isties patiko. Ir dabar darau tortuka, manau, kad puosiu butent juo smile.gif
*saules_zuikutis*
Lygiausias vistiek buna dengtas masemis, jei tik gerai pries tai tortas islygintas, i mase kaisioti geliu nereikia, reikia tiesiog jas priklijuoti aisingu ar maistiniais klijais,

o kas per maistiniai klijai?kur tokiu buna?patogu su jais?
Papildyta:
QUOTE(DONRA @ 2011 01 07, 22:25)
Tai ka keiciam vestuvine tema......tortas merginai grazaus gimtadienio proga,

thumbup.gif
Bossi
Nu va dar vienas grozis su bateliais. thumbup.gif thumbup.gif Kaip tik kitam menesiui masau su panasiu puosimu daryti.

Vasarai paprase krikstynoms iskepti, nu tokiai progai turi buti idealus. Bijau nesigaus man iki to laiko ismokti unsure.gif
eda.dita
Prasyciau administratoriu uzdrausti deti i foruma tokiu tortu, kaip aguOnos, DONROS, Asseni, Dianockos, kirbes ir kitu profiu, nuotraukas, nes mes, pradedancios masiskai nusizudysime doh.gif

DONRA - tortas puikus!!! 4u.gif
julioske
*

o man mase dengti kaip tik lengviau, nemoku svirkstu darbuotis ax.gif bandziau karta namie toki bandomaji daryt tai apgailetinai atrode.... kaip liejau glaju tai per najus parodziau, gerai kad as tokius alia paprastesnius dengimo budus ant namiskiu isbandau biggrin.gif
Bossi
QUOTE(eda.dita @ 2011 01 07, 22:39)
Prasyciau administratoriu uzdrausti deti i foruma tokiu tortu, kaip aguOnos, DONROS, Asseni, Dianockos, kirbes ir kitu profiu, nuotraukas, nes mes, pradedancios masiskai nusizudysime  doh.gif

DONRA - tortas puikus!!! 4u.gif
*

schmoll.gif tave traukti reikia i ta pati sarasa wub.gif
DONRA
nejuokink eda.dita lotuliukas.gif
man dar mokintis ir mokintis, kepu tik truputis virs metu mirksiukas.gif bet su kiekvienu vis kazko ismokstu

tas morenginis - sviestinis kremas labai skanus, as su juo darau zolyte, kartais net lyginu su juo torta 4u.gif

Yra valgomu kliju specialiu, cia juos siustis reikia...bet kai pasidariau is mases gabalelio uzpylus degtine- tai pirktiniu nebenaudoju schmoll.gif super gaunas, pasmulkinu mase ir gerai ismaisaus, kai patirpsta jie tokie tirstesni gaunas, kimba gerai smile.gif batelius su jais klijavau
Griaustinė
QUOTE(mulatux @ 2011 01 07, 22:20)
man tai,zinokit,aguOnos torto net gaila pasidare pagalvojus,kad...  vienas du ir kruva ikaušusių žmogeliuku sunaikins ji per kelias minutes.dar gerai,kad iki to laiko koks šokėjėlis i ji neigrius  biggrin.gif
*

o pamatyciau ka nors tas geles ryjant, jej bogu - uzmusu lygioj vietoj cool.gif
eda.dita
QUOTE(mulatux @ 2011 01 07, 21:35)
o kas per maistiniai klijai?kur tokiu buna?patogu su jais?

Nezinau kaip Lt, bet pas mus UK maciau pirkti tokiu kliju, bet nepirkau, nes dazniausiai dengimo mase ar pastiliaza suskystinu ir naudoju kaip klijus.
Atrodo jie taip:
user posted image
Pirkti yra cia
Ir dar cia
Papildyta:
QUOTE(Bossi @ 2011 01 07, 21:53)
schmoll.gif tave traukti reikia i ta pati sarasa  wub.gif
*

Oi Bossi, ka tu, schmoll.gif toli man iki sio saraso, oi kaip toli blink.gif

DONRA, nesikuklink, ne nuo metu skaiciaus, o nuo to, kaip tavo tortukai atrodo, as vertinu profesionalus. Zinoma, visoms mums dar mokytis ir tobuleti, bet kai kurios is sio forumo drasiai gali mokyti kitas, nes ju aukstesnis pilotazas thumbup.gif Tu, viena is tokiu...

O kartais metu metus moteriskes kepa ir puosia tortus, o kaip neiseina joms graziai papuosti, taip neiseina.

Beje ir internete anadien ziurejau teciui uzsakyti torta is firmos, kuri tuo uzsiima ir is nuotrauku albumo ne itin patiko tortu apdengimas - neprofesionalus wink.gif
Bossi
QUOTE(eda.dita @ 2011 01 08, 00:28)
Beje ir internete anadien ziurejau teciui uzsakyti torta is firmos, kuri tuo uzsiima ir is nuotrauku albumo ne itin patiko tortu apdengimas - neprofesionalus wink.gif
*

irnesakyk.gif grazus taviskiai

o kam uzsakinet, pati iskepk thumbup.gif
eda.dita
QUOTE(Bossi @ 2011 01 07, 23:33)
o kam uzsakinet, pati iskepk thumbup.gif
*

#Iskepciau, jei LT gyvenciau, bet juk gyvenu UK, tai kartais norisi vietoje dovanos grazu tortuka uzsakyti ir nusiusti, kaip siurpriza, tik, kad nelabai randu kas padetu, o forumietes niekad neatsiliepia i pagalbos sauksma ax.gif
Bossi
QUOTE(eda.dita @ 2011 01 08, 00:38)
#Iskepciau, jei LT gyvenciau, bet juk gyvenu UK, tai kartais norisi vietoje dovanos grazu tortuka uzsakyti ir nusiusti, kaip siurpriza, tik, kad nelabai randu kas padetu, o forumietes niekad neatsiliepia i pagalbos sauksma  ax.gif
*

supratau 4u.gif
simisimi84
donra, nuostabu... mano akimis viskas taip dera, net ir padėklas bigsmile.gif

mūsų naujametinis su kalėdiniais žaisliukais, nes Kalėdoms žaisliukai nespėjo pasiruošti biggrin.gif "andros aguoninis-karamelinis", dengtas mmg

user posted image
dangiuk
QUOTE(Griaustinė @ 2011 01 07, 22:01)
o pamatyciau ka nors tas geles ryjant, jej bogu - uzmusu lygioj vietoj  cool.gif
*

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif nors sutinku - ant tokių turėtų kabėti lentelė: nei rankom, nei srėbtuve neliest biggrin.gif
likta
eda.dita,2011 01 07, 22:17

Pritariu Jums, man kremu puošti tortai labai patinka, jeigu puošti profesionalo nenusileičia prabangumu masėms. Tik ką matėme AgUonos šedevrą
DONRA
Aciu uz graziu zodzius 4u.gif o jei kaip pagloste sirdele blush2.gif

o as pagalvojau....jei kur konditerijos pasimokint, ar apsimoka, ar Klaipedoj yra kas panasaus....gal kuri mokinosi.....siaip va tokios mintys uzejo doh.gif
As visai noreciau kitus pamokinti, pvz geles daryt, bet ar turiu teise be issilavinimo?
*saules_zuikutis*
QUOTE(DONRA @ 2011 01 08, 10:52)
As visai noreciau kitus pamokinti, pvz geles daryt, bet ar turiu teise be issilavinimo?
*

teise tai ,manau,turi. tik jei visa tai legaliai,tai ir patenta ir visa kita reikes tureti smile.gif
kice
gali legaliai mokyti - nufotografuoti geliu darymo procesa, aprasyti ir ideti i "virsutine" papuosimu tema smile.gif Visos mielai skaitys, mokysisi ir darys gelytes smile.gif
*saules_zuikutis*
štai nuorodai kaip padaryti bijuna http://forum.say7.info/topic8480.html smile.gif
stebukliukas13
ačiū už patarimus,vis dėl to padariau mmg smile.gif esu beveik patenkinta blush2.gif tikiuosi visiems patiks (foto kol kas nedariau nes dar šiandien net nežiūrėjau torto doh.gif ) 4u.gif
Bossi
O man dzin, kad man dar toli toli. lotuliukas.gif Situo be mases labai esu patenkita, nes pirmas gavesis lygus (ne lygiausias is visu buvusiu).

Biskvitai, grietinele, skaldyti migdolai, bananai ("Bananu rojus"). Puostas kokosu ir sviestiniu karameliniu grietineles kremu 4u.gif Ragavu trupinuku, dieviskas skonis blush2.gif

user posted image
laimiene
QUOTE(Bossi @ 2011 01 08, 11:35)

Biskvitai, grietinele, skaldyti migdolai, bananai ("Bananu rojus"). Puostas kokosu ir sviestiniu karameliniu grietineles kremu 4u.gif Ragavu trupinuku, dieviskas skonis blush2.gif

user posted image
*

niamu niamu, kaip noreciau gabalelio rolleyes.gif net seile istyso. nors sakiau nebekepsiu jokiu saldumynu, bo bliamba per rudeni dar viena baranka ant pilvo uzsivyniavo doh.gif
julioske
buvau radusi kaip daryti bijuna su foto pazinksniui ir kazkada seniau ikeliau blush2.gif
va vel radau biggrin.gif

http://www.sugarcraft.com/catalog/misc/lessons/peony.htm
stebukliukas13
dovana draugei user posted image
*saules_zuikutis*
QUOTE(stebukliukas13 @ 2011 01 08, 14:19)
dovana draugei

grazu,tvarkinga . tik vel savo nekuklia nuomone pasakysiu,jei nesupyksi ax.gif
man kazkaip atrodo nelabai reikalinga ta antra mazoji geliu puokste. veitoj jos ,asmeniskai man,noretusi arba kokio uzraso,arba skaiciaus...kazko visai nemasyvaus. bet velgi,cia tik man taip atrodo ax.gif
Olesta
viskas būtų labai gražu, tik gal nereikėtų dviejų labai skirtingų rūšių gėlių dėti, šiaip tai ir lygus ir tvarkingas ir viskas būtų ok, kalijoms teptuku pakraščiukus paplonink, bus gražuuuuuuu wub.gif ir tikroviška 4u.gif šaunuolė, kad stengiesi 4u.gif
Dianocka
Sveikos,

Donra - labai, labai... thumbup.gif

O cia mano vaikiskas Mikes ir jo draugu tematikos.
Snickersas ir MMG.
user posted image
Olesta
mačiau jau šitą gražuolį, labai labai mielas thumbup.gif
*saules_zuikutis*
QUOTE(Dianocka @ 2011 01 08, 14:43)

O cia mano vaikiskas Mikes ir jo draugu tematikos.

nu tu tai kaip visada pribloski bigsmile.gif

kur perkat visokias vielutes?jos turi buti kazkokios specialios ,ar is kokios kanceliarijos?
ziuriu Dainockos bututes ant vieluciu,o ir kiti papuosimai buna kartais su jom...
o pvz tokiu smulkiu gyvuneliu kaip pelytes,boruzeles...,usus ,ragiukus darot irgi is vieluciu?
Vaidulyteee
stebukliukas13 grazus lygus tvarkingas tortukas,saunuole,draugei turetu labai patikti smile.gif
wau Dianocka,koks grozis,nu kaip is multiko :)labai labai patiko thumbup.gif
o tas karamelinis su sokoladuku mmm zinau kad labai skanus kremas,net uzsimanaiu gabaliuko torto biggrin.gif
stebukliukas13
QUOTE(mulatux @ 2011 01 08, 14:26)
grazu,tvarkinga . tik vel savo nekuklia nuomone pasakysiu,jei nesupyksi  ax.gif
man kazkaip atrodo nelabai reikalinga ta antra mazoji geliu puokste. veitoj jos ,asmeniskai man,noretusi arba kokio uzraso,arba skaiciaus...kazko visai nemasyvaus. bet velgi,cia tik man taip atrodo  ax.gif
*

norėjau su aisingu tokį tinklelį daryti,bet baltumas skiriasi ir apsigalvojau,tai teko papildyti kad nebūtų tuščia,man irgi kažkas ne taip ir viskas,nors kai žiūri gyvai tai pusė velnio ax.gif čia vestuvėms,namie kukliai daro tai tik todėl ir sutikau ax.gif ir tikrai nepysktu 4u.gif

QUOTE(Olesta @ 2011 01 08, 14:39)
viskas būtų labai gražu, tik gal nereikėtų dviejų labai skirtingų rūšių gėlių dėti, šiaip tai ir lygus ir tvarkingas ir viskas būtų ok, kalijoms teptuku pakraščiukus paplonink, bus gražuuuuuuu wub.gif ir tikroviška  4u.gif  šaunuolė, kad stengiesi  4u.gif
*

net nepagalvojau blush2.gif neturiu nei įrankių nieko,todėl nusprendžiau rišti ir daryti tik saviems ax.gif

o draugė patenkinta,man tai ir svarbiausia thumbup.gif
Olesta
uoj neeee, rišti tai nereikia šito meno, jį reikia puoselėti ir sirgti sirgti sirgti juo 4u.gif 4u.gif 4u.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.