Sveiki. Sūnui 7,5m. Šiemet pradėjo eiti į mokyklą.Kadangi šeimoje augo vienas (tik šiemet gimė duktė), jam labai trūksta draugų. Aplink namus taip pat nėra bendraamžių, tik viena mergaitė.Mokykloje taip pat nėra iš tų, kuriuos suptų būrys draugų (horoskopas vėžys). Gal to pasekoje, o gal dėl visai kitų priežasčių šiemet pastebėjau jo polinkį persirenginėti. Kartais persirengimai susiję su įvairiais vaidinimais, kartais tiesiog išsidirbinbėjama be jokio tikslo (keičiami rūbai, tai jis būna nykštukas, tai šikšnosparnis, tai tiesiog kelnes ant galvos užmaunamos). Bandau atrasti paaiškinimą tokiam jo elgesiui, tikiuosi pagelbėsit atrasti tinkamą atsakymą.
As vaikysteje pati labai megdavau persirengineti. mamos naktiniai, visokie duagusiu drabuziai (noras suaugti ir imituoti suaugusiu gyvenima).
manau, kad kartais vaikams persirenginejimas, tai kaip ir tapimas kitu, sugebejimas isgyventi kitoki gyvenima (gal kiek idomesni?). As daznai isivaziduodavau pelenes pasaka, net ieskodavau dokumentu patvirtinanciu, kad mane surado sita gera seima ir as esu is tikro idukrinta princese Nezinau ka pasakytu psichologai, bet mano nuomone tai toks amzius ir gal dar sesutes atsiradimas, bei mokykla (kas irgi sudetingas adaptavimasis prie kitokios aplinkos) zmogui tiesiog sukelia nesauguma ir jis bando tai kompensuoti. Manau, kad butu galima kada su juo persirengti ir ka nors pazaisti, o zaidimo metu tiesiog paklausineti, kodel jis pasirinko ta ar kita vaidmeni. Bejwe, jei turit galimybe, pafotografuokite, paskui lieka labai idomiu nuotrauku ir prisiminimu.
o gal demesio trukumas, jei tiek laiko augo vienas, o daba sesute yra, tai nori demesi atkreipti?
Ačiū merginos už pastebėjimus, patarimas pačiai persirengti vertas dėmesio.
|