Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: E. parduotuvė
Supermamų klubas > Socialinis gyvenimas > Mamos kompiuteris
Pages: 1, 2
Silvera
Sveikos. Gal zinote kaip paciai galima butu susikurti internetine parduotuvele, kad ir paprasta be visokiu vikruntasu, kuria galeciau pati administruoti, kuria lengva butu naudotis ir pirkejams ir man:)?

Parasykit kurioms pavyko, arba kurios turi naudingos informacijos, nes firmos daug nori uz tokias paslaugas, tad manau jeigu bent kiek nusimanai kompuose tai imanoma pasidaryti paciai.
Kaip manot? g.gif tongue.gif

Palemonas
QUOTE(Lelijja @ 2007 09 27, 14:03)
Sveikos. Gal zinote kaip paciai galima butu susikurti internetine parduotuvele, kad ir paprasta be visokiu vikruntasu, kuria galeciau pati administruoti, kuria lengva butu naudotis ir pirkejams ir man:)?

Parasykit kurioms pavyko, arba kurios turi naudingos informacijos, nes firmos daug nori uz tokias paslaugas, tad manau jeigu bent kiek nusimanai kompuose tai imanoma pasidaryti paciai.
Kaip manot? g.gif  tongue.gif
*

Kuo prekiausime ? rolleyes.gif
Silvera
QUOTE(Palemonas @ 2007 09 27, 14:10)
Kuo prekiausime ?  rolleyes.gif
*

Mot. bizuterija ir irankiais bei medziagomis jai gaminti:)
Makalius
QUOTE(Lelijja @ 2007 09 27, 16:23)
Mot. bizuterija ir irankiais bei medziagomis  jai gaminti:)
*

g.gif g.gif g.gif g.gif
Čia iš neturėjimo ką veikti ar rimtai verslą pradėt ruošiamasi? bigsmile.gif
Oi, darbelio daug.... iš pradžių, tai sukurti puslapį smile.gif su visokiais atsiskaitymais kad būtų, krepšeliais, katalogais...tada į tą puslapį kaskart kažką vis naujo įnešt... užsakymus priimti.. pagaminti papuošalus.... išsiuntinėti...melstis, kad jie atkeliaus pas užsakovą biggrin.gif

O kur dar išreklamuoti savo puslapį....laikraščiai, supermama, televeizija netgi biggrin.gif bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Silvera
Maciau keleta merginu puslapiu panasaus tipo, nemanau kad jau jos su jais labai vargo, tarkim rankdarbiai.com Tai va kazka panasaus butu idomu sukurt, tikrai is TUREJIMO ka veikt. Tik dizaino aisku geresnio noretusi nei paminetame puslapelyje:P tongue.gif
Aistringa
Yra toks scriptas mirksiukas.gif tik nemokama kazin ar rasi mirksiukas.gif 4u.gif
Makalius
QUOTE(Lelijja @ 2007 09 27, 16:59)
Maciau keleta merginu puslapiu panasaus tipo, nemanau kad jau jos su jais labai vargo, tarkim rankdarbiai.com Tai va kazka panasaus butu idomu sukurt, tikrai is TUREJIMO ka veikt. Tik dizaino aisku geresnio noretusi nei paminetame puslapelyje:P tongue.gif
*

Nu žinot, aš apstulbęs... tą puslapį nesunku sukurti??? Juk šitiek daug darbo... ohohohoho... schmoll.gif Ir foto , ir atsiliepimai, pirkimas internetu, katalogai... uf, nemanau,kad kažkokia mergaitė sėdi ir dienom naktim kuria smile.gif
Silvera
QUOTE(Makalius @ 2007 09 27, 17:03)
Nu žinot, aš apstulbęs... tą puslapį nesunku sukurti??? Juk šitiek daug darbo... ohohohoho... schmoll.gif Ir foto , ir atsiliepimai, pirkimas internetu, katalogai... uf, nemanau,kad kažkokia mergaitė sėdi ir dienom naktim kuria smile.gif
*

Na as is tu kur daveda reikala iki galo. Tiksliau nemetu i sona nepabaigtu reikalu. Todel kantrybes tikrai turesiu:)
Makaliau tu destyk tolko v temu step by step:)
Papildyta:
QUOTE(kicule @ 2007 09 27, 17:02)
Yra toks scriptas  mirksiukas.gif tik nemokama kazin ar rasi  mirksiukas.gif  4u.gif
*

O koks "toks skriptas"?
Makalius
QUOTE(Lelijja @ 2007 09 27, 17:07)
O koks "toks skriptas"?
*

Nu internetinės parduotuvės skriptas unsure.gif
Silvera
QUOTE(Makalius @ 2007 09 27, 17:08)
Nu internetinės parduotuvės skriptas  unsure.gif
*

Kur ji gaut?
Makalius
QUOTE(Lelijja @ 2007 09 27, 17:16)
Kur ji gaut?
*

Tai vat nuo to ir pradėkim laugh.gif nežinia iš kur gaut, reikia ieškot internete......
Palemonas
QUOTE(Makalius @ 2007 09 27, 17:03)
*

Nieko sudėtingo, nes yra "zagatovkės"(šablonai), pasirenki atspalvius, šriftus, paveikslėlius ir vperiod.
Silvera
QUOTE(Palemonas @ 2007 09 27, 18:05)
Nieko sudėtingo, nes yra "zagatovkės"(šablonai), pasirenki atspalvius, šriftus, paveikslėlius ir vperiod.
*

Palemonai o zagatovkiu kur ieskot? Na jei ismanai tai patark plzzzzz!
Makalius
Kaži, ar tos zagatovkės nemokamos.... beje, dar ir puslapio adresas mokamas yra smile.gif berods, 120 litų į mėnesį, jei neklystu, ane ? g.gif
Palemonas
QUOTE(Makalius @ 2007 09 27, 21:04)
Kaži, ar tos zagatovkės nemokamos.... beje, dar ir puslapio adresas mokamas yra smile.gif berods, 120 litų į mėnesį, jei neklystu, ane ? g.gif
*

Jo, kainuoja. Dykaus negausi.
Silvera
QUOTE(Palemonas @ 2007 09 28, 01:05)
Jo, kainuoja. Dykaus negausi.
*

Tai tas 120 lt per menesi ar per metus? Esu as girdejusi kad mokama, nesijaudinkit, domejausi jau.

O tie puslapiai kurie skelbia jog gali patalpinti savo svetaine tik uz 5 lt ar net uz 1 lt. Tokie kaip suprantu parduotuves ikelimui netiktu:)? ax.gif

Papasakokit kas ka zino, placiau, gal kas mate kaip kuriama internetine parduotuve, arba zino pagrindinius principus?
Tetrahidro
Mačiau ir žinau, ne vieną esu kūrusi. Neturint jokių WEB žinių, labai sunku kažką padaryti nuo nulio, kad ir turint jau paruoštą el. parduotuvės scenarijų. Hostingo paslaugos už 5lt ar pan. tinka, tačiau priklausomai nuo lankytojų skaičiaus, Jums eis "taffic`as", tai yra atsiunčiamų duomenų kiekis aplankant Jūsų svetainę, už kurį taip pat reikės mokėti. Racionaliausia naudoti už 25lt ar panašiai. Be to, dažnai tam tikslui būna pritaikyti hostingo planai.
Silvera
QUOTE(Tetrahidro @ 2007 09 28, 21:26)
Mačiau ir žinau, ne vieną esu kūrusi. Neturint jokių WEB žinių, labai sunku kažką padaryti nuo nulio, kad ir turint jau paruoštą el. parduotuvės scenarijų. Hostingo paslaugos už 5lt ar pan. tinka, tačiau priklausomai nuo lankytojų skaičiaus, Jums eis "taffic`as", tai yra atsiunčiamų duomenų kiekis aplankant Jūsų svetainę, už kurį taip pat reikės mokėti. Racionaliausia naudoti už 25lt ar panašiai. Be to, dažnai tam tikslui būna pritaikyti hostingo planai.
*

Sukuriai sia tema tam kad gauti siek tiek informacijos ir paziuret ko dar nezinau, esu dirbusi su php, programomis, sugebejau sukurti puslapi, nesisamdziau jokiu profu, apskritai su kompais draugauju normaliai, manau man pavyks:), o jeigu ne, programeriu forumuose visada gali sulaukt tikrai naudingu patarimu, tad aciu uz pagalba ir nuomones visiems.
flight
Lelijja, kaip sekasi? 4u.gif
Iš patirties galiu pasakyti, kad nėra viskas taip paprasta smile.gif Kai jau turėsi el.parduotuvę, parodyk rezultatą - o gal dar ir pirkėja būsiu cool.gif
Padėjėjas
QUOTE(Lelijja @ 2007 09 27, 20:28)
Palemonai o zagatovkiu kur ieskot? Na jei ismanai tai patark plzzzzz!
*

"Zagatovų" yra čia: http://www.opensourcecms.com/

Kategorija E-comerce
Silvera
QUOTE(Padėjėjas @ 2007 10 03, 14:06)
"Zagatovų" yra čia: http://www.opensourcecms.com/

Kategorija E-comerce
*

Sveiki...dar zinau adresiuka kur gaut zagatovke...Su tuo viskas aisku. Ale kaip surast serveri, na kad ir mokama kur patalpint ta parduotuve? Tada kaip suprantu reiketu pasidaryt verslo liudijima. Ar dar kazka reikia valstybei moketi? Uz domena kiek zinau mokestis eina metinis. Siaip tiesa pasakius, paskutinem dienom labai apsikrovus kitais darbais buvau, tad parduotuves dar nesukuriau ax.gif lotuliukas.gif , bet mintys apie tai nuolat sukasi ir neduoda ramybes, taip kad anksciau ar veliau rezultata tikrai isvysite:)
Papildyta:
QUOTE(flight @ 2007 10 03, 12:32)
Lelijja, kaip sekasi?  4u.gif
Iš patirties galiu pasakyti, kad nėra viskas taip paprasta  smile.gif  Kai jau turėsi el.parduotuvę, parodyk rezultatą  - o gal dar ir pirkėja būsiu  cool.gif
*

O gal tu pati jau turi savo e-parduotuve? Pasidaintum patirtim:) mirksiukas.gif
Padėjėjas
QUOTE(Lelijja @ 2007 10 03, 19:50)
Sveiki...dar zinau adresiuka kur gaut zagatovke...Su tuo viskas aisku. Ale kaip surast serveri, na kad ir mokama kur patalpint ta parduotuve? Tada kaip suprantu reiketu pasidaryt verslo liudijima. Ar dar kazka reikia valstybei moketi? Uz domena kiek zinau mokestis eina metinis. Siaip tiesa pasakius, paskutinem dienom labai apsikrovus kitais darbais buvau, tad parduotuves dar nesukuriau ax.gif  lotuliukas.gif , bet mintys apie tai nuolat sukasi ir neduoda ramybes, taip kad anksciau ar veliau rezultata tikrai isvysite:)
Papildyta:
O gal tu pati jau turi savo e-parduotuve? Pasidaintum patirtim:)  mirksiukas.gif
*

Mano žiniomis verslo liudijimo reikia tik pardavimo daliai. O hostingo paslaugas siūlančių įmonių yra lietuvoje pilna. Galite rinkti bet kurį iš šių: http://www.hostingas.lt/

domeno registravimas lt galūne kainuoja 30 Lt metams.
flight
QUOTE(Lelijja @ 2007 10 03, 19:50)
O gal tu pati jau turi savo e-parduotuve? Pasidaintum patirtim:)  mirksiukas.gif
*

Šiuo metu kūrimo stadijoje, parodysiu, kai bus baigta 4u.gif
jasia
Lelija el.prekybai verslo liudijimo nepakanka schmoll.gif ,reikalinga bent jau indv.veikla.Kiekviena mėnėsį moki mokesčius sodrai,ligonių kasoms,po metinių deklaracijų 15 proc. atiduodi mokesčiams,tiek pat sodrai ir .t.t.O kur licenzijos prekiavimui,jei žadi prekiauti medžiagomis ir dar daugybė niuansų doh.gif Taip,kad visų pirma reikia gerai pasiskaičiuoti ar tau verta pradėti versliuką,o tik vėliau galvoti apie parduotuves mirksiukas.gif Jei turėsi daugiau klausimų rašyk mirksiukas.gif
Palemonas
QUOTE(jasia @ 2007 10 05, 11:10)
Lelija el.prekybai verslo liudijimo nepakanka schmoll.gif ,reikalinga bent jau indv.veikla.Kiekviena mėnėsį moki mokesčius sodrai,ligonių kasoms,po metinių deklaracijų 15 proc. atiduodi mokesčiams,tiek pat sodrai ir .t.t.O kur licenzijos prekiavimui,jei žadi prekiauti medžiagomis ir dar daugybė niuansų doh.gif Taip,kad visų pirma reikia gerai pasiskaičiuoti ar tau verta pradėti versliuką,o tik vėliau galvoti apie parduotuves mirksiukas.gif Jei turėsi daugiau klausimų rašyk mirksiukas.gif
*

Taigi taigi, ne taip jau viskas ir elementarno.
Silvera
Vat kadangi pradeu tvarkytis. Tai klausimas pradziai, galzinot kokia institucija man suteiktu info del e-verslo mokesciu?
Nuo ko pradeti, ar pirma sukurti paskui moketi, ar pirma susimoketi o paskui pradet veikla?
Kiek suprantu antrasis variantas butu teisingiausias? Nes legaliai veiklai reikia legalios pradzios.
Ar galiu su klausimais kreiptis i mokesciu inspekcija? Ar cia yra zinanciu nuo ko pradet? g.gif
gedas
QUOTE(Lelijja @ 2007 10 05, 18:31)
Vat kadangi pradeu tvarkytis. Tai klausimas pradziai, galzinot kokia institucija man suteiktu info del e-verslo mokesciu?
Nuo ko pradeti, ar pirma sukurti paskui moketi, ar pirma susimoketi o paskui pradet veikla?
Kiek suprantu antrasis variantas butu teisingiausias? Nes legaliai veiklai reikia legalios pradzios.
Ar galiu su klausimais kreiptis i mokesciu inspekcija? Ar cia yra zinanciu nuo ko pradet? g.gif
*

Pasiimti verslo liudijima galima is VMI. ten visa info ir suteiks. bet geriausia neskambinti o i vieta nuvaziuoti ir aiskintis, jei kas neaisku.
Reikes pasiimti cekiu knygele, kaina apie 4 Lt.
Parduodant preke reikia israsyti ceki, kurio viena kopija turi likti pas pardaveja. Tame cia beda atsiranda, nes preke tai bus internetu parduodama.
Kitas niuansas transportavimas. Sia kaina reiketu ikalkuliuoti i prekes kaina, nes atskyrai teikti transportavimu negalima, nebent ir siam dalykui butu verslo liudijimas.
Deklaruojant reikes nurodyti uzdirbta suma ir nuo tos sumos sumoketi 15 arba 30 % - priklausomai pagal pasirinkta varianta.
+ mokesciai sodrai, tuo atveju jeigu bedarbis - suma apie 200 Lt (jeigu gerai pamenu). Jeigu dirbantis - papildomai sodrai moketi nereikia.
Verslo liudijimo buhalterija paprastos formos, netgi sakyciau primityvios smile.gif

Senokai tvarkiausi verslo liudijima, gal ka ir netaip busiu parases, bet esme tai panasi smile.gif g.gif
nesmerk
QUOTE(Lelijja @ 2007 10 03, 18:50)
Sveiki...dar zinau adresiuka kur gaut zagatovke...Su tuo viskas aisku. Ale kaip surast serveri, na kad ir mokama kur patalpint ta parduotuve? Tada kaip suprantu reiketu pasidaryt verslo liudijima. Ar dar kazka reikia valstybei moketi? Uz domena kiek zinau mokestis eina metinis. Siaip tiesa pasakius, paskutinem dienom labai apsikrovus kitais darbais buvau, tad parduotuves dar nesukuriau ax.gif  lotuliukas.gif , bet mintys apie tai nuolat sukasi ir neduoda ramybes, taip kad anksciau ar veliau rezultata tikrai isvysite:)
Papildyta:
*

e-shopui tu turi registruoti firma, ir moketi valstybei mokescius, su verslo liudijimu cia neissiversi, turesi mokeit pvm ir panasiai... taip,kad pries kuriant susitvarkyk dokumentus, nes mokesciai suris tave su kojinem...
Jei reik sukurti toki reikala rasyk i privata, padarys tau zmogus ganetinai pigiai. Uz dizaina ir geruma, garantuoju. mirksiukas.gif
Silvera
QUOTE(nesmerk @ 2007 10 18, 23:21)
e-shopui tu turi registruoti firma, ir moketi valstybei mokescius, su verslo liudijimu cia neissiversi, turesi mokeit pvm ir panasiai... taip,kad pries kuriant susitvarkyk  dokumentus, nes mokesciai suris tave su kojinem...
Jei reik sukurti toki reikala rasyk i privata, padarys tau zmogus ganetinai pigiai. Uz dizaina ir geruma, garantuoju. mirksiukas.gif
*

Rasiau as tau i privata, neatsakei, bet pradejau dometis ir zinokit suzinojau kad kai kurios parduotuves neturi nei verslo liudijimo nei siaip parinasi o valstybei per menesi moka apie 200 lt, tiksliai man nesake uz ka tas mokestis... tai keista kad visi labai skirtingai pasakoja apie si reikala
mvita
Sveikos brangiosios,
Netyčia užklydau i vieną naują puslapiuką ir radau gerą straipsnį apie elektronines parduotuves.
Manau pravers visoms toms mamytems (ir dar ne mamytems) kurioms norisi dirbti namuose ir tureti savo elektronine parduotuvele. kiek supratau parduotuvele gali tureti bet kas, na pasiskaitykite arba parsisiuskite nemokamai. Pridursiu kad visai nebloga mintis jei turite ka parduoti-tiesiog sedite namuose su vaikuciu ir dirbate neiseidamos is namu smile.gif .

Na perskaitysit suprasite apie ka as kalbu.

nuoroda: straisnis

sekmes visoms.
mantoza
Gan seniai niekas nesikutuoja šia tema. Bet mačiau yra būdas nuomotis el. parduotuvę. Ką manot, galbūt taip patogiausiai? Daug neinsvestuojant turėti savo el. parduotuvę.
Pvz: www.infoshop.lt
Anitele
vakar kaip tik ieskojausi kaip susikurti savo tinklalapi, tai va cia pasiziurekit nemokama ir visai neblogai man atrodo smile.gif
Internetinis tinklalapis
Hopeidea
Idomu, kaip Silverai sekasi? 4u.gif
NamDa
Paskatinta merginų iš http://www.supermama.lt/forumas/http://www.supermama.lt/forumas/index.php?showtopic=618284 temos kuriu naują temą apie e-parduotuvių "gamybą". biggrin.gif

Aš pati galiu padėti/patarti/pakonsultuoti apie visas sritis, pradedant pačia parduotuvės idėja ir baigiant jos reklamavimu. Tačiau daugiausia išmanau apie patį sukūrimą - instaliavimą/programavimą. Tikiuosi eigoje prisijungs kitos mamos, kurios galės daugiau papasakoti apie mokesčius, buhalteriją, tiekėjų paiešką ir kitas sritis, kuriose mano žinios tik bendros.

Kad tema būtų naudinga ir lengviau sekama, siūlau ją "struktūrizuoti", t.y. kalbėti apie viską iš eilės, ir visoms dalintis tuo, ką žinome apie kiekvieną punktą. Mano siūlomas eiliškumas būtų toks:
- E-parduotuvės idėja: ką, kaip ir kodėl prekiauti
- Rinkos ir konkurentų tyrimas
- Tiekėjų paieška
- Pavadinimas ir domenas
- Dizainas
- Populiariausios turinio valdymo sistemos
- Hostingas
- Apmokėjimo ir pristatymo organizavimas
- Apie įteisinimą, mokesčusi, buhalteriją kalbama čia
- Reklama, online ir offline marketingas

Gal ką praleidau? ax.gif
miurdock
Gal čia ką naudingo rasi http://www.verslosavaite.lt/index.php/E.-v...-konsultacijos/ smile.gif
Marmaledas
klausimas kuriantiems e.parduotuves- svetainės pagrindinė versija yra lietuvių kalba,sakykim užsimaniau kad būtų galima pasirinkti kitą kalbą,anglų , rusų,vokiečių(čia pvz).ar techniškai labai sudėtinga įgyvendinti?ar paprasčiausiai naudojama kažkokia automatinio vertimo programa(tipo google translater) ir koks vertimo tikslumas?ar kuriamas tas pats puslapis,tik kitos kalbos versija?
Transcendens
gal ir juokinga, bet aš su vyro pagalba esu sukūrus iš http://www.oscommerce.com/ čia su krepšeliu e-parduotuvę. Bet praėjus 3,5 metų ničnieko nebeatsimenu verysad.gif Žinau, kad labai sunku buvo.

Galvoju apie e-paduotuvę, idėjų turiu, bet gromuluoju ir viskas. Pastebėsiu kol kas blush2.gif

Labiausiai domina:

įmonės ar privataus žmogaus, kaip čia reikia, statusas
mokesčiai
tiekėjai (užmokesčio būdai)
sandėliavimas wacko.gif

Padėti galiu:
+ - Pavadinimas ir domenas
+ - Dizainas
+ - Hostingas
Reklama, online ir offline marketingas

hihihi.gif
*TikTau*
Sauni temele thumbup.gif o mane domina skaiciai.. labiausiai drabuziu e-parduotuviu.. kazkodel visos lietuviskos parduotuves labai pasyvios ir su tokiu paciu asortimentu g.gif gal jos visiskai nepopuliarios??
kazkuri mamyte turi moterisku sukneliu parduotuve, gal pasidalintu klienciu pirkimo ipatumais???? mirksiukas.gif Pavyzdziui, kokie dydziai perkamiausi, prekiu pateikimas ir panasus dalykai bigsmile.gif
Donja
Čia daug informacijos.

Aš irgi domiuosi internetinės parduotuvės įkūrimu, tai puslapyje daug atsakymų į klausimus.Visgi informacijos srautas jau pradeda norui blėsti biggrin.gif

Berazume, labai naudinga info ir aš tokios norėčiau, bet jaučiu tik baigusios verslą tokiais skaičiais pasidaliins biggrin.gif

QUOTE(miurdock @ 2011 01 10, 11:50)

labai gera info thumbup.gif Dėkui
Vidurnaktis
Mums pradėjo tvarkyti el. parduotuvę (PrestaShop pagrindu), tačiau žmogutis užstrigo ties smulkmenomis - tipo mygtukų spalvos ar šrifto dydžio pakeitimu. Gal yra koks forumas kur apie tai lietuviškai kalbama? ax.gif
NamDa, Jūsų až pilna ir neįmanoma susisiekti blush2.gif
Donja
QUOTE(Vidurnaktis @ 2011 01 13, 16:05)
Mums pradėjo tvarkyti el. parduotuvę (PrestaShop pagrindu), tačiau žmogutis užstrigo ties smulkmenomis - tipo mygtukų spalvos ar šrifto dydžio pakeitimu. Gal yra koks forumas kur apie tai lietuviškai kalbama?  ax.gif
NamDa, Jūsų až pilna ir neįmanoma susisiekti  blush2.gif
*

Kuo prekiausite? 4u.gif

NamDa matomai užversta darbais, aš irgi negaliu išsiųsti klausimų ax.gif
Vidurnaktis
QUOTE(Donja @ 2011 01 13, 17:25)
Kuo prekiausite? 4u.gif

Gyvūnu prekėm blush2.gif Labai populiari tema dabat cool.gif blush2.gif Baisu kažką daryti, kai žmonės isgasdinti tuo skandalu dėl nupirktų ir negautų prekių fiktyvioj internetinėj parduotuvėj, ale internetinėj parduotuvėj bent jau nereikia tiek investuoti į prekes, kaip perkant realioje erdvėje, tik darbo savo daug reikia. O laiko dabar biski turiu, galiu tvarkytis. Tik žmogiuką reikia rasti, kas padėtų smulkmensa išsprest programines. blush2.gif
Donja
QUOTE(Vidurnaktis @ 2011 01 15, 21:57)
Gyvūnu prekėm  blush2.gif Labai populiari tema dabat  cool.gif blush2.gif Baisu kažką daryti, kai žmonės isgasdinti tuo skandalu dėl nupirktų ir negautų prekių fiktyvioj internetinėj parduotuvėj, ale internetinėj parduotuvėj bent jau nereikia tiek investuoti į prekes, kaip perkant realioje erdvėje, tik darbo savo daug reikia. O laiko dabar biski turiu, galiu tvarkytis. Tik žmogiuką reikia rasti, kas padėtų smulkmensa išsprest programines.  blush2.gif
*

niša gera, nėra daug pasiūlos smile.gif Skandalo negirdėjusi, bet pradžia nebus lengva, bijos pirkti didesnėmis sumomis.Reiktų dar kažką sugalvoti, kas suteiktų saugumo jausmą pirkėjui.
Gerai, kad jums teliko programinės smulkmenos 4u.gif
Aš dar neapsisprendžiau, ar pačiai kurt, ar samdyt, kas kuria.Viskas į pinigus, aišku, bet bijau užstrigt kame, jei pati kursiu, ir tai bus brangaus laiko gaišatis doh.gif

Wilidza
Sveikos,

Siuo metu pati kuriu elektronine parduotuve su Prestashop. Galiu pasakyti, kad neturiu jokios rimtos patirties su informacinemis technologijomis, bet ir Prestashop valdyti nesunku. Zinoma, dirbant iskyla poreikis kazkokiu funkciju, kurios gali buti suprogramuotos uz papildoma uzmokesti, taciau verslas - tai ne islaidavimas, bandau suktis su tuo ka turiu.
Kol kas dizaino naujo nekursiu ir neuzsisakinesiu, ziuresiu kaip prekyba eis. Jei viskas vyks sklandziai - bandysiu pirkti paprasciausia jau sukurta dizaina. Ju internete pilna, kainuoja irgi nedaug - iki 200 Lt Ir atrodo OHOHO.
Vidurnaktis
Man irgi PrestaShop labiausiai patiko, tikrai kad geras išvaizdas jos ax.gif
Su valdymu tai man viskas maždaug aišku, tik su kai kuriais šriftais norisi kad mažesni būtų ir mygtukai platesni (čia jau su Presta TVS nesusitvarkysi, reikia serveryje pakeitimus daryti ax.gif ) Bijau prisidirbti pati, būtų gerai nors kokios profesionalios pagalbos sulaukti blush2.gif
DzonisBravo
Prieš darant el. parduotuvę verta susirašyti savo poreikius jos funkcijoms ir pasiskaityti apie jas, palyginti galimybes.
35 open source el. prekybos sprendimų apžvalga:
http://www.findmyhosts.com/35-most-popular...-cart-software/

Viekokia labiau tiks mažai krautuvėlei, kitokia didelei.
Aš krapštinėju Satchmo ( http://www.satchmoproject.com/ ). Satchmo turi mažiau bėdų su saugumu, nei prestashop ( http://www.prestashop.com/forums/viewthrea...attack_problem/ ).
Parduotuvei gali prireikti labai daug nuotraukų ir produktų aprašymų. Nuotraukas ir aprašymus mielai vogs konkurentai... reikėtų pagalvoti apie "autografą" ant nuotraukų. Jeigu produktų daug, tai tikrai nemažas darbas.
Atsiskaitymas tai vėl atskira daina; jūs tykot pirkėjų - bankai tyko jūsųsmile.gif
Ir taip toliau...
Wilidza
QUOTE(DzonisBravo @ 2011 02 14, 17:46)
Parduotuvei gali prireikti labai daug nuotraukų ir produktų aprašymų. Nuotraukas ir aprašymus mielai vogs konkurentai... reikėtų pagalvoti apie "autografą" ant nuotraukų.
*

Sioje vietoje rekomenduoju paprasta programele http://www.watermark-image.com/
Pora minuciu ir simtams nuotrauku uzdeti "vandenzenkliai".
Aune
Labučiai,

Truputį ne į temą...
Gal kas turite NamDa kontaktus? (tel., mail....)
Sumokėjau pinigėlius prieš Kalėdas ir esu "palikta ant ledo" verysad.gif doh.gif
Ji, kiek matau, prie SM nebuvo prisijungusi daugiau nei dvi 2 sav.
Až pilna, o iš jos pačios pusantro mėn jokių žinių doh.gif

Laukiu Jūsų až...
espirit81
Jei merginos reikes pagalbos su Prestashop ar kuriant el. parduotuves rasykite kuo galėsiu tuo padėsiu smile.gif
merryy
sveiki, gal kas galite rekomenduoti kas galetu sukurti internetini puslapi-parduotuve:)

aciu
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.