Senoji tema
QUOTE(toskana @ 2011 01 12, 22:34) Merginos, prisidedu prie jusu diskusiju apie virtuves. Kilo man tokia mintis, gal ir kvaila.. Kai orkaite montuojate ne po kaitlente, o i didele spinta akiu lygyje ar nekyla nereikalingu kvapu problemos kepant orkaiteje? Juk gartraukis neapima tos teritorijos. Kas turit, pasidalinkit patirtim. Siuo metu delioju mintyse savo nauja issvajota virtuve ir galvoju, kaip praktiskiau deti orkaite - po kaitlente ar i spinta akiu lygyje? Orkaitę pirksite ar turite? Daugumoje dabartinių orkaičių yra kvapų filtras ir jokie kvapai kepant nesijaučia
Orkaite pirksime. Taigi, jei orkaiteje bus kvapu filtras, tai galiu drasiai ja montuoti i spinta ir nesukti galvos ir neieskoti problemu, kur ju nera?
toskana - tikrai nesijaučia
aciu merginos uz atsakymus del orkaites. Nors niekaip nesuprantu i kur ta orkaite sudeda tuos kvapus
Visumoje labai sunku kazka issirinkti sau Ir kokios medziagos labiausiai pasiteisina virtuveje? Medis ar plokste? Kokia sieneles apdaila? Koks stalvirsis? Kokia kriaukle? Jerguteliau, net sukasi galva QUOTE(toskana @ 2011 01 13, 22:21) Visumoje labai sunku kazka issirinkti sau Ir kokios medziagos labiausiai pasiteisina virtuveje? Medis ar plokste? Kokia sieneles apdaila? Koks stalvirsis? Kokia kriaukle? Jerguteliau, net sukasi galva Belieka imti vyrą už parankės ir lankyti baldų salonus. Apžiūrėtumėt gyvai kaip atrodo virtuvės iš skirtingų medžiagų
Pateikiu Jūsų teismui ir aš savo planuojamą virtuvę. Viskas yra tik svartymų stadijoje, todėl busiu atviras visiems pasiūlymams
http://picasaweb.google.com/ldalyvis/Balda...feat=directlink QUOTE(dalyvis01 @ 2011 01 14, 12:23) Pateikiu Jūsų teismui ir aš savo planuojamą virtuvę. Viskas yra tik svartymų stadijoje, todėl busiu atviras visiems pasiūlymams http://picasaweb.google.com/ldalyvis/Balda...feat=directlink man nepatinka ta pakabinama spintelė virš bariuko. Ji tokia plika tenais mano akim. Atsisakyčiau jos.
Pritariu gupijai, man irgi atrodo, kad be jos gražiau būtų, daugiau erdvės
Sveiki, beveik visas temas apie virtuves perskaiciau, tiek daug minciu, ideju. Bet niekaip negaliu apsispresti del spalvu, labai prasau, patarkit, zinau, kad kiekvieno skonis kitoks, bet gal nors ideja siam reikalui gausiu:)
Virtuves komplekto apacios fasadai tamsiai rudi, pakabinamos spintele blizgios plokstes baltos, o koki rinktis stalvirsi su sienele is termopalo, kaip manote, ar tiktu scala 2/42 http://www.termopalas.lt/preke/3759/pilkai-rusvas-akmuo , arba sandstein1 http://www.termopalas.lt/preke/1379/sandstein1-40, o gal ecopal stalvirsis E Parana 2/Qhttp://www.termopalas.lt/preke/3845/pilkai-zalsvas-akmuo o gal is vis kokia kita minti duotumet
Is pradziu norejau pirkti baldus su imontuojama buitine technika, bet technikos parduotuveje man sake, kad imanoma uztaisyti tarpus tarp virykles ir salia stovinciu spinteliu, kad ten nepribyretu trupiniu ir riebalu. Sake, kad ,,baldininkai" zino, kaip tai padaryti. Tik nezinau, kur rasti ka nors, ko galima paklausti, tad gal cia kas nors zino, kaip galima butu tuos nedidelius tarpus patikimai uztaisyti, kad tas dalykas nenusiluptu ir kad i tuos tarpus neteketu vanduo, riebalai nuo virykles?
QUOTE(question @ 2011 01 14, 16:05) Is pradziu norejau pirkti baldus su imontuojama buitine technika, bet technikos parduotuveje man sake, kad imanoma uztaisyti tarpus tarp virykles ir salia stovinciu spinteliu, kad ten nepribyretu trupiniu ir riebalu. Sake, kad ,,baldininkai" zino, kaip tai padaryti. Tik nezinau, kur rasti ka nors, ko galima paklausti, tad gal cia kas nors zino, kaip galima butu tuos nedidelius tarpus patikimai uztaisyti, kad tas dalykas nenusiluptu ir kad i tuos tarpus neteketu vanduo, riebalai nuo virykles? Man asmeniškai negražu neįmontuoti baldai QUOTE(question @ 2011 01 14, 16:05) Is pradziu norejau pirkti baldus su imontuojama buitine technika, bet technikos parduotuveje man sake, kad imanoma uztaisyti tarpus tarp virykles ir salia stovinciu spinteliu, kad ten nepribyretu trupiniu ir riebalu. Sake, kad ,,baldininkai" zino, kaip tai padaryti. Tik nezinau, kur rasti ka nors, ko galima paklausti, tad gal cia kas nors zino, kaip galima butu tuos nedidelius tarpus patikimai uztaisyti, kad tas dalykas nenusiluptu ir kad i tuos tarpus neteketu vanduo, riebalai nuo virykles? galima tiesiog uztaisyti su silikonu, parinkus spalva pagal stalvirsi arba plyteles arba bespalviu silikonu QUOTE(question @ 2011 01 14, 16:05) Is pradziu norejau pirkti baldus su imontuojama buitine technika, bet technikos parduotuveje man sake, kad imanoma uztaisyti tarpus tarp virykles ir salia stovinciu spinteliu, kad ten nepribyretu trupiniu ir riebalu. Sake, kad ,,baldininkai" zino, kaip tai padaryti. Tik nezinau, kur rasti ka nors, ko galima paklausti, tad gal cia kas nors zino, kaip galima butu tuos nedidelius tarpus patikimai uztaisyti, kad tas dalykas nenusiluptu ir kad i tuos tarpus neteketu vanduo, riebalai nuo virykles? Geriau montuojama pirkit,maziau galvos skausmo,zinoma viska galima padaryt, bet tarpai yra tarpai,ypac virtuvej ir graziau be ju. QUOTE(Upokšnis @ 2011 01 14, 21:43) Man asmeniškai negražu neįmontuoti baldai QUOTE(chuchundra @ 2011 01 15, 06:03) Geriau montuojama pirkit Man atrodo visi rinktusi imontuojama, bet ne is gero gyvenimo renkasi paprastesnius variantus QUOTE(chuchundra @ 2011 01 15, 14:30) Geriau jau viena kart sumoket,bet tvarkinga virtuve turet,negu zaist su tarpeliais.
Niekas neatsako i mano klausimuka...Padekit su spalvom...
QUOTE(bugyte @ 2011 01 15, 14:23) Mes pries 2 metus nusipirkom neimon. virykle,staigiai reikejo,nes senai buvo amen(vyras tada manes nepaklause,kad reikia imont.pirkt ir virtuve sena buvo).Vasara,kai keitem virtuve,uzsispiriau,kad reikia imont.,tai ta 2metu virykle taip ir stovi neparduota ir vyras eilini karta pripazino,kad buvau teisi. QUOTE(bugyte @ 2011 01 15, 14:23) o man jau atsibodo gyventi ir svajoti, tai bandysiu buitine technika pirkti issimoketinai, o uz baldus moketi dalimis QUOTE(JUSSTE @ 2011 01 10, 14:41) kainavo 6000 Lt, plius akmens mases stalvirsis. O Virtuves ilgis 2.80 m. čia tik ta baltoji dalis? tiesa, kas gamina tokius stiklus? http://i566.photobucket.com/albums/ss108/j...ne/DSC_0561.jpg
aciu del spalvu, is tiesu daugiau nieko nera toje virtuveje, prie ko galima butu stalvirsi derinti, nes sienos neitralios, grindis parinksiu, kai jau zinosiu, koks bus stalvirsis.
Bet ar tikrai labai negrazu, jei apacia tamsiai ruda, virsus blizganti balta, o viduriukas toks ryskus, bet koks nors tarpinies spalvos, ir dar ar grazus butu toks derinys: apacia tamsiai ruda, virsutines spinteles baltos blozgios, stalvirsis beveik baltas- gobi1/42, o sienele hpl- tokia pilka blizganti truputi. Ar nebus tokia salta virtuve? Ir dar klausimukas, ar anr balto stalvirsio gobi 1/42 graziai ziuretusi juoda franke plautuve ir juoda imontuojama dujine??????
Sveikos,
Kas turite lieto akmens stalviršį, kartu su kriaukle, gal galit pavardinti minusų? Ar tikrai įsigeria dėmės? Ar negalima pilt verdančio vandens į kriauklę? Kaip dėl atsparumo smūgiams? Ar negalima pjaustyti ant jo? Norim daryti baltos spalvos. Žinau, kad turbūt n kartų kalbėta, bet visą rytą ieškojau, tiksliai nieko neradau QUOTE(Avocetė @ 2011 01 16, 16:55) Mane irgi domina QUOTE(-Gyte- @ 2011 01 17, 13:19) Kas turite lieto akmens stalviršį, kartu su kriaukle, gal galit pavardinti minusų? Ar tikrai įsigeria dėmės? Ar negalima pilt verdančio vandens į kriauklę? Kaip dėl atsparumo smūgiams? Ar negalima pjaustyti ant jo? Norim daryti baltos spalvos. Žinau, kad turbūt n kartų kalbėta, bet visą rytą ieškojau, tiksliai nieko neradau aš turiu baltą lietą. Karštą vandenį galima pilti, paleidus šaltą iš čiaupo. Dėmės nepastebėjau, kad įsigertų, nes kažkaip įpratus jas iškart nuvalyti Jei norit visiškai viskam atsparaus, tai rinkitės kvarcinį. Neužmušamas QUOTE(Burele @ 2011 01 17, 08:38) Ir dar klausimukas, ar anr balto stalvirsio gobi 1/42 graziai ziuretusi juoda franke plautuve ir juoda imontuojama dujine?????? Pas mus ant balto juoda kriaukle gerai ziurisi QUOTE(-Gyte- @ 2011 01 17, 13:19) Sveikos, Kas turite lieto akmens stalviršį, kartu su kriaukle, gal galit pavardinti minusų? Ar tikrai įsigeria dėmės? Ar negalima pilt verdančio vandens į kriauklę? Kaip dėl atsparumo smūgiams? Ar negalima pjaustyti ant jo? Norim daryti baltos spalvos. Žinau, kad turbūt n kartų kalbėta, bet visą rytą ieškojau, tiksliai nieko neradau Mes toki turim. Sakyciau jeginis dalykas, ypac ta ilieta kriaukle - jokiu sujungimu, slenkstuku nesvarumams kauptis. Del karsto vandens as ne nezinojau, tik cia perskaiciau. Tikrai esu pylus ir nieko nenutiko, bet gal tada reikes buti atsargesniai. Valytis tai viskas issivalo, nors ant maniskio ir siaip nelabai matos, jis toks tamsiai pilkas ir is saves dar tokiu smulkiu taskiuku turi. O va nuo smugiu reikia pasaugoti, nes kai is auksciau krenta koks puodukas, tai ir nuskelia kampuka. Yra keli tokie bruksniukai, bet jie kazkaip per laika uzsimaskuoja. Man tai super sis daiktas QUOTE(gupija @ 2011 01 17, 14:02) aš turiu baltą lietą. Karštą vandenį galima pilti, paleidus šaltą iš čiaupo. Dėmės nepastebėjau, kad įsigertų, nes kažkaip įpratus jas iškart nuvalyti Jei norit visiškai viskam atsparaus, tai rinkitės kvarcinį. Neužmušamas Ačiū Mes apie tokį galvojam. Rašo, kad atsparus karščiui iki 220C Papildyta: QUOTE(aistukas @ 2011 01 17, 14:27) Mes toki turim. Sakyciau jeginis dalykas, Ačiū QUOTE(gupija @ 2011 01 17, 15:02) aš turiu baltą lietą. Karštą vandenį galima pilti, paleidus šaltą iš čiaupo. Dėmės nepastebėjau, kad įsigertų, nes kažkaip įpratus jas iškart nuvalyti Jei norit visiškai viskam atsparaus, tai rinkitės kvarcinį. Neužmušamas Taip visko bijo kaina irgi nemaza. Ar apsimoka deti vien del grozio? QUOTE(Inčius @ 2011 01 17, 14:27) Pas mus ant balto juoda kriaukle gerai ziurisi kaip tai i spintele, i stalvirsi, kaip ir kriaukle. Orkaite i spintele montuojama, o kaitlente ( pas mus ji dujine) taigi i stalvirsi. Tai jei ant balto stalvirsio tokie "du kleckai" juodi bus, tai visai nieko? QUOTE(-Gyte- @ 2011 01 17, 14:29) Mes apie tokį galvojam. Rašo, kad atsparus karščiui iki 220C O tai gal jau domėjotės kokia kaina jų? Tinklalapyje neradau... QUOTE(Inčius @ 2011 01 17, 14:32) Labai asmeninis dalykas. Man del grozio visada viskas labai apsimoka Beto nieko jis labiau nebijo, nei laminuotas. Lieta akmeni galima nupoliruoti ir jis tuomet vel bus kaip naujas. Be to, jis yra toks "siltas", na ne kaip tikras akmuo. Bet aisku, jeigu kazkam isvizda nerupi, tai galima ir laminata puikiausiai deti. QUOTE(aistukas @ 2011 01 17, 15:43) Beto nieko jis labiau nebijo, nei laminuotas. Lieta akmeni galima nupoliruoti ir jis tuomet vel bus kaip naujas. Be to, jis yra toks "siltas", na ne kaip tikras akmuo. Bet aisku, jeigu kazkam isvizda nerupi, tai galima ir laminata puikiausiai deti. taip, ir instrukcijoj tą patį skaičiau. QUOTE(Burele @ 2011 01 17, 15:37) Pas mus ant balto juoda kriaukle gerai ziurisi juk dujine ne i stalvirsi montuojama, o i spintele kurios pas jus kaip supratau rudos bus, tai aisku kad tiks kaip tai i spintele, i stalvirsi, kaip ir kriaukle. Orkaite i spintele montuojama, o kaitlente ( pas mus ji dujine) taigi i stalvirsi. Tai jei ant balto stalvirsio tokie "du kleckai" juodi bus, tai visai nieko? aj cia taip bus, as ta dujine ir supratau kaip orkaite Papildyta: QUOTE(-Gyte- @ 2011 01 17, 15:36) Pas mus bus blizgi virtuvė, nesižiūri laminatas man prie jos na kad grazu prie tokiu baltu tai faktas ir tu sujungimu nera irgi gerai. Bet mano baldininkas man sake, kad labai nepraktiska ir jis nerekomenduoja, kriaukle per laika jeigu daznai slifuojama isdyla dugnas, ir siaip kaip jus sakot bijo visokiu ibrezimu QUOTE(Burele @ 2011 01 17, 09:38) aciu del spalvu, is tiesu daugiau nieko nera toje virtuveje, prie ko galima butu stalvirsi derinti, nes sienos neitralios, grindis parinksiu, kai jau zinosiu, koks bus stalvirsis. Bet ar tikrai labai negrazu, jei apacia tamsiai ruda, virsus blizganti balta, o viduriukas toks ryskus, bet koks nors tarpinies spalvos, ir dar ar grazus butu toks derinys: apacia tamsiai ruda, virsutines spinteles baltos blozgios, stalvirsis beveik baltas- gobi1/42, o sienele hpl- tokia pilka blizganti truputi. Ar nebus tokia salta virtuve? Ir dar klausimukas, ar anr balto stalvirsio gobi 1/42 graziai ziuretusi juoda franke plautuve ir juoda imontuojama dujine?????? na as vis delto derinciau toki pat stalvirsi ir hpl sienute na o buitine (dujinis pavirsius ir kriaukle) duos kontrasta, bet atrodys gerai. QUOTE(vanda_zydi @ 2011 01 17, 10:40) labai klystate - mielu noru rinkciausi laisvai statoma man irgi gražiau neįmontuojama technika..
O kazin kaip su ta imontuojama technika, jei ji sugenda, reik ardyt visa virtuve?
|