Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Virtuvės baldai ir viskas, kas svarbu joje
Supermamų klubas > Mūsų namai > Namai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
gupija
user posted image

Senoji tema 4u.gif
Upokšnis
QUOTE(toskana @ 2011 01 12, 22:34)
Merginos, prisidedu prie jusu diskusiju apie virtuves. Kilo man tokia mintis, gal ir kvaila.. Kai orkaite montuojate ne po kaitlente, o i didele spinta akiu lygyje ar nekyla nereikalingu kvapu problemos kepant orkaiteje? Juk gartraukis neapima tos teritorijos. Kas turit, pasidalinkit patirtim.
Siuo metu delioju mintyse savo nauja issvajota virtuve ir galvoju, kaip praktiskiau deti orkaite - po kaitlente ar i spinta akiu lygyje?
*

Orkaitę pirksite ar turite? Daugumoje dabartinių orkaičių yra kvapų filtras ir jokie kvapai kepant nesijaučia 4u.gif
toskana
Orkaite pirksime. Taigi, jei orkaiteje bus kvapu filtras, tai galiu drasiai ja montuoti i spinta ir nesukti galvos ir neieskoti problemu, kur ju nera? smile.gif

Upokšnis
QUOTE(toskana @ 2011 01 13, 09:05)
Orkaite pirksime. Taigi, jei orkaiteje bus kvapu filtras, tai galiu drasiai ja montuoti i spinta ir nesukti galvos ir neieskoti problemu, kur ju nera? smile.gif
*

Taip biggrin.gif
dautan
toskana - tikrai nesijaučia mirksiukas.gif Pas mus dar ventiliatorius yra virš spintos su orkaite.
toskana
aciu merginos uz atsakymus del orkaites. Nors niekaip nesuprantu i kur ta orkaite sudeda tuos kvapus smile.gif, juk jokio ventiliacinio vamzdzio nera. Na bet tikesiu jumis ir montuosiu orkaite i spinta.

Visumoje labai sunku kazka issirinkti sau smile.gif O ypac, kai reikia derinti savo pasirinkimus su MB. Man taip grazu azuolo masyvo modernisko stiliaus virtuve. O vyrui medine virtuve atrodo kaip sunki medine deze. Jis sumaste, kad virtuve turi buti sviesios spalvos su MDF plokstes durelemis. Ir kieno virsus? smile.gif

Ir kokios medziagos labiausiai pasiteisina virtuveje? Medis ar plokste? Kokia sieneles apdaila? Koks stalvirsis? Kokia kriaukle? Jerguteliau, net sukasi galva smile.gif
Upokšnis
QUOTE(toskana @ 2011 01 13, 22:21)
Visumoje labai sunku kazka issirinkti sau  smile.gif O ypac, kai reikia derinti savo pasirinkimus su MB. Man taip grazu azuolo masyvo modernisko stiliaus virtuve. O vyrui medine virtuve atrodo kaip sunki medine deze. Jis sumaste, kad virtuve turi buti sviesios spalvos su MDF plokstes durelemis. Ir kieno virsus? smile.gif

Ir kokios medziagos labiausiai pasiteisina virtuveje? Medis ar plokste? Kokia sieneles apdaila? Koks stalvirsis? Kokia kriaukle? Jerguteliau, net sukasi galva smile.gif
*

Belieka imti vyrą už parankės ir lankyti baldų salonus. Apžiūrėtumėt gyvai kaip atrodo virtuvės iš skirtingų medžiagų mirksiukas.gif Lengviau išsirinktumėt tinkantį ir patinkantį variantą ax.gif
dalyvis01
Pateikiu Jūsų teismui ir aš savo planuojamą virtuvę. Viskas yra tik svartymų stadijoje, todėl busiu atviras visiems pasiūlymams

http://picasaweb.google.com/ldalyvis/Balda...feat=directlink

gupija
QUOTE(dalyvis01 @ 2011 01 14, 12:23)
Pateikiu Jūsų teismui  ir aš savo planuojamą virtuvę. Viskas yra tik svartymų stadijoje, todėl busiu atviras visiems pasiūlymams

http://picasaweb.google.com/ldalyvis/Balda...feat=directlink
*

man nepatinka ta pakabinama spintelė virš bariuko. Ji tokia plika tenais mano akim. Atsisakyčiau jos.
bugyte
Pritariu gupijai, man irgi atrodo, kad be jos gražiau būtų, daugiau erdvės drinks_cheers.gif
Rokė
QUOTE(gupija @ 2011 01 14, 13:25)
man nepatinka ta pakabinama spintelė virš bariuko. Ji tokia plika tenais mano akim. Atsisakyčiau jos.
*

Ta spintelė ir man kliūva ,nedėčiau jos.
Burele
Sveiki, beveik visas temas apie virtuves perskaiciau, tiek daug minciu, ideju. Bet niekaip negaliu apsispresti del spalvu, labai prasau, patarkit, zinau, kad kiekvieno skonis kitoks, bet gal nors ideja siam reikalui gausiu:)
Virtuves komplekto apacios fasadai tamsiai rudi, pakabinamos spintele blizgios plokstes baltos, o koki rinktis stalvirsi su sienele is termopalo, kaip manote, ar tiktu scala 2/42 http://www.termopalas.lt/preke/3759/pilkai-rusvas-akmuo , arba sandstein1 http://www.termopalas.lt/preke/1379/sandstein1-40, o gal ecopal stalvirsis E Parana 2/Qhttp://www.termopalas.lt/preke/3845/pilkai-zalsvas-akmuo
o gal is vis kokia kita minti duotumet blush2.gif
question
Is pradziu norejau pirkti baldus su imontuojama buitine technika, bet technikos parduotuveje man sake, kad imanoma uztaisyti tarpus tarp virykles ir salia stovinciu spinteliu, kad ten nepribyretu trupiniu ir riebalu. Sake, kad ,,baldininkai" zino, kaip tai padaryti. Tik nezinau, kur rasti ka nors, ko galima paklausti, tad gal cia kas nors zino, kaip galima butu tuos nedidelius tarpus patikimai uztaisyti, kad tas dalykas nenusiluptu ir kad i tuos tarpus neteketu vanduo, riebalai nuo virykles?
Upokšnis
QUOTE(question @ 2011 01 14, 16:05)
Is pradziu norejau pirkti baldus su imontuojama buitine technika, bet technikos parduotuveje man sake, kad imanoma uztaisyti tarpus tarp virykles ir salia stovinciu spinteliu, kad ten nepribyretu trupiniu ir riebalu. Sake, kad ,,baldininkai" zino, kaip tai padaryti. Tik nezinau, kur rasti ka nors, ko galima paklausti, tad gal cia kas nors zino, kaip galima butu tuos nedidelius tarpus patikimai uztaisyti, kad tas dalykas nenusiluptu ir kad i tuos tarpus neteketu vanduo, riebalai nuo virykles?
*

Man asmeniškai negražu neįmontuoti baldai ax.gif
dainiusd
*

galima tiesiog uztaisyti su silikonu, parinkus spalva pagal stalvirsi arba plyteles arba bespalviu silikonu smile.gif
chuchundra
*

Geriau montuojama pirkit,maziau galvos skausmo,zinoma viska galima padaryt, bet tarpai yra tarpai,ypac virtuvej ir graziau be ju.
bugyte
QUOTE(Upokšnis @ 2011 01 14, 21:43)
Man asmeniškai negražu neįmontuoti baldai  ax.gif

QUOTE(chuchundra @ 2011 01 15, 06:03)
Geriau montuojama pirkit

Man atrodo visi rinktusi imontuojama, bet ne is gero gyvenimo renkasi paprastesnius variantus ax.gif
Upokšnis
QUOTE(bugyte @ 2011 01 15, 12:09)
Man atrodo visi rinktusi imontuojama, bet ne is gero gyvenimo renkasi paprastesnius variantus  ax.gif
*

Bet galima ne viską iškart pirkti ax.gif Ir ne pačius brangiausius mirksiukas.gif Kaitlentę galima nusipirkti ir už 400 lt, orkaitę - už 800 lt. Juk neįmontuojama viryklė kainuoja nepigiai.
chuchundra
QUOTE(bugyte @ 2011 01 15, 12:09)
Man atrodo visi rinktusi imontuojama, bet ne is gero gyvenimo renkasi paprastesnius variantus  ax.gif
*

Bet cia zmogus renkasi tarp...Geriau jau viena kart sumoket,bet tvarkinga virtuve turet,negu zaist su tarpeliais.
bugyte
QUOTE(chuchundra @ 2011 01 15, 14:30)
Geriau jau viena kart sumoket,bet tvarkinga virtuve turet,negu zaist su tarpeliais.

drinks_cheers.gif teisybe pasakius pas mane irgi toks pats poziuris drinks_cheers.gif delto ir gyvenu jau kelis metus is eiles be virtuves remonto, bet kasdien svajodama apie Ta Idealiaja biggrin.gif
Burele
Niekas neatsako i mano klausimuka...Padekit su spalvom...
chuchundra
QUOTE(bugyte @ 2011 01 15, 14:23)
drinks_cheers.gif teisybe pasakius pas mane irgi toks pats poziuris  drinks_cheers.gif  delto ir gyvenu jau kelis metus is eiles be virtuves remonto, bet kasdien svajodama apie Ta Idealiaja  biggrin.gif
*

Mes pries 2 metus nusipirkom neimon. virykle,staigiai reikejo,nes senai buvo amen(vyras tada manes nepaklause,kad reikia imont.pirkt ir virtuve sena buvo).Vasara,kai keitem virtuve,uzsispiriau,kad reikia imont.,tai ta 2metu virykle taip ir stovi neparduota ir vyras eilini karta pripazino,kad buvau teisi.
Arvile'
QUOTE(bugyte @ 2011 01 15, 14:23)
drinks_cheers.gif teisybe pasakius pas mane irgi toks pats poziuris  drinks_cheers.gif  delto ir gyvenu jau kelis metus is eiles be virtuves remonto, bet kasdien svajodama apie Ta Idealiaja  biggrin.gif
*

o man jau atsibodo gyventi ir svajoti, tai bandysiu buitine technika pirkti issimoketinai, o uz baldus moketi dalimis blush2.gif
vivaidejos
QUOTE(Burele @ 2011 01 15, 17:01)
Niekas neatsako i mano klausimuka...Padekit su spalvom...
*

jei virtuves virsus baltas, tai nematant kas dar bus interjere, derinciau balta arba sviesiai kremini stalvirsi, na kaip kad Toscana2 / 40, arba tamsu kaip kad virtuves baldu apacia smile.gif
Pasišiaušęs
QUOTE(JUSSTE @ 2011 01 10, 14:41)

kainavo 6000 Lt, plius akmens mases stalvirsis. O Virtuves ilgis 2.80 m.

čia tik ta baltoji dalis?

tiesa, kas gamina tokius stiklus? http://i566.photobucket.com/albums/ss108/j...ne/DSC_0561.jpg
Burele
aciu del spalvu, is tiesu daugiau nieko nera toje virtuveje, prie ko galima butu stalvirsi derinti, nes sienos neitralios, grindis parinksiu, kai jau zinosiu, koks bus stalvirsis.
Bet ar tikrai labai negrazu, jei apacia tamsiai ruda, virsus blizganti balta, o viduriukas toks ryskus, bet koks nors tarpinies spalvos, ir dar ar grazus butu toks derinys:
apacia tamsiai ruda, virsutines spinteles baltos blozgios, stalvirsis beveik baltas- gobi1/42, o sienele hpl- tokia pilka blizganti truputi. Ar nebus tokia salta virtuve?
Ir dar klausimukas, ar anr balto stalvirsio gobi 1/42 graziai ziuretusi juoda franke plautuve ir juoda imontuojama dujine??????
vanda_zydi
QUOTE(bugyte @ 2011 01 15, 13:09)
*

labai klystate - mielu noru rinkciausi laisvai statoma (tokiu groziu prisiziurejau!!!!!!) bet ne is gero gyvenimo teks pirkti imontuojama:////
-Gyte-
Sveikos,
Kas turite lieto akmens stalviršį, kartu su kriaukle, gal galit pavardinti minusų? Ar tikrai įsigeria dėmės? Ar negalima pilt verdančio vandens į kriauklę? Kaip dėl atsparumo smūgiams? Ar negalima pjaustyti ant jo? Norim daryti baltos spalvos.
Žinau, kad turbūt n kartų kalbėta, bet visą rytą ieškojau, tiksliai nieko neradau smile.gif
bugyte
QUOTE(Avocetė @ 2011 01 16, 16:55)

Mane irgi domina 4u.gif
gupija
QUOTE(-Gyte- @ 2011 01 17, 13:19)
Kas turite lieto akmens stalviršį, kartu su kriaukle, gal galit pavardinti minusų? Ar tikrai įsigeria dėmės? Ar negalima pilt verdančio vandens į kriauklę? Kaip dėl atsparumo smūgiams? Ar negalima pjaustyti ant jo? Norim daryti baltos spalvos.
Žinau, kad turbūt n kartų kalbėta, bet visą rytą ieškojau, tiksliai nieko neradau  smile.gif
*

aš turiu baltą lietą. Karštą vandenį galima pilti, paleidus šaltą iš čiaupo. Dėmės nepastebėjau, kad įsigertų, nes kažkaip įpratus jas iškart nuvalyti smile.gif Dėl atsparumo- instrukcijoj skaičiau, kad reikia saugoti nuo tokių dalykų, taigi ir saugau. Pjaustyti irgi negalima, kaip supratau, nes susibraižys.

Jei norit visiškai viskam atsparaus, tai rinkitės kvarcinį. Neužmušamas biggrin.gif Tik brangesnis, man regis. Be to, ir šaltesnis.
Inčius
QUOTE(Burele @ 2011 01 17, 08:38)
Ir dar klausimukas, ar anr balto stalvirsio gobi 1/42 graziai ziuretusi juoda franke plautuve ir juoda imontuojama dujine??????
*

Pas mus ant balto juoda kriaukle gerai ziurisi smile.gif juk dujine ne i stalvirsi montuojama, o i spintele kurios pas jus kaip supratau rudos bus, tai aisku kad tiks smile.gif
aistukas
QUOTE(-Gyte- @ 2011 01 17, 13:19)
Sveikos,
Žinau, kad turbūt n kartų kalbėta, bet visą rytą ieškojau, tiksliai nieko neradau  smile.gif
*

Mes toki turim. Sakyciau jeginis dalykas, ypac ta ilieta kriaukle - jokiu sujungimu, slenkstuku nesvarumams kauptis. Del karsto vandens as ne nezinojau, tik cia perskaiciau. Tikrai esu pylus ir nieko nenutiko, bet gal tada reikes buti atsargesniai. Valytis tai viskas issivalo, nors ant maniskio ir siaip nelabai matos, jis toks tamsiai pilkas ir is saves dar tokiu smulkiu taskiuku turi. O va nuo smugiu reikia pasaugoti, nes kai is auksciau krenta koks puodukas, tai ir nuskelia kampuka. Yra keli tokie bruksniukai, bet jie kazkaip per laika uzsimaskuoja. Man tai super sis daiktas 4u.gif
-Gyte-
QUOTE(gupija @ 2011 01 17, 14:02)
aš turiu baltą lietą. Karštą vandenį galima pilti, paleidus šaltą iš čiaupo. Dėmės nepastebėjau, kad įsigertų, nes kažkaip įpratus jas iškart nuvalyti  smile.gif Dėl atsparumo- instrukcijoj skaičiau, kad reikia saugoti nuo tokių dalykų, taigi ir saugau. Pjaustyti irgi negalima, kaip supratau, nes susibraižys.

Jei norit visiškai viskam atsparaus, tai rinkitės kvarcinį. Neužmušamas  biggrin.gif Tik brangesnis, man regis. Be to, ir šaltesnis.
*

Ačiū 4u.gif
Mes apie tokį galvojam. Rašo, kad atsparus karščiui iki 220C g.gif Bijau vistiek aš to akmens, baisu man, kad jis įskils doh.gif
Papildyta:
QUOTE(aistukas @ 2011 01 17, 14:27)
Mes toki turim. Sakyciau jeginis dalykas,

Ačiū 4u.gif
Inčius
QUOTE(gupija @ 2011 01 17, 15:02)
aš turiu baltą lietą. Karštą vandenį galima pilti, paleidus šaltą iš čiaupo. Dėmės nepastebėjau, kad įsigertų, nes kažkaip įpratus jas iškart nuvalyti  smile.gif Dėl atsparumo- instrukcijoj skaičiau, kad reikia saugoti nuo tokių dalykų, taigi ir saugau. Pjaustyti irgi negalima, kaip supratau, nes susibraižys.

Jei norit visiškai viskam atsparaus, tai rinkitės kvarcinį. Neužmušamas  biggrin.gif Tik brangesnis, man regis. Be to, ir šaltesnis.
*

Taip visko bijo kaina irgi nemaza. Ar apsimoka deti vien del grozio? g.gif
-Gyte-
QUOTE(Inčius @ 2011 01 17, 14:32)
*

Pas mus bus blizgi virtuvė, nesižiūri laminatas man prie jos doh.gif Ir labai noriu išvengti tų sujungimų stalviršio. O ir kriauklė įliejama, be visų tų kraštų, atrodo labai patogi smile.gif
Burele
QUOTE(Inčius @ 2011 01 17, 14:27)
Pas mus ant balto juoda kriaukle gerai ziurisi smile.gif  juk dujine ne i stalvirsi montuojama, o i spintele kurios pas jus kaip supratau rudos bus, tai aisku kad tiks smile.gif
*

kaip tai i spintele, i stalvirsi, kaip ir kriaukle. Orkaite i spintele montuojama, o kaitlente ( pas mus ji dujine) taigi i stalvirsi.
Tai jei ant balto stalvirsio tokie "du kleckai" juodi bus, tai visai nieko?
gupija
QUOTE(-Gyte- @ 2011 01 17, 14:36)
Pas mus bus blizgi virtuvė, nesižiūri laminatas man prie jos  doh.gif Ir labai noriu išvengti tų sujungimų stalviršio. O ir kriauklė įliejama, be visų tų kraštų, atrodo labai patogi  smile.gif
*

lygiai taip pat ir mes mąstėm mirksiukas.gif Pas mus virtuvė baltas HPL.
rim
QUOTE(-Gyte- @ 2011 01 17, 14:29)
Mes apie tokį galvojam. Rašo, kad atsparus karščiui iki 220C  g.gif  Bijau vistiek aš to akmens, baisu man, kad jis įskils  doh.gif
*

O tai gal jau domėjotės kokia kaina jų? Tinklalapyje neradau... blush2.gif
aistukas
QUOTE(Inčius @ 2011 01 17, 14:32)
*

Labai asmeninis dalykas. Man del grozio visada viskas labai apsimoka biggrin.gif
Beto nieko jis labiau nebijo, nei laminuotas. Lieta akmeni galima nupoliruoti ir jis tuomet vel bus kaip naujas. Be to, jis yra toks "siltas", na ne kaip tikras akmuo.
Bet aisku, jeigu kazkam isvizda nerupi, tai galima ir laminata puikiausiai deti.
gupija
QUOTE(aistukas @ 2011 01 17, 15:43)
Beto nieko jis labiau nebijo, nei laminuotas. Lieta akmeni galima nupoliruoti ir jis tuomet vel bus kaip naujas. Be to, jis yra toks "siltas", na ne kaip tikras akmuo.
Bet aisku, jeigu kazkam isvizda nerupi, tai galima ir laminata puikiausiai deti.
*

taip, ir instrukcijoj tą patį skaičiau.
Inčius
QUOTE(Burele @ 2011 01 17, 15:37)
Pas mus ant balto juoda kriaukle gerai ziurisi  juk dujine ne i stalvirsi montuojama, o i spintele kurios pas jus kaip supratau rudos bus, tai aisku kad tiks 
kaip tai i spintele, i stalvirsi, kaip ir kriaukle. Orkaite i spintele montuojama, o kaitlente ( pas mus ji dujine) taigi i stalvirsi.
Tai jei ant balto stalvirsio tokie "du kleckai" juodi bus, tai visai nieko?
*

aj cia taip bus, as ta dujine ir supratau kaip orkaite blink.gif atsiprasau tada susimaisiau smile.gif bet juk kaitlentes irgi juodos dazniausiai buna, tai visai gerai atrodo g.gif
Papildyta:
QUOTE(-Gyte- @ 2011 01 17, 15:36)
Pas mus bus blizgi virtuvė, nesižiūri laminatas man prie jos  doh.gif Ir labai noriu išvengti tų sujungimų stalviršio. O ir kriauklė įliejama, be visų tų kraštų, atrodo labai patogi  smile.gif
*

na kad grazu prie tokiu baltu tai faktas ir tu sujungimu nera irgi gerai. Bet mano baldininkas man sake, kad labai nepraktiska ir jis nerekomenduoja, kriaukle per laika jeigu daznai slifuojama isdyla dugnas, ir siaip kaip jus sakot bijo visokiu ibrezimu g.gif man rekomendavo deti tiktai naturalu akmeni jis tai tikrai nieko nebijo, bet aisku jo ir kaina daug didesne. Bet cia tik ateityje gal ir tai i nuosava nama, kai zinosiu kad ten gyvensiu ilgai smile.gif gal tada ir nebus gaila pinigeliu smile.gif i maza butuka nesiryzciau tiek suploti uz virtuvini smile.gif doh.gif
gupija
QUOTE(Inčius @ 2011 01 17, 18:37)
i maza butuka nesiryzciau tiek suploti uz virtuvini smile.gif  doh.gif
*

čia kaip sakoma, kas kailinius už 20 000 perkasi, o kas virtuvę :-D
-Gyte-
QUOTE(rim @ 2011 01 17, 15:34)
O tai gal jau domėjotės kokia kaina jų? Tinklalapyje neradau... blush2.gif
*

Nebus tikslios kainos, priklauso nuo viso virtuvės išplanavimo. Mums sakė apie 6000lt, bet pas mus nemaža virtuvė, dar salelė su stalu. Manau gal apie 800-1000 už kvadratinį metrą g.gif
Inčius
QUOTE(gupija @ 2011 01 17, 19:51)
čia kaip sakoma, kas kailinius už 20 000 perkasi, o kas virtuvę :-D
*

na jau tada geriau virtuve, nei kailiniai doh.gif biggrin.gif
vivaidejos
QUOTE(Burele @ 2011 01 17, 09:38)
aciu del spalvu, is tiesu daugiau nieko nera toje virtuveje, prie ko galima butu stalvirsi derinti, nes sienos neitralios, grindis parinksiu, kai jau zinosiu, koks bus stalvirsis.
Bet ar tikrai labai negrazu, jei apacia tamsiai ruda, virsus blizganti balta, o viduriukas toks ryskus, bet koks nors tarpinies spalvos, ir dar ar grazus butu toks derinys:
apacia tamsiai ruda, virsutines spinteles baltos blozgios, stalvirsis beveik baltas- gobi1/42, o sienele hpl- tokia pilka blizganti truputi. Ar nebus tokia salta virtuve?
*

na as vis delto derinciau toki pat stalvirsi ir hpl sienute wink.gif jei labai norisi kazko tarpinio be abejo galima deti silta smeliuka, sandsteina ir ok. tada galima deti sviesias "sandsteino" atspalvio grindis su kokiais tamsesniais atspalviais, turiu omeny kad nebutu lygi spalva.
na o buitine (dujinis pavirsius ir kriaukle) duos kontrasta, bet atrodys gerai.
taburete
QUOTE(vanda_zydi @ 2011 01 17, 10:40)
labai klystate - mielu noru rinkciausi laisvai statoma

man irgi gražiau neįmontuojama technika..
chuchundra
QUOTE(taburete @ 2011 01 18, 10:57)
man irgi gražiau neįmontuojama technika..
*

Ypac tarpuose grazu buna lotuliukas.gif
Joleks
O kazin kaip su ta imontuojama technika, jei ji sugenda, reik ardyt visa virtuve?
gupija
QUOTE(Joleks @ 2011 01 18, 17:08)
O kazin kaip su ta imontuojama technika, jei ji sugenda, reik ardyt visa virtuve?
*

pvz mūsų indukcinė kaitlentė labai lengvai išsikelia ją po stalviršiu atsukus, o tam tereikia išimti vieną stalčių smile.gif
Upokšnis
QUOTE(Joleks @ 2011 01 18, 17:08)
*

Nereikia nieko ardyti schmoll.gif Kaip įdėjo, taip ir išima mirksiukas.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.