QUOTE(emilia999 @ 2011 01 14, 17:03)
tik viena gydytoja taip liepe. Vyro motina labai ja giria, o vyras aisku palaiko motina

man ji didelio lb ispudzio nepadare...
patys su vyru neesam ploni, dabar. bet pries kokius 4 metus tikrai buvom....

, o matant mergyte, nu net ir nzn pampushka gera, bet man netrukdo, jai atrodo taip pat

kas liecia darzoviu tyreles, tai aisku bandziau duot per antra maitinima vietoj misinuko, valge viskas lb gerai buvo, pradejau nuo bulves po keliu dienu pridejau morka ir prasidejo.... kadangi jin gime 2 sav anksciau (manau del to) turejom laaabai daug problemu su pilvuku, iki siol dar turim. kai pridejau morka prasidejo riksmai, pilvo putimas, baisus viduriu kietejimas ir jos bemieges dienos, tik verkia ir verkia. nuo par gimimo nera ragavusi MP , nes gime nemokedama ciulpti net nzn kodel ismoko tik po pusantro men , kai MP jau nebebuvo... taip ir uzauginom misinukais.
dabar tiesiog lb baisu kazka keisti jos mityboj, labai jau jautri mano panele... taip ir neapsisprendziu ka gi daryti su ta norma ir maitinimu
gal bus dar kokiu pasiulymu?
dar labai mane domina ar galima duot ka nors tarp maitinimu? pvz jei is ryto ir per pietus jin valgo misini, tai ar galiu duot tarp misiniu, kokios vaisiu tyreles ar siaip koki banana?

kvaili klausimai, nu bet man neaisku...
Papildyta:beje tavo tiesa... kiek gydytoju tiek ir nuomoniu
dar ta pati mano mergytes gydytoja patare mazyle maitint geriau parduotuviniu ekologisku karves pienu

nu is ties jau nebesuprantu ka man daryt

siaip tais reikejo pasidometi nes dauk kur rašo ir sako kad negalima morku duoti dauk arba iš viso privengri pačioje primaitinimo pradzioje nes gali alergizuoti: berimai arba kaip jusu atveju greičiausiai atsitiko -kietieja viduriai. Kitas dalykas kad kieteti viduriai 70 proc. galejo ir del naujo maisto ivedimo.
Del mp tai ka galiu pasakyti kad negerai biskeli daret kad pati nenusisiurbinejot nes butu buve pieno tada tiesiog iš buteliuko galejot duoti. na bet cia jau kas buvo tas

nepatarciau parduotuvinio banano duoti nes jie baisiai chemikalu turi , geriau jei vaisiu norit duoti ir mergyte jautri tai ekologishkas tyreles duokit :)pvz Hipp ir dar kelios yra firmos kas butent ekologiškas gamina. beje- vaisiu tyrele -tik užkandis, nėra maistas.
Nemarinkit vaiko badu o ypač jei gydytoja tiesiog pasake be jokio pagrindo kad mergyte stora be jokiu įrodymu (jei jus apkunesne tai gal ji netaktishkai pagalvojo kad vaika "nupenesit") ir leptelejo nesamone. Su tuo svorio augimu iki metu kiek man sake manishke gydytoja labai painu. Vienu metu musu mergyte po kilograma priauginejo -dabar po 200-500 g i menesi
Gali megint keisti viena maitinima tyrele o migdyti meginti šiltomis obuolių sultimis ar arbatėle jei pasiduos tokiam migdymui ne su pieneliu. tada kaip ir nebus labai "riebu"
maniškė suvalgo kartais per kartą 130 ml tyreles su kalakutiena, kartais kokiu 50 ml tik, 6-7 menesiu panašiai valgė- tai ir žiūrėk kaip valgys ar užteks puses indelio vienam maitinimui ar norės dar :)Ssvarbiausia yra kad negrusti vaikui per prievvarta - grudimas per prievarta nutukina

sorry už "kreivą" rašliavą -dukrytė prisidėti prie atsakymo megina vis