Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Lego ir kt. konstruktoriai. TEMA NR.4
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Žaislai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Smile...
Tęskime savo pokalbius apie lego
syu
senoj temoj mano postas liko paskutinis tai pasikartosiu blush2.gif

gal kas zino iki kada limpopo ta 30% nuolaidele bus? ax.gif
Kačia
QUOTE(syu @ 2011 01 16, 21:21)
senoj temoj mano postas liko paskutinis tai pasikartosiu  blush2.gif

gal kas zino iki kada limpopo ta 30% nuolaidele bus?  ax.gif
*

As penktadieni buvau vienoje Vilniaus Limpopo pard. , ir klausiau iki kada bus nuolaidos, bet pardaveja sake, kad nezino is anksto jom nepasako blink.gif Bet manau kad dar bus, nes tos nuolaidos prasidejo nuo treciadienio 4u.gif
Natele
QUOTE(Kačia @ 2011 01 17, 01:01)
As penktadieni buvau vienoje Vilniaus Limpopo pard. , ir klausiau iki kada bus nuolaidos, bet pardaveja sake, kad nezino is anksto jom nepasako blink.gif  Bet manau kad dar bus, nes tos nuolaidos prasidejo nuo treciadienio 4u.gif
*

Pas mus irgi nezinojo, tik sake, kad lyg nuo pirmadienio prasidejo g.gif .
Atsiradus jau nauja zmogiuku serija sv. zaliuose maiseliuose - Limpopo kaip ir pigiau truputi nei kitur - 7,90 (cia kaina be nuolaidos).
Kristin
QUOTE(Natele @ 2011 01 17, 07:51)
Atsiradus jau nauja zmogiuku serija sv. zaliuose maiseliuose - Limpopo kaip ir pigiau truputi nei kitur - 7,90 (cia kaina be nuolaidos).
*

Jau greit ir 4serija iseis thumbup.gif
Natele
QUOTE(Kristin @ 2011 01 17, 17:54)
Jau greit ir 4serija iseis thumbup.gif
*

Nuo balandzio lygtai raso kataloge.
Kristin
QUOTE(Natele @ 2011 01 17, 20:36)
Nuo balandzio lygtai raso kataloge.
*

taip 4u.gif pora menesiuku ir balandis thumbup.gif
Smile...
4serija: user posted image

Man ji iš visų serijų atrodo geriausiai biggrin.gif

Minėjote katalogą, tai čia jau Lietuvoje naujas išleistas?
Isila
neperkam tų žmogeliukų, namie jau ir taip visa armija jų hihihi.gif
Natele
QUOTE(Smile... @ 2011 01 17, 23:25)

Minėjote katalogą, tai čia jau Lietuvoje naujas išleistas?
*

Lego katalogiukai 2011m. yra jau Zaislu planetoj, Limpopo - kitose neziurejau. Tie iprasti, nedidukai (nebent kazka kita turejot mintyse). smile.gif
Totore
Gerb. Lego statybininkai biggrin.gif Prasau jusu pagalbos, gal galite patarti kur pasisemti ideju kaip statyti is paprastu Lego kaladeliu pvz.: namukai, medziai, gyvuneliai, baldai ir t.t. Suprantu, kad tai fantazijos vaisius, bet jei dievas jos nedave doh.gif tai gal galeciau kur zvilgtelet blush2.gif Zinau, kad buna ant lego kaladeliu dezuciu piesinukai, bet galvoju gal yra kokia knygute su idejom ar www puslapiukas ax.gif Sirdingai is anksto dekoju 4u.gif
Natele
QUOTE(Totore @ 2011 01 18, 15:07)
Gerb. Lego statybininkai  biggrin.gif  Prasau jusu pagalbos, gal galite patarti kur pasisemti ideju kaip statyti is paprastu Lego kaladeliu pvz.: namukai, medziai, gyvuneliai, baldai ir t.t. Suprantu, kad tai fantazijos vaisius, bet jei dievas jos nedave  doh.gif  tai gal galeciau kur zvilgtelet  blush2.gif  Zinau, kad buna ant lego kaladeliu dezuciu piesinukai, bet galvoju gal yra kokia knygute su idejom ar www puslapiukas  ax.gif  Sirdingai is anksto dekoju  4u.gif
*

Na, cia angliskas yra. gal rasit ka naudingo. Arba pagal rinkinio nr., arba zodi, arba rusi...
http://us.service.lego.com/en-US/BuildingI...ns/default.aspx
Papildyta:
Cia dar gal
http://www.brickfactory.info/
Totore
QUOTE(Natele @ 2011 01 18, 18:46)
Na, cia angliskas yra. gal rasit ka naudingo. Arba pagal rinkinio nr., arba zodi, arba rusi...
http://us.service.lego.com/en-US/BuildingI...ns/default.aspx
Papildyta:
Cia dar gal
http://www.brickfactory.info/
*

Dekui 4u.gif Daug paveiksliuku, reiks pavarvint akytes ir pasieskot ideju ax.gif
syu
bet tai kaip limpopo lego duplo prasluota doh.gif mergaitem tai tik tie jau visai didziuliai rinkiniai belike... pagailo pinigeliu be progos pirkt blush2.gif bet bent duplo pada ta dideli nukoviau cool.gif gaila tik vienas bebuvo...

o gal kas zino kiek skiriasi lego kainos pvz londone lego parduotuvej (na ar internetinej lego parduotuvej) ir pvz kokiam londono oro uoste kur duty free? vyras po poros savaiciu i komandiruote vaziuoja tai galvoju ar verta ji po tas duty free vaikyt? g.gif
Kristin
QUOTE(syu @ 2011 01 19, 16:36)
bet tai kaip limpopo lego duplo prasluota  doh.gif mergaitem tai tik tie jau visai didziuliai rinkiniai belike... pagailo pinigeliu be progos pirkt  blush2.gif bet bent duplo pada ta dideli nukoviau  cool.gif gaila tik vienas bebuvo...

o gal kas zino kiek skiriasi lego kainos pvz londone lego parduotuvej (na ar internetinej lego parduotuvej) ir pvz kokiam londono oro uoste kur duty free? vyras po poros savaiciu i komandiruote vaziuoja tai galvoju ar verta ji po tas duty free vaikyt?  g.gif
*

kad duty free londone nemaciau lego g.gif ,o pardoj kiek kainuoja tai galit paziuret cia www.lego.co.uk, tiesa priklauso nuo parduotuves, gali but ,kad svaru ar dviem bus daugiau nei sitam saite smile.gif
syu
QUOTE(Kristin @ 2011 01 19, 17:44)
kad duty free londone nemaciau lego g.gif ,o pardoj kiek kainuoja tai galit paziuret cia www.lego.co.uk, tiesa priklauso nuo parduotuves, gali but ,kad svaru ar dviem bus daugiau nei sitam saite smile.gif
*

na, kiek vyras buvo europos oro uostuose tai beveik visur tu lego buna (tik kai patiems neaktualu buvo tai labai i kainas demesio nekreipe doh.gif ), tai kazkaip galvoju kad jau londono oro uoste tikrai turetu but g.gif
Kristin
QUOTE(syu @ 2011 01 19, 16:47)
na, kiek vyras buvo europos oro uostuose tai beveik visur tu lego buna (tik kai patiems neaktualu buvo tai labai i kainas demesio nekreipe  doh.gif ), tai kazkaip galvoju kad jau londono oro uoste tikrai turetu but  g.gif
*

Nu nezinau ..mes gyvenam Londone ,daznai skraidom i Lt ,bet tikrai nemaciau lego oro uoste g.gif
syu
QUOTE(Kristin @ 2011 01 19, 18:06)
Nu nezinau ..mes gyvenam Londone ,daznai skraidom i Lt ,bet tikrai nemaciau lego oro uoste g.gif
*

g.gif nu vistiek liepsiu vyrui paziuret biggrin.gif o jus is kurio oro uosto skraidot? ju ten keli kiek zinau g.gif
Kristin
nebent gatwiko oro uoste lyg yra maza hamleys zaislu parda, gal ten yra lego, bet ta hamleys siaubingai uzsikelus zaislu kainas doh.gif
Natele
QUOTE(syu @ 2011 01 19, 18:40)
g.gif nu vistiek liepsiu vyrui paziuret  biggrin.gif o jus is kurio oro uosto skraidot? ju ten keli kiek zinau  g.gif
*

Tik pirma issiaiskinkit, ka vyras lego vadina - Lego firmos kaladeles ar visus konstruktorius ax.gif . Gal uztai vienas sako, kad yra, kitas ne doh.gif .
Gal ir nusisneku as cia, bet zmones daznai taip nesusisneka. O ypac juokinga buvo, kai pazystamas ispeike butent lego, sakydamas, kad vaikams nupirko lego policijos stoti, o kaladeles nesilaiko - teko malunsparni suklijuot, kad vaikas zaist galetu lotuliukas.gif . Pasirodo, kaip ir galvojau, joks ten lego, o kazkas is tu kinietisku, kur pas mus pilna ir graziai atrodo doh.gif .
Kristin
QUOTE(syu @ 2011 01 19, 17:40)
g.gif nu vistiek liepsiu vyrui paziuret  biggrin.gif o jus is kurio oro uosto skraidot? ju ten keli kiek zinau  g.gif
*

Standstedo ir gatwiko 4u.gif
Alchemie
O nematet ar ta Limpopo nuolaidos 30 proc. ir lego stalo zaidimams? man baisiai reikia gimtadieniui sunaus doh.gif
syu
QUOTE(Alchemie @ 2011 01 19, 21:06)
O nematet ar ta Limpopo nuolaidos 30 proc. ir lego stalo zaidimams? man baisiai reikia gimtadieniui sunaus doh.gif
*

ten nuolaida VISIEMS zaislams mirksiukas.gif tik jeigu kazkokiam zaislui yra tipo akcija tai tada tie 30% skaiciuojasi nuo pradines zaislo kainos o ne nuo akcijos 4u.gif
Alchemie
Aciuuuuuuu
Ryt leksiu, arba sakmbinsiuosi ir ziuresiu ar yra tas piratu kodas stalo zaidimas, nes nu kaina siaip doh.gif o 30 proc. nuolaida tai butu thumbup.gif
syu
QUOTE(Natele @ 2011 01 19, 19:23)
Tik pirma issiaiskinkit, ka vyras lego vadina - Lego firmos kaladeles ar visus konstruktorius  ax.gif . Gal uztai vienas sako, kad yra, kitas ne  doh.gif .
Gal ir nusisneku as cia, bet zmones daznai taip nesusisneka. O ypac juokinga buvo, kai pazystamas ispeike butent lego, sakydamas, kad vaikams nupirko lego policijos stoti, o kaladeles nesilaiko - teko malunsparni suklijuot, kad vaikas zaist galetu  lotuliukas.gif . Pasirodo, kaip ir galvojau, joks ten lego, o kazkas is tu kinietisku, kur pas mus pilna ir graziai atrodo  doh.gif .
*

nene, maniskis zino kas yra LEGO lotuliukas.gif 4u.gif
Natele
QUOTE(syu @ 2011 01 19, 22:22)
nene, maniskis zino kas yra LEGO  lotuliukas.gif  4u.gif
*

Tai irgi, vadinas, lego fanas busimas arba jau esamas thumbup.gif .
syu
QUOTE(Natele @ 2011 01 20, 09:22)
Tai irgi, vadinas, lego fanas busimas arba jau esamas  thumbup.gif .
*

as tai laukiu kada vaikai paaugs tiek kad tuos mazuosius lego galetume pirkt, nes ju pasirinkimas didziausias rolleyes.gif mes visa seima lego fanai biggrin.gif tik kazkaip kol vaiku neturejom tai nelygis buvo lego pirkt lotuliukas.gif
Alchemie
Paziurekit, kokiam ebay tai ten rimti vyrai sedi ir perka LEGO ir dar komentuoja naujus daiktus, ar gerai pagaminti, ar ne, sakysim kombaina iskritikavo, nes per didelis palyginus su visom kitom masinytem is ukio doh.gif
lekiu i Oza pirkti sunui dovanos, Sake nedaug like to zaidimo, bet man prie kasos paliko thumbup.gif aciu labai uz nuolaidos informacija 4u.gif
Natele
QUOTE(syu @ 2011 01 20, 10:29)
as tai laukiu kada vaikai paaugs tiek kad tuos mazuosius lego galetume pirkt, nes ju pasirinkimas didziausias  rolleyes.gif mes visa seima lego fanai  biggrin.gif tik kazkaip kol vaiku neturejom tai nelygis buvo lego pirkt  lotuliukas.gif
*

thumbup.gif . As irgi vaikystej ziauriai konstruot norejau... Tai savajam dar metuku nebuvo, kai vis uztaikius kur pigiai mazuosius legucius pradejau pirkt doh.gif . Gailiuos, aisku, kad toli grazu ne visas fantastiskas kainas leguciu isnaudojau... o pasitaikydavo super variantu... kai po 3 Lt pvz. Maximukej galejai visa kruva nedideliu rinkinuku nusipirkt, kur dabar apie 15 Lt kainuoja verysad.gif .
Kristin
QUOTE(Natele @ 2011 01 20, 17:56)
thumbup.gif . As irgi vaikystej ziauriai konstruot norejau... Tai savajam dar metuku nebuvo, kai vis uztaikius kur pigiai mazuosius legucius pradejau pirkt  doh.gif . Gailiuos, aisku, kad toli grazu ne visas fantastiskas kainas leguciu isnaudojau... o pasitaikydavo super variantu... kai po 3 Lt pvz. Maximukej galejai visa kruva nedideliu rinkinuku nusipirkt, kur dabar apie 15 Lt kainuoja  verysad.gif .
*

O kada cia buvo tokie laikai ,kazkaip nepamenu tokiu kainu LT ,kad lego pardavinetu g.gif Kai as buvau vaikas tai isvis lego nebuvo Lt ax.gif
Alchemie
Man vaikysteje pamenu buvo is amerikes parsiunte kazkiek..tai po siai dienai pries akis stovi, kaip gali pasidaryti is lego masina su guminiais ratais bigsmile.gif man tai buvo kazkas tokio wub.gif dabar tik keletas detaliu belike, bet visai kitokios kokybes nei dabar, anos pasene jau aisku.
Natele
QUOTE(Kristin @ 2011 01 20, 19:11)
O kada cia buvo tokie laikai ,kazkaip nepamenu tokiu kainu LT ,kad lego pardavinetu g.gif Kai as buvau vaikas tai isvis lego nebuvo Lt ax.gif
*

Pradejau dometis, kai vaikiui dar metu nebuvo, tai, vadinas, pries kokius 8-7 metus. Nesakau, kad tokios kainos buvo istisai - tiesiog ispardavimu, akciju metu... Gerai pamenu, kai pirkau kelis rinkinukus po 3 Lt (polic. motocikl., geltonas traktoriukas, gaisrine, bionicle) ir kokios ten ju kruvos buvo tuo metu...- seile varva dabar pagalvojus doh.gif . Pasitaikydavo ir veliau kazkas panasaus.. tai vis i prieki nugriebdavau... Bet va labiausiai gajla, kad vikingu laivo kazkada uz 40lt nenupirkau... - vaikas buvo salia, nebuvo kaip paslept ir sumoket..., o rytojaus ryte jau abieju dezuciu nebebuvo...
Ir vis ta Maxima pamyledavo leguciu myletojus smile.gif .
Kristin
QUOTE(Natele @ 2011 01 20, 21:30)
Pradejau dometis, kai vaikiui dar metu nebuvo, tai, vadinas, pries kokius 8-7 metus. Nesakau, kad tokios kainos buvo istisai - tiesiog ispardavimu, akciju metu... Gerai pamenu, kai pirkau kelis rinkinukus po 3 Lt (polic. motocikl., geltonas  traktoriukas, gaisrine, bionicle) ir kokios ten ju kruvos buvo tuo metu...- seile varva dabar pagalvojus  doh.gif . Pasitaikydavo ir veliau kazkas panasaus.. tai vis i prieki nugriebdavau... Bet va labiausiai gajla, kad vikingu laivo kazkada uz 40lt nenupirkau... - vaikas buvo salia, nebuvo kaip paslept ir sumoket..., o rytojaus ryte jau abieju dezuciu nebebuvo...
Ir vis ta Maxima pamyledavo leguciu myletojus  smile.gif .
*

Jo vikingu faini buvo komplektukai thumbup.gif >Bet jei vaikui dar metu nebuvo kam nuo jo slept rolleyes.gif
Natele
QUOTE(Kristin @ 2011 01 20, 23:32)
Jo vikingu faini buvo komplektukai thumbup.gif >Bet jei vaikui dar metu nebuvo kam nuo jo  slept rolleyes.gif
*

Ne, as tik pradejau pirkt, kai metu nebuvo... doh.gif . Tai ta laiva ko gero maciau, kai buvo apie 5m. Kartas nuo karto ir devetu parduotuvese pasitaikydavo sito gerio uz nuostabia kaina, net apynauju rinkiniu su dezele... Vaikas iki siol pamena, kai as i darzeli su maisu- jame lego plastikine deze- atejau. Iki siol man primena... Uzbegau i devetu pard. pries eidama i darzeli - o ten ... uz 24Lt blink.gif - gal 3/4 dezes leguciu ir geru - uzlaikytu.. visokiu rinkinuku detalyciu ir zmoguciu primaisyta... Ech, kad dabar taip... Kiek daznai beeiciau, tiek per metus kartelis turbut tepasitaiko, kai kokia smulkmenele nugriebi, o ir kainos jau sukeltos, deja...
Isila
oi, aš tai žaidžiau su Lego, konstruodavom abu su broliu. Dar dabar tebeturiu savo Lego išlaikytus, mano vaikai su jais dabar žaidžia. Aišku, nebesukonstruosi tų originalių rinkinukų, nes nei instrukcijų yra, nei detalės visos. Bet užtat vaikai gavo tikrai didelį Lego palikimą.
Moliuskas
Na va, turbūt, per televizorių Ninjago reklamą bus paleidę, nes nuo vakar vaikas daugiau apie nieką nebekalba tik apie šituos veikėjus. O šiandien parduotuvėje tiek prie jų rymojo, kad kantrybė nebeišlaikė ir nupirkau:
user posted image
Kažkodėl šitą išsirinko g.gif Tik tiek, kad netoli Assorti buvom, tai ten bent jau po 30 Lt, o ne po 35 Lt kaip kitur.
Na, bet baisiai patenkintas biggrin.gif Nieko daugiau nereikia tik tą žmogeliuką "sukti". Mažius irgi akis išpūtęs žiūri, tai spėju, kad jam irgi greit reikės doh.gif
Paėmėm dar mažiui šitą:
user posted image

Labai džiaugėsi, labai reikėjo, bet kolkas iki jo išpakavimo dar neprieita, nes Ninjago įdomiau.....
Moliuskas
Ir dar vaikas prisakė išsiaiškinti Ninjago žaidimo taisykles. Tai nulindau jų paskaityti į www.ninjago.com/lietuva Tai jooooo blink.gif Kažko ne to mus universitete mokė, ne to.... Nieko nesupratau doh.gif Gal kas protingesnis gali paprastais žodžiais paaiškint? 4u.gif
SSDD
aš saviškiui kątik paėmiau šitą
user posted image
Limpopo 17,90 mokėjau. man pasirodė kad čia nors nėra kortų, bet yra žmogus ir dar šis tas, tai jau vis panašiau į konstruktorių nei na nesąmonė su kortom. bandžiau askaitinėt moliusko įdėtą nuorodą, briedas kaip ir su bakuganais buvo.
šiaip limpopo, bent jau kauno megos, šiandien lego galima apie 30 proc pigiau nusipirkti (turint megos kortelę papildoma 10 proc nuolaida prie 20 proc nuolaidos žaislams). pirkom žmogiukų maišeliuose po 5,50 lt 4u.gif jau yra ir salotinė serija, iš viso trys serijos žmogiukų 4u.gif
Moliuskas
QUOTE(SSDD @ 2011 01 22, 15:54)
user posted image
*

Aš saviškį irgi bandžiau su šituo įtikinti, ale gi NETINKA, nes nesisuka doh.gif doh.gif Tai jau dabar ausis suglaudus laukiu, kol vyresnysis pasakys, kad BROLIUI IRGI REIKIA NUPIRKTI. Na, bet yra nors ir maža, bet PAGUODA - bakuganų, ko gero, daugiau nebereiks..... (labai-labai TIKIUOSI)
Natele
QUOTE(SSDD @ 2011 01 22, 16:54)
user posted image
Limpopo 17,90 mokėjau. man pasirodė kad čia nors nėra kortų, bet yra žmogus ir dar šis tas, tai jau vis panašiau į konstruktorių nei na nesąmonė su kortom. bandžiau askaitinėt moliusko įdėtą nuorodą, briedas kaip ir su bakuganais buvo.
šiaip limpopo, bent jau kauno megos, šiandien lego galima apie 30 proc pigiau nusipirkti (turint megos kortelę papildoma 10 proc nuolaida prie 20 proc nuolaidos žaislams). pirkom žmogiukų maišeliuose po 5,50 lt  4u.gif jau yra ir salotinė serija, iš viso trys serijos žmogiukų  4u.gif
*

Jooo.as irgi manau, kad panasu i bakuganus... gaila, kad paveluotai... Tikrai vietoj bakuganu ninjago pikigeliu ne taip gaina butu buve- gi zaidimuose vistiek panaudoja... o bakuganai tai guli jau pusmeti nenaudojami... o dar ir Kaledoms dovanu gavo doh.gif .
Apsiprekinau ir as, kiek pigiau nei Limpopo ir asorti.lt. Irgi toki rinkinuka maza paemiau (nors irgi sake, kad reikia su ratuku butinai) ir viena ninjago savajam - bet i prieki, gimtadieniui bus.
Alchemie
Nu as bandysiu nusaugoti saviski nuo Ninjago reklamos blush2.gif doh.gif gavo gimdieniui Piratu koda tai visa vakara su teciu paskui aiskinosi taisykles ir zaide thumbup.gif
Natele
QUOTE(Alchemie @ 2011 01 24, 10:10)
Nu as bandysiu nusaugoti saviski nuo Ninjago reklamos blush2.gif  doh.gif gavo gimdieniui Piratu koda tai visa vakara su teciu paskui aiskinosi taisykles ir zaide thumbup.gif
*

Ar idomus tas zaidimas? Vis galvojau pirkt, bet niekaip neprisiruosiau, vis abejoju ar reikia...
SSDD
Aš pagirsiu K-nex. mano vaikai turi jų nemažai, sakyčiau irgi labai fainas dalykas 4u.gif
pavyzdžiui:
http://www.knexusergroup.eu/acatalog/k60049.jpg
http://www.sciencelabs.com/images/products/Knex/78690.jpg
čia primityvesni. o toliau sudėtingėja, eina net iki variklių
http://2.bp.blogspot.com/_YiTNcwqub0M/TKrn...torcycle_lg.jpg
užsienyjejuos naudoja mokymo programose
user posted image
user posted image
mes tokių sudėtingų dar nestatom, kaip pvz čia
user posted image
user posted image
bet jais tikrai gana nesudėtinga naudotis, mano visai spirgiai būdami jau mokėjo sujungti tuos primityviausius baibokėlius, prisegti jiems akis, rankas, batus ir pan. faini ir kokybiški ir šitie konstruktoriai 4u.gif kas kur nugriebsit - rekomenduoju 4u.gif
Kristiniux
QUOTE(SSDD @ 2011 01 25, 20:04)
Aš pagirsiu K-nex. mano vaikai turi jų nemažai, sakyčiau irgi labai fainas dalykas  4u.gif
*

atrodo faini, o kur tokių yra pirkt g.gif kažkaip pirmą kartą matau blush2.gif
Natele
Pas mus vistiek namuose lego kaladeles pagal zaidziamuma pirmauja. smile.gif
SSDD
QUOTE(Kristiniux @ 2011 01 26, 00:05)
atrodo faini, o kur tokių yra pirkt g.gif  kažkaip pirmą kartą matau blush2.gif
*

aš vis užmatau ir prisigrobiu skelbimuose, pas tas mamas kur skelbimų lentoje žaislais urmu prekiauja. mes turim kokias 8 dėžes gal šitų, įvairaus sudėtingumo, ir pusbroliukui buvom padovanoję riaumojantį šviečiantį dinozaurą irgi K-nex, labai fainas thumbup.gif
štai žiūrėk
http://www.skelbiu.lt/skelbimai/lego-mega-...i-10025971.html
http://www.skelbiu.lt/skelbimai/parduodu-d...s-10055486.html
ir t.t., pagooglink. kokybė jų labai gera šitų konstruktorių 4u.gif
Isila
pas mus tik Lego, kiti nedomina. vaikas žinovo balsu pareiškia "čia ne Lego" ir viskas schmoll.gif Ninjago nesusidomėjo biggrin.gif
Breta*
Lego ir mano mažiui patinka, puikus žaislas.
Natele
Prie musu, Rimi , tos lego dezes - geltonos galvos dabar po 20Lt., O Maximoj tas maziukas rinkinukas - lego ukininkas 7Lt.
Kristin
QUOTE(Natele @ 2011 01 28, 13:03)
Prie musu, Rimi , tos lego dezes - geltonos galvos dabar po 20Lt., O Maximoj tas maziukas rinkinukas - lego ukininkas 7Lt.
*

tik galvos ar ir tos kalades? o tas ukininkas kur su kiaule?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.