Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Išskyros nėtumo metu
Supermamų klubas > Konsultacijų centras > Klausimas gydytojai ginekologei > Nėštumas
Fannya
Esu jau 8,5 savaitės nėščia. Nėštumą jau nuo 2 savaitės (turėjusių būti mėnesinių) laikas nuo laiko lydi rusvos, rūdžių spalvos išskyros. Negausios, kartais sukeliančios drėgnumo pojūtį, kartais - klampesnės. Ginekologė tepinėlyje nieko nerado, jokių uždegimų/cistų neaptiko, ultragarsu abidvi ne kartą puikiai matėme mažiuką. Bet tos išskyros mane neramina - apie jas neradau jokioje literatūroje, o ir draugės, turinčios vaikų, tokių nusiskundimų neturėjo.
Ar viskas gerai su mano nėštumu? Žinau, jog turėčiau tikėti savo ginekologe, bet kartais ma ima atrodyti, jog į kai kuriuos faktus ji žiūri pro pirštus. O gal tik aš stresuoju be reikalo?
Ačiū už atsakymą.
Rita Matulionytė
Tokios išskyros reiškia, kad į makštį iš gimdos, ar kaklelio patenka labai nedaug kraujo, kuris sukreša ir įgauną minėtą spalvą.Jei jau kelis kartus atliktas UG, jokių patologinių pokyčių nerasta, galbūt reikėtų atidžiau apžiūrėti gimdos kaklelį.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.