Sveikos,
Man nepatinka sportas treniruoklių salėse ir sporto klubuose. Tačizu su malonumu slidinėčiau, bet neturiu kompanijos. Gal yra mamų, kurios irgi norėtų slidinėti?
Sveikos,
Man nepatinka sportas treniruoklių salėse ir sporto klubuose. Tačizu su malonumu slidinėčiau, bet neturiu kompanijos. Gal yra mamų, kurios irgi norėtų slidinėti?
nemoku slidinėti
bet kitos žiemos planuose yra nusipirkti spec. šmutkių, slides ir mokintis
Labai megstu slidineti.Bet tik pernai pabandziau ka reiskia didesniuose kalnuose paslidineti.Nes iki siol lygumu slidem tik nardziau po miskus ir klonius LIetuvoj.
Jauciu,kad ibrisiu i si sporta:)
Pernai pabandžiau, tai labai patiko. Šiemet vėl važiuosim savaitgaliui į Birštoną. Reikia tik slidinėjomo kelnes nusipirkt
Drebula, o sporto klubo, tai niekad nebandžiau ir jie manęs visai netraukia
Beje, slidineti galima ne tik kalnuose
Gal kas žinote, ar įmanoma paslidinėt kur nors Vilniuje ?
QUOTE(oilylia @ 2007 01 26, 15:18) Gal kas žinote, ar įmanoma paslidinėt kur nors Vilniuje ? Jeigu čia klausimas buvo apie slidinėjimą lygumų slidėmis, tai Vilniuje galima slidinėti Karoliniškėse, pradedant bet kur nuo Druskio g. galo iki Salotės ežero (čia jau Pilaitė gaunasi), Saulėtekio alėjos gale, taip pat Antakalnio pakraščiuose. Šiuo metu sniego storis pakankamai didelis ir visur pilna slidžių vėžių. Aš pati, kadangi mėgstu slidinėti "čiuožėjo" stiliumi (gaunasi didesnis greitis Dar geras dalykas yra Snaigės žygiai, rengiami kiekvieną sekmadienį skirtingose Vilniaus vietose. Būna nužymėtos trys skirtingo ilgio trasos, daug žmonių, tarp kurių smagu sutikti pažįstamų, o finiše gauni karštos arbatos ir lipduką
o aš šią žiemą čiuožinėju ant ledo
slidineti siaubingai gera pamoga,tik Lietuvoj tam nelabai kokios salygos
QUOTE(white-jole @ 2009 01 11, 11:42) čiuožinėjimas ir slidinėjimas tai du skirtingi dalykai O paslidinėti Vilniuje galima puikiai Snaigės žygiuose, šį sekmadienį bus Antakalnyje, o kitą - Karoliniškėse. Prieš dvi savaites Karoliniškėse susirinko labai daug norinčių, buvo puiku! Dėkui šių žygių sielai Jucevičiui, kauniečiai pavydėkit QUOTE(Tippa @ 2009 01 16, 12:21) čiuožinėjimas ir slidinėjimas tai du skirtingi dalykai O paslidinėti Vilniuje galima puikiai Snaigės žygiuose, šį sekmadienį bus Antakalnyje, o kitą - Karoliniškėse. Prieš dvi savaites Karoliniškėse susirinko labai daug norinčių, buvo puiku! Dėkui šių žygių sielai Jucevičiui, kauniečiai pavydėkit Mes taip pat dalyvaujam Snaigeje, beveik kiekviena sekmadieni.
Anksčiau nemačiau šios temos, dabar baigiantis žiemai atradau ją
http://www.sportasvisiems.lt/?m=47&s=231 Važiuosiu, nuo Vilniaus netoli, puikus variantas paslidinėti visai šeimai. Na, o žiema vis tiek greitai baigsis, bet tema dar išliks ir ateinančiom žiemom, todėl ateičiai įdedu nuorodą kur rasti info apie visus Vilniuje organizuojamus Snaigės žygius: http://www.sportasvisiems.lt
Atnaujinu uzmirsta temele
Gal kas galite patarti, i ka reikia atkreipti demesi perkant slides? Norim pirkti 6-7 m. vakui slides su apkaustais. Pasimokyti slidineti kieme, o veliau gal ir i miska. Noretusi kuo pigesniu QUOTE(samsam @ 2010 02 16, 13:03) Atnaujinu uzmirsta temele Gal kas galite patarti, i ka reikia atkreipti demesi perkant slides? Norim pirkti 6-7 m. vakui slides su apkaustais. Pasimokyti slidineti kieme, o veliau gal ir i miska. Noretusi kuo pigesniu Taip taip, labai laukiam patarimų: į ką atkreipti dėmesį renkantis lygumų slides, kur ieškoti gerų patarimų ir pasiūlymų ir pan.? Matote kas už lango daros (šiandien sninga
Sveiki,
Perkant slides reikia atkreipti demesi pirmiausia i vaiko ugi ir svori. Siaip pacioje parduotuveje perkant slides Jus turetu pakonsultuoti slidziu pardavejai. Galite uzeiti i si puslapi http://www.medinesslides.lt/?page_id=30 , cia parduoda rusiskas fainas medines slidukes ir vaikams ir suaugusiems QUOTE(samsam @ 2010 02 16, 14:03) Atnaujinu uzmirsta temele Gal kas galite patarti, i ka reikia atkreipti demesi perkant slides? Norim pirkti 6-7 m. vakui slides su apkaustais. Pasimokyti slidineti kieme, o veliau gal ir i miska. Noretusi kuo pigesniu Jei ketinate pradėti slidinėti ir manot, kad jum tai patiks, nepatarčiau prasidėti su medinėmis slidėmis. Plastikinis slystamasis paviršius gerokai pagerina slydimo kokybę, didesnis greitis, ne taip limpa sniegas pliusinėje temperatūroje, mažesnės jėgų sąnaudos, daugiau malonumo... Apkaustai geriausi, kur prisispaudžia bato priekis. Universalūs, kur tinka visi batai, dažniausiai gadina batus, nestabilūs, nepatogūs.. Dėvėtą ir puikiausiai tinkamą naudoti inventoriaus komplektą įmanoma susirinkti turguose ir už 50 Lt Lai sninga gausiai QUOTE(PocketRocket @ 2010 12 27, 01:16) Jei ketinate pradėti slidinėti ir manot, kad jum tai patiks, nepatarčiau prasidėti su medinėmis slidėmis. Plastikinis slystamasis paviršius gerokai pagerina slydimo kokybę, didesnis greitis, ne taip limpa sniegas pliusinėje temperatūroje, mažesnės jėgų sąnaudos, daugiau malonumo... Apkaustai geriausi, kur prisispaudžia bato priekis. Universalūs, kur tinka visi batai, dažniausiai gadina batus, nestabilūs, nepatogūs.. Dėvėtą ir puikiausiai tinkamą naudoti inventoriaus komplektą įmanoma susirinkti turguose ir už 50 Lt Lai sninga gausiai Na bet medines slides per pus pigiau
Man "užėjo šišas" išmokti slidinėti. Nieko blatno nenoriu, tiesiog po aplinkinius Karoliniškių miškus mėgėjiškai pašliūžauti. Noriu nusipirkti medines slides, kad nebūtų gaila išmestų pinigų, jei neprigis. Ieškau kompanijos tokių pat kaip aš, nepatyrusių ir krentančių į pusnis, kad būtų linksmiau šeštadieniais mokytis.
QUOTE(PocketRocket @ 2010 12 27, 02:16) Jei ketinate pradėti slidinėti ir manot, kad jum tai patiks, nepatarčiau prasidėti su medinėmis slidėmis. Plastikinis slystamasis paviršius gerokai pagerina slydimo kokybę, didesnis greitis, ne taip limpa sniegas pliusinėje temperatūroje, mažesnės jėgų sąnaudos, daugiau malonumo... Apkaustai geriausi, kur prisispaudžia bato priekis. Universalūs, kur tinka visi batai, dažniausiai gadina batus, nestabilūs, nepatogūs.. Dėvėtą ir puikiausiai tinkamą naudoti inventoriaus komplektą įmanoma susirinkti turguose ir už 50 Lt Lai sninga gausiai Aciu uz info
Sveikos
Ar jau yra slidinėjančių?
Slidinėjame ir labai, bet mes esam kalnų slidžių entuziastai.
QUOTE(oilylia @ 2007 01 26, 15:18) Jūs turbūt klausiate dėl lygumų trasų- tai vieną tikrai žinau Šilo g. pabaigoje. Kasdien ten važiuoju ir visada matau lygumų slidžių mėgėjų paliktas mašinas. O kalnų slidėmis kai kas važiuoja į Liepkalnį, bet ten gan prastos trasos. Mes savaitgaliais lankome brolių latvių kalvų sniego trasas, servisas ten puikus. QUOTE(white-jole @ 2009 01 11, 11:42) o aš šią žiemą čiuožinėju ant ledo O kur čiuožiate? Kažkada buvau užkietėjusi čiuožikmėgėja, bet Ledo arenoje (dabar berods Utenos) ranką susilaužiau, po to karto atsirado fobija. Bet dar kartais apsiaunu pačiūžas. Tik man uždaros ledo arenos labai nepatinka, o gero ežerinio ledo sunku rasti... QUOTE(virgulyte @ 2012 01 26, 11:29) Sveikos Ar jau yra slidinėjančių? Ir aš panašiai QUOTE(Darling @ 2012 01 26, 22:07) Ir aš panašiai O jei ne paslaptis, kur pirkot? Ar sunku buvo slidinet po tokios pertraukos? isliko igudziai? QUOTE(virgulyte @ 2012 01 27, 07:02) O jei ne paslaptis, kur pirkot? Ar sunku buvo slidinet po tokios pertraukos? isliko igudziai? Aš piorkau Vilniuj Slidės24 (ten davė kontaktus žmogaus, kuris pardavinėja slides). Tai slidės ir batai padevėti, o apkaustai ir lazdos naujos. Žinai, pirmą kartą kai iščiuožiau, tai ne taip tvirtai čiuožiau, ir nuokalnių bijojau. Bet antrą savaitgalį atrodo nebuvę jokios didelės pertraukos, o nuo tų nuokalnių, kurių bijojau, jau net čiuožiau pasispirdama, kad greičiau. Tų 10. kaip nebūta QUOTE(Darling @ 2012 01 27, 12:23) Aš piorkau Vilniuj Slidės24 (ten davė kontaktus žmogaus, kuris pardavinėja slides). Tai slidės ir batai padevėti, o apkaustai ir lazdos naujos. Žinai, pirmą kartą kai iščiuožiau, tai ne taip tvirtai čiuožiau, ir nuokalnių bijojau. Bet antrą savaitgalį atrodo nebuvę jokios didelės pertraukos, o nuo tų nuokalnių, kurių bijojau, jau net čiuožiau pasispirdama, kad greičiau. Tų 10. kaip nebūta Na, as siandien irgi apsipirkau QUOTE(PocketRocket @ 2010 12 27, 01:16) Jei ketinate pradėti slidinėti ir manot, kad jum tai patiks, nepatarčiau prasidėti su medinėmis slidėmis. Plastikinis slystamasis paviršius gerokai pagerina slydimo kokybę, didesnis greitis, ne taip limpa sniegas pliusinėje temperatūroje, mažesnės jėgų sąnaudos, daugiau malonumo... Apkaustai geriausi, kur prisispaudžia bato priekis. Universalūs, kur tinka visi batai, dažniausiai gadina batus, nestabilūs, nepatogūs.. Dėvėtą ir puikiausiai tinkamą naudoti inventoriaus komplektą įmanoma susirinkti turguose ir už 50 Lt Lai sninga gausiai Drįsčiau paprieštarauti, nes plastikas minusinėje temperatūroje kietėja, tampa neelastingas, slydimas jo prastas - reikia gerokai ir ne su bet kuo sutepti. Slidinėjama juk dažniausiai esant minusui QUOTE(pupik @ 2012 01 27, 14:06) Drįsčiau paprieštarauti, nes plastikas minusinėje temperatūroje kietėja, tampa neelastingas, slydimas jo prastas - reikia gerokai ir ne su bet kuo sutepti. Slidinėjama juk dažniausiai esant minusui Dabar būna slidžių su tokiais grioveliais (tokias aš pirkau, Rosignol firmos), kur tepti niekuo nereikia, nes nežinant kuo tepti, tai galima padaryti, kad slidės visai neslįstų.
Rekomenduoju medines lygumu slides http://www.pigiosslides.lt
Pati ten pirkausi ir likau labai patenkinta,beje vyras irgi Idejau nuoroda,nes googlej neranda
O aš medinių nepirkčiau
QUOTE(Darling @ 2012 01 28, 16:59) Ka tik isbandziau savo medines slides |