Fifux'e
2011 01 18, 11:43
Tu dar nevaikštai, bet tu jau atėjai Iš meilės ir manęs ant mano rankų Tu dar nesiglaudi, nes nieko nebijai, Aš tik jaučiu kvėpavimą lyg paukščio tankų.
Tu dar juokingai mažas, bet tu tikrai esi. Jeigu ant šieno trys šešėliai artimi, žydri ir taikūs. Jeigu sekundės mažojo šešėlio judesy, jos jau fiksuojamos. Ir nebeslinks pro šalį laikas.
Tu dar neprabilai, o aš juk pirmutinė tavo atrama, Kol kambarys dar supasi, kol grindys traška. Aš tavo pirmas žodis aš MAMA Pati pradžia, ir pirmas šuolio taškas. Vaikucius planuoja
Aistestul sandra29 astulkaB Grafee grange Islanda Gintariuke3 zalia zylute kriste0601 *DJD* Zubriuka (tulpe) hemetra
Augina pilvunelius:
finta, Apache, mazuliuke159, gugikis, rrasius, katrinka, juvelyre Fifux'e Savo stebukliukus jau augina:
mmazuliuke -2010 10 02 Rubiniuke-2009 12 01, Svajociuke-2010 01 13[/size], mamuuute-02 04, KOBRAA-02 07, Be_penkiu_pavasaris-02 17, gelyte26-02 25, Kriscius-03 03, Svaja83-03 13, Margreti-03 14, spindulia-03 29, juodoji_nasle-04 01, norvide-04 07, Asar07-04, darara-05 05, Atė-05 25, mylimukeA-06 23, AudroneM-07 17, Maran-08 12, Pupsytis-08 19 Laukiam naujai prisijungiančių nebevaldančių minčių mergaičių!!!! p.s. atleiskit,kad nukopijavau senaja trobele,nes as esu ne prie savo kompiuterio ir niekaip negaliu ikelti paveiksleliu,tad "coty"- "paste" tema
Manau dėl to, kad trečias...  Nežinau, gal jis šiuo metu taip galvoja, vieną kartą jau su juo kalbėjau, kai suvėlavo mano dienos ir kai 90 proc buvau įsitikinus, kad jau  nes neplanuotai taip gavosi. Ir testukas gerą jau kaip ir ne vaiduoklį rodė, bet deja... tą pačią dieną sulaukiau mmm ir dabar jau 8 cd o širdyje labai negera, neturiu kur pasidėti  Aišku, suprantu jo argumentus, kad neaišku, kaip bus su mano darbu, greičiausiai vasarą liksiu be darbo, taip kad kol kas planavimų bent jau jo mintyse nėra, o aš net degu, kaip noriu dar vieno leliaus ir laukti nenoriu... Papildyta:Nebent palaukti kol šie truputį paaugs, gal su darbu reikalai susitvarkys ir tada kalbinsiu dar kartelį... Nes šiuo metu jaučiu, kad dar ne pilna komplektacija yra vaikiukų  net silpna, kaip noriu dar
gugikis
2011 01 18, 20:45
QUOTE(gugikis @ 2011 01 18, 20:45)  dėkui, tikiuosi su jumis greičiau laikas praeis ir bus galima išsikalbėti bei pasiguosti  O gal čia bekalbant ir ateis toks laikas, kai galėsiu pasidžiaugti, jog MB jau pasiruošęs
rrasius
2011 01 18, 21:26
QUOTE(*Maja* @ 2011 01 18, 20:14) Manau dėl to, kad trečias...  Nežinau, gal jis šiuo metu taip galvoja, vieną kartą jau su juo kalbėjau, kai suvėlavo mano dienos ir kai 90 proc buvau įsitikinus, kad jau  nes neplanuotai taip gavosi. Ir testukas gerą jau kaip ir ne vaiduoklį rodė, bet deja... tą pačią dieną sulaukiau mmm ir dabar jau 8 cd o širdyje labai negera, neturiu kur pasidėti   ateis laikas-ir jis apsigalvos. niu ka,ciauskiam toliau naujuose namukuose...
Fifux'e
2011 01 19, 13:44
QUOTE(*Maja* @ 2011 01 18, 19:29) Sveikos, ar galiu prisijungti  Perskaičiau temos pavadinimą ir nesusilaikiau  Pagalvojau, kad kaip tik man Šiuo metu kaip apdujus dėl dar vieno vaiko, tik kad va MB niekaip neperkalbamas  sveika etejusi pas mus QUOTE(rrasius @ 2011 01 18, 20:11) fituxe-aciukas,kad bent turesim namucius,kur galesim plepet.o kitasyk juos kuriant manau reiktu pakoreguot ten esanti sarasiuka.
zinau akd djd ne veitoj palikau,o ka dar?  soriukas,bet ne viska atsimenu ir laba
Gintariuke3
2011 01 19, 15:09
Sveikutes, senokai besilankiau jau pas jus, paskaitineju tik, bet neatrandu jegu parasyti, gal del to, kad mano gyvenimas pasikeite nuo pagrindu  per Kaledas palikau savisky, jau daugiau nebegalejau pakesti jo elgesio, per pacias kaledas taip susiedem, kad teko peskom parminti 15km. na bet dabar jau truputy apsiraminau jau ir jis susitaike daug maz kad kitaip nebus. Gryzau pas drauga su kuriuo pries 5metus iskyre atstumas, bet ir praejus tiems 5metams nepamirsom vienas kito ir stai mes vel kartu, valentina vaziuosiu svesti pas jy i Londona, o vasario28 isvaziuoju dirbti y Skotija  nesiplesiu labai ir nepasakosiu visos skyrybiu eigos, blogu emociju cia negali buti. Kaip greitai bega laikas tuoj pabyres stebukliukai, dziaugiuosi uz jus visas
gugikis
2011 01 19, 15:29
QUOTE(Gintariuke3 @ 2011 01 19, 15:09) Sveikutes, senokai besilankiau jau pas jus, paskaitineju tik, bet neatrandu jegu parasyti, gal del to, kad mano gyvenimas pasikeite nuo pagrindu  per Kaledas palikau savisky, jau daugiau nebegalejau pakesti jo elgesio, per pacias kaledas taip susiedem, kad teko peskom parminti 15km. na bet dabar jau truputy apsiraminau jau ir jis susitaike daug maz kad kitaip nebus. Gryzau pas drauga su kuriuo pries 5metus iskyre atstumas, bet ir praejus tiems 5metams nepamirsom vienas kito ir stai mes vel kartu, valentina vaziuosiu svesti pas jy i Londona, o vasario28 isvaziuoju dirbti y Skotija  nesiplesiu labai ir nepasakosiu visos skyrybiu eigos, blogu emociju cia negali buti. Kaip greitai bega laikas tuoj pabyres stebukliukai, dziaugiuosi uz jus visas  oho kokie pasikeitimai, bet manau viskas tik i gera
mmazuliuke
2011 01 19, 18:25
Grazus namuciai rrasiau kiek mazai beliko iki susitikimo gintariuke saunuole  pasikeitimai tik i nauda,esi jauna,grazi ner cia ko nesidziaugt gyvenimu
juvelyre
2011 01 19, 20:51
Sveikutes mergytės, Na ka as nuo pirmadienio atostogauju pas drauge, jos vyras ilgam isvyko, o ji su dviem vaikuciais.Tai as ir savo galerijos reikalus pasitvarkau ir apsisopinima darysiu su drauge ir seip visokiu reikaliuku, tai neliudziu, ryta isvarau vakare grystu pavakarojam smagei, o penktadieni atvaziuos B pasiimti.Siandiena dariemes fotosesija, mano fotografe kolege fotkino, tai nuvargau nerealiai, dabar sedziu pilv apasidejus  .Bet bus graziu foto, pasidariau prof.makiaza, kad nebutu blizgesio ir maivemes Na va taip ir leidziu uztarnautas atostogas
sweethard
2011 01 19, 20:57
Sveikutes.... O man galima prie jusu....  su tom paciom bedom ir nelaimem...
rrasius
2011 01 19, 21:30
Mergytes as su naujienom-prasinesu,kad nepasigestumet.buvau sivakar pas gine tonusiuku uzsirasyt.si karta normaliai jinai muse,sako,galejo ir tas isgastis paveikti pirmadienini plakima.vel tikrino echo vandenukus-ziuri isigandus gine-seselei sako,rasyk skaiciukus,ir rasyk siuntima i klp...tai va,sudejus ten visus skaiciukus jie dar mazesni nei pirmadieni buvo,per pus sako dar maziau vandenuku...sako,jau net neziuredama i skaiciukus matau,kad labai labai truksta vandenuku...tikrino kakleli(kaip skaudziai),tai jis uzdaras.placenta subrendus.taigi,ryt ryte turiu but klp.ir ziures tenai,ka daryt,sako patikrins leliuka,viska apsvarstys daktarai,ir galbut teks skatinti gimdyma...sako,nebijok,laikas jau toks,kad gali ir gimdyt...taigi,persiziuriu tasikes,dasidedu ko reiktu,ir ka-arba pasimatysim su leliuku jau,arba ne....
labuka ziuriu sarasiuke manes vel nera  (turiu omenyje  sarase) Papildyta:QUOTE(rrasius @ 2011 01 19, 20:30) Mergytes as su naujienom-prasinesu,kad nepasigestumet.buvau sivakar pas gine tonusiuku uzsirasyt.si karta normaliai jinai muse,sako,galejo ir tas isgastis paveikti pirmadienini plakima.vel tikrino echo vandenukus-ziuri isigandus gine-seselei sako,rasyk skaiciukus,ir rasyk siuntima i klp...tai va,sudejus ten visus skaiciukus jie dar mazesni nei pirmadieni buvo,per pus sako dar maziau vandenuku...sako,jau net neziuredama i skaiciukus matau,kad labai labai truksta vandenuku...tikrino kakleli(kaip skaudziai),tai jis uzdaras.placenta subrendus.taigi,ryt ryte turiu but klp.ir ziures tenai,ka daryt,sako patikrins leliuka,viska apsvarstys daktarai,ir galbut teks skatinti gimdyma...sako,nebijok,laikas jau toks,kad gali ir gimdyt...taigi,persiziuriu tasikes,dasidedu ko reiktu,ir ka-arba pasimatysim su leliuku jau,arba ne.... tai jau kai galesi ir turesi kokia laisva minutele prasinesk gerai
Rrasiuk, sekmes  Kad butu lengvai ir greitai ir lauksim ziniu Papildyta:QUOTE(*DJD* @ 2011 01 19, 21:35) labuka ziuriu sarasiuke manes vel nera  (turiu omenyje  sarase) Uztai as kaip dramblys, dar vis  Gal cia koks zenklas Neredaguotas gi sarasiukas, neliudek
gugikis
2011 01 20, 11:14
QUOTE(rrasius @ 2011 01 19, 21:30) Mergytes as su naujienom-prasinesu,kad nepasigestumet.buvau sivakar pas gine tonusiuku uzsirasyt.si karta normaliai jinai muse,sako,galejo ir tas isgastis paveikti pirmadienini plakima.vel tikrino echo vandenukus-ziuri isigandus gine-seselei sako,rasyk skaiciukus,ir rasyk siuntima i klp...tai va,sudejus ten visus skaiciukus jie dar mazesni nei pirmadieni buvo,per pus sako dar maziau vandenuku...sako,jau net neziuredama i skaiciukus matau,kad labai labai truksta vandenuku...tikrino kakleli(kaip skaudziai),tai jis uzdaras.placenta subrendus.taigi,ryt ryte turiu but klp.ir ziures tenai,ka daryt,sako patikrins leliuka,viska apsvarstys daktarai,ir galbut teks skatinti gimdyma...sako,nebijok,laikas jau toks,kad gali ir gimdyt...taigi,persiziuriu tasikes,dasidedu ko reiktu,ir ka-arba pasimatysim su leliuku jau,arba ne.... sekmes, viskas bus gerai, laikom kumstukus
Fifux'e
2011 01 20, 11:31
QUOTE(sweethard @ 2011 01 19, 20:57) Sveikutes.... O man galima prie jusu....  su tom paciom bedom ir nelaimem...  zinoma galima QUOTE(rrasius @ 2011 01 19, 21:30)
gero kelio jums  ir sekmes kad viskas butu gerai QUOTE(*DJD* @ 2011 01 19, 21:35) labuka ziuriu sarasiuke manes vel nera  (turiu omenyje  sarase) atsiprasau  as cia kalta,kt karta redaguosiu,db ant greicio cia as laba
sweethard
2011 01 20, 16:21
kaip cia siandien liudna namuciai tusti...
juvelyre
2011 01 20, 20:14
Labukas, rassiuk, laikykis, spaudziam visus 4 kumstukus O as siandiena buvau pas seimos daktares, pasidariau krauja vel visus kartot reikejo, ir ka mazakraujyste, israse gelezies, o ryt einu darytis cukru, ir matys ar viskas gerai. Dar biski pasisopinau, ir stebukliukui ir sau  , dar ryt pagal sarasiuka su draugyte pavazinesim, kraiteliui ko reikia dasipirksiu...ax smagumelis prekintis, man patinka
Sveikos mano savijauta ir gerėja, praeina tas toks apdujimas dėl trečio  O vakar po dviejų padaužų triukšmo sakiau nuprotėsiu ir iš kart pagalvojau, o jei dar trečias, tai turbūt nusišaučiau  matyt dar nelaikas. Paauginsiu šituos, juolab kad vienas jau į pirmą klasę šiemet eis, pačiai net vidurius susuka, kai pagalvoju, kaip greitas laikas praėjo, o atrodo dar nesenai šliaužiojo, laukiau pirmų dantukų...  Ech... Palauksim kokius kelis metelius, gal priprašysiu pagrandukui kokiam...
Fifux'e
2011 01 21, 11:23
QUOTE(juvelyre @ 2011 01 20, 20:14) Labukas, rassiuk, laikykis, spaudziam visus 4 kumstukus O as siandiena buvau pas seimos daktares, pasidariau krauja vel visus kartot reikejo, ir ka mazakraujyste, israse gelezies, o ryt einu darytis cukru, ir matys ar viskas gerai. Dar biski pasisopinau, ir stebukliukui ir sau  , dar ryt pagal sarasiuka su draugyte pavazinesim, kraiteliui ko reikia dasipirksiu...ax smagumelis prekintis, man patinka  sekmes pas gydytojus o seip db nestumo metu reikia eiti pas savo gydytoja kad visus tyrimus darytu ar ir gines daro laba
juvelyre
2011 01 22, 11:57
QUOTE(Fifux'e @ 2011 01 21, 12:23) sekmes pas gydytojus o seip db nestumo metu reikia eiti pas savo gydytoja kad visus tyrimus darytu ar ir gines daro laba Labuka, gine dave kraujo tyrimams siuntimus, o seimos cukrui  bet vakar neskambino, tai reiskias nera blogai  , o pas seimos gydytoja gine sake kad reikia per nestuma apsilankyti du kartus, visa kita pas ja.
Fifux'e
2011 01 22, 14:52
QUOTE(juvelyre @ 2011 01 22, 11:57) Labuka, gine dave kraujo tyrimams siuntimus, o seimos cukrui  bet vakar neskambino, tai reiskias nera blogai  , o pas seimos gydytoja gine sake kad reikia per nestuma apsilankyti du kartus, visa kita pas ja. va kaip laba
rrasius
2011 01 22, 14:56
sveikos. vakar grizau namucio vis dar 2in1  tai va,viska istikrino,vandenu dar nera taip mazai kritiskai,tai sako gimdyt tikrai neleisim,tuo labiau kad ir kaklelis uzdaras.vandenuku dar norma skaitos,bet ne tiek tiek turi but.bet uztenkama.tiesiog teks dazniau mano ginei mus pastebet.tonusiukai puikus,leliukas pilvely puikiai gyvena,sveria 3066kg.ir kur man sutelpa jinai? siandien buvau pas savo gine,dar uzrase tonusiukus,gerai viskas,gavom ats streptokoko tyrimo-neigiamas  . dabar po savaites pas ja,na aisku jeigu viskas gerai.nes jei judesiu pasigesciau,blogai pasijusciau,greitaja kviestis. juvelyre-smagios dienikes pas tave dabar,patys maloniausi rupesteliai prasideje
QUOTE(rrasius @ 2011 01 22, 14:56) sveikos. vakar grizau namucio vis dar 2in1  tai va,viska istikrino,vandenu dar nera taip mazai kritiskai,tai sako gimdyt tikrai neleisim,tuo labiau kad ir kaklelis uzdaras.vandenuku dar norma skaitos,bet ne tiek tiek turi but.bet uztenkama.tiesiog teks dazniau mano ginei mus pastebet.tonusiukai puikus,leliukas pilvely puikiai gyvena,sveria 3066kg.ir kur man sutelpa jinai? siandien buvau pas savo gine,dar uzrase tonusiukus,gerai viskas,gavom ats streptokoko tyrimo-neigiamas  . dabar po savaites pas ja,na aisku jeigu viskas gerai.nes jei judesiu pasigesciau,blogai pasijusciau,greitaja kviestis. juvelyre-smagios dienikes pas tave dabar,patys maloniausi rupesteliai prasideje   jau nebedaug beliko Aš pamenu jau buvau pavargus paskutinėm dienom nuo  , bet dabar vėl ilgiuosi O aš lėksiu tapyti šiek tiek, mane kažkiek ramina ir parelaksuoju
Fifux'e
2011 01 22, 15:05
QUOTE(rrasius @ 2011 01 22, 14:56)
oi,kas jau cia beliko
juvelyre
2011 01 22, 15:10
QUOTE(rrasius @ 2011 01 22, 15:56) sveikos. vakar grizau namucio vis dar 2in1  tai va,viska istikrino,vandenu dar nera taip mazai kritiskai,tai sako gimdyt tikrai neleisim,tuo labiau kad ir kaklelis uzdaras.vandenuku dar norma skaitos,bet ne tiek tiek turi but.bet uztenkama.tiesiog teks dazniau mano ginei mus pastebet.tonusiukai puikus,leliukas pilvely puikiai gyvena,sveria 3066kg.ir kur man sutelpa jinai? siandien buvau pas savo gine,dar uzrase tonusiukus,gerai viskas,gavom ats streptokoko tyrimo-neigiamas  . dabar po savaites pas ja,na aisku jeigu viskas gerai.nes jei judesiu pasigesciau,blogai pasijusciau,greitaja kviestis. juvelyre-smagios dienikes pas tave dabar,patys maloniausi rupesteliai prasideje  Niu smagu girdeti, kad viskas gerai  isbusit manau iki galo Jo, apsipirkinejimas smagus dalykelis, dabar galesiu susikrauti ka i ligonine reikia vestis, dar liko visos higienos prekes, man reikia naktinuku ir dar visokiu smulkmenu. Aisku jau nuvarkstu ir as , po dienos lakstymo, vakare nebepanesu pilvo
Fifux'e
2011 01 22, 15:58
QUOTE(juvelyre @ 2011 01 22, 15:10) Aisku jau nuvarkstu ir as , po dienos lakstymo, vakare nebepanesu pilvo 
rrasius
2011 01 24, 09:42
labas rytukas,is po nekalbaus savaitgalio niu ka,mes vakar isnesem fausto lova i kita kambary,tai miegojo sakyciau normaliai,tik 7val ryte atkulniavo pas mus.nebijojo.ziuresim kaip toliau.lelytes lovyte suruosta,belieka kuo greiciau sulaukt kad ten guldyt jau.vis dar lovoj mudu.jau suku is ryto galva,ka pietums daryt.minciu nulis... fituxe-kokie pozymiukai jau islindo?ar savijauta vis ta pati?
juvelyre
2011 01 24, 11:45
Labas rytelis, nors jau pietus tuoj As ir nesenai tik papusryciavau, sugalvojau pietums varskes apkepa  senai bekepiau ir senai bevalgem Grazi diena siandiena, nors lauke -15, bet taip viskas apsarmoje graziai...mmm man reikia kambarius apsikuopti, vakar lyginausi, susipirkau kraiteliui ko riekia, beliko pamperiuku.galesiu jau susikrauti i maisiukus Kaip jus merginos?
Fifux'e
2011 01 24, 13:11
QUOTE(rrasius @ 2011 01 24, 09:42) fituxe-kokie pozymiukai jau islindo?ar savijauta vis ta pati? na man vis dar tas pats-kai skardis tuscias,pykina,bloga,silpna,o kai pavalgius esu,viskas ok.tik bed kad nieko valgyti nenoriu o va as is po gines: padare echo-sake atitinka laikas pagal mmm  sirdele plaka,isitvirtines (-usi) tvirtai ir tvarkingai,gimda graziai pasiruosusi isnesioti.sake gine viskas labai liuks va o sestadieni man kur nudure sona,kairy,,sake cistike maza turejau,tai ji cia man sprogo  as nei nezinojau kad turiu,matyt nesage gine kad be reikalo nesijaudinciau.tai sako matai-gimda visiskai pasiruosusi leliukui-pati sunaikino ko nereikia kt apsilankymas bus vasario 23  jau bus 12 sav o del miegojimo kitame kambaryje,tai muusu mija is karto,be jokiu bedu persikele i atskira kabary kai gryzom is airijos,jai buvo tada 2.7m
juvelyre
2011 01 24, 13:15
QUOTE(Fifux'e @ 2011 01 24, 14:11) na man vis dar tas pats-kai skardis tuscias,pykina,bloga,silpna,o kai pavalgius esu,viskas ok.tik bed kad nieko valgyti nenoriu o va as is po gines: padare echo-sake atitinka laikas pagal mmm  sirdele plaka,isitvirtines (-usi) tvirtai ir tvarkingai,gimda graziai pasiruosusi isnesioti.sake gine viskas labai liuks va o sestadieni man kur nudure sona,kairy,,sake cistike maza turejau,tai ji cia man sprogo  as nei nezinojau kad turiu,matyt nesage gine kad be reikalo nesijaudinciau.tai sako matai-gimda visiskai pasiruosusi leliukui-pati sunaikino ko nereikia kt apsilankymas bus vasario 23  jau bus 12 sav o del miegojimo kitame kambaryje,tai muusu mija is karto,be jokiu bedu persikele i atskira kabary kai gryzom is airijos,jai buvo tada 2.7m  nu liuks kad taip viskas gerai  dziaugiuosi uz tave dabar aukit ir stiprekit o mums jau ryt 32 savaiteles
Fifux'e
2011 01 24, 13:31
QUOTE(juvelyre @ 2011 01 24, 13:15) nu liuks kad taip viskas gerai  dziaugiuosi uz tave dabar aukit ir stiprekit o mums jau ryt 32 savaiteles  aciu o jus au finiso tiesiojoj,tos savaites prabegs taip greit,kad ne nemirktelsim
rrasius
2011 01 24, 13:33
fituxe-  niu matai,pirmadienis-savaites pradzia-o tu su tokiom liuksiskom naujienom  aukit stiprekit juvelyre- as tasiuka kroviaus,kai pasake,kad vandenu mazoka  o iki to vis tempiau guma,nors viska turejau jau,tik susideliot kur ka reikia tereikejo.bet va tingejau,kol reikalas neprispyre. lauke tikrai saltoka,islindom su mazium i lauka biskeli,ejau i lifarmis vaistine,nupirkau akcijoj jameson vitaminus vaikams 100tabl ne 20lt nekainuoja.dar i parde uzsukom,va taisau makaronus su pomidoru padazu...
Fifux'e
2011 01 24, 13:36
aha,puiki svaaites pradzia va gine dave siuntima pas savo gydytoja,surase viska,sako te pirmus tyrimus daro ji,o juolab kad reikia ir jai prisidavineti per nestuma  tai reikes eiti kada ziureti ar yra vietu uzsiregistruoti,o jei ne,sakysiu imkit be eiles-as nescia  p0as ja eiles menesiui i prieki,tai jauciu tik vasario gale registruos  jauciu akd eisiu be eiles
juvelyre
2011 01 24, 13:51
QUOTE(rrasius @ 2011 01 24, 14:33)
Jo jau nebedaug beliko, kai pagalvoju Na as ir pagalvojau kad geriau anksciau susikrauti, nei paskui stresuoti Noreciau kad ir lovyte vyras sustatytu, bet sako dar anksti  tyngi jis  Va komise gavau kombinzoniuka pliusini faina toki uz 28 lt, labai geros bukles, o pardej toks maciau 79 Va, o As kepu varskes apkepa  pasiilgau jau
Fifux'e
2011 01 24, 13:56
as noreciau tarkiniu kleckiuku su varske
rrasius
2011 01 24, 14:00
o as laaaaabbbbaiii noriu cepelinu,su mesa,ir baltu padaziuku...ziauriai noriu...bet virt tai neturiu jegu... juvelyre-as tai nemazai ka esu pirkus is devetu rubu,nes ten niu ka tie vaikiukai nudevi,tai kokiu fainu rubeliu rast eina,ir kaip nauji,esu ir su etiketem radus,uz 1-2lt.o nauju visu nesupirksi...na jei finansu yra,tada jo,pirmyn,bet kiekviena manau pasiziuri,ka galima leist nauja,kiek nauju.
Fifux'e
2011 01 24, 14:04
QUOTE(rrasius @ 2011 01 24, 14:00) o as laaaaabbbbaiii noriu cepelinu,su mesa,ir baltu padaziuku...ziauriai noriu...bet virt tai neturiu jegu... juvelyre-as tai nemazai ka esu pirkus is devetu rubu,nes ten niu ka tie vaikiukai nudevi,tai kokiu fainu rubeliu rast eina,ir kaip nauji,esu ir su etiketem radus,uz 1-2lt.o nauju visu nesupirksi...na jei finansu yra,tada jo,pirmyn,bet kiekviena manau pasiziuri,ka galima leist nauja,kiek nauju. as nieo nepesku is parduotuviu is rubeliu  nes kokybe neatitinka kainos o turguje is kuituku gali tikrai rasti nauju rubu ir tik vos uz kelis litus  issiskalbi ir grazu ziureti ech,kaip laukiu kada suzinosiu ka nesioju-tada bus matyt ar reikia ka dasipikrti ar ne  nes mergaitisku rubeliu turiu,mijos like,o jei berniukas-ne kas  net patalyne ruzava,ir pasugeles ruzavos
juvelyre
2011 01 24, 14:28
tai as tik nusipirkau naujus, pacius maziausius kelis i ligonine, didesniu ismieryciu turiu is seses likusiu  ir dar sake ides parvesti, nes ji vokietijoj gyvena dar netycia uztikau maximoj pedkelnyciu po kelis litus, maziuku ,tai kelias pasiemiau  tokios fainutes. na o liko nusipirkti higienos prekes sau ir maziukui, pampersiuku irgi sau ir maziui na dar kelias smulkmenas, o daugiau gal ko reiks padovanos kas dar va naktiniu sau reikia pasiziureti, nes turiu vienus satininius ant sleikuciu, o su pizama nepatare drauge, sake neparogu bus, tai va reiks kokioj mugej pasiziureti. pasoviau apkepa, dabar kantriai reikia laukti, nes jau niamu niamu noriu
Fifux'e
2011 01 24, 14:35
oi kaip as tingiu reikia eiti su siurbliu baigti ispauti masinai sedene.sutvarke masiniuka musu,bet nauja sedene reikejo deti,nes ana nepataisomai sumaigyta buvo,tai nupirko,ale kad mirzina kai nzn kas  ploviau dvi val iki gines,ir db reikia eiti dar pabaigti QUOTE(juvelyre @ 2011 01 24, 14:28) pampersiuku irgi sau ir maziui juokas juokais,bet as mastau,kokius kazin reikes man pirktis  nes kai mija gimdziau,turejau tik always paketus  tai pirma nakty atsikeliau eiti i tulika,kad pradejo per kojas taleti upeliai  db sakau reikia kazka rimtesnio pasiziureti,bet ka  kazin patogus tie suaugusiu buna pampei
juvelyre
2011 01 24, 14:41
QUOTE(Fifux'e @ 2011 01 24, 15:35) oi kaip as tingiu reikia eiti su siurbliu baigti ispauti masinai sedene.sutvarke masiniuka musu,bet nauja sedene reikejo deti,nes ana nepataisomai sumaigyta buvo,tai nupirko,ale kad mirzina kai nzn kas  ploviau dvi val iki gines,ir db reikia eiti dar pabaigti juokas juokais,bet as mastau,kokius kazin reikes man pirktis  nes kai mija gimdziau,turejau tik always paketus  tai pirma nakty atsikeliau eiti i tulika,kad pradejo per kojas taleti upeliai  db sakau reikia kazka rimtesnio pasiziureti,bet ka  kazin patogus tie suaugusiu buna pampei  O jei vargelio turi, tik ziurek nepersistenk su tais plovimais, ir nesitampyk Man drauge patare TENA pirkti, jie medvilniniai, nors ir dideli, bet gerai sugeria, ir dar sake nusipirkti paprastas kelnaites, elastines,jos aisku sintetines, bet gerai priglunda ir niekas nesmunka.
Sandra29
2011 01 24, 14:54
Sveikos Pasirodo prapuolenė Daug bėdų turėjau,tai mažai čia lankiausi Labai prašau prabalsuoti už mano katuką,nes mes dalyvaujam šitam iššukyje. http://www.sveikakate.lt/dalyviai/Iš vieno kompo galimas tik vienas balsas... Dėkoju iš anksto  Maniškis Rūkas
rrasius
2011 01 24, 15:04
pardese tai retas kuris rubas atitinka kaina ir kokybe,ypac vaiku...pamenu,pirkau faustui raudonus trenigiukus,tokie grazus minkstuciai,metinukui puusantru taip,paciupinejau-niu kokybe normali atrodo,nesios ir nesios,kainike 50lt,puse velnio galvoju,ir ka-po pirmo plovimo jau pasirode,kad per rubas baisus  antru plovimu is vis,tik nusiburbuliavo,uztrauktukai isejo,pradejo kelnytes per uzpakalio siules irt  taip kartais ir pagalvoju-jei jau nauja,tai gal palaukt kokios akcijos,tada vis pigiau nauja. o leliukui ir as pirkaus kelis naujus,gi norisi kazko naujo,tuo labiau naujagimiui.bet ir tai emiau apie 62dydi. del paketu fituxe-juvelyre jau minejo-tena iklotai,vaistinej veliau kai pirkinesies paprasyk.jie turi tokiu spec po gimdymo,stori,greit neperbegs tikrai.as emiau 5didelius ir 8mazesnius biskeli. paskui jau ir iklotai prades tikt,kai maziau kraujuoji.o pradziai tai jooo,alwaiso per mazai.nors va kai gimdziau fausta,man ginius klp ir sako-tena va gerai dabar,paskui apmazejus kraujavimui,tik nesidek tu alwaisu,nebukit reklamu aukos,niu toki bruda dedat i tokia vietele,geriau sako yra bella paketai,atrodo kad prasti sako,bet jie naturalesni,o ypac po gimdymo,kai ten taip jautru viskas.ir dar sako naturela prie naturalesniu(kaip tik jie pasirodinejo).tai as paskui pirkaus bella toki melynai ruzava pakuote,jie storesni,bet tikrai-neprasti tokie. juvelyre-skanaus apkepo Papildyta:QUOTE(Sandra29 @ 2011 01 24, 14:54) Sveikos Pasirodo prapuolenė Daug bėdų turėjau,tai mažai čia lankiausi Labai prašau prabalsuoti už mano katuką,nes mes dalyvaujam šitam iššukyje. http://www.sveikakate.lt/dalyviai/Iš vieno kompo galimas tik vienas balsas... Dėkoju iš anksto  Maniškis Rūkas  atlikta  bet koks grazus katiniukas,jau koks ugtelejes o tai kas jumis uzpuole?vel ligos berniuka tavo kankino?
juvelyre
2011 01 24, 15:06
QUOTE(Sandra29 @ 2011 01 24, 15:54) Sveikos Pasirodo prapuolenė Daug bėdų turėjau,tai mažai čia lankiausi Labai prašau prabalsuoti už mano katuką,nes mes dalyvaujam šitam iššukyje. http://www.sveikakate.lt/dalyviai/Iš vieno kompo galimas tik vienas balsas... Dėkoju iš anksto  Maniškis Rūkas  prabalsavau
Kokiais mielais rupesteliais jus gyvenat Kas del naktinuku, siunciausi internetu spec. maitinancioms, nu faini ale ir kaina, ne tokia didele, bet... Maximoj aptikau visai nieko medvilninius naktinukus su sagutem priekyje, nu kokie jie man mieli, o dabar atrodo kaip tik 40 proc. miego rubams, kam aktualu, galit pasiziurinet, tikrai neprasti ir kaina bent jau mano pirktu gal 18 litu. Del pampersu sau, pirkausi tena pants discreet, pora dienu buvo gerai jie, o paskui pora dienu naudojau tena lady normal su tinklinem kelnaitem. Nu geri jie man buvo. Siulyciau pasiimt tena bed paklotu berods 60x90, gerai lovoj pasiklot, bent jau pas mus net reikalavo, kad turetume.
juvelyre
2011 01 24, 15:13
QUOTE(rrasius @ 2011 01 24, 16:04)
As alwaysu jau senai nenaudoju, jie man elergija pradejo kelti, ipatingai vasara taip slyksciai prilimpa, fui... tai pradejau pirkti arba naturela arba libres, jei labai panasus, medvilniniai ir man as dar sakaiu pasiziuresiu eco pardej iklotu, jau pirkau vienus, kai tik pastojau, nes buvau tik po uzdegimo, su diodo juostele, tai ten buvo ir po gimdymo ir seip kai sergi.medvilniniai Papildyta:QUOTE(finta @ 2011 01 24, 16:07) Kokiais mielais rupesteliais jus gyvenat Kas del naktinuku, siunciausi internetu spec. maitinancioms, nu faini ale ir kaina, ne tokia didele, bet... Maximoj aptikau visai nieko medvilninius naktinukus su sagutem priekyje, nu kokie jie man mieli, o dabar atrodo kaip tik 40 proc. miego rubams, kam aktualu, galit pasiziurinet, tikrai neprasti ir kaina bent jau mano pirktu gal 18 litu. Del pampersu sau, pirkausi tena pants discreet, pora dienu buvo gerai jie, o paskui pora dienu naudojau tena lady normal su tinklinem kelnaitem. Nu geri jie man buvo. Siulyciau pasiimt tena bed paklotu berods 60x90, gerai lovoj pasiklot, bent jau pas mus net reikalavo, kad turetume. O is kokios pardes tu siunteisi naktinukus, gal pameni ? dabar i maxima kazi kada nuvaziuosiu, nes vel namie esu, o reiki ai kl vaziuot kad ka geresnio gautum, nes mazose nieko nebuna. oi nepasakiau aciu, kat tik istraukiau is orkaites
QUOTE(juvelyre @ 2011 01 24, 15:13) O is kokios pardes tu siunteisi naktinukus, gal pameni ? dabar i maxima kazi kada nuvaziuosiu, nes vel namie esu, o reiki ai kl vaziuot kad ka geresnio gautum, nes mazose nieko nebuna. oi nepasakiau aciu, kat tik istraukiau is orkaites  Siunciausi is cia http://public.fotki.com/sapnuoki/naktinukai/maitinancioms/Vienus emiau su skylem sonuose, bet nepatiko man jie, o kur su sagutem tai visai mieli.
juvelyre
2011 01 24, 15:22
QUOTE(finta @ 2011 01 24, 16:20) Siunciausi is cia http://public.fotki.com/sapnuoki/naktinukai/maitinancioms/Vienus emiau su skylem sonuose, bet nepatiko man jie, o kur su sagutem tai visai mieli. O aciu, as ir situos radau, reiks atidizua pasiziureti
Sandra29
2011 01 24, 15:26
QUOTE(rrasius @ 2011 01 24, 15:04) juvelyre-skanaus apkepo Papildyta:atlikta  bet koks grazus katiniukas,jau koks ugtelejes o tai kas jumis uzpuole?vel ligos berniuka tavo kankino? Greitai auga katuliai MB ir mano mamos gulėjo ligoninėse,maniškę tik šiandien paleidi iš KMUAK,bet po dviejų mėn.vėl operuos  Savaitgaliais išpuola dirbti,tai pavargus būnu-užtai ir mažai užsuku čia Dėkui prabalsavusioms Kaip matau greitai leliukų padaugės šitoje temelėje-
|
|