Pasiskaičiau ankstesnę temą ir net lengviau pasidarė, kad ne mano vienos toks... Galvojau kad tik aš paguldau 21, o užmiega 22-23val
O mano berniukas tai savo kambaryje atskirai miega,stengiuosi kad eitu miegoti na kazkur apie 21.30val, bet butinai nori ir kad dar su juo paguleti kol uzmigs,bet buna ir visko kol uzmiega,tai jis gerti uzsimano,tai valgyti,tai i tualeta
Mano berniukai eina apie 20.30, nes vyresneliui i darzeli, kitaip jis neatsibunda, o mazyli taip pat nesu apie 20.30-21 val., norisi vakarinio laiko skirti dar ir sau, nors siek tiek, nors kartais
Guldau po 21 val. bet kol užmiega ir 23 ateina
Mano vaikai lovose buna 20.00, savaitgaliais vyresnysys apie 21-21.30. Bet iki siol bunam prie ju kol jie uzmiega ir butinai pas kiekviena turim nueiti kas 10-15min. Seniau, kai miegodavo vienam kambaryje- sedavom kartu, daug knygu su vyru per tuos metus perskaitem. Dabar, kai miega atskirai sedime kitame kambaryje ir ziurim TV ar siaip ka nors ramaus veikiame, bet jie jaucia kad esame salia (svetaines su virtuve ir musu miegamasis yra kitame aukste). Tai jau tapo tradicija, nors pagal daug ka, tai nera gerai, kad 4 ir 6 metu vaikai neuzmiega patys, bet as jauciu, kad reikia jiems dar to artumo, o ir mums tai nesukelia jokiu problemu. Buna, kad vyresnysis irgi neuzmiega, vartosi apie 3-4 valandas ir niekas napadeda
guldau 22 val, bet pietuku jau nemiegam, nes pats puikiai parode, kad jam jau nebereikia miegot pietu, o be pietu miego, paguldytas 22 val puikiai iskart uzmiega ir ryta buna zvalus
tiesa, savaitgaliais eina gerokai veliau miegot, buna net 00 val., o vat tada tai jauciasi nuovargis QUOTE(rutaute @ 2011 01 18, 19:53) O mano berniukas tai savo kambaryje atskirai miega,stengiuosi kad eitu miegoti na kazkur apie 21.30val, bet butinai nori ir kad dar su juo paguleti kol uzmigs,bet buna ir visko kol uzmiega,tai jis gerti uzsimano,tai valgyti,tai i tualeta Va va, tas pats
paprastom dienom guldau po 21val.tai iki 22h daug maz uzmiega,o savaitgaliais buna net iki 23val prazaidzia
Maniskiai 21val. jau guli lovose...ir net nepriestarauja, zino, kad reikia ir kitaip nebus. Nereikia nei sedeti salia, nei kasyti nugaru...paguli 10-15min. ramiai ir uzmiega.
mano abu vaikai (3metu ir 6 men) eina meigot 20 val. didysus jau nuo maziau nei 3ju peitu nebemiega, nes cia DE vaikai nuo 3 jau nebeguldomi meigot, tai ir musiskis taip iprato. o mazoji, maty prie brolio prisitaike tokiu pat metu meigot eit. tai dabar taip gera, kai vakarai laisvi.. nes kol peitu meigojo, tai irgi budavo kad 21 nueina, o 23 tik uzmiega..
mūsiškis miegoti eina 21.30 iki 22 jau būna užmigęs,keliasi anksti 6-7,bet miega pietus ~2.5-3 valandas
Dukryte eina miegoti 20.30 -21 val. keliasi 7 ryto
einam 22 val.,bet kol uzmiega...
tarp 21.30 ir 22 val
apie 11 vakaro,bet ir keliasi tik apie 12
Kai pasibaigia"Moterys meluoja geriau"
Mano iki 23 uzmiega , bet nevisada buna ir veliau
einam 21.00-21.30
eina 22-23val.
QUOTE(viilda @ 2011 02 02, 16:05) Kai pasibaigia"Moterys meluoja geriau" Mūsiškė irgi taip pat.
maniskiai gulasi 22-22.30 val. bet uzmiega ilgai ypac vidurinelis
gulame 9.30 bet uzmiega tai tik 10.30 kazkur ,keliasi sunkokai 8val.
Mano panelė gulasi 22 val.Bet tada prasideda...Mama,noriu gerti...Mama,noriu sysiu...Ir t.t. Tai ateina ir 23val.O keliamės 10
Mes gulamės vėlai
pusę devynių prasideda pasiruošimas miegot- nusiprausti, visus išbučiuoti, pasišnekėti lovelėje. Apie pusę dešimt guli jau viena lovytėje, užmiega dešimtą, po dešimtos - nuo nuotaikos ir dienos priklauso
laba diena
bandziau ir as saviskius guldyt 9 val vakare, bet kas is to
maniske eina miegucio 22-23val, 7 val be problemu keliames i darziuka. savaitgaliais panaktinejam ilgeliau
QUOTE(Again @ 2011 02 02, 17:20) apie 11 vakaro,bet ir keliasi tik apie 12 Lygiai taip pat mano mažoji daro, pietų nemiega, nebent nusnaudžia mašinoje, kol nuvažiuojam į parduotuvę. Dičkis apie 22,30 jau miega, nes keliasi 7 val.
Dažniausiai einam miegučio 9 vakaro, jei darbo diena, o jei išeigines tai veliau. Taip tai anksti keliames i darželi
20,30 paguldau, paskaitau pasaka ir miega vakiukas
mano panele 4m guliasi apie 22-23val miegucio ir daznaiusiai pati pasako, kad nori jau miegiuko.kai ja nuprausiu ir leidziu dar kokia pasirinkta knygute pavartyti,paziuri ir sako labanakt
maniskis irgi apie 23,00 uzmiega, keliasi apie 9 val., pietu nemiega, nors tik 2m ir 2 men.
Gulasi 21 val. ,o uzmiega apie 23v. Kelesi pats 6-30, be problemu. Diena butinai pamiega,bent valandziuke.
mažoji (1m7men) eina gult 20.30 - 21val,o sunus(3m4men) 21.30 - 22.00
Musu merginos gulasi apie 21 val. O uzmiega per 15 minuciu.
Maniškis eina 20:30-21:00. Kitaip neatsikelia ryte
21 val jau guli lovoje dazniausiai, bet taip pat praeina liako kol uzmiega. Kartais po pusvalandzio jau miega, o kartais ir iki 22 val praguli. Savaitgali, kai nereikia is ryto i darzeli, leidziame eiti miegoti 22 val.
Mano mergina eina miegoti 21val. ir uzmiega keliu min laikotarpi
22val. jau miega
Einam 22.00 keliames 7.00
21 val. lovoje.
savaitgaliais iki 22 val leidziam neit miegot,nors mazelis dazniausia neistraukia,nes pietu miego nemiega.o darbo dienom,puse 9 jau pradedam ruostis miegui,9 jau guli,apie pusvalandi ir miega
Mes vaika guldome 21 val. be jokiu kalbu dantkus plaut,praustis ir i lovyte, jam 3metai 9 men. savaitgaliais leidziame ilgiau neiti miegoti, bet jau taip priprates ,kad ateina tas laikas ir jau ziovauja.
mes ir apie puse 10 jau lovoj , 9 val pradedam tvarkytis , praustis , o buna kad uzmiega tik apie 11, o kartais ir labai greit
22-22/30
keliames 8-9 |