Jau pusmetis ar daugiau kaip kasnakt sapnuoju ką nors nemalonaus, nebūtinai košmarus (nors pasitaiko ir jų), bet šiaip nemalonius sapnus, nuo kurių norisi greičiau atsibusti. Jau pradėjau bijoti eiti miegoti
nemalonus sapnai ir ypatingai kosmarai yra pasamones siunciami, miego metu, signalai. jeigu ir neturi problemu, pergyvenimu, stresu dabar, tai galbut laikai kazka giliai uzslopinus is praeities, kas grizta tau priminti apie save.
suvokusi, kas tai galetu buti, priimdama tai, susitaikydama ir paleisdama, gali tiketis ramybes savo sapnuose. taip pat gerai perkratyk ir savo dabarti, gal vis delto yra kazkas, kas grauzia ir neduoda ramybes...
Nevesiu naujos temos
Nes čia taip pat dėl sapnų Jau kelias naktis sapnuoju, kad mane meta iš dabartinio darbo Nors darbe didelių nemalonumų nėra, viskas normaliai sekasi, gal tik viršininkė reikli labai, bet šiaip esu patenkinta. Tiesiog pradėjo neraminti tokie sapnai, kurie būna labai ryškūs, ir juos puikiai atsimenu. Ar reikia suprasti, kad vis dėlto yra kažkokių problemų dėl darbo manyje ? QUOTE(JolitaJ @ 2006 02 18, 21:43) Nevesiu naujos temos Nes čia taip pat dėl sapnų Jau kelias naktis sapnuoju, kad mane meta iš dabartinio darbo Nors darbe didelių nemalonumų nėra, viskas normaliai sekasi, gal tik viršininkė reikli labai, bet šiaip esu patenkinta. Tiesiog pradėjo neraminti tokie sapnai, kurie būna labai ryškūs, ir juos puikiai atsimenu. Ar reikia suprasti, kad vis dėlto yra kažkokių problemų dėl darbo manyje ? gali buti, kad tai net nesusije su tavo darbu. galbut nori uzbaigti kazkokius santykius ar situacija savo gyvenime. arba susilaikai nuo to ,ko labiausiai troksti... (turim sapnu aiskinimo puslapeli ezoterikos ir religijos skyrely) |