Galima po 6sav. bet jai jums taip norisi ir jau nebegalit tai galit rizikuoti savo tik savo o ne kito sveikata.
QUOTE(tuzikas83 @ 2009 09 10, 11:52) man tai CP buvo darytas, gydytoja grieztai neleido myletis 6 sav., pirmiau liepe pas ja apsilankyti po 6 sav., o jau tada bus matyti. manau, kad jau po keliu savaiciu viskas bus galima o kodelm idomu tik po 6sav? man gyd nieko nesake..seip neklausiau bet manau turetu pasakyti jaigu kas Papildyta: QUOTE(tuzikas83 @ 2009 09 10, 11:52) man tai CP buvo darytas, gydytoja grieztai neleido myletis 6 sav., pirmiau liepe pas ja apsilankyti po 6 sav., o jau tada bus matyti. manau, kad jau po keliu savaiciu viskas bus galima o kodelm idomu tik po 6sav? man gyd nieko nesake..seip neklausiau bet manau turetu pasakyti jaigu kas
Prisileidau lygiai lygiai po mėnesio
As buvau po cp, tai pirma karta pasimylejom po 7 ar 8sav, viskas buvo puiku, jokio diskomforto
man gydytoja grieztai prisake jokio
Nors man buvo cz, taciau mes pasimylejom pirma kart turbut po kokiu 2-3sav
QUOTE(tomulexx @ 2009 10 19, 08:18) Nors man buvo cz, taciau mes pasimylejom pirma kart turbut po kokiu 2-3sav Tikrai taip,daktarai vadovaujasi tuo,jog butu tikri del savo zodzio,o mes nuojauta ir noru.Reikia save stebet.Po abieju gimdymu islaukem 2 sav, ir viskas buvo gerai.(nekalbu apie tas kas plyso,kirpo ir t.t)
Sugriesijom po 4 sav, kadangi buvau siuta, tai maniau kad begsiu prasyti, jog atardytu truputi. Bet kuo toliau tuo geriau viskas
QUOTE(zitukas24 @ 2009 10 19, 07:55) na as tiek nebuciau galejus islaukt QUOTE(Kulke @ 2009 10 19, 13:49) Sugriesijom po 4 sav, kadangi buvau siuta, tai maniau kad begsiu prasyti, jog atardytu truputi. Bet kuo toliau tuo geriau viskas man taip pat
na mane irgi siuvo is vidaus ir grieztai sake 2mne jokiu santykiu
na manau kiek ten laiko bepraeitu, bet pirmiausia reikia vel ginekologui pasirodyti, na o tada jau galima atsiimti uz prarasta laika
sveiki,kadangi mane ne daug uzsiuvo sedet negalima buvo 3 sav.o mylietis 1 men.pavarkdavau taip kad nenorejau nieko isskirus miego
mane kirpo, tai gydytoja grieztai pasake, jog 6sav. negalima, be to, pritariu anksciau issakytai minciai, kad pries tai reiketu dar ir ginekologui pasirodyt
as buvau po cp, bet kažkaip ilgai labai kraujavau, apie 7 sav. tai kai baigėsi kraujavimas, tada tik
Man buvo susiuve,tad sake,kad 2men. NEGALIMA,bet mes po 1,5men
sveikutes pas mane yra toks klausimelis kada jus prisileidote vyra po gimdimo?
mes pirma karta
Man gyditoja sake kad galima
Na mes suartejom po 2 menesiu
po 2 menesiu. skausmas siaubingas.net nesinori prisimint.manau, del psichologiniu priezasciu.cia vaika pagimdei, toooki dideli, skausmas oi, o cia dar kazkas brukasi vidun
O mes su vyru
Gine 6 sav. uzdraude myletis (6 sav. gimda traukiasi, gyja ir mylintis yra didenes tikimybe pasigauti infekcija), paskui pas ja apsilankiau, dar gavau zvakuciu panaudoti, kad gleivine atsistatytu ir tada jau buvo galima myletis....tai taip gavosi, kad mes po 2 men. vel pradejom lytini gyvenima
Laba diena busimos ir esamos mamytes
Noreciau, kad is savo patirties papasakotumete kiek praejo laiko po gimdymo kuomet galejote megautis meiles reikaliukais
juk pirma reik dar pagimdyt
Kiek atsimenu, tai po gimdymo praėjus 6 savaitėlėm reikia apsilankyti pas ginę ir ji tada pasako ar viskas gerai ten sugiję, ar gimda savo vietoje ir pan. Tačiau mes su vyru neiškentėm tų 6 savaitėlių
Va va ir man tas rupi..Mus jau 3 sav kaip apgimdziau,esu ir as kazkur skaiciusi,kad minimum 6 sav..Bet jau kaip praeis tos 6 sav ,tikrai pirma pasikonsultuosiu su daktare.
Aciu toms, kurios dalinasi savo patirtimi
viskas tikrai priklausys nuo to, kaip jausites po gimdymo, as turejau daug vidiniu plysiu ir man neleido net 12 savaiciu tureti santykiu, o beto taip ziauriai viskas skaudejo, kad ir nesinorejo, skausmai praejo gal po kokiu 7 menesiu tik
Po poros menesiu:)
Papildyta:
Gydytojai pataria po 4-8 sav., bet labai priklauso individualiai nuo moters. Mes su SB turbut po 3 ar 4 men bandem, nes man kazkaip visai nesinorejo
Po mėnesio labai skausmingai suartėjom
o mes igyvenom 3savaiteles be
o po pirmo gimdymo islaukem beveik 4savaites....
Mes pradejom myletis tik po beveik triju men, nes man buvo kirpimas, ir tai tas pirmas kartas buvo skausmingas, paskui jau viskas geriau. manau cia kiekvienai individualiai.
pas mus jau praejo 2 men. po gimdymo, bet iki siol negaliu prisileisti vyro, nes buvo daug plysimu ir laaabai bijau skausmo
Mes uz 5 savaiciu neistverem, labai bijojau,bet buvo
aš labai bijau
o pagimdziau beveik prieš dvi savaites
noriu jau gera savaite,nors po gimdymo tik 14dienu praejo
Po gimdymo galima suarteti tada,kai baigesi kraujavimas ir be ginekologes leidimo ir apziuros.Aisku,jeigu tik noras yra
As po 6sav. prisileidau vyra,nes jau pati neislaikiau,nors mazinosi,sake,reikia palaukti
Siandien lygiai menuo musu dukrytei, tai ta proga nakti su vyru
vyra prisileidau beveik 8savaites po gimdymo, labai bijojau, kad vel skaudes, nes buvau kirpta... na ka, skaudejo ir dar kaip, atrode, kad siules vel plys nors vyras buvo labai atsargus...
Kadangi viskas buvo gerai, tai po 4.5 savaites, as labai norejau, vyras dar bijojo, bet buvo viskas
man tai po gymdimo jokio noro ir mynciu nebuwo apie tai
Po 7 menesiu o dieve tai cia vyras jau gali senai meiluze susirast............labai bijau, kad man nebutu tu plysimu....
QUOTE(mazge123 @ 2010 03 11, 14:59) na jei myles tai supras ir pakentes Visiskai sutinku. Jei mes galim laukt, tai ir jie gali. Mano vyras irgi lauke, gal kokius keleta menesiu, kol pradejau jaustis geriau. Juk kai myli, tai nori kad abiem butu gera, o ne tik |