Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kada galima MYLĖTIS po gimdymo?
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Po gimdymo
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
<STRAZDANELE>
Galima po 6sav. bet jai jums taip norisi ir jau nebegalit tai galit rizikuoti savo tik savo o ne kito sveikata.
xxxaugustexxx
QUOTE(tuzikas83 @ 2009 09 10, 11:52)
man tai CP buvo darytas, gydytoja grieztai neleido myletis 6 sav., pirmiau liepe pas ja apsilankyti po 6 sav., o jau tada bus matyti. manau, kad jau po keliu savaiciu viskas bus galima  biggrin.gif
*

o kodelm idomu tik po 6sav?
man gyd nieko nesake..seip neklausiau bet manau turetu pasakyti jaigu kas
Papildyta:
QUOTE(tuzikas83 @ 2009 09 10, 11:52)
man tai CP buvo darytas, gydytoja grieztai neleido myletis 6 sav., pirmiau liepe pas ja apsilankyti po 6 sav., o jau tada bus matyti. manau, kad jau po keliu savaiciu viskas bus galima  biggrin.gif
*

o kodelm idomu tik po 6sav?
man gyd nieko nesake..seip neklausiau bet manau turetu pasakyti jaigu kas
murklė
Prisileidau lygiai lygiai po mėnesio smile.gif
Kamil:)
As buvau po cp, tai pirma karta pasimylejom po 7 ar 8sav, viskas buvo puiku, jokio diskomforto thumbup.gif
zzitukass
man gydytoja grieztai prisake jokio smileysex.gif 2 menesius ir jokiu vonioj maudymosi ir gi 2 men blink.gif
tomulexx
Nors man buvo cz, taciau mes pasimylejom pirma kart turbut po kokiu 2-3sav ax.gif Ir manau, kad tai priklauso nuo to kaip tu pati jautiesi, ir koks yra noras smile.gif
D.E.V.A
QUOTE(tomulexx @ 2009 10 19, 08:18)
Nors man buvo cz, taciau mes pasimylejom pirma kart turbut po kokiu 2-3sav ax.gif Ir manau, kad tai priklauso nuo to kaip tu pati jautiesi, ir koks yra noras smile.gif
*

Tikrai taip,daktarai vadovaujasi tuo,jog butu tikri del savo zodzio,o mes nuojauta ir noru.Reikia save stebet.Po abieju gimdymu islaukem 2 sav, ir viskas buvo gerai.(nekalbu apie tas kas plyso,kirpo ir t.t)
Kulke
Sugriesijom po 4 sav, kadangi buvau siuta, tai maniau kad begsiu prasyti, jog atardytu truputi. Bet kuo toliau tuo geriau viskas smile.gif
atide1985
QUOTE(zitukas24 @ 2009 10 19, 07:55)
man gydytoja grieztai prisake jokio smileysex.gif 2 menesius ir jokiu vonioj maudymosi ir gi 2 men blink.gif
*

na as tiek nebuciau galejus islaukt blush2.gif

QUOTE(Kulke @ 2009 10 19, 13:49)
Sugriesijom po 4 sav, kadangi buvau siuta, tai maniau kad begsiu prasyti, jog atardytu truputi. Bet kuo toliau tuo geriau viskas  smile.gif
*

man taip pat biggrin.gif
Rutelytia
na mane irgi siuvo is vidaus ir grieztai sake 2mne jokiu santykiu doh.gif bet abejoju ar istversiu,nes jau yra noras blush2.gif wub.gif
Envi
na manau kiek ten laiko bepraeitu, bet pirmiausia reikia vel ginekologui pasirodyti, na o tada jau galima atsiimti uz prarasta laika blush2.gif
afns78
sveiki,kadangi mane ne daug uzsiuvo sedet negalima buvo 3 sav.o mylietis 1 men.pavarkdavau taip kad nenorejau nieko isskirus miego mirksiukas.gif
ingasikas
mane kirpo, tai gydytoja grieztai pasake, jog 6sav. negalima, be to, pritariu anksciau issakytai minciai, kad pries tai reiketu dar ir ginekologui pasirodyt mirksiukas.gif
martinka
as buvau po cp, bet kažkaip ilgai labai kraujavau, apie 7 sav. tai kai baigėsi kraujavimas, tada tik smileysex.gif
iruncia
Man buvo susiuve,tad sake,kad 2men. NEGALIMA,bet mes po 1,5men ax.gif
Ievute02
sveikutes pas mane yra toks klausimelis kada jus prisileidote vyra po gimdimo? blush2.gif
irusikas
mes pirma karta smileysex.gif po 6 sav ir viskas buvo thumbup.gif
Dalija23
QUOTE(irusikas @ 2009 10 29, 18:44)
mes pirma karta  smileysex.gif po 6 sav ir viskas buvo  thumbup.gif
*

Sveikutes ax.gif
Man tai kazkaip baisu su pirmuoju kartu blush2.gif man tai vis neduoda ramybes kokia kontracepcija rinktis. g.gif
zarza
Man gyditoja sake kad galima smileysex.gif po gimdymo praejus pusantro menesio.
zance
Na mes suartejom po 2 menesiu blush2.gif .Nors siaip ir gyd sake,kad nuo 4-8 sav.ne anksciau.Dar priklausoir nuo moters sveikatos koksai gimdymas buvo,ar plyso ar CP smile.gif
DNG
po 2 menesiu. skausmas siaubingas.net nesinori prisimint.manau, del psichologiniu priezasciu.cia vaika pagimdei, toooki dideli, skausmas oi, o cia dar kazkas brukasi vidun lotuliukas.gif
Jurgita_V
O mes su vyru smileysex.gif gal po 5sav, nes ilgiau neiškentėm, taip buvom išsiilgę vienas kito per tas kelias savaitėles... Bet man nebuvo jokio plyšimo ar kirpimo ir kraujavimas buvo tik ka pasibaigęs. Žinoma, l.bijojom, kad ko ten nepakenktumėm, nes pas ginę dar nebuvau apsilankius, bet viskas buvo thumbup.gif Paskui ginė rekomendavo nehormonines ovules (žvakutes) farmatex arba patentex (kažkas panašaus ir nereceptinės) kol dar maitinau savo dukrytę, kad nepakenkčiau jai wub.gif
tuzikas83
Gine 6 sav. uzdraude myletis (6 sav. gimda traukiasi, gyja ir mylintis yra didenes tikimybe pasigauti infekcija), paskui pas ja apsilankiau, dar gavau zvakuciu panaudoti, kad gleivine atsistatytu ir tada jau buvo galima myletis....tai taip gavosi, kad mes po 2 men. vel pradejom lytini gyvenima wub.gif
marytyy
Laba diena busimos ir esamos mamytes nestuke.gif
Noreciau, kad is savo patirties papasakotumete kiek praejo laiko po gimdymo kuomet galejote megautis meiles reikaliukais smileysex.gif Na neturiu jokio supratimo, nezinau ka vyrui atsakyti, jis manes vis klausineja blink.gif
_swaja_
juk pirma reik dar pagimdyt lotuliukas.gif o paskui ziuret kokia situacija bus,kiek busi plysusi,kaip sveikata pacios smile.gif siaip mano gine sake,kad myletis po gimdymo reiktu pradet po dvieju menesiu,bet cia manau kiekvienos reikalas mirksiukas.gif jei jau gali ir nori,tai kodel nepradejus anksciau tongue.gif
Jurgita_V
Kiek atsimenu, tai po gimdymo praėjus 6 savaitėlėm reikia apsilankyti pas ginę ir ji tada pasako ar viskas gerai ten sugiję, ar gimda savo vietoje ir pan. Tačiau mes su vyru neiškentėm tų 6 savaitėlių smileysex.gif blush2.gif Pasimylėjom kažkur po 5 savaičių, kai jau nustojau kraujuoti po gimdymo- t.y. kai gimda jau buvo išsivaliusi blush2.gif Manau, jog kol gimda neišsivalys, nepatartina smileysex.gif , nes gali kokį užkratą pasigauti g.gif
Sakalauskiene
Va va ir man tas rupi..Mus jau 3 sav kaip apgimdziau,esu ir as kazkur skaiciusi,kad minimum 6 sav..Bet jau kaip praeis tos 6 sav ,tikrai pirma pasikonsultuosiu su daktare. biggrin.gif Kad po to nekiltu jokiu problemu.
marytyy
Aciu toms, kurios dalinasi savo patirtimi 4u.gif
musu.zaisliukai
viskas tikrai priklausys nuo to, kaip jausites po gimdymo, as turejau daug vidiniu plysiu ir man neleido net 12 savaiciu tureti santykiu, o beto taip ziauriai viskas skaudejo, kad ir nesinorejo, skausmai praejo gal po kokiu 7 menesiu tik doh.gif
saner
Po poros menesiu:)
Papildyta:
g.gif
Miranda80
Gydytojai pataria po 4-8 sav., bet labai priklauso individualiai nuo moters. Mes su SB turbut po 3 ar 4 men bandem, nes man kazkaip visai nesinorejo biggrin.gif
bujbulis
QUOTE(dange29 @ 2009 11 17, 20:22)
po 2 menesiu. skausmas siaubingas.net nesinori prisimint.manau, del psichologiniu priezasciu.cia vaika pagimdei, toooki dideli, skausmas oi, o cia dar kazkas brukasi vidun lotuliukas.gif
*

aha drinks_cheers.gif
Amaterasu
QUOTE(Ievute02 @ 2009 10 26, 17:06)
sveikutes pas mane yra toks klausimelis kada jus prisileidote vyra po gimdimo? blush2.gif
*

Po pirmo gimdymo - po 13 dienu (buvo siuvimu), po antro gimdymo - po 10 dienu. mirksiukas.gif
Bet rekomenduojama 4 -6 savaites palaukti.
*Selma*
Po mėnesio labai skausmingai suartėjom doh.gif
rasike1982
o mes igyvenom 3savaiteles be smileysex.gif:... as jau anksciau vyro norejau, bet jis liepe palaukti... siaip gimdymas buvo naturalus, be jokiu komplikaciju ir po jo lb gerai jauciausi...
o po pirmo gimdymo islaukem beveik 4savaites....
labo
QUOTE(pykstu @ 2009 11 30, 11:23)
Po pirmo gimdymo - po 13 dienu (buvo siuvimu), po antro gimdymo - po 10 dienu. mirksiukas.gif Bet rekomenduojama 4 -6 savaites palaukti.
*

blink.gif wow kaip greitai!
dita7
Mes pradejom myletis tik po beveik triju men, nes man buvo kirpimas, ir tai tas pirmas kartas buvo skausmingas, paskui jau viskas geriau. manau cia kiekvienai individualiai.
J01
pas mus jau praejo 2 men. po gimdymo, bet iki siol negaliu prisileisti vyro, nes buvo daug plysimu ir laaabai bijau skausmo unsure.gif
Lelytes
Mes uz 5 savaiciu neistverem, labai bijojau,bet buvo thumbup.gif Jokiu pasikeitimu,lyg negimdzius smile.gif
tina82
aš labai bijau blush2.gif mane kirpo ir bijau, kad skaudės kaip pirmą kartą blush2.gif
o pagimdziau beveik prieš dvi savaites g.gif
luckyme
noriu jau gera savaite,nors po gimdymo tik 14dienu praejo blush2.gif bet lauksiu apziuros pas gydytoja,kad ramiau butu rolleyes.gif
super_wife
Po gimdymo galima suarteti tada,kai baigesi kraujavimas ir be ginekologes leidimo ir apziuros.Aisku,jeigu tik noras yra bigsmile.gif
As po 6sav. prisileidau vyra,nes jau pati neislaikiau,nors mazinosi,sake,reikia palaukti lotuliukas.gif doh.gif kur tau,kai 4men neturi sexo blush2.gif po to apziurejo net du ginekologai,pasake,kad viskas super duper thumbup.gif
Schiaurinė
QUOTE(pykstu @ 2009 11 30, 10:23)
Po pirmo gimdymo - po 13 dienu (buvo siuvimu), po antro gimdymo - po 10 dienu. mirksiukas.gif
Bet rekomenduojama 4 -6 savaites palaukti.
*

oho kaip greitai ax.gif
as 14 dienu prisesti negalejau (kirpta buvau)
marytyy
Siandien lygiai menuo musu dukrytei, tai ta proga nakti su vyru smileysex.gif pirma karta po gimdymo smile.gif Buvo laabai gera thumbup.gif Truputi is pradziu skaudejo, bet praejo ir megavausi nuostabia naktim smile.gif Nors irgi nemazai plysusi buvau verysad.gif Manau labai svarbu tinkamai pasiruosti ir atsipalaiduoti...
Juditab
vyra prisileidau beveik 8savaites po gimdymo, labai bijojau, kad vel skaudes, nes buvau kirpta... na ka, skaudejo ir dar kaip, atrode, kad siules vel plys nors vyras buvo labai atsargus... verysad.gif pirmus 3kartus toks pat skausmas, jau buvau pradejus bijot, kad dar ilgai taip skaudes, nors mintyse didelis noras, bet buvo baime, kad ir kitakart skaudes... sad.gif na bet kaip sakoma 4kartas garantuoja thumbup.gif
++++
Kadangi viskas buvo gerai, tai po 4.5 savaites, as labai norejau, vyras dar bijojo, bet buvo viskas thumbup.gif
Aleksis
man tai po gymdimo jokio noro ir mynciu nebuwo apie tai tongue.gif o wyras sulaukti negalejo lotuliukas.gif
Veneraa
Po 7 menesiu o dieve tai cia vyras jau gali senai meiluze susirast............labai bijau, kad man nebutu tu plysimu....
mazge123
QUOTE(Veneraa @ 2010 03 11, 14:19)
Po 7 menesiu o dieve tai cia vyras jau gali senai meiluze susirast............labai bijau, kad man nebutu tu plysimu....
*

na jei myles tai supras ir pakentes smile.gif o juk galima ir pasiglamoneti ir seip pazaisti... smile.gif tik nepagalvokit nieko blogo blush2.gif
IwonaBogd
QUOTE(mazge123 @ 2010 03 11, 14:59)
na jei myles tai supras ir pakentes  smile.gif  o juk galima ir pasiglamoneti ir seip pazaisti...  smile.gif  tik nepagalvokit nieko blogo  blush2.gif
*

Visiskai sutinku. Jei mes galim laukt, tai ir jie gali. Mano vyras irgi lauke, gal kokius keleta menesiu, kol pradejau jaustis geriau. Juk kai myli, tai nori kad abiem butu gera, o ne tik smileysex.gif . Vistiek viskas priklauso nuo savijautos po gimdymo. Neskauda tai pirmyn, o jei viskas skauda, tai pati nenoresi nieko schmoll.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.