Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kada galima MYLĖTIS po gimdymo?
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Po gimdymo
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Nivea
O man tai kaip tyčia - ir pati norėčiau ir vyras, be abejo, pasiilgo smileysex.gif , bet vis išskyros kankina. O dar žvakučių prirašė, tai tas 6 sav (kaip gydytoja liepė) tikrai teks išlaukt - kad tik nedingtų noras per tą laiką biggrin.gif
Elita
Noras aplankė anksčiau nei tikėjausi, gal todėl, kad gimdymas buvo lengvas ir "greit pasveikau", bet...
Iškankinau vyrą iki šešių savaičių. lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Labai jau saldu buvo žiūrėti ir prisiminti kaip vyro akys vėl ima žibėti. tongue.gif
laura x
manau,kiekvienai tas laikas ateina skirtingai. svarbiausia myletis tada,kai pati to nori,o ne vien del to ,kad vyras nori mirksiukas.gif dauguma moteru pradeda mazdaug po 8sav,kai nustoja teplioti. po pirmo gimdymo man noras atsirado mazdaug 6sav po gimd,po antro-tik po geru dvieju menesiu.
Neringučia 777
o mano maziukei tuoj 4 menesiukai ,o noro kaip ner taip ner blush2.gif ,pradzioj tai buvo baisi baime "ar viskas ten savo vietose",o dabar tai miegas man visu svarbiausia pasidare verysad.gif
kiri111
As pirma karta po gimdymo pasimylejau po 6savaiciu. Gimdymo metu neplysau, nekirpo tai jokio diskomforto ar skausmo nejutau, viskas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Noras smileysex.gif visa laika buvo, yra ir tikiuosi nepraeis.
kregzde
QUOTE(Ingushka @ 2006 05 16, 15:27)
O man tai kaip tyčia - ir pati norėčiau ir vyras, be abejo, pasiilgo  smileysex.gif  , bet vis išskyros kankina. O dar žvakučių prirašė, tai tas 6 sav (kaip gydytoja liepė) tikrai teks išlaukt - kad tik nedingtų noras per tą laiką  biggrin.gif
*

Nedings, o tik sustiprės tas noras bigsmile.gif
Bretane
O man vis dar nėra noro verysad.gif
žvarba
QUOTE(kiri111 @ 2006 05 17, 21:23)
As pirma karta po gimdymo pasimylejau po 6savaiciu. Gimdymo metu neplysau, nekirpo tai jokio diskomforto ar skausmo nejutau, viskas thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
Noras smileysex.gif visa laika buvo, yra ir tikiuosi nepraeis.
*

O mes- po 4 sav. Žinau, kad ankstokai, bet nebeiškentėm wub.gif Tikiuosi daktarė manęs labai nebars unsure.gif
Tiesa, pirmą kart atrodė, kad ir vėl esu mergaitė, antrą syk jau daug geriau, tikiuosi kad kuo toliau tuo viskas gerės blush2.gif
g00te
bigsmile.gif mane tas "Kada galima prisileist prie saves vyra ?" labai prajuokino....
kazhkaip...
džiaugsmelis
as tai bijau, kaip cielka kokia ax.gif . nes pas mane ir susiuvimai kazkokie sudetingesni buvo ir is vidau kazkas lygtai. taip kad kol gydytoja neduos zalios sviesos tol vaginalinio tikrai nebus
Jingute
QUOTE(Luana @ 2006 03 14, 13:35)
Mes su vyru tik pazaisdavom meile gal pora savaiciu po gimdymo, o istikruju pasimylejom po 6 savaiciu. mano vyras buvo labai supratingas, atsargus, nes zinojo kad man gali skaudet, su manim elgesi labai svelniai ir saugojo mane. dar ir dabar mylimes atsargiai ir jokiu lubrikantu nereikia.
*

O sakyk ar ta aistra kuri buvo prieš pastojant vis tokia pati?Va mums su vyru kazkaip neiseina normaliai pasimylėti.Pas mane to noro užtektini, bet va pas ji kazkas netaip...Jis ir pats nerimauja, kodel negrizta naturalus noras.
Lurdesita
mes jau antrą savaitę mylėjomės ne vaginaliniu būdu, labai jau aš norėjau, o vyras nesugebėjo atsispirti 4u.gif, o normliai tai kažkur po keturių savaičių kai iškrito siūlės, beje vyras pats patikrino, ar nemeluoju g.gif, saugojomės prezervatyvų pagalba, na o po ū savaičių nuėjau pas gydytoją ir gavau palaiminimą tęsti normalų gyvenimą ir planuoti sekantį leliuką, beje išgirdęs, kad žadam po šešių septynių mėnesių pradėti naują leliuką, taip subtiliai užsiminė, kad gal visai nereikia jokių priemonių, kad kai kurioms šeimoms taip būna lotuliukas.gif, ne sakau gydytojau, mums tai netinka, reikėjo matyt jo išraišką, maniau numirsiu iš juoko lotuliukas.gif
Jingute
QUOTE(lad @ 2006 05 31, 19:12)
mes jau antrą savaitę mylėjomės ne vaginaliniu būdu, labai jau aš norėjau, o vyras nesugebėjo atsispirti 4u.gif, o normliai tai kažkur po keturių savaičių kai iškrito siūlės, beje vyras pats patikrino, ar nemeluoju g.gif, saugojomės prezervatyvų pagalba, na o po ū savaičių nuėjau pas gydytoją ir gavau palaiminimą tęsti normalų gyvenimą ir planuoti sekantį leliuką, beje išgirdęs, kad žadam po šešių septynių mėnesių pradėti naują leliuką, taip subtiliai užsiminė, kad gal visai nereikia jokių priemonių, kad kai kurioms šeimoms taip būna lotuliukas.gif, ne sakau gydytojau, mums tai netinka, reikėjo matyt jo išraišką, maniau numirsiu iš juoko  lotuliukas.gif
*

Na o sakyk ar tas jausmas besimylint vis toks pats koki jautei budama nescia ar pries pastojant? wub.gif
Mano noras tai vis toks pat normalus thumbup.gif , bet va mano vyras kazko nelabai nori prieemanes prieit verysad.gif .Jis labai isijautes i tevystes role.Pats labai pergyvena ir nesupranta kodel dar nenori su manim santykiaut.Kaip manai kame cia priezastis ir kada viskas atsistos i savo vezes kaip anksciau?
grazinagabijanerija
g.gif jau praejo trys savaites po gimdymo,labai noriu pasimyleti.kaip sakot ar galima?nebuvau nei plysusi,nei siuta!
Limcamca
Niu visada rekomenduoja po 6 savaiciu. Bet praktikoje, aisku kas labai nori ir anksciau pradeda.
soske
mum sake kad po 5 sav jau galima smile.gif
ale tik 2 ishlaukem..
laiminga_mamyte
Cha,praejus trims savaitems noris... biggrin.gif

As gryzus namo po ceario(savaite gulejau ligoninej)jau norejau lipt ant vyro kaip hormonai sukile.. Ir dabar vos laikausi. Sake gyd.kad sesias savaites tikrai negalima,nes valos gimda,tai mumi liko ne tiek ir daug dar atsikankint,beveik tiek pat jau islaukem.Ziuresim ka gyd.pasakys po apziuros.
chriss
Mes su vyru tai kazkur tik 5 savaites islaukem.Ir taip jau nemazai sakyciau.O norejosi tai ziauriai smileysex.gif tongue.gif
Melisiukas
Mes iškentėjome apie mėnesį turbūt. Bet kai atėjau pasitikrinti pas ginekologą po 6 sav, tai ramiausiai paklausė, ar jau gyvename su vyru. vadinasi galima, jei norisi ir neskauda (nors man iki šiol būna kažkas lyg kažkur skauda, nu bet kai norisi, tai niekas nesvarbu..........) biggrin.gif
grazinagabijanerija
niu tada as nieko nebelauksiu! bigsmile.gif
ingridukas
Medikai pataria po 5-6sav.Manau sis reikalas individualus,jei norisi,ir gali ir neskauda tai kodel gi ir anksciau nepradejus.Mes pirma karta pasimylejom kaskur po 2menesiu,nes as labai kraujavau,o myletis irgi ziauriai norejau,bet negalejau blush2.gif
nau.emil
mes su vyru pirma karta pasimylejom tik po 1.5 men.poto vel pradejau kraujuoti (nestuprei tepe).tik po menesio visiskai sugijau (buvau siuta). pandem ir dabar bet kazkaip sunkei gaunasi. daktare sake reikia mankstinti biggrin.gif
Svetolanka
o aš dariau taip, kaip parašyta lit-roje, ir gydytojas sakė -> nesimylėti tol, kol tepi, nors ir labai norėjosi smileysex.gif už tat buvau tikra, kad su manim viskas tvarkoj..., ir kad kraujuot pradėjau ne dėl to, kad pasimylėjau..., o dėl to, kad mėnkės iš karto prasidėjo blink.gif
sleeta
man tai kazkaip idomiai...po pirmo cezario pasimylejom su vyru gal tik po kokiu 2,5 menesio,ir tai klykiau labiau nei "pirmaji karta"
dabar po antro cezario vel tas pats,pabandem myletis tai pasijauciau kaip niolikine mergicka biggrin.gif blemba jau sakau vapse mane tioj uzsius visai lotuliukas.gif
Svetolanka
QUOTE(sleeta @ 2006 08 25, 10:13)
man tai kazkaip idomiai...po pirmo cezario pasimylejom su vyru gal tik po kokiu 2,5 menesio,ir tai klykiau labiau nei "pirmaji karta"
dabar po antro cezario vel tas pats,pabandem myletis tai pasijauciau kaip niolikine mergicka biggrin.gif blemba jau sakau vapse mane tioj uzsius visai lotuliukas.gif
*

galvojau, kad tik man čia taip blush2.gif įdomu..., čia tik po cesario taip? ar it natūraliai gimdant paskui tokie pojūčiai g.gif
DaRiJuSa
QUOTE(Svetolanka @ 2006 08 25, 14:18)
galvojau, kad tik man čia taip blush2.gif  įdomu..., čia tik po cesario taip? ar it natūraliai gimdant paskui tokie pojūčiai g.gif
*

Nea,ne tik po cezario schmoll.gif paprasčiausiai labai išsausėję ten...tai reikia naudot lubrikantą kokį...aš turiu AQUAgel...tai thumbup.gif
Svetolanka
QUOTE(DaRiSa @ 2006 08 25, 15:31)
Nea,ne tik po cezario schmoll.gif paprasčiausiai labai išsausėję ten...tai reikia naudot lubrikantą kokį...aš turiu AQUAgel...tai thumbup.gif
*

niu..., man jau viskas susitvarkė irnesakyk.gif, bet ateičiai... žinosiu... labai AČIŪ aciuks.gif
giedruthele
šiaip rekomenduoja po šešių savaičių, valos gimda, ir galima pasigauti bakterijų ar uždegimą, bet mes ir tiek neišlaukėm blush2.gif man darė cezarį, bet jokių sausumų nebuvo, viskas labai gerai, gal nuo didelio norėjimo biggrin.gif
Sypsne
hmm o idomu kada galima kai buvau siusiuta ir placentos atidalijimo operacija daryta??nebegaliu kaip noriu biggrin.gif
Svetolanka
QUOTE(Sypsne @ 2006 08 25, 20:50)
hmm o idomu kada galima kai buvau siusiuta ir placentos atidalijimo operacija daryta??nebegaliu kaip noriu biggrin.gif
*

gėriau pasitark su savo ginekologe..., nes čia gero patarymo tau nieks negalės duot, bent jau aš taip manau mirksiukas.gif
giedruthele
QUOTE(Svetolanka @ 2006 08 26, 13:08)
gėriau pasitark su savo ginekologe..., nes čia gero patarymo tau nieks negalės duot, bent jau aš taip manau mirksiukas.gif
*

aš ir taip manau, nes kiekvienai yra skirtingai, o tave prižiūrinti gudytoja žino geriausiai. ištikrųjų vertėtų išlaukti visą laiką, kiek pataria (nors pati ne visą išlaukiau blush2.gif ), kad paskui nebūtų ką kaltinti, jei kas blogai nutiks 4u.gif
Svetolanka
QUOTE(giedruthele @ 2006 08 26, 13:58)
aš ir taip manau, nes kiekvienai yra skirtingai, o tave prižiūrinti gudytoja žino geriausiai.  ištikrųjų vertėtų išlaukti visą laiką, kiek pataria (nors pati ne visą išlaukiau  blush2.gif ), kad paskui nebūtų ką kaltinti, jei kas blogai nutiks  4u.gif
*

bent jau teisingai mąstai good.gif o čia jau pusė darbo mirksiukas.gif
giedruthele
QUOTE(Svetolanka @ 2006 08 26, 14:48)
bent jau teisingai mąstai good.gif o čia jau pusė darbo mirksiukas.gif
*

uždraustas vaisius saldus mirksiukas.gif
soske
mes po cezario, po 2 sav pradejom wub.gif
lora++
na mes tai pradejom po 4 dienu rolleyes.gif , ir nieko, as kai pagimdziau net nejauciau kad kas nors butu buve thumbup.gif
Eclair
aha...istverti 6savaiciu termina tikrai nelengva doh.gif .Mes jo ir neistverem po 3 savaiciu jau nesusilaikem! 4u.gif
Saules Mama
as iskankinau vyra net 10 sav. kazkaip bijojau, na ir kaip sakant daktares palaiminimo laukiau. ir gerai padariau kad kentejau, nes kai po gimdymo apsilankiau daktare zvakuciu israse blush2.gif na ir galiu pasakyti nors nebuvau nei plysus, nei siuta, nei kirpta be lubrikanto mes niekaip neapsieinam. nezinau ko taip vis sausoka ten. na o pirmas kartas po gimdymo buvo gan skausmingas. gal nereikejo taip ilgai laukti? buv ir noras ir salygu yra, nezina mano seksualinis apetitas siek tiek sumazejes.... verysad.gif
gal kartas nuovargis? patarkit kaip pagyvinti seksualini gyvenima?
minrimi
Mes islaukem 2sav blush-anim-cl.gif ..Nors ir buvau siuta...Kai po 6sav nuejau pasitikrinti pas gyd tai lyg niekur nieko paklause ar jau santykiaujm!Sakiau teisybe doh.gif
** Svaja**
QUOTE(lora++ @ 2006 08 28, 16:49)
na mes tai pradejom po 4 dienu rolleyes.gif , ir nieko, as kai pagimdziau net nejauciau kad kas nors butu buve thumbup.gif
*

blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif
mergelytė
mes išlaukem mėnesį, nes buvo nemažai siūta ax.gif. bet manau jei nori ir nejauti jokių skausmų, tai jau ir galima biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Saules Mama @ 2006 09 01, 20:39)
as iskankinau vyra net 10 sav. kazkaip bijojau, na ir kaip sakant daktares palaiminimo laukiau. ir gerai padariau kad kentejau, nes kai po gimdymo apsilankiau daktare zvakuciu israse  blush2.gif  na ir  galiu pasakyti nors nebuvau nei plysus, nei siuta, nei kirpta be lubrikanto mes niekaip neapsieinam. nezinau ko taip vis sausoka ten. na o pirmas kartas po gimdymo buvo gan skausmingas. gal nereikejo taip ilgai laukti? buv ir noras ir salygu yra, nezina mano seksualinis apetitas siek tiek sumazejes....  verysad.gif
gal kartas nuovargis? patarkit kaip pagyvinti seksualini gyvenima?
*

na man irgi buvo sausoka pirma karta(po gimdymo), bet mums padeda iggos glamonės. blush2.gif
oriste
as tai siaubingai norejau jau po 2 savaiciu nors kirpta ir siuta buvau.Mes ir siaip visa nestumo laika mylejomes kada tik norejome,keliom dienom iki gimdymo paskutinis buvo,o padarem ta reikaliuka po gimdymo 3 sav praejus.Sake laabai jau ten siaura buvo,o man nieko neskaudejo,kaip cia mergaites raso...o as kazkaip tokia fantazija turejau,kad TEN bus kaip kibiras po gimdymo,kaip apsidziaugiau kai pasake jog siaura..... biggrin.gif tongue.gif bigsmile.gif lotuliukas.gif
birstep
O mums jau 4 savaites praejo, bet as nessiryztu, nors vyras tai jau sienom lipa...paziurejau, dar du siules mazgeliai yra, tai kazkaip ir baisu, be to, labai bijau skausmo...pas gydytoja dar nebuvau, bet myletis kazkaip ir noro nera...tik del vyro gaila blink.gif bet cia kaip paskaiciau, kaip greitai pradeda moterys po gimdymo, sakau, gal ir man vyra nudziugint??? g.gif
juratiki
QUOTE(lora++ @ 2006 08 28, 13:49)
*

blink.gif o tai net nekraujavai? blink.gif
eros
Mes mylejomes po 5 sav., bet malonuma patyriau jau suejus kokiai 2,5 - 3 men., nes anksciau skaudejo nemaloniai...
estrelyjaa
QUOTE(Svetolanka @ 2006 08 25, 15:18)
galvojau, kad tik man čia taip blush2.gif  įdomu..., čia tik po cesario taip? ar it natūraliai gimdant paskui tokie pojūčiai g.gif
*

jau po gimdymo praejo beveik 1.5men,bet as myletis visai nenoriu,manes net nebetraukia mano vyras verysad.gif
vadulka
Sveikutes,
na man jau 8 savaites praejo, dar biski teplioju, o gal ten visai netepliojimas g.gif gal seip iskyros.. g.gif ir jau noreciau kaip ir.. bet galvojau reikia pirma pas savo ginekologe apsilankyti. bet ziuriu cia dauguma be daktaru palaiminimo jau pradejo smile.gif gal ir mum bandyt? ax.gif
būk rami
Mes tai islaukem 6 savaites. Tiksliau vyras lauke, o man buvo dzin, visai noro nebuvo. Pirma karta neskaudejo, bet nebuvo labai malonu: sausoka ir tempe. Uztat po to prasidejo smileysex.gif Dar geriau nei iki gimdymo ax.gif
silvuks
mano vyras ilgai kankinosi blink.gif gal 2men. Mano organizmas labai jautrus ir man ilgai skaudejo ,o pirmas kartas nebuvo malonus ir potraukio nebuvo unsure.gif
giedruthele
QUOTE(silvuks @ 2006 09 16, 20:10)
mano vyras ilgai kankinosi blink.gif gal 2men. Mano organizmas labai jautrus ir man ilgai skaudejo ,o pirmas kartas nebuvo malonus ir potraukio nebuvo unsure.gif
*

daugumai potraukio nebūna, nes maitinam, nesergam mėnesinėm ir nesigamina hormonai, tokios mes jau moterys, nors aš tai norėjau http://www.cosgan.de/images/midi/liebe/s024.gif kantrybės belaukiant, ka greičiau ateitų tas noras http://www.cosgan.de/images/midi/liebe/u015.gif
fashion
O mums jau 2 savaites po gimdymo praejo. Ir noras tikrai yra, ypac kai vyras prisiliecia, tai atrodo kaip pantera pulsiu smile.gif Bet kazkaip galvoju gal nors 3 savaiteles islaukti.. Bet cia pasiziuriu kad visos tu 6 savaiciu neislaukia. Nors gyd, pas kuri gimdziau, sake, kad man nereikes laukti 6, galima ir greiciau. Bliambuska, gal jau si vakara? ax.gif o ir vyras jau patines vaiksto doh.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.