O man tai kaip tyčia - ir pati norėčiau ir vyras, be abejo, pasiilgo
Noras aplankė anksčiau nei tikėjausi, gal todėl, kad gimdymas buvo lengvas ir "greit pasveikau", bet...
Iškankinau vyrą iki šešių savaičių. Labai jau saldu buvo žiūrėti ir prisiminti kaip vyro akys vėl ima žibėti.
manau,kiekvienai tas laikas ateina skirtingai. svarbiausia myletis tada,kai pati to nori,o ne vien del to ,kad vyras nori
o mano maziukei tuoj 4 menesiukai ,o noro kaip ner taip ner
As pirma karta po gimdymo pasimylejau po 6savaiciu. Gimdymo metu neplysau, nekirpo tai jokio diskomforto ar skausmo nejutau, viskas
Noras
O man vis dar nėra noro
QUOTE(kiri111 @ 2006 05 17, 21:23) As pirma karta po gimdymo pasimylejau po 6savaiciu. Gimdymo metu neplysau, nekirpo tai jokio diskomforto ar skausmo nejutau, viskas Noras O mes- po 4 sav. Žinau, kad ankstokai, bet nebeiškentėm Tiesa, pirmą kart atrodė, kad ir vėl esu mergaitė, antrą syk jau daug geriau, tikiuosi kad kuo toliau tuo viskas gerės kazhkaip...
as tai bijau, kaip cielka kokia
QUOTE(Luana @ 2006 03 14, 13:35) Mes su vyru tik pazaisdavom meile gal pora savaiciu po gimdymo, o istikruju pasimylejom po 6 savaiciu. mano vyras buvo labai supratingas, atsargus, nes zinojo kad man gali skaudet, su manim elgesi labai svelniai ir saugojo mane. dar ir dabar mylimes atsargiai ir jokiu lubrikantu nereikia. O sakyk ar ta aistra kuri buvo prieš pastojant vis tokia pati?Va mums su vyru kazkaip neiseina normaliai pasimylėti.Pas mane to noro užtektini, bet va pas ji kazkas netaip...Jis ir pats nerimauja, kodel negrizta naturalus noras.
mes jau antrą savaitę mylėjomės ne vaginaliniu būdu, labai jau aš norėjau, o vyras nesugebėjo atsispirti
QUOTE(lad @ 2006 05 31, 19:12) mes jau antrą savaitę mylėjomės ne vaginaliniu būdu, labai jau aš norėjau, o vyras nesugebėjo atsispirti Na o sakyk ar tas jausmas besimylint vis toks pats koki jautei budama nescia ar pries pastojant? Mano noras tai vis toks pat normalus
Niu visada rekomenduoja po 6 savaiciu. Bet praktikoje, aisku kas labai nori ir anksciau pradeda.
mum sake kad po 5 sav jau galima
ale tik 2 ishlaukem..
Cha,praejus trims savaitems noris...
As gryzus namo po ceario(savaite gulejau ligoninej)jau norejau lipt ant vyro kaip hormonai sukile.. Ir dabar vos laikausi. Sake gyd.kad sesias savaites tikrai negalima,nes valos gimda,tai mumi liko ne tiek ir daug dar atsikankint,beveik tiek pat jau islaukem.Ziuresim ka gyd.pasakys po apziuros.
Mes su vyru tai kazkur tik 5 savaites islaukem.Ir taip jau nemazai sakyciau.O norejosi tai ziauriai
Mes iškentėjome apie mėnesį turbūt. Bet kai atėjau pasitikrinti pas ginekologą po 6 sav, tai ramiausiai paklausė, ar jau gyvename su vyru. vadinasi galima, jei norisi ir neskauda (nors man iki šiol būna kažkas lyg kažkur skauda, nu bet kai norisi, tai niekas nesvarbu..........)
niu tada as nieko nebelauksiu!
Medikai pataria po 5-6sav.Manau sis reikalas individualus,jei norisi,ir gali ir neskauda tai kodel gi ir anksciau nepradejus.Mes pirma karta pasimylejom kaskur po 2menesiu,nes as labai kraujavau,o myletis irgi ziauriai norejau,bet negalejau
mes su vyru pirma karta pasimylejom tik po 1.5 men.poto vel pradejau kraujuoti (nestuprei tepe).tik po menesio visiskai sugijau (buvau siuta). pandem ir dabar bet kazkaip sunkei gaunasi. daktare sake reikia mankstinti
o aš dariau taip, kaip parašyta lit-roje, ir gydytojas sakė -> nesimylėti tol, kol tepi, nors ir labai norėjosi
man tai kazkaip idomiai...po pirmo cezario pasimylejom su vyru gal tik po kokiu 2,5 menesio,ir tai klykiau labiau nei "pirmaji karta"
dabar po antro cezario vel tas pats,pabandem myletis tai pasijauciau kaip niolikine mergicka QUOTE(sleeta @ 2006 08 25, 10:13) man tai kazkaip idomiai...po pirmo cezario pasimylejom su vyru gal tik po kokiu 2,5 menesio,ir tai klykiau labiau nei "pirmaji karta" dabar po antro cezario vel tas pats,pabandem myletis tai pasijauciau kaip niolikine mergicka galvojau, kad tik man čia taip
šiaip rekomenduoja po šešių savaičių, valos gimda, ir galima pasigauti bakterijų ar uždegimą, bet mes ir tiek neišlaukėm
hmm o idomu kada galima kai buvau siusiuta ir placentos atidalijimo operacija daryta??nebegaliu kaip noriu
QUOTE(Svetolanka @ 2006 08 26, 13:08) gėriau pasitark su savo ginekologe..., nes čia gero patarymo tau nieks negalės duot, bent jau aš taip manau aš ir taip manau, nes kiekvienai yra skirtingai, o tave prižiūrinti gudytoja žino geriausiai. ištikrųjų vertėtų išlaukti visą laiką, kiek pataria (nors pati ne visą išlaukiau QUOTE(giedruthele @ 2006 08 26, 13:58) aš ir taip manau, nes kiekvienai yra skirtingai, o tave prižiūrinti gudytoja žino geriausiai. ištikrųjų vertėtų išlaukti visą laiką, kiek pataria (nors pati ne visą išlaukiau bent jau teisingai mąstai
mes po cezario, po 2 sav pradejom
na mes tai pradejom po 4 dienu
aha...istverti 6savaiciu termina tikrai nelengva
as iskankinau vyra net 10 sav. kazkaip bijojau, na ir kaip sakant daktares palaiminimo laukiau. ir gerai padariau kad kentejau, nes kai po gimdymo apsilankiau daktare zvakuciu israse
gal kartas nuovargis? patarkit kaip pagyvinti seksualini gyvenima?
Mes islaukem 2sav
mes išlaukem mėnesį, nes buvo nemažai siūta
Papildyta: QUOTE(Saules Mama @ 2006 09 01, 20:39) as iskankinau vyra net 10 sav. kazkaip bijojau, na ir kaip sakant daktares palaiminimo laukiau. ir gerai padariau kad kentejau, nes kai po gimdymo apsilankiau daktare zvakuciu israse gal kartas nuovargis? patarkit kaip pagyvinti seksualini gyvenima? na man irgi buvo sausoka pirma karta(po gimdymo), bet mums padeda iggos glamonės.
as tai siaubingai norejau jau po 2 savaiciu nors kirpta ir siuta buvau.Mes ir siaip visa nestumo laika mylejomes kada tik norejome,keliom dienom iki gimdymo paskutinis buvo,o padarem ta reikaliuka po gimdymo 3 sav praejus.Sake laabai jau ten siaura buvo,o man nieko neskaudejo,kaip cia mergaites raso...o as kazkaip tokia fantazija turejau,kad TEN bus kaip kibiras po gimdymo,kaip apsidziaugiau kai pasake jog siaura.....
O mums jau 4 savaites praejo, bet as nessiryztu, nors vyras tai jau sienom lipa...paziurejau, dar du siules mazgeliai yra, tai kazkaip ir baisu, be to, labai bijau skausmo...pas gydytoja dar nebuvau, bet myletis kazkaip ir noro nera...tik del vyro gaila
Mes mylejomes po 5 sav., bet malonuma patyriau jau suejus kokiai 2,5 - 3 men., nes anksciau skaudejo nemaloniai...
Sveikutes,
na man jau 8 savaites praejo, dar biski teplioju, o gal ten visai netepliojimas
Mes tai islaukem 6 savaites. Tiksliau vyras lauke, o man buvo dzin, visai noro nebuvo. Pirma karta neskaudejo, bet nebuvo labai malonu: sausoka ir tempe. Uztat po to prasidejo
mano vyras ilgai kankinosi
QUOTE(silvuks @ 2006 09 16, 20:10) mano vyras ilgai kankinosi daugumai potraukio nebūna, nes maitinam, nesergam mėnesinėm ir nesigamina hormonai, tokios mes jau moterys, nors aš tai norėjau http://www.cosgan.de/images/midi/liebe/s024.gif kantrybės belaukiant, ka greičiau ateitų tas noras http://www.cosgan.de/images/midi/liebe/u015.gif
O mums jau 2 savaites po gimdymo praejo. Ir noras tikrai yra, ypac kai vyras prisiliecia, tai atrodo kaip pantera pulsiu
|