Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kada galima MYLĖTIS po gimdymo?
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Po gimdymo
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
ligiukss
Tiek pirmą kart , tiek dabar pasimylėjom po mėnesio blush2.gif
pasakore
Jei viskas gerai praejo, be komplikaciju, tai po 6 sav galima, ne anksciau del infekcijos galimybes.. rolleyes.gif
Morfija
QUOTE(pasakore @ 2011 02 01, 20:04)
Jei viskas gerai praejo, be komplikaciju, tai po 6 sav galima, ne anksciau del infekcijos galimybes..  rolleyes.gif
*

drinks_cheers.gif Lygiai tiek ir ištempėm su vyru wink.gif Kai jau gavom leidimą, tai iškart prie malonių dalykų puolėm lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Zivukas.d
QUOTE(Morfija @ 2011 02 02, 11:43)
drinks_cheers.gif Lygiai tiek ir ištempėm su vyru wink.gif Kai jau gavom leidimą, tai iškart prie malonių dalykų puolėm  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
*

drinks_cheers.gif
ir mes turbut tik kokias 6 savaites susilaikem
*smilgele*
buvo praeje beveik 6 sav po gimdymo kai pradejom isdykauti ax.gif
zhulikele
mes istempem iki 2men...
jancikas
cia nuo kiekvienos asmeniskai priklauso, turbut konkrecios datos nera. Kada kraujavimas nustojo, tada biggrin.gif
sigullka
bigsmile.gif AŠ tai sakiau eisu pas gydytroją liepos pradžioj, lai apžiūri, kaip sakant leidimą duoda smileysex.gif nu tada pirmyn... thumbup.gif
ruzava
aš palaukiau 2 mėnesius, gavau gydytojos palaiminimą tam. pirmų pora kartų tai buvo nemalonu, tempimo jausmas, netgi kraujo truputėlį pasirodė (nors tikrai atsargiai viską darėm). bet su laiku viskas praėjo smile.gif

Basic
Daktare pasake tik po 2 mėnesiu.
Lotyna
Po abieju komplikuotu gimdymu menesi negalejau net atsisest, kur jau cia apie meiles kalbet smile.gif
Pirmi kartai buvo kazkur po 3 menesiu ... Bet tikrai jokio malonumo nesuteike .. Po pirmo gimdymo tik praejus metams vel galejau normaliai atsipalaiduot, kai jau nejauciau tempimo ... Po antro gimdymo praeje 6 men. siuo metu, tai dar malonumo jokio mylintis ax.gif
Morfija
QUOTE(jancikas @ 2011 06 15, 00:02)
cia nuo kiekvienos asmeniskai priklauso, turbut konkrecios datos nera. Kada kraujavimas nustojo, tada  biggrin.gif
*

QUOTE(sigullka @ 2011 06 17, 12:43)
bigsmile.gif AŠ tai sakiau eisu pas gydytroją liepos pradžioj, lai apžiūri, kaip sakant leidimą duoda smileysex.gif nu tada pirmyn... thumbup.gif
*

na čia teisybė tikra drinks_cheers.gif va po pirmo gimdymo kaip ir rašiau gavom gydytojos leidimą ir 6sav pakako smile.gif

O šįkart, labai ilgai kraujavo doh.gif Tai taip sakant nelabai ir gali žmogus, kad ir kaip norėtum biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif lotuliukas.gif
Viktė.
Noras tai pagaliau atsirado, ale kai pagalvoju, tai baisu pasidaro. Nu laukiu vizito pas gine, palaiminimo, taip sakant. Bet kai pagalvoju, kad vel ten kazkas bus, tai jeeezau jeeezau. unsure.gif lotuliukas.gif
galadrielee
o man darė CP ir išlaukėm lygiai 1 mėnesį nuo jo. Kraujavimas buvo pasibaigęs, per "tą galą" jokia veikla nevyko, tai ir nebijojome. Ir viskas buvo gerai.
Keiti
Per pirmą gimdymą plyšau, tai mylėjomės praėjus 6 sav., kai viskas sugijo. Antras gimdymas praėjo be plyšimų, jaučiausi gerai, mylėjomės jau po 4 sav.
Ruby Tuesday
QUOTE(Viktė. @ 2011 06 25, 13:13)
Noras tai pagaliau atsirado, ale kai pagalvoju, tai baisu pasidaro. Nu laukiu vizito pas gine, palaiminimo, taip sakant. Bet kai pagalvoju, kad vel ten kazkas bus, tai jeeezau jeeezau.  unsure.gif  lotuliukas.gif
*

As irgi bijojau, nes man viena siule iki dabar jautri islikusi. Pirma karta bandem po pusantro menesio, bet tada issigandau, kad plysiu per puse doh.gif Rimtai toks jausmas buvo doh.gif Taip ir nepabaigem, ko pradeje. Kita karta pabandem dar po poros savaiciu, tai jau maziau to nemalonaus jausmo buvo thumbup.gif Jei ne ta viena siule, tai is viso butu geriau nei iki gimdymo bigsmile.gif
snekute
medikai rekomenduoja po 6-8savaiciu apsilankyti pas ginekologa, tada taip sakant gaunamas "palaiminimas" blush2.gif
juridine_kontora
.. o jausmas kaip nekaltybe prarandant... smile.gif
Kiekvienai moteriai viskas individualiai. Tiek fiziskai, tiek psichologiskai.
Apu
Gimdžiau pati, nekirpo, neplyšau. Vyrą prisileidau po dviejų mėnesių, bet būdavo taip baisu, kad negalėdavau jausti malonumo. Normalus seksas pas mus prasidėjo gal po pusės metų nuo vaikelio gimimo...
Leliux7
QUOTE(Apu @ 2011 08 01, 20:35)
Gimdžiau pati, nekirpo, neplyšau. Vyrą prisileidau po dviejų mėnesių, bet būdavo taip baisu, kad negalėdavau jausti malonumo. Normalus seksas pas mus prasidėjo gal po pusės metų nuo vaikelio gimimo...
*

Mes pirmą katrą pabandėme po 4 savaičių, tačiau vos vyrui pabandžius įeiti buvo toks skausmas, kad greit išvijau lauk sad.gif Sausumo jausmas, nupirkome lubrikantą. Dar po trijų savaičių pabandėme vėl. Jau geriau, tačiau toks jausmas kaip atsiprašant "į kibirą", jaučiu kad kažkas viduje yra, bet neapgaubia visai jo, vyras sako, kad kaip į tuštumą jausmas toks. Negaliu suprasti kas čia yra, gal gimda bus praplatėjus? Tačiau ginekologė pasakė, kad viskas susitraukė. Gal kam buvo panašūs pojūčiai?
solnyszko
Kai nustoja kraujuoti ir noras atsiranda...
oma
Po pirmo gimdymo atsistačiau labai greitai. Suėjom gal po 4 sav. Bet jau po antro gimdymo tai gal po dviejų mėn. Labai ilgai skaudėjo dubeni, kaulus, nugarą. Gimdymas nebuvo komplikuotas, pagimdžiau greitai.
Musyte_
Per gimdyma kirpo mane, tai praejus dviem menesiams nuejau pas savo ginekologe apziurai, tai kaip sakant gavau jos "palaiminima", kad jau drasiai galima smile.gif
MissMartini
QUOTE(snekute @ 2011 07 15, 01:39)
medikai rekomenduoja po 6-8savaiciu apsilankyti pas ginekologa, tada taip sakant gaunamas "palaiminimas"  blush2.gif
*

As manau, kad pries pabandant gerai yra su medikais pasitart. Tada bus aishku ko tiketis ir ar tikrai skauda, ar tiesiog baisu mirksiukas.gif
Gabrieliaus mama
QUOTE(KatiaNorg @ 2006 02 14, 15:25)
Turiu viena delikatini klausima blush2.gif Esu po gymdimo jau savaite, atsisest jau galiu  yu.gif Bet siuliukus dar jauciu.Kraujoju jau ne taip stipriai.
  Mano vyras jau svaigsta mane perspeja, kad busiu vargse kad jis mane uzkankyns,o as nezinau net ka jam pasakyt ,nes kol kas nejauciu seksualinio potraukio  :slap:tai patyliu kukliai nusisypsau ir nieko nesakau,nes nenoriu nuvylt, jug jis jau taip svajoja kad butu viskas taip kaip ir anksciau  wub.gif
  Pasidalinkit savo patirtim nuo kada gryzo viskas i savo vezes?Kada atsirado mintys apie seksa? sokiai.gif
*

mes po penkiu savaiteliu pabandem, nors gimdymas nebuvo labai lengvas, kazkaip ilgiau pati nebuciau istverusi ko gero...
jolanta9
po 5 sav
jugp
Po gimdymo praėjo 8 sav. Pas gydytoją užsiregistravau ir eisiu dar po 3 sav., anksčiau nėra vietų. Norėjau gauti palaiminimą, bet kai dar tiek laukti g.gif . Ar pradėjot mylėtis tik po gydytojo apžiūros?
ErikaAlgirdasSkaiste
QUOTE(jugp @ 2011 11 21, 17:18)
Po gimdymo praėjo 8 sav. Pas gydytoją užsiregistravau ir eisiu dar po 3 sav., anksčiau nėra vietų.  Norėjau gauti palaiminimą, bet kai dar tiek laukti g.gif . Ar pradėjot mylėtis tik po gydytojo apžiūros?
*

manau verta tik po gydytojo apziuros myletis,juk ne visos vienodai gimdo,ir ne visom vienodai viskas sugyja. manau paciai bus tik ramiau kaip zinosi jog saugei gali myletis,ir po santykiu nekils kokiu keblumu smile.gif
ziogelis2003
Išleisdamas iš ligoninės gydytojas pasakė 6 savaites nieko nieko....
((Smilte))
QUOTE(ziogelis2003 @ 2011 11 25, 08:29)
Išleisdamas iš ligoninės gydytojas pasakė 6 savaites nieko nieko....
*

Man irgi ta pati pasake. Jau vyras kone sienom eina..... doh.gif
rircik
taip ir mums sake,bet kai daro cezario pjuvi,kol viduj uzgyja viskas, daugiau reikia reikia. zinokit man ir dabar skauda kai zaidziam,aisku ir nuo pozos priklauso ax.gif
Aricci
Man jau va daugiau nei pustrečio mėnesio, bet aš nenoriu, brrrrrrr slap.gif
Ingakalnis
sake ginekologe kaa po gimdymo bent 6sav reiktu susilaikyti, bet as po pirmo gimdymo tiek neiskenciau blush-anim-cl.gif tad ir dabar nezadu laukti tu menesiu, jei noresis manau po kokiu 3sav ar 4 jau pradesime
pokahonta
na mes tai laukem gydytojos palaiminimo,ty po 6 ar 8sav,nepamenu,kada ten reikejo apsilankyt,..bet pirmas kartas buvo nekoks net po tiek laiko,skaudejo,atrode,kad kazka ten netaip susiuvo,viskas taip nenaturaliai blush2.gif buvau nusiteikus,kad taip ir bus,o bet taciau dar po kokio menesio viskas kaip seniau thumbup.gif
*Liepa18*
Pradėjome po ginekologės apžiūros, po 8 sav. Aišku, kad buvo baisu... Svarbu, kad vyras būtų švelnus, taip pat lubrikantą vertėtų turėti kiekvienai manau...
O šiaip jaučiausi kaip nekalta mergaitė, per pirmąjį kartą biggrin.gif
Lafe
Ne anksciau nei 6savaites po gimdymo rekuomenduojama myletis,mano tau patarymas kaip supratau tu esi kirpta tai kai apsilankysi pas gien ji tau tikrai pasakys kada jau galima bus smile.gif
tikriausiai
Apie 12 savaiciu PO. Truputis vyno (net skaitomose mamyciu patarimu knygose tai minima) ir viskas kaip anksciau. Nors siuta..
tirine
Po 6 savaiciu,kai gavau ginekologes palaiminima biggrin.gif bet dar dvi savaites labai skaudejo,atrode,kad viskas ten vel suplys.
Pluke_
man ginekologe irgi pasake 6-8 sav reiktu palaukti rolleyes.gif
Sky Cloud
Kaip ir dauguma pasakysiu kad 6-8sav. bet jei gimdos valymasis pasibaiges ir moteris jauciasi gerai, manau jei antksciau prades lyt. santykius, nematau nieko bloga 4u.gif
mo.U
Manau, kad čia labai priklauso nuo moters ir jos savijautos po gimdymo. Žinoma neparatina šokti jau kitą dieną. lotuliukas.gif
Manau, kad vienom užtenka keturių savaičių, o kitoms ir kelių mėnesių per maža.
twins mummy
Gal daugiau cia psichologinis dalykas kada moteris vel pasiruosusi myletis. Uzgija viskas po keliu savaiciu
maukis2
gimdymas buvo be kirpimu ir plysimu, tai kai tik pajutau, kad jau galiu ir man sugyjo viskas tam reikaliukui, tai ir nelaukiau smile.gif
kiekviena gimdyve turetu ziureti pagal savo sveikata.
Karolinos Mama
7,8 sav.
merselle
QUOTE(((Smilte)) @ 2011 12 18, 00:45)
Man irgi ta pati pasake. Jau vyras kone sienom eina.....  doh.gif
*

juk galima ivairiau pamaloninti vyra blush2.gif
maukis2
QUOTE(merselle @ 2012 05 09, 10:19)

juk galima ivairiau pamaloninti vyra blush2.gif

*

butent drinks_cheers.gif cia gerai pastebeta, tik daug kas nlb sneka apie tai blush2.gif
Aphanizomenone
man tai prastai visai buvo. po kiekvieno apsilankymo pas gineloge pridedavo po 2 sav... tai suma summarum - 3,5 menesio gavosi doh.gif. prastai gijo susiuvimas, nors kaip gydytoja sake, susiuvo tikrai graziai, bet organizmui tas dzin buvo verysad.gif
admin*1
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.