Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Beviltiški neromantikai
Supermamų klubas > Bendras > Konkursai > Romantiškiausias mano gyvenimo vakaras...
Pages: 1, 2, 3
juso
Man tai tiesiog perskaičius tavo istoriją labiausiai pagailo tavo vyro...Manau, kad jam tikrai nebuvo saldu, kai tu pasiuntei jį toli su savo šampanu ir braškėmis. Aš manau, kad jei tu romantiką supranti kitaip ir nori, kad kitas ją suprastų ir žinotų, kas tau yra priimtina, tai reikia tiesiog apie tai kalbėtis, nu ne spacialiai, bet kada šiaip tipo pagvildenti tokias temas ir jei vyras supratingas, jis būtinai prisimins, kai norės padaryti kokią staigmeną.
wit
QUOTE(Nakviša @ 2006 12 11, 21:30)
Aha, ne tas žmogus  ax.gif
Matyt 7 metus jau šalia ne tas žmogus  g.gif Reikia išvadas daryti  doh.gif
*

ir per 7 metus taip ir nesuzinojo kad tu negeri sampano ir nemegsti roziu ir romantikos? apsileides vienok smile.gif
Nakviša
QUOTE(wit @ 2007 07 25, 11:43)
ir per 7 metus taip ir nesuzinojo kad tu negeri sampano ir nemegsti roziu ir romantikos? apsileides vienok smile.gif
*

Nėėėėė... tai viskas buvo prieš 7 metus (dabar jau prieš 8) ax.gif

Papildyta:
QUOTE(juso @ 2007 07 25, 11:26)
Man tai tiesiog perskaičius tavo istoriją labiausiai pagailo tavo vyro...Manau, kad jam tikrai nebuvo saldu, kai tu pasiuntei jį toli su savo šampanu ir braškėmis.
*

Nesaldu, tuo momentu.

QUOTE(juso @ 2007 07 25, 11:26)
Aš manau, kad jei tu romantiką supranti kitaip ir nori, kad kitas ją suprastų ir žinotų, kas tau yra priimtina, tai reikia tiesiog apie tai kalbėtis, nu ne spacialiai, bet kada šiaip tipo pagvildenti tokias temas ir jei vyras supratingas, jis būtinai prisimins, kai norės padaryti kokią staigmeną.
*

Galiu pasakyti viena (po seniai senia vykusio pokalbio su juo), kad žmogus pareiškė kadaise vieną, man svarbų, komplimentą - "pagaliau aš šale tavęs galiu būti savimi, o ne vaidinti, kaip prieš kitas". mirksiukas.gif
jurgiuxxx
O man visai patiko.... rolleyes.gif 4u.gif
Marmuozelė
Na man irgi patiko, ir istorija ir rašymo stilius thumbup.gif
Mes irgi nesižavim tipiška romantika, kiekvianai porai ji skirtinga, o jei aplinkiniai to nesupranta, jų reikalas 4u.gif
Donalita
O aš turiu šiek tiek panašumo su Nakviša.
Buvo laikas, kai mes neseniai susituoke, vyras mėgdavo paūžt kaip studentas. Tai kai pareidavo su gėlėm, tai tuoj ir paklausdavau, ką prisidirbęs, kad bando mane papirkti. Puikiai žinojau, kas už to slypi.
Na, o dėl braškių ir šampano - kur vyro smegenys? Ir nereikia sakyti, kad vyro pastangos neįvertintos. Juk jei nori žmogui padaryti MALONIĄ staigmeną, tai galvoji, ką būtent tas žmogus mėgsta, o ne vadovautis stereotipais iš kino filmų. Aš irgi būčiau panašiai reagavusi. Brangusis žino, kad aš šampano nemėgstu, lygiai taip pat "apsidžiaugtų" ir pats jo gavęs. Laaabai mėgstu uogas, vaisius, bet jau tik ne sintetines žiemos braškes.
Pvz., vyras norės pasirodyt dėmesingas, sugalvos "pagelbėt" virtuvėj ir prilups krūvą bulvių, kurių nereikia, nes nutarta išvažiuoti savaitei atostogų į kaimą. Labai apsidžiaugsit? O darbo šitiek įdėta blink.gif Pavyzdys primityvus, bet ką norėjau pasakyt tikiuosi aišku - nusileisk ant žemės ir galvos kartu nepamiršk pasiimt mirksiukas.gif
ERUGĖ
Nakviša nuostabų vyrą turi thumbup.gif MB jei būčiau atstūmusi jo šampaną ir rožę,braškes,tikrai niekada daugiau nebūtų prisiminęs jokių sukakčių,o ir priekaištų sulaukčiau doh.gif Man rytais mėgsta kavą paruošti,ir nesvarbu kiek valandų,mat jis vyturys-aš pusiau tokia,o jei atsisakyčiau tos kavos,tai doh.gif pamirš visokias romantikas schmoll.gif
werute007
4u.gif
gudrene
QUOTE(Keiti @ 2007 07 22, 23:05)
Man pasakojimas patiko, išgirdau ryškią nuomonę ir požiūrį į šablonišką romantiką. Net neketinu sakyti, kad autorei reikėjo gerti šampaną, ji tiesiog impulsyviai sureagavo, galbūt net dėl to, kad negalės pasimėgauti staigmena (dėl skrandžio bėdų), juk visi mes žmonės wink.gif O vyrui tai buvo pamokėlė, jis sužinojo, kas jo moteriai patinka, o kas ne, jie atrado savo romantiką thumbup.gif Nuo to karto, manau, vyras žino, kad atnešęs kavą iš ryto į lovą, bus įvertintas kaip romantikas - ir žmona patenkinta, ir vyras džiaugsis, kad tikrai nudžiugino savo žmoną cool.gif
*

drinks_cheers.gif
Bugnu_dama
man labai patiko thumbup.gif ... na, vyro gaila, bet manau, kad daugelis moteru yra tokios nenusakomos. mes norime kazko ypatingo, laukiame, kol jis parodys demesi, susimils nupirkt geliu... ir kai galu gale tai ivyksta, pastebim, kad ne to laukem. vietoj pakalnuciu - rozes ir t.t. tarkim man nepatinka sokoladas, bet jis kaip ir privalomas romantikoje. na, jei vyras nuperka, didziaja dali ir suvalgo doh.gif biggrin.gif
Dzekse
QUOTE(ERUGĖ @ 2007 08 03, 14:18)
Nakviša nuostabų vyrą turi thumbup.gif MB jei būčiau atstūmusi jo šampaną ir rožę,braškes,tikrai niekada daugiau nebūtų prisiminęs jokių sukakčių,o ir priekaištų sulaukčiau doh.gif  Man rytais mėgsta kavą paruošti,ir nesvarbu kiek valandų,mat jis vyturys-aš pusiau tokia,o jei atsisakyčiau tos kavos,tai  doh.gif pamirš visokias romantikas schmoll.gif
*

is tikruju svarbiausia ivertinti pastangas. stai man karta vyras paskambino ir pasake kad turi man dovanele be jokios progos thumbup.gif . suintrigavo cool.gif . laukiau kol pareis is darbo ir gausiu savo dovanele. sugrizes istiese rankoje maza dezute. atidariusi pamaciau geltono ir balto aukso auskariukus (derino prie vestuvinio ziedo ax.gif ). ir ka jus galvojat? vietoj padekos pasakiau du zodzius: "man nepatinka". po akimirkos supratau ka pasakiau. taigi, istaisydama savo klaida jau metus ipatingomis progomis ir ne tik seguosi vyro dovanotus auskarus.
Nakviša
QUOTE(Dzekse @ 2008 08 13, 21:11)
<...> taigi, istaisydama savo klaida jau metus ipatingomis progomis ir ne tik seguosi vyro dovanotus auskarus.
*

Esu be galo dėkinga vyrui, kad neperka papuošalų, tuo labiau iš aukso (kuris aplamai man nepatinka).
Esu dėkinga vyrui už tai, kad namo rožės atkeliauja tik esant ypatingom ir labai retom progom (kas 5 - 10 metų).
Esu dėkinga vyrui už tai, kad galiu atvirai pasakyti savo nuomonę ir man nereikia apsimetinėti, vaidinti.Esu dėkinga už tai, kad siurprizų be mano pritarimo nebūna (vieną kartą vos policijos neiškviečiau, persigandau, kad vagys).
Esu dėkinga vyrui už tai, kad su juo aš galiu būti pati savimi.
Labiausiai vertinu rytinės kavos puoduką, naktinius nugaros paglostymus, mano dabartinius nuotaikos svyravimus, irzlius ir erzinančių norų tenkinimus ir t.t.
cool.gif
*AJR*
na ne tokios istorijos tikejaus siame skyrelyje, cia labiau tiktu i neromantiska vakara, bet visgi vienas paskutinis sakinys tikrai romantiskas-tas kur siltas pledas, supama kede ir svajojimas apie senatve drauge wub.gif ir mes taip pasvajojam..manau jei vyras taip butu pasielges visai kita diena-na ne Valentino, siaip be progos galbut tai ir butu labiau netiketa ir romantiska smile.gif
NimfeO
Visi mes skirtingi,bet taip elgtis negalima,net ir vyrai turi jausmus schmoll.gif blink.gif schmoll.gif
***Žaltvykslė
Nakviša, o mes ne dvynės seserys kartais, kaip indiškame filme vaikystėje išskirtos?
Braškių išvis nevalgau, šampano rūgšties į burną neimu visą gyvenimą, o jei paragauju- taip rūgštys sukyla, kad neturiu, kur dėtis..geriau jau koks keglevicius... biggrin.gif
Romantika man- kaip ir tau- kava ryte ir nugarytės paglostymas vakare biggrin.gif Bučiukai ir švelnumas,ramus dėmesio rodymas. O rožių irgi nemėgstu..žino gerai, vienąsyk per kovo 8 MB man mimozą padovanojo, kitąsyk kaktusą biggrin.gif
Staigmenų nepernešu, mėgstu viską iš anksto planuoti ir įgyvendinti. Nervinuosi, jei nepasiseka.
Aš tavo vietoj gal būčiau ir paragavus tų braškių ir šampo dėl vaizdo, bet jau tikrai romantiškos nuotaikos nebūtų nė kvapo. Beje, nemėgstu, kai mane vonioje kas trukdo, šita procedūra pas mane skirta išimtinai pabuvimui su savimi, o sexas vonioje visai nepatinka tongue.gif
Tai aš irgi esu kitaip romantiška, taip išeina... mirksiukas.gif Arba neromantiška.. g.gif
Nakviša
QUOTE(-- Meeresfrau -- @ 2009 06 15, 15:26)
<...>
Tai aš irgi esu kitaip romantiška, taip išeina... mirksiukas.gif  Arba neromantiška.. g.gif
*

Vyras bandė šiais metais dar vieną siurprizą padaryti unsure.gif Sirgau, plius laukiausi ne pirmąmėnesį. Gimtadienis, nors ir ne jubiliejus. Plius ką tik iš laidotuvių (kolega žuvo). Guliu paslika lovoje, snaudžiu. Girdžiu,kadkažkas krepžda ilgai palei duris. Omes jau plėšti du kartus. Išsitraukiau mobilų, surinkau 112, susiradau kočėlą... atsistojau palei duris ir jau skambinsiu unsure.gif Durys atsidarinėja, rankasu kočėlu jau pasiruošusi kirsti iš peties... o ten diedas pro duris su rožių šluota unsure.gif

Dieve Dieve,jei būčiau mostėlėjus ax.gif blush2.gif doh.gif
***Žaltvykslė

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Jooo, dar vienas laidotuves apturėjus būtum doh.gif
Žanė
geeras, koks prikolnas pasakojimas ir taip primena mane biggrin.gif ne iš kai kurių detalių (na, tiek šampę, tiek braškes mėgstu), bet iš kitų dalykų biggrin.gif kad ir tai, staigmenų nelabai mėgstu.
ir tu teisi, nuostabiausia, kad vyras leidžia būti savimi wub.gif ir niekada niekada nerenka papuošalų lotuliukas.gif hehe lotuliukas.gif

o kaip nustebau tautos reakcija, iš kur toks pasmerkimas unsure.gif man tai čia prikolnas išsiskiriantis nenuobodus straipsniukas thumbup.gif
skridaile
na jo neblogas visai thumbup.gif
Papildyta:
reik ir savo kokia istorija prisimti laugh.gif
ELWOOD
kodel tu taip nevertini jo pastangu? juk jis tikrai stengesi.. daugelis to nesulaukia ir tik svajoja paie tai,kad vyras ka nors romantisko sugalvotu... nesielk daugiau taip..negrazu.. ax.gif
mylimuke
QUOTE(Nakviša @ 2006 02 14, 18:49)
Jei atidarius duris už jų stovi vyras su gėlėmis, visada pirmas klausimas : “Na, tai ką šį kartą prisidirbai? ”
*

Pas mus irgi tas pats lotuliukas.gif
Nakviša
QUOTE(escape_simute @ 2009 06 23, 15:11)
kodel tu taip nevertini jo pastangu? juk jis tikrai stengesi.. daugelis to nesulaukia ir tik svajoja paie tai,kad vyras ka nors romantisko sugalvotu... nesielk daugiau taip..negrazu.. ax.gif
*

Jūs čia man? blink.gif
vyyšnia
Super biggrin.gif manau, jūs romantikai, tikrų tikriausi. Ne rožėse, braškėse ir šampane romantika slypi. Džiugu, kad žmonės tokie artimi ir "šilti" po ilgo laiko buvimo kartu.

Nemėgstu rožių, tik kartą jų gavau, bet pasakiau, jog nemėgstu ir suprato.
O pati romantiškiausia akimirka mano gyvenime buvo, kai praklampojus per baisu purviną, jis man batus puolė valyt, kad paeiti galėčiau ax.gif na net papasakoti nepavyktų, bet širdį tada pasidarė šilta ir gera, kad jam taip parūpo mano.... batai... wub.gif
Esu be galo dėkinga, kad jis be pompastikos moka mano širdy pažadinti "drugelių" plazdėjimą, kaip ir pačioje draugystės pradžioje smile.gif

O jums linkiu ir toliau likti tokiais , kokie esat ir sulaukti kartu senatvės, kai galėsit sėdėt susikibę už rankų ir prisiminti visus vyro ruoštus netikėtumus ir tavo reakcijas į juos biggrin.gif .
Voverė
Liuks ... man patiko istorija thumbup.gif thumbup.gif Mane nuo saldumo vemt verčia, o čia taip ... uchccc .... su cinkeliu viskas biggrin.gif Pabaigai būčiau suvertusi šampę į vonią, o paskui ir diedą įsitraukčiau biggrin.gif Braškes paleisčiau kaip rožės žiedlapius plūduriuoti biggrin.gif
Vienai tai yra romantiška, kitai neromantiška. Visa tai priklauso nuo abiejų žmonių temperamento, gyvenimo būdo, pamišimo ir t.t. ir pan. ..... svarbu abiems gerai tongue.gif
Restar
QUOTE(Nakviša @ 2008 08 20, 18:53)
Esu be galo dėkinga vyrui, kad neperka papuošalų, tuo labiau iš aukso (kuris aplamai man nepatinka).
Esu dėkinga vyrui už tai, kad namo rožės atkeliauja tik esant ypatingom ir labai retom progom (kas 5 - 10 metų).
Esu dėkinga vyrui už tai, kad galiu atvirai pasakyti savo nuomonę ir man nereikia apsimetinėti, vaidinti.Esu dėkinga už tai, kad siurprizų be mano pritarimo nebūna (vieną kartą vos policijos neiškviečiau, persigandau, kad vagys).
Esu dėkinga vyrui už tai, kad su juo aš galiu būti pati savimi.
Labiausiai vertinu rytinės kavos puoduką, naktinius nugaros paglostymus, mano dabartinius nuotaikos svyravimus, irzlius ir erzinančių norų tenkinimus ir t.t.
cool.gif
*

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Ir nežinojau, kad SM' tiek bobučių prisiregistravusių tongue.gif su pagraudenimais" vai, vai, negražu taip elgtis" doh.gif .
snickers
QUOTE(Voverė @ 2009 07 23, 22:16)
Liuks ... man patiko istorija thumbup.gif  thumbup.gif  Mane nuo saldumo vemt verčia, o čia taip ... uchccc .... su cinkeliu viskas  biggrin.gif  Pabaigai būčiau suvertusi šampę į vonią, o paskui ir diedą įsitraukčiau  biggrin.gif  Braškes paleisčiau kaip rožės žiedlapius plūduriuoti  biggrin.gif
Vienai tai yra romantiška, kitai neromantiška. Visa tai priklauso nuo abiejų žmonių temperamento, gyvenimo būdo, pamišimo ir t.t. ir pan.  ..... svarbu abiems gerai  tongue.gif
*

............o vis tik netikėta gėlė paglostytų širdelę?........netiesa g.gif ?.....

Joooooo, pirmus 10m tos tikėtinos(gimtadienis, VAlentinas ar apsipykus) gėlės kažkaip vemt versdavo, vis norėdavau kažko spešl- netikėto momento, neįprastos dovanos, kažko nešabloniško. Padėkodavau aišku, džiaugdavausi, bet matyt kažkur giliai giliai vyras suvokdavo, kad kažkas ne taip, tik va kas, matyt jiems neduota suprast...po to pradėjo matyt iš viso bijot pirkt gėlių........
Dabar įpratau tiesiog džiaugtis........džiaugtis be nieko- be romantikos, tiesiog mūsų šablonišku gyvenimu. Pilkėju, senstu, bet senstu laiminga....
Voverė
QUOTE(snickers @ 2009 07 24, 11:35)
............o vis tik netikėta gėlė paglostytų širdelę?........netiesa g.gif ?.....

*

Na tai aišku paglostytų wub.gif ..... man patiktų ir kaštonų kibiras rudenį biggrin.gif ... bet man užtenka kartui tik tiek .... svarbu nepersaldinti smile.gif
snickers
QUOTE(Voverė @ 2009 07 24, 12:46)
Na tai aišku paglostytų  wub.gif  ..... man patiktų ir kaštonų kibiras rudenį  biggrin.gif ... bet man užtenka kartui tik tiek ....  svarbu nepersaldinti  smile.gif
*

Oooo, brangioji, pasirodo tamsta esat beviltiška romantikė, jei svaigstat apie kaštonus........

Dar ką pastebėjau: lengviau pasakyti - "ai, aš to ano nemėgstu/nekenčiu pati, todėl džiaugiuosi, kad mano vyras yra toks........" nei pripažinti- "taip, tikrai to norėčiau, deja........ turiu eilinį kelmą......" verysad.gif

Tikrai žinau, kad bet koks vyro dėmesys man kaip moteriai yra malonus ir svarbus.
Voverė
QUOTE(snickers @ 2009 07 26, 15:21)
Oooo, brangioji, pasirodo tamsta esat beviltiška romantikė, jei svaigstat apie kaštonus........

Dar ką pastebėjau: lengviau pasakyti - "ai, aš to ano nemėgstu/nekenčiu pati, todėl džiaugiuosi, kad mano vyras yra toks........" nei pripažinti- "taip, tikrai to norėčiau, deja........ turiu eilinį kelmą......" verysad.gif

Tikrai žinau, kad bet koks vyro dėmesys man kaip moteriai yra malonus ir svarbus.
*

Oi niiiii .......... aš nesakiau, kad aš neromantikė , tik man patinka truputėlį kitaip išreikšta romantika. Sueitų man ir tas toreodoras su rože dantyse, šampanu ir braškėmis irnesakyk.gif Bet man labiau patiktų, jei jis man kelmą į vonią atridentų lotuliukas.gif Čia kaip ir su seksu ... jo reikia visiems , tik vienai patinka švelnus , o kitai grubus, šiurkštus ir laukinis seksas . Vistiek tai yra seksas. Taip ir su romantika tongue.gif
snickers
QUOTE(Voverė @ 2009 07 26, 17:04)
Oi niiiii .......... aš nesakiau, kad aš neromantikė , tik man patinka truputėlį kitaip išreikšta romantika. Sueitų man ir tas toreodoras su rože dantyse, šampanu ir braškėmis  irnesakyk.gif  Bet man labiau patiktų, jei jis man kelmą į vonią atridentų  lotuliukas.gif Čia kaip ir su seksu ... jo reikia visiems , tik vienai patinka švelnus , o kitai grubus, šiurkštus  ir laukinis seksas . Vistiek tai yra seksas. Taip ir su romantika  tongue.gif
*

Vadinasi kalbam apie tą patį dalyką ir greičiausiai kiekvienai iš mūsų tai patinka- tai parodytas dėmesys vienokia ar kitokia forma. Gera žinoti, kad šalia gyvenančiam žmogui tu esi ne nuobodulį ar abejingumą keliantis objektas.
O romantika siaurąja prasme yra matyt tai, apie ką mokykliniais metais perskaitėme romanuose: laiškutis, dovanėlė, gėlė, žvakių ar mėnulio šviesa, jūros ošimas, slaptas bučinys.....
Paskutiniais metais verslininkai taip nuvalkiojo kai kurias sąvokas, kad nori nenori pradedi bijoti tų "romantiškų savaitgalių dviems" ar "romantiškos dovanos". doh.gif biggrin.gif Baisu pasirodyt banaliu, ane, netgi sakyčiau kažkaip nepadoru. biggrin.gif
Lotyna*
QUOTE(Aura_G @ 2006 03 07, 12:42)
Meilės ir romantikos (vasario 14 d) dienos pavakarę paskambinau savo vyreliui, norėdama paklausti, ką parnešti į namus, torčiuką ar pyrago, išgirdau, kad jis tiek prisišventęs su bendradarbėmis, kad vos liežuvį apverčia:( Baisiai supykau ir nusprendžiau, kad namo po darbo tikrai neskubėsiu. Prisiminiau, kad mano kosmetologė kažkada minėjo apie Moterų studiją, į kurią galima nueiti du kartus per savaitę, berods antradienį ir ketvirtadienį. Paskambinau jai ir sužinojau, kad kaip tik tą vakarą keramikė mokė lipdyti iš molio… Nuėjau.  Buvome šešios moteriškės ir lipdėme iš molio…Valentinus. Likimo ironija...
Neįsivaizduojate, koks kaifas maigyti molio gabalą, atrodo, kad atiduodi jam visą savo pyktį… Su neapsakomu malonumu aš nulipdžiau storą bjaurų diedą ir dar su ragais…smile.gif
Keramikė žadėjo išdegti. Jeigu neišsiskirsiu, padovanosiu savo vyreliui kitais metais vasario 14 dieną, tegu žino, koks kartais būna didelis paršas…
O molis jis, matyt, turi unikalių savybių sugerti neigiamas emocijas, nes išėjau iš studijos ramut ramutėlė, pakeliui nupirkau pyrago gabalą, su vaikais užsidegėme žakes ir sušveitėme, o mano "Valentinas" ramiai sau knarkė…
*

thumbup.gif lotuliukas.gif
naitas
Perskaičiau visą istoriją, visus komentarus.
Šviesaus proto komentarų čia - vienetai. Rožinių, svajoklinių - taip, daug.

Kai skaitai istoriją, reikia skaityti ne akimis, ne gramatiškai, reikia skaityti širdimi, ir matyti mintis tarp eilučių. Tada pajusi tos istorijos dvasią, džiaugsmą ir šilumą.

Kasdienybės smulkmenose ir dėmesyje tūno romantika. O ne proginiuose šampo pursluose ar kinietiškose širdelėse...

o aš tik mirdama galėsiu pasakyti, kokia diena buvo romantiškiausia mano gyvenime. Nenoriu, kad ji būtų jau buvusi... aš vis dar kopiu į kalną.
- AUSRITTA-
wub.gif wub.gif
vikusedo
Savotiškai romantiška istorija wub.gif tik pabaigoje kažko trūksta... g.gif o gal autorė ne viską išsakė.... mirksiukas.gif 4u.gif
Atogrąža
QUOTE(Volunge @ 2006 02 15, 13:16)
O man jusu ... tiesiog gaila

ir jeigu ROMANTIKA praturtina siela ir jausmus,- tai jus...  unsure.gif  tikri vargseliai  verysad.gif
*

Nors šis postas adresuotas ne man... Bet man gaila jūsų ax.gif Ir apskritai man gaila visų, kurios anksčiau ar vėliau pradeda virkauti ,,pamiršo", ,,nepastebėjo", ,,nepasistengė", ,,vadinasi, aš jam tiek terūpiu"... doh.gif Dievulėliau, kaip man kvaila atrodo trokšti (ir dar dažnokai tą troškimą užkarti ant šalia esančio) visokių neva meilę įrodančių simbolių, reveransų, patoso...

QUOTE(naitas @ 2009 08 18, 15:14)
Kai skaitai istoriją, reikia skaityti ne akimis, ne gramatiškai,  reikia skaityti širdimi, ir matyti mintis tarp eilučių. Tada pajusi tos istorijos dvasią, džiaugsmą ir šilumą. 

Kasdienybės smulkmenose ir dėmesyje tūno romantika. O ne proginiuose šampo pursluose ar kinietiškose širdelėse...
*

Tobulai taiklu drinks_cheers.gif
Astron
Idomi istorija, tik vyro gaila, kad stenges sitaip ir sitaip buvo apspjautas...
Na jei zmones neromantiski yra, tai ka? Nereik cia varyt... Aisku, autore per ziauriai su vyru pasielge, galejo svelniau pasakyti...
Mano drauge irgi tokia... Neduokdie ja kas katyte mazute pupyte meskute ar dar velniai zn kaip pavadins, tik suraukia nosike ir jau aisku, kad vaikinukas uzbrokuotas lotuliukas.gif Ir romantikos nereikia, sako slykstus man tie visi perdeti saldumai... g.gif
Nakviša
Na merginos smile.gif

Visko čia prirašėte, vienos suprato ką aš norėjau pasakyti, kitos suprato savaip.
Kaip minėjau - visos esame skirtingos, visos turime savo poreikius, savo sukurtas iliuzijas, savo oro pilis.

Pasikartosiu, man romantika nėra puokštė mirštančių gėlių, netikros pliušinės širdelės ir banalūs užrašai "I love you". Romantika slypi kiekviename prisilietime, žvilgsnyje, apkabinime, bučinyje. Meilė nėra vienadienis jausmas, kurį būtina rodyti tam tikrą dieną. Ją reikia jausti ir gyventi joje visas dienas, nes tai darbas ir sunkus darbas, norint išlaikyti tarpusavio santykius tokius, kokie jie buvo pirmą kartą pamačius: kai suvirpa širdis pamačius jį pirmą kartą, o keliai nevalingai linksta, nes norisi atsisėsti. Kai išleidi vakare namo, o uždarius jas pasiruošusi nagais nudraskyti visą durų laminatą... Meilė yra net tame, kai vyras grįžta vakare namo, o tu žvilgsniu jį nulydį einantį nuo mašinos ir matai, kad tai tavo žmogus, kuris eis šalia tavęs visą likusį gyvenimą ir nuo to pakyla pulsas. Atvėrus duris, apsikbini ir žaismingai pakšteli į žandą, o jis tave apkabina, nes visą dieną nesimatėt.

Vyro ir moters meilė yra kasdieniška ir kartu neordinari, kurią kurstant, ji nepasiduoda laiko tėkmei, negęsta, o dar labiau liepsnoja.

Gero vakaro visoms.
Kristi7
O man tai vyro gaila, kuris vis besistengdamas į cinizmo sieną atsitrenkia. O gal būna ir kitaip? Gal tiesiog čia vienas epizodas tiktai ištrauktas?
due drops
QUOTE(naitas @ 2009 08 18, 15:14)
Perskaičiau visą istoriją, visus komentarus. 
Šviesaus proto komentarų čia - vienetai. Rožinių, svajoklinių - taip, daug.

Kai skaitai istoriją, reikia skaityti ne akimis, ne gramatiškai,  reikia skaityti širdimi, ir matyti mintis tarp eilučių. Tada pajusi tos istorijos dvasią, džiaugsmą ir šilumą. 

o aš tik mirdama galėsiu pasakyti, kokia diena buvo romantiškiausia mano gyvenime. Nenoriu, kad ji būtų jau buvusi... aš vis dar kopiu į kalną.
*

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Istorija man tikrai patiko
Omega55
QUOTE(Nakviša @ 2009 09 13, 00:04)

Pasikartosiu, man romantika nėra puokštė mirštančių gėlių, netikros pliušinės širdelės ir banalūs užrašai "I love you". Romantika slypi kiekviename prisilietime, žvilgsnyje, apkabinime, bučinyje. Meilė nėra vienadienis jausmas, kurį būtina rodyti tam tikrą dieną. Ją reikia jausti ir gyventi joje visas dienas, nes tai darbas ir sunkus darbas, norint išlaikyti tarpusavio santykius tokius, kokie jie buvo pirmą kartą pamačius: kai suvirpa širdis pamačius jį pirmą kartą, o keliai nevalingai linksta, nes norisi atsisėsti. Kai išleidi vakare namo, o uždarius jas pasiruošusi nagais nudraskyti visą durų laminatą... Meilė yra net tame, kai vyras grįžta vakare namo, o tu žvilgsniu jį nulydį einantį nuo mašinos ir matai, kad tai tavo žmogus, kuris eis šalia tavęs visą likusį gyvenimą ir nuo to pakyla pulsas. Atvėrus duris, apsikbini ir žaismingai pakšteli į žandą, o jis tave apkabina, nes visą dieną nesimatėt.

Vyro ir moters meilė yra kasdieniška ir kartu neordinari, kurią kurstant, ji nepasiduoda laiko tėkmei, negęsta, o dar labiau liepsnoja.
*

drinks_cheers.gif aukso žodžiai, taip ir turi būti. Šias savo mintis leisk perskaityti savo vyrui, nors puikiai žinau, kad jis visa tai jaučia ir žino wub.gif (na jam bus labai miela tai skaityti).
Tiesiog jaučiasi, kad jūsų pora yra labai tvirta ir meilė tikrai yra jūsų šeimoje - ta tikroji iš didžiosios raidės. Kodėl taip rašau, todėl, kad taip jaučiu, nes man kai kas primena mane pačią ir mano santykius su vyru tongue.gif .
Sėkmės jums 4u.gif
rug

- Šampano negeriu, o braškių nenoriu.

*

ot kewlė biggrin.gif
diedas, tai fajnulka bigsmile.gif
tikroji meile
keistas ir man sis kitoniskumas g.gif
Mimixa
kiekvienam sava romantika... 4u.gif
karaciukas
smile.gif man istorija patiko ax.gif labai smagiai parašyta thumbup.gif juk pačios romantiškiausios akimirkos ne būtinai turi būti graudulingai gražios. Svarbiausia kad jūs abu turit ką prisiminti.
given444
QUOTE(Nakviša @ 2006 02 15, 12:49)

Jeigu, tamsta Volunge, manai, kad visi žmonės turi gyventi pagal nustatytą šabloną, be jokių planų, spontaniškai ir t.t. Tada taip - mes esame dvasios ūbagai, pragmatikai ir merkantilistai. Nematau prasmės teisintis.
*

tai kam parašėt, nakviša, išvis tokį rašinėlį...dėl voyerizmo? juk jautėt, kad rašinys bus aštrokas, tokį ir padarėt, ir tikėjotės įvairių reakcijų. tikėjotės teisintis, jei bus kitokių nuomonių. kam tada rašinėt...gal kaip pati sakėt, kaltės jausmas, kad ir nedidelis....
S.A.T.I.N.E
nebloga istorija thumbup.gif pasakojime issivaizdavau vonios duris su uzrasu "kanarai".saunu kad autore nemirsta del banalios romantikos mirksiukas.gif gal ju santykiuose romantika kiek kitaip pasireiskia. ax.gif
Noe

*

Jus romantika matote savaip mirksiukas.gif Ne tuose banaliuose dalykuose, kuomet kazkas butent kazkuriuo metu 'turi' kvepet romantika. Ir, dedu galva, senatveje Jus abu turesit daugiau, nei tie, kurie dziaugiasi raudonom sirdutem vien tik per Valentino diena drinks_cheers.gif
Burbuliuke2010
Kai kurios detalės pasirodė begalo mielos. wub.gif
Haske
Grazu wub.gif
vėja tėja
O čia praktiškai talibanas neigiamam požiuriui į pliušinius triušelius su raudonom širdelėm beigi braškes šompane biggrin.gif

Mano vienas iš tų romantiškiausių vakarų gyvenime (tikiuos, jų dar bus) buvo murzinom kojom ir grindų plovimo suknele ant vieno nebeveikiančio kino teatro laiptų rugpjūtį. Ak smile.gif Laukiant filmo ir per smegenus tvojus nenusakomam tikrumo jausmui, kad čia TAS biggrin.gif Nieko nepadoraus, jei ką.

Teisybės rėžimas į akis tą akimirką gal ir nėra labai malonus, bet... Atvirumas, sakyč, geriau nei mandagi šypsena silikono ribose.

Aš per šias Kalėdas, pvz., nesikuklinau pasakyt, ką galvoju apie dovanų gautą kanopų dildinimo priemonių rinkinį. Nu gal ir geras daiktas... Kam nors... Bet ne man... Ar reikėjo persilaužt ir imt nagus blizgint, o kitais metais, bogi šitoks džiaugsmas buvo matyt, gaut dovanų dar vieną, tik prabangesnį (dar)?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.