ŠIAULIEČIAI STATOSI SVAJONIŲ NAMUS Aukštelkes - Bubiu puse poeme zojux Dovis giedre.v henrieta75 pojo masajugi Neringe Rendi rudenine ragaina Ginkunaiambre - Ginkunai korisda notyte Cili biesas66 Gegužiukaiastas - Gegužiukai. kreizzy tetis Evaldas Žaliukiu k. laimingas Medelynas osera Rekyvos puse femme_fatale bitute555 rasyte Cheburashka rugstele Pabaliai airise aulina berže nise tryliktoji Centras janna praeiviene Šeduva mamylio Kuršenai tomoshius zvejys Kužiai Karolag Radviliškio puse Agnestar Vijoliai mylima2007 KAIRIAI Tuzinas slaptažodi i musu albuma reikia užsitarnauti
astukas
2011 01 20, 19:06
QUOTE(jova @ 2011 01 20, 14:37) Tiesa buvom stiklu lempom siandien paziuret, tai labai normaliai pie 100Lt uz kvadrata, mum 3,5kv reik tik. O kur stikla ziurejot? O kokios lempos ten dedasi? Aciu kad namuciai nauji visad laiku sukuriami
QUOTE(astukas @ 2011 01 20, 19:06) O kur stikla ziurejot? O kokios lempos ten dedasi? Aciu kad namuciai nauji visad laiku sukuriami  Stikluvoj atrodo. lempos dienos sviesos ten bus. Masajugi, pusbrolis nemokejo - tipo padeveti jo asmeniniai daiktai.smulkmenu nzn
Oooi kaip gražu čia  Taip ir kvepia vasara
Laba visiems, Jova, jau TIKRAI i gyvenama nama panasu;) Sitas etapas jau smagus - bent man taip buvo  Nestokit porai metu - juk sildote trioba  Minimaliai isirenkite - ir gyvenkit Giedre, aciu uz gera zodi apie mano namucius  Virtuve, tikiuosi, iseis garzi ir man  Tiesa, buvo vienas pakeitimas - pasirodo, negamina man reikiamo ilgio stalvirsio, tai teko gale primontuoti indauja. Bet.... Nera to blogo, kur i gera neiseitu - bus kur taures susideti, MB - butelius  Durys isejo geros - jau sumontuotos. Kaina su viskuo irgi isejo puiki - padare per gimines laaaaaaaabei gera - net nedrasu sakyti. Visgi azuolo masyvas, alyvuotos. Parasysiu i AZ. Laiptai paprasti - metaline konstrukcija uzbetonuota ir nudazyta - desis stikliniai tureklai.
QUOTE(Beržė @ 2011 01 20, 20:09) Laba visiems, Jova, jau TIKRAI i gyvenama nama panasu;) Sitas etapas jau smagus - bent man taip buvo  Nestokit porai metu - juk sildote trioba  Minimaliai isirenkite - ir gyvenkit ne, porai metu tai ne. porai menesiu turbut... siaip isikelt neskubam, realiai pora metu tikrai MB bus uk, mes irgi gal vaziuosim... Viena su vaiku name tikrai negyvenciau nors ir butu jau irengtas, kazkaip nebutu to malonumo, o ir liudna vieniem  Laukiu tavo stikliniu tureklu, nes mes irgi gundomes  Siandien pasiklausinet biski buvom.
QUOTE(jova @ 2011 01 20, 21:49) ne, porai metu tai ne. porai menesiu turbut... siaip isikelt neskubam, realiai pora metu tikrai MB bus uk, mes irgi gal vaziuosim... Viena su vaiku name tikrai negyvenciau nors ir butu jau irengtas, kazkaip nebutu to malonumo, o ir liudna vieniem  Laukiu tavo stikliniu tureklu, nes mes irgi gundomes  Siandien pasiklausinet biski buvom. Supratau, del gyvenimo  Bet vis tiek linkiu kuo greiciau isirengti ir apsigyventi Kur klausinejotes del stikliniu tureklu, jei ne paslaptis?
QUOTE(Beržė @ 2011 01 20, 21:07) Supratau, del gyvenimo  Bet vis tiek linkiu kuo greiciau isirengti ir apsigyventi Kur klausinejotes del stikliniu tureklu, jei ne paslaptis? stikluvoj, zodziu nieko ten daug nesusake - reik kviestis i namus kad projektuka padarytu
QUOTE(mamylio @ 2011 01 20, 15:13) labai sunku jau nervu  neber,nuo ieskojimo. Femei buvau rasius, dar ir tau pakartosiu, o siaip Aulina idek i srasiuka rekomenduojamu. galiu savo durininko tel duoti. 867637254 Andrius QUOTE(jova @ 2011 01 20, 19:56) Gal galit pasakyt kiek mazdaug kainuoja zidinio irengimas, ta prasme atmetus kapsules kaina  mes svarstem kokiu ten medziagu dar reikia, bet nelabai ka ismastem  bandom pasiskaiciuot kiek reik Kokia forma planuojat. Turbut ne pagal kapsule iki lubu kelsit? Jauciu plytu apmurijimui reiks, kamino indeklo(as tik uz sertifikuota), raudono gipskartonio -apdirbimui, dekoro... Cia tiek ismasciau
QUOTE(Dovis @ 2011 01 20, 22:36) Femei buvau rasius, dar ir tau pakartosiu, o siaip Aulina idek i srasiuka rekomenduojamu. galiu savo durininko tel duoti. 867637254 Andrius Kokia forma planuojat. Turbut ne pagal kapsule iki lubu kelsit? Jauciu plytu apmurijimui reiks, kamino indeklo(as tik uz sertifikuota), raudono gipskartonio -apdirbimui, dekoro... Cia tiek ismasciau  Dovis, as turiu omeny apie tai kas paslepta po tuo gipsu jau buna, tai uz ka moki zidininstam. dekora atskirai darysim - kartu su siena, indeklas jau seniai yra (paprasta pas sakrdininkus darem kiek pamenu apie 1300 kainavo ). Formos neisivaizduoju, net nenumanau kur ieskot ideju  Zidinys pats bus ant zemes dedamas, siek tiek i grindis isileis.
Trolėmolė
2011 01 21, 01:02
QUOTE(jova @ 2011 01 20, 14:12) Papasakokit man blondinei ar seniai dingo plyteliu salonas Aparici  Nedingo, NIC centre yra Papildyta:QUOTE(jova @ 2011 01 20, 23:54) Dovis, as turiu omeny apie tai kas paslepta po tuo gipsu jau buna, tai uz ka moki zidininstam. dekora atskirai darysim - kartu su siena, indeklas jau seniai yra (paprasta pas sakrdininkus darem kiek pamenu apie 1300 kainavo ). Formos neisivaizduoju, net nenumanau kur ieskot ideju  Zidinys pats bus ant zemes dedamas, siek tiek i grindis isileis. Mums praeitą mėnesį pastatė židinį, tai jei įdomu,galiu paieškoti kas ten sąmatoj surašyta yra. Tik tiek,kad pas mus židinys be kapsulės, tai gal kas ir skirsis
biesas66
2011 01 21, 08:21
labas rytas. Sveiki sulauke naujos temos. Na jus ir ciauskat..
Planuojame gaminti darbo kamabrio lentynas. Prašau parašykite kuris eskizas labiau patinka, gal turite pasiūlymų kaip išdėstyti lentynas? Norėčiau stalčių ir kelių uždarų lentynų. Siena nuolaidi. Šalia pavaizduotas langas. Lentynos bus už rašomojo stalo. 1 eskizas  2 eskizas  3 eskizas
Sveiki naujoje temoje! Tikrai kad cia jau kvepia pavasariu  Aulina is praktiniu sumetiu man tinka pirmasis. O kas pas tave po palange? Nelabai isivaizduoju koks trumposios sienos aukstis po stogu. Ar patogu bus ten atsistojus ar pasilenkus ka nors imti? O dar ir dureles varstyti? Nematant ir nezinant tavo kambario idejos sunku ka nors ir komentuoti? O tas lentyneles destei is akies, ar su tam tikrais matmenimis. Jei ne, tai pasimatuok A4 formato auksti ir ploti. Ar jie pas tave tilps (paguldzius, pastacius)? Arba standartine papke - jis bus truputi platesne ir aukstesne. Vnz, kad nesigaytu taip jog i stalciu ar lentyna telpa tik vienokiu budu lapas ir likusi vieta tuscia. Mintis tokia, kad tilptu i jas kuo daugiau ir kuo tvarkingiau.
QUOTE(janna @ 2011 01 21, 09:40) Aulina is praktiniu sumetimu man tinka pirmasis. O kas pas tave po palange? Mintis tokia, kad tilptu i jas kuo daugiau ir kuo tvarkingiau. Man kol kas nei vienas eskizas nepatinka  Po palange radiatorius. Pamatavau segtuvą.
biesas66
2011 01 21, 08:56
QUOTE(aulina @ 2011 01 21, 09:51) Man kol kas nei vienas eskizas nepatinka  Po palange radiatorius. Pamatavau segtuvą. Aulina,man pirmas kibo. Toks lakoniskas,paprastas...
kas turi registracija portale: odnoklassniki.ru ten yra nemaza interjeru nuotrauku kolekcija (apie 130 albumu). galima ideju pasigaudyti ir is ten
Anksčiau zojux pyko ant iriso, dabar jau ir aš  Vasarą nužiūėjau wc šepetį pakabinamą, kainavo 200 Lt, dabar surinkau norfos Lt, nuėjau kainą pakelta 27 Lt  Padarė norfos akciją ir sukėlė kainas, neapsimoka ten pirkti Papildyta:QUOTE(janna @ 2011 01 21, 10:03) kas turi registracija portale: odnoklassniki.ru ten yra nemaza interjeru nuotrauku kolekcija (apie 130 albumu). galima ideju pasigaudyti ir is ten  jana, įmesk iš ten gerų idėjų nors keletą. gal apie lentynas yra
aulina, ten visos ikeltos nuotraukos pazymetos sio portalo zenklu. tai jei as is ten perkelciau kuria nors kitur ar negauciau paskui velniu ar "neismestu" is tos grupes
QUOTE(janna @ 2011 01 21, 10:48) ar "neismestu" is tos grupes  suprantu
labas rytas aulina man 1 eskizas zidinio darbas( su medziagom) gali kainuoti nuo 2000-4000 lt cia jau nuo zidinistu priklauso .Cia taip mums skaiciavo ,kurie buvo atvaziave ,o buvo 4 hebrikes
QUOTE(Dovis @ 2011 01 20, 23:36) Aulina idek i srasiuka rekomenduojamu. įdėjau
QUOTE(Trolėmolė @ 2011 01 21, 01:02) Nedingo, NIC centre yra  O, aciu QUOTE(aulina @ 2011 01 21, 08:23) Planuojame gaminti darbo kamabrio lentynas. Prašau parašykite kuris eskizas labiau patinka, gal turite pasiūlymų kaip išdėstyti lentynas? Norėčiau stalčių ir kelių uždarų lentynų. Siena nuolaidi. Šalia pavaizduotas langas. Lentynos bus už rašomojo stalo.
Man atras be spinteliu su durelem, stalciai tai viskas  antroj vietoj tai pirmas gerai ziurisi... mes noretume daryt lentynas veliau svetainej iki antro auksto... bet planuojam prie pacios sienos plokstes nedet... Osera, aciu uz atsakyma  Jei galesi brukstelk kas jum dare kontaktus - irgi bandysiu i kelias vietas uzklaust, nors ir esam susibendrave su zidinistu is basanaviciaus. Del Iris pinigu situ, nu nieko nesuprantu - pas mus norfoj nieko neduoda, klausiau pardavejos bet mazdaug paziurejo i mane kad durna Papildyta:Trole, labai laukiam tavo zidinio foto  Mes ir juk norejom atviro zidinio...
QUOTE(jova @ 2011 01 21, 12:07) Del Iris pinigu situ, nu nieko nesuprantu - pas mus norfoj nieko neduoda, klausiau pardavejos bet mazdaug paziurejo i mane kad durna Papildyta:Trole, labai laukiam tavo zidinio foto  Mes ir juk norejom atviro zidinio... perkant už 40 Lt davė 20 lt, bet nesąmonė - irisas užkėlė kainas.
QUOTE(aulina @ 2011 01 21, 11:08) perkant už 40 Lt davė 20 lt, bet nesąmonė - irisas užkėlė kainas. kurioj cia norfoj? nes pas mus nor sir uz 100 perki nieko negauni  siaip kai ziurejom plytkas ir klausem kokia nuolaida galit duot, tai sake 12-15 proc
brukline pirkau, su jais galima 20 proc. nuolaidą gauti. Duoda tokį čekį panašiai kaip vaistinės nuolaidos.
QUOTE(jova @ 2011 01 21, 11:07) O, aciu Osera, aciu uz atsakyma  Jei galesi brukstelk kas jum dare kontaktus - irgi bandysiu i kelias vietas uzklaust, nors ir esam susibendrave su zidinistu is basanaviciaus. Del Iris pinigu situ, nu nieko nesuprantu - pas mus norfoj nieko neduoda, klausiau pardavejos bet mazdaug paziurejo i mane kad durna Papildyta:Trole, labai laukiam tavo zidinio foto  Mes ir juk norejom atviro zidinio... mums dare basanaviciaus gatves zidinistai ,kaip sakant ten pirkome kapsule ir jie rekomendavo puikius zidinistus ...uz puikia kaina
QUOTE(Osera @ 2011 01 21, 11:34) mums dare basanaviciaus gatves zidinistai ,kaip sakant ten pirkome kapsule ir jie rekomendavo puikius zidinistus ...uz puikia kaina  o tai liuks tada  idomu kokia nuolaida jie duoda kapsulem, sake kad duos, o kokia nepaklausiau... pasake tik kiek kapsule kainuoja, paskui nete uzklausiau tai gavau i az kad 20 proc kaune pigiau gali parduot...
masajugi
2011 01 21, 11:38
Sveiki su nauja temike...
Aulina, man irgi pirmas eskizas labiau patinka,bet kazkaip ir uzdarumo dar noretusi. maziau butu dulkiu...
QUOTE(masajugi @ 2011 01 21, 12:38) Aulina, man irgi pirmas eskizas labiau patinka,bet kazkaip ir uzdarumo dar noretusi. maziau butu dulkiu... aš irgi noriu uždarų, nenoriu, kad matytųsi bylos, juo labiau knygoms žadu atskirą daryti lentyną kitoje vietoje. Bet kaip įkomponuoti uždaras, kad būtų ir patogu ir gražu
QUOTE(jova @ 2011 01 21, 11:36) o tai liuks tada  idomu kokia nuolaida jie duoda kapsulem, sake kad duos, o kokia nepaklausiau... pasake tik kiek kapsule kainuoja, paskui nete uzklausiau tai gavau i az kad 20 proc kaune pigiau gali parduot... tai tu jiems ir sakyk kad gali gauti uz tokia kaina ,ir jei nuleis ...na bent mes suderejome  nes irgi internete ieskojau kur pigiau
masajugi
2011 01 21, 11:43
QUOTE(jova @ 2011 01 21, 02:36) o tai liuks tada  idomu kokia nuolaida jie duoda kapsulem, sake kad duos, o kokia nepaklausiau... pasake tik kiek kapsule kainuoja, paskui nete uzklausiau tai gavau i az kad 20 proc kaune pigiau gali parduot... Jova, kokia kapsule renkates. as tai susiplanavus kampine ko gero bus labai brangi  Kur galima pasiziureti ta basanaviciaus gatves inetini puslapi.
Trolėmolė
2011 01 21, 11:43
Aulina, pirmas varijantas atrodo tvarkingiausiai. QUOTE(jova @ 2011 01 21, 12:07) Trole, labai laukiam tavo zidinio foto  Mes ir juk norejom atviro zidinio... Dar apdaila nepadaryta Ruošiamės alyvuoti grindis. MB liepė išsirinkti alyvą  . Žiūriu skiriasi tų alyvų išeiga ir tepimo būdas. Gal kas jau aliejavote ir esat išstudijavę tas alyvas? Kuom jos skiriasi?
litunas
2011 01 21, 12:02
QUOTE(Trolėmolė @ 2011 01 21, 12:43) Aulina, pirmas varijantas atrodo tvarkingiausiai. Dar apdaila nepadaryta Ruošiamės alyvuoti grindis. MB liepė išsirinkti alyvą  . Žiūriu skiriasi tų alyvų išeiga ir tepimo būdas. Gal kas jau aliejavote ir esat išstudijavę tas alyvas? Kuom jos skiriasi? noreciau pusines palanges baltai alyvuot, kazin imanoma ?
QUOTE(aulina @ 2011 01 21, 11:42) aš irgi noriu uždarų, nenoriu, kad matytųsi bylos, juo labiau knygoms žadu atskirą daryti lentyną kitoje vietoje. Bet kaip įkomponuoti uždaras, kad būtų ir patogu ir gražu  jei cia ne knygom, o popieriam skirta, tai daryciau desinej pusej vien stalcius, arba kaip virtuviniam kur yr tokios pakeliamos dureles (nu bet kad arodytu kaip stalciai), o kairej pusej lentyneles - kokios jau ten iseis QUOTE(masajugi @ 2011 01 21, 11:43) Jova, kokia kapsule renkates. as tai susiplanavus kampine ko gero bus labai brangi  Kur galima pasiziureti ta basanaviciaus gatves inetini puslapi. Jotul harmony, nes ja galima kurent kaip atvira zidini. paziuret galima www.krosneles.lt
QUOTE(jova @ 2011 01 21, 13:06) jei cia ne knygom, o popieriam skirta, tai daryciau desinej pusej vien stalcius pabandysiu perbraižyti, gera mintis
Pas mus vakar jau normaliai atrodo grindys buvo isilusios, rode pirmam aukste 19, antram 21. Gal vis delto ner ten dideles problemos  gal dar reikia ieskot ko... Dabar jau prisukom temperatura nes nieko nebedarysim. Kalbejau dar su geotermininku, tai pasitikslinau kiek jis moka - pasirodo gruodis 660Lt cia vien sildymas ir karstas vanduo (200 sildomo ploto). Siaip nemaza suma, bet palyginus, kad gavom 400Lt saskaita uz 54kv buto sildyma ir vandeni tai skirtumas yra... Dar norejau del laiptininku pasikonsultuot - kas galit ka rekomenduot (man reikia kad butu su metalo konstrukcija)... sakiau irgi kokius 4 reiks kviestis ir ziuret, laiko turim tai sikart viska apmastysim... nors aisku iskart, kad s... gausis, nes per maza anga palikta ir laiptai bus 'kopeciu patogumo' Dovis, kaip taviskiai?
Trolėmolė
2011 01 21, 13:08
QUOTE(litunas @ 2011 01 21, 13:02) noreciau pusines palanges baltai alyvuot, kazin imanoma ? Mačiau, kad yra baltos alyvos, bet kaip tai atrodo praktikoje neturiu supratimo.
Bet ar patogu bus kai popieriai stalciuje? Ar nereiks juos dar ir rusiuosti paciame stalciuje? (cia as pagal save). Pas mane popieriai surusiuoti ir sudeti i papkes (dezutes). Kiekviena dezute su pavadinimu. Man taip yra paprasciau ir patogiau. Nereikia versti visos kruvos. O dezutes stovi lentynuose.
QUOTE(jova @ 2011 01 21, 14:07) Pas mus vakar jau normaliai atrodo grindys buvo isilusios, rode pirmam aukste 19, antram 21. savaime susitvarkė?
Aulina dar galima daryti dureles ant begeliu, stumdomas. Kaip siame pav. :  Jova, pas mane metaline laiptu konstrukcija "apvilkta" mediniu karkasu. Tu tai turejai omenyje ar kazka kitko
QUOTE(janna @ 2011 01 21, 14:10) O dezutes stovi lentynuose. reikės pagalvoti, gera mintis  Turiu katalogų ir popierių nestandartinių matmenų, nedaug, bet turiu, 1-2 stalčių reikėtų
QUOTE(janna @ 2011 01 21, 13:22) Jova, pas mane metaline laiptu konstrukcija "apvilkta" mediniu karkasu. Tu tai turejai omenyje ar kazka kitko  jo, ta pati. pas mus buz ale kabantys laiptai: metalas svirtinsis prie sienos ir medis apsivilks. einu i albuma paziuret tavo laiptus - negi praleidus busiu. Aulina, nieko mes tom grindim nedarem. matyt prisilo kad lauke tempa nukrito  net nzn  siaip atradom dar kelias vietas per kur saltis eina - dar nesutvarkyta.
QUOTE(janna @ 2011 01 21, 14:22) galima daryti dureles ant begeliu, stumdomas. puiku  Ypač šauniai atrodytų atidarius, patogu, tvarka kaip vaistinėje Papildyta:reikės pasidomėti to mechanizmo kainą.
Janna, va tokiu mum reik Papildyta:MB nori tokiu 'tureklu', as nelabai turbut... nors visai nieko
Kokie idomus Pas mane kitaip
Jana, "draugauji" su dokumentų dėžėmis, gal žinai maždaug matmenis? Ar jie standartiniai? Noriu padaryti lentynas, kad tilptų dėžės ir neliktų per daug laisvos vietos.
QUOTE(aulina @ 2011 01 21, 15:31) Jana, "draugauji" su dokumentų dėžėmis, gal žinai maždaug matmenis? Ar jie standartiniai? Noriu padaryti lentynas, kad tilptų dėžės ir neliktų per daug laisvos vietos. Jos labai ivairios, bet paprastai vos buna didesnes uz lapo standarta. Tai tiesiog pasimatuok lapa ir pridek po kokius 5 mm is visu pusiu. Dezutes ir tokias papkutes - dezutes formos pirkau Thomas Fillipse. Nors ir yra ir kanc. prekese Limpopo parduotuves patalpose. Jei atmintis neslubuoja A4 (standartinis lapas) - 210×297 mm
astukas
2011 01 21, 17:29
QUOTE(jova @ 2011 01 21, 14:07) Dar norejau del laiptininku pasikonsultuot - kas galit ka rekomenduot (man reikia kad butu su metalo konstrukcija)... sakiau irgi kokius 4 reiks kviestis ir ziuret, laiko turim tai sikart viska apmastysim... nors aisku iskart, kad s... gausis, nes per maza anga palikta ir laiptai bus 'kopeciu patogumo' Dovis, kaip taviskiai? Remigijus 67750066. Jis uzsiima ir kalvyste. Dare pas mus sode tai patiko ir labai gerai sumaste musu ankstoje skyleje laiptus ikomponuot. Ir kaina tiko
giedre.v
2011 01 21, 17:32
QUOTE(Beržė @ 2011 01 20, 18:09) Giedre, aciu uz gera zodi apie mano namucius  Virtuve, tikiuosi, iseis garzi ir man  Tiesa, buvo vienas pakeitimas - pasirodo, negamina man reikiamo ilgio stalvirsio, tai teko gale primontuoti indauja. Bet.... Nera to blogo, kur i gera neiseitu - bus kur taures susideti, MB - butelius  Durys isejo geros - jau sumontuotos. Kaina su viskuo irgi isejo puiki - padare per gimines laaaaaaaabei gera - net nedrasu sakyti. Visgi azuolo masyvas, alyvuotos. Parasysiu i AZ. Laiptai paprasti - metaline konstrukcija uzbetonuota ir nudazyta - desis stikliniai tureklai. negaila  tai nesvarbu tada duru kaina
|
|