Giedrilina
2006 02 14, 18:58
Sveikos mamos, gal yra čia jūsų iš Marijampolės?Ir ar vedat savo mažuliukus į darželius??jeigu vedat tai į koius ir kokia nuomonė apie tą ar kitą darželį//Būtų smagu sužinoti, nes mes ruošiamės keliauti už kokio pusmečio, tik dar nenusprendėm.
Ruslana
2006 02 24, 13:32
Sveika, mes taip pat ruošiamės už pusmečio vest į lopšelį, tiesa tavo vaikelis beveik metais vyresnis. Geri atsiliepimai apie lopšelį-darželį "pasaka", vaičaičio 24, "Šaltinėlis" K.Griniaus 12A. Nežinau kur gyvenat ir butu patogu, jei mokoluose, tai yra 2, pazistami nerekomendavo "Vaivorykštė" Mokolų 11, nes patys savo mažylį pervede Į "Nykštukas" Uosupio 2. Man kazkodel mieliausias Šaltinelis, nors gyvenam ir dirbam kitam miesto gale, tad dar tvirtai neapsisprendem.
pekutis
2006 02 27, 14:57
aš savo vyresnėlį vedu į "želmenėlius" bent man tai tikrai neblogas darželis.be to dar mokyklėlė iki 4 kl. p.s mamytės,prašom užsukti ir į "kaimynų" temą
NeringaJ
2006 03 31, 22:15
Aš vedu į pasaką. na tikrai neblogas darželis. mano pana net savaitgaliais liūdi kad nereikia į darželį. tikrai daug išmoksta. ir jeigu vaikas nori eiti manau tikrai neblogai. be to į šį darželį priima be jokių didelių blatų. tas svarbiausia.
QUOTE(NeringaJ @ 2006 03 31, 23:15) Aš vedu į pasaką. na tikrai neblogas darželis. mano pana net savaitgaliais liūdi kad nereikia į darželį. tikrai daug išmoksta. ir jeigu vaikas nori eiti manau tikrai neblogai. be to į šį darželį priima be jokių didelių blatų. tas svarbiausia. Laba diena.o kokioj galvėj šis daržėlis?  mes ir galvojam pradėt eit nuo rudenio tik nežinau į kokį geriausia,mes gyvenam draugystės galvėj ir mum per balkoną matosi darželis tik nežinau jo pavadinimo  sakė 7 darželis.gal žinot apie šį darželį kokius atsiliepimus?
Ruslana
2006 05 01, 16:00
NeringaJ, dabar i bet kuriam lopsely- darzely man rodos "be blatu" gali vietuke gauti, net jei vaikelis ir jaunesnis pora menesiu, pacios siulo, kad galima butu susitarti Jutke, ten turbut "Ruta", tuomet viena aukletoja  , o kita kaip kam. Siaip ir kita pazistama netiketai atejusi, mate, kaip uz nieka vaikelis gerai subinen gavo  O kai pacios mergaite kalbeti pradejo irgi skundesi, kad skriaudzia. Tada tevelis reikalus tvarke manau kiekvienam yra savi privalumai ir trukumai, reikia isbandyti, nes vieni ta pati gali peikti, kiti girti. Gaila, kad mazi vaikeliai kalbeti nemoka, ir apie problema kartais gali per velai suzinoti
QUOTE(Ruslana @ 2006 05 01, 17:00) NeringaJ, dabar i bet kuriam lopsely- darzely man rodos "be blatu" gali vietuke gauti, net jei vaikelis ir jaunesnis pora menesiu, pacios siulo, kad galima butu susitarti Jutke, ten turbut "Ruta", tuomet viena aukletoja  , o kita kaip kam. Siaip ir kita pazistama netiketai atejusi, mate, kaip uz nieka vaikelis gerai subinen gavo  O kai pacios mergaite kalbeti pradejo irgi skundesi, kad skriaudzia. Tada tevelis reikalus tvarke manau kiekvienam yra savi privalumai ir trukumai, reikia isbandyti, nes vieni ta pati gali peikti, kiti girti. Gaila, kad mazi vaikeliai kalbeti nemoka, ir apie problema kartais gali per velai suzinoti  net nežinau jau jai vaikus skriaudžia tai negerai  Bet šiaip man šį darželį tai labai gyrė  Tai va man tik tiek gerai kad šalia namų,bet sakė darželiai pripildyti tai nežinau ar vietą gausim
QUOTE(Ruslana @ 2006 05 01, 17:00) NeringaJ, dabar i bet kuriam lopsely- darzely man rodos "be blatu" gali vietuke gauti, net jei vaikelis ir jaunesnis pora menesiu, pacios siulo, kad galima butu susitarti Tai, kad nelabai
irmosius
2006 05 09, 17:33
sveikos mamos  na as asmeniskai savo vaikiuka, ruosisusi vesti tik i vaivorykstes darzeli, bet dabar atsisakiau tos minties, nes atsirado musu mieste mokyklele. cia siokia tokia naujove musu mieste, bet ten bus ir vaiko ugdymo pamokeles ir labai jau grazus zaislai maziesiems. gal kas zino daugiau apie tai?
QUOTE(irmosius @ 2006 05 09, 18:33) sveikos mamos  na as asmeniskai savo vaikiuka, ruosisusi vesti tik i vaivorykstes darzeli, bet dabar atsisakiau tos minties, nes atsirado musu mieste mokyklele. cia siokia tokia naujove musu mieste, bet ten bus ir vaiko ugdymo pamokeles ir labai jau grazus zaislai maziesiems. gal kas zino daugiau apie tai?  o kur jis randasi?
QUOTE(-mamka- @ 2006 05 09, 13:09) Tai, kad nelabai  labas vakaras ,nu aš manau kad į geresnį darželį be blatų tikrai sunku
irmosius
2006 05 15, 22:07
QUOTE(Jutkė @ 2006 05 15, 23:16) labas vakaras ,nu aš manau kad į geresnį darželį be blatų tikrai sunku  na as pasidomejeu ta mokyklele tai tikrai yra naujove musu mieste, bet tikrai ateityje bus paklausus dalykas  ten ne tik bus vaiko ugdymas, bet ir zaidimai ir jei teveliai nenores vargti ruosiant vaikiukams gimtadieni, gali savo mazuosius patiketi ten dirbancioms moterims  aisku uz atitinkama mokesti bus daromi vaiku gimtadieniai  o siaip jei kam reikia iseiti valandai ar dviems ir nera kur palikti vaikiuka, uz visai nedideli mokesti galima ji patiketi aukletojoms  tikrai nebloga reklama cia sukurpiau  kaipavo giriu  , o is tiesu nueikit ir pacios pamatysit kaip ten smagu vaikams  del visa ko parasysiu adresa ir telefona :KODELCIUS: VYTAUTO38A
irmosius
2006 05 25, 16:45
QUOTE(irmosius @ 2006 05 16, 00:07) na as pasidomejeu ta mokyklele tai tikrai yra naujove musu mieste, bet tikrai ateityje bus paklausus dalykas  ten ne tik bus vaiko ugdymas, bet ir zaidimai ir jei teveliai nenores vargti ruosiant vaikiukams gimtadieni, gali savo mazuosius patiketi ten dirbancioms moterims  aisku uz atitinkama mokesti bus daromi vaiku gimtadieniai  o siaip jei kam reikia iseiti valandai ar dviems ir nera kur palikti vaikiuka, uz visai nedideli mokesti galima ji patiketi aukletojoms  tikrai nebloga reklama cia sukurpiau  kaipavo giriu  , o is tiesu nueikit ir pacios pamatysit kaip ten smagu vaikams  del visa ko parasysiu adresa ir telefona adresas; vaiku zaidimu studija "kodelcius" vytauto g 38a, tel;834353717, 868914147.
QUOTE(irmosius @ 2006 05 15, 22:07) na as pasidomejeu ta mokyklele tai tikrai yra naujove musu mieste, bet tikrai ateityje bus paklausus dalykas  ten ne tik bus vaiko ugdymas, bet ir zaidimai ir jei teveliai nenores vargti ruosiant vaikiukams gimtadieni, gali savo mazuosius patiketi ten dirbancioms moterims  aisku uz atitinkama mokesti bus daromi vaiku gimtadieniai  o siaip jei kam reikia iseiti valandai ar dviems ir nera kur palikti vaikiuka, uz visai nedideli mokesti galima ji patiketi aukletojoms  tikrai nebloga reklama cia sukurpiau  kaipavo giriu  , o is tiesu nueikit ir pacios pamatysit kaip ten smagu vaikams  del visa ko parasysiu adresa ir telefona :KODELCIUS: VYTAUTO38A Na tiesa sakant labai sudomino  o nuo kokio amziaus vaikucius ten galima atvesti  ir kiek mazdaug kainuoja valanduke
Ruslana
2006 05 30, 10:13
QUOTE(Maza @ 2006 05 30, 00:08) Na tiesa sakant labai sudomino  o nuo kokio amziaus vaikucius ten galima atvesti  ir kiek mazdaug kainuoja valanduke  per kapsus girdejau, kad darbo dienom pagloboja vaikelius nuo 3 metu  del mokescio nezinau, bet gali telefonu pasiteirauti
Labas vakaras  NA aš čia truputį ne į temą ,bet labai noriu sužinoti ar labai sirgo jūsų vaikučiai kai pradėjot leisti į darželį?  Ir kaip sekėsi pirmom dienom darželį?  Ačiū
pekutis
2006 06 12, 17:22
QUOTE(Jutkė @ 2006 06 10, 16:38) pareik namo(į savo temą)-papasakosiu
ramunija
2006 06 13, 17:16
va va ir man tas kodelcius uzkliuvo...kokios ten kainos? ir kuo jie ten tiksliai uzsiima: labiau darzelis, ar labiau toks zaidimu kambarys kaip euroopa?
ramunija
2006 06 28, 18:38
buvom nueje i ta kodelciu ir nedirbo  nesuprantu. cia jie gal tik gimtadienius organizuoja... man labai gerai butu, kad butu galima porai valandu palikt maziu, nes noriu sportuot!
irmosius
2006 06 29, 19:30
tai jie dirba tik nuo vienuolikos ryto  iki astuoniu vakaro. kiek zinau tai ryte dar ir pamokeles buna. o valanda prieziuros kainuoja penkis litus, manau nera labai brangu
nerin-gele
2006 07 19, 17:18
sveikos mamytes, as savo mazosios i darzely neleisiu, nes pacios su sese buvom skiaudziamos, o ir dabar tenka isgirst kad vaikai netgi buna prigrasinami, jog nepasakotu tevam jog yra skriadziami, aukletojos daznai netgi laiko neturi uzsiimti su vaiku, mano pana hiperaktyvi, tad su jai reikia daug demesio, o darzelyje ji jo tikrai negaus.
NeringaJ
2006 07 19, 20:28
QUOTE(Jutkė @ 2006 05 01, 15:12) Laba diena.o kokioj galvėj šis daržėlis?  mes ir galvojam pradėt eit nuo rudenio tik nežinau į kokį geriausia,mes gyvenam draugystės galvėj ir mum per balkoną matosi darželis tik nežinau jo pavadinimo  sakė 7 darželis.gal žinot apie šį darželį kokius atsiliepimus?  Na aš irgi iš pradžių į šį norėjau kai nuėjau iškarto buvo pareikšta , kad vaikučius reikia užrašyti ką tik gimusius. Po to pradėjau ieškoti pažįstamų. radau bet tada buvo tokia kalba na va sunkūs langai galėtumėt prisidėti grupei žaliuzių reikia. O kokie ten langai  tada bandėm į 5 darželį kur prie medijos jaunimo gatvėje. bet ten tik nuo 3 metukų , nors jeigu būtume labai pazirzę turbūt būtų priėmę. bet bijojom kad mažės neskriaustų dičkiai, nes mūsiškė buvo metukų su trupučiu. QUOTE(Ruslana @ 2006 05 01, 16:00) NeringaJ, dabar i bet kuriam lopsely- darzely man rodos "be blatu" gali vietuke gauti, net jei vaikelis ir jaunesnis pora menesiu, pacios siulo, kad galima butu susitarti Na manau kad ne kiekvienam. bent jau mums į 7 norint papult reikėjo blatų. QUOTE(Jutkė @ 2006 06 03, 21:48) Labas vakaras  NA aš čia truputį ne į temą ,bet labai noriu sužinoti ar labai sirgo jūsų vaikučiai kai pradėjot leisti į darželį?  Ir kaip sekėsi pirmom dienom darželį?  Ačiū  maniškė sirgo labai daug. Būdavo 2 savite į darželį 3 namuose. kažkoks košmaras. taigi būdavo moki už darželį ir dar plius auklei.
Sveikos mamytes! As asmeniskai savo suneli vedziau i Vaivorykste ir tikrai neturiu priekiastu. Per 4metus nei karto nerinko jokiems langams, kiliminems dangoms ar dar kam nors. Ir savo mazaja vesiu tik i vaivorykste.
Antilope
2006 08 17, 12:23
Sveikos marijampolietes Galvoju savo vaikuti i Vaičaičio g. darželį vesti, bet anyta labai nori, kad i Ruta eitu  Net nezinau ka daryti. Dabar aukletoja is vaičaičio darželio pas mus aukle dirba ir as visai esu ja patenkinta.
Ruslana
2006 08 17, 22:45
QUOTE(Antilope @ 2006 08 17, 13:23) Sveikos marijampolietes Galvoju savo vaikuti i Vaičaičio g. darželį vesti, bet anyta labai nori, kad i Ruta eitu  Net nezinau ka daryti. Dabar aukletoja is vaičaičio darželio pas mus aukle dirba ir as visai esu ja patenkinta.  jei tau arčiau "Rūta", gali pabandyti, visada spėsi i tolimesnį nuvesti. Bet jei ta pati auklė būtų ir auklėtoja - vaikeliui smagiau  Šiaip tai jūsų su vyru sprendimas turėtų būti, tėvai žino geriausiai, kas jų atžalom tinka
QUOTE(Antilope @ 2006 08 17, 13:23) Sveikos marijampolietes Galvoju savo vaikuti i Vaičaičio g. darželį vesti, bet anyta labai nori, kad i Ruta eitu  Net nezinau ka daryti. Dabar aukletoja is vaičaičio darželio pas mus aukle dirba ir as visai esu ja patenkinta.  va mes į Rūta ir eisim
Antilope
2006 09 29, 08:38
QUOTE(Jutkė @ 2006 09 03, 19:10) va mes į Rūta ir eisim  Na dabar ir as zinau, kad ir mes i Ruta eisim.... Siek tiek nusivyliau Pasaka.  Tik kad taviskis didesnis
Ruslana
2006 09 29, 12:51
QUOTE(Antilope @ 2006 09 29, 09:38) Na dabar ir as zinau, kad ir mes i Ruta eisim.... Siek tiek nusivyliau Pasaka.  Tik kad taviskis didesnis  bet tavo vaikelis visai mažutis  negaila atiduoti i svetimas rankas?
QUOTE(Antilope @ 2006 09 29, 10:38) Na dabar ir as zinau, kad ir mes i Ruta eisim.... Siek tiek nusivyliau Pasaka.  Tik kad taviskis didesnis  labas tai tavo vaikas "žuvyčių"grupėj?toks mažiukas ,nes mano vaikas ir ten eina
NeringaJ
2006 10 19, 10:47
QUOTE(Antilope @ 2006 09 29, 08:38) Na dabar ir as zinau, kad ir mes i Ruta eisim.... Siek tiek nusivyliau Pasaka.  Tik kad taviskis didesnis  o kuo būtent nusivylei? aš labai patenkinta, kolkas.
Ruslana
2006 10 19, 13:55
o mes nusivylem Saltineliu, nors visi ji tik giria  . manau ir laikas, kada pradedi vaikeli leisti turi itakos, kitakart bandysim i jau suformuota grupe patekti
Antilope
2006 10 24, 15:35
QUOTE(NeringaJ @ 2006 10 19, 10:47) o kuo būtent nusivylei? aš labai patenkinta, kolkas.  Aš auklėtoja viena... Tikiuosi, kad Tavo vaikas ne pas ją... Papildyta:QUOTE(Ruslana @ 2006 09 29, 12:51) bet tavo vaikelis visai mažutis  negaila atiduoti i svetimas rankas?  Tai dar neleidžiu... tik sutariau, kad priimtų, o leisiu pavasarį turbut, o gal tik rudenį kitą
Ruslana
2006 10 24, 18:30
Tai dar neleidžiu... tik sutariau, kad priimtų, o leisiu pavasarį turbut, o gal tik rudenį kitą  [/quote] vedėja tau gali patarti nuo rugsėjo 1-osios, nes tuomet susirenka pilnai suformuotos grupės, paskiriamos auklėtojos ir pan.... Patarčiau pradėti anksčiau arba vėliau, kai nėra tiek raudančių vaikelių ir auklėtojoms jau nesvarbu ar vienu vaikeliu daugiau ar mažiau
NeringaJ
2006 10 25, 20:50
QUOTE(Antilope @ 2006 10 24, 15:35) Aš auklėtoja viena... Tikiuosi, kad Tavo vaikas ne pas ją... Papildyta:Tai dar neleidžiu... tik sutariau, kad priimtų, o leisiu pavasarį turbut, o gal tik rudenį kitą  na šiemet pasikeitė auklėtojos. viena man nelabai bet pana kolkas nesiskundžia patenkinta. o pernai auklėtojos tai  gaila kad teko į paruošiamąją išeit pas kitas. o gal gali į až parašyti pavardę auklėtojos kuria nusivylei?
jolkute
2006 11 08, 18:23
As savo mergyte vedu i "Ruta". Labai geros, rupestingos aukletojos musu grupeje Tiesa, vieta gavome sunkiai...Drauge siemet pradejo vesti, tai ir ji gana sunkiai gavo vietele
laiminguole
2006 12 12, 14:47
Sveikos. nu vat pagaliau galiu parasyti apie saviskio darzeli. Pradzioj pasirinkom (dideliausia klaida  ) Deguciu darzeli-pradine mokykla, cia Rasos gatveje, prie turgelio. kakzoks siaubas, vaika isgasdino, kad tris menesius kantriai dirbom, kol pripratom kitame. Dabar lanko lopseli-darzeli "Sypseneli". Nu tai zinokit, tikrai neisivaizdavau, kad taip zmones moka, gali ir nori dirbti su vaikais. Prasedejau ten 15 dienu, kol pratinau, tai likau suzaveta.Maistas liuks, aukletojos-super. Veiklos, uzsiemimu-daug.Vedami vaiku dienorasciai su nuotraukomis, aprasymais kaip vaikams sekasi, kaip jie kalba visus 4 metus. kas patinka dar-kad jeigu vsikas gerai-tos pacios aukletojos nuo lopselio veda ta pacia grupe iki paruosiamuku.  Maniskis lanko"Gandriuku"grupe. Tam darzely dirbama "geros pradzios"metodu. daug demesio skiriama vaiku meniniam, estetiniam lavinimui. Maniskis toks oziukas, o jau eilerasciu daug pramokes ir daineliu. Piesia, spalvuoja, lipdo, sventems floristines kompozicijas patys komponuoja. Tiesa grupes nedideles-sarase 12 vaiku, tai kai ligu metas, tai grupeje buna 4-5 tiktai net. O dzaniausiai kokie 8-9 vaikiukai. taigi palyginti ramu. Del Kodelciaus studijos, tai manau cia yra gera iseitis, tik jau gerokai vyresniems vaikams (ne 2-3 metuku). Nes vaikui reikes adaptuotis taip pat skausmingai ir nesvarbu kad tik trims valandoms. As tai dziaugiuosiu ,kad manisikis pagaliau iseina be asaru ir pasilieka grupeje su sypsena.  Reguliariai, gana sveikai maitinasi, miega vienodu laiku (kas namie labai issiderina), ypac kai atsirado broliukas. SEkmes renkantis darzelius.Ir nebijokit paieskoti geresnio, nes jusu vaikas visu svarbiausia.
O mes du darželius lankėme "Šypsenele"  ir "Želmenėlius"  , bet galiu tvirtai teigti, kad geras darželis būna tada kai geros auklėtojos, tik nuo jų viskas priklauso. Iš pirmojo pabėgome, nes išardžius grupę ir pasikeitus auklėtojoms vaikas nebenorėjo eiti į darželį  , tieą pasakius auklėtojos buvo tokios, kad as net pasiimti jį bijodavau  , pvz. antradienį išplaunami visi žaislai, kad vaikai likusią savaitę tipo netriukšmautų, nes auklėtojai skauda galvą  po to tėveliai pradėjo maištauti
Ruslana
2007 02 06, 00:32
[quote=irma25,2007 02 05, 19:53] O mes du darželius lankėme "Šypsenele"  ir "Želmenėlius"  , bet galiu tvirtai teigti, kad geras darželis būna tada kai geros auklėtojos, tik nuo jų viskas priklauso. pritariu, jog negalima teigti, kuris darzelis geresnis, kuris blogesnis. Viskas priklauso, pas kokias aukletojas vaikelis papuola. Ypac svarbios pirmosios savaites  Musu vyresneliui po poros dienu, pasikeitus aukletojai, asaros byrejo kaip pupos, nors jo ir noredamas nepravirkdysi  Matyt ne visos moka ta pirmini kontakta su vaikeliu uzmegzti  Tiesa sakant ir pati spragu maciau, tad dabar su abiem vyrukais namie sedziu. Nors mazasis brolis dar daug laiko reikalauja, bet manau vyresniajam smagiau ir geriau kartu  Dar gal vienas trukumas, jei vaikelis nekalba, tad negali zinoti, kas ten jam netinka. Siaip aukletojos ir direktore guode, kad priprates su mama, dar maziukas (1m 8 men buvo), bet lig tol nei zmoniu bijojo, nei kur nors palikti problema buvo. Atvirksciai - issivesti neidavo. Nors grupeje palikdavau 1 savaite vos porai valandeliu, bet kol atsigavom beveik poros menesiu prireike taigi lig tol visu girtas Grinaius g. lopselis-darzelis "Saltinelis" mus visai nuvyle. Labai keista buvo, kad direktore primygtinai aiskino, kad vaikeliui adaptuotis reikia laiko ir bent savaite ar daugiau, esant galimybei, vienam is teveliu pasilikti grupeje kartu su vaiku, tuo tarpu aukletoja isileidusi vaika i grupe ir nespejus nei atsisveikinti, pries nosi uzdaro duris ir dar uzkabina kabliuku  Bent jau palauktu, kada vaikelis i grupe normaliai ieis, nes taip ir pamenu issigandusias akeles  Taigi pasikeitus aukletojai ir taip uzdarius duris prasidejo 3ia diena nemiga ir baime, kad niekur tevai nepaliktu, net pas seneliu, kuriuos kasdien mate ir l.mylejo Ziauri man ta "valdiska"tvarka pasirode, kaip sovietiniais laikais.
margarittta
2007 02 07, 21:00
Kraustomes gyventi i marijampole. Sunui 1 ir 3men. Lankom darzeli jau tris menesius, viskas kuo puikiausiai. Net nezinau nuo ko pradet cia  Gal galit padet, kur priimtu maniski be jokiu blatu ir tt.. Mes juk jau su patirtim ejimo i darzeli, nors ir ne tokia jau didelia
Ruslana
2007 02 08, 10:00
galima ir be blatu, geriausiai pabandykit laisva vietuke rasti darzelyje arciausiai namu, aisku dovaneles irgi kartais padeda
dzeldze
2007 02 09, 19:50
QUOTE(irma25 @ 2007 02 05, 18:53) tieą pasakius auklėtojos buvo tokios, kad as net pasiimti jį bijodavau  , pvz. antradienį išplaunami visi žaislai, kad vaikai likusią savaitę tipo netriukšmautų, nes auklėtojai skauda galvą  po to tėveliai pradėjo maištauti  Tevu vietoje, buciau padavuis ta aukletoja i teisma Pati esu is Marijampoles (kazkada baigiau Rutos darzeli  ).Pabandytu man aukletojos vaika skriaust...  MAniske eina i vokiska darzeli, net sekmadieniais atsikelus klausia...mama, o darzelis dirba siandien.Pavydziu jei as, kad man taip v  ikystej
margarittta
2007 02 10, 21:31
sansu, vadinas yra  aciu
Evelina21
2007 02 14, 14:16
QUOTE(Ruslana @ 2006 05 01, 17:00) NeringaJ, dabar i bet kuriam lopsely- darzely man rodos "be blatu" gali vietuke gauti, net jei vaikelis ir jaunesnis pora menesiu, pacios siulo, kad galima butu susitarti Jutke, ten turbut "Ruta", tuomet viena aukletoja  , o kita kaip kam. Siaip ir kita pazistama netiketai atejusi, mate, kaip uz nieka vaikelis gerai subinen gavo  O kai pacios mergaite kalbeti pradejo irgi skundesi, kad skriaudzia. Tada tevelis reikalus tvarke manau kiekvienam yra savi privalumai ir trukumai, reikia isbandyti, nes vieni ta pati gali peikti, kiti girti. Gaila, kad mazi vaikeliai kalbeti nemoka, ir apie problema kartais gali per velai suzinoti  sveikutes, apie "Rūtos" darzeli tai visokiu nuomoniu girdejus. mano vyro sesuo veda ten savo 5m sunu tai patenkinta, o viena drauge vede savo atzala tai pykdavo, nes budavo besaikis pinigu rinkimas grupiu remontui ir taip jai nelabai patiko, o dabar savo dvynukus ji nuo pusantru metu pradejo vesti i kita darzeli kazkur prie vadinamo bobturgio ir labai patenkinta pinigu reik maziau o prieziura ta pati. as irgi galvoju kuri darzeli pasirinkti mano pupai dabar dar tik 7 men. bet manau jau kitais matais koki sausi teks keliauti i darba.
Norėčiau sužinoti ar visi Marijampolės darželiai priima vaikiukus nuo vienų metukų  Žadu pusantrų metų sūnų vežioti į darželį ir nežinau ar bet kuris pasirinktas priimtų mus tokius mažučius
QUOTE(Daina_P @ 2007 02 19, 12:13) Norėčiau sužinoti ar visi Marijampolės darželiai priima vaikiukus nuo vienų metukų  Žadu pusantrų metų sūnų vežioti į darželį ir nežinau ar bet kuris pasirinktas priimtų mus tokius mažučius  Tokius mažiukus priima ne visi darželiai ,aš savo mažę vedu į Pasaką,čia priima nuo metų
QUOTE(GAGA @ 2007 02 19, 13:35) Tokius mažiukus priima ne visi darželiai O prieš kiek laiko reikia eiti į darželį užsirašyti ar susitarti  Na net nežinau kaip ten būna, ar priims mus iš kaimo atvažiavusius, gal tik miesto vaikams miesto darželiai
Ruslana
2007 02 19, 23:07
QUOTE(Daina_P @ 2007 02 19, 18:22) O prieš kiek laiko reikia eiti į darželį užsirašyti ar susitarti  Na net nežinau kaip ten būna, ar priims mus iš kaimo atvažiavusius, gal tik miesto vaikams miesto darželiai  kad dabar priemiestis - prestizas  darzelis visiems vaikuciams  bandyk nuo arciausio prie namu. paskambink ar nueik pakalbeti. Vienur vietu laisvu buna, kitur reik palaukt
 sveikos mamytės nuo 1,5m priima Rūta ir Pasaka.
sveikutes, nu ir susukot man galvele su tais darzeliais, kaip reikes ji issirinkti net neisivaizduoju, jus cia giriate visus is eiles, kaip reikes nuspresti net nezinau. Ir svarbiausia pagal ka rinktis? Kaip arti namu, pagal maitinima, ar pagal tai ar geros aukletojos? O kaip apibudinti kas yra gera aukletoja? Nes turiu pirma vaikeli tai niekaip neisivaizduoju kuri butu gera, ar ta kuri myluoja ar ta kuri buna reikli?
|
|