Naaatanas,ar Nataaanas?
Naaatanas,ar Nataaanas?
lygtai Naaatanas turėtų būti
Man tai šis vardas negražus.
tikrai negražus vardas
man patinka šis vardas
man iš visų formų : Natanielis gražiausia
QUOTE(sena niekšė @ 2011 01 21, 03:06) Papildyta: QUOTE(*Mėnulis* @ 2011 01 21, 12:10) zinoma skonio reikalas,tik idomu,kokia vardai jums grazus...?:)Man labai patinka:) Papildyta: QUOTE(Isila @ 2011 01 21, 13:19) aciu uz nuomone,bet paziurejus i info po Jusu nuotrauka,suprantu,kad musu nuomones laaaabai skiriasi... Papildyta: QUOTE(muminukas @ 2011 01 21, 13:33) Ir reiksme varduko grazi.DIEVO DOVANA Papildyta: QUOTE(setute @ 2011 01 21, 13:45) Papildyta: QUOTE(Arvena @ 2011 01 21, 13:55)
labai negražus
Natanielis iš tikrųjų gražiausias
Anglakalbėse šalyse tariamas kaip Naaatanas. Man gražu.
Musu maziukas vardu NatAnas
bet dazniausiai kiti ji vadina NAtanas...bet mes patis tai ne.... NatAnas....lb grazus vardas)))ir lb jam tinka
Siaip anglakalbese salyse sako Neitanas...
skambus vardas
tariu Naaatanas
Lietuviškai turėtų būti Natanas, kaip Antanas. O iš viso būtų geriausia pilnas vardas, Natanielis/Natanielius
Naaatanas greiciausiai
Nelabai koks vardas
Tai hebrajiskas vardas. Zydiskas.
Man tai gražus. Tarčiau Naaatanas
aciu uz nuomones,turim jau savo Nataniuka,ir dauguma jis Nataaanas,tik labai retas pavadina Naaatanu,tada greit pasitaiso:)))
Jei tarti Nataaanas tai panasiai kaip Antaaanas
QUOTE(dangiskas_migdolas @ 2012 01 07, 15:14) Gal Jums Naaatanas ir gražiau, bet teisingai, taisyklingai Natanas tariamas taip, kaip Antanas. Papildyta: QUOTE(R&D @ 2011 02 24, 00:16) Teisingai, Senojo Testamento hebrajiškas vardas, tik lietuviškame Biblijos vertime naudojama vardo forma, kiek pamenu, yra Natanielis. Visiškai priimtinas vardas praktikuojančių katalikų šeimai.
Man nepatinka...
Nepatinka
Jau geriau Antanas, nei Natanas
nedeciau tokio vardo, negrazus man
Visai nieko
QUOTE(Kristtute @ 2012 01 08, 22:10) kiekvienam vardui pravardziu galima surast,o ir nedel vardo pravarde gali idet,priklauso kokia asmenybe uzauks,kaip leisis taip ir vadins,arba nesileis ir nepravardziuos Papildyta: QUOTE(inetukea @ 2012 01 08, 22:41) skonio reikalas,man sis vardas dieviskai grazus,nuo tos minutes kai isgirdom ir musu suneliui labai tinka
Pazistu viena berniuka tokiu vardu,tevai ji vadina NatAnu .Man visai patinka .Antra vaika savo Simonu jie pavadino
O man labai negrazu, kai kirciuojama NatAnas
QUOTE(tytte... @ 2011 01 20, 20:25) Naaatanas,ar Nataaanas? istikruju turetu buti nataaanas
man labai grubiai skamba sis vardas
na kažkaip ne..
nesamone, sorry
|