Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: PROVEA reketas
Supermamų klubas > Mūsų namai > Parduotuvės, prekės ir nuolaidos
Pages: 1, 2, 3, 4
JolitaS.
Situacija. Vyrui 2010 metais rugsejyje skambino reklamuotojai is PROVEA ir siule apatinius pagal akcija biggrin.gif , padekojom atsisakem, net lyg pokalbi irasinejo. Siandien gauname laiska 1 ispejimas, atseit vyras skolingas uz 2 poras apatiniu rugsejo, gruodzio menesiais siustu 67 litus doh.gif grasinimas laiske anstoliais doh.gif NIEKO NIEKADA neesame gave is tos firmeles, viskas kas buvo tai ju reklaminis skambutis. Ar eit i policija ar dar kur nors?
Lithium
gal į vartotojų teises kreipkitės g.gif
Samarija
QUOTE(JolitaS. @ 2011 01 22, 10:03)
Situacija. Vyrui 2010 metais rugsejyje skambino reklamuotojai is PROVEA ir siule apatinius pagal akcija  biggrin.gif  , padekojom atsisakem, net lyg pokalbi irasinejo. Siandien gauname laiska 1 ispejimas, atseit vyras skolingas uz 2 poras apatiniu rugsejo, gruodzio menesiais siustu 67 litus  doh.gif  grasinimas laiske anstoliais  doh.gif  NIEKO NIEKADA neesame gave is tos firmeles, viskas kas buvo tai ju reklaminis skambutis. Ar eit i policija ar dar kur nors?
*

Pabandyk susiekti su tos firmos atstovu,telefonu ar el.pastu.Ir paklausk kas ten yra.As kazkada buvau uzsakiusi vyrui apatinius,tai po to jie atsiunte dar kita pasiulyma,bet parasiau ju atstovui,kad nebenoriu gauti pasiulymu,tai ir isbrauke mane is klientu saraso.
VytautasSt
QUOTE(Samarija @ 2011 01 23, 14:57)
Pabandyk susiekti su tos firmos atstovu,telefonu ar el.pastu.Ir paklausk kas ten yra.As kazkada buvau uzsakiusi vyrui apatinius,tai po to jie atsiunte dar kita pasiulyma,bet parasiau ju atstovui,kad nebenoriu gauti pasiulymu,tai ir isbrauke mane is klientu saraso.
*

kaip galima būti klientu jei niekada mieko neužsakinėjai??????

apie PROVEA

visų pirma tai aferistų kontora, apie kurią jokia Šveicarija negirdėjo , o jie skelbias šios šalies firma biggrin.gif

http://forum.awd.ru/viewtopic.php?f=11&t=80713

http://forum.sat1.de/showthread.php?t=1902
http://www.123recht.net/forum_topic.asp ... 7&ccheck=1
http://forum.ebay-kleinanzeigen.de/abou ... sc-30.html

ir dar daug daug info internete, tai AFERISTAI, niekada nieko jiems nemokekit, neužsakinėkit, ir nesileiskit bauginami, keista, kad dar jų policija neuždarė biggrin.gif

http://darbdaviai.skundai.lt/?act=comments&sid=9703

http://www.skundai.lt/?act=comments&sid=19504
Soy
Eikit tiesiai i policija ir nesiterliokit su tokiais. Bet tai izulumas isgamu
Praline
Mes pries pora metu turejom problemu su panasia imone - IMP Baltic. Atsiunte i pasto dezute pasiulyma prenumeruoti korteles "Gyvunijos pasaulyje". Neuzsakem. Po kiek laiko skambina malonus vyriskis ir klausia, ar esam girdeje apie ju imone ir pan., paklause, ar esame gave ju pasiulyma pastu. Pasakiau, kad gavom, bet neuzsakinesim. Tai jis paprase pasakyti savo adresa, varda, pavarde - atseit isbrauks mus is duombazes, nebesius daugiau mums pasiulymu. Durna budama pasakiau. Tada ir prasidejo. Po poros menesiu gaunam kazkoki ju rasta su raginimu sumoketi uz 4 mums neva atsiustus korteliu rinkinius - 60 Lt + pasto islaidos 10 Lt. Bandziau prisiskambint jiems i ofisa - jokiu sansu - niekas nekelia ragelio. Po poros savaiciu - dar vienas raginimas, tik jau uz 3 rinkinius (stebuklingai sumazejo), vel bandziau skambint - pakele kazkoks vyras, myke myke, atseit issiaiskinom, sake ignoruot. Na as rami jau - po keliu menesiu ateina vel laiskas - pasirodo as skoloj 160 Lt ( uz 7 rinkinius, turint omeny, kad rinkinio kaina buvo 15 Lt, tai galai isvis nesueina), grasinimai anstoliais, delspinigiu skaiciavimas ir t.t. Tada jau uzsiutau. Skambinau ilgai, kol prisiskambinau. Prisiskambinau, pasakiau, kad esu is mokesciu inspekcijos ir paprasiau pakviesti buhaltere. Sujunge. Isaiskinau situacija visa, norejau suzinoti is kur tokia informacija, is kur tos sumos, jei niekada nesu nieko pirkus ir uzsakinejus. Pradejo ji ten siurent popieriais, kazko ieskot, patikino, kad klaidu but negali, kad cia viskas tikrai taip. Paskui uzsirase mano tel.numeri, sako perskambinsim, kai issiaiskinsim. Aisku, skambucio nesulaukiau, bet ir nesamones baigesi. Jie esko durniu - o gal issigasi anstoliu ir sumokesi.
Tai ir sitie liemenuku pardavejai kazka panasaus daro.
VytautasSt
Per krizes visada suaktyvėja tokio plauko sukčiai, va kaip mamytė paminėjo buvo ir kažkokių kortelių siuntinėtojai, va monetų siuntinėtojai http://www.lrytas.lt/-12918387871289633217...garantuotas.htm Visa šita afera pagrįsta žmogaus psichologija ir baime, bei savo teisių nežinojimu, niekas negali Jūsų prievarta pirkti to ko Jūs nenorite, jie viską siunčia neregistruotais laiškučiais , kurių gavimą įrodyti neįmanoma, va kaip šiuo atveju žmogui atsiuntė sąskaitą už tai ko jis net negavo biggrin.gif Aišku daugelį iškart apima baimė nuo grasinimų ir bėga mokėt aferistams ir pildyt jų sąskaitas, žodis ANSTOLIS dabar daugeliui sukelia baimę, bet yra pilna info internete apie juos , kaip žmonės sugeba net iš jų pasityčiot, užsiregistruoja jų puslapyje po išgalvotais vardais ir užsako siuntinukus į prokuratūras, policijas, mokeščių inspkecijas ir kitur. Su jais galima susitvarkyt tik jų metodais, paskambino pasiūskit kuo toliau, gasdinkit juos , arba ignoruokit , kitaip su šia šutve neusistvarkysit, arba Jūs juos arba jie Jus. Yra atvejų kad net neskambino, tiesiog gavę žmogaus duomenis (kaip iš išplaukusių skandalų su Sodra ir Hansa banku http://vz.lt/Default2.aspx?ArticleID=070b8...79-02d2cff03455, kai žmonių duomenis su sąskaitom, asmens kodais ir t.t. gulėjo maišuose kieme prie konteinerių, parodo, kad gaut duomenis labai paprasta biggrin.gif atsiųsdavo jam siuntinukus, ir poto grąsinimus už skolas paduot anstoliams .
SD3
Kaip keista, kad negavę siuntinio, turite apmokėti..ir iš pašto negavote, kad atsiimti siuntinį?
Aš su ta firma turėjau reikalų, bet tikrai nebuvo problemų. Paskambino moteris, pasiūlė jų produktus vyriškus ir moteriškus, atsiuntė bandomuosius pavyzdžius, už kuriuos reikėjo sumokėti tada, kai atsiimi siuntinį ir tai ne pašte, o jiems pavedimu. PO to pradėjo eiti tie sekantys laiškai, kadangi man kokybė kaip ir nelabai patiko, as vis atsisakydavau tuo telefonu, kur buvo nurodyta ivesti kliento koda ir tt (ten, kur pats telefonas kalba;)). Kiek skaiciau, jei taip atsisakai kelis kartus, tuomet nutraukia siuntimą. Kadangi as tuos laiskus vis gaudavau, paskambinau paprastu ju nurodytu Vilniaus telefonu ir is karto atsiliepe vyriskis, kuris maloniai padekojo uz pirkima ir išregistravo, dar paklausiau, kodėl automatiškai nebuvo nutraukta sutartis, jei jau kelintą kartą atsisakau, tai sako, reikėjo skambinti mums iš karto tuo paprastu tel. Nebuvo jokių problemų...ir šiaip žinau dar kelias moteris, kurios atsisakė ir dabar pasiūlymų jau negauname.
Jolita S., manau pirmiau skambink jiems tuo paprastu telefonu ir išsiaiškinsite.
VytautasSt
QUOTE(SD3 @ 2011 01 23, 20:19)
Kaip keista, kad negavę siuntinio, turite apmokėti..ir iš pašto negavote, kad atsiimti siuntinį?
Aš su ta firma turėjau reikalų, bet tikrai nebuvo problemų. Paskambino moteris, pasiūlė jų produktus vyriškus ir moteriškus, atsiuntė bandomuosius pavyzdžius, už kuriuos reikėjo sumokėti tada, kai atsiimi siuntinį ir tai ne pašte, o jiems pavedimu. PO to pradėjo eiti tie sekantys laiškai, kadangi man kokybė kaip ir nelabai patiko, as vis atsisakydavau tuo telefonu, kur buvo nurodyta ivesti kliento koda ir tt (ten, kur pats telefonas kalba;)). Kiek skaiciau, jei taip atsisakai kelis kartus, tuomet nutraukia siuntimą. Kadangi as tuos laiskus vis gaudavau, paskambinau paprastu ju nurodytu Vilniaus telefonu ir is karto atsiliepe vyriskis, kuris maloniai padekojo uz pirkima ir išregistravo, dar paklausiau, kodėl automatiškai nebuvo nutraukta sutartis, jei jau kelintą kartą atsisakau, tai sako, reikėjo skambinti mums iš karto tuo paprastu tel. Nebuvo jokių problemų...ir šiaip žinau dar kelias moteris, kurios atsisakė ir dabar pasiūlymų jau negauname.
Jolita S., manau pirmiau skambink jiems tuo paprastu telefonu ir išsiaiškinsite.
*

džaiugiuos dėl Jūsų, tik , kad neatsitiktų taip kaip kitiems praėjus 1-2 metams gauna raginimą susimokėti už neegzistuojančias siuntas tokia ir tokią suma smile.gif
SD3
QUOTE(VytautasSt @ 2011 01 23, 19:23)
džaiugiuos dėl Jūsų, tik , kad neatsitiktų taip kaip kitiems praėjus 1-2 metams gauna raginimą susimokėti už neegzistuojančias siuntas tokia ir tokią suma  smile.gif
*

Na tikiuos, kad taip nebus...;( tikrai nesinorėtų tų problemų..tik va, man kas keisčiausia, kad tos aferistės firmos dažniausiai jokių kontaktų neduoda ir prisiskambinti neina, o čia man kažkaip atrodė, kad ta sistema visai gerai veikia....kas svarbiausia, aš tas prekes jau prieš gerus metus užsakinėjau, ir tuomet ieškojau apie juos info, kad gal jie aferistai, skundų ieškojau, bet tuo metu dar nieko apie tai nebuvo rašoma...
JolitaS.
Bandėm mes skambint, nieko nepavyko, arba autoatsakiklis, arba niekas nekelia.
VytautasSt
QUOTE(SD3 @ 2011 01 23, 20:29)
Na tikiuos, kad taip nebus...;( tikrai nesinorėtų tų problemų..tik va, man kas keisčiausia, kad tos aferistės firmos dažniausiai jokių kontaktų neduoda ir prisiskambinti neina, o čia man kažkaip atrodė, kad ta sistema visai gerai veikia....kas svarbiausia, aš tas prekes jau prieš gerus metus užsakinėjau, ir tuomet ieškojau apie juos info, kad gal jie aferistai, skundų ieškojau, bet tuo metu dar nieko apie tai nebuvo rašoma...
*

Jie Lietuvoje gal prieš metus tik ir pasirodė. O va Rusijoje jau nuo 2006 siaučia biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(JolitaS. @ 2011 01 23, 20:33)
Bandėm mes skambint, nieko nepavyko, arba autoatsakiklis, arba niekas nekelia.
*

Galima ir nesivargint skambint, net pavykus per stebūkla prisikambint ir maldaujant nebesiūst, vistiek po mėnesio vėl gausit siuntinuka, kuris nebus registruotas ir nefiguruos niekur, arba net negausit, o atsiūs naują raginimą susimokėt tik jau už 4 siuntinukus biggrin.gif kurių net akyse nebūsit matę, pasiskaitykit skundus kaip žmones mulkina, daug individualių atvejų kaip jie elgias, taktika, veiksmingo pinigų išmušinėjimo paieška
Blyksnis
QUOTE(SD3 @ 2011 01 23, 20:19)
*

Mano situacija buvo lygiai tokia pat kaip jusu,tik as neskambinau noredama atsisakyti tu ju siunciamu pasiulymu,o nusiunciau laiska i el.pasta.Atsakyma gavau ta pacia diena,kad esu isbraukta is klientu saraso.Na ziuresim,nes jie tuos pasiulymus siuncia kas 2 menesiai,tai gal dar ir gausiu vel.
VytautasSt
QUOTE(waja28 @ 2011 01 23, 20:49)
Mano situacija buvo lygiai tokia pat kaip jusu,tik as neskambinau noredama atsisakyti tu ju siunciamu pasiulymu,o nusiunciau laiska i el.pasta.Atsakyma gavau ta pacia diena,kad esu isbraukta is klientu saraso.Na ziuresim,nes jie tuos pasiulymus siuncia kas 2 menesiai,tai gal dar ir gausiu vel.
*

o kada čia ir kaip buvo? Prieš kiek laiko gavot grasinimus?
SD3
QUOTE(waja28 @ 2011 01 23, 19:49)
*

Man jau du mėnesiai praėjo..dabar bijosiu į pašto dėžutę žiūrėti.... doh.gif dar buvau išsisaugojusi tos moters, kuri skambino pirmoji, telefoną, bet jau ištrynusi...
Papildyta:
QUOTE(VytautasSt @ 2011 01 23, 19:54)
*

Matau, kad jos dabar nėra, bet supratau ir tos merginos, kad ji papraščiausiai atsisakė siuntų, dar negavus grasinimų...
Blyksnis
QUOTE(VytautasSt @ 2011 01 23, 20:54)
*

As negavau jokiu grasinimu,tiesiog mazdaug gal pries metus paskambino ,pasiule,ikalbejo,uzsisakiau pirma ta siuntinuka,tada ten su nuolaida buvo,kadangi pirmas,moket reikejo tik atsiemus siuntini paste.Kadangi man juju tie apatiniai nepatiko,tai daugiau gavusi laiska su nauju pasiulymu,tiesiog skambindavau ir atsisakydavau ir siuntinio man nesiusdavo,ir taip kelis kartus.o tarkim jei nepaskambini ir neatsisakai sekancio to siuntinio tada jie automatiskai siuncia.O kadangi nusibodo tie ju laiskai ir siulymai tai parasiau i pasta ir paprasiau kad man nebesiustu daugiau nieko,nes as is ju nieko nebeuzsakinesiu.
SD3
QUOTE(waja28 @ 2011 01 23, 20:07)
As negavau jokiu grasinimu,tiesiog mazdaug gal pries metus paskambino ,pasiule,ikalbejo,uzsisakiau pirma ta siuntinuka,tada ten su nuolaida buvo,kadangi pirmas,moket reikejo tik atsiemus siuntini paste.Kadangi as juju tie apatiniai nepatiko,tai daugiau gavusi laiska su nauju pasiulymu,tiesiog skambindavau ir atsisakydavau ir siuntinio man nesiusdavo,ir taip kelis kartus.o tarkim jei nepaskambini ir neatsisakai sekancio to siuntinio tada jie automatiskai siuncia.O kadangi nusibodo tie ju laiskai ir siulymai tai parasiau i pasta ir paprasiau kad man nebesiustu daugiau nieko,nes as is ju nieko nebeuzsakinesiu.
*

Na tikrai situacija analogiška ir mano:) tik išsisaugokite tą laišką, kur parašyta, kad jau neesate jų klientu...deja, aš skambinau, tai kaip ir įrodymų neturėčiau....
Blyksnis
[quote=SD3,2011 01 23, 21:09]
Na tikrai situacija analogiška ir mano:) tik išsisaugokite tą laišką, kur parašyta, kad jau neesate jų klientu...deja, aš skambinau, tai kaip ir įrodymų neturėčiau....
*

[/uote]
Nu tai va,kad neissaugojau.Na bet as kazkaip netikiu kad tektu kazkam moket uz nieka.Aisku gal jie ir bando kazka prigaut,pagasdina,galvoja gal zmogelis vat issigas anstoliu ir susimokes.Cia matyt kazkas panasaus i telefoninius sukcius.Gal jei jau taip tai tikrai reikia kreiptis i policija,ar i vartotoju teises.Turi gi kazkas tvarkyti tokius nesvarius reikalus.
VytautasSt
http://www.ecc.lt/zinokteises/?LT=pardavim...-ir-nesaziningi

tik maža dalis to ką pažeidžia ši aferistų kontora, ir tai kodėl dar nė vienas žmogus kuriam jie grasino nebuvo teisme , nes teisme jie prakištu ir dar gautų padengt nuostolius biggrin.gif

Pavyzdžiui, pardavėjas negali:

* apgaulingai tvirtinti, kad produktą bus galima įsigyti tik per trumpą laikotarpį;
* pažadėti prizą, bet vėliau neduoti nurodyto prizo ar jo atitikmenų;
* įstatymų Jums suteikiamas teises pristatyti kaip „specialias pasiūlymo sąlygas";
* klaidingai tvirtinti, kad produktas turi gydomųjų savybių;
* kartu su produkto pavyzdžiais atsiųsti sąskaitą ir taip sudaryti Jums įspūdį, kad produktą jau užsakėte.

Agresyvi veikla
Veikla yra agresyvi, jei pardavėjas riboja Jūsų pasirinkimą, naudodamas priekabiavimą, prievartą ar darydamas pernelyg didelę įtaką.

Pavyzdžiui, pardavėjas negali:

* lankytis Jūsų namuose ir nepaisyti Jūsų reikalavimo išeiti ar negrįžti;
* atkakliai skambinti ar siųsti elektroninius laiškus su nepageidaujamais pasiūlymais;
* siųsti Jums prekes, kurių neužsisakėte, ir reikalauti, kad už jas sumokėtumėte;
* sudaryti Jums įspūdį, kad negalite išeiti, kol nepasirašysite sutarties;
* sudaryti apgaulingą įspūdį, kad Jūs jau laimėjote ar atlikę tam tikrus veiksmus laimėsite prizą, jei Jums reikia sumokėti pinigus, kad šį prizą gautumėte.

Siuskite PROVEA toli toli ..... biggrin.gif
F
Mes Vokietijoj susidūrėm su sukčiais, kurie reikalavo pinigų už registraciją jų puslapyje. Yra daugybė panašios tematikos puslapių (kur žmonės ieško su kuo važiuot iš vieno miesto į kitą) ir visur internete registruojantis reik pažymėti "sutinku su taisyklėmis" Retas kuris nors tas taisykles perskaito, ane? O tie sukčiai prie savo taisyklių pridėjo, kad vartotojas įsipareigoja jiems sumokėti už to mygtuko paspaudimą 96 eurus.
VytautasSt
QUOTE(F @ 2011 01 23, 21:47)
Mes Vokietijoj susidūrėm su sukčiais, kurie reikalavo pinigų už registraciją jų puslapyje. Yra daugybė panašios tematikos puslapių (kur žmonės ieško su kuo važiuot iš vieno miesto į kitą) ir visur internete registruojantis reik pažymėti "sutinku su taisyklėmis" Retas kuris nors tas taisykles perskaito, ane? O tie sukčiai prie savo taisyklių pridėjo, kad vartotojas įsipareigoja jiems sumokėti už to mygtuko paspaudimą 96 eurus.
*

na Provea irgi Vokietijoje darbuojasi, tik įdomu ar juos ten jau užlenkė?
laimoske
Labuka 4u.gif na va ir as uzkibau. Pirma uzsisakiau po ta pigu registracijos komplektuka sau ir draugui. Tada uzsisakiau kitus jau is lankstinuko pasiulymus. Gavau ir susimkejua. Na dabar gaunu pranesima kad esu skoloje. Negana to ant pranesimo lapo raso kad atspausdintas lapkricio 26d o gaunu ji sausio 11d. doh.gif tada po keliu dien sausio 15d gaunu antra pranesima kuris atspausdintas gruodzio31d. zodziu jie raso kad issiunte mano uzsakyma kurio as net akyse nemaciau o ji gavau tipo rugpjucio 27d. g.gif Dabar rasineju ir laukiu ats. sakau jus prekes pristatot arba i namus arba pastu blink.gif tai tada galesit man atsiust kopija mano duomenu kur pasirasiau jog gavau siuntinuka. mirksiukas.gif paziuresiu ka atrasys! 4u.gif Daugiau nieko neuzsakinesiu verysad.gif nors anas prekes gavau tvarkingai blush2.gif
VytautasSt
QUOTE(laimoske @ 2011 01 24, 22:35)
Labuka 4u.gif  na va ir as uzkibau. Pirma uzsisakiau po  ta pigu registracijos komplektuka sau ir draugui. Tada uzsisakiau kitus jau is lankstinuko pasiulymus. Gavau ir susimkejua. Na  dabar gaunu pranesima kad esu skoloje. Negana to ant pranesimo lapo raso kad atspausdintas lapkricio 26d o gaunu ji sausio 11d.  doh.gif tada po keliu dien sausio 15d gaunu antra pranesima kuris atspausdintas gruodzio31d. zodziu jie raso kad issiunte mano uzsakyma kurio as net akyse nemaciau o ji gavau tipo rugpjucio 27d. g.gif  Dabar rasineju ir laukiu ats. sakau jus prekes pristatot arba i namus arba pastu  blink.gif  tai tada galesit man atsiust kopija mano duomenu kur pasirasiau jog gavau siuntinuka. mirksiukas.gif  paziuresiu ka atrasys!  4u.gif Daugiau nieko neuzsakinesiu  verysad.gif  nors anas prekes gavau tvarkingai blush2.gif
*

Paterorizuos koki pusmeti, metus ir atstos cool.gif
Roller
Sveiki, užkibau ir aš su PROVEA, Internete mirgėjo tos reklamos, kad pirma prekė nemokama (+ pristatymas), na tai nutariau užsisakyti ir išbandyti. Užsisakiau kaip rodo jų laiške 07/10/10 tačiau radau pašto dėžutėje laišką tik šiandien su siuntiniu. Siuntinyje yra dvi prekės (nepraplėšiau, bet jaučiasi). taip pat gavau ta sąskaitą (1a priminimą) ten rodo, kad užsisakęs kitą prekę, bet jau 10/12/10 ir bendra suma 76Lt nors užsisakinėjau tik vieną už 8LT. Paskambinau į Provea pakelė vyras pasakė kad pokalbis įrašinėjamas. Pasakiau kad gavau jų sąskaita kur nurodyta dvi prekės nors vienos prekės neužsakęs (prekių nesakiau kad gavau). Jis pasakė, kad galiu 8Lt pervesti banko pavedimu, o kitos prekes nerodo kad bučiau užsakęs ir anot jo čia klaida ir nereikia už ją mokėti.
Tačiau dabar galvoju ar nebus taip, kad pervedęs 8Lt aš patvirtinsiu jau asmeniškai tą užsakymą ir tada jau priskaičiuos ir už 67Lt prekę? (niekur nėra mano prašo, nes laišką su siunta radau dėžutei, o jie turi el.paštą, adresą ir vardą, pavardę)
VytautasSt
sumokesit viena kart tai sius ir sius saskaitas ir siuntinius smile.gif cia agresyvusis marketingas jau citavau EU teises Jus nieko jiems neskolingi uz jokias prekes kurias siuncia nachaliskai ir neregistruotas o saskaitas is galvos smile.gif nuo kada vyrisku apatiniu kaina 60 litu!? Cia gal Calvin klein ar GUCCI !? pasiruoskit tam kad dabar nuo Jusu neatstos kuri laika smile.gif
Subjektyvi
Nejau tokie deficito laikai, kad nebėra kur nusipirkti padorių apatinių? g.gif Tiesiog žmonės patys susigundo tokiais žaidimais, po to įsisuka į istorijas.

Mane neseniai atakavo kažkokia kelionių agentūra, fig znajet kokia. Maloni mergaitė kalbėjo telefonu, iš kažkur susiradusi mano nr. Būrė pūtė ten kažką. Išklausiau ir sakau - manęs nedomina ir daugiau man prašau neskambinti. Jei domins - susirasiu, viso. Ir baigta istorija, sulig mygtuko paspaudimu. Tiesiog reikia nutraukti tą reikalą pradiniame etape. Su tom kortelėm analogiškai, kur siunčia, po to reikia mokėti. Žmonės įsitraukia, pabando. Smalsumas veda į žaidimo etapą, prasideda problemos. O kam bandyti, jei yra n knygynų, kur gali pats išsirinkti kad ir kulinarinę knygą, kokią tik nori, ar apie mediciną. Tiesiog smalsumas ir po to, kaip minėjo, prasideda baimės, anstoliai, kažkoks beprotnamis.
VytautasSt
QUOTE(Subjektyvi @ 2011 01 25, 19:36)
Nejau tokie deficito laikai, kad nebėra kur nusipirkti padorių apatinių? g.gif Tiesiog žmonės patys susigundo tokiais žaidimais, po to įsisuka į istorijas.

Mane neseniai atakavo kažkokia kelionių agentūra, fig znajet kokia. Maloni mergaitė kalbėjo telefonu, iš kažkur susiradusi mano nr. Būrė pūtė ten kažką. Išklausiau ir sakau - manęs nedomina ir daugiau man prašau neskambinti. Jei domins - susirasiu, viso. Ir baigta istorija, sulig mygtuko paspaudimu. Tiesiog reikia nutraukti tą reikalą pradiniame etape. Su tom kortelėm analogiškai, kur siunčia, po to reikia mokėti. Žmonės įsitraukia, pabando. Smalsumas veda į žaidimo etapą, prasideda problemos. O kam bandyti, jei yra n knygynų, kur gali pats išsirinkti kad ir kulinarinę knygą, kokią tik nori, ar apie mediciną. Tiesiog smalsumas ir po to, kaip minėjo, prasideda baimės, anstoliai, kažkoks beprotnamis.
*

tai kad zmones neuzsisako o jiems siuncia nachaliskai smile.gif
rainiukas
QUOTE(Subjektyvi @ 2011 01 25, 19:36)

*

As irgi tos nuomones. Mano vyras megejas pasikalbeti su visokiais draudikais telefonu. As tai pradzioj pasakau, kad neturiu laiko, o paskiau pagal situacija. Viena cia chamavotu balsu siule "susigrazinti" pinigus. Sakau, kas man priklauso, susigrazinu. Tai sako, bet jus ne viska zinot, yra dar draudimas. Supykau. Sakau, ka reikia man, as zinau. O ji man sako, tai jus nenorit draustis? Sakau, nenoriu, kai noresiu, pati jus susirasiu. Tada drebe chamka: tai jums nerupi jusu vaiku sveikata, jus nenorit ju drausti?! Atsakiau, kad nerupi. Tai pasipiktino ziauriai, kazka numyke, atroodo apie jos vaikus kazka pasakius buciau.
Nepernesu tokiu skambinetoju. Zinau, kad toks ju darbas, bet net i kalbas su jais nesileidziu. Jei man ko reikia, as pati ieskau paslaugos ar prekes.
Isila
va va ir mane draudikai jau nervuoja. Paskambina, tipo, drauskitės. Sakau, apsidraudus. O pas mus žinokit geriau doh.gif tada pradedu aiškint, kad naujų įsipareigojimų nenoriu, nes dabar motinystės atostogose esu, negaliu sau to leisti. Tai, kai pradeda aiškint doh.gif ir neatsikabina. na, aš žmogus kantrus, maloniai šneku, negaliu gi imti numesti ragelio ar pasiųst toli... doh.gif
laimoske
QUOTE(laimoske @ 2011 01 24, 22:35)
Labuka 4u.gif  na va ir as uzkibau. Pirma uzsisakiau po  ta pigu registracijos komplektuka sau ir draugui. Tada uzsisakiau kitus jau is lankstinuko pasiulymus. Gavau ir susimkejua. Na  dabar gaunu pranesima kad esu skoloje. Negana to ant pranesimo lapo raso kad atspausdintas lapkricio 26d o gaunu ji sausio 11d.  doh.gif tada po keliu dien sausio 15d gaunu antra pranesima kuris atspausdintas gruodzio31d. zodziu jie raso kad issiunte mano uzsakyma kurio as net akyse nemaciau o ji gavau tipo rugpjucio 27d. g.gif  Dabar rasineju ir laukiu ats. sakau jus prekes pristatot arba i namus arba pastu  blink.gif  tai tada galesit man atsiust kopija mano duomenu kur pasirasiau jog gavau siuntinuka. mirksiukas.gif  paziuresiu ka atrasys!  4u.gif Daugiau nieko neuzsakinesiu  verysad.gif  nors anas prekes gavau tvarkingai blush2.gif
*

4u.gif labuka, nu va uzpuoliau juos kad siustu kopijas kas paime siuntinuka ir t,t tai ats buvo nurasysim jum moket nereikes. Sakau ir isbraukite mane is sistemos! Nes kitaip ieskosim kas gali tai sutvarkyti tongue.gif Atrase :

Gerb. Kliente,

Jusu nurodytais kliento kodais nr ir nr duomenys istrinti is "PROVEA" duomenu bazes.
Mokejimai sutvarkyti, negautos siuntos ir skola nurasyta.

Jei turite kitu klausimu, mes su mielu noru atsakysime.
TIKIUOSI LAISKU NEBESIUS!!!! 4u.gif
Rasykit naglai atgal ir nepasiduokit! NA O AS JAU PASIMOKIAU blush2.gif verysad.gif

NA BET DABAR SIA MINUTE drinks_cheers.gif VALIO
VytautasSt
QUOTE(laimoske @ 2011 01 26, 16:16)
4u.gif  labuka, nu va uzpuoliau juos kad siustu kopijas kas paime siuntinuka ir t,t tai ats buvo nurasysim jum moket nereikes. Sakau ir isbraukite mane is sistemos! Nes kitaip ieskosim kas gali tai sutvarkyti tongue.gif  Atrase :
Gerb. Kliente,

Jusu nurodytais kliento kodais nr ir nr duomenys istrinti is "PROVEA" duomenu bazes.
Mokejimai sutvarkyti, negautos siuntos ir skola nurasyta.

Jei turite kitu klausimu, mes su mielu noru atsakysime.
TIKIUOSI LAISKU NEBESIUS!!!! 4u.gif
Rasykit naglai atgal ir nepasiduokit! NA O AS JAU PASIMOKIAU blush2.gif  verysad.gif

NA BET DABAR SIA MINUTE drinks_cheers.gif  VALIO
*

labai dziaugiuos ir viliuos, kad nieko daugiau nebegausit drinks_cheers.gif bet nenustebkit po kokiu 2 men vel rade siuntinuka ar grasinima anstoliais cia ju uzdarbio sistema biggrin.gif
drugelis.
Mane irgi buvo prikabinę "Miriacle". Žadėjo atsiųsti 100proc. medvilnės apatinius. Atsiuntė... 100proc. sintetikos... doh.gif doh.gif O tokių nešioti aš negaliu, man alergija iškart. Paskambinau, parėkiau, vadybininkas lb atsiprašinėjo, bet reikalavo už savas lėšas siųsti atgal. Praradau 4Lt. Dar patarė kam nors "padovanoti", nes pradėjau sakyti, kodėl aš iš savo pinigų už apgavystę turiu siuntimą apmokėt...
Žodžiu, šią kompaniją tik bloguoju minėsiu...
Gintarė 24*
aš taip pat papuoliau į šias pinkles
Aga
Užsisakiau aš apatinius, labai patenkinta, bet kai gaunu naują pasiūlymą, pagal jų taisykles, sistemoj pažymiu, kad sekančio siuntinio atsisakau ir ramu, nieks neknisa proto, gaunu e-mailu patvirtinimą, kad sekančio siuntinio aš atsisakius. Reik skaityt taisykles ir nebus bėdos. Jei neatsisakai, atsiunčia automatiškai.
VytautasSt
QUOTE(Aga @ 2011 01 30, 18:24)
Užsisakiau aš apatinius, labai patenkinta, bet kai gaunu naują pasiūlymą, pagal jų taisykles, sistemoj pažymiu, kad sekančio siuntinio atsisakau ir ramu, nieks neknisa proto, gaunu e-mailu patvirtinimą, kad sekančio siuntinio aš atsisakius. Reik skaityt taisykles ir nebus bėdos. Jei neatsisakai, atsiunčia automatiškai.
*

ir kokios gi cia taisykles, jei vartotoju teises draudzia siusti neuzsakytas prekes biggrin.gif cia kaip butu, gauni, neturi galimybes prieit prie interneto, arba isvykes kur nors ir net nezinai apie siuntini, arba kadangi siuncia be jokiu registravimu isvis pasimeta, tai automatiskai esi pasmerktas amzinai apatiniu "prenumeratai", cia aferizmas ir daugiau nieko, lygiai kaip monetos, receptu knygos, korteles ir dar daug daug piramidziu
Pink Martini
QUOTE(drugelis. @ 2011 01 27, 10:51)
Mane irgi buvo prikabinę "Miriacle". Žadėjo atsiųsti 100proc. medvilnės apatinius. Atsiuntė... 100proc. sintetikos...  doh.gif  doh.gif O tokių nešioti aš negaliu, man alergija iškart. Paskambinau, parėkiau, vadybininkas lb atsiprašinėjo, bet reikalavo už savas lėšas siųsti atgal. Praradau 4Lt. Dar patarė kam nors "padovanoti", nes pradėjau sakyti, kodėl aš iš savo pinigų už apgavystę turiu siuntimą apmokėt...
Žodžiu, šią kompaniją tik bloguoju minėsiu...
*

Aš irgi užsisakiau medvilninius apatinius biggrin.gif Gavau sintetiką, paskambinau jiems, nes ta grąžinimo sistema labai neaiški, nurodyti keli adresai - nesupratau kuriuo grąžinti galima. Pasiskambinau telefonu (matėt, kad to special numerio minutės kaina nemaža rolleyes.gif ), pasakiau konsultantui kad negavau to, kas buvo žadėta, pasiūlė sujungt su marketingo vadybininke. Neturėjau laiko, tik paklausiau kuriuo adresu grąžint ir kad išbrauktų iš klientų sąrašų. Pašte susimokėjau už registruotą siuntinį, turiu kvituką, ramiai lauksiu bet kokių raštųm jei jų dar bus smile.gif
Joltoma
Skambino AFERISTAI vyrui pasiule nemokamai isbandyt kelnaites, paklause kokias nesioja, vyras pasake jog sortukus, dave adresa ...........po keliu sav pasto dezuteje radom paketeli ten kelnaites iskarto pamaciau jog trikampines ir ne ta ismiera, vyras paskambina sako netinka noriu atsisakyt uzsirase numeri sako jums paskambins, niekas nepaskambino po keliu savaiciu gavom dar viena paketa ten jau dvejos kelnaites su apmokejimo cekiu doh.gif vel skambinam, vel atsakymas tas pats jog susisieks, niekas neskambino, dar po keliu savaiciu priminimas apmoketi skola...........tada as emiausiu karo veiksmu
Paskambinau klausiu kodel mano vyro vardu buvo atsiustas priminimas apie kokia tai skola, man paaiskino jog buvo uzsakyta vyro vardu tram pam pam, paklausiau ar jie isitikine jog su mano vyru kalbejo, gal kas nors pajuokavo is draugu, gal pamane "dovana" padaryt dar klausiu, o jus registruotu pastu siuntete, sako nee, sakau nieko negavome, pasakiau jog pasto dezute pas mus pastoviai isvagia kiemo vaikai myke myke ir pasake ta pacia fraze su jumis susieks g.gif dingo..........

Beje plastiko maiselio kuriame supakuotos kelnaites praplest negalima, nes grazint nebus galima.........parasyta visokiom kalbom, bet ne ltu lotuliukas.gif
Pink Martini
QUOTE(Joltoma @ 2011 02 02, 01:40)
Beje plastiko maiselio kuriame supakuotos kelnaites praplest negalima, nes grazint nebus galima.........parasyta visokiom kalbom, bet ne ltu  lotuliukas.gif
*

Aha, mačiau ir aš tą užrašą. Bet praplėšiau, juk planavau dėvėti biggrin.gif Tai kai skambinau į jų kontorą, pasakiau, kad pakuotė praplėšta. Sakė nieko tokio smile.gif Nes aš tik praplėšusi pamačiau sudėtį ant etiketės - gryna sintetika biggrin.gif
Gintarė 24*
niu parašiau aš jiems į el paštą kad ištrintu mane iš savo duomenų bazės atsakė kad ištrynė ir siuntinių daugiau nesius..žiūrėsiu kas po triju mėnesiu bus...
Partena!
QUOTE(Samarija @ 2011 01 23, 15:57)
*

Aš lygiai taip pat padariau ir dabar neturiu problemų jokių, o tie apatiniai kur užsisakiau tai nelabai kokie beee.gif
iš Australijos
QUOTE(JolitaS. @ 2011 01 22, 11:03)
atseit vyras skolingas uz 2 poras apatiniu rugsejo, gruodzio menesiais siustu 67 litus  doh.gif  grasinimas laiske anstoliais  doh.gif  NIEKO NIEKADA neesame gave is tos firmeles, viskas kas buvo tai ju reklaminis skambutis. Ar eit i policija ar dar kur nors?
*

tai gal su vyru pakalbėkit? gal jis vis tik užsakė tas kelnaites? Jums ar dar kam nors laugh.gif
boy
Aš ir užkibau ant Provea skambučio. Po kiek laiko šortukus gavau paprastu, neregistruotu laišku. Šortukų kokybė nekokia (gariūnuose po 7litukus daug dailesnių nusipirkt galima, nekalbu apie bazes Lenkijoj, ten 10vnt 22 zlotai kainuoja), be to mano varde buvo padaryta klaida, bandžiau jiem skambint ir atsissakyt kitos siuntos, na prisiskambint neįmanoma... na tada galutinai supykau ant jų ir galvoju nieko aš jum išvis nemokėsiu. Buvau net pamiršęs apie tai, bet vėl jie priminė apie save laiškučiu, tipo jei norite gaut tai nieko nedarykite, jei nenorite tai atsisakykite.. ir priminimas susimokėt ten kažkiek pinigų. Na paskambinau aš jiems, atsiliepė maloni mergina, sakau, noriu atsisakyt... sako nėr problemų, pusvalandžio bėgyje jum paskambins už tai atsakingas žmogus. Praėjus 5min. sulaukiau skambučio, vaikinas kalbėjo labai mandagiai, aš jam padiktavau kažkokius skaičius, palinkėjom vienas kitam geros dienos, pokalbis tuo ir baigėsi. Pinigų nemokėjau, o dabar pasiskaitęs forumą tai tikrai mokėt nesiruošiu.

Mastant logiškai, sutarčių aš su jais nesudarinėjau, parašų niekur nedėjau. Be to jie negali įrodyti, kad aš siuntinį gavau. Nemanau, kad jie man kažką padaryt gali, na bent jau aš taip galvoju.. Bet įdomu kaip iš tikro yra ?
lasorita
doh.gif doh.gif doh.gif ir aš ant to pačio kabliuko... vakar paskambino, kalbino kalbino kelnaites pirkti, sakau noriu internete pažiūrėti kaip atrodo. Davė adresą, sako - susisieksim ryt. Na šiandien aš atsiverčiu tą jų puslapiuką, lyg ir komplektukai apatinių faini tokie ir vyriški visai nieko... Galvoju pabandysiu, gi dabar madinga telemarketingu užsiminėt, normalu... Gi dar prieš kokias pora savaičių drauge pasakojo kaip ji telemarketinge dirbdama susiduria su begaliniu žmonių nepasitikėjumu, o ji ten normalius dalykus siūlė, ne tokius "bajerius".. Na tai ką, pagalvojau, kad išmėginsiu, o juolab ir poreikis yra, ir atrodo neblogai..

Skambina šiandien, pakalbėjom, pasiaiškinom, nužiūrėto komplektuko pasiūlyti negalėjo, tik 3 poras kelnaičių.. sutikau, ir dar draugui užsakiau.. Pasiguodžiau apie prastai užrakinta pašto dėžutę, sako nieko - iki durų paštininkas tokiu atveju atneš..

Tai va, sutariau viską ir kai padėjau ragelį - BLINKT į galvą, atsiliepimų paieškot. Ir ką, nieko gero unsure.gif verysad.gif tikiuos smarkiai neprisidirbau, bus matyt...
VytautasSt
nauja ju auka http://www.skundai.lt/?id=21481
_buterfly_
kaip keista tokius skundus skaityti, ar praeita vasara pamaciau zurnale ju lankstinuka ir nuejusi i internetini psl. uzsisakiau rinkina, atsiunte gal per pora menesiu bet man visai nieko tie apatiniai, zinoma kiekvienai dienai tinka, o jei jau norisi prabangesnio ko nors tai nelabai. zodziu su ju siuntinuku atejo lanstukas apie kitus tolimesnius rinkinukus ir teisybe pasakius as ju laukiau, nes kiekvienai dienai pvz i darba nebrangus apatiniai man netrukdo smile.gif bet nieko nebesulaukiau, o uz siuntinuka sumokejau pavedimu tik gavusi prekes, jokiu problemu smile.gif
1juraciukas
As priminimus apie skola ir grasinimus anstoliais jau metai gaunu.... Vis kitos sumos, kiti pavadinimai. Toks vaizdas, kad jie patys nebezino kam ir ka siunte. Be to, pas mane pasto dezutes aplamai nera. Visa pasta man uzkisa uz kiemo vartu, kurie yra tolokai nuo paties namo...... radau karta dezute visa sulyta, istezusia.... ir iskritusiais "triusikais" grazu tiesa???? Dar uz toki pristatyma as moketi turiu?
Kitos firmos, prekiaujancios internetu, samdo kurjerius, kurie tol vezioja preke, kol po parasu klijentui iteikia. Skambina, tariasi del laiko ir panasiai. O sie. Lietuvos pastu naudojasi, kuris uz neregistruotu siuntu pristatyma neatsako. Nera garantiju, kad tu prekiu nepaeme kaimynai ir panasiai. Jei jie taupo ant siuntu pristatymu, rizikuoja atiduoti prekes be apmokejimo...vadinasi kazkas dengia ju nuostolius. Kitaip, per metus laiko jie butu senai bankrutave.
Anstoliams paduoti asmens jie neturi teises. Nes neturi tam jokio pagrindo. Sutarties neturi, prasymo ar paraiskos neturi, paraso neturi, irodymo, kad as tas prekes uzsisakiau ir gavau-nera. Tai, kad jie turi varda pavarde ir tel. Nr.-niekokeisto. Feisbukai, ones, klases......rinkis kuri nori doh.gif
Erina
Buvau ir aš užkibus ant jų kabliuko. Paskambino mergaitė ir maloniai suokė apie visokiausias nuolaidas ir neregėtos kokybės apatinius.
Siūlė moterišką rinkinuką (3 kenaitės) nemokamai tik pašto išlaidos 22 Lt
ir vyrišką nemokamai (1 kelnaitės) tik pašto išlaidos 8 lt
Na va po kokių 2 mėn atėjo tie siuntinukai. Dvi dėžutės buvo sugrūstos į pašto dėžutę doh.gif . Įdomiausia, kad dėžutės su nemokamais siuntiniais visiškai vienodo dydžio, bet vienos siuntimas kainavo 22 lt, kitos - 8 lt biggrin.gif
Lankstinuke pažiūrėjau kainas, o ypač nustebino, baisiai patogūs vyriški apatiniai už 59 lt ir siuntinių atsisakiau. Rašiau el. paštu, gavau patvirtinimą, kad duomenys ištrinti iš jų bazės. Žiūrėsim kaip bus toliau. Girdėjau, kad žmonės atsisako, o vistiek gauna siuntinius doh.gif
BūkGražesnė
Siandien ir as sulaukiu is ju skambucio su pasiulymu pigiu bet kokybisku apatiniu. Tai paprasiau, kad internetini puslapi nurodytu. Sakiau, kad pasidomesiu. Tai kiek skundu primete. Sake ryt paskambins pasiklaust ar domina ju pigus pasiulymas. doh.gif Tai jau pasiruosiu as jiems kalba, gal sakau dar ir man i diktafona kazkaip isirasyt pokalbi, kad esant problemom tureciau bent koki irodyma. doh.gif
estrelija
sveiki, uzkibau ir as ant ju kabliuko, pirma siuntini gavau, teko atsiimt paste, atsisakiau tolimesniu siuntiniu, bet vistiek atsiunte (ruzava ir pilka dezutes), skambinau, sakau nebesiuskit, ir ka daryt su gautais, kuriu man nebereikia, tai nurode adresa ir atsiust jiems, aisku savo savo saskaita. Tiesa, buvau dar nesumokejus uz pati pirmaji siuntini, pasakiau kad nesumokejus esu, tai man pasake, nesvarbu, antstoliams tikrai neduosim, ir siandien gaunu laiska su pirmu priminimu, kad turiu susimoket 67,70 ir plius dar apmokestins uz ju patiriamas visas sekancias islaidas, ne nu virsune, juk pirmasis siuntinys( plius su ne tais dyziais) tikrai ne 67lt. ir dabar sudvejojau ar isvis moket, pasimeciau g.gif
VytautasSt
QUOTE(estrelija @ 2011 04 12, 12:14)
sveiki, uzkibau ir as ant ju kabliuko, pirma siuntini gavau, teko atsiimt paste, atsisakiau tolimesniu siuntiniu, bet vistiek atsiunte (ruzava ir pilka dezutes), skambinau, sakau nebesiuskit, ir ka daryt su gautais, kuriu man nebereikia, tai nurode adresa ir atsiust jiems, aisku savo savo saskaita. Tiesa, buvau dar nesumokejus uz pati pirmaji siuntini, pasakiau kad nesumokejus esu, tai man pasake, nesvarbu, antstoliams tikrai neduosim, ir siandien gaunu laiska su pirmu priminimu, kad turiu susimoket 67,70 ir plius dar apmokestins uz ju patiriamas visas sekancias islaidas, ne nu virsune, juk pirmasis siuntinys( plius su ne tais dyziais) tikrai ne 67lt. ir dabar sudvejojau ar isvis moket, pasimeciau g.gif
*

Uz ka moket? Uz kiniskus apatinius 3 litu vertes 67 lt? O jeigu as jumi savo trumpikes atsiusiu ir pareikalausiu 150 litu ir dar anstoliais pagrasinsiu Jus man sumokesit? biggrin.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.