Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Gustavo receptai
Supermamų klubas > Mūsų namai > Kulinarinės idėjos
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Cosette
Sveikos,

gal esate įsigiję Gustavo receptų knygą ir pasidalintumėte nuomone apie ją bei labiausiai patikusiais receptais? 4u.gif
Tedžiukė
QUOTE(Cosette @ 2011 01 23, 11:38)
Sveikos,

gal esate įsigiję Gustavo receptų knygą ir pasidalintumėte nuomone apie ją bei labiausiai patikusiais receptais?  4u.gif
*

Turim šią knygą, esu gaminusi KOLKAS tik'Čachochbillį", patiko...
Anka
Mes gaminome canachus, tik naudojau virtas ir svieste apkeptas bulves. Tikrai labai nesudetingas ir visai seimai patikes patiekalas.Ir siaip labai smagi knyga, patiekalai turi savo linksmas istorijas. Dukra irgi mielai dalyvauja maisto gaminimo procese.
Velma
laukiu akcijos knygoms kad isigyt sia knyga,siaip darau kazka is jo laidos,viskas tikrai paprasta thumbup.gif mano vaikas irgi jo gerbejas
Tedžiukė
QUOTE(Velma @ 2011 01 25, 16:43)
laukiu akcijos knygoms kad isigyt sia knyga,siaip darau kazka is jo laidos,viskas tikrai paprasta thumbup.gif mano vaikas irgi jo gerbejas
*

pamatysi, kai įsigysit knygutę.. vaikas bus pirmasis pagalbininkas virtuvėje... o dar istorijų įdomių galima pasiskaityti.. thumbup.gif
susidomejus
mano vaikas beziuredamas TV ir begamindamas su Gustavu ir uzaugo. Noreciau jam padovanot sia knyga. Tikiuosi, dar rasiu kur nors smile.gif
Nexta
Turim ir mes sia knyga 4u.gif Tad jungiames prie gerbeju drinks_cheers.gif

Gaminom su dukryte sureliu sriuba-pasakiskas reikalas thumbup.gif Darem koldunu vyniotini, kepem torta thumbup.gif Man si knyga patinka, nes viskas paprasta,plius ir vaikas labai lengvai isitraukia i maisto gamyba thumbup.gif
Rutukas111
QUOTE(Nexta @ 2011 01 30, 11:01)
Turim ir mes sia knyga 4u.gif  Tad jungiames prie gerbeju drinks_cheers.gif

Gaminom su dukryte sureliu sriuba-pasakiskas reikalas thumbup.gif  Darem koldunu vyniotini, kepem torta  thumbup.gif  Man si knyga patinka, nes viskas paprasta,plius ir vaikas labai lengvai isitraukia i maisto gamyba thumbup.gif
*

labai sudomino koldunu vyniotinis ax.gif kolkas knygos neturiu,bet zadu butinai isigyti,tai jai butu nesunku gal galetumete cia parasyti ta koldunu vyniotinio receptuka? 4u.gif
Nexta
QUOTE(Rutukas111 @ 2011 02 03, 12:24)
labai sudomino koldunu vyniotinis ax.gif  kolkas knygos neturiu,bet zadu butinai isigyti,tai jai butu nesunku gal galetumete cia parasyti ta koldunu vyniotinio receptuka? 4u.gif
*

Idaras: 0.5kg mesos
batono
1st pieno
1 trynys
druska,pipirai
galima grybu detri,varske, nu ko norit zodziu smile.gif

Tesla: miltai, druska,vanduo

iskocioji tasla, toki dideli blyna, istepi ji visa mesa ir suvynioji i vyniotiny
tada supjaustai gabaliukais apie 1-2cm

vienam puode pakepinam morku, svogunu, ant sviesto, ipilam stikline sultinio su pomidoru pasta (saukstas) kitoj keptuvel aliejuj apkepam koldunus ir sudedam i puoda prie darzoviu troskintis
jeigu skyscio truksta, dapilam vandens 4u.gif

15min darbas biggrin.gif
Rutukas111
QUOTE(Nexta @ 2011 02 03, 20:00)
Idaras: 0.5kg mesos
batono
1st pieno
1 trynys
druska,pipirai
galima grybu detri,varske, nu ko norit zodziu  smile.gif

15min darbas biggrin.gif
*

nuosirdus aciu 4u.gif savaitgali ismeginsiu sita receptuka thumbup.gif
carnitaster
taip noriu Gustavo receptų knygos, bet niekur knygynuose jau neberandu schmoll.gif
Anka
Akropolio maximoje, Rimi zirmunuose tikrai yra.
carnitaster
QUOTE(Anka @ 2011 02 03, 22:18)
Akropolio maximoje, Rimi zirmunuose tikrai yra.
*

ačiū, lėksiu pirkti smile.gif
Nexta
Rekomenduoju astunkoju sriuba,nu super thumbup.gif o ir skani labai thumbup.gif tik nerisu kam ta kiausa musti i karsta sriuba, nes nuejo snargliais, isvire jis doh.gif tai gramdziau gramdziau blink.gif bet skonis superinis, o ir tie makaronai atrodo pritrenkiamai 4u.gif
Rutukas111
QUOTE(Nexta @ 2011 02 05, 14:18)
Rekomenduoju astunkoju sriuba,nu super  thumbup.gif  o ir skani labai thumbup.gif  tik nerisu kam ta kiausa musti i karsta sriuba, nes nuejo snargliais, isvire jis doh.gif  tai gramdziau gramdziau blink.gif  bet skonis superinis, o ir tie makaronai atrodo pritrenkiamai 4u.gif
*

o gal recepteli butu galima mirksiukas.gif buciau labai dekinga 4u.gif tuos astunkojus kazkada maciau kaip gamino gustavas,labai liux jie atrode thumbup.gif bet gal butu galima suzinoti,kas dedasi dar y ta sriubyte?
carnitaster
nu siaubas, o aš niekur nerandu pirkti dar vis, ir Akropolį buvau ir Žirmūnuose buvau...deficitas, ko nepasakysi apie Beatos knygas, visur jų pilna doh.gif
Rutukas111
Sveikos 4u.gif
as irgi siande vaziuosi y miesta ieskoti sitos knygos,nes laaaabai jos noriu ax.gif tik idomu kaip seksis man ja rasti,nes kiek buvau kur PC tai nebuvo matyti,pries kaledas maciau,bet nepirkau,sakiau veliau nusipirksiu.........tikiuosi neteks gailetis,kad tada nepirkau g.gif
jurgav..
QUOTE(Rutukas111 @ 2011 02 06, 08:57)
Sveikos 4u.gif
as irgi siande vaziuosi y miesta ieskoti sitos knygos,nes laaaabai jos noriu ax.gif  tik idomu kaip seksis man ja rasti,nes kiek buvau kur PC tai nebuvo matyti,pries kaledas maciau,bet nepirkau,sakiau veliau nusipirksiu.........tikiuosi neteks gailetis,kad tada nepirkau g.gif
*

ana sav maciau sia knyga ozo knygyne mirksiukas.gif
Rutukas111
QUOTE(jurgav.. @ 2011 02 06, 10:33)
ana sav maciau sia knyga ozo knygyne mirksiukas.gif
*

ozas gaila man netinka verysad.gif as kaune ieskosiu smile.gif
susidomejus
tai va, as irgi Kaune ir niekur neberandu, nei knygynuose, nei internete sad.gif Gal isleis kita leidima iki knygu muges g.gif Butu logiska...
Rutukas111
ieskojau siande knygos,bet taip ir neradau verysad.gif
agnite
Praneškite jeigu kas nors Kaune pamatys pirkti šią knygą.. 4u.gif
Rutukas111
QUOTE(agnite @ 2011 02 09, 14:06)
Praneškite jeigu kas nors Kaune pamatys pirkti šią knygą..  4u.gif
*

Prizadu,jai tik kur uzmatysiu sia knyga iskarto info pasidalinsiu 4u.gif nes pati irgi ieskau visomis pajegomis sios knygos ax.gif
Cosette
Bet koks populiarumas Gustavo drinks_cheers.gif

o tos, kurios turi knygą, pačiais receptais taip ir nepasidalina g.gif tikriausiai reiks vis tik įsigyt rolleyes.gif
carnitaster
QUOTE(Cosette @ 2011 02 09, 17:16)
Bet koks populiarumas Gustavo  drinks_cheers.gif

o tos, kurios turi knygą, pačiais receptais taip ir nepasidalina  g.gif  tikriausiai reiks vis tik įsigyt  rolleyes.gif
*

va būtent, įdomu, kodėl, negi nieko negamina g.gif , o gal ten nieko gero nėra g.gif , na reik būtinai pačiai ieškoi tos knygos, bet dabar jau supratau, kad jos niekur nėra pirkti blink.gif
Ingada
QUOTE(carnitaster @ 2011 02 09, 18:28)
va būtent, įdomu, kodėl, negi nieko negamina g.gif , o gal ten nieko gero nėra g.gif , na reik būtinai pačiai ieškoi tos knygos, bet dabar jau supratau, kad jos niekur nėra pirkti blink.gif
*

Tikrai nėra, peržiūrėjau visus internetinius knygynus, parduotuves, tai visuose raso, jog išparduota, sandėlyje nėra.
Nexta
QUOTE(carnitaster @ 2011 02 09, 16:28)
*

Man rodos cia tema aptarti receptus, o ne juos nurasineti ar ne? g.gif Nes as pvz gaminu is tos knygos, ypac su vaiku kartu wub.gif bet nurasineti receptus, sorry bet tikrai tam laiko manau ne daugelis atrastu doh.gif
Anka
Gaminau Gustavo tinginiu balandelius. Terliones daugoka ir apibyrejo jie man kepant. Skonis man toks pusetinas buvo, bet seimynai labai patiko.
Reikia farsa sumaisyti su virtais ryziais, tarkuotais kopustais ir morkomis, kurie dedasi jau apvirti. Pridedam prieskoniu ir kepam kaip kotletus. Padazui pakepam svieste pora saukstu miltu, dedam kelis saukstus grietines ir pora saukstu pomidoru padazo. Valgeme su virtom apkeptom bulvem.
carnitaster
QUOTE(Nexta @ 2011 02 09, 18:24)
Man rodos cia tema aptarti receptus, o ne juos nurasineti ar ne? g.gif  Nes as pvz gaminu is tos knygos, ypac su vaiku kartu wub.gif  bet nurasineti receptus, sorry bet tikrai tam laiko manau ne daugelis atrastu doh.gif
*

o aš ir nenoriu, kad nurašinėtum receptus blink.gif , tiesiog galvoju, kodėl niekas jų neaptarinėja, jei gamina g.gif , ir tiek
Cosette
QUOTE(Nexta @ 2011 02 09, 17:24)
Man rodos cia tema aptarti receptus, o ne juos nurasineti ar ne? g.gif  Nes as pvz gaminu is tos knygos, ypac su vaiku kartu wub.gif  bet nurasineti receptus, sorry bet tikrai tam laiko manau ne daugelis atrastu doh.gif
*

o aš norėčiau, kad pasidalintumėt pačiais receptais. Juk ir Oliverio, ir Beatos įdeda... g.gif
Nexta
QUOTE(Cosette @ 2011 02 09, 20:55)
o aš norėčiau, kad pasidalintumėt pačiais receptais. Juk ir Oliverio, ir Beatos įdeda...  g.gif
*

Laiko turint juos galima parasyti, bet sakau, ne visada su jo susitarti galima biggrin.gif 4u.gif
*Amelie*
Kam reikia šios knygos (Vilniuje ar Kaune), kreipkitės per až mirksiukas.gif
Radigo
QUOTE(carnitaster @ 2011 02 06, 07:36)
nu siaubas, o aš niekur nerandu pirkti dar vis, ir Akropolį buvau ir Žirmūnuose buvau...deficitas, ko nepasakysi apie Beatos knygas, visur jų pilna doh.gif
*

Gal pakartos knygos leidimą ir bus knygų mugėje?...
dagli
QUOTE(Radigo @ 2011 02 10, 16:20)
Gal pakartos knygos leidimą ir bus knygų mugėje?...
*

vasario viduryje turi pasirodyti antras knygos leidimas ax.gif
Rutukas111
Jeigu dar kas ieskote gustavo receptu knygos,tai siande kauno akropolio maximoje buvo situ knygu thumbup.gif
Saulutė
QUOTE(Rutukas111 @ 2011 02 17, 22:56)
Jeigu dar kas ieskote gustavo receptu knygos,tai siande kauno akropolio maximoje buvo situ knygu thumbup.gif
*

kiek Maximoje si knyga?
carnitaster
pagaliau jau ir aš turiu šitą knygą, tai šiandien jau viriau vaikams sriubytę su lydytais sūreliais, labai skanu ir paprasta, kaip du kart du thumbup.gif
Rutukas111
QUOTE(Saulutė @ 2011 02 18, 21:23)
kiek Maximoje si knyga?
*

39.99lt
Saulutė
QUOTE(Rutukas111 @ 2011 02 18, 22:33)
39.99lt
*

dekui, reikes paziuret mirksiukas.gif
Vi vi
QUOTE(Cosette @ 2011 01 23, 11:38)
Sveikos,

gal esate įsigiję Gustavo receptų knygą ir pasidalintumėte nuomone apie ją bei labiausiai patikusiais receptais?  4u.gif
*

Turiu, faina knyga. Man smagu skaityt kaip atsirado receptas ir tt.išskirtinė knyga thumbup.gif Išbandžiau 3 pyragus.Keksa su razinom, pyraga su uogiene ir pyraga atgaiva.Šis skaniausias man. Vaikas sumaišo produktus, man lieka iškept biggrin.gif
P.S.šios savaitės žmonėse yra 1 torto receptas idetas 4u.gif
Sriubų ir antrų patiekalų dar nebandžiau.Ryt gal canachus bandysiu ax.gif
Fever Ray
QUOTE(Ingada @ 2011 02 09, 17:20)
Tikrai nėra, peržiūrėjau visus internetinius knygynus, parduotuves, tai visuose raso, jog išparduota, sandėlyje nėra.
*

mes vakar nusipirkom iš www.reikalinga.lt
gretta
Knygu mugeje si knyga 35Lt 4u.gif
Lithium
QUOTE(gretta @ 2011 02 19, 11:07)
Knygu mugeje si knyga 35Lt 4u.gif
*

blink.gif kada pirkot? vakar ryte 30 buvo g.gif
Piktukė
QUOTE(Undinencija @ 2011 02 19, 15:50)
blink.gif kada pirkot? vakar ryte  30 buvo  g.gif
*

Šiandien irgi 30lt kainavo, nusipirkom ir dar Gustavo parašą ant jos gavom bigsmile.gif Vyras prisižadėjo iš jos man pagaminti ką tik išsirinksiu bigsmile.gif
susidomejus
QUOTE(Undinencija @ 2011 02 19, 14:50)
blink.gif kada pirkot? vakar ryte  30 buvo  g.gif
*

man irgi parveze is knygu muges, ketvirtadieni mokejo 30 lt. Esam labai laimingi, kad turim sita knyga, ji labai susijusi su mano sunaus vaikyste. Jam padovanojau gimtadienio proga thumbup.gif
Piktukė
Kažkada esam darę "Jaučio širdį", tik ne su batonu, o duona, tokį receptą Gustavas darė televizijoje, buvo labai skanu bigsmile.gif
Zirziukas
Labai sauni knyga. Mano vyras ja laimejo per Facebook`a smile.gif Siandien gaminau Gustavo koldunu vyniotini. Mums patiko labai. Ir saldus patiekalai labai paprasti ir tikrai skanus. Gera, idomi knyga, kurios receptus paprasta pritaikyti kasdieniniame gyvenime.
Keith
Ragavau šiandien pyrago "Atgaiva" iš Gustavo knygos. Labai patiko, gavau receptą, pabandysiu ir pati. Labai paprastas, o ir gardus. Beveik kaip tortas smile.gif
liusė
QUOTE(Piktukė @ 2011 02 19, 20:42)
Šiandien irgi 30lt kainavo, nusipirkom ir dar Gustavo parašą ant jos gavom bigsmile.gif  Vyras prisižadėjo iš jos man pagaminti ką tik išsirinksiu bigsmile.gif
*

Mes irgi taip pat. Aš tuo autografu labiau džiaugiuosi, nei sūnus:)
Nexta
As bandysiu gaminti povandenini laiva snd thumbup.gif parasysiu vakare atsiliepima kaip gavosi ax.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.