Musu irgi kokosinis!!
Pas mus dvipusis. Bet kol kas daugiau miegam ant kokosinės pusės
mes taip pat turim kokosinį
Mes neoriginalūs - irgi kokosinis. Dukrytė ant jo labai gerai miega, naktimis nesikelia
Kokosinis
Prisijungsime ir mes: kaip ir daugelis turime kokosinį čiužinuką
Nieko naujo nepasakysiu- KOKOSINIS
Pas mus kaip ir pas daugeli
pas mus ir kokosinis, bet va kad jis beveik dabar nereikalingas, miega musu dukryte kartu su teveliauis, lovyte tik zaidimams skirta
Pas mus irgi kokosinis. Todėl vaikutis puikiai miega dieną ir naktį. Džiaugiuosi jog įsigijau jį.
Musu kokosini-grikinis, bet lovyte mums beveik nereikalinga, nes miegame kartu
Pas mus kokosinis
ir pas mus kokosinis
Pas mus Kokosinis - grikinis. Bet dazniau miega su mumis, nors pratinames ilgiau miegot lovytej
Pas mus kokosinis. Jis man pasirode kietesnis nei kokosinis -grikinis, tai ji ir pirkom. Mazute gerai miega ant jo
kokosinis
Ir pas mus kokosinis
Ir mes kokosini turim
pas mumi irgi kokosinis- naktį mažius kuo puikiausiai miega savo lovelėje
turim kaip ir dauguma kokosini
norejau pasiklausti, kur galima butu pasiskaityti apie ta stebuklinga kokosini ciuzinuka
aciukas
Mūsų grikinis
mūsų kokkosinis dvipusis - 1 pusė miegojimui, kita masažinė
Mes miegame ant kokosinio ciuzinuko
musu ciuzinukas kokosinis.
mano vaikis iki puses metu miegojo ant kokosinio, o nuo pusmecio - ant grikinio. ciuzinys dvipusis.
Mes miegam ant grikinio ciuzinuko
Saldžiai miega ant kokosinio čiužinuko
QUOTE(Nereali @ 2006 05 10, 12:25) O galima tiksliau KURIOJ vietoj Gariunuose??? ir gal kas orientuojasi kokios kainos? O jei parduotuvese tai kur(Vilnius)? ir irgi kokios kainos? Labas vakarelis,tiksliau jau labas naktis Vat galiu patarti kur galima nusipirkti kokosini ciuzinuka Vilniuje ir manau uz padoria kaina.Mes kaip tik siandien pirkome.Tai yra uab "korleja", Geroves gatve 29,tai yra Naujojoje Vilnioje.Ten jie turi savo maza parduotuvele.Mes mokejome apie 45lt uz ta kokosini ciuzinuka,bet jie dar duoda 5proc. nuolaida pirmam apsipirkimui.Ten be to dar pardavineja vaikiskus drabuzelius, vaikiska patalyne. Tikiuosi bus naudinga si informacija Labanaktukas.
Jau kraustomės iš lovytės į lovą, tik nežinau, kokį čiužinį reikėtų pirkti, išmatavimai būtų 195*100, kokios firmos geri, kokios geriau nepirkti
sveika,
mano sesuo ruošiasi pirkti DORMEO ČIUŽINĮ,gal ką naudingo rasi,aš gerus atsiliepimus apie juos girdėjau.Gali pasiskaityti čia
Lateksini
Nusprendziau pirkti padvaisko ciuzini, kur vienoj pusej kokoso, o kita porolonas, jei neklystu, nebrangus ir visvien manau dar mazas, tai gali pasitaikyti nakti ir visokiu bedu, nebus gaila ismesti po kurio laiko, ir tas kokosas, nei labai kietas (kaip i lovytes) nei minkstas, v.z. tikiuosi, kad bus geras
mes vyresniajam nupirkom podvaisko čiužinį. iš tiesų geras, niekuo negaliu skųstis.
skaičiau,kad grikiniai yra geri
kas dar kokiu pasiulys nes siuo metu ir mum tai aktualu
mes turime du ciuzinius dabar miegam ant kokosinio o grikini pas mociute isvezem kai ten buna miega ant jo
O musu grikinis,bet man jis nelabai patinka,nes atrodo per kietas
Musų Čiužinys dvipusis,kokosinis-grikių,tai aš kaip keičiu patalynę tai ir puses pakeičiu ir taip nuo gimimo.Labai gerai ir kleckui atrodo netrukdo....
Mes miegame ant kokosinio čiužinuko
Musu ciuzinukas dvipusis:kokosinis-grikinis
Musu mergaite miega ant kokosinio
Mes kokosini nupirkom ir patenkinti
Musu kokosinis ir pusiau grikinis!
per pus: grikinis ir kokosinis
Mūsų kokosinis-grikinis. Mum sakė, kai pirkom, kad iki pusės metų miegotų ant kokosinio (kiečiau ir todėl geriau stuburiukui), o po pusės metų galima ant grikinio.
O as is karto pirkau kokosini
Pas mus kokosinis
|