Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kontraceptinės tabletės "Artizia"
Supermamų klubas > Grožis ir sveikata > Kontraceptinės priemonės
tiesioglaura
sveiki kaip matau siu tableciu nelabai kas vartoja.jas man israse gine. vakar susirgau .tad pradejau jas vartoti.isgerus pirma tablete jau vakare dingo menesines..vakar jos buvo negausios o jau siandien nei laso!!!!!ar gali taip but?
macy
man irgi parase situ KT, na man irgi taip pat buvo bet cia normalu kaip as suprantu... siaip tai nzn kaina gera ju o salutiniu jokiu poveikiu kaip ir nejauciu, tad ir toliau jas gersiu 4u.gif o tu taip pat parasyk kaip tau sekasi ten su jomis smile.gif
taka_taka
Yasminelle (ar kažkaip panašiai) geri. Pati vartoju ir kiek apie juos prisiskaičiau, tai tik gerai, kad kažkokie natūralesni nei kiti. Kaina 40-50lt.
macy
Geriau anksciau ir as yesminelle, kaina siaip didoka, bet gerai toleravo organizmas tik isikalbejus su ginekologe paaiskejo man vienas esminis dalykas, kad nuo jo dingsta libido. O as ir galvojau kas cia man darosi... sad.gif tai db geriu sitas artizia:)
Bunica
as irgi egriu artizia, bet jas sunkoka gauti, nevisur yra, idomu kodel, galvoju pereit ant lidynette, sudetis lyg tapati smile.gif
vasarele85
s taip pat jas geriu tik niekaip nesuprantu labai skauda krutine doh.gif ji aisku padidejo bet skauda man ja unsure.gif ar tai normalu unsure.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.