SuperMama
2006 02 15, 20:02
Tvarkome forumą ir pastebėjau, kad jūsų skyrelyje yra net 50! uždarytų temų po 50 lapų, kurių egzistavimas i6 dalies padaro mūsų duombazę labai stora ir lėta. Peržiūrėjau kelias temas ir nusprendžiau pasitarti ką su jomis toliau daryti. Arba visas ištrinti (palikti galime 2-3 naudingiausias) arba pabandyti jas išgelbėti, kadangi beveik visuose tarp chatinimo yra ir labai naudingų patarimų ir istorijų, kurios galėtų labai pagelbėti naujai atėjusioms į skyrelį, nes informacijos šia tematika nėra labai daug, ypač realių žmonių patirties. Taigi, jei nuspresite, kad reikia temas išgelbėti, tikslas būtų skaitant temas žymėti ir trinti visą chatinimą, paliekant tik esmines žinutes. Iš savo patirties galiu pasakyti, kad tokios temos tvarkymas su normaliu interneto greičiu užima apie 2-3 val. (to pasekoje mano atvejais tema sumažėdavo dvigubai! iš 50 lapų - iki 20-30). Žinutės paprastai neskaitau, o tiesiog permetu akimis. Pvz. (visai atsitiktinai parinkau) pvz. čia chatinimas ir tokias žinutes galima laisvai trinti: http://www.supermama.lt/forumas/index.php?...pic=63267&st=24arba čia: 6 atsakymus galima palikti, nes kažkiek naudinga, o 6 - trinti http://www.supermama.lt/forumas/index.php?...pic=13208&st=24Kadangi temų yra žymiai daugiau nei viena Aga galėtų paimti, gal atsirastų savanorių, kurie galėtų paimti po vieną temą sutvarkymui? (čia tam atvejui, jei nuspresite išgelbėti). Taigi, lauksiu jūsų sprendimo.
Tai parašykit panos, ar skaitot senas temas, ar reikalingos?
Aš kai pradėjau ieškoti informacijos apie savo bėdas ir radau jūsų forumą tai beveik visas temas nuo pradžių perskaičiau. Manau tikrai norėtusi svarbesnias temas išsaugoti. Visai logiška būtų jas smarkiai pratrinti. Aš galėčiau kokią vieną kitą tema sutvarkyti, tik man reikėtų paaiškinti kaip tai darosi.
Manau, kad reikia ištrinti, juk sparčiai prirašome vėl.
Jei paaiškintų kas nors, kaip tai daroma, gal ir aš ką nors padėčiau
Vilma J.
2006 02 15, 22:04
QUOTE(Leta7 @ 2006 02 15, 20:24) Aš kai pradėjau ieškoti informacijos apie savo bėdas ir radau jūsų forumą tai beveik visas temas nuo pradžių perskaičiau. Aš irgi pradėjau skaityti viską nuo pradžių QUOTE(Veronika @ 2006 02 15, 20:29) Manau, kad reikia ištrinti, juk sparčiai prirašome vėl. Taip galima ištrinti daug naudingos informacijos būsimoms naujokėms QUOTE(Darla @ 2006 02 15, 20:39) Jei paaiškintų kas nors, kaip tai daroma, gal ir aš ką nors padėčiau  Galėčiau padėti ir aš
SuperMama
2006 02 15, 22:32
Visoms norinčioms yra suteiktos temų redagavimo teisės skyrelyje su temomis. Pats žinutės pašalinimo veiksmas labai paprastas. - Prie kiekvienos žinutės iš dešinės pusės matysite tokį kvadračiuką  - Jei norite pašalinti žinutę, paspauskite ir jis pasidarys raudonas.  - Taip pažymite visas nereikalingas žinutes, pereinate į kitą puslapį, vėl pažymite, taip galima imti kelis puslapius. -Puslapio apačioje dešinėje pusėje rodys kiek jau žinučių pasirinkote "su pasirinktais ( )". - O tada reikia paspausti apačioje iš iškrentančio meniu: "Ištrinti žinutes". Tik yra toks dalykas, jei sakykime žymėjote žinutes per 5 psl, o po to paspaudėte "ištrinti", po ištrynimo vėl busite 5 puslapyje, tai gi reikės grįžti šiek tiek atgal, nes kitaip kelios žinutės liks neperžiūrėtos. Tikiuosi gerai paaiškinau, jei ne- klauskyte. Pastaba: niekada nežymėkite pirmos temos žinutes, jos ištrinti neįmanoma. Dabar apie tai ką šalinti, bet manau čia tikrai paaiškinimų didelių nereikia. Aš pvz. temos nepažįstu, bet manau, kad šioje temoje apie gydytojus, http://www.supermama.lt/forumas/http://www.supermama.lt/forumas/index.php?showtopic=3549sakykime galime trinti žinutes nr. 2,3,4,6,7,8,9,10,12 - jos visai neinformatyvios, o tokias žinutes kaip 5,11 reikia palikinėti. Konkrečiai šiuo atveju, kuo išsamesnis atsiliepimai apie gydytoją, tuo jis informatyvesnis ir naudingsenis skaitantiems. 11 žinutę galima nukopijuoti ir perkelti į pačią pirmą žinutę pasinaudojus mygtuku  . Tiesiog pasižiūrėkite kokios temos kam yra įdomesnės ir kokios yra svarbesnės išsaugojimo atžvilgiu ir parašykite kurią redaguosite, kad kitos jos jau neimtų. Jei bus kokių klausimų, klauskite.
Aš pradėsiu nuo "Spermos kokybė, viskas apie ja". Yra dvi temos. Bandysiu sutvarkyti. Pažiūrėsiu kaip seksis gal dar po to paimsiu.
Vilma J.
2006 02 15, 23:16
QUOTE(Leta7 @ 2006 02 15, 23:03) Aš pradėsiu nuo "Spermos kokybė, viskas apie ja". Yra dvi temos. Bandysiu sutvarkyti. Pažiūrėsiu kaip seksis gal dar po to paimsiu. O aš pradėsiu nuo man aktualiausios "IVF " temos
SuperMama
2006 02 15, 23:49
Vilma J, nuo kurios būtent?  Ten tokių kelios. Kai įesite į temą, puslapio apačioje iš kairės yra iškrentančio meniu punktas "redaguoti temos antraštę, tai galite paredaguoti ir parašyti" tvarko Leta7 ar Vilma J., kad kitoms būtų lengviau susigaudyti kurios temos jau yra tvarkomos.
Oktavija
2006 02 16, 00:02
aš galėčiau patvarkyti temą ,,gimdos nuotrauka"
SuperMama
2006 02 16, 00:37
RenatM, jau priskyriau tave prie gelbėtojų grupės
egliosha
2006 02 16, 01:00
galėčiau peržiūrėti skyrelį Moteriški modeliai, Mezgame ir neriame virbalais bei vąšeliu, antrą dalį taip pat.
Fliquiti
2006 02 16, 01:21
Galėčiau patvarkyt IUI temą
Aš irgi galėčiau kokia tema pabandyti patvarkyti.
Vilma J.
2006 02 16, 12:17
QUOTE(SuperMama @ 2006 02 15, 23:49) Vilma J, nuo kurios būtent?  Ten tokių kelios. Pradėsiu nuo pirmos
Oktavija
2006 02 16, 12:51
aš jau tvarkau ,,gimdos nuotrauką"
Bandau IVF antrą dalį
SuperMama
2006 02 16, 13:31
 Aš jūsų temas padariau svarbiomis, kad lengviau būtų rasti ir parašiau temos aprašyme kas ką tvarko. Papildyta:QUOTE(egliosha @ 2006 02 16, 01:00) galėčiau peržiūrėti skyrelį Moteriški modeliai, Mezgame ir neriame virbalais bei vąšeliu, antrą dalį taip pat. Egliosha Ateis ir Rankdarbių skyrelio laikas. Tiesiog problema tame, kad temos labai jau ten bendros, todėl viskas į vieną vietą rašoma, reikia kažkaip smulkinti, konkrečiau apibrėžti jau nuo pat pradžios, struktūruoti tas visas mezgimo ir kitas temas. Papildyta:Kaip manote, ar temos Mūsų nėštukės (1,2,3 dalys) yra reikalingos, vertingos patirčiai? Ar ten tik kasdieniniai pokalbiai? Parašykite, žinosiu kad galima trinti
Aš tvarkau 14 ir 13 IVF dalį
QUOTE(SuperMama @ 2006 02 16, 13:31) Kaip manote, ar temos Mūsų nėštukės (1,2,3 dalys) yra reikalingos, vertingos patirčiai? Ar ten tik kasdieniniai pokalbiai? Parašykite, žinosiu kad galima trinti  Aš manau, kad galima trinti. Visgi daugiau info matyt ieškoma nėštukių forume, o či atik bendraujam. Šiaip tai aš apskritai daug ką negailestingai trinčiau
Manyčiau, visko trinti tikrai nereikėtų. Gal toms, kurios turi ilgą ,,laukimo" patirtį, sena informacija atrodo tikrai nereikalinga, o naujokėms ir pokalbiai duoda daug info. Būtų gerai, jeigu paliktumėte svarbiausią informaciją.
Dar ir 12 bei 11 IVF dalis imu
SuperMama
2006 02 16, 22:19
kiek pažiūrėjau, kad kuo naujesnė IVF tema, tuo mažiau lieka naudingos informacijos, sumažėja vos ne 1/10. Tai pagalvojau, gal geriau išties trinam tas IVF temas, nes nežinau ar verta dėl 2-5 psl. bandyti išsaugoti. Visas jau sutvarkytas temas, manau, galima pavadinti IVF klausimai ir atsakymai ir perkelti į šį skyrelį.
Oktavija
2006 02 17, 12:44
help  dingo mano tvarkoma ,,gimdos nuotrauka". vakar buvo užlūžusi betvarkant, o dabar visai nematau
SuperMama
2006 02 17, 12:49
vilma J, esperansa, Renata M, Darla labai dėkoju už temų "pravalymą"  Suteikiai jums po medalį  už pagalbą tvarkant temas. Tesoraite, ar tikrai nori imtis tos IUI temos, nes ten tik 6 dalis liko, kitos jau tikriausiai seniausiai ištrintos, tai tikimybė, kad ten labai daug naudingos informacijos bus, labai nidedelė. Papildyta:QUOTE(Renata M @ 2006 02 17, 12:44) help  dingo mano tvarkoma ,,gimdos nuotrauka". vakar buvo užlūžusi betvarkant, o dabar visai nematau  ji nedingo, o jau perkelta į šį skyrelį. http://www.supermama.lt/forumas/http://www.supermama.lt/forumas/index.php?showtopic=10738Pagalvojau, kad jau sutvarkei  , nes peržiūrėjau šiandien ir man atrodo ten liko vien tik naudingos žinutės
Oktavija
2006 02 17, 12:50
QUOTE(SuperMama @ 2006 02 17, 12:46) vilma J, esperansa, Renata M, Darla labai dėkoju už temų "pravalymą"  Suteikiai jums po medalį  už pagalbą tvarkant temas. labai dėkui už medalį  bet , kad nebaigiau tvarkyti. Dar galėčiau sutvarkyti stimuliacija be IUI ar bet kurią kitą, turiu lšiandien aiko  <br/> Papildyta:<br/> QUOTE(SuperMama @ 2006 02 17, 12:49) Pagalvojau, kad jau sutvarkei  , nes peržiūrėjau šiandien ir man atrodo ten liko vien tik naudingos žinutės  ne dar nebaigiau
Dėkui, už medalį  , bet ir aš nebaigiau 5 dalies paskutiniųjų puslapių ištrinti, bet ir likusių žinucių nematau  ...galėciau dar kokią likusią dalį patvarkyti.
Dar būtų gerai patvarkyti ir tokią temą, kaip "Įveikiau nevaisingumą", ji nėra priskirta prie tvarkomų temų, bet būtų gerai, kad liktų vien tik istorijos be sveikinimų. Galėčiau sutvarkyti.
SuperMama
2006 02 17, 12:54
QUOTE(Renata M @ 2006 02 17, 12:50) ne dar nebaigiau, tikrai, liko ten ir,,chatinimo" nemažai
aš tik kelias radau dar, beskaitydama kas čia per daiktas "gimdos nuotrauka", tai jas ir pašalinau, o daugiau tikrai nieko nereikia trinti. Gal tada stimuliaciją paimk
Oktavija
2006 02 17, 12:55
QUOTE(SuperMama @ 2006 02 17, 12:54) Gal tada stimuliaciją paimk  jau imu
SuperMama
2006 02 17, 13:00
QUOTE(esperansa @ 2006 02 17, 12:54) Dėkui, už medalį  , bet ir aš nebaigiau 5 dalies paskutiniųjų puslapių ištrinti, bet ir likusių žinucių nematau  ...galėciau dar kokią likusią dalį patvarkyti. tai kad tikrai nereikia, ir taip jau daug temų sutvarkei. Kuo naujesnė tema, tuo mažiau tos tikrai naudingos informacijos, tikriausiai pati pastebėjai. QUOTE(Miglužė @ 2006 02 17, 12:54) Dar būtų gerai patvarkyti ir tokią temą, kaip "Įveikiau nevaisingumą", ji nėra priskirta prie tvarkomų temų, bet būtų gerai, kad liktų vien tik istorijos be sveikinimų. Galėčiau sutvarkyti. Ar daug tų sveikinimų yra? jei bendroje sumoje apie 20-30 tai tegul būna
Kad tikrai daug daugiau, temą jau tuoj uždaryti reiks. Vien prmam puslapį apie 10 pašalinių žinučių radau.
Vilma J.
2006 02 17, 13:28
QUOTE(SuperMama @ 2006 02 17, 12:49) vilma J, esperansa, Renata M, Darla labai dėkoju už temų "pravalymą"  Suteikiai jums po medalį  už pagalbą tvarkant temas. Dėkui už medalį
SuperMama
2006 02 17, 13:31
Migluže, gali jau tvarkyti
Oktavija
2006 02 17, 15:20
baigiau tvarkyti stimuliaciją be iui, bet tik, kad labai mažai palikau - viskas vien plepėjimai arba ne į temą...
Fliquiti
2006 02 17, 17:12
QUOTE(SuperMama @ 2006 02 17, 12:49) Tesoraite, ar tikrai nori imtis tos IUI temos, nes ten tik 6 dalis liko, kitos jau tikriausiai seniausiai ištrintos, tai tikimybė, kad ten labai daug naudingos informacijos bus, labai nidedelė.  <br/> Papildyta:<br/> Na vis tiek pažiūrėsiu, kas ten gero, tik gaila, vakar negalėjau to padaryt, nes svečių užgriuvo
Fliquiti
2006 02 17, 18:56
Patvarkiau tą IUI, jaučiaus žiauri, trindama masiškai  Na, bet mokytojavimo patirtis nors čia pravertė Pažiūrėsiu ir Napakankama geltonkūnio fazė  Lyg tai jos niekas netvarko?
Aš sutvarkiau abi temas apie spermos kokybę. Gal geriau jas abi apjungti, kad būtų vienoje vietoje?
Man atrodo truputi ne ten nukėlėte temą apie spermos kokybę.
Na pagaliau sutvarkiau didžiąją 156 psl. dirbtinio apvaisinimo temą.
Tarp kitko buvo įdomu paskaitinėti kaip atsirado jūsų senbūvių būrelis, kaip sirgote viena už kitą, kaip pribrendote sukūrti asociacija...
Manau, kad nesuklysiu sakydama, kad ir Tesoraite sutvarkė savo temas. Jas galima sujungti į vieną ir panaikinti tvarkomų temų skyrelį. Arba jei reikia įmeskite ten dar temas, kurias reikia tvarkyti.
Ačiū Leta ir ačiū visoms kitoms
Prašom p  rašom
Fliquiti
2006 02 24, 22:54
QUOTE(Leta7 @ 2006 02 24, 21:42) Na pagaliau sutvarkiau didžiąją 156 psl. dirbtinio apvaisinimo temą. Tarp kitko buvo įdomu paskaitinėti kaip atsirado jūsų senbūvių būrelis, kaip sirgote viena už kitą, kaip pribrendote sukūrti asociacija... Manau, kad nesuklysiu sakydama, kad ir Tesoraite sutvarkė savo temas. Jas galima sujungti į vieną ir panaikinti tvarkomų temų skyrelį. Arba jei reikia įmeskite ten dar temas, kurias reikia tvarkyti. Nesuklysi  Jau baigta
| i |
| Kadangi prieš Kalėdas visi švarinasi, tai ištryniau senas IUI temas. Peržvelgiau, kad labai vertingos informacijos ten nėra, o jei ir yra, visvien visos naujoj temoj to paties klausinėja iš naujo. IVF temas dar palikau, pernai šiek tiek aptvarkėm, bet šiemėt vėl begalo daug prirašyta. Tai dėl jų likimo dar reiktų pagalvoti, bet situacija ta pati - vėl visos klausia to paties iš naujo, senų temų neskaito nuo pradžios. |
| ! |
| Visos senos, jau uždarytos temos, buvo sukeltos į mūsų skyrelio archyvą, esantį virš svarbių temų. Jas galite skaityti, rašyti į tą skyrelį neleidžiama |
laureta
2008 09 23, 21:06
Mano manymu senesnes temas reiketu istrinti.
pikts paukstis
2012 01 20, 16:41
mano nuomone labai gaila, kad senos temos istrinamos, pvz., man reikejo susirasti apie savo pirmaja IUI, kuri buvo 2010 m., o pasirodo tos temos archyve nera
|
|