Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: 50 lapų temos: gelbėti ar ne?
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Nesulaukiančioms gandro
Pages: 1, 2
SuperMama
Tvarkome forumą ir pastebėjau, kad jūsų skyrelyje yra net 50! uždarytų temų po 50 lapų, kurių egzistavimas i6 dalies padaro mūsų duombazę labai stora ir lėta.
Peržiūrėjau kelias temas ir nusprendžiau pasitarti ką su jomis toliau daryti.

Arba visas ištrinti (palikti galime 2-3 naudingiausias) arba pabandyti jas išgelbėti, kadangi beveik visuose tarp chatinimo yra ir labai naudingų patarimų ir istorijų, kurios galėtų labai pagelbėti naujai atėjusioms į skyrelį, nes informacijos šia tematika nėra labai daug, ypač realių žmonių patirties.

Taigi, jei nuspresite, kad reikia temas išgelbėti, tikslas būtų skaitant temas žymėti ir trinti visą chatinimą, paliekant tik esmines žinutes. Iš savo patirties galiu pasakyti, kad tokios temos tvarkymas su normaliu interneto greičiu užima apie 2-3 val. (to pasekoje mano atvejais tema sumažėdavo dvigubai! iš 50 lapų - iki 20-30). Žinutės paprastai neskaitau, o tiesiog permetu akimis.

Pvz. (visai atsitiktinai parinkau)
pvz. čia chatinimas ir tokias žinutes galima laisvai trinti:
http://www.supermama.lt/forumas/index.php?...pic=63267&st=24
arba čia:
6 atsakymus galima palikti, nes kažkiek naudinga, o 6 - trinti
http://www.supermama.lt/forumas/index.php?...pic=13208&st=24

Kadangi temų yra žymiai daugiau nei viena Aga galėtų paimti, gal atsirastų savanorių, kurie galėtų paimti po vieną temą sutvarkymui? (čia tam atvejui, jei nuspresite išgelbėti). bigsmile.gif

Taigi, lauksiu jūsų sprendimo. 4u.gif

Aga
Tai parašykit panos, ar skaitot senas temas, ar reikalingos?
Leta7
Aš kai pradėjau ieškoti informacijos apie savo bėdas ir radau jūsų forumą tai beveik visas temas nuo pradžių perskaičiau.
Manau tikrai norėtusi svarbesnias temas išsaugoti. Visai logiška būtų jas smarkiai pratrinti.
Aš galėčiau kokią vieną kitą tema sutvarkyti, tik man reikėtų paaiškinti kaip tai darosi.
Sella
Manau, kad reikia ištrinti, juk sparčiai prirašome vėl.
Darla
Jei paaiškintų kas nors, kaip tai daroma, gal ir aš ką nors padėčiau g.gif
Vilma J.
QUOTE(Leta7 @ 2006 02 15, 20:24)
Aš kai pradėjau ieškoti informacijos apie savo bėdas ir radau jūsų forumą tai beveik visas temas nuo pradžių perskaičiau.

*

Aš irgi pradėjau skaityti viską nuo pradžių smile.gif
QUOTE(Veronika @ 2006 02 15, 20:29)
Manau, kad reikia ištrinti, juk sparčiai prirašome vėl.
*

Taip galima ištrinti daug naudingos informacijos būsimoms naujokėms
QUOTE(Darla @ 2006 02 15, 20:39)
Jei paaiškintų kas nors, kaip tai daroma, gal ir aš ką nors padėčiau g.gif
*

Galėčiau padėti ir aš ax.gif
SuperMama
Visoms norinčioms yra suteiktos temų redagavimo teisės skyrelyje su temomis. mirksiukas.gif

Pats žinutės pašalinimo veiksmas labai paprastas.

- Prie kiekvienos žinutės iš dešinės pusės matysite tokį kvadračiuką user posted image
- Jei norite pašalinti žinutę, paspauskite ir jis pasidarys raudonas. user posted image

- Taip pažymite visas nereikalingas žinutes, pereinate į kitą puslapį, vėl pažymite, taip galima imti kelis puslapius.

-Puslapio apačioje dešinėje pusėje rodys kiek jau žinučių pasirinkote "su pasirinktais ( )".
- O tada reikia paspausti apačioje iš iškrentančio meniu: "Ištrinti žinutes".

Tik yra toks dalykas, jei sakykime žymėjote žinutes per 5 psl, o po to paspaudėte "ištrinti", po ištrynimo vėl busite 5 puslapyje, tai gi reikės grįžti šiek tiek atgal, nes kitaip kelios žinutės liks neperžiūrėtos. Tikiuosi gerai paaiškinau, jei ne- klauskyte. 4u.gif

Pastaba: niekada nežymėkite pirmos temos žinutes, jos ištrinti neįmanoma.

Dabar apie tai ką šalinti, bet manau čia tikrai paaiškinimų didelių nereikia.
Aš pvz. temos nepažįstu, bet manau, kad šioje temoje apie gydytojus,
http://www.supermama.lt/forumas/http://www.supermama.lt/forumas/index.php?showtopic=3549
sakykime galime trinti žinutes nr. 2,3,4,6,7,8,9,10,12 - jos visai neinformatyvios, o tokias žinutes kaip 5,11 reikia palikinėti. Konkrečiai šiuo atveju, kuo išsamesnis atsiliepimai apie gydytoją, tuo jis informatyvesnis ir naudingsenis skaitantiems.
11 žinutę galima nukopijuoti ir perkelti į pačią pirmą žinutę pasinaudojus mygtuku user posted image.

Tiesiog pasižiūrėkite kokios temos kam yra įdomesnės ir kokios yra svarbesnės išsaugojimo atžvilgiu ir parašykite kurią redaguosite, kad kitos jos jau neimtų. Jei bus kokių klausimų, klauskite. bigsmile.gif
Leta7
Aš pradėsiu nuo "Spermos kokybė, viskas apie ja". Yra dvi temos. Bandysiu sutvarkyti. Pažiūrėsiu kaip seksis gal dar po to paimsiu.
Vilma J.
QUOTE(Leta7 @ 2006 02 15, 23:03)
Aš pradėsiu nuo "Spermos kokybė, viskas apie ja". Yra dvi temos. Bandysiu sutvarkyti. Pažiūrėsiu kaip seksis gal dar po to paimsiu.
*

O aš pradėsiu nuo man aktualiausios "IVF " temos doh.gif smile.gif
SuperMama
Vilma J, nuo kurios būtent? smile.gif Ten tokių kelios.

Kai įesite į temą, puslapio apačioje iš kairės yra iškrentančio meniu punktas "redaguoti temos antraštę, tai galite paredaguoti ir parašyti" tvarko Leta7 ar Vilma J., kad kitoms būtų lengviau susigaudyti kurios temos jau yra tvarkomos. wink.gif
Oktavija
aš galėčiau patvarkyti temą ,,gimdos nuotrauka" 4u.gif
SuperMama
RenatM, jau priskyriau tave prie gelbėtojų grupės smile.gif
egliosha
galėčiau peržiūrėti skyrelį Moteriški modeliai, Mezgame ir neriame virbalais bei vąšeliu, antrą dalį taip pat.
Fliquiti
Galėčiau patvarkyt IUI temą 4u.gif
Aretė
Aš irgi galėčiau kokia tema pabandyti patvarkyti.
Vilma J.
QUOTE(SuperMama @ 2006 02 15, 23:49)
Vilma J, nuo kurios būtent? smile.gif Ten tokių kelios.

*

Pradėsiu nuo pirmos smile.gif
Oktavija
aš jau tvarkau ,,gimdos nuotrauką"
Aretė
Bandau IVF antrą dalį 4u.gif
SuperMama
thumbup.gif Aš jūsų temas padariau svarbiomis, kad lengviau būtų rasti ir parašiau temos aprašyme kas ką tvarko. bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(egliosha @ 2006 02 16, 01:00)
galėčiau peržiūrėti skyrelį  Moteriški modeliai, Mezgame ir neriame virbalais bei vąšeliu, antrą dalį taip pat.
*

Egliosha drinks_cheers.gif
Ateis ir Rankdarbių skyrelio laikas. Tiesiog problema tame, kad temos labai jau ten bendros, todėl viskas į vieną vietą rašoma, reikia kažkaip smulkinti, konkrečiau apibrėžti jau nuo pat pradžios, struktūruoti tas visas mezgimo ir kitas temas.
Papildyta:
Kaip manote, ar temos Mūsų nėštukės (1,2,3 dalys) yra reikalingos, vertingos patirčiai? Ar ten tik kasdieniniai pokalbiai? Parašykite, žinosiu kad galima trinti 4u.gif
Darla
Aš tvarkau 14 ir 13 IVF dalį 4u.gif
Daiva
QUOTE(SuperMama @ 2006 02 16, 13:31)
Kaip manote, ar temos Mūsų nėštukės (1,2,3 dalys) yra reikalingos, vertingos patirčiai? Ar ten tik kasdieniniai pokalbiai? Parašykite, žinosiu kad galima trinti  4u.gif
*

Aš manau, kad galima trinti. Visgi daugiau info matyt ieškoma nėštukių forume, o či atik bendraujam.
Šiaip tai aš apskritai daug ką negailestingai trinčiau smile.gif
inga77
Manyčiau, visko trinti tikrai nereikėtų. Gal toms, kurios turi ilgą ,,laukimo" patirtį, sena informacija atrodo tikrai nereikalinga, o naujokėms ir pokalbiai duoda daug info. Būtų gerai, jeigu paliktumėte svarbiausią informaciją. thumbup.gif
Darla
Dar ir 12 bei 11 IVF dalis imu 4u.gif
Aretė
imu 3 IVF dalį.
SuperMama
kiek pažiūrėjau, kad kuo naujesnė IVF tema, tuo mažiau lieka naudingos informacijos, sumažėja vos ne 1/10.
Tai pagalvojau, gal geriau išties trinam tas IVF temas, nes nežinau ar verta dėl 2-5 psl. bandyti išsaugoti. 4u.gif

Visas jau sutvarkytas temas, manau, galima pavadinti IVF klausimai ir atsakymai ir perkelti į šį skyrelį. smile.gif
Oktavija
help 4u.gif dingo mano tvarkoma ,,gimdos nuotrauka". vakar buvo užlūžusi betvarkant, o dabar visai nematau blink.gif
SuperMama
vilma J, esperansa, Renata M, Darla labai dėkoju už temų "pravalymą" thumbup.gif Suteikiai jums po medalį ax.gif už pagalbą tvarkant temas.

Tesoraite, ar tikrai nori imtis tos IUI temos, nes ten tik 6 dalis liko, kitos jau tikriausiai seniausiai ištrintos, tai tikimybė, kad ten labai daug naudingos informacijos bus, labai nidedelė. mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Renata M @ 2006 02 17, 12:44)
help 4u.gif dingo mano tvarkoma ,,gimdos nuotrauka". vakar buvo užlūžusi betvarkant, o dabar visai nematau blink.gif
*

ji nedingo, o jau perkelta į šį skyrelį.
http://www.supermama.lt/forumas/http://www.supermama.lt/forumas/index.php?showtopic=10738

Pagalvojau, kad jau sutvarkei 4u.gif , nes peržiūrėjau šiandien ir man atrodo ten liko vien tik naudingos žinutės bigsmile.gif
Oktavija
QUOTE(SuperMama @ 2006 02 17, 12:46)
vilma J, esperansa, Renata M, Darla labai dėkoju už temų "pravalymą"   thumbup.gif  Suteikiai jums po medalį  ax.gif  už pagalbą tvarkant temas.

labai dėkui už medalį 4u.gif bet , kad nebaigiau tvarkyti. Dar galėčiau sutvarkyti stimuliacija be IUI ar bet kurią kitą, turiu lšiandien aiko 4u.gif<br/>Papildyta:<br/>
QUOTE(SuperMama @ 2006 02 17, 12:49)
Pagalvojau, kad jau sutvarkei  4u.gif , nes peržiūrėjau šiandien ir man atrodo ten liko vien tik naudingos žinutės  bigsmile.gif
*

ne dar nebaigiau biggrin.gif
Aretė
Dėkui, už medalį 4u.gif , bet ir aš nebaigiau 5 dalies paskutiniųjų puslapių ištrinti, bet ir likusių žinucių nematau g.gif ...galėciau dar kokią likusią dalį patvarkyti.
Gytutė
Dar būtų gerai patvarkyti ir tokią temą, kaip "Įveikiau nevaisingumą", ji nėra priskirta prie tvarkomų temų, bet būtų gerai, kad liktų vien tik istorijos be sveikinimų. Galėčiau sutvarkyti.
SuperMama
QUOTE(Renata M @ 2006 02 17, 12:50)
ne dar nebaigiau, tikrai, liko ten ir,,chatinimo" nemažai

aš tik kelias radau dar, beskaitydama kas čia per daiktas "gimdos nuotrauka", tai jas ir pašalinau, o daugiau tikrai nieko nereikia trinti.

Gal tada stimuliaciją paimk bigsmile.gif
Oktavija
QUOTE(SuperMama @ 2006 02 17, 12:54)
Gal tada stimuliaciją paimk  bigsmile.gif
*

jau imu biggrin.gif
SuperMama
QUOTE(esperansa @ 2006 02 17, 12:54)
Dėkui, už medalį 4u.gif , bet ir aš nebaigiau 5 dalies paskutiniųjų puslapių ištrinti, bet ir likusių žinucių nematau  g.gif ...galėciau dar kokią likusią dalį patvarkyti.

tai kad tikrai nereikia, ir taip jau daug temų sutvarkei. notworthy.gif
Kuo naujesnė tema, tuo mažiau tos tikrai naudingos informacijos, tikriausiai pati pastebėjai. mirksiukas.gif

QUOTE(Miglužė @ 2006 02 17, 12:54)
Dar būtų gerai patvarkyti ir tokią temą, kaip "Įveikiau nevaisingumą", ji nėra priskirta prie tvarkomų temų, bet būtų gerai, kad liktų vien tik istorijos be sveikinimų. Galėčiau sutvarkyti.
*

Ar daug tų sveikinimų yra? jei bendroje sumoje apie 20-30 tai tegul būna bigsmile.gif
Gytutė
Kad tikrai daug daugiau, temą jau tuoj uždaryti reiks. Vien prmam puslapį apie 10 pašalinių žinučių radau.
Vilma J.
vilma J, esperansa, Renata M, Darla labai dėkoju už temų "pravalymą"  thumbup.gif  Suteikiai jums po medalį  ax.gif  už pagalbą tvarkant temas.

*

Dėkui už medalį 4u.gif smile.gif
SuperMama
Migluže, gali jau tvarkyti bigsmile.gif

Oktavija
baigiau tvarkyti stimuliaciją be iui, bet tik, kad labai mažai palikau - viskas vien plepėjimai arba ne į temą... mirksiukas.gif
Gytutė
Jau sutvarkiau.
Fliquiti

Tesoraite, ar tikrai nori imtis tos IUI temos, nes ten tik 6 dalis liko, kitos jau tikriausiai seniausiai ištrintos, tai tikimybė, kad ten labai daug naudingos informacijos bus, labai nidedelė.  mirksiukas.gif<br/>Papildyta:<br/>

Na vis tiek pažiūrėsiu, kas ten gero, tik gaila, vakar negalėjau to padaryt, nes svečių užgriuvo ax.gif
Fliquiti
Patvarkiau tą IUI, jaučiaus žiauri, trindama masiškai biggrin.gif Na, bet mokytojavimo patirtis nors čia pravertė ax.gif

Pažiūrėsiu ir Napakankama geltonkūnio fazė ax.gif Lyg tai jos niekas netvarko?
Leta7
Aš sutvarkiau abi temas apie spermos kokybę. Gal geriau jas abi apjungti, kad būtų vienoje vietoje?
Leta7

Man atrodo truputi ne ten nukėlėte temą apie spermos kokybę.
Leta7
Na pagaliau sutvarkiau didžiąją 156 psl. dirbtinio apvaisinimo temą.

Tarp kitko buvo įdomu paskaitinėti kaip atsirado jūsų senbūvių būrelis, kaip sirgote viena už kitą, kaip pribrendote sukūrti asociacija...

Manau, kad nesuklysiu sakydama, kad ir Tesoraite sutvarkė savo temas. Jas galima sujungti į vieną ir panaikinti tvarkomų temų skyrelį. Arba jei reikia įmeskite ten dar temas, kurias reikia tvarkyti.
Aga
Ačiū Leta ir ačiū visoms kitoms wub.gif
Leta7
Prašom p smile.gif rašom
Fliquiti
QUOTE(Leta7 @ 2006 02 24, 21:42)
Na pagaliau sutvarkiau didžiąją 156 psl. dirbtinio apvaisinimo temą.

Tarp kitko buvo įdomu paskaitinėti kaip atsirado jūsų senbūvių būrelis, kaip sirgote viena už kitą, kaip pribrendote sukūrti asociacija...

Manau, kad nesuklysiu sakydama, kad ir Tesoraite sutvarkė savo temas. Jas galima sujungti į vieną ir panaikinti tvarkomų temų skyrelį. Arba jei reikia įmeskite ten dar temas, kurias reikia tvarkyti.
*

Nesuklysi ax.gif Jau baigta 4u.gif
Aga

i 
Kadangi prieš Kalėdas visi švarinasi, tai ištryniau senas IUI temas. Peržvelgiau, kad labai vertingos informacijos ten nėra, o jei ir yra, visvien visos naujoj temoj to paties klausinėja iš naujo.
IVF temas dar palikau, pernai šiek tiek aptvarkėm, bet šiemėt vėl begalo daug prirašyta. Tai dėl jų likimo dar reiktų pagalvoti, bet situacija ta pati - vėl visos klausia to paties iš naujo, senų temų neskaito nuo pradžios.
Aga

! 
Visos senos, jau uždarytos temos,  buvo sukeltos į mūsų skyrelio archyvą, esantį virš svarbių temų. Jas galite skaityti, rašyti į tą skyrelį neleidžiama
laureta
Mano manymu senesnes temas reiketu istrinti.
pikts paukstis
mano nuomone labai gaila, kad senos temos istrinamos, pvz., man reikejo susirasti apie savo pirmaja IUI, kuri buvo 2010 m., o pasirodo tos temos archyve nera unsure.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.