Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: "Mudu du"
Supermamų klubas > Bendras > Konkursai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6
Rustė
user posted image

Vasario 14-oji - Šv.Valentino - visų mylinčiųjų ir mylimųjų diena!

Tokia šilta proga skelbiame konkursą "Mudu du"!

Konkurso nuotraukose norėtume matyti meilės išraiškas tarp JO ir JOS.

Pora turi būti akivaizdi, bet nesvarbu kokio ji bus amžiaus, juk meilei visi amžiaus tarpsniai tinkami. Tiks foto meilės tarp vaikų ir tėvų bei senelių, taip pat tarp vaikučių, brolių ir seserų, draugų ir draugių, na ir žinoma, tarp vyro ir moters!

Foto turi būti estetiškos, meilė parodyta subtiliai, bet išraiškingai!

Konkursas čia!

Nuotraukos priimamos
20011-01-31 - 2011-02-08 (iki 17h)

Balsavimas
2011-02-09 - 2011-02-13
Nepamirškite susipažinti su bendromis fotokonkursų taisyklėmis

user posted image

baltė
O, koks Valentiniškas konkursas, gaila antra pusė nenorėtų viešinti jokių nuotraukų, tai teks nuo dalyvavimo susilaikyt biggrin.gif
Rustė
QUOTE(baltė @ 2011 01 31, 19:49)
O, koks Valentiniškas konkursas, gaila antra pusė nenorėtų viešinti jokių nuotraukų, tai teks nuo dalyvavimo susilaikyt biggrin.gif
*

neprivaloma moteris+vyras
juk galima dėti vaikučių foto tongue.gif kas gi neturėjome darželio meilės blush2.gif

arba močiutė ir anūkas smile.gif
Vicious Vici
Su konkursu 4u.gif
Bet tema labai jau...... vieša, neįdomu ax.gif smile.gif
solo
QUOTE(Vicious Vici @ 2011 01 31, 23:09)
Su konkursu 4u.gif
Bet tema labai jau...... vieša, neįdomu ax.gif  smile.gif
*

na, nebūtinai veidų rodyt... kita vertus, žinoma, albume turbūt nedaug kas turim nuotraukų, kur nerodom veidų ir dar fotkės kompozija būtų labai įdomi smile.gif Tskant, kiekvieno išmonės reikalas...
Bet kokiu atveju, naujas konkursas, kad ir be prizų, liux!
Vicious Vici
QUOTE(solo @ 2011 02 01, 09:07)
na, nebūtinai veidų rodyt...  kita vertus, žinoma, albume turbūt nedaug kas turim nuotraukų, kur nerodom veidų ir dar fotkės kompozija būtų labai įdomi smile.gif Tskant, kiekvieno išmonės reikalas...
Bet kokiu atveju, naujas konkursas, kad ir be prizų, liux!
*

tai jo, bet kažin ar bus tiek įdomių idėjų be veisų pas visus. Truputį abejoju. Gaila, kad negalima daiktais reikšti meilės, va tada tai būtų...
baltė
QUOTE(Rustė @ 2011 01 31, 22:11)
neprivaloma moteris+vyras
juk galima dėti vaikučių foto tongue.gif kas gi neturėjome darželio meilės  blush2.gif

arba močiutė ir anūkas smile.gif
*

Aš supratau, kad būtent tarp JO ir JOS - turi būti suaugę žmonės. Na, reikia tada dar pasukt galvą smile.gif
Laisvė
Kas bus tie pirmieji - drąsiausieji bandymai?
solo
QUOTE(Laisvė @ 2011 02 01, 13:09)
Kas bus tie pirmieji - drąsiausieji bandymai?
*

Tylu.... nes nepritempsi bet kokios fotkės prie temos... ir dėl to tik įdomiau.
Lašelis Liūdnas
Bus ir pritemptų... Kaip ir per bet kurį kitą konkursą...
Laisvė
Drąsiausieji startavo thumbup.gif
daidora
bus bus...ir pritemptų...ir intrigų atsiras hihihi.gif ....viskas kaip visada....ale ir gerai mirksiukas.gif
Rustė
tai faktas, kad čia tiks bet kokia poros foto.

kad ir pozuojantys vaikai darželyje, ar kur per kokią šventę.

bet gi ir nepozuotų būna, kur vaikai sėdi kažkaip ypatingiau, ar kažką kita veikia
insk
Jau yra viena favoritė foto thumbup.gif
klakšt
sita man thumbup.gif user posted image , o kitos kol kas nekabina ax.gif
VaiVi
Aš irgi už šitą tikrai balsuosiu. Ir nuotrauka, ir mintis, ir pavadinimas thumbup.gif
Lašelis Liūdnas
Man šita patinka smile.gif
user posted image
Vicious Vici
Super, super, tikrai kabina bigsmile.gif biggrin.gif
http://www.supermama.lt/foto/index.php?f=p...&phid=21835
Cukraus pudra
QUOTE(klakšt @ 2011 02 01, 20:58)
sita man  thumbup.gif  user posted image , o kitos kol kas nekabina  ax.gif
*

Man irgi ši labai patiko thumbup.gif
MaršuA
QUOTE(klakšt @ 2011 02 01, 20:58)
sita man  thumbup.gif  user posted image , o kitos kol kas nekabina  ax.gif
*

gera šita tikrai 4u.gif
Lašelis Liūdnas
QUOTE(Vicious Vici @ 2011 02 02, 09:59)

thumbup.gif puiki!
Dzenete
O man vistiek gražiau žiūrisi suaugusių foto. Bet kadangi čia SM vistiek daugiau reikia tikėtis vaikučių.
Teks senus albumus perversti kokių meilės užuomažgų paieškoti. biggrin.gif
Vicious Vici
QUOTE(Dzenete @ 2011 02 02, 10:30)
O man vistiek gražiau žiūrisi suaugusių foto. Bet kadangi čia SM vistiek daugiau reikia tikėtis vaikučių.
Teks senus albumus perversti kokių meilės užuomažgų paieškoti.  biggrin.gif
*

Tai be abejo, jei meilė dar tikra, nes vaikų, tai lygu žaidimas. Bet tuomet reikia labai išskirtinės ir mielos suaugusių foto ir labai gražių žmonių, kad gražiai žiūrėtųsi. O su vaikais daug paprasčiau, jei jie tvarkingi, tai visada atrodys vaikai gražiau nei eiliniai suaugusieji.
Cukraus pudra
Nu ne visada. blush2.gif
Vaikų foto man tokios naivios. Tas susiėmimas už rankų toks nuoširdus, tiesiog pagalba.Ir tie bučkiai tokie kitokie... (taip man atrodo stebint savo vaiką tokiose situacijose).
Todėl ir balsuodama stengsiuosi rinktis nesurežisuotas foto.
Turbūt tokių suaugusių foto bus itin mažai...
Lapelokė
O man šįsyk kol kas visos foto gražios... Gal kad kiekvienoje užfiksuota dalelė to nuostabaus jausmo smile.gif
Cukraus pudra
Iš naujų šita nebloga
user posted image
Lašelis Liūdnas
Berniukas verkia, o mergaitė šypsosi lotuliukas.gif Žiaurios tos moterys....
user posted image
kristina-buziene
QUOTE(Lašelis Liūdnas @ 2011 02 02, 17:43)
user posted image
*

Jeigu karalius verkia - karo nebus ! biggrin.gif
Rico
QUOTE(Cukraus pudra @ 2011 02 02, 15:41)
Iš naujų šita nebloga

*

Aha, grazi ax.gif romantiska, o ne kaip poroj kitu "laiziakai" blink.gif

QUOTE(Lašelis Liūdnas @ 2011 02 02, 15:43)

*

Man gaila verysad.gif ypac, kai atrodo, kad mergaite is berniuko juokiasi unsure.gif saipytis negrazu unsure.gif
Ž.V.
4u.gif Kad man rodos tai mergaitei paciai geda, pasimetus, kas cia vyksta lotuliukas.gif
Laisvė
Man tas "Meilės trikampis" kol kas labai thumbup.gif
Cukraus pudra
Tikrai žinau, kad nebalsuosiu už vaikų-tėvų foto.
Nes tokia meilė Valentino dienai man netinka...
Vicious Vici
QUOTE(Cukraus pudra @ 2011 02 03, 08:20)
Tikrai žinau, kad nebalsuosiu už vaikų-tėvų foto.
Nes tokia meilė Valentino dienai man netinka...

*

drinks_cheers.gif Tikrai, kad... Tai kodėl tada neleidžiama dėti 'įsimylėjusių gėlių, vaisių, puodukų' arba bent šeimininko su kate/šuniu, gyvate g.gif Jei jau tokia meilė, tai meilė biggrin.gif Arba kodėl buvo leidžiama dėti tos pačios lyties mergaites? g.gif ax.gif
Lapelokė
QUOTE(Vicious Vici @ 2011 02 03, 12:46)
drinks_cheers.gif Tikrai, kad... Tai kodėl tada neleidžiama dėti 'įsimylėjusių gėlių, vaisių, puodukų' arba bent šeimininko su kate/šuniu, gyvate g.gif Jei jau tokia meilė, tai meilė biggrin.gif Arba kodėl buvo leidžiama dėti tos pačios lyties mergaites? g.gif  ax.gif
*

doh.gif o kaip atskirti, tos pačios lyties mergaitės, ar skirtingų... lotuliukas.gif
Vicious Vici
QUOTE(Lapelokė @ 2011 02 03, 10:58)
doh.gif  o kaip atskirti, tos pačios lyties mergaitės, ar skirtingų...  lotuliukas.gif
*

Aha, tu paaiškink laugh.gif
Lašelis Liūdnas
QUOTE(Vicious Vici @ 2011 02 03, 10:46)
drinks_cheers.gif Tikrai, kad... Tai kodėl tada neleidžiama dėti 'įsimylėjusių gėlių, vaisių, puodukų' arba bent šeimininko su kate/šuniu, gyvate g.gif Jei jau tokia meilė, tai meilė biggrin.gif Arba kodėl buvo leidžiama dėti tos pačios lyties mergaites? g.gif  ax.gif
*

Vici, sunki naktis? g.gif
Cukraus pudra
QUOTE(Vicious Vici @ 2011 02 03, 10:46)
*

Ai, dėl manęs tai lai deda.
Tikiuos ir daugiau bus tokių protingų balsuotojų lotuliukas.gif
Vicious Vici
QUOTE(Lašelis Liūdnas @ 2011 02 03, 11:02)
Vici, sunki naktis? g.gif
*

kas ne taip? mergaitės skirtingų lyčių? lotuliukas.gif
Lapelokė
QUOTE(Vicious Vici @ 2011 02 03, 13:28)
kas ne taip? mergaitės skirtingų lyčių?  lotuliukas.gif
*

hah.gif

Pora turi būti akivaizdi, bet nesvarbu kokio ji bus amžiaus, juk meilei visi amžiaus tarpsniai tinkami. Tiks foto meilės tarp vaikų ir tėvų bei senelių, taip pat tarp vaikučių, brolių ir seserų, draugų ir draugių, na ir žinoma, tarp vyro ir moters!

Šiaip, aišku, kiekviena galime turėti savo nuomonę, bet ir foto - tėvai - vaikai neturėtų būti diskriminuojamos, nes tai leidžia konkurso taisyklės bigsmile.gif ...
Arba aš netaip supratau ax.gif

aš balsuodama vertinsiu pagal bendrą vaizdą, momento nuotaiką, išraiškingumą... 4u.gif
Lašelis Liūdnas
QUOTE(Lapelokė @ 2011 02 03, 11:41)
hah.gif

Šiaip, aišku, kiekviena galime turėti savo nuomonę, bet ir foto - tėvai - vaikai neturėtų būti diskriminuojamos, nes tai leidžia konkurso taisyklės  bigsmile.gif ...
Arba aš netaip supratau  ax.gif

aš balsuodama vertinsiu pagal bendrą vaizdą, momento nuotaiką, išraiškingumą...  4u.gif
*

Tai automatiškai eliminuoja visas nuotraukas, kuriose du tos pačios lyties žmonės.
Vicious Vici
QUOTE(Lašelis Liūdnas @ 2011 02 03, 11:49)
Tai automatiškai eliminuoja visas nuotraukas, kuriose du tos pačios lyties žmonės.
*

Tai būtent. Tai kodėl man sunki naktis? g.gif Ir tau tuomet nelengva - analogiškai biggrin.gif mirksiukas.gif
Lapelokė
QUOTE(Vicious Vici @ 2011 02 03, 13:53)
Tai būtent. Tai kodėl man sunki naktis? g.gif Ir tau tuomet nelengva - analogiškai biggrin.gif  mirksiukas.gif
*

Peržlibinau visas foto, bet niekur neradau dviejų mergaičių...

Tai iš kur čia ta diskusija apie mergaites kilo? Paaiškinkit tundrai, nu nedašyla man... g.gif
Vicious Vici
Be to, ši šventė tikrai nėra šiaip jau tėvų-vaikų ar brolio-sesers šventė. Todėl ir sakau, kad jei jau atsižvelgiant į tai, kad čia mamų forumas ir įprasminant šį konkursą kiek kitaip nei yra iš tiesų, tai gal nereikėjo minėti būtent Šv. Valentino, o tiesiog taip ir rašyti, kad darykime konkursą tiesiog meilei išreikšti per nuotraukas ir tuomet reikėjo priimti visiškai įvairios formos foto, ne tik žmonių. Tai mano nuomonė. Visgi konkursuose turėtų būti tikslūs rėmai, be nuokryoių, kad po to išsigalvotumei kažką arba kažkurios foto paprasčiausiai - erzintų g.gif ax.gif
Cukraus pudra
Man vat smalsu broliška meilė, tai broliukų meilė, ar brolio meilė sesei. g.gif
Vicious Vici
QUOTE(Cukraus pudra @ 2011 02 03, 11:59)
Man vat smalsu broliška meilė, tai broliukų meilė, ar brolio meilė sesei. g.gif
*

Ir tas, ir tas, nes juk ant sesers ir brolio vienu žodžiu lietuviai sako - broliai; kaip ir ant brolio ir brolio vėlgi lietuviai sako - broliai.

Ką aš ir rašau - konkursas turėjo būti tik meilei ir leidžiama tuomet viskas mirksiukas.gif

Bet gal čia tik aš tokia prasmių ieškotoja? blush2.gif
Cukraus pudra
QUOTE(Vicious Vici @ 2011 02 03, 12:04)
Ir tas, ir tas, nes juk ant sesers ir brolio vienu žodžiu lietuviai sako - broliai; kaip ir ant brolio ir brolio vėlgi lietuviai sako - broliai.
*

Pas mus taip nesakoma, vat todėl ir susimasčiau g.gif
Vicious Vici
Va dar: 'Pora turi būti akivaizdi'. Nu man bent poroje vietų ji - neakivaizdi unsure.gif
Gaila, kad kai kurie dalyviai piktnaudžiauja konkurso aprašu unsure.gif
gyvate
QUOTE(Vicious Vici @ 2011 02 03, 14:04)

Ką aš ir rašau - konkursas turėjo būti tik meilei ir leidžiama tuomet viskas mirksiukas.gif

Bet gal čia tik aš tokia prasmių ieškotoja? blush2.gif
*

Jūs gal apie šią foto,joje dvi mergaitės? http://www.supermama.lt/foto/index.php?f=p...&phid=21809
solo
QUOTE(Vicious Vici @ 2011 02 03, 11:58)
Be to, ši šventė tikrai nėra šiaip jau tėvų-vaikų ar brolio-sesers šventė.
-----
tuomet reikėjo priimti visiškai įvairios formos foto, ne tik žmonių.
-----
Tai mano nuomonė. Visgi konkursuose turėtų būti tikslūs rėmai, be nuokryoių, kad po to išsigalvotumei kažką arba kažkurios foto paprasčiausiai - erzintų g.gif  ax.gif
*

Taip.
-----
Ne, nes tuomet kiekvieną foto, galima pritempt prie temos. Va stovi vaiks prie obels ir prierašas "gamtos mylėtojas". Myli, vadinas, tinka. Čia jau, aišku, aš paėmiau kraštutinį atvejį.
---
Taip.
Man Valentino diena turi reikšmę meilės priešingai lyčiai (ne giminės), bet kokiame amžiaus tarpsny.
Soy
QUOTE(gyvate @ 2011 02 03, 12:09)
Jūs gal apie šią foto,joje dvi mergaitės? http://www.supermama.lt/foto/index.php?f=p...&phid=21809
*

Gal mazasis berniukas, o ne mergaite? Kas sake, kad ten mergaite?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.