O kuo ten skiriasi vienkartines nuo tinkliniu? Kurios geresnes? Paaiskinkit kas nors man
Aš tai pirkau tokias tinklines, kaip nukirptos pėdkelnės. Man atrodo, kad jos vieno dydžio, nors gal ir ne. Net nežinojau ,kad yra tokių vienkartinių. Gal ir geriau vienkartinės,nereikia skalbti gimdymo namuose, nes tas kelias dienas kraujuoji smarkokai, žiūrint iš kokios medžiagos jos.
Aš jau prieš 7 metus ,kai gimdžiau pirmą vaiką tinklines ,bet ne vienkartines turėjau .Labai patogios buvo ,jos tamposi,todėl išmieros net neįsivaizduoju.Bet kai po gimdymo daktarė apžiūrinėjo,sakė kad labai geros ,nes neprakaitouji su jom ir ventiliacija geresnė.Oir šiaip išskalbus daug greičiau išdžiūsta,kas irgi ligoninėj aktualu.
O tai tos tinklines kelnaites is tinklelio ar kaip ten? O kodel jos geriau uz paprastus triusikelius?
Tinklines kelnaites yra is tokio gumuoto tinklelio, na kaip buna tinkleliai marlems laikyt, ant rankos maut ar kur.
Patogiau uz paprastas kelnaites todel, kad po gimdymo labai kraujuoji, tai paprastas gali stipriai iskraujuot, o toms tinklinems dzin - ten niekas i jas nesusigeria, be to, jos gi vienkartines, na keliom dienom ir labai pigios, gal koks litas kainuoja Be to, noresi kokia didesne pala susikist (jei ligonine duoda, imk palas, daug geriau pala negu paketas, su paketu sunta)- su paprastom kelnaitem gali but sudetinga, o i tas tinklines kisk kiek nori, nors ir paklode... Paprastos taip nesitampo, o tas anas pasireguliuot gali kad nespaustu niekur, kas ypac aktualu jei kirpo ar plyso... Nusipirk nusipirko pora vienetu, tikrai nesigailesi
Nu va dabar kai pati pagimdziau tai galiu pasakyti savo nuomone del tu tinkliniu kelnaiciu - nu as asmeniskai vos istveriau su jom dvi dienas, kai tik kraujo apmazejo, issitraukiau Mamma donna vienkartines, kurios labiau panasios i normalius triusikus
Tos tinklines geros tuo, kad praleidzia ora, nu bet kokios jos nepatogios ir kaip jose nepatogiai tie abrisan paketai guli
O ash atvirkshchiai labai dziaugiuosi tinklinemis, gerai tamposi ir tikrai buvo labai patogu po gimdymo. Na vienkartiniu nebandziau, tai nieko negaliu pasakyti, man uzhteko tinkliniu, juo labiau, kad labai lengva buvo jas ishskalbti. Bet tai kaip sakoma, kiek zmoniu, tiek nuomoniu, nepabandes pats, nesuzinosi, kas geriau
man irgi labai praverte tinklines kelnaites. ir oda kvepuoja, ir greit isdziuva isskalbtos.
nu jus varot, vienerias turejot ir dar skalbiat :-)))))
as po gimdymo turejau kokias 10 tinkliniu ir niekad neploviau, panesiojau ir ismeciau....... bet aisku cia jau kaip kas ismano.. o siaip tai tikrai patenkinta esu tom tinklinem ir siulau visom visom, nes noro plauti tikrai nebuvo. o ir patogu ziauriai!
Sveikos, supermamos!
Ne kartą teko girdėti, kad akušerės nerekomenduoja po gimdymo naudoti sintetinių paketų (įklotų, jei tasyklingai lietuviškai Ar Jums pačioms yra tekę patirti kokių alerginių reakcijų, niežėjimų nuo paketų po gimdymo? olialia
Aš naudojau vienkartines, tiek gimdymo namuos, tiek namie, kol kraujavimas buvo labai gausus. Tinklinės man nebuvo labai patogu..gal nelabai kokybiškos, bet tie dideli paketai kažkaip persisukdavo, imdavo slysti ne ten kur reikia..O vienkartinės..nusiėmei ir išmetei
Nors tiesą pasakius, tas tinklines aš irgi išmesdavau..Jos gi irgi vienkartinės, tik kitokio pluošto
O man buvo alergija po gimdymo pasirodo nuo jodo.Mane kirpo,o pries prakerpant istepe jodo tepalu.Is pradziu nesupratau nuo ko man ta alergija gavosi,galvojau siaip kas nors sualergizavo.Kad ir tie paketai,nors naudojau specialiai pogimdyvinius tokius didelis kazkokius.Bet pasirodo kur buvo jautriausias vietas isbere butent nuo to jodo
As po gimdymo naudojau iklotus "always" ir gavau nuo ju alergine reakcija
Man irgi buvo panašiai, tikgal aš greit supratau, kame šaknys, tad praėjo per kokias 4 d., bet durna, nutariau patikrinti po sav., ar tikrai nuo Always buvo, tai po 3 min aip niežtiet ir skaudėt vėl pradėjo
Na gal pasirodysiu kokia senamadiska bet pasinaudojau drauges patarimu po gimdymo ligonineje naudojau palutes o grizus namo buvau pasisiuvus iklotukus is paprastos perkelines medziagos jokiu alerginiu reakciju jokiu niezuliu nors buvau siuta ir kirpta ir viskas sugijo l greitai
teisybe, kad po gimdymo geriausia palas naudot, o ne paketus, nors pries gimdyma galvojau, nu jau ne su palom nevaiksciosiu( nes ligoninej, jas duodavo), bet kai pagimdziau ir pabandziau viena ir kita, tai pliusai paloms
man irgi su tais ALWAYS ne kas po gimdymo buvo... Is pradziu, kol naudojau ligoninej gautus iklotus, viskas gerai buvo. kai jie baiges, pasiemiau ALWAYS... Na, niezulio nebuvo, bet kazkoks labai keistas jausmas - lyg spaustu kazkas ten is vidaus.... ir taip kokias 4 dienas is eiles... Po to mama pasiule pakeis iklotus- sako bandyk LIBRESSE, nes jie tokie lyg ir medvilniniai kazkokie... Ir tikrai, visi nemalonus pojuciai pakeitus iklotus dingo kaip i vandeni. tai sakiau daugiau nebenaudosiu tu ALWAYS niekada.
dabar yra always nauji tokiam roziniam ipakavime
tai jie tikrai nieko , o siaip tai librese man
Man irgi ta pati teko isgyventi-Always pirkdavau-kazkodel vienu tarpu jie atrode pigiausi, bet po antrojo sunaus gimimo pradejo net oda luptis
Man nebuvo jokiu problemu su Always. Gal del to, jog keiciau juos labai daznai: kaip tik eidavau i WC bet kokiu reikalu, taip apsiprausdavau ir pasikeisdavau i svaru ir sausa paketa. Sunaudojau ju tikrai daug, bet jokios alergijos.
Aš pirkau tinklines kelnaites, tik nežinau ar ten buvo TENA ar ABRISAN, tai labai patiko, gerai laiko įklotą, ventiliuojasi viskas, nesmunka, o ir skalbiamos jos, prasiskalbi ir iki kito ėjimo į dušą jos būna sausutėlės, tad man pakako tokių dviejų vnt.
Man tinklines kelnaites labai patiko, nes po cezario jokiu kitu nebuciau devejus, mat paprastu kelnaiciu guma eitu per pati pjuvi ar truputi virs jo, tinklines nespaude nieko, gerai laike paketa, be to, jos orui pralaidzios ir kaip kazkas minejo, greitai dziusta
QUOTE(agnee @ 2006 02 03, 10:10) o kiek reikia tureti tinkliniu kelnaiciu? man bus cezaris, tai nezinau maziau kraujuosiu ar daugiau. Man užteko 3-jų. Nors sakoma, kad jos vienkartinės, bet aš jas ploviau ir nieko...jos labai greit džiūna, per pusvalandį (jei ne greičiau) jau sausos būdavo. Aš tau jas labai rekomenduoju dėl cezario. Tikrai geros, nes nespaudžia pjūvio vietos, aplamai nieko jos nespaudžia.
Aš į ligoninę vežiausi tik tinklines, bet po gimdymo teko prašyt artimųjų, kad nupirktų vienkartinių (tokių kaip sauskelnės), nes buvo labai gausus kraujavimas ir tinklinės man netiko
O gal kuri esat naudoje TENA kelnaites kartu su paketu nes man pasiule tokias tai as nusipirkau kelias tai net nezinau dabar, ir dar o kokio jus dydzio perkat tuos abrisan paketus, nes as kai paprasiau kad po gimdymo tai vaistininke dave vienus didesnius ir mazesnius, bet maciau ant poko kad ten yra pirkti ir labai dideliu tai net nezinau
[quote=Laivite,2006 03 29, 12:48]
Man vienkartines buvo nepatogios. Geriau jau iklotas ir tinklines kelnaites (pilnai uztenka nusipirkti 2 vnt). Nes jeigu susiuna po gimdymo, reikia kad ta vieta oro gautu, o su vienkartinem sunta labai. O del abrisan paketu, tai iskart po gimdymo reikia didesniu, as pirkau 5 vnt (bent guleti gali kaip zmogus, niekas nevarva pro sonus), o veliau galima naudoti mazesnius.
Kadangi as po cezario nebuvau susiuta ten
O man tai nepatiko tos tinklinės kelnaitės, aš paskui prašiau kad vyras nupirktų didesnes paprastas medvilnines, tai su jom buvo super.man į tinklines prastai įsidėdavo didesnis paketas, vis pratekėdavo pro šoną.
tinklinės vienkartinės kelnaitės buvo
geriau tinklines kelnaites, nes jos praleidzia ora, vadinasi zaizdos geriau gija. Beje jas galima skalbti. O kainuoja jos tik 5.00lt dvi poros. Buvau ju nusipirkus 10vnt., o kai suzinojau, kad jas galima skalbti, tai visam menesiui uzteko.
Pastebejau daugumai (ir man taip pat) alergija butent nuo Always paketu. Man ginekologe patare Carefree. Ir dingo alergijos visokios. Tik, kad tokiu ne visuose prekybos centruose buna..
Aš nusipirkau "Emma Jane" viebkartines kelnaites (8 vnt, kaina apie 9 lt., pirkau "Kotrynoje"). Sunaudojau vienerias, kitos liko. Man jų visiškai nereikėjo + labai nepatogu, kažkokios per didelės...
Po gimdymo labai praverte tinklines kelnaites (ypac nakti), labai gerai prilaikydavo paketa
Nepatikesit, bet po gimdymo geriausiai palos, tikrai ne always..as po gimdymo namo gryzusi irgi pasisiuvau palutes, nors jauciausi kaip akmens amziuje, bet nors neskaudejo nuo issutimu, kaip nuo paketu..va..siulyciau visoms..
Aš naudojau Tenos vienkartines, tinklines kelnaites
Paprotinkit mane-reikia nusipirkti kelis vnt. tinklinių kelnaičių ir į jas paketų? Ar taip suprantu?
QUOTE(Smulkmena @ 2007 01 12, 15:14) Paprotinkit mane-reikia nusipirkti kelis vnt. tinklinių kelnaičių ir į jas paketų? Ar taip suprantu? Bent jau aš pirkau dvejas tinklines kelnaites. Maniau, jei dar reikės, vyras nupirks. Bet puikiai išsiverčiau. Nors jos atseit vienkartinės, bet labai gerai skalbiasi ir akimirksniu išdžiusta.
oi, tinklines kelnaites
kaip kazkas auksciau sake, kiek paketu pirkt tai kiekvieno asmeninis pasirinkimas. as su savimi i ligonine veziausi tik 3, bet prireike veliau daugiau. ir tai pora dienu gulejau su palutem, nes buvau tas dvi dienas beveik be samones, visa laika miegodavau, atsikeldavau kai kas nors ateidavo aplankyt
Buvau įsigijusi vienkartinių kelnaičių vienoje iš Kotrynos parduotuvių. Nepanaudojau. Nors mažiausio dydžio atrodė kaip maišas koks. Visiškai laisvos. Tada mylimoje Maximoje pirkau medvilninių kelnaičių po 2 lt už vnt. Pirkau šiek tiek didesnes ir išmesdavau panaudojus. 4 vnt užteko.
Tinklinės kelnaitės
Naudojau tinklines kelnaites.
Net grizusi is ligonines namo, dar jas naudojau. Nenorejau list i senasias
Na o man buvooooooo. Nusipirkau vienkartines kelnaites (tas kur po 5 vienetus) taigi
bet.... pagimdžiau- nueinu į WC ir ką jūs manote? netelpu (o dar po to merginos čia skiedė, kad klubai nepraplatėja) vos užsitempiau- visur spaudžia- plėšte nusiplėšiau ir paprašiau vyro atvežti nėštukines medvilnines kelnaites. taip ir liko mano 3 poros vienkartinių kelnaičių net nepanaudotų
Visiškai jų neprireikė. Pasimatavau ir išmečiau. O dar per dideles nusipirkau, maniau dramblys esu... Man patogu buvo su paprastomis medvilninėmis kelnaitėmis.
ir aš UŽ tinklines kelnaites
O kai dar man nuo pleistro (po cezario) alergizuot pradėjo ir dėjo tik bintą ant pjūvio, tai iš vis super dalykas buvo: ir palaiko, ir oda kvepuoja.
Labai geras dalykas buvo
QUOTE(*Jurginta* @ 2007 05 16, 22:53) Labai geras dalykas buvo man irgi po cezario jos buvo nepamainomas dalykas, aš kokį mėnesiuką nešiojau tik jas, kol ne toks jautrus randas pasidarė ir galėjau paprastas kelnaites dėvėti, kurių visų kraštas kaip tyčia būdavo tiesiai ant pjūvio
man tai jos nebuvo labai patogu
QUOTE(rug @ 2007 05 11, 14:00) man irgi patiko. vyras dvejas nupirko. po cezario gerai, ir nespaudžia, ir oda kvėpuoja, ir prilaiko kažkiek. super man ir labai ciki buvo po cezario, nes paprastos kelnaites tai tiesiai ant pjuvio but buvusios. as visa savaite ligoninej su jom prabuvau ir dar savaite namie nesiojau, nes kazkaip baisu buvo prie pjuvio kazka priliest.
Naudojau tinklines kelnaites tik ligoninėj tris dienas, kadangi tiek buvau nusipirkus. Kažkaip kraujavau tikrai žymiai mažiau, nei tikėjausi, tai, manau, būčiau išsivertusi ir su paprastom
|