Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Tinklinės,vienkartinės kelnaitės, įklotai
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Po gimdymo
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
anastzen
QUOTE(*Aniri* @ 2009 09 11, 20:06)
As pirkau ABRI-SAN  ax.gif  Rekomendavo vaistinei. pirkau 3 didziausius, 3 vidutinius ir tinklines kelnaites. dar nepanaudojau, bet greit teks  biggrin.gif
*

Pirkau tuos pačius, tik gal vidutinio dydžio. Kai gimdžiau VGN dar duodavo daugkartinių palučių, dabar girdėjau ten sunkmetis doh.gif. Ir tikrai verta turėti vienkartinių kelnaičių thumbup.gif
kzuzia
QUOTE(mazuliuke:) @ 2009 09 10, 15:20)
Pirkau vaistinej, prasiau iklotu po gimdymo, 2vnt normal, ir 4vnt mazesniu + 2vnt tinkliniu kelnaiciu, labai man patogu buvo, nes baisiai neprispaudzia to ikloto, visai patogiai jauciausi, minusu kaip ir jokiu nebuvo
*

sveika, aš irgi pirkau Ambri San, bet pati didžiausia dydį, jau panaudojau biggrin.gif siūlyčiau imti įvairių didižių pirmom dienom pati didžiausia o po to vidutini, nes nežinai kiek ten to visko išsiskirs o su to dideliu saugiau, vienkartinių kelnaičių nepirkau, man patogu buvo ir su tais kurias kiekvieną dieną panudoju.
pukuotukas
tureju visokiu, bet labiausiai praverte sauskelnes triusikeliai, thumbup.gif netos kur atsisega o kur nusimauna thumbup.gif tikrai labai patogu, ir saugu , paskuj sunaudojau visus ka turejau skirtumo tarp firmu nemaciau, turejau ir tinklinius triusikelius kuriuos labai jau vaistineje siulo, bet ju visai nereikejo unsure.gif
liolia79
As taip pat labai tinklinem patenkinta thumbup.gif Ir paketus gerai laike, ir pilvuka ir kvepuoja ten viskas...
viokleta
As ir gi naudojau tinklines kelnaites - super thumbup.gif Tik poto as ju neplaudavau, o ismesdavau,nes man atrode, kad po plovimo is ju gali nieko nebelikti smile.gif Jei reiketu gimdyti vel - as tik UZ tokias kelnaites thumbup.gif
mazuliuke:)
As irgi naudojau Tenos tinklines, labai patiko, viska gerai prilaiko, dar truputi ir ant pilvo uzsitempe, tai isvis liuks thumbup.gif Turejau dvejas ir pilnai uzteko.
vaivos juosta
O aš šįkart jų nepirkau - išsiverčiau su savo įprastinėm medvilninėm. Gausiai nekraujavau.
Ruutaa
As ir turejau tokias dvejas kelnaites tai tikrai super dalykas thumbup.gif
saule1
Aš taip pat tik uz tokias kelnaitės thumbup.gif nereikia nei skalbt nei kaupt maisu i namus biggrin.gif
Pingvinukas
Yra ir specialūs įklotai po gimdymo 4u.gif

TOKIE

Ir tokie 4u.gif

user posted image
vetruze
as tai iprastus tik didesnius
Loora
Po abiejų gimdymų naudojau ABRI-SAN ir TENA thumbup.gif Nuo ALWAYS baisiai perstejo verysad.gif
Valentukė
Naudojau Tena ir tinklines kelnaites, likau patenkinta, jokių nemalonumų, nors kraujavau gana ilgai
...little mary...
iskart po gimdymo (nakti) naudojau didelius Tena (prisireike 3), veliau vidutinius Tena bei tinklines kelnaites - buvo tikrai thumbup.gif , o antros dienos pabaigoje jau su iprastais Libress. tik keist dazniau reikejo, bet siaip thumbup.gif Always yra biskuti sintetiniai, todel galimas perstejimas ar niezejimas nuo ju g.gif
Yny
Po pirmo gimdymo naudojau sauskelnes-kelnaites, labai patiko ir tiko - jauciausi itin saugiai nuo pratekejimu. Antram buvau pasiruosusi vienkartines kelnaites ir iklotus pirktus internetineje parduotuveje - is pradziu buvo siektiek nepatogu, bet paskui viskas buvo tvarkoj.
AiNi
Ligoninėje davė tinklines kelnaites ir didžiulių biggrin.gif įklotų. Kelnaitės tos yra liuks, bet tokių įklotų man nereikėjo... siunčiau vyrą nupirkti mažesnių, sesutės kitokių nedavė ax.gif Kraujavau nedaug ir iškart po gimdymo, ir vėliau, todėl visą laiką naudojau tik paprastus įklotus nakčiai - jie didesni šiek tiek, man pakako 4u.gif
rooshka
suepr thumbup.gif dalykas lengvai skalbiasi prakstiskai gerai ranksluosti issukus galima vel detis greit dziusta
<STRAZDANELE>
Pirkau ABRI-SAN didziausius.
irmusyte
Turejau Mothercare vienkartines kelnaites, tai tikrai nepatariu, man visiskai nepatiko schmoll.gif
Lightly
as irgi naudojau tinklines kelnaites. liko chicco firmos pokas kelnaiciu siu, nenaudotu, zinoma. rasykite i az, kam idomu isigytijas, nes perdaug nusipirkau.. 2 pokus. o man 1 uzteko
citroen
As ir pirkau ABRI-SAN didziausias, bet kraujavau labai nedaug ir man nepatiko kad nera "sparneliu", tad 3 diena perejau prie iprastu iklotu, tik nakciai isidedavau tos storesnius.
Musmire
Turėjau ir Tena , ir Abrisan, pastarieji patiko labiau thumbup.gif
*Mamis*
pirmas dienas naudojau ABRI-SAN pampersiukus. labai patogus ir saugus thumbup.gif o po to turejau nusipirkus Tena iklotus. iri labai gerai viska sugere thumbup.gif
Bombonciuke
As pirkau ABRI-SAN  ax.gif  Rekomendavo vaistinei. pirkau 3 didziausius, 3 vidutinius ir tinklines kelnaites. dar nepanaudojau, bet greit teks  biggrin.gif
*

As irgi situos nusipirkus buvau i ligonine. 5 vnt Normal ir 5 vnt mini. Tiko ir patiko smile.gif
Veg@
per daug aš jų nusipirkusi buvau, užteko ir dvejų, poto medvilnines naudojau, kraujavau ilgai bet negausiai, mane tik nervindavo, kad nusimauni ir paketas nukrinta tūlike hihihi.gif jau sparniuota nepavaikščiosi hihihi.gif
Pecadora
QUOTE(Yny @ 2009 10 09, 18:19)
Po pirmo gimdymo naudojau sauskelnes-kelnaites, labai patiko ir tiko - jauciausi itin saugiai nuo pratekejimu. Antram buvau pasiruosusi vienkartines kelnaites ir iklotus pirktus internetineje parduotuveje - is pradziu buvo siektiek nepatogu, bet paskui viskas buvo tvarkoj.
*

Turėjau keletą pradžiai tų "sauskelnių", tai thumbup.gif o paskui tinklinės kelnaitės ir ambri-san 2 mini ir 2 midi, dar ligoninėje davė tų didžiausių tai kelnaites tinklines tikrai patariu turėt.... na o paskui paketų pakanka..
iruncia
Pirkau vaistinei Abrisan po keleta dydziu,apie 5didziausius,paskui vidutinius(man daug reikejo,papildmai dar pirkau,tai nepamenu kiek) ir vienkartines kelnaites 5vnt "tena".Siaip viskas tiko,o ypac pagelbejo kelnaites,kuriu paskui negaila ismest smile.gif
Bluebell
pirkau tas tinklines vienkartines ar kokias ten , bet deja netilpau, nei i savo pilrtas, nei i ligonines duotas blush2.gif blush2.gif blush2.gif teko prakirpt sonuose ir tai, galingai verze..
tokiems drambliams kaip as negamina... doh.gif
spylkutia
Turėjau tinklines kelnaites, bet nepatiko man schmoll.gif paketas slysdavo labai doh.gif kitą kartą pirmom dienom naudočiau "pampersus" o vėliau paprastas medvilnines kelnaites ax.gif
irmaba
Pirkau ABRI-SAN ir labai patiko thumbup.gif
_Alba_
abri san, tena laidy ir seni - isbandziau situos, abri san man buvo per kieti (per stori) nzn, kaip issireiksti, na nepatogus, nors turejau maziausio dydzio smile.gif
veliau perejau ant bella minkstu iklotu, nes always su tinkleliu per siurkstus pasirode doh.gif
aneta85
As TENA pirkau. Yra triusikeliai, iklotai dideli ir mazesni, sauskelnes
floridija
Is kart po gimdymo prireike dideliu iklotu ir vienkartiniu kelnaiciu, labai patogu, jei sutepi ismeti ir galvos neskauda, o po keliu dienu perejau prie iprastiniu Always, man jie tiko, nei perstejo nei ka.
musu.zaisliukai
naudojau daug ir ivairiu firmu, kek zinau paprastu sintetiniu alwaysu nelabai rekomenduoja, ypac po plysiu ir siuvimo, tai teko su storais pavaiksciot biggrin.gif
Saulyte555
Iskart po gimdymo naudojau pacius didziausius ABRI-SAN ir tinklines kelnaites 2 vnt. Kita diena perejau prie Tena vidutinio dydzio. Man jie thumbup.gif
Praverte ir vaikiskos palutes, nes KLP GN neturejo.
mamakarolina
PER PIRMĄJĮ NĖŠTUMĄ NAUDOJAU TOKIAS TINKLINES CANPOL BABIES KELNAITES, LABAI PATIKO IR VISKAS ČIKI BUVO. ANTRĄ NĖŠTUMĄ VĖL NUSIPIRKAU TOKIAS PAČIAS, BET KAŽKAIP NEPRIREIKĖ, TAIGI TURIU VISĄ NAUJĄ DĖŽUTĘ, TEN YRA 5 VNT., M DYDIS, JEI KAM ĮDOMU, RAŠYKIT Į AŽ 4u.gif GALIU PARDUOTI ARBA KEISTI Į KĄ NORS SIMBOLIŠKAI mirksiukas.gif
super_wife
As irgi naudojau TENA vienkartines kelnaites,labai tiko ir patiko smile.gif Bet pries nestuke.gif pas mane buvo xs-s dydis,bet kelnaites nusipirkau M ir teisingai padariau thumbup.gif Paketas neslysdavo,viskas buvo liuks.Turejau 4vnt.
jurackaaa
As ir jas naudojau po gimdymo gal 4 paras..labai patiko thumbup.gif
Panelee
*

As situos iklotus (maziausius) ir dabar perku kai buna menesines, man labai jie patiko,nei dirgina nei ka smile.gif Tiesa,cia turbut kiekvienai patogumo reikalas,nes jie storesni nei kokie pvz "always" ir pan.
˜“ª¤Julija¤ª“I
AbriSan įklotai ir vienkartiniai triusikėliai smile.gif
Mazius_
po abiejų gimdymų žinau ką rinksiuos trečiam (kai bus) -
abri san, tena (nesvarbu) 3 tinklines kelnaites,
2 didesnius įklotus ir
1 mažesn ir
toliau paprasčiausi naturela ar bet kokie dideli paketai
rainak
as naudojau TENA
skurdas
as iprastus naudojau always sensitiv plius
luckyme
pirkau tena 5lasu pakako 3vnt,ligonineje dar sunaudojau pakeli always naktiniu tu dideliu ir dabaigineju paprastu always pakeli,tai cia per 4paras po gimdymo,nuo rytojaus tikiuosi naudot jau tik kasdieninius iklotus.o vienkartiniu kelnaiciu turejau visa pakeli tai dar liko smile.gif
areida
Tena triusikeliai thumbup.gif lb patogu,gerai sugeria,tikrai man geri mirksiukas.gif
Pingvinukas
QUOTE(alvyde @ 2009 12 24, 14:16)
Tena triusikeliai thumbup.gif lb patogu,gerai sugeria,tikrai man geri mirksiukas.gif
*

O kaip tinkamai dydį pasirinkti ax.gif
musik
Ir as thumbup.gif
La Lobe
vienkartines kelnaites superinis dalykas, bet tinklines, i kurias isideda iklotas visai nepatiko schmoll.gif
chiaushkute
tik dabar suzinojau, kad buna vienkartiniu blush2.gif
Turejau pora tinkliniu, tai gal pora kartu ir uzsidejau, nes labiau patiko saviskes - sortukai ax.gif
kristelt
As naudojau TENA thumbup.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.