As always iklotu niekada ir nenaudoju, nes man jie visada atrodo kazkokie sintetiniai...
Ligonineje teko susidurti su viena moteriske, kuriai nuo ju susidarydavo puliai ant kiausidziu ir taip kokius tris kartus budavo, vis isoperuoja ir vel...tai kol nustate kas tai sukelia...
Tu Allways as jau senai atsisakiau, nes per juos vienos bedos. Ir issutimai ir niezulys ir vasara per karscius neimanoma isbuti.
Gal žinot kas iš patirties ar toms tinklinėms kelnaitėms tinka bet kokie paketai?
Aš naudojau vienkartines kelnaites,bet būčiau ir be jų išsivertusi,o dar biški man jų modelis nepatiko,bet pardavėja mokėjo man jas įsiūlyti
Bet iš esmės geras dalykas,nei plauti nei ką,rami galva
Ligoninej ir grizus namo naudojau tinklines kelnaites, man jos
O man tos tinklinės kelnaitės nepatiko, nes paketų su sparneliais negali įsidėti, nepritaikytos tam, o tsu tais spec. įklotais po gimdymo man prabėgdavo pro šoną. Vienintelis tinklinių kelnaičių privalumas tai, kad jautiesi nesuvaržyta ir nereikia rūpintis jų skalbimu. Nors galima prisipirkti nebrangių medvilninių triusikėlių ir juos naudoti kaip vienkartinius, nes kelnaitės irgi kainavo ne centus, o po 3-4 litus.
Aš tik dabar pagalvojau, kad geriausia turbūt į tinklines kelnaites dėti ne paketus, ne spec. įklotus, o paprasčiausias palas (palos - tai medvilninė medžiaga, paklodėlės, kur ligoninėj duoda vaikiukams pervystant patiesti), nors pati nebandžiau.
Man tos tinklinės buvo
Tinklinės kelnaitės buvo tikrai geras reikalas iškart po gimdymo. Ir paketą nežmoniško dydžio gerai išlaiko, ir susmukusį pilvuką prilaiko. Panaudoji ir išmeti, o kai pritrūksti, išskalbi ir išdžiūsta labai greitai
Sutinku, gerai tos tinklinės kelnaitės, bet būčiau ir be jų apsiėjusi. Beje, atkreipkit dėmesį, kad jos skirtingų dydžių, man davė vidutines, nesu iš storųjų, bet buvo mažokos, veržė aplink kojas, todėl manau visad geriau didesnes, jos tamposi, tikrai nebūtų per didelės.
Siaip patariu didesnio dydzio nusipirkti - as sakyciau normalaus kuno sudejimo ir
O man tinklinės visiškai nepatiko
Daug geriau jaučiausi su 'pampersais', skirtais suaugusiems. Jei neklystu - Tena firmos. Kiek žmonių, tiek nuomonių
tai viskas nuo kraujavimo kiekio man rodos priklauso, pirmom 3dienom man super buvo tinklines kelnaites ir GN palutes, o paskui paprastu mazu ikloteliu uzteko, nes pradejo tk "teplioti"
QUOTE(Mille @ 2007 10 24, 18:32) O man tinklinės visiškai nepatiko Daug geriau jaučiausi su 'pampersais', skirtais suaugusiems. Jei neklystu - Tena firmos. Kiek žmonių, tiek nuomonių As ir tau pritariu man jos nepatiko, naudojau kazkokias kelnaites skirtas po gimdymo tai jos labai patogios buvo na kazkas panasu i pampesrus suaugusiems bet jos kitokios sake vaistininke skirtos po gimdymo
O man tinklinės buvo
as turejau ir tinkliniu ir vienkartiniu,tai ligoninej uzsidejus tas vienkartines is kart jas nusiemiau, matomai per dideles nusipirkau, beto man ju medziaga baisiai nepatiko, as uz tinklines.
Turejau ir tinkliniu ir vienkartiniu kelnaiciu. Vienkartines nepatiko, nes buvau kirpta ir jos dar labiau aitrino zaisda. As netgi kelniu ilgai negalejau apsiauti
As dar nestumo metu besiruosdama gimdymui is supermamos diskusiju apie tinklines kelnaites suzinojau. Nusipirkau dvieju skirtingu firmu (vienos tikrai TENA), ir pampersa suaugusiems ir Always night and day, zodziu kaip reikiant pasiruosiau. Kelnaites taip patiko, kad net paskui namie dar 2 savaites jas nesiojau, nors jokios butinybes nebebuvo. Liuks dalykas! Bet cia jau kiekvienai savaip. Taciau kadangi jos nebrangios, patarciau kiekvienai bent pabandymui isigyt.
Aš taip pat nešiojau tinklines kelnaites tiek ligoninėj, tiek namie
tiklinės super oda kvepuoja o jei kerpa tai siulyčiau nenaudoti 3 paras paketu nes yra atvira žaizda sunkiau gyja as buvau prisipirkus visko ir pampersu skirtu po gimdimo ir paketu keliu dydžiu ir tas tinklines kelnaites ,bet kai man kirpo tai daktaras patarė neneudoti paketu jokių tai as naudojau palutes man ju dave tiek kiek prašiau na o kai grižau namo tai naudojau paketus kelias dienas o paskui iklotelius nes sumažejo labai karaujavimas tik tepliojo.
o as ju niekur neradau
as irgi uz tinklines, nesiojau jas gimdymo namuose
Po pirmo gimdymo naudojau tinklines, kadangi tiko ir patiko tai ir dabar jau isigijau
man gine nepatare [pirkti jokiu tinkliniu kelnaiciu tai ir nepirkau
as tinklines naudojau kai buvau ligoninej 3d,tikrai lb geras daiktas
as tik uz tinklines kelnaites
Aš taip pat tūrėjau ligoninėj vienkartines kelnaites, labai patogu, išsitepa gi ten viskas labai greit
visom rankom uz tinklines, labai patogu niekur nespaudzia ir gerai tuos dideliu paketus prilaike
pagimdzius lelia savo tai buvau tinklines kelnaites tik 2 nusipirkus, vaistininke sake kad uteks, tai zinoma man jos labai greitai susitepe
aisku jau po to gavau nauju
O kur jūs tų super tinklinių kelnaičių gavote pirkti, nes kėdainiuose 2 eurovaistinese klausiau tai neturi
as turejai ,tikrai
Tos vienkartines kelnaites - moterims issigelbejimas. Kazkaip iki gimdymo tuo nepasirupinau...po neplanuoto cezario ju reikejo nerealiai. Vyras greit parupino ir akyse pasviesejo, nes nebeverze rando...
tinklines kelnaites
super dalykas
man irgi labai praverte
Man taip pat nuo Allways buvo alergija atsiradus, bet juos pakeičiau kitais Libres ir viskas susitvarkė
As nenaudoju paketu,tik tamponus ir jokiu alergiju neturiu
geras dalikas,
Na, aš irgi buvau nusipirkus tų tinklinių kelnaičių, tai po gimdymo ligoninėj pabandžiau jas su dideliu paketu, tai man tas jausmas nepatiko, kadangi aš esu gana smulkaus sudėjimo, tai tos kelnaitės man buvo per laisvos, per daug išsitempė, ir kai tik bandydavau atsikelti iš lovos, tai iškart pasipildavo pro šonus...
Tai nusprendziau pereiti prie medvilninių kelnaičių, kurios daug geriau prilaikė tuos paketus.
Labai džiaugiausi jomis
O kur tu kelnaiciu galima isigyti?
QUOTE(ritukasx @ 2008 04 16, 12:14) Na, aš irgi buvau nusipirkus tų tinklinių kelnaičių, tai po gimdymo ligoninėj pabandžiau jas su dideliu paketu, tai man tas jausmas nepatiko, kadangi aš esu gana smulkaus sudėjimo, tai tos kelnaitės man buvo per laisvos, per daug išsitempė, ir kai tik bandydavau atsikelti iš lovos, tai iškart pasipildavo pro šonus... Tai nusprendziau pereiti prie medvilninių kelnaičių, kurios daug geriau prilaikė tuos paketus. Siaip tai tinkliniu kelnaiciu yra skirtingu dydziu. Man jos labai geos buvo - pjuvio nespaude (dare cezari)...
Aš tai naudojau vienkartines, kurias pirkau ''Vaikų Mieste". Labai patiko ir tuos didžiulius paketus laikė
as ieskojau ir tinkliniu ir vienkartiniu...neradau jokiu.vaistinej paaiskino kad tokias naudodavo tik rusu laikais
QUOTE(Debesiukee @ 2008 04 21, 23:31) as ieskojau ir tinkliniu ir vienkartiniu...neradau jokiu.vaistinej paaiskino kad tokias naudodavo tik rusu laikais Turbut, nes ju kiekvienoj vaistinej yra pirkti
man tos tinklinės vienkartinės kelnaitės buvo tiesiog
ir patogu, ir vėdinasi, ir tempiasi gerai, kad galėjau ir didesnį įklotą nakčiai įsidėti, ir ant korseto tas kelnaites užtempti. ir visiškai nereikėjo sukti galvos, kad išsiteps. man prireikė 3 vnt. kol gulėjau gimdymo namuose. |