Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Tinklinės,vienkartinės kelnaitės, įklotai
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Po gimdymo
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Vi vi
thumbup.gif daiktas,tik per mažas nusipirkau.ta prasme šlaunim mažokos buvo,o ant užpakalio liuks.tai biški kirpau ax.gif aišku nestuke.gif s dydį pasičiupau hihihi.gif
dzhina
As always iklotu niekada ir nenaudoju, nes man jie visada atrodo kazkokie sintetiniai...
Ligonineje teko susidurti su viena moteriske, kuriai nuo ju susidarydavo puliai ant kiausidziu ir taip kokius tris kartus budavo, vis isoperuoja ir vel...tai kol nustate kas tai sukelia... doh.gif
juraciux
Tu Allways as jau senai atsisakiau, nes per juos vienos bedos. Ir issutimai ir niezulys ir vasara per karscius neimanoma isbuti. doh.gif Naudojau tamponus. O po gimdymo, naturella arba bella. Na tokius kurie nebrangus bet jie ne sintetiniai. Taciau vistiek zadu pereit prei tamponu
Ups...
Gal žinot kas iš patirties ar toms tinklinėms kelnaitėms tinka bet kokie paketai?
Valedy
Aš naudojau vienkartines kelnaites,bet būčiau ir be jų išsivertusi,o dar biški man jų modelis nepatiko,bet pardavėja mokėjo man jas įsiūlyti doh.gif
Bet iš esmės geras dalykas,nei plauti nei ką,rami galva rolleyes.gif
raimundux
Ligoninej ir grizus namo naudojau tinklines kelnaites, man jos thumbup.gif mane kirpo, tai nelabai ka daugiau ir apsiaut galejau, nes labai jau skaudejo verysad.gif
ASTA79
O man tos tinklinės kelnaitės nepatiko, nes paketų su sparneliais negali įsidėti, nepritaikytos tam, o tsu tais spec. įklotais po gimdymo man prabėgdavo pro šoną. Vienintelis tinklinių kelnaičių privalumas tai, kad jautiesi nesuvaržyta ir nereikia rūpintis jų skalbimu. Nors galima prisipirkti nebrangių medvilninių triusikėlių ir juos naudoti kaip vienkartinius, nes kelnaitės irgi kainavo ne centus, o po 3-4 litus.
Aš tik dabar pagalvojau, kad geriausia turbūt į tinklines kelnaites dėti ne paketus, ne spec. įklotus, o paprasčiausias palas (palos - tai medvilninė medžiaga, paklodėlės, kur ligoninėj duoda vaikiukams pervystant patiesti), nors pati nebandžiau.
vaivos juosta
Man tos tinklinės buvo thumbup.gif , kadangi "plaukiau" kaip upėje, tai dėdavausi didelius paketus. Į kitus triusikėlius vargu ar būčiau įtalpinusi. O dar buvau po cezoriaus, tai ir randas kvėpavo.
Pumpurėlis
Tinklinės kelnaitės buvo tikrai geras reikalas iškart po gimdymo. Ir paketą nežmoniško dydžio gerai išlaiko, ir susmukusį pilvuką prilaiko. Panaudoji ir išmeti, o kai pritrūksti, išskalbi ir išdžiūsta labai greitai thumbup.gif
Viltin
Sutinku, gerai tos tinklinės kelnaitės, bet būčiau ir be jų apsiėjusi. Beje, atkreipkit dėmesį, kad jos skirtingų dydžių, man davė vidutines, nesu iš storųjų, bet buvo mažokos, veržė aplink kojas, todėl manau visad geriau didesnes, jos tamposi, tikrai nebūtų per didelės.
rence*
Siaip patariu didesnio dydzio nusipirkti - as sakyciau normalaus kuno sudejimo ir nestuke.gif metu priaugau 10kg bet M dydzio kelnaites man verze per slaunis. Vyras nupirko L dydzio- tai buvo kaip tik..Siaip tai labai geras daiktas - as ir isejus is ligonines dar jas naudojau namuose- oda kvepuoja, tarpviete geriau gyja.
Mille
O man tinklinės visiškai nepatiko schmoll.gif
Daug geriau jaučiausi su 'pampersais', skirtais suaugusiems. Jei neklystu - Tena firmos.
Kiek žmonių, tiek nuomonių mirksiukas.gif
wijyte
tai viskas nuo kraujavimo kiekio man rodos priklauso, pirmom 3dienom man super buvo tinklines kelnaites ir GN palutes, o paskui paprastu mazu ikloteliu uzteko, nes pradejo tk "teplioti" blush2.gif
Laivite
QUOTE(Mille @ 2007 10 24, 18:32)
O man tinklinės visiškai nepatiko  schmoll.gif
Daug geriau jaučiausi su 'pampersais', skirtais suaugusiems. Jei neklystu - Tena firmos.
Kiek žmonių, tiek nuomonių  mirksiukas.gif
*

As ir tau pritariu man jos nepatiko, naudojau kazkokias kelnaites skirtas po gimdymo tai jos labai patogios buvo na kazkas panasu i pampesrus suaugusiems bet jos kitokios sake vaistininke skirtos po gimdymo thumbup.gif
kysulia
O man tinklinės buvo thumbup.gif jokių nusiskundimų neturėjau, visiškai nevaržo ir oda kvėpuoja smile.gif
Josette
as turejau ir tinkliniu ir vienkartiniu,tai ligoninej uzsidejus tas vienkartines is kart jas nusiemiau, matomai per dideles nusipirkau, beto man ju medziaga baisiai nepatiko, as uz tinklines.
raimundux
Turejau ir tinkliniu ir vienkartiniu kelnaiciu. Vienkartines nepatiko, nes buvau kirpta ir jos dar labiau aitrino zaisda. As netgi kelniu ilgai negalejau apsiauti verysad.gif O tinklines thumbup.gif nei varze nei ka 4u.gif
eiwile
QUOTE(kysulia @ 2007 12 05, 13:27)
O man tinklinės buvo thumbup.gif  jokių nusiskundimų neturėjau, visiškai nevaržo ir oda kvėpuoja smile.gif
*

drinks_cheers.gif tos vienkartines kelnaites tai lb gerai nakciai buvo,tinklines nesiojau dien a man lb patogu buvo.
Unknown member
As dar nestumo metu besiruosdama gimdymui is supermamos diskusiju apie tinklines kelnaites suzinojau. Nusipirkau dvieju skirtingu firmu (vienos tikrai TENA), ir pampersa suaugusiems ir Always night and day, zodziu kaip reikiant pasiruosiau. Kelnaites taip patiko, kad net paskui namie dar 2 savaites jas nesiojau, nors jokios butinybes nebebuvo. Liuks dalykas! Bet cia jau kiekvienai savaip. Taciau kadangi jos nebrangios, patarciau kiekvienai bent pabandymui isigyt.
Meina
Aš taip pat nešiojau tinklines kelnaites tiek ligoninėj, tiek namie smile.gif man buvo nepakeičiamas dalykas, kelis kartus išskalbdavau, kai išsitampydavo, imdavau naujas, kitą kartą, kai reiks, vėl naudosiu smile.gif
Ljn
tiklinės super oda kvepuoja o jei kerpa tai siulyčiau nenaudoti 3 paras paketu nes yra atvira žaizda sunkiau gyja as buvau prisipirkus visko ir pampersu skirtu po gimdimo ir paketu keliu dydžiu ir tas tinklines kelnaites ,bet kai man kirpo tai daktaras patarė neneudoti paketu jokių tai as naudojau palutes man ju dave tiek kiek prašiau na o kai grižau namo tai naudojau paketus kelias dienas o paskui iklotelius nes sumažejo labai karaujavimas tik tepliojo. bigsmile.gif
sayonara2
o as ju niekur neradau tongue.gif ,tai taip ir likau su paprastom kelnaitem ax.gif
MONRO
as irgi uz tinklines, nesiojau jas gimdymo namuose thumbup.gif
čiaudanti bitė
Po pirmo gimdymo naudojau tinklines, kadangi tiko ir patiko tai ir dabar jau isigijau smile.gif
gintaryte001
man gine nepatare [pirkti jokiu tinkliniu kelnaiciu tai ir nepirkau schmoll.gif sake gerai ir paprastos medvilnines.o namuose isvis sake ilsetis ir geriau pasities ka nors kad tenais oda kvepuotu ir greiciau sugyja ir sveikiau ir netaip skauda ir greiciau nustojama kraujuot ax.gif
Jurgiukste
as tinklines naudojau kai buvau ligoninej 3d,tikrai lb geras daiktas thumbup.gif nes jei be nieko,vistiek ir prie vaiko reik atsikelt,ir lankytojai, ir dar kur nueit,man nepatogu kazkaip butu buve,daba nebuvo jokiu nepatogumu ax.gif
smalsutee
as tik uz tinklines kelnaites thumbup.gif kadangi man dare cezari tai visu pirma su paprastom buvo neimanoma per pjuvi but schmoll.gif nuo pampersu pjuvis kaito ir pradejo dar labiau kraujuot verysad.gif o tinklines buvo super niekur neverze viskas kvepavo.As dar savaite ir namuose su jomis buvau drinks_cheers.gif
Kana
Aš taip pat tūrėjau ligoninėj vienkartines kelnaites, labai patogu, išsitepa gi ten viskas labai greit doh.gif
larieta10
QUOTE(Kana @ 2008 02 19, 15:05)
Aš taip pat tūrėjau ligoninėj vienkartines kelnaites, labai patogu, išsitepa gi ten viskas labai greit doh.gif
*

man irgi tinklines thumbup.gif dar visa savaite namie js naudojau
-->BLOOONDINKA<--
visom rankom uz tinklines, labai patogu niekur nespaudzia ir gerai tuos dideliu paketus prilaike thumbup.gif
tali3
QUOTE(brigitaaa @ 2008 02 20, 11:57)
visom rankom uz tinklines, labai patogu niekur nespaudzia ir gerai tuos dideliu paketus prilaike thumbup.gif
*

drinks_cheers.gif dar ir namuose keleta dienu jas naudojau thumbup.gif
larieta10
pagimdzius lelia savo tai buvau tinklines kelnaites tik 2 nusipirkus, vaistininke sake kad uteks, tai zinoma man jos labai greitai susitepe doh.gif o kadangi vyras negalejo man ju nupirkti greitai tai as jas pries maudytis einant issiploviau ant radiatoriaus padejau ir issimaudzius jos jau sausos thumbup.gif nu super dalykas.
aisku jau po to gavau nauju doh.gif bet taip tai buciau neissivertus doh.gif
michele
O kur jūs tų super tinklinių kelnaičių gavote pirkti, nes kėdainiuose 2 eurovaistinese klausiau tai neturi g.gif .
valionyte
as turejai ,tikrai thumbup.gif geras dalykas,turejau dvi,tai ,kai vienas sutepdavau,kitas uzsidedu,o tas isskalbiu,nesiojau tik ligoninei. namie medvilnines mirksiukas.gif
Haipa
Tos vienkartines kelnaites - moterims issigelbejimas. Kazkaip iki gimdymo tuo nepasirupinau...po neplanuoto cezario ju reikejo nerealiai. Vyras greit parupino ir akyse pasviesejo, nes nebeverze rando... smile.gif
kami1
tinklines kelnaites thumbup.gif dalykas,labai patogu,niekur nespaudzia.tempesi kiek reikia
MO
super dalykas thumbup.gif beje, man jos nevienkartiniskai pasitarnavo biggrin.gif turejau gal penkias poras, bet uzteko dvieju- juk isplovus jos isdziusta labai greitai thumbup.gif na o kai kraujavimas sumazeja, ramia sazine meti siuksliadezen smile.gif
sky-blue eyes
man irgi labai praverte thumbup.gif
Godute
Man taip pat nuo Allways buvo alergija atsiradus, bet juos pakeičiau kitais Libres ir viskas susitvarkė smile.gif
Miegaliuke S
As nenaudoju paketu,tik tamponus ir jokiu alergiju neturiu
olgacka
geras dalikas,
ritukasx
Na, aš irgi buvau nusipirkus tų tinklinių kelnaičių, tai po gimdymo ligoninėj pabandžiau jas su dideliu paketu, tai man tas jausmas nepatiko, kadangi aš esu gana smulkaus sudėjimo, tai tos kelnaitės man buvo per laisvos, per daug išsitempė, ir kai tik bandydavau atsikelti iš lovos, tai iškart pasipildavo pro šonus... doh.gif
Tai nusprendziau pereiti prie medvilninių kelnaičių, kurios daug geriau prilaikė tuos paketus.
another
Labai džiaugiausi jomis thumbup.gif Net namo grįžusi kurį laiką nešiojau- ir pilvą gerai apspaudė lotuliukas.gif
alisa1
QUOTE(Will @ 2008 04 16, 14:33)
Labai džiaugiausi jomis  thumbup.gif  Net namo grįžusi kurį laiką nešiojau- ir pilvą gerai apspaudė  lotuliukas.gif
*

Va va,aš irgi dar ir namuose grįžus jas nešiojau,nerealiai patogus dalykiukas good.gif
Linikė
O kur tu kelnaiciu galima isigyti? ax.gif Ar kiekvienoj vaistinej yra pirkt?
Rhetta
QUOTE(ritukasx @ 2008 04 16, 12:14)
Na, aš irgi buvau nusipirkus tų tinklinių kelnaičių, tai po gimdymo ligoninėj pabandžiau jas su dideliu paketu, tai man tas jausmas nepatiko, kadangi aš esu gana smulkaus sudėjimo, tai tos kelnaitės man buvo per laisvos, per daug išsitempė, ir kai tik bandydavau atsikelti iš lovos, tai iškart pasipildavo pro šonus... doh.gif
Tai nusprendziau pereiti prie medvilninių kelnaičių, kurios daug geriau prilaikė tuos paketus.
*

Siaip tai tinkliniu kelnaiciu yra skirtingu dydziu. Man jos labai geos buvo - pjuvio nespaude (dare cezari)...
laura doro
Aš tai naudojau vienkartines, kurias pirkau ''Vaikų Mieste". Labai patiko ir tuos didžiulius paketus laikė thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif ir plauti nereikėjo
Debesiukee
as ieskojau ir tinkliniu ir vienkartiniu...neradau jokiu.vaistinej paaiskino kad tokias naudodavo tik rusu laikais blink.gif biggrin.gif bet cia turbut tik tauragej lotuliukas.gif
shlepsė
QUOTE(Debesiukee @ 2008 04 21, 23:31)
as ieskojau ir tinkliniu ir vienkartiniu...neradau jokiu.vaistinej paaiskino kad tokias naudodavo tik rusu laikais blink.gif  biggrin.gif bet cia turbut tik tauragej lotuliukas.gif
*

Turbut, nes ju kiekvienoj vaistinej yra pirkti smile.gif o dalykas tai labai patogus, ypac po cezario, nei zaizda spaudzia, o ir vedinasi, tan viskas smile.gif
Katusik
man tos tinklinės vienkartinės kelnaitės buvo tiesiog thumbup.gif
ir patogu, ir vėdinasi, ir tempiasi gerai, kad galėjau ir didesnį įklotą nakčiai įsidėti, ir ant korseto tas kelnaites užtempti.

ir visiškai nereikėjo sukti galvos, kad išsiteps.

man prireikė 3 vnt. kol gulėjau gimdymo namuose.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.