Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Gintaro rūgštis
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Vaikų sveikata > Vaistai
Perkune
Pastaruoju metu laidose ir spaudoje padaugėjo rašliavos apie gintaro rūgšties naudą ir vaikų, ir suaugusiųjų sveikatai. Aš ir įsigijau (beje visai pigiai iš Rusijos), tačiau suabejojau prieš duodama vaikui. Gal yra mamyčių kurios jau vartoja šį preparatą. Pasidalinkite patirtimi.
Perkune
Ką gi, atsiliepimų kol kas nėra, tai ir aš susilaikysiu ir vaikui neduosiu... neaišku gal visa tai tik reklama... 4u.gif
ditaedita
Aš susidomėjau papildu "gintaritas", į kurį taipogi įeina gintaro rūgštis. Jį mačiau pirkti sveiko maisto parduotuvėse, nėra jis labai pigus. Nusprendžiau pirkti ir duoti jį savo vaikui, kadangi jis turi sveikatos problemų, tai žiūrėsiu, ar kas keisis į gerąją pusę.
maidala
QUOTE(ežiuolė @ 2011 02 07, 15:07)
Aš susidomėjau papildu "gintaritas", į kurį taipogi įeina gintaro rūgštis. Jį mačiau pirkti sveiko maisto parduotuvėse, nėra jis labai pigus. Nusprendžiau pirkti ir duoti jį savo vaikui, kadangi jis turi sveikatos problemų, tai žiūrėsiu, ar kas keisis į gerąją pusę.
*

sveiki,
kuriose eko parduotuvese jo yra? Internete randu tik Vilniuje, noreciau rasti kaune. pasiskaiciau kad jis veiksmingas esant ginekologinems problemoms, man labai praverstu ax.gif
rusaite
Aš taip pat nusipirkau ši preparata, tik iš rusijos. Kaip rašo apie ji, tai nuostabus vaistas. Bet pora kart išgeriau ir labai sukilo rugštis. Taip ir padejau į šona :/
eliafam
Pirma karta girdziu apie toki preparata, reiks pasieskot info, kuom jis toks naudingas.

O gal kas is Jusu jau bandete, atsiliepimus parasykite.
DoVuKe
Pirma karta girdziu apie toki
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.