Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Vaikų masažuokliai
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų prekės
vaivora
Sveikos mamytes ax.gif
Norejau paklausti kokias masažavimo priemones naudojate savo leliukams?
As neseniai su savo maziuku pabaigiau lankyti masazus, ten nieko daug nebuvo, tik toks kamuoliukas su dygliukais ir kocelas ax.gif
Isieskojau visur, bet tokio kamuoliuko su dygliukais niekur neradau, tai nupirkau kazka panasus tik ten tokios kaip sukytes su dygliukais ratukas sukasi ir masazuoja ax.gif
Maziukui labai patinka kai su jom masazuoju thumbup.gif Net juoktis garsiai pradeda thumbup.gif

Gal dar kokiu idomesniu masazo priemoniu zinot?
AIRA
Aš manau, kad tokio amžiaus leliukus geriausia masažuoti rankomis, nes visokios papildomos priemonės gali pažeisti švelnią jų odelę smile.gif O dygliuotų kamuoliukų ir kitų dalykėlių yra ortopedinės ligoninės parduotuvėje, taip pat sporto prekėse, čia Kaune 4u.gif
gri36
Nu geras, ir prigalvoja gi mamos... Man tai net mintis tokia nebūtų šovus, kokiais tai prietaisais leliuką masažuot. Aš tik už patyrusios masažuotojos rankas. Čia turbūt aš senamadiška- šiuo klausimu tokia ir liksiu...
kristi-jana
Sveikos,atnaujinu temele,nes tai manau daugeliui mamyciu aktualu.as taip pat manau,kad masazistes pirmoje eileje,bet po masazu kurso juk gaalima ir pacioms mankstinti vaikucius.Tu kamuoliuku guminiu su dygliukaisyra maximoje sunu-kaciu skyriuje pirkti smile.gif Labai geras dalykas padukams masazuoti(ipatingai kam zemi tonusiukai),o siaip viso kunelio glostymas,kad ir 1kart dienoje ir tai jau yra sis tas mirksiukas.gif
Papildyta:
pasidalinkite savo patirtimi,gal patarsite dar ka...
Tinar
na aš tai pati išmasažuoju vaikiuką savo su rankomis..... ax.gif
beskaiste
QUOTE(Tinar @ 2008 06 20, 00:58)
na aš tai pati išmasažuoju vaikiuką savo su rankomis..... ax.gif

as irgi rankomis masazuoju .didesniems jau galima naudoti ka nors rolleyes.gif
Debesiukee
man atrodo visai maziuka geriau tik rankomis g.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.