Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: **Šiauliai statosi svajonių namus **
Supermamų klubas > Mūsų namai > Namai > Statome namą nuo A iki Z
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Osera

user posted image

ŠIAULIEČIAI STATOSI SVAJONIŲ NAMUS 

Aukštelkes  - Bubiu puse

poeme
zojux
Dovis
giedre.v
henrieta75
pojo
masajugi
Neringe
Rendi
rudenine
ragaina

Ginkunai

ambre
korisda
notyte
Cili
biesas66

Gegužiukai

astas
kreizzy
tetis Evaldas

Žaliukiu k.

laimingas

Medelynas

osera

Rekyvos puse

femme_fatale
bitute555
rasyte
Cheburashka
rugstele 

Pabaliai

airise
aulina
berže
nise
tryliktoji
gi2lux
seima is 5

Centras

janna
praeiviene

Šeduva

mamylio

Kuršenai

tomoshius
zvejys

Kužiai

Karolag

Radviliškio puse

Agnestar

Vijoliai

mylima2007

KAIRIAI 

Tuzinas
user posted image

slaptažodi i musu albuma reikia užsitarnauti biggrin.gif

jova
Osera 4u.gif thumbup.gif O as jau zadejau garsiai rekti 'gelbekit, pasibaige tema, o naujos neturim ' biggrin.gif

Ta ideta lova odine labai grazi wub.gif noreciau visai... g.gif
aulina
Osera 4u.gif
seima, dar kelk foto thumbup.gif
jova
Manau butu galima pratrint kitoj temoj sarasiuka gal... nes yra nesilankanciu - arba nepamenu...
Osera
Aga galetumem praretinti sarasiuka ,bet cia kaip jau nuspresim ka pasalinti is saraso smile.gif

man irgi labai patiko zidinukas wub.gif itariu kad labai sviesus ir grazus pas seima namuciai
biesas66
…Žmogus yra niekas be savo šaknų – tegu tai bus mažytė oazė dykumoje, raudonas riebus molžemis, kokio nors kalno šlaitas, uolėta jūros pakrantė ar lopinėlis didmiesčio gatvės. Kiekvienas suleidžiame šaknis į juodžemio sklypelį, į pelkę arba balto biraus smėlio juostą, į akmenį, asfaltą ar į kilimo skiautę tam, kad galėtume pavadinti šitą vietą vienu vieninteliu svarbiu žodžiu – namai.
[K. Vonegutas]

Malonu uzsukti i nauja tema.
šeima iš 5
QUOTE(aulina @ 2011 02 04, 18:26)
Osera  4u.gif
seima, dar kelk foto  thumbup.gif
*

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
vos nenumiriau is juoko, galvoju-vargau vargau, o va, tema pokst ir uzdare lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Cia, jei, ka taip ir bus tas zidinys, tik nudazys kaip po desine matosi sienos jau irgi nudazytos( tik ten 1 kart dar buvo dazyta), naturaliai jos tokios samanines, foto iskreikia spalva.
Desineje iejimas i katiline, ir virtuve (ji sujungta su svetaine). Dabar mastau, kad noriu kokios pertvaros, bet cia jau ateityje...
biesas66
O man zidinukas tik vidutiniskas.. Kodel? Viskas superiska kol kyli iki akmeninio pagrindo,jis liuksiskas ir grazus,bet poto jau keiciasi vaizdas i nepalankiaja puse..Toks jausmas susidaro kad kapsule permaza imontuota ir ant jos labai masyvi kepure uzdeta,kazkaip nera simetrijos.. O ta ausis ant zidinio kas per..?

Nepykit,ci tik mano subjektyvi nuomone.
janna
Osera thumbup.gif

QUOTE(biesas66 @ 2011 02 04, 16:30)
…Žmogus yra niekas be savo šaknų
*

Biesai - repect 4u.gif
šeima iš 5
QUOTE(biesas66 @ 2011 02 04, 18:30)
…Žmogus yra niekas be savo šaknų – tegu tai bus mažytė oazė dykumoje, raudonas riebus molžemis, kokio nors kalno šlaitas, uolėta jūros pakrantė ar lopinėlis didmiesčio gatvės. Kiekvienas suleidžiame šaknis į juodžemio sklypelį, į pelkę arba balto biraus smėlio juostą, į akmenį, asfaltą ar į kilimo skiautę tam, kad galėtume pavadinti šitą vietą vienu vieninteliu svarbiu žodžiu – namai.
[K. Vonegutas]

Malonu uzsukti i nauja tema.
*

Jo, man kazkaip norisi jaukiu, siltu namu, o ne "madingu". Noriu, kad jie skleistu siluma ateinantiems sveciams, ir namiskiams... gathering.gif
janna
Dovis, gal zinai koki stebuklinga recepta kaip kovoti su suns plaukais? (pasiulymas - netureti suns nepriimamas smile.gif )
šeima iš 5
QUOTE(biesas66 @ 2011 02 04, 18:33)
O man zidinukas tik vidutiniskas.. Kodel? Viskas superiska kol kyli iki akmeninio pagrindo,jis liuksiskas ir grazus,bet poto jau keiciasi vaizdas i nepalankiaja puse..Toks jausmas susidaro kad kapsule permaza imontuota ir ant jos labai masyvi kepure uzdeta,kazkaip nera simetrijos.. O ta ausis ant zidinio kas per..?

Nepykit,ci tik mano subjektyvi nuomone.
*

Nezinau, cia mes taip sumastem, kapsule standartine, o ja kisom i sona, kad asimetrija butu (kaireje puseje ten praejimas ir laiptai), o desineje dar kazka padet gal ant to akmens galvojam, na pasiuresim, o ta ausis, nepatiko ir man, bet sake reikia, nes ten labai toje vietoje karstis eina....o ka as zinau, reikia, tai reikia mirksiukas.gif
Osera
QUOTE(janna @ 2011 02 04, 16:49)
Dovis, gal zinai koki stebuklinga recepta kaip kovoti su suns plaukais? (pasiulymas - netureti suns nepriimamas smile.gif  )
*

o tu manai kad kazkoks budas su jais pakovoti ...as tai nelaukiu pavasario kaip prasides kailio metimas doh.gif dabar tai dar puse velnio tu plauku
bet siaip mano ir nelabai leidzias sukuojama ,tai gal cia beda
šeima iš 5
user posted image

Cai musu planas virtuvei, tik bus spalva tamsesne. gal turit kokiu pastebejimu? Aisku, bus klasikine orkaite, klasikines kedes...klasikine kriaukle, cai ideta kas programoje buvo...

Daugiau nelabai turiu ka parodyt, nes su grindimis dar nepasidariau foto... nebent katilines, kuri jau seniai padaryta, bet nemanau, kad ten jums idomu... mirksiukas.gif
Osera
QUOTE(seima is 5 @ 2011 02 04, 17:23)

Cai musu planas virtuvei, tik bus spalva tamsesne. gal turit kokiu pastebejimu? Aisku, bus klasikine orkaite, klasikines kedes...klasikine kriaukle, cai ideta kas programoje buvo...

Daugiau nelabai turiu ka parodyt, nes su grindimis dar nepasidariau foto... nebent katilines, kuri jau seniai padaryta, bet nemanau, kad ten jums idomu... mirksiukas.gif
*

na ka galiu pasakyti virtuves isdestymas toks koks pas mane smile.gif tik uz kriaukles nebesimato kas ten pas tave ,nes pas mane dar eina 2 spintos su stalciais dideliais
janna
QUOTE(Osera @ 2011 02 04, 16:53)
o tu manai kad  kazkoks budas su jais pakovoti ...as tai  nelaukiu pavasario kaip prasides kailio metimas  doh.gif dabar tai dar puse velnio tu plauku
bet siaip mano ir nelabai leidzias sukuojama ,tai gal cia beda
*

naiviai vis dar tikiu doh.gif . pas maniske nelabai yra ka sukuot, plaukas pakankamai trumpas. neisivaizduoju, kad dar gali buti blogiau unsure.gif doh.gif

QUOTE(seima is 5 @ 2011 02 04, 17:23)
Cai musu planas virtuvei, tik bus spalva tamsesne. gal turit kokiu pastebejimu?
*

man kaip visada kliuna mikrobanges aukstis ir as asmeniskai nedaryciau kriaukles prie lango. pagal tai kaip dabar pas mane apsitasko siena, pavargciau langa valyti.
bertots, gi2liux jau rase, jog pasikeite plautuves vieta ir perkele nuo lango kitur.

o siaip stovejau plaudama indus ir galvojau ka dabar daryciau kitaip ir kazkaip pries akis praplauke matyti vaizdai is vokietijos. tai virtuve daryciau nediuke ir ja atskirciau, kaip atskira maisto gamybos patalpa. nesuploviau indus, duris uzdariau ir niekas nemato mano palikto betvarkes. patalpa sumazetu, gartraukis butu ne toks galingas ir ne toks brangus. kadangi tai butu patalpa skirta tik maisto gamybai, tai atkristu virtuves baldu ypatingumas. pakaktu patogaus spinteliu isdestymo ir geros buitines technikos. visa kitka - nebutu taip svarbu (turiu omeny bendras estetinis vaizdas ir deramumas prie interjero namu. manau kad sutaupyciau nemenka suma pinigu.
ir kur mano smegenai buvo anksciau.....
Indukė
nerodo man židinio g.gif
Osera
cia vaiku kambariu temai .....

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Dovis
QUOTE(Cili @ 2011 02 04, 18:51)
nerodo man židinio  g.gif
*

Cili, cia tau biggrin.gif Kai gyvu vaizdu pas mus temoje nulis, tai gaila butu palikti senojoje temoje biggrin.gif
user posted image
Papildyta:
QUOTE(jova @ 2011 02 04, 14:49)
  ten bus JIS clap.gif  clap.gif
*

Jei is Jis bus Ji, tai liksi apsimelavus lotuliukas.gif As nieko nesakiau biggrin.gif

QUOTE(seima is 5 @ 2011 02 04, 15:07)
  O sekancius kada planuojam? mirksiukas.gif
*

Tai jus cia pavyzdi rodot, matai,kad ispaskos varom biggrin.gif

QUOTE(Osera @ 2011 02 04, 15:28)

o as nematciau ar tu nerodei sofos  savo vyresneles  g.gif ir kaip atrodo dabar jau iki galo sutvarkytas kambarys  blush2.gif

Vyresneles, tai juk visas kambarys idetas. Tigrine ta sofa. Man didzkes kambarys wub.gif Nes padariau kaip norejau tongue.gif Dar kokiu tokiu pagal jos amziu tinkamo lipduko ant sienos noreciau. Nu ne mazycio, tokio didelio ale foto tapetai. Biski jaukumo inestu.
Ar tu cia apie mazes sofa klausei? Nerodziau, neuzeina joks ikvepimas ja fotkinti, nes ji mane nervuoja. Dar kruva zaislu ismetyta doh.gif doh.gif Jei sutvarkau, tai pamirstu nufotkinti. O kai uzeina noras fotkinti, tada norisi tik kambario duris uzdaryti biggrin.gif

QUOTE(janna @ 2011 02 04, 17:49)
Dovis, gal zinai koki stebuklinga recepta kaip kovoti su suns plaukais? (pasiulymas - netureti suns nepriimamas smile.gif  )
*

Tu man pasakyk, as tau pasakysiu tongue.gif Siurbi siurbi ir dar karta siurbi biggrin.gif Kaip nelaukiu to periodo tai sakes, bet gerai,kad jis tik viena karta per metus seriasi, kitaip doh.gif Skaiciau apie tokias sukas,kur isukuoji ir gerokai sumazeja to plauko. Pernai nebeuzsisakiau, o siemet butinai pirksiu, gal bent menesiu vargo sumazes.
As sian paklausiau Seimos is 5 ir pasigrazinau nail.gif Buvau pamirsus,kad moterim galima buti lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
Janna, as apie tokias kalbu http://www.petpro.lt/oxid.php/sid/aa0a5fa8...CFUEOfAod1RdGFg
Paieskok daugiau info, gal ir tu susidomesi. Pernai buvau radus,kad perkant daugiau kiana mazesne, tai jei ka sumastytum, galetume susikoperuoti wink.gif
janna
QUOTE(Dovis @ 2011 02 04, 18:59)
Janna, as apie tokias kalbu ...
*

supratau, reiks uzkausti pas ta vyruka is kurio maista perku. gal pas ji pigiu biggrin.gif , nes Acana, tai as pas ji pigiau perku nei cia imesta kaina.

inetu as pirkti nemoku. tai jei kada sugalvotumei ir rastumei tinkama kaina, as prisideciau ir permesciau tau piginus. o kaip pagal ka ten tas dydis sprendziamas (prie tu daikciuku yra S, M, L?)

pas mane rusu spanielis tai nzn kokiam dydziui jis priklausytu? ar cia pagal veisle, ar amziu, ar metus? g.gif

Osera
QUOTE(Dovis @ 2011 02 04, 18:59)

Ar tu cia apie mazes sofa klausei? Nerodziau, neuzeina joks ikvepimas ja fotkinti, nes ji mane nervuoja. Dar kruva zaislu ismetyta doh.gif  doh.gif Jei sutvarkau, tai pamirstu nufotkinti. O kai uzeina noras fotkinti, tada norisi tik kambario duris uzdaryti biggrin.gif
Tu man pasakyk, as tau pasakysiu tongue.gif Siurbi siurbi ir dar karta siurbi biggrin.gif Kaip nelaukiu to periodo tai sakes, bet gerai,kad jis tik viena karta per metus seriasi, kitaip doh.gif  Skaiciau apie tokias sukas,kur isukuoji ir gerokai sumazeja to plauko. Pernai nebeuzsisakiau, o siemet butinai pirksiu, gal bent menesiu vargo sumazes.

*

na tai jo cia as susimaisiusi doh.gif tada apie ta salotine sofkute kalbu smile.gif tikiuoi nesapnavau kad pirkai blush2.gif nes paskutiniu metu kazkokia isiblaskius baisiai unsure.gif

o tokias sukas pernai maciau pirko is anglu ebay ,tai reiktu kaina opaziureti kiek jos siemet kainuoja
nes as irgi galvojau pernai pirkti savo pekinui ,bet ai ,apseis ji be ju smile.gif
Indukė
vis tiek nelemta man pamatyti to židinio doh.gif
Kas dėl vaiko kambario, tai kol kas žinau, kad savišlei noriu grindų su gėlytėmis, kur kažkada, berods Dovis buvo idėjusi laminato pvz iš gerosgrindys biggrin.gif
Papildyta:
pamačiau jai, tik kažkaip be nuomonės šiandien aš blush2.gif
masajugi
Seima, laaaaaabai grazus zidinys, mano skonio. Ar jis is visu pusiu matosi ar is priekio ir sono, as pas save darysiu is kairio sono, kad matytusi valgomajame ir gyvenamajame kambariuose. Kokia cia kapsule, kur pirkai, kokia kaina, kas padare apdaila.

Na siemet uzderejo berneliu 2.gif

Dar vis kelinta karta knibsda klausymas apie uzuolaidas... ar jums grazu tos romanetes ir .... ar negraziau paprastos uzuolaidos g.gif ir dabar kur imete paveiksliukus Osera vaiku kambariai visur uzuolaidos na man kazkaip jaukiau, silciau atrodo negu su tom romanetem. na cia tik mano tokia nuomone.
Indukė
QUOTE(masajugi @ 2011 02 04, 21:46)
Dar vis kelinta karta knibsda klausymas apie uzuolaidas... ar jums grazu tos romanetes ir .... ar negraziau paprastos uzuolaidos g.gif ir dabar kur imete paveiksliukus Osera vaiku kambariai visur uzuolaidos na man kazkaip jaukiau, silciau atrodo negu su tom romanetem. na cia tik mano tokia nuomone.
*

aš asmeniškai už užuolaidas, man jaukiau irgi drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
masajugi
Cili, zidinys matosi pirmam puslapi Dovis atkele ji ia praeitos temos.
Osera
user posted image
user posted image
jova

QUOTE(masajugi @ 2011 02 04, 20:46)

*

na kaip kur... i svetaine as tik romanetes noreciau, per daug uzgriozdina man tos uzuolaidos, ypac kai daug langu tam kambary tai kazkoks skudurynas man gaunasi... o va miegamajam noreciau uzuolaidu, kurios ant grindu dar pasidetu 4u.gif manau ci skonio reikalas, nors dar ir nuo patalpos priklauso.
janna
user posted image

turima omeny ideja del baldu isdestymo palepeje mirksiukas.gif

user posted image

ideja sienos aplikacijai.
Papildyta:
user posted image

user posted image
Papildyta:
user posted image

kas ten ekstremalus augina? biggrin.gif
gi2lux
Seima, tavo virtuvė tokia pat kaip mano senoji.
Kokia paskirtis spintelės tarp orkaitės ir durų? Ar tai šaldytuvas ar ūkinė spinta g.gif jei spinta, tai nerealiai patogus dalykas, mes naujojoj virtuvėj tokią pasidarėm, tik su tamsintu nepermatomu stiklu. Kada nors kai užsitarnausiu slapuką, nufotkinsiu ir įdėsiu. Mano nuomone, didžiausi minusai, dėl kurių pakeitėm virtuvinį - kriauklė prieš langą ir per mažai kabinamų spintelių. Dar man užkliuvo rankenėlės, man kažkaip labiau patinka be jų. Bet čia skonio reikalas. Stalas jūsų šeimai per mažas. Aš jį prailginčiau kad dar iš galo būtų galima atsisėsti. Ir užapvalinčiau kampus, dėl mažosios saugumo wub.gif
Kur stovės indaplovė?

QUOTE(masajugi @ 2011 02 04, 21:46)
Seima, laaaaaabai grazus zidinys, mano skonio. Ar jis is visu pusiu matosi ar is priekio ir sono, as pas save darysiu is kairio sono, kad matytusi valgomajame ir gyvenamajame kambariuose. Kokia cia kapsule, kur pirkai, kokia kaina, kas padare apdaila.

Na siemet uzderejo berneliu  2.gif

*

svetainėj ir virtuvėj idealiausia romanetės, man jos wub.gif visur kitur pas mus užuolaidos. Kas keisčiausia dar mums nenusibodo ir tikrai nesinori keisti wub.gif aišku tik bitutes dėka oro_buckis.gif

Osera, nuostabių vaikų kambarių idėjų įmetei thumbup.gif pirmieji du tai patys pačiausi. mano dičkė svajoja apie lovą antrame aukšte. O dar užuolaidėlės wub.gif
biesas66
QUOTE(seima is 5 @ 2011 02 04, 17:52)
Nezinau, cia mes taip sumastem, kapsule standartine, o ja kisom i sona, kad asimetrija butu (kaireje puseje ten praejimas ir laiptai),  o desineje dar kazka padet gal ant to akmens galvojam, na pasiuresim, o ta ausis, nepatiko ir man, bet sake reikia, nes ten labai toje vietoje  karstis eina....o ka as zinau, reikia, tai reikia  mirksiukas.gif
*

Kiek kainavo akmuo zidiniui? Gal mazdaug domejotes? Idomu,nes gabalas nemenkas. Labai patinka tas issikisimas po desinia.
Dovis
Biesai, dabar akmens kvadratas apie 600.
Indukė
Gi2lux, su gimimo diena tavo mažąją wub.gif 4u.gif
Osera
labas

na ka turejau sunku ryta ,bet pagaliau susipirkome visa buitine technika thumbup.gif
visai neplanuotai orkaite ir mikrobange ,indaplove siemens ,kaitlente kaip ir planavau fagor ,garu surinkejas nef...saldytuvas kita savaite parvaziuos tai galutinai isirinksime
sedziu visa patenkinta po tokiu dideliu ivykiu smile.gif
Indukė
QUOTE(Osera @ 2011 02 05, 12:05)
labas
na ka turejau sunku ryta ,bet pagaliau susipirkome visa buitine technika  thumbup.gif
visai neplanuotai  orkaite ir mikrobange ,indaplove    siemens ,kaitlente kaip ir planavau fagor ,garu surinkejas  nef...saldytuvas kita savaite parvaziuos tai galutinai isirinksime 
sedziu visa patenkinta  po  tokiu dideliu ivykiu  smile.gif
*

sveikinu su pirkiniais 4u.gif thumbup.gif
janna
OOOOO, Osera, koks turiningas rytas ! Suuuper! Ir as buciau visa apsipatenkinus smile.gif
jova
QUOTE(Osera @ 2011 02 05, 11:05)
labas
na ka turejau sunku ryta ,bet pagaliau susipirkome visa buitine technika  thumbup.gif
visai neplanuotai  orkaite ir mikrobange ,indaplove    siemens ,kaitlente kaip ir planavau fagor ,garu surinkejas  nef...saldytuvas kita savaite parvaziuos tai galutinai isirinksime 
sedziu visa patenkinta  po  tokiu dideliu ivykiu  smile.gif
*

Isivaizduoju koki apakili nuotaika 4u.gif turbut visa diena su sypsena vaiksciosi taip gerai apsipitkusi biggrin.gif thumbup.gif
Osera
na jo ,vaikstau ir pati burna sypsosi biggrin.gif ikisau i orkaite kugeli ir galvoju turbut jau paskutini karta cia kepu ji smile.gif o dabartine orkaite pati elementariausia dujine doh.gif kuri ruksta baisu doh.gif

na kas pasakys ka nors gero ar blogo apie Franke kriaukles g.gif nes kazkaip isgirdau nelabai kokiu atsiliepimu verysad.gif
kreizzy
Osera smagus tau rytas thumbup.gif thumbup.gif o kur buitine pirkai,bazese?
Osera
bazese kur ir sviestuvais prekiauja pas situos vyrukus ....nors kalbejomes ir pas kita ,bet pasiulimai labiau patiko cia smile.gif
gi2lux
Cili ačiū 4u.gif greit ir tavosios wub.gif Oj prisimenu nuotykius GN kaip tavęs ieškojom lotuliukas.gif
QUOTE(Osera @ 2011 02 05, 13:55)
na jo ,vaikstau ir pati burna sypsosi  biggrin.gif ikisau i orkaite  kugeli ir galvoju turbut jau paskutini karta cia kepu ji  smile.gif o dabartine orkaite  pati  elementariausia dujine  doh.gif kuri ruksta baisu  doh.gif
na kas pasakys ka nors gero ar blogo apie Franke  kriaukles  g.gif nes  kazkaip isgirdau nelabai kokiu atsiliepimu  verysad.gif
*

4u.gif thumbup.gif Sveikinu su diždiuliais pirkiniais 4u.gif Kokią mikrobangę pirkai? Mums būtų laikas keisti, nors ir gerai veikia senoji, bet seniau sakydavo kad magnetronas saugiai veikia tik 7 metus. Kas galit pakomentuoti?

Franke pas mus virtuvėj kriauklė, priekaištų neturiu. gal veinintelis minusas kad arbatos pakeli jei vaikai uždeda, įsigeria, dar per laiką patamsėja ir dugnas kriauklės, bet aš karts nuo karto domestos užpilu ir vėl kaip nauja thumbup.gif
Osera
QUOTE(gi2lux @ 2011 02 05, 14:52)
Cili ačiū  4u.gif  greit ir tavosios  wub.gif Oj prisimenu nuotykius GN kaip tavęs ieškojom  lotuliukas.gif 

4u.gif  thumbup.gif  Sveikinu su diždiuliais pirkiniais  4u.gif Kokią mikrobangę pirkai? Mums būtų laikas keisti, nors ir gerai veikia senoji, bet seniau sakydavo kad magnetronas saugiai veikia tik 7 metus. Kas galit pakomentuoti?

Franke pas mus virtuvėj kriauklė, priekaištų neturiu. gal veinintelis minusas kad arbatos pakeli jei vaikai uždeda, įsigeria, dar per laiką patamsėja ir dugnas kriauklės, bet aš karts nuo karto domestos užpilu ir vėl kaip nauja  thumbup.gif
*

sveikiname ir mes Izabele su gimtadieniu 4u.gif jo , paieskos buvo neblogos lotuliukas.gif

mikrobange siemens kaip ir orkaite
veliau imesiu modeliuka smile.gif

na jo ,mano vos nebalta kriaukle bus tai reikes jau pavalyti daznokai itariu smile.gif
Indukė
QUOTE(gi2lux @ 2011 02 05, 15:52)
Cili ačiū  4u.gif  greit ir tavosios  wub.gif Oj prisimenu nuotykius GN kaip tavęs ieškojom  lotuliukas.gif 

kai ateina vasaris, aš irgi prisimenu GN ir Supermamas mirksiukas.gif drinks_cheers.gif
gi2lux
O iš kokios medžiagos jūsų kriauklė bus? mūsų FRANKE ROG.
šeima iš 5
o siaip stovejau plaudama indus ir galvojau ka dabar daryciau kitaip ir kazkaip pries akis praplauke matyti vaizdai is vokietijos. tai virtuve daryciau nediuke ir ja atskirciau, kaip atskira maisto gamybos patalpa. nesuploviau indus, duris uzdariau ir niekas nemato mano palikto betvarkes. patalpa sumazetu, gartraukis butu ne toks galingas ir ne toks brangus. kadangi tai butu patalpa skirta tik maisto gamybai, tai atkristu virtuves baldu ypatingumas. pakaktu patogaus spinteliu isdestymo ir geros buitines technikos. visa kitka  - nebutu taip svarbu (turiu omeny bendras estetinis vaizdas ir deramumas prie interjero namu. manau kad sutaupyciau nemenka suma pinigu.
ir kur mano smegenai buvo anksciau.....
*

[/quote]

Oi, jei leistu kas nauja nama statyt, tai virtuve tik uzdaroma thumbup.gif , arba bent kazkokia siena atskirta nuo svetaines daryciau thumbup.gif , gi neisi ten kas valanda su skudureliu valydama, o sveciams viskas ant akiu dabar unsure.gif , tai jau mastau kokia dailia pertvara ateity sugalvot ten kur stalas, o MB jau sako, tai gal iskart uzmuryjam, kol baldu nera, bet nebenoriu as jau jo nervint su savo uzgaidom...

O del virtuvinio, tai jo, ten galvoju arba saldytuba, arba darbine spinta, kriaukle salia dujines, kampe, o desineje puseje prie lango saldytuva, arba darbo spinta.
O stalas, tai jo mastau, kad reiktu ir is galo sedimos vietos...Pailginsim stalvirsi mirksiukas.gif

TURIU dideli klausima kur Siauliuose nusipirkti placiu 10-12 cm grindjuosciu, ar kur pasigamint? Radom 8-9 cm, nesiziuri...

Zidinio kapsule pirkom NICE, pastate is apdaila padare Graniteka (Televizoriu gamykloje, kur akmenis ten pat ir zidinius daro), bet uz akmeni jie 3500lt paprase, tai mes tukstanciu pigiau pas tuos , kur Bauhofe stovi ju stendai pasidarem... g.gif
Trolėmolė
QUOTE(Osera @ 2011 02 05, 13:55)
na jo ,vaikstau ir pati burna sypsosi  biggrin.gif ikisau i orkaite  kugeli ir galvoju turbut jau paskutini karta cia kepu ji  smile.gif o dabartine orkaite  pati  elementariausia dujine  doh.gif kuri ruksta baisu  doh.gif
na kas pasakys ka nors gero ar blogo apie Franke  kriaukles  g.gif nes  kazkaip isgirdau nelabai kokiu atsiliepimu  verysad.gif
*

Smagu, sveikinu su naujais pirkiniais 4u.gif

Savo Franke kriauklės nei prisiminti nenoriu doh.gif . Po poros metų teko ją pakeisti, nes visas dugnas nurudavo neatšveičiamai ir išsibraižė. Gal kad spalva šviesiai pilka buvo. Pakeičiau į konjako spalvos Blanco kriauklę, tai ir dabar kaip nauja thumbup.gif
šeima iš 5
Merginos, radau labai grazu zidini, ir koks geras sprendimas kad TV nekaistu, o abu daiktai, kaip ir salia stovi, va, kazkaip taip dabar daryciau, po laiko idejos ateina g.gif

Statybu TV Šarūnės Degutytės - Šaltenės interjeras
Osera
QUOTE(Trolėmolė @ 2011 02 05, 23:34)
Smagu, sveikinu su naujais pirkiniais  4u.gif

Savo Franke kriauklės nei prisiminti nenoriu  doh.gif . Po poros metų teko ją pakeisti, nes visas dugnas nurudavo neatšveičiamai ir išsibraižė. Gal kad spalva šviesiai pilka buvo. Pakeičiau į konjako spalvos Blanco kriauklę, tai ir dabar kaip nauja  thumbup.gif
*

aciu 4u.gif
na manau ir del spalvos ,nes sviesi tai ir matosi labiau viskas nei ant tamsesnes ,tik va mums tamsesne netinka spalvyte ...einu pasiskaitineti apie blanco kriaukles

femme_fatale
Sveiki visi, ech jau nauja tema, kaip greitai laikas bega... smile.gif Retokai beuzsuku, nes gyvenam kraustymosi nuotaikom... Senajam name jau dezes pakuojam, o naujajam dar tik sienas dazom biggrin.gif Bet tikiu, kad kovo 1 jau busiu Siauliuose smile.gif))
Gal kas esat pirke Bauhofe lenkiskas plyteles? Opoczno atrodo gamyklos...
kreizzy

Gal kas esat pirke Bauhofe lenkiskas plyteles? Opoczno atrodo gamyklos...
*

[/quote]

musu katilineje grindu plyteles opoczno, kokybe normali smile.gif o ka ten nuziurejot?
jova
Laba,

mes pagaliau pabaigem savo laiptu 'konkursa', nusprendeme darytis 'Spalvotuose Laiptuose' smile.gif Dabar reikia tik su vidaus apdaila pajudet, issiklijuot plytkas. Nebeapsisprendziam kokiu tureklu norim doh.gif As daba noriu tu aukstu strybu, o MB jau nlb, zodziu reik ieskot ko kito...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.