Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kontrastinis dušas
Supermamų klubas > Grožis ir sveikata > Sportas ir dietos
Pages: 1, 2
smikyte
QUOTE(k-o-m-a @ 2008 02 13, 18:18)
o as itrindavau slaunis kavos tirsciais ir tada kontrastini dusa rolleyes.gif  nu man tai patiko reikia vel taip pradet daryt smile.gif
*

o ka tai duoda,celiulitas mazeja,ar tik siaip faina? rolleyes.gif
Koarlete
Visa tiesa apie dietas, celiulitą, lygesnę odą visur prirašyta, tik dar didesnė tiesa kad viskas turi eiti maždaug kompleksiškai, t.y. jei jau susirūpinom celiulitu tai reikia:
- ir tvarkytis su suvartojamu maistu ir rūpintis jo kokybe;
- daryti mankštą, sportuoti;
- kiti veiksmai: masažas, kremai tame tarpe ir kontrastiniai dušai.

Savo atveju galiu tiek pasakyti, kiekvieną rytą darau mankštą, valgau sveikus pusryčius (košes) bei stengiuosi suvartoti daug dažovių (nėra dienos kai nesuvartoju bent vienos morkos ar nesuvalgau kopūstų salotų) ir pasimėgauju šaltu vandeniu (kartais be jokių šiltų pradžių ir pan., tiesiog apsipilu lediniu vandeniu nuo apačios į viršų). O rezultatai tokie:
- lygesnė oda apskritai viso kūno;
- celiulito nė kvapo (vyras negali atsidžiaugti bečiupindamas mano "sėdimąją")
- gera savijauta, jokių slogų, peršalimų; biggrin.gif

Kontrastiniai dušai nėra vienintelė išeitis atsikratyti tuo moterišku "blogiu", tačiau kaip viena iš pagalbinių ir tikrai rekomenduojamų priemonių yra sveikintina jei praktikuojate. drinks_cheers.gif

Tai vat, tokia tiesa... Viskas turi būti su SAIKU. smile.gif
Redyta
QUOTE(Apvalute @ 2008 02 14, 00:41)
o kuri nors realiai pastebejo kontrastinio duso nauda?
*

kai kasvakar tai dariau, tai slaunys buvo labai standzios ir svelnios ( besceliulitnos) , aptingau ir tai praradau blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(smikyte @ 2008 02 21, 21:17)
o ka tai duoda,celiulitas mazeja,ar tik siaip faina? rolleyes.gif
*

nuo kavos tirsciu masazo ir kontrastinio dusho derinio, ( dar medaus masazo, masazo tauremis) celiulitas tikrai sumazeja. Tik kaip jau rase, ne po savaites tai pamatysit mirksiukas.gif
taša
mazas apstebejimas - po kontrastinio duso reikia istrinti visa kuna sausu ranksluosciu iki paraudimo. ypac jei baigiat saltu smile.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Koarlete @ 2008 02 21, 22:22)
Visa tiesa apie dietas, celiulitą, lygesnę odą visur prirašyta, tik dar didesnė tiesa kad viskas turi eiti maždaug kompleksiškai, t.y. jei jau susirūpinom celiulitu tai reikia:
- ir tvarkytis su suvartojamu maistu ir rūpintis jo kokybe;
- daryti mankštą, sportuoti;
- kiti veiksmai: masažas, kremai tame tarpe ir kontrastiniai dušai.

Savo atveju galiu tiek pasakyti, kiekvieną rytą darau mankštą, valgau sveikus pusryčius (košes) bei stengiuosi suvartoti daug dažovių (nėra dienos kai nesuvartoju bent vienos morkos ar nesuvalgau kopūstų salotų) ir pasimėgauju šaltu vandeniu (kartais be jokių šiltų pradžių ir pan., tiesiog apsipilu lediniu vandeniu nuo apačios į viršų). O rezultatai tokie:
- lygesnė oda apskritai viso kūno;
- celiulito nė kvapo (vyras negali atsidžiaugti bečiupindamas mano "sėdimąją")
- gera savijauta, jokių slogų, peršalimų;  biggrin.gif

Kontrastiniai dušai nėra vienintelė išeitis atsikratyti tuo moterišku "blogiu", tačiau kaip viena iš pagalbinių ir tikrai rekomenduojamų priemonių yra sveikintina jei praktikuojate. drinks_cheers.gif

Tai vat, tokia tiesa... Viskas turi būti su SAIKU.  smile.gif
*

o celiulitas buvo?
lauroone
QUOTE(Neringa30 @ 2008 02 20, 10:24)
Kažkada ir aš kasdien maudžaiusi po kontrastiniu dušu. Ir tikrai akivaizdžiai pastebėjau, kad kojos pasidarė žymiai lygesnės.Aišku, savaitės neužtenka, rezultatai matėsi gal po poros mėn. Net gavau komplimentą iš vienos moteriškės, kad mano kojos labai lygios.O kad celiulitas gali atsirasti nuo, kontrastinio dušo, tai tikrai netikiu ir turbūt niekada nepatikėsiu. Juk po tokio dušo pagerėja kraujo apykaita, tai kaip tik tas celiulitas turi sumažėti ir aplamai labiau sustiprėja imuninetas. Jei nuo šalto vandens atsirastų celiulitas, tai aš jau vaikščiočiau visa gumbuota, nes kartą per sav. einu į pirtį ir piluosi lediniu vandeniu.Kai pradėjau maudytis, nustojau sirgti peršalimo ligom. Norint priprasti prie šalto vandens, nereikia iš karto apsipilti lediniu, užtenka iš pradžių apsipilti kašrtu, o po to kiek drungnu.Taip kasdien po truputį piltis vėsesniu vandeniu, kol apsipilsi lediniu.
*

QUOTE(Koarlete @ 2008 02 21, 22:22)

Tai vat, tokia tiesa... Viskas turi būti su SAIKU.  smile.gif
*

drinks_cheers.gif
Bluebell
na as tai baigiu saltu, labai liux ax.gif
olega
Kazi ar nekenkia kontrastinis dusas sanariams? Man kai saltu vandeniu liejiu apatine kuno dali labai uzgelia kaulus. Ypac kelius, pedas. Toks nemalonus skausmas. Ar niekam taip nebuna?
Renata M.
QUOTE(Redyta @ 2008 02 23, 21:27)
kai kasvakar tai dariau, tai slaunys buvo labai standzios ir svelnios ( besceliulitnos) , aptingau ir tai praradau  blush2.gif
Papildyta:
nuo kavos tirsciu masazo ir kontrastinio dusho derinio, ( dar medaus masazo, masazo tauremis) celiulitas tikrai sumazeja. Tik kaip jau rase, ne po savaites tai pamatysit  mirksiukas.gif
*

Sita dalyka ir as isbandziau thumbup.gif
Melia
Anksciau kasdien prausiausi po lediniu dusu, db suzinojau, kad kontrastinis geriau, tai kai ledini pilu - kaifas, kai silta - nepatinka, bedu del celiulito neturejau, todel nzn ar kontr. dusas nuo to apsaugo, bet oda mano stangri, lygi. Ir nesergu persalimo ligom, lb retai i pora metu, karteli. aplamai bendra savijauta super, pakelia tonusa, jauciuosi gaivi, energinga, po ledinio dusa buna lb karsta, nes kunas isales, ir reaguoja i siluma stipriau, na kaip po pirties. Jau 12 metu tai darau, nuo vaikystes, ir neketinu sustoti, manau tai pades ilgiau islaikyti kuna stangru.
cherrymint
as taip pat esu girdejusi kad kuo saltyn reikia, bet pati tai labai tyngiu - arbatelei maudausi, nebent anksti i kokia kelione reikia, o tada tai atsibundi nuo salto vandens blink.gif
eglliux
QUOTE(taša @ 2009 05 07, 09:58)
mazas apstebejimas - po kontrastinio duso reikia istrinti visa kuna sausu ranksluosciu iki paraudimo. ypac jei baigiat saltu  smile.gif  4u.gif
Papildyta:

*

O ka istrynimas padaro? Kam to reikia?
Sandrittta
Na, mano žiniomis ( apsiskaičiau biggrin.gif ) reikia pradėti šiltu, kaitalioti 3 kartus su šaltu ir šaltu baigti procedūrą. g.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.