Dar vienas kokursas.
Smaguma
sveikos mitybos konkursas,o nuotraukose 'labai sveikai' besimaitinantys vaikai
http://www.supermama.lt/foto/index.php?f=p...&phid=21927 http://www.supermama.lt/foto/index.php?f=p...&phid=21912 jau fonas verciantis is koto(sakiau,kad bus apie ka pasneket http://www.supermama.lt/foto/index.php?f=p...&phid=21913 ar tik ne makdonaldo vienkartiniu puoduku ten pilietis uzkandziauja?
o ką agurkas ar šakute skaitosi nesveikas?
Kol kas nė vienos vertos balso nėra.
Mąsčiau dėti nuotrauką, bet prierašas apie organizatorių teisę sudėti nuotraukas į Facebook- na jau nea
![]() vienkartinis puodelis su ryskia reklama cipsu pakelis tarp koju keciupo butelis dar i kadra lenda... kitoj rankoj kazkokia bulka
Patvirtino dar porą murziukų...
niekur neparašyta, kad nuotraukos turi būti su sveikai valgančiais vaikais, kaip suprantu
QUOTE(Veitė @ 2011 02 07, 22:55) niekur neparašyta, kad nuotraukos turi būti su sveikai valgančiais vaikais, kaip suprantu jo,is tiesu tai neparasyta,kad vaikai turi valgyt morkas,o ne popierinius puodukus,bet pavadinimas skelbia dalyvauk sveikos mitybos prejekte... tai cia sioki toki priestaravima matau tame,kad tema skelbia sveikata,o koks maistas ir kokio maisto gaminimas turi atsispindet nuotraukose jau nekonkretizuojama.Siaip,manau,kad konkurso organizatoriai pagalvojo,jog mamos pacios susipras,kad vaikai nuotraukose turi kramsnot sveika maista,bet cia jie apsiriko gerokai...
Nu tai kad parasyta: 'Dalyvaukite sveikos mitybos projekto 'supervaikai' fotokonkurse 'mano supervaikas. Tai as kazkaip ir suprantu, kad visgi tai sveikos mitybos fotokonkursas... bent jau noretusi, kad taip butu. o prisivalge pomidoru ar serbentu vaikai irgi labai zavingai issitepa. Nors neisitepe ir tvarkingai valgantys vaikai man dar labiau zavetu, nes tai labai nedaznai gali pamatyti
QUOTE(romuciukas @ 2011 02 07, 22:06) jo,is tiesu tai neparasyta,kad vaikai turi valgyt morkas,o ne popierinius puodukus,bet pavadinimas skelbia dalyvauk sveikos mitybos prejekte... tai cia sioki toki priestaravima matau tame,kad tema skelbia sveikata,o koks maistas ir kokio maisto gaminimas turi atsispindet nuotraukose jau nekonkretizuojama.Siaip,manau,kad konkurso organizatoriai pagalvojo,jog mamos pacios susipras,kad vaikai nuotraukose turi kramsnot sveika maista,bet cia jie apsiriko gerokai... QUOTE(jurgitaru @ 2011 02 07, 22:08) Nu tai kad parasyta: 'Dalyvaukite sveikos mitybos projekto 'supervaikai' fotokonkurse 'mano supervaikas. Tai as kazkaip ir suprantu, kad visgi tai sveikos mitybos fotokonkursas... bent jau noretusi, kad taip butu. o prisivalge pomidoru ar serbentu vaikai irgi labai zavingai issitepa. Nors neisitepe ir tvarkingai valgantys vaikai man dar labiau zavetu, nes tai labai nedaznai gali pamatyti Planuoju balsuoti tik už tas nuotraukas, kuriose vaikai valgo sveiką maistą arba kuriose bent jau akivaizdžiai nesimato, kad prasilenkiama su sveikos mitybos principais Pvz., šitoje nuotraukoje panašu, kad inde salotos, tai man ji visai
![]() Pavadinimas - "Iš medžio skaniau"...
Nu kaip negrazu tie issterline vaikai stambiais planais...
Bet visada galima įdėt geresnes foto, nei jau įdėtos
Būtent. Nereikia skubėti. Įvertini kitas foto ir nusprendi gali geriau ar negali.
QUOTE(jurgitaru @ 2011 02 07, 21:48) vienkartinis puodelis su ryskia reklama cipsu pakelis tarp koju keciupo butelis dar i kadra lenda... kitoj rankoj kazkokia bulka nu o kas čia nesveika? va "čipsai" juk kaip sveka juk iš daržovių bulvyčių , su preskoninem žolėlem , ir vitaminu nereikia ketčiupas daržovytes juk iš pomidoriuko daug vitamino C , ypač tinka vaikų mitybai o bulka , kodėl kažkokia? juk iš grudų , o grudai juk taip sveika vaikučiams tai kad be najezdu Papildyta: prašau nesupykti ir nepriimti asmeniškai , bet net neskanu pasidarė arbatą gerti
Viskam pritariu
bent jau kol kas nėra už ką balsuoti
iš tos sveikos mitybos matau ir dar vieną dalyką,kuris man labai nepatinka-nepagarba maistui
Dėtų šešiamečius šitaip išsiterlinusius, tai turbūt pritarčiau daugumai.
O dabar natūralios foto man daug gražiau, negu pastatyti vaikai su kvartūgėliais pozuot prie tuščių puodų. Arba ne prie tuščių, bet patupdyti tik pozuoti, dėl foto... Papildyta: QUOTE(mmergyte @ 2011 02 08, 11:38) iš tos sveikos mitybos matau ir dar vieną dalyką,kuris man labai nepatinka-nepagarba maistui Taigi duonytę valgo, o ne kaži ką su ja daro. QUOTE(Cukraus pudra @ 2011 02 08, 11:52) Dėtų šešiamečius šitaip išsiterlinusius, tai turbūt pritarčiau daugumai. O dabar natūralios foto man daug gražiau, negu pastatyti vaikai su kvartūgėliais pozuot prie tuščių puodų. Arba ne prie tuščių, bet patupdyti tik pozuoti, dėl foto... man mieliau žiūrėti į pritemptą foto ale valgau,nei vaiką išsimozojusį net plaukus Papildyta: QUOTE(Cukraus pudra @ 2011 02 08, 11:53) nemanau,kad taip valgote namie duoną QUOTE(mmergyte @ 2011 02 08, 11:55) man mieliau žiūrėti į pritemptą foto ale valgau,nei vaiką išsimozojusį net plaukus Papildyta: nemanau,kad taip valgote namie duoną Natūralu. Kas fotkina kakojančius vaikus (t.y. ant puodo sėdinčius), kas valgančius.... Nuoširdžiai nematau čia nieko blogo. Vaikas kanda duoną. Ne gnaibo,ne drąsko,nebando jos sukišt į kokį žaislą, rankos ne purvais aplipusios ar pan.
aš nesakau,kad vaikas kažką blogai daro,tėvai daro blogai,kad leidžia taip valgyti
QUOTE(mmergyte @ 2011 02 08, 12:07) aš nesakau,kad vaikas kažką blogai daro,tėvai daro blogai,kad leidžia taip valgyti Gerai,kad dažnai bežinai kuom tave vaišina QUOTE(Cukraus pudra @ 2011 02 08, 11:17) Nerupi tai valio, o svetimi pasakyt ka galvoja gali siaip ar taip. QUOTE(Cukraus pudra @ 2011 02 08, 11:53) [i]Dėtų šešiamečius šitaip išsiterlinusius, tai turbūt pritarčiau daugumai. O dabar natūralios foto man daug gražiau, negu pastatyti vaikai su kvartūgėliais pozuot prie tuščių puodų. Jau geriau supozuotos tada, nes i issterliojusius ziuret nei malonu, nei grazu, nei estetiska.
Šita visai nieko tokia...
Mano mergaitės pasižiūrėję šito konkurso nuotraukas pareiškė, kad čia "vaikus kankina
Nagi neperseniausiai (prieš metus) jau buvo panašus konkursas.
Mane atbaidė tai, jog gali viešinti nuotraukas FB, o aš nesu FB fanė ir nemėgstu ekshibicionuoti visur savo šeimos, jau ir SM konkursų pakanka. Papildyta: QUOTE(Lašelis Liūdnas @ 2011 02 08, 13:02) Man šita labai patinka, ryški, tikra tokia, ir taip pomidorų iš šiltanmio kvepiančių užsimaniau, kur daba jų gaut viduržiemy
Prašom, dar viena "Tinkama"
Labai graži
Na va, jau du balsus turiu kurioms atiduot
![]() ![]() labai grazios ir spalvingos! ir vaikai svarus, kulturingi, ir maistas sveikas
Ir vaikai vyresni nei tie, kurie nešvarūs...
Vaikutis labai gražus, bet sveiki pusryčiai nuo... abejotino švarumo grindų
http://www.supermama.lt/foto/index.php?f=p...&phid=21997
man ir tik su pomidorais gražiausia, ir tik už ją balsuočiau šiandien.
Dar ta su žemuogėm kažkuom miela atrodo, bet dar laukiu konkurso galo.. jau ten kur vaikas geltoną (?) kažką valgo,tai brrr kaip ir iki ausų išsiterlioję su braškėm, ar košėm
Net slabna pasidarė nuo kai kurių nuotraukų, nuo valgymo vietų ir vaikų issiterliojimo
QUOTE(Cukraus pudra @ 2011 02 08, 14:04) Labai estetiška QUOTE(Papugele @ 2011 02 08, 15:37) Kartais atrodo, kad kuo daugiau apibuzotas, tuo tėveliams gražiau Šiaip man mažiai natūraliai išsitepę maistu kartais ir labai gražiai atrodo, bet konkurui pateiktų mačiau tokių, kurių su savu taip išbuzotu vaiku net asmeniniame albume nenorėčiau laikyti...
Ar man vienai šio konkurso nerodo fotokonkursuose?
tik per šios temos pirmos žinutės nuorodą įmanoma patekti |