Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Fotokonkursas "SUPERVAIKAI"
Supermamų klubas > Bendras > Konkursai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Rustė
Cukraus pudra
Dar vienas kokursas.
Smaguma thumbup.gif
romuciukas
sveikos mitybos konkursas,o nuotraukose 'labai sveikai' besimaitinantys vaikai biggrin.gif
http://www.supermama.lt/foto/index.php?f=p...&phid=21927
http://www.supermama.lt/foto/index.php?f=p...&phid=21912 jau fonas verciantis is koto(sakiau,kad bus apie ka pasneket biggrin.gif )
http://www.supermama.lt/foto/index.php?f=p...&phid=21913 ar tik ne makdonaldo vienkartiniu puoduku ten pilietis uzkandziauja? lotuliukas.gif
Omrum
o ką agurkas ar šakute skaitosi nesveikas? biggrin.gif
romuciukas
QUOTE(A... @ 2011 02 07, 20:14)
o ką agurkas ar šakute skaitosi nesveikas? biggrin.gif
*

jei paziuret kokio amziaus yra vaikutis o agurkas raugintas,tai man neatrodo labai sveikas biggrin.gif nu bet cia tik man gal,nepriekabiauju 4u.gif
nuotrauka nelabai verta demesio man vistiek ax.gif
Cukraus pudra
Kol kas nė vienos vertos balso nėra.
Song
Mąsčiau dėti nuotrauką, bet prierašas apie organizatorių teisę sudėti nuotraukas į Facebook- na jau nea schmoll.gif
Uliuliuska
QUOTE(Song @ 2011 02 07, 19:47)
Mąsčiau dėti nuotrauką, bet prierašas apie organizatorių teisę sudėti nuotraukas į Facebook- na jau nea schmoll.gif
*

aga, as irgi sakau NE
jurgitaru
g.gif Nu cia kad sveika mityba...
user posted image

vienkartinis puodelis su ryskia reklama g.gif
cipsu pakelis tarp koju g.gif
keciupo butelis dar i kadra lenda...
kitoj rankoj kazkokia bulka wacko.gif schmoll.gif
Cukraus pudra
Patvirtino dar porą murziukų...
Veitė
niekur neparašyta, kad nuotraukos turi būti su sveikai valgančiais vaikais, kaip suprantu g.gif Prašoma siūsti foto tiesiog su valgančiais vaikais ir tiek biggrin.gif Faktas, kad įspūdingesnės nuotraukos būna, vaikų prisivalgiusių šokolado, ar uogienės, o ne vištienos su daržovėm rolleyes.gif Bet čia tik mano nuomonė, prašom neužsipulti cool.gif
romuciukas
QUOTE(Veitė @ 2011 02 07, 22:55)
niekur neparašyta, kad nuotraukos turi būti su sveikai valgančiais vaikais, kaip suprantu  g.gif Prašoma siūsti foto tiesiog su valgančiais vaikais ir tiek  biggrin.gif Faktas, kad įspūdingesnės nuotraukos būna, vaikų prisivalgiusių šokolado, ar uogienės, o ne vištienos su daržovėm  rolleyes.gif Bet čia tik mano nuomonė, prašom neužsipulti  cool.gif
*

jo,is tiesu tai neparasyta,kad vaikai turi valgyt morkas,o ne popierinius puodukus,bet pavadinimas skelbia dalyvauk sveikos mitybos prejekte... tai cia sioki toki priestaravima matau tame,kad tema skelbia sveikata,o koks maistas ir kokio maisto gaminimas turi atsispindet nuotraukose jau nekonkretizuojama.Siaip,manau,kad konkurso organizatoriai pagalvojo,jog mamos pacios susipras,kad vaikai nuotraukose turi kramsnot sveika maista,bet cia jie apsiriko gerokai... biggrin.gif
jurgitaru
Nu tai kad parasyta: 'Dalyvaukite sveikos mitybos projekto 'supervaikai' fotokonkurse 'mano supervaikas. Tai as kazkaip ir suprantu, kad visgi tai sveikos mitybos fotokonkursas... bent jau noretusi, kad taip butu. o prisivalge pomidoru ar serbentu vaikai irgi labai zavingai issitepa. Nors neisitepe ir tvarkingai valgantys vaikai man dar labiau zavetu, nes tai labai nedaznai gali pamatyti rolleyes.gif
VaiVi
QUOTE(romuciukas @ 2011 02 07, 22:06)
jo,is tiesu tai neparasyta,kad vaikai turi valgyt morkas,o ne popierinius puodukus,bet  pavadinimas skelbia dalyvauk sveikos mitybos prejekte... tai cia sioki toki priestaravima matau tame,kad tema skelbia sveikata,o koks maistas ir kokio maisto gaminimas  turi atsispindet nuotraukose jau nekonkretizuojama.Siaip,manau,kad konkurso organizatoriai pagalvojo,jog mamos pacios susipras,kad vaikai nuotraukose turi kramsnot sveika maista,bet cia jie apsiriko gerokai... biggrin.gif
*

QUOTE(jurgitaru @ 2011 02 07, 22:08)
Nu tai kad parasyta: 'Dalyvaukite sveikos mitybos projekto 'supervaikai' fotokonkurse 'mano supervaikas. Tai as kazkaip ir suprantu, kad visgi tai sveikos mitybos fotokonkursas... bent jau noretusi, kad taip butu. o prisivalge pomidoru ar serbentu vaikai irgi labai zavingai issitepa. Nors neisitepe ir tvarkingai valgantys vaikai man dar labiau zavetu, nes tai labai nedaznai gali pamatyti rolleyes.gif
*

drinks_cheers.gif
Planuoju balsuoti tik už tas nuotraukas, kuriose vaikai valgo sveiką maistą arba kuriose bent jau akivaizdžiai nesimato, kad prasilenkiama su sveikos mitybos principais smile.gif
Pvz., šitoje nuotraukoje panašu, kad inde salotos, tai man ji visai thumbup.gif
user posted image
Jakatta
QUOTE(jurgitaru @ 2011 02 07, 21:48)

user posted image

*

man rodos, cia ne kečiupas, o gerimo buteliukas.
Jakatta
user posted image

Pavadinimas - "Iš medžio skaniau"... g.gif gal "nuo medžio". smile.gif
Soy
Nu kaip negrazu tie issterline vaikai stambiais planais...
Tecum
QUOTE(Soy @ 2011 02 08, 07:39)
Nu kaip negrazu tie issterline vaikai stambiais planais...
*

Pritariu.

Pamačiau, kad naujas fotokonkursas, oooo apsidžiaugiau. Įlendu pažiūrėti foto....... ir.......... sad.gif
Cukraus pudra
Bet visada galima įdėt geresnes foto, nei jau įdėtos thumbup.gif
Dzenete
Būtent. Nereikia skubėti. Įvertini kitas foto ir nusprendi gali geriau ar negali.
Omrum
QUOTE(jurgitaru @ 2011 02 07, 21:48)
g.gif Nu cia kad sveika mityba...
vienkartinis puodelis su ryskia reklama g.gif
cipsu pakelis tarp koju  g.gif
kitoj rankoj kazkokia bulka wacko.gif  schmoll.gif
*

nu o kas čia nesveika? va "čipsai" juk kaip sveka juk iš daržovių bulvyčių , su preskoninem žolėlem , ir vitaminu nereikia irnesakyk.gif
ketčiupas daržovytes juk iš pomidoriuko daug vitamino C , ypač tinka vaikų mitybai thumbup.gif
o bulka , kodėl kažkokia? juk iš grudų , o grudai juk taip sveika vaikučiams wub.gif o puodėlį tikriausiai vaisių ir pieno kokteilis spec.vaikučiui wub.gif

tai kad be najezdu biggrin.gif
Papildyta:
prašau nesupykti ir nepriimti asmeniškai , bet net neskanu pasidarė arbatą gerti sad.gif ne vaikutis nuostabus , bet tas sveikoliško maisto išsimazojimas ...

user posted image
natuliona
QUOTE(Refresh @ 2011 02 08, 08:11)
Pritariu.

Pamačiau, kad naujas fotokonkursas, oooo apsidžiaugiau. Įlendu pažiūrėti foto....... ir.......... sad.gif
*

drinks_cheers.gif
nei viena nekabina unsure.gif
Soy
QUOTE(A... @ 2011 02 08, 09:17)
prašau nesupykti ir nepriimti asmeniškai , bet net neskanu pasidarė arbatą gerti
*

Tai va...
As suprantu, kad mamai nuosavas issimozojes vaikas nera nemalonus vaizdas, bet svetimiems..Kai kuriu nuotrauku net pasididint nesinori
Vicious Vici
Viskam pritariu biggrin.gif Kol kas konkurse, kaip tyruose ax.gif
Cukraus pudra
QUOTE(Soy @ 2011 02 08, 10:02)
Tai va...
As suprantu, kad mamai nuosavas issimozojes vaikas nera nemalonus vaizdas, bet svetimiems..Kai kuriu nuotrauku net pasididint nesinori
*

O kas man rūpi kaip svetimiem g.gif irnesakyk.gif
Papildyta:
Smagus kadras
user posted image
mmergyte
bent jau kol kas nėra už ką balsuoti schmoll.gif tuoj bus sakančių,įdėkit savo..nedėsiu,vien dėl to kad pasilieka teisę naudoti foto kur jiems reikės schmoll.gif schmoll.gif kad ir kokių gerų ir gražių kadrų turiu,neviešinu savo šeimos schmoll.gif

iš tos sveikos mitybos matau ir dar vieną dalyką,kuris man labai nepatinka-nepagarba maistui schmoll.gif mažas nemažas,bet duonos kepalo šitaip darkyti negalima schmoll.gif savas vaikas ir pelėdai gražiausias,bet tikrai nėra malonu žiūrėti į išsiterliojusius vaikus-čia gi konkursas doh.gif nejaugi dėti foto tik tam kad pasirodyt doh.gif ne duok Dieve pasakys kas blogą žodį,gi negalima vaikų kritikuoti..tai vaikų ir nekritikuosiu-tėvai deda foto,tėvai ir teisinasi lotuliukas.gif maisto darkymui,terliojimuisi iki begalybės schmoll.gif schmoll.gif nėra gražu,nėra gerai ir nemanau,kad vaikui patiktų matyti savo tokią foto schmoll.gif
Cukraus pudra
Dėtų šešiamečius šitaip išsiterlinusius, tai turbūt pritarčiau daugumai.
O dabar natūralios foto man daug gražiau, negu pastatyti vaikai su kvartūgėliais pozuot prie tuščių puodų. Arba ne prie tuščių, bet patupdyti tik pozuoti, dėl foto... schmoll.gif

Papildyta:
QUOTE(mmergyte @ 2011 02 08, 11:38)
iš tos sveikos mitybos matau ir dar vieną dalyką,kuris man labai nepatinka-nepagarba maistui schmoll.gif  mažas nemažas,bet duonos kepalo šitaip darkyti negalima schmoll.gif 
*

Taigi duonytę valgo, o ne kaži ką su ja daro.
mmergyte
QUOTE(Cukraus pudra @ 2011 02 08, 11:52)
Dėtų šešiamečius šitaip išsiterlinusius, tai turbūt pritarčiau daugumai.
O dabar natūralios foto man daug gražiau, negu pastatyti vaikai su kvartūgėliais pozuot prie tuščių puodų. Arba ne prie tuščių, bet patupdyti tik pozuoti, dėl foto...  schmoll.gif

*

man mieliau žiūrėti į pritemptą foto ale valgau,nei vaiką išsimozojusį net plaukus schmoll.gif nejaugi tikrai gražu? doh.gif g.gif
Papildyta:
QUOTE(Cukraus pudra @ 2011 02 08, 11:53)
Taigi duonytę valgo, o ne kaži ką su ja daro.
*

nemanau,kad taip valgote namie duoną schmoll.gif ar taip yra valgoma duona,nežinau nebėr pagarbos duonai visiškai doh.gif mano akimis,čia yra duonos darkymas,o be valgymas schmoll.gif
Cukraus pudra
QUOTE(mmergyte @ 2011 02 08, 11:55)
man mieliau žiūrėti į pritemptą foto ale valgau,nei vaiką išsimozojusį net plaukus schmoll.gif  nejaugi tikrai gražu? doh.gif  g.gif
Papildyta:
nemanau,kad taip valgote namie duoną schmoll.gif  ar taip yra valgoma duona,nežinau nebėr pagarbos duonai visiškai doh.gif  mano akimis,čia yra duonos darkymas,o be valgymas schmoll.gif
*

Natūralu. Kas fotkina kakojančius vaikus (t.y. ant puodo sėdinčius), kas valgančius....

Nuoširdžiai nematau čia nieko blogo. Vaikas kanda duoną. Ne gnaibo,ne drąsko,nebando jos sukišt į kokį žaislą, rankos ne purvais aplipusios ar pan.
mmergyte
aš nesakau,kad vaikas kažką blogai daro,tėvai daro blogai,kad leidžia taip valgyti doh.gif jei pas mane svečiuodamasis kas taip kąstų duoną,tikrai atskaityčiau moralą schmoll.gif todėl nuo mažų dienų savo vaiką mokome gerbti maistą,valgyti gražiai,tiek kiek suvalgai..atsiprašau,bet nenorėčiau valgyti po to nukramtyto kepalo schmoll.gif tiesiog mano požiūris toks į maistą 4u.gif
Cukraus pudra
QUOTE(mmergyte @ 2011 02 08, 12:07)
aš nesakau,kad vaikas kažką blogai daro,tėvai daro blogai,kad leidžia taip valgyti doh.gif  jei pas mane svečiuodamasis kas taip kąstų duoną,tikrai atskaityčiau moralą schmoll.gif  todėl nuo mažų dienų savo vaiką mokome gerbti maistą,valgyti gražiai,tiek kiek suvalgai..atsiprašau,bet nenorėčiau valgyti po to nukramtyto kepalo schmoll.gif  tiesiog mano požiūris toks į maistą 4u.gif
*

Gerai,kad dažnai bežinai kuom tave vaišina 4u.gif
Soy
QUOTE(Cukraus pudra @ 2011 02 08, 11:17)
O kas man rūpi kaip svetimiem  g.gif  irnesakyk.gif
*

Nerupi tai valio, o svetimi pasakyt ka galvoja gali siaip ar taip.

QUOTE(Cukraus pudra @ 2011 02 08, 11:53)
[i]Dėtų šešiamečius šitaip išsiterlinusius, tai turbūt pritarčiau daugumai.
O dabar natūralios foto man daug gražiau, negu pastatyti vaikai su kvartūgėliais pozuot prie tuščių puodų.
*

Jau geriau supozuotos tada, nes i issterliojusius ziuret nei malonu, nei grazu, nei estetiska.
Cukraus pudra
QUOTE(Soy @ 2011 02 08, 12:18)
Nerupi tai valio, o svetimi pasakyt ka galvoja gali siaip ar taip.
Jau geriau supozuotos tada, nes i issterliojusius ziuret nei malonu, nei grazu, nei estetiska.
*

Ar žiūrėti galite rinktis thumbup.gif

Prašom, vaikas švarus, o paprika...?

user posted image
mmergyte
QUOTE(Cukraus pudra @ 2011 02 08, 12:17)
Gerai,kad dažnai bežinai kuom tave vaišina  4u.gif
*

gerai,kad mano aplinkoj žmonės galvoja kaip ir aš lotuliukas.gif
Papildyta:
o kas paprikai? bigsmile.gif maniškis suvalgo nedidukę papriką visą bigsmile.gif nu o va kepalą,kad visą suvalgytų tikrai netikiu schmoll.gif
Lašelis Liūdnas
Šita visai nieko tokia...
user posted image
Vicious Vici
QUOTE(Lašelis Liūdnas @ 2011 02 08, 13:02)
*

aha, pagaliau kažkas tikrai su mintim, spalvota, miela thumbup.gif
Laisvė
*

...ir kol kas tik šita...
l.buz
Mano mergaitės pasižiūrėję šito konkurso nuotraukas pareiškė, kad čia "vaikus kankina lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Nes jie tai taip aišku, kad patys nenorėtų g.gif "
baltė
Nagi neperseniausiai (prieš metus) jau buvo panašus konkursas.

Mane atbaidė tai, jog gali viešinti nuotraukas FB, o aš nesu FB fanė ir nemėgstu ekshibicionuoti visur savo šeimos, jau ir SM konkursų pakanka. biggrin.gif
Papildyta:
user posted image
*

Man šita labai patinka, ryški, tikra tokia, ir taip pomidorų iš šiltanmio kvepiančių užsimaniau, kur daba jų gaut viduržiemy doh.gif
Cukraus pudra
Prašom, dar viena "Tinkama"
user posted image
l.buz
Labai graži wub.gif wub.gif wub.gif Ir tikrai tinkama thumbup.gif
Lašelis Liūdnas
Na va, jau du balsus turiu kurioms atiduot biggrin.gif
jurgitaru

user posted image

user posted image

labai grazios ir spalvingos! ir vaikai svarus, kulturingi, ir maistas sveikas thumbup.gif
Cukraus pudra
Ir vaikai vyresni nei tie, kurie nešvarūs...
success
Vaikutis labai gražus, bet sveiki pusryčiai nuo... abejotino švarumo grindų unsure.gif

http://www.supermama.lt/foto/index.php?f=p...&phid=21997

grange
man ir tik su pomidorais gražiausia, ir tik už ją balsuočiau šiandien.
Dar ta su žemuogėm kažkuom miela atrodo, bet dar laukiu konkurso galo..

jau ten kur vaikas geltoną (?) kažką valgo,tai brrr schmoll.gif blush2.gif net neskanu žiūrėt nesvarbu koks skanumynas ten bebūtų..
kaip ir iki ausų išsiterlioję su braškėm, ar košėm schmoll.gif aš asmeniškai net sau albumui tokių foto nenorėčiau,ir šiaip, kad ir pats valgo,nu tai apvalai iš kart, nei kad paskiau visą į vonią kišt cool.gif
Papugele
Net slabna pasidarė nuo kai kurių nuotraukų, nuo valgymo vietų ir vaikų issiterliojimo karsta.gif unsure.gif
Laisvė
QUOTE(Cukraus pudra @ 2011 02 08, 14:04)
Prašom, dar viena "Tinkama"
*

Labai estetiška thumbup.gif

QUOTE(Papugele @ 2011 02 08, 15:37)
Net slabna pasidarė nuo kai kurių nuotraukų, nuo valgymo vietų ir vaikų issiterliojimo karsta.gif  unsure.gif
*

Kartais atrodo, kad kuo daugiau apibuzotas, tuo tėveliams gražiau doh.gif
Šiaip man mažiai natūraliai išsitepę maistu kartais ir labai gražiai atrodo, bet konkurui pateiktų mačiau tokių, kurių su savu taip išbuzotu vaiku net asmeniniame albume nenorėčiau laikyti...
Valerija
Ar man vienai šio konkurso nerodo fotokonkursuose?
tik per šios temos pirmos žinutės nuorodą įmanoma patekti g.gif
Papugele
QUOTE(Valerija @ 2011 02 08, 17:07)
Ar man vienai šio konkurso nerodo fotokonkursuose?
tik per šios temos pirmos žinutės nuorodą įmanoma patekti g.gif
*

Man viskas gerai smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.