Prašom pasidalinti įspūdžiais
Noreciau suzinoti atsiliepimus apie darzeli ''Zara''
Geras daržas, mano vyresnėlis ten ėjo, man labai patiko. Mažius eina kitur, nes persikraustėm. Vedėja labai faina. Mes ėjom pas auklėtoją Janiną, vaikas ją labai mylėjo
Nu žodžiu, jei gyvenčiau tam rajone, vaiką vesčiau tik ten
lankom, esam patenkinti... tiek vaikas, tiek tėvai
dėl vedėjos...maloni moteris, bet nepatiko kad labai jau primygtinai perša lankyti...kai pasakėm kad galvojam dar nueiti į kitą daržą pasižiūrėti, tai pradėjo "varyti" ant to daržo
Kelmas žino, kaip dėl tos vedėjos
na gal jinai turi antipatiją tam mūsų paminėtam daržui
na man tai keista buvo, kad iškarto priėmė, be jokių "vokelių"
Na kam tie vokeliai direktorei,jei cia vaikuciu trukumas. Supratau is to,kad vasara visur reklaminiai lapeliai buvo iskabinti.Kvieciantys lankyti darzeli ''zara''.
vat kame čia reikalas
MAMICY, tai ar ėjote į lopšį...
draugu mergaite lanko si darzeli patenkinti
QUOTE(Rubi33 @ 2006 02 21, 13:23) Na kam tie vokeliai direktorei,jei cia vaikuciu trukumas. Supratau is to,kad vasara visur reklaminiai lapeliai buvo iskabinti.Kvieciantys lankyti darzeli ''zara''. A vat visur vaikučių trūkumas, gimstamumas žiauriai sumažėjęs, vyresnėlis kai į mokyklą ėjo, tai irgi, sakė, pirmokų mažai nerealiai... Bet kažkaip kitur vis tiek vokelių prašo
mes jau sedim namie su sloga
bet šiaip lopšelis man labai patiko
del vokeliu tai tikrai labai daug kur ju vis dar reikalauja. o cia niekam jie nereikalingi.
Kas del direktores, tai labai maloni moteris.Del to kito darzelio, gal tikrai kas nors nelabai gerai ar siaip kaip minejo antipatija jaucia.Kiek teko susidurti nepasakyciau, kad kazka labai smeistu. O del vaikuciu trukumo. Tai gal ir nelabai cia ju smarkiai truksta, o vasarom visi darzeliai nauja kolektyva renka, nes priesmokyklinukai tai iseina, o ju vieta reikia, kad kazkas uzimtu. Kaip sakoma jei pats nepasireklamuosi, tai kas kitas tave pareklamuos. O Zaroj yra net 2 priesmokyklinuku grupes - taigi jiems isejus reikia naujus vaikucius priimti, uztad vasara ir kabo skelbimai. Ir beje ne tik sito darzeliu skelbimu maciau.Visiems darziukams vaikuciu reikia. Bet jei kas galvojet ar eit i Zara ar pasiieskoti kito, tai bent nueikit ten apsiziurinet, nes manu tikrai turetu patikti. Nes man teko pabuvoti ne viename darzelyje ir susidurti ne su viena direktore. Bet kazkodel cia patiko labiausiai. Visom sekmes renkantis.
sveiki,
Na taip,kas liecia pries mokyklinuku grupes,tai vienoje dirba tikrai nuostabi aukletoja vardu Ramune. Labai gerai paruosia vaikucius i mokykla.Mano drauges vaikas pas ja dabar grupeje,su noru eina i darzeli.Daugiau tokiu pedagogu.
gal kas vedate vaikus į lopšelį, būtų įdomu nuomonių išgirsti apie auklėtojas ir kokią geriau pasirinkti
mano vaikiukui 1,5 metukų, tai kaip vienam daržely pareiškė mažai gebėjimų turi vaikas, pats nevalgo ir ant puodo nesiprašo
yra tik viena lopšelio grupė, tad auklėtojų pasirinkimo nėra
Mes irgi einam. Auklėtojos lyg ir nieko, tik mes kažkaip sunkiai priprantam... Šiaip man labai šeimininkutė patinka
Maniske irgi nei valgo pati, nei kalba, nei ant puodo daro...
taip šeimininkutė labai faina
vakar išėjau iš daržo su ašarom akyse siaubas kaip sunku mažylei...vakar visą dieną man jinai akyse "stovėjo".... Mamicy, tavo princesė tikriausiai su šviesiom garbanėlėm (kiek pagal varduką supratau)...labai graži mergytė QUOTE(gutukas @ 2006 04 05, 17:52) Mamicy, tavo princesė tikriausiai su šviesiom garbanėlėm (kiek pagal varduką supratau)...labai graži mergytė jei galima tai pavadinti garbanelem...
Sveikutės,
Pribrendo ir man reikalas pagalvoti apie lopšelį, mūsų auklė susirado darbą ir mus palieka, liūdna, bet kitos išeities nelabai turim, teks leisti į lopšelį. NA nebent dar rastume ką, bet gyvenam Kulautuvoj, tai ten pasirinkimas nedidelis, kai ieškojau anskčiau tai tik 2 atsiliepė. PAsiskaičiau jūsų atsiliepimų ir manau reiktų pabandyti nuvesti mūsų pyplį ten. Jam dabar tik metukai, bet vaikšto pats nuo 8,5 mėn. valgo irgi pats, tik ant puodo sunkiai mums sekasi. na net nežinau visi sako kad neatrodo kad jam tik metai. Todėl būkit geros pasidalinkit patirtimi, ką dar reikėtų žinoti. Kai buvau nuvažiavusi tai sakė priimtų mus jei kas. Bet kažkaip dar nebuvo minčių, nes turėjom auklę. LAbai labai lauksiu jūsų atsiliepimų, nes liko tik kita savaitėlė, dar kitą savaitę mūsų auklytė pabus pas mus.
O tai ką tau sakyt? Nu priima, ir eikit, atsiliepimai viršuj
Noa, jau post factum, buvau nuejus ten, bet vaikų labai daug, ir sakė geriausiu atveju rudeniop. TAip kad bėgu ieškoti kito lopšelio, nes turiu tik kitą savaitę.
Ačiū ir už tiek. QUOTE(Krisss @ 2006 04 14, 14:11) Noa, jau post factum, buvau nuejus ten, bet vaikų labai daug, ir sakė geriausiu atveju rudeniop. TAip kad bėgu ieškoti kito lopšelio, nes turiu tik kitą savaitę. Ačiū ir už tiek. Na va ir pržiūrėjai savo eilę.kai sakė, kad priėma nesitvarkei dokumentų, o dabar nebėr vietos. Šiaip tai kiek žinau čia stengiamasi kiek tik galima visus vaikučius priimti. Vadinasi tikrai jau daug ten vaikučių prisirinko, kad jūsų nepriėmė. sėkmės susirast kitą daržiuką.
Tai kad kazkaip nebuvo reikalo tvarkytis, nes turejom aukle, bet kad jai taip staigiai pasiūlė darbą, tai taip ir gavosi, o mums ją čia susirasti sunku.
Trečiadienį važiuoju į Šilainius, bandysim ten patekti. O sakyki kiek maždaug kainuoja, tas vadinamas kyšis?
kiek žinau lopšelinukų grupėje gali būti 12 sąrašinių vaikų, o priimta jau 15...
mes kai pradėjom vesti gruodžio mėn. nebuvo reikiamo skaičiaus vaikų, o dabar jau ir vietų nėra o dėl kyšio tai nieko nežinau, neteko susidurti su tuo
TAi va kad kai buvau kovo gale irgi nebuvo problemu su vietomis, o čia va staigiai per mėnesį viskas pasikeitė. NA nieko ką nors rasiu, tik dėl auklės jau nelabai turiu vilties ką susirasti, nes atsimenu kai praeitą sykį ieškojau, tai tik viena ir buvo. iš tos ir teko rinktis.
Mano vaikas lanko si darzeli,esu labai patenkinta aukletojomis.Grupeje yra keiciami baldai ir siaip labai puiki aplinka.Siulau rinktis si darzeli.
Dėl vadinamųjų kyšių.Tai net nežinau ar čia reikėtų kalbėt. Nes kiek žinau, tai ir bejokių kyšių vaikučiai į šį darželį yra priimami.
Esu girdėjusi, kad kituose darželiuose yra vadinamosios "stavkės".Bet kiekvienam darželį jos vis skiriasi. Na kitaip sakant kaip kas pinigus myli.
as esu labai patenkinta savo grupes aukletojomis,nes jos tikrai puikiai ismano savo darba.man patinka kai ne tik pagiria vaika,bet ir pasako i ka reiketu atkreipti demesi.dziaugiuosi,kad aukletojos elgiasi naturaliai,be dirbtinos vaidybos.kiek bendrauju su kitais teveliais,tai jie taip pat yra patenkinti.
Drauges sunus taip pat lanko si darzeli.Jai irgi patinka sio darzelio aplinka,grupe.Tik neramu del to,kad grupeje istisai keiciasi aukletojos.Vaikai toje grupeje dar mazi ir jiems labai svarbu priprasti prie pastovaus zmogaus.Aukletoju kaita labai jauciasi vaiko elgesyje.Gal ateityje taip nebus?
tu čia kalbi apie lopšelio grupę
ne tai ne lopselis,truputi vyresni.
Mes kiek lankėm, niekas labai nesikeitė, tik šeimininkė į pensiją išėjo... Gal čia netyčia taip gavosi, toliau taip nebus?
QUOTE(gutukas @ 2006 04 16, 19:02) kiek žinau lopšelinukų grupėje gali būti 12 sąrašinių vaikų, o priimta jau 15... mes kai pradėjom vesti gruodžio mėn. nebuvo reikiamo skaičiaus vaikų, o dabar jau ir vietų nėra o dėl kyšio tai nieko nežinau, neteko susidurti su tuo Kas dėl vaikų skaičiaus grupėje, tai teko pasidomėti ir pasirodo lopšelio grupėje gali būti 15, o darželio grupėje 20 vaikučių. Taigi mes galim norėti, kad ir kad tik po 10 ar dar mažiau vaikučių būtų vienoj grupėj, bet įstatymai yra įstatymai. O auklėtojos tai tikrai patyrusios ir nemanau, kad jom labai jau sunku prižiūrėti 15 vietoj 12. O juk vyresnės auklėtojos anksčiau dirbdavo ir su daug daugiau vaikų. Dar pamenu, kai aš pati į darželį eidavau tai grupėse tikrai daugiau nei po 20 vaikų būdavo. Ir susitvarkydavo auklėtojos su mumis be problemų. Taigi nematau aš čia didelės problemos, kad į grupę priimama tiek vaikučių, kiek įstatymai numato.
Ko niekas neskalambijat kad vejaraupiu karantinas? A?
ash siandien kaip tikra nieznajka vaika nuo vejaraupiu paskiepijau
Kad auklėtojos keičiasi, tai juk prieš vasara visur taip. Nes juk auklėtojos atostogų turi daugiau nei kiti. Jų atostogos jei neklystu kažkur virš 50d per metus. O juk vasara vienu metu visos tai negali išeiti atostogų, tai ir pradeda nuo pavasario po truputi atostogauti. Tai taip ir gaunasi pavasarį ir vasarą auklėtojų kaita. Šiaip tai kiek žinau čia dirba tos pačios auklėtojos ir retai kada pasikeičia.
Tada viskas aisku del aukletoju kaitos.Kaip gerai,kad yra tokiu mamyciu,kurios mus nezinancias gali informuoti.Tada ir ateityje,jei kils klausimu pas jus Edita kreipsimes.Aciu.
Nėra už ką. Tiesiog buvau truputi susidūrus su darželio veikla, jo darbu. Tai ir žinau kai ką.
Jei kas ką tai klauskit. Kuo galėsiu tuo padėsiu. Sėkmės visoms.
malonu,kad galesime bendradarbiauti,tikiusi nuosirdziai?
Žinoma, kad nuoširdžiai, kitaip ir būt negali.
QUOTE(Rubi33 @ 2006 03 10, 01:48) sveiki, Na taip,kas liecia pries mokyklinuku grupes,tai vienoje dirba tikrai nuostabi aukletoja vardu Ramune. Labai gerai paruosia vaikucius i mokykla.Mano drauges vaikas pas ja dabar grupeje,su noru eina i darzeli.Daugiau tokiu pedagogu. Taip Rubi teisi, Ramune tikrai labai nuostabi aukletoja ir daug uzsiema su vaikais. vaikai tikrai ja patenkinti. O kaip jums ta nauja aukletoja vardu Vesta? Ji irgi dyrba priesmokyklineje su Ramune, tik po pietu.
Girdėjau, kad Ramunės grupėj buvo išleistuvės?
QUOTE(rasytana @ 2006 06 13, 21:27) Manau kiekviena aukletoja yra savotiska. Bet man svarbiausia kaip jauciasi mano sunus eidamas i darzeli, o aukletoja Vesta mano sunui labai patinka, kadangi ji retai dirba tai sunus klausia kada vel ji dirbs. Ir isleistuvese dalyvavom labai puikiai suorganizuota tikrai abi aukletojos pasistenge. Ir ta mintis kad teveliai vaikams suvaidintu labai puiki, vaikams labai patiko
Kiek aš žinau taio ši grupė (priešmokyklinukų) visada pasižymi gražiomis ir įdomiomis idėjomis vaikų išleistuvėms. Kokios buvo šiais metais nežinau, bet manau, kad tikrai šaunios, nes teko matyti užpraeitų metų išleistuves, tai man jos tikrai paliko įspūdį.
O iš tiesų tai ir ne tik išleistuvėms auklėtojos ir priešmokyklinio ugdymo pedagogai visokių įdomybių sugalvoja.
sveikos mamytės, norejau paklausti tu mamu kurios veda vaikucius pas Onute. kokia ji ? mano dukra prades eit pas ja. ai ir aplamai nesu sužavėta sios dienos rugsėso 1 švente....
Po vasaros atostogų iš pirmos dienos norit šventės. Juk joms paruošti reikia laiko ir pedagogų, o jie po atostogų grįžo 28 d. Ir iš viso Rugsėjo 1-ma juk mokiniams, o ne lopšeliui. Jeigu netinka auklėtoja Onutė, tai jau vaiko problemos. Draugai veža vaikus net iš Šilainių.
QUOTE(Nicola @ 2006 09 05, 09:53) |