sveikutes mamytes,
sveikutes mamytes,
Man pasake 19 savaite ir tikriausiai suklydo
O siaip buna, kad ir 16-17 savaite pamato lyti, tai nebutinai reikes taip ilgai laukti
Aš iki šiol tiksliai nežinau kas gims
kas gims suzinojau kai gime
Man 19 savaite aiskiai matesi kad vyrukas
14 savaite daktaras pasake - rodos, vyriska lytis formuojasi
23 savaite daktare nemate (as manau nepersistenge ziuredama) 33 savaite daktare sake, be jokiu klausimu mergaite gime graziausia pasaulyje mergyte
man 21 savaite pasake, kad bus berniukas....abejoniu nera...ir as ir daktare... ir vyras is vaizdo ekrane be zodziu supratom kad vyras bus kaip pipiras
iki dabar nezinau kas bus
as tai labai bijau jog nesuklystu pasakant
Mamytes gal zinot jai sakoma jog daznai pykina ir vemi jog tiketa kad mergaite ydomu ar tai tiesa QUOTE(jaunute... @ 2011 02 10, 11:34) as tai labai bijau jog nesuklystu pasakant Mamytes gal zinot jai sakoma jog daznai pykina ir vemi jog tiketa kad mergaite ydomu ar tai tiesa tik prietarai. mano abu nėštumai visai skirtingi, o turiu du bernus. Visi tokie "požymiai" realiai nerodo nieko "irnesakyk". Per pirmą nėštumą lytį pamatė tik 32sav., o per antrą, berods, 22 gal... QUOTE(jaunute... @ 2011 02 10, 12:34) as tai labai bijau jog nesuklystu pasakant Mamytes gal zinot jai sakoma jog daznai pykina ir vemi jog tiketa kad mergaite ydomu ar tai tiesa savo kailiu dar nepatyriau, nes pykino labai, tik lyties dar nezinome bet pvz drauges su pirmu nestumu visiskai nepykino - gime mergaitem, su antru nestumu pykino 5 menesius - gime berniukas
na jo, tada tikrai prietarai
QUOTE(jaunute... @ 2011 02 10, 14:05) na jo, tada tikrai prietarai visa tai yra prietarai. abu kartus sūrus maistas netraukė. Nereikia nei vienu iš jų tikėti. taip, galima pasižaisti, pablevyzgoti, bet jokiu būdu nepriimti už gryną tiesą. 100proc žinosi tik tada, kai pagimdysi.
Man dabar berods 37 nestumo savaite ir as po siai dienai nezinau ko laukiu
QUOTE(jaunute... @ 2011 02 10, 14:34) as tai labai bijau jog nesuklystu pasakant Galima pradziai pirkti neutralios spalvos daiktus. As siandien zalius vokeli ir kombinezoniuka nusipirkau O del tu prietaru, tai tikrai jais netikiu. Man prognozuoja mergaite, bet pykino tikrai nedaug ir visiskai nevemiau. Viena diena norisi saldaus, kita suraus, tai pagal tai spresti irgi negaliu. Geriausiai anyta buvo suskelusi, kai man buvo gresiantis - bus berniukas, nes kraujuojama tik berniuko laukiantis
visdelto pradejau abejot kai pasakys gydytoja kas bus
QUOTE(jaunute... @ 2011 02 10, 17:29) visdelto pradejau abejot kai pasakys gydytoja kas bus 100% lyti gali tik vaisiaus vandenu tyrimas pasakyte.echoskopu buna visko-pvz mergaites lytiniai organai gali but 'pabrinke' ir atrodys kad pilvellyje vyriskis auga
Man pasake 20-ies savaiciu ir dvieju ar triju dienu, turetu pagal ju prognozes gimti berniukas, ziuresim ar neapsiriko daktarai
na man vakar genetike pasake kad bus mergyte[beveik 16sav].noriu tiket kad teisybe.nors sake 100proc
13sav pasake kad 99%BERNIUKAS,22SAV PATVIRTINO TA PATI IR 29SAV kita daktare patvirtino kad sunus
As suzinojau labai anksti 12 sav. nieks netikejo kai pasakiau kad gydytojas man pats parode kad kai kas tarp kojyciu kabo, nes dar aceit anksti matyti, bet buvau labai geroj klinikoj su naujausia aparatura ir aiskiai matesi. Po to darem echo atrodo 16 sav tai nieko nematem, nes sedejo kojas sukryziaves, o 18 sav echo metu, jau vel aiskiai pamatem, kad berniukas.
Dabar 31 savaite mums, uz poros savaiciu darys paskutini echo tai tikimes viskas taip ir liko
17 sav. pasake, kad bus mergyte. Net neabejoju, kad taip ir bus
O mano leliaus širdutė plaka vyriškai, elgesys pilve irgi toks berniokiškas, bet daktarė sako, kad mato mergaitę
ar yra kam buvę, kad 20 sav. nesimatytų? QUOTE(Ingushonak @ 2011 02 15, 20:35) O mano leliaus širdutė plaka vyriškai, elgesys pilve irgi toks berniokiškas, bet daktarė sako, kad mato mergaitę ar yra kam buvę, kad 20 sav. nesimatytų? mano pirmą benroiką tik 32sav. pamatė, anksčiau niekiap nesirodė.
mane tai suglumino, nezinau dabar kas bus
Su pirmu nestumu iki 32 sav. nemate kas, nes nerode, o su antru nestumu 12 sav. pasake kad bus mergaite.
per echo gal 16sav pasake, kad berniukas, o paskiau gal 26-28 sav pati maciau lb aiskiai visus berniuko atributus per echo
As taip pat girdejau, kad nuo 16 sav gali pasakyti, o man kaip tik kita sav echo, jau bus 18 sav. Laabai idomu, kas ten gyvena...
Pirma nestuma suzinojau, kad bus mergyte tik 19sav., o va dabar jau 13sav. gydytoja pasake, kad 100% berniukas. Siandien 19sav. ir patvirtino, kad bus berniukas
11sav ir 5d jau zinojau
O mano varliukas nesirode nei 18 savaite, nei dabar nesirodo, abejoju ar ir veliau pasirodys. Sarmatinasi mazum.
Mes nežinojome iki pat gimimo, nes nesirodė
QUOTE(Anoniminė @ 2011 02 18, 10:50) O mano varliukas nesirode nei 18 savaite, nei dabar nesirodo, abejoju ar ir veliau pasirodys. Sarmatinasi mazum. QUOTE(Noe @ 2011 02 18, 13:17) Bet irgi miela
Kai gims tada ir sužinosi
Neišgėręs-nesuprasi....
Aš sužinojau penkiolikos sav., kad turėsiu dukrytę. Beje, per visą nėštumą penkis kartus išgirdau iš gyd., kad mato mergytę, ir vieną kart, kad berniuką.
O su pirmu nėštumu nežinojau, kas gims. Bet nuojauta neapgavo
Būtent
pirmaja pasake anksti, gal 13-14sav., nes 16sav jau antra karta patvirtino, kad mergaite bus.
o antraja kazkaip veliau pamate, gal tik 19sav, bet ir tai neuztikrino, nors as sirdyje jauciau nuo pat pradziu, kad ir vel bus mergaite
Kaip daugumos jusu patirtis rodo, dazniausiai lytis pasimato tik vaikeliui gimus
18 sav. su antru
As suzinojau 16 savaiciu, tada buvo tik itarimai, kad dukryte bet sake jog dar per anksti spresti
O as dar iki siol nezinau, kas pilvelyje gyvena...
|