Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: keliu savaiciu suzinoma kas gims
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Aš nėščia!
Pages: 1, 2, 3, 4
jaunute...

sveikutes mamytes, 4u.gif norejau suzinot kada suzinosiu turesiu berniuka ar mergaite smile.gif man sake akusere jog 20 savaiciu eigoje schmoll.gif bet ar tiek ilgai.... kiek jums buvo laiko kai suzinojote thumbup.gif
Ruby Tuesday
Man pasake 19 savaite ir tikriausiai suklydo doh.gif Pasake, kad berniukas, paskui kita gydytoja 3 kartus tikrino ir visus kartus sake, kad mergaite doh.gif Dabar mazdaug 98% tikiu, kad bus mergaite, bet stengiuosi pirkti neutraliu spalvu daiktus, jei netycia tie 2% suveiktu biggrin.gif

O siaip buna, kad ir 16-17 savaite pamato lyti, tai nebutinai reikes taip ilgai laukti mirksiukas.gif
Elee
Aš iki šiol tiksliai nežinau kas gims biggrin.gif
Freke
kas gims suzinojau kai gime biggrin.gif tiesiog nesirode, per visus echo arba uzsidengdavo arba nusisukdavo. dabar vel laukiuosi tai paskutini echo vel nesirode nors jau 20 sav buvo ax.gif
Ievuli
Man 19 savaite aiskiai matesi kad vyrukas bigsmile.gif wub.gif
baronkyte
14 savaite daktaras pasake - rodos, vyriska lytis formuojasi biggrin.gif
23 savaite daktare nemate (as manau nepersistenge ziuredama)
33 savaite daktare sake, be jokiu klausimu mergaite

gime graziausia pasaulyje mergyte wub.gif
Nautikaa
man 21 savaite pasake, kad bus berniukas....abejoniu nera...ir as ir daktare... ir vyras is vaizdo ekrane be zodziu supratom kad vyras bus kaip pipiras 4u.gif
Jurgel
iki dabar nezinau kas bus smile.gif
jaunute...
as tai labai bijau jog nesuklystu pasakant schmoll.gif jai viska pirksiu kaip pasakys o gims atvirkscei, oj kad tik taip nebutu schmoll.gif
Mamytes gal zinot jai sakoma jog daznai pykina ir vemi jog tiketa kad mergaite ydomu ar tai tiesa smile.gif
Isila
QUOTE(jaunute... @ 2011 02 10, 11:34)
as tai labai bijau jog nesuklystu pasakant schmoll.gif jai viska pirksiu kaip pasakys o gims atvirkscei, oj kad tik taip nebutu schmoll.gif
Mamytes gal zinot jai sakoma jog daznai pykina ir vemi jog tiketa kad mergaite ydomu ar tai tiesa smile.gif
*

tik prietarai. mano abu nėštumai visai skirtingi, o turiu du bernus. Visi tokie "požymiai" realiai nerodo nieko "irnesakyk".

Per pirmą nėštumą lytį pamatė tik 32sav., o per antrą, berods, 22 gal... g.gif
gerberiuke
QUOTE(jaunute... @ 2011 02 10, 12:34)
*

savo kailiu dar nepatyriau, nes pykino labai, tik lyties dar nezinome smile.gif
bet pvz drauges su pirmu nestumu visiskai nepykino - gime mergaitem, su antru nestumu pykino 5 menesius - gime berniukas smile.gif tai siuo atveju prietaras apie pykinima ir mergaite visiskai nepasitvirtino smile.gif
jaunute...
na jo, tada tikrai prietarai 4u.gif o kaip del potraukio ydomu bigsmile.gif taip pat girdejau jog patinka suresnis maistas bus berniukas, saldesnis mergaite blush2.gif as prisiklausau visko po to imu galvot gal tikrai rolleyes.gif tai jau geriau greiciau suzinot kas turesiu tongue.gif
Isila
QUOTE(jaunute... @ 2011 02 10, 14:05)
na jo, tada tikrai prietarai 4u.gif o kaip del potraukio ydomu bigsmile.gif taip pat girdejau jog patinka suresnis maistas bus berniukas, saldesnis mergaite blush2.gif as prisiklausau visko po to imu galvot gal tikrai rolleyes.gif tai jau geriau greiciau suzinot kas turesiu tongue.gif
*

visa tai yra prietarai. abu kartus sūrus maistas netraukė. Nereikia nei vienu iš jų tikėti. taip, galima pasižaisti, pablevyzgoti, bet jokiu būdu nepriimti už gryną tiesą. 100proc žinosi tik tada, kai pagimdysi.
JJmama
Man dabar berods 37 nestumo savaite ir as po siai dienai nezinau ko laukiu nestuke.gif biggrin.gif kiek buvo daryta echoskopiju - maziukas slepesi. O dabar jau ir patys su vyru nenorim zinoti kas gims. Kai gims - pamatysim wub.gif Nuojautos jokios neturiu (kai laukiau pirmojo irgi nejauciau ka nesioju. Sake, kad mergaite ir as tikejau, kol likus menesiui iki gimdymo visgi gydytoja pamate ,,pimpaliuka" biggrin.gif ) del maisto - sauldaus ar suraus - valgiaus visko po lygiai tongue.gif
Sella
QUOTE(jaunute... @ 2011 02 09, 15:09)
sveikutes mamytes,  4u.gif norejau suzinot kada suzinosiu turesiu berniuka ar mergaite smile.gif man sake akusere jog 20 savaiciu eigoje schmoll.gif bet ar tiek ilgai.... kiek jums buvo laiko kai suzinojote thumbup.gif
*

Man ginekologas pasakė 16 sav., kad bus mergaitė ir neapsiriko. wub.gif
Ruby Tuesday
QUOTE(jaunute... @ 2011 02 10, 14:34)
*

Galima pradziai pirkti neutralios spalvos daiktus. As siandien zalius vokeli ir kombinezoniuka nusipirkau bigsmile.gif

O del tu prietaru, tai tikrai jais netikiu. Man prognozuoja mergaite, bet pykino tikrai nedaug ir visiskai nevemiau. Viena diena norisi saldaus, kita suraus, tai pagal tai spresti irgi negaliu. Geriausiai anyta buvo suskelusi, kai man buvo gresiantis - bus berniukas, nes kraujuojama tik berniuko laukiantis biggrin.gif
jaunute...
visdelto pradejau abejot kai pasakys gydytoja kas bus g.gif reike klaust ar tikrai 100proc zino, kitaip ir netikesiu nestuke.gif
js.
QUOTE(jaunute... @ 2011 02 10, 17:29)
visdelto pradejau abejot kai pasakys gydytoja kas bus g.gif reike klaust ar tikrai 100proc zino, kitaip ir netikesiu nestuke.gif
*

100% lyti gali tik vaisiaus vandenu tyrimas pasakyte.echoskopu buna visko-pvz mergaites lytiniai organai gali but 'pabrinke' ir atrodys kad pilvellyje vyriskis auga
zhiu
Man pasake 20-ies savaiciu ir dvieju ar triju dienu, turetu pagal ju prognozes gimti berniukas, ziuresim ar neapsiriko daktarai smile.gif
neringuskinas
na man vakar genetike pasake kad bus mergyte[beveik 16sav].noriu tiket kad teisybe.nors sake 100proc tongue.gif
sonca1
13sav pasake kad 99%BERNIUKAS,22SAV PATVIRTINO TA PATI IR 29SAV kita daktare patvirtino kad sunus smile.gif
LaToja
As suzinojau labai anksti 12 sav. nieks netikejo kai pasakiau kad gydytojas man pats parode kad kai kas tarp kojyciu kabo, nes dar aceit anksti matyti, bet buvau labai geroj klinikoj su naujausia aparatura ir aiskiai matesi. Po to darem echo atrodo 16 sav tai nieko nematem, nes sedejo kojas sukryziaves, o 18 sav echo metu, jau vel aiskiai pamatem, kad berniukas.
Dabar 31 savaite mums, uz poros savaiciu darys paskutini echo tai tikimes viskas taip ir liko biggrin.gif nes rubeliai ir visi kiti daiktai jau supirkti berniukiski....
vyykaam
17 sav. pasake, kad bus mergyte. Net neabejoju, kad taip ir bus smile.gif Cia motiniska nuojauta sneka:) Nuo pat pradziu zinojau, kad laukiuosi mergytes. Net nzn is kur zinau, bet zinau:)
Ingushonak
O mano leliaus širdutė plaka vyriškai, elgesys pilve irgi toks berniokiškas, bet daktarė sako, kad mato mergaitę biggrin.gif ne visai tikra, bet sako "pimpaliuko" ir nematyt blink.gif

ar yra kam buvę, kad 20 sav. nesimatytų?
Sypsniukas:)
Man kaip tik 20 savaiciu pasake, kad bus berniokas ir patys su vyru matem tikrai aisku vaizdeli wub.gif

QUOTE(Ingushonak @ 2011 02 15, 21:35)
*

gydytoja pries darydama echo ispejo, kad jeigu bus susikryziaves, tai gali nei 20 nei 30 savaite nepamatyti...
Isila
QUOTE(Ingushonak @ 2011 02 15, 20:35)
O mano leliaus širdutė plaka vyriškai, elgesys pilve irgi toks berniokiškas, bet daktarė sako, kad mato mergaitę  biggrin.gif  ne visai tikra, bet sako "pimpaliuko" ir nematyt  blink.gif

*

mano pirmą benroiką tik 32sav. pamatė, anksčiau niekiap nesirodė.
suntea7
QUOTE(sonca1 @ 2011 02 11, 21:16)
13sav pasake kad 99%BERNIUKAS,22SAV PATVIRTINO TA PATI IR 29SAV kita daktare patvirtino kad sunus smile.gif
*

Geras, kaip anksti! thumbup.gif
Ingushonak
mane tai suglumino, nezinau dabar kas bus biggrin.gif kaip gydytoja sako, bus "bajeva mergina" biggrin.gif
kliovaja
Su pirmu nestumu iki 32 sav. nemate kas, nes nerode, o su antru nestumu 12 sav. pasake kad bus mergaite.
maukis2
per echo gal 16sav pasake, kad berniukas, o paskiau gal 26-28 sav pati maciau lb aiskiai visus berniuko atributus per echo biggrin.gif
fantastikaa
As taip pat girdejau, kad nuo 16 sav gali pasakyti, o man kaip tik kita sav echo, jau bus 18 sav. Laabai idomu, kas ten gyvena... ax.gif
smiler
Pirma nestuma suzinojau, kad bus mergyte tik 19sav., o va dabar jau 13sav. gydytoja pasake, kad 100% berniukas. Siandien 19sav. ir patvirtino, kad bus berniukas biggrin.gif
Nuke1
11sav ir 5d jau zinojau wub.gif (genetike Krasovskaja)
Viktė.
O mano varliukas nesirode nei 18 savaite, nei dabar nesirodo, abejoju ar ir veliau pasirodys. Sarmatinasi mazum. g.gif biggrin.gif
Isila
QUOTE(fantastikaa @ 2011 02 17, 18:12)
As taip pat girdejau, kad nuo 16 sav  gali pasakyti, o man kaip tik kita sav echo, jau bus 18 sav. Laabai idomu, kas ten gyvena...  ax.gif
*

na, juk gali ir nepamatyti wink.gif
Ruby Tuesday
QUOTE(Anoniminė @ 2011 02 18, 12:50)
O mano varliukas nesirode nei 18 savaite, nei dabar nesirodo, abejoju ar ir veliau pasirodys. Sarmatinasi mazum.  g.gif  biggrin.gif
*

Vienai pazistamai pirmas sunus tik apie 30 savaite savo vyriskas grozybes parode, o antras - pora savaiciu iki gimdymo, taigi gali dar pasirodyti bigsmile.gif
Noe
Mes nežinojome iki pat gimimo, nes nesirodė smile.gif Buvo staigmena thumbup.gif
fantastikaa
QUOTE(Isila @ 2011 02 18, 12:46)
na, juk gali ir nepamatyti wink.gif
*

Gal taip nenutiks, kadangi man labai idomu tai tikiuosi, kad pamatys. ax.gif biggrin.gif
suntea7
QUOTE(Anoniminė @ 2011 02 18, 10:50)
O mano varliukas nesirode nei 18 savaite, nei dabar nesirodo, abejoju ar ir veliau pasirodys. Sarmatinasi mazum.  g.gif  biggrin.gif
*

lotuliukas.gif drovuolis sakai ane nestuke.gif wub.gif

QUOTE(Noe @ 2011 02 18, 13:17)
Mes nežinojome iki pat gimimo, nes nesirodė smile.gif Buvo staigmena  thumbup.gif
*

Bet irgi miela wub.gif dar didesnis džiaugsmas gal... ax.gif
Sara123
Kai gims tada ir sužinosi biggrin.gif .Man sakė,kai Saulės laukiausi,kad berniukas gims doh.gif ...
Ruby Tuesday
QUOTE(Sara123 @ 2011 02 27, 19:03)
Kai gims tada ir sužinosi  biggrin.gif .Man sakė,kai Saulės laukiausi,kad berniukas gims  doh.gif ...
*

Man mano gydytoja 3 kartus sake, kad mate mergaite, o pas kita nuejau, sako 100% berniukas doh.gif
Sara123
Neišgėręs-nesuprasi.... biggrin.gif lotuliukas.gif biggrin.gif lotuliukas.gif
-Neužmirštuolė-
Aš sužinojau penkiolikos sav., kad turėsiu dukrytę. Beje, per visą nėštumą penkis kartus išgirdau iš gyd., kad mato mergytę, ir vieną kart, kad berniuką.

O su pirmu nėštumu nežinojau, kas gims. Bet nuojauta neapgavo smile.gif
Ruby Tuesday
QUOTE(Sara123 @ 2011 02 27, 20:51)
Neišgėręs-nesuprasi....  biggrin.gif  lotuliukas.gif  biggrin.gif  lotuliukas.gif
*

Ne neisgeres, o nepagimdes nesuprasi lotuliukas.gif
Sara123
Būtent lotuliukas.gif
mabi
pirmaja pasake anksti, gal 13-14sav., nes 16sav jau antra karta patvirtino, kad mergaite bus.
o antraja kazkaip veliau pamate, gal tik 19sav, bet ir tai neuztikrino, nors as sirdyje jauciau nuo pat pradziu, kad ir vel bus mergaite thumbup.gif
inguliene
Kaip daugumos jusu patirtis rodo, dazniausiai lytis pasimato tik vaikeliui gimus smile.gif man 20 sav. padarius echoskopa dar lyties negalejo nustatyti. bet kaip suptantu perdaug tiketi ir neverta biggrin.gif
laimingiausiamama
18 sav. su antru
ritinelis1
As suzinojau 16 savaiciu, tada buvo tik itarimai, kad dukryte bet sake jog dar per anksti spresti smile.gif taciau visus kitus kartus mate ta pati smile.gif
s3mka
O as dar iki siol nezinau, kas pilvelyje gyvena... g.gif Ateinanti pirmadieni leksiu pas gine, gal bus ziniu nestuke.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.