Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Viduržemio jūros regiono interjeras
Supermamų klubas > Mūsų namai > Namai
Subjektyvi
Pasigedau Viduržemio jūros regiono stiliaus, todėl galbūt atsiras besidominčių juo ar norinčių akis paganyti į tokį inerjerą, pasisemti idėjų.

Mediterranean stilius būdingas Italijos, Ispanijos regionams. Dominuoja šios medžiagos: akmuo, medis, stiklas, metalas. Vienu atveju gali būti minimalistinis, tai dažniausiai būdinga šiuolaikiniam interjerui, kitu atveju - gausu dekoro detalių, sendintų elementų, mozaikų.
Dominuoja natūralios gamtos spalvos būdingos Viduržemio jūros regionui: molinga žemė, tamsiai ruda ir visi rusvos atspalviai, balta, sendinta spalva, kažkur pasitrynusi, mėlyna (nuo žydros iki turkio), žalios įvairūs atspalviai (nuo tamsios iki šviesios alyvinės), geltonos atspalviai. Aiškiai išreikšta sienų faktūra, gali būti grubus sienų dekoras - dažymas.

user posted image
user posted image

user posted image

user posted image
user posted image
user posted image

user posted image
user posted image

bugagašenka
ocho kaip gražu tik kodel temukė į užmarštį nugrimzdus? g.gif
Subjektyvi
Matyt nelabai populiarus mūsuose šis interjero tipas rolleyes.gif ax.gif Nors dažnas savo namuose klijuoja ispaniškas ar itališkas plyteles, mozaikas. Sienas dažo dekoratyviniu stiliumi ar apdeda stilingu akmeniu.
bugagašenka
vat su tom mozaikom tai mano galva problema, aš moteriškė paprasta perku tik tai kas yra lietuviškose parduotuvėse ir nesu mačius tų mozaikų kokių galima išvyst ineto platybėse, o gražios jos man be proto, bet gal būt ir kaina kosminė, bet šis stilius man labai mielas dūšiai
Subjektyvi
Mozaikos nepigios, bet galima rasti kompromisą ir alternatyvą. Pvz. tik dalį sienos arba tam tikro pločio juostą daryti mozaikinę. Yra didesnių mozaikų, kur gabalėliai stambesni. Taip pat gražiai žiūrisi rolleyes.gif
ziviliuke96
QUOTE(Subjektyvi @ 2011 03 07, 11:54)
Mozaikos nepigios, bet galima rasti kompromisą ir alternatyvą. Pvz. tik dalį sienos arba tam tikro pločio juostą daryti mozaikinę. Yra didesnių mozaikų, kur gabalėliai stambesni. Taip pat gražiai žiūrisi rolleyes.gif
*

Labai gera tema mano svajoniu kraštas, Italija kuria skalauja Viduržemio jūros pakrantės. wub.gif

Coco Chanel futuristiniai Kardeno Burbulų rūmai ant Viduržemio jūros kranto.

user posted image
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.