Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Apie kokią figūrą svajojat?
Supermamų klubas > Grožis ir sveikata > Sportas ir dietos
Pages: 1, 2, 3
Semi Sweet
QUOTE(pepilota @ 2006 11 27, 17:47)
Tai cia super rezultats!!!!! thumbup.gif  Kaip pavyko pasiekti. Isduok paslapti ax.gif  Koks tavo ugis?
*

Mano ugis 1.68m o pavyko tiek numesti tik gelezines valios deka, na ir galbut todel, kad buvo stimulas- artejancios vestuves... Paprasciausiai valgydavau viska bet mazinau porcijas ir sportuodavau 4-5 kartus i savaite po 1.5-2 valandas ir pavyko...
Ir jums linkiu sekmes 4u.gif , nes tai pats geriausias jausmas ir vel pradedi save myleti wub.gif o jei pati save mylesi tai ir kiti tave myles, tuo net neabejoju smile.gif
Papildyta:
QUOTE(lenocka @ 2006 11 27, 09:27)
o as noreciau tokios figuros, mano drauge taip atrodo ir man labai grazu, nereikia galvot kaip cia sutilpt i tuos dzinsus ar dar ka 4u.gif user posted image
*

Nicole Richi del savo sveikatos besikudinant buvo patekusi i ligonine, kazkuriame zurnale buvo isspausdinta jos nuotrauka su bikini, tai atrode svelniai tariant pasislykstejamai, vieni kaulai ir nudribusi skura ir pageltus oda Nesuprantu kas cia grazaus g.gif
Ajnootia
as noreciau turet tokia figura, kad budama viena namie, islipus is lovos, ar isejus is karsto duso, nuoga slampinedama po kambarius, vis stabtelciau ties veidrodziu pasigrozet savimi.... wub.gif wub.gif
ech....
Endži
QUOTE(Semi Sweet @ 2006 11 27, 18:49)
Nicole Richi del savo sveikatos besikudinant buvo patekusi i ligonine, kazkuriame zurnale buvo isspausdinta jos nuotrauka su bikini, tai atrode svelniai tariant pasislykstejamai, vieni kaulai ir nudribusi skura ir pageltus oda Nesuprantu kas cia grazaus  g.gif
*

Na vienu momentu ji tikrai buvo persistengus, bet pastaruoju metu ji priaugo kelis kg ir man atrodo tikrai liuks thumbup.gif
lakmė
mano idealas - Katerina Zeta Džons thumbup.gif

http://www.rususa.com/photo/gallery.asp-ga...d-202-page-full

Ji labai moteriška ir ne per liesa.
nerami
O as svajoju apie ta laika kuris turbut niekada ir neateis kai buciau be riebaliuku rolleyes.gif Niekada gyvenime nesu patyrus to jausmo. O taip noretusi... Vis ant kokios talijos, pilvo, nugaros jie prilipe.. unsure.gif
Papildyta:
Kaip jums as tokia? ciotka ania? nail.gif

user posted image
Semi Sweet
QUOTE(nerami @ 2006 11 28, 11:29)
O as svajoju apie ta laika kuris turbut niekada ir neateis kai buciau be riebaliuku rolleyes.gif  Niekada gyvenime nesu patyrus to jausmo. O taip noretusi... Vis ant kokios talijos, pilvo, nugaros jie prilipe.. unsure.gif
Papildyta:
Kaip jums as tokia? ciotka ania? nail.gif

user posted image
*

Labai ciotka biggrin.gif tik sakyciau kad tarpas tarp koju siek tiek per didelis lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
seava
QUOTE(Semi Sweet @ 2006 11 27, 13:19)
O as buciau labai patenkinta savaja figura tik reiktu dar siek tiek pasistengti  biggrin.gif Mano klubai gana platus ir uzpakaliukas yra  blush2.gif tai vyras sako gali ploneti tik ne per tas vietas prasyciau ...  ax.gif Birzelio menesi sveriau 72.4kg savo vestuviu diena rugseji 63kg na gal kiek ir maziau kaip sakant pacia vestuviu diena jau nebelipau ant svarstykliu  biggrin.gif Taip kad galiu pasakyti labai norint viskas galima
*

o as vis dar 72 sveriu.
kokiu budu numetei tiek?
gal yra kokia nauja vestuviu dieta? smile.gif
reiks ir man pabandyt lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
gal pades...
Semi Sweet
QUOTE(seava @ 2006 11 29, 02:00)
o as vis dar 72 sveriu.
kokiu budu numetei tiek?
gal  yra kokia nauja vestuviu dieta? smile.gif
reiks ir man pabandyt lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
gal pades...
*

Dar karta pasikartosiu: jokios dietos, tik valgiau zymiai maziau galima sakyti puse tiek kiek anksciau, nes anksciau kimsdavau viska kas po ranka papuldavo o ypac saldumynus, na ir zinoma sportavau daug, treneris sudare programa, ir tikrai pastebejau kad nukritus riebalams pradejo rysketi raumenukai, nors man dar ir labai toli iki mano norimos firguros, bet as patenkinta tuom ka pasiekiau siai dienai biggrin.gif
Sekmes
jurginute
Vieno graziausiu kunu savininke ir mano mylima fitneso sportininke Monica Brant. smile.gif

http://www.youtube.com/watch?v=a9TG67WhpII

Gegas
QUOTE(lakmė @ 2006 11 28, 11:20)
mano idealas - Katerina Zeta Džons thumbup.gif

http://www.rususa.com/photo/gallery.asp-ga...d-202-page-full

Ji labai moteriška ir ne per liesa.
*

nuostabi figura thumbup.gif pritariu biggrin.gif
man nepatinga isgverusios schmoll.gif
nezinau, juokingai skamba kai 175 sveria 56 ir dar jauciasi per stora doh.gif
mano figura psikeite po vaiko, tai kai su 173 sveriau 58 visi mano kaulai virsutinej dali sviete ir tik su liemenuku vietoj papu atsiprasant buvo sonkauliai unsure.gif ant sikniuko tai pats tas, bet virsus kraupus blink.gif
dabar apsipenejau, tai jau jauciuosi nekaip blush2.gif jau skaitineju ka cia nuveikt, kad atsikratyt 2-3 kg, nes maciau svarstyklese 62 su kapeikom ax.gif tai vat 60 butu pats tas thumbup.gif
Izolda
O man labai gražu sportiškos figūros.. biggrin.gif

Pas mane pečiai siauri, krūtinė nedidelė, o klubai platūs verysad.gif O man taip gražu kai pas merginą platūs pečiai, rankos su nedideliais raumenukais, siauri klubai ir rieeestas rieeestas užpakaliukas thumbup.gif Tokia figūra man seksualiausia rolleyes.gif
O pas mane atvirkščiai verysad.gif

Labai įdomu ar sportuojant ir prisižiūrint maistą būtų galima šiek tiek pakeist proporcijas link mano idealo? g.gif
elzė 76
Labutis

O as zinau kokia noriu buti, nes pries 3-4 metus tokia ir buvau -10 kg lieknesne ir labai seksualiu zvilgsniu wub.gif
Dabar liko žvilgsnis wub.gif
anileva
svajoju apie figura, kuria turejau pries pastojant.Ji buvo ideali wub.gif
mazylee
mano idealas yra Beyonce wub.gif kas geriausia,kad mano figura yra i jos panasi. Ypac uzpakaliukas wub.gif wub.gif
panteja
man tai super kai klubai yra,uzpakaliukas apvalus ir atsikises ir vidutinio dydzio krutine mirksiukas.gif
Paloma:)
Mano idealas Caty,nors jai jau virs 40,atrodo super gerai.Ir siaip nereali aktore ir moteris.
user posted image
user posted image
mazylee
QUOTE(Paloma:) @ 2007 04 15, 15:35)
Mano idealas Caty,nors jai jau virs 40,atrodo super gerai.Ir siaip nereali aktore ir moteris.
user posted image
user posted image
*

tikrai labai grazi aktore 4u.gif
Ji taip pat organizavo viena projekta-laida su ivairiais pratimais ir kartu sporto prekiu tinklo reklama blush2.gif
Siaip kiek zinau Caty rytais begioja,daro pratimus pilvui,rankoms,kojoms.
Ir jos laikysena labai grazi.
mazylee
kodel daugiau niekas nepasidalina savo svajonemis apie figura? verysad.gif gal taip butu imanoma greiciau siekti norimu rezultatu? 4u.gif
Pasiziurejau video su Katy,tai taip mane ikvepe daryti visokius pratimus,valanda kojas kilnojau,sukiojau ir visaip kitaip -ojau biggrin.gif Faina wub.gif Tik dabar raumenis skauda lotuliukas.gif
milenna
QUOTE(Paloma:) @ 2007 04 20, 16:45)
Pasiziurejau video su Katy,tai taip mane ikvepe daryti visokius pratimus,valanda kojas kilnojau,sukiojau ir visaip kitaip -ojau  biggrin.gif Faina  wub.gif Tik dabar raumenis skauda  lotuliukas.gif
*

tiesa pasakius mane irgi ikvepia panasus dalykai,skatina siekti ir tobulinti savo kuna 4u.gif wub.gif
blackie
o as svajoju apie tokia figura kaip j.Lopez... ax.gif man grazu kai figura moters moteriska, kai yra ir siknute ir papai ax.gif biggrin.gif nestora, bet ir ne kaip 15m mergaites ax.gif ... jau sekmingai baigiu nusidziovint nereikalingus lasinius(ugis168, buvo72kg dabar jau 63 aciu dievui biggrin.gif ) tiek kad krutine reiks kazkada ateity pasidaryt chirurgu pagalba, nes is jos nieko neliko ir po nestumo ir po siokio tokio zindymo , o ir siaip ner ka cia slept, kad niekad ji nebuvo putli, atsikisus ir kerinti blush2.gif
Lelinka
o man iki svajoniu figuros truksta 5 - 7 kg. nu tada as buciau toookia laiminga. biggrin.gif aisku cia ne svajuko drambliones, dedu pastangu: sveikai maitinuosi, sportas,papildai, kartais masazas ir t.t. bet nekrenta nors tu ka schmoll.gif g.gif doh.gif uzsikonservavau biggrin.gif bet kartasi taip nervas ima, ypac kai aplinkui visi viska valgo ir...liekni, grazus.
man ir J.Lo figura grazi thumbup.gif visko tiek ,kiek reikia smile.gif
Gimusi_vasarą
Man graži Shakiros figūrytė blush2.gif

http://www.xornal.com/images/fotos/20070114230252shakira.jpg
http://i5.photobucket.com/albums/y183/Sophie832/Shakira.jpg

Visai nieko ir J. Lopez mirksiukas.gif

http://tbn0.google.com/images?q=tbn:t9TfoY...cket.com/albums

Papildyta:
Dar pamiršau Zeta Jones. ax.gif
hobite
Na, mano idealas yra Shakira. Nes ir pagal ūgį, ir pagal sudėjimą esu į ją panaši. Šiaip ir J.Lopez figūra nereali. blush2.gif

Bet man dar kalnus versti.........
sygyta
man kas jei duotu puse Ingos Neverauskaites raumenu,neatsisakyciau

http://www.2-bodybuilding.com/2006/08/22/i...erauskaite.html
Gimusi_vasarą
Ar tau Inga kiek ne per raumeninga? 4u.gif
hobite
Pasižiūrėjau, kaip ta Inga atrodo. Man asmeniškai visko pas ją per daug unsure.gif
sygyta
taigi parasiau kad tik puses jos raumenu noreciau. doh.gif
o siaip geriau raumeninga negu su celiulitu tongue.gif
Celeste
Siuo metu,man graziausios figuros savininke,Eva Longoria wub.gif

user posted image
Izolda
O man labai grazios Carmen Electros ir Demi Moore figuros bigsmile.gif (nemoku idet foto) ax.gif
Gal kuri atsimenat to kino pavadinima, kur ji karininke vaidino? 4u.gif rolleyes.gif
Izolda
O stai cia keli Glorios Trevi seni klipukai. Panasaus ir as sudejimo, tik dar daug darbo reiktu ideti, kad taip atrodyciau blush2.gif

Mane visada sie klipukai ikvepia sportuoti, sveikai gyventi.. Gal ir jums pades 4u.gif

http://www.youtube.com/watch?v=Hcouz4vmdGo...ted&search=
http://www.youtube.com/watch?v=gDr7JL4_ifQ...ted&search=
JaHarta
Man patinka Monica Belucci figūra: wub.gif

Grazu
Grazu-2
mylimuke
o man grazu J.Lopez, Beyonce ir pan. Tokios nelabai kudos, ir sikniukas, ir papai, nu kaip moterys, o ne lentos ax.gif Tai va, man idealu butu 95/65/95, nu prie papuku galetu kad ir 100 buti, bet cia jau be chirurgu neapsieciau biggrin.gif Vadinasi reikia per apatine dali sukusti 5-10cm ir bus idealas bigsmile.gif Pries nestuke.gif dabar kai pagalvoju irgi atrodziau graziai, nors tada tai bedavojau, kokia as stora, nezinojau, kad bus dar blogiau biggrin.gif
QUOTE(JaHarta @ 2007 07 11, 08:47)
Man patinka Monica Belucci figūra:  wub.gif

Grazu
Grazu-2
*

Labai grazi wub.gif
Utiuitiutė
Pasvajokim. Juk artėja Kalėdos- stebuklų metas hihihi.gif
lete
Man tobulumo virsune yra Nicole Scherzinger is The Pussycat Dolls...
Endži
QUOTE(lete @ 2007 12 19, 19:34)
*

jo labai grazi ir veidukas ir figura thumbup.gif
bitee
Nicoles Kidman figura - mano idealas smile.gif
porsche
4u.gif O man patinka mano avataro figura mirksiukas.gif
Skrebuke Irma
Visos tos zvaigzdes kurios rodomos per tv ir zurnaluose yra tiesiog gero makiazo ir fotografo rezultatas.

...ir is tu paciu zvaigzdziu ir fotografu lupu deka taip pat Photoshop...biski per storos slaunikes, OK, su PS suliesinsim mirksiukas.gif
O ideali figura buvo mano pacios...pries metus ax.gif
Nute_Bitute
QUOTE(lete @ 2007 12 19, 19:34)
*

pritariu thumbup.gif idealas wub.gif
eglincia
man taipogi Nicole Scherzinger drinks_cheers.gif

user posted image
user posted image
Atisa
ir man wub.gif
sygyta
o man reikia tokios tongue.gif user posted image
eglincia
fu kaip negrazu biggrin.gif
o man tai svajot ir svajot apie tokias figuras kaip nicoles ar shakiros,nebent po poros metu jei labai grieztai maitinsiuos ir puse gyvenimo sporto salej praleisiu lotuliukas.gif
Lūšis
Man Jessicos Albos figūra labai graži ax.gif liesa ir sportiška ax.gif

user posted image

user posted image

user posted image

Gaila man iki tokios dar plušėt ir plušėt doh.gif blush2.gif
W*S:*
Mano svajoniu figura ta kuri stovi biggrin.gif

user posted image
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.