Semi Sweet
2006 11 27, 17:49
QUOTE(pepilota @ 2006 11 27, 17:47) Tai cia super rezultats!!!!!  Kaip pavyko pasiekti. Isduok paslapti  Koks tavo ugis? Mano ugis 1.68m o pavyko tiek numesti tik gelezines valios deka, na ir galbut todel, kad buvo stimulas- artejancios vestuves... Paprasciausiai valgydavau viska bet mazinau porcijas ir sportuodavau 4-5 kartus i savaite po 1.5-2 valandas ir pavyko... Ir jums linkiu sekmes  , nes tai pats geriausias jausmas ir vel pradedi save myleti  o jei pati save mylesi tai ir kiti tave myles, tuo net neabejoju Papildyta:QUOTE(lenocka @ 2006 11 27, 09:27) o as noreciau tokios figuros, mano drauge taip atrodo ir man labai grazu, nereikia galvot kaip cia sutilpt i tuos dzinsus ar dar ka  Nicole Richi del savo sveikatos besikudinant buvo patekusi i ligonine, kazkuriame zurnale buvo isspausdinta jos nuotrauka su bikini, tai atrode svelniai tariant pasislykstejamai, vieni kaulai ir nudribusi skura ir pageltus oda Nesuprantu kas cia grazaus
Ajnootia
2006 11 27, 18:45
as noreciau turet tokia figura, kad budama viena namie, islipus is lovos, ar isejus is karsto duso, nuoga slampinedama po kambarius, vis stabtelciau ties veidrodziu pasigrozet savimi.... ech....
QUOTE(Semi Sweet @ 2006 11 27, 18:49) Nicole Richi del savo sveikatos besikudinant buvo patekusi i ligonine, kazkuriame zurnale buvo isspausdinta jos nuotrauka su bikini, tai atrode svelniai tariant pasislykstejamai, vieni kaulai ir nudribusi skura ir pageltus oda Nesuprantu kas cia grazaus  Na vienu momentu ji tikrai buvo persistengus, bet pastaruoju metu ji priaugo kelis kg ir man atrodo tikrai liuks
mano idealas - Katerina Zeta Džons http://www.rususa.com/photo/gallery.asp-ga...d-202-page-fullJi labai moteriška ir ne per liesa.
O as svajoju apie ta laika kuris turbut niekada ir neateis kai buciau be riebaliuku  Niekada gyvenime nesu patyrus to jausmo. O taip noretusi... Vis ant kokios talijos, pilvo, nugaros jie prilipe.. Papildyta:Kaip jums as tokia? ciotka ania?
Semi Sweet
2006 11 28, 17:15
QUOTE(nerami @ 2006 11 28, 11:29) O as svajoju apie ta laika kuris turbut niekada ir neateis kai buciau be riebaliuku  Niekada gyvenime nesu patyrus to jausmo. O taip noretusi... Vis ant kokios talijos, pilvo, nugaros jie prilipe.. Papildyta:Kaip jums as tokia? ciotka ania?  Labai ciotka  tik sakyciau kad tarpas tarp koju siek tiek per didelis
QUOTE(Semi Sweet @ 2006 11 27, 13:19) O as buciau labai patenkinta savaja figura tik reiktu dar siek tiek pasistengti  Mano klubai gana platus ir uzpakaliukas yra  tai vyras sako gali ploneti tik ne per tas vietas prasyciau ...  Birzelio menesi sveriau 72.4kg savo vestuviu diena rugseji 63kg na gal kiek ir maziau kaip sakant pacia vestuviu diena jau nebelipau ant svarstykliu  Taip kad galiu pasakyti labai norint viskas galima o as vis dar 72 sveriu. kokiu budu numetei tiek? gal yra kokia nauja vestuviu dieta? reiks ir man pabandyt gal pades...
Semi Sweet
2006 11 29, 09:56
QUOTE(seava @ 2006 11 29, 02:00) o as vis dar 72 sveriu. kokiu budu numetei tiek? gal yra kokia nauja vestuviu dieta? reiks ir man pabandyt gal pades... Dar karta pasikartosiu: jokios dietos, tik valgiau zymiai maziau galima sakyti puse tiek kiek anksciau, nes anksciau kimsdavau viska kas po ranka papuldavo o ypac saldumynus, na ir zinoma sportavau daug, treneris sudare programa, ir tikrai pastebejau kad nukritus riebalams pradejo rysketi raumenukai, nors man dar ir labai toli iki mano norimos firguros, bet as patenkinta tuom ka pasiekiau siai dienai Sekmes
jurginute
2007 02 10, 21:56
Vieno graziausiu kunu savininke ir mano mylima fitneso sportininke Monica Brant. http://www.youtube.com/watch?v=a9TG67WhpII
QUOTE(lakmė @ 2006 11 28, 11:20) mano idealas - Katerina Zeta Džons http://www.rususa.com/photo/gallery.asp-ga...d-202-page-fullJi labai moteriška ir ne per liesa. nuostabi figura  pritariu man nepatinga isgverusios nezinau, juokingai skamba kai 175 sveria 56 ir dar jauciasi per stora mano figura psikeite po vaiko, tai kai su 173 sveriau 58 visi mano kaulai virsutinej dali sviete ir tik su liemenuku vietoj papu atsiprasant buvo sonkauliai  ant sikniuko tai pats tas, bet virsus kraupus dabar apsipenejau, tai jau jauciuosi nekaip  jau skaitineju ka cia nuveikt, kad atsikratyt 2-3 kg, nes maciau svarstyklese 62 su kapeikom  tai vat 60 butu pats tas
O man labai gražu sportiškos figūros.. Pas mane pečiai siauri, krūtinė nedidelė, o klubai platūs  O man taip gražu kai pas merginą platūs pečiai, rankos su nedideliais raumenukais, siauri klubai ir rieeestas rieeestas užpakaliukas  Tokia figūra man seksualiausia O pas mane atvirkščiai Labai įdomu ar sportuojant ir prisižiūrint maistą būtų galima šiek tiek pakeist proporcijas link mano idealo?
elzė 76
2007 03 30, 10:33
Labutis O as zinau kokia noriu buti, nes pries 3-4 metus tokia ir buvau -10 kg lieknesne ir labai seksualiu zvilgsniu Dabar liko žvilgsnis
anileva
2007 04 13, 08:55
svajoju apie figura, kuria turejau pries pastojant.Ji buvo ideali
mazylee
2007 04 14, 11:12
mano idealas yra Beyonce  kas geriausia,kad mano figura yra i jos panasi. Ypac uzpakaliukas
panteja
2007 04 14, 22:39
man tai super kai klubai yra,uzpakaliukas apvalus ir atsikises ir vidutinio dydzio krutine
Paloma:)
2007 04 15, 14:35
Mano idealas Caty,nors jai jau virs 40,atrodo super gerai.Ir siaip nereali aktore ir moteris.
mazylee
2007 04 15, 18:52
QUOTE(Paloma:) @ 2007 04 15, 15:35) Mano idealas Caty,nors jai jau virs 40,atrodo super gerai.Ir siaip nereali aktore ir moteris.  tikrai labai grazi aktore
2007 04 15, 19:36
Ji taip pat organizavo viena projekta-laida su ivairiais pratimais ir kartu sporto prekiu tinklo reklama Siaip kiek zinau Caty rytais begioja,daro pratimus pilvui,rankoms,kojoms. Ir jos laikysena labai grazi.
mazylee
2007 04 19, 20:26
kodel daugiau niekas nepasidalina savo svajonemis apie figura?  gal taip butu imanoma greiciau siekti norimu rezultatu?
2007 04 20, 15:45
Pasiziurejau video su Katy,tai taip mane ikvepe daryti visokius pratimus,valanda kojas kilnojau,sukiojau ir visaip kitaip -ojau  Faina  Tik dabar raumenis skauda
milenna
2007 04 20, 19:54
QUOTE(Paloma:) @ 2007 04 20, 16:45) Pasiziurejau video su Katy,tai taip mane ikvepe daryti visokius pratimus,valanda kojas kilnojau,sukiojau ir visaip kitaip -ojau  Faina  Tik dabar raumenis skauda  tiesa pasakius mane irgi ikvepia panasus dalykai,skatina siekti ir tobulinti savo kuna
blackie
2007 06 26, 10:00
o as svajoju apie tokia figura kaip j.Lopez...  man grazu kai figura moters moteriska, kai yra ir siknute ir papai  nestora, bet ir ne kaip 15m mergaites  ... jau sekmingai baigiu nusidziovint nereikalingus lasinius(ugis168, buvo72kg dabar jau 63 aciu dievui  ) tiek kad krutine reiks kazkada ateity pasidaryt chirurgu pagalba, nes is jos nieko neliko ir po nestumo ir po siokio tokio zindymo , o ir siaip ner ka cia slept, kad niekad ji nebuvo putli, atsikisus ir kerinti
Lelinka
2007 07 07, 11:00
o man iki svajoniu figuros truksta 5 - 7 kg. nu tada as buciau toookia laiminga.  aisku cia ne svajuko drambliones, dedu pastangu: sveikai maitinuosi, sportas,papildai, kartais masazas ir t.t. bet nekrenta nors tu ka  uzsikonservavau  bet kartasi taip nervas ima, ypac kai aplinkui visi viska valgo ir...liekni, grazus. man ir J.Lo figura grazi  visko tiek ,kiek reikia
Gimusi_vasarą
2007 07 07, 11:45
Na, mano idealas yra Shakira. Nes ir pagal ūgį, ir pagal sudėjimą esu į ją panaši. Šiaip ir J.Lopez figūra nereali. Bet man dar kalnus versti.........
man kas jei duotu puse Ingos Neverauskaites raumenu,neatsisakyciau http://www.2-bodybuilding.com/2006/08/22/i...erauskaite.html
Gimusi_vasarą
2007 07 08, 18:47
Ar tau Inga kiek ne per raumeninga?
Pasižiūrėjau, kaip ta Inga atrodo. Man asmeniškai visko pas ją per daug
taigi parasiau kad tik puses jos raumenu noreciau. o siaip geriau raumeninga negu su celiulitu
Celeste
2007 07 08, 19:56
Siuo metu,man graziausios figuros savininke,Eva Longoria
O man labai grazios Carmen Electros ir Demi Moore figuros  (nemoku idet foto) Gal kuri atsimenat to kino pavadinima, kur ji karininke vaidino?
O stai cia keli Glorios Trevi seni klipukai. Panasaus ir as sudejimo, tik dar daug darbo reiktu ideti, kad taip atrodyciau Mane visada sie klipukai ikvepia sportuoti, sveikai gyventi.. Gal ir jums pades http://www.youtube.com/watch?v=Hcouz4vmdGo...ted&search=http://www.youtube.com/watch?v=gDr7JL4_ifQ...ted&search=
JaHarta
2007 07 11, 07:47
Man patinka Monica Belucci figūra: GrazuGrazu-2
mylimuke
2007 07 12, 19:36
o man grazu J.Lopez, Beyonce ir pan. Tokios nelabai kudos, ir sikniukas, ir papai, nu kaip moterys, o ne lentos  Tai va, man idealu butu 95/65/95, nu prie papuku galetu kad ir 100 buti, bet cia jau be chirurgu neapsieciau  Vadinasi reikia per apatine dali sukusti 5-10cm ir bus idealas  Pries  dabar kai pagalvoju irgi atrodziau graziai, nors tada tai bedavojau, kokia as stora, nezinojau, kad bus dar blogiau
2007 07 12, 19:41
QUOTE(JaHarta @ 2007 07 11, 08:47) Man patinka Monica Belucci figūra: GrazuGrazu-2Labai grazi
Utiuitiutė
2007 12 19, 08:03
Pasvajokim. Juk artėja Kalėdos- stebuklų metas
Man tobulumo virsune yra Nicole Scherzinger is The Pussycat Dolls...
QUOTE(lete @ 2007 12 19, 19:34) Man tobulumo virsune yra Nicole Scherzinger is The Pussycat Dolls... jo labai grazi ir veidukas ir figura
Nicoles Kidman figura - mano idealas
porsche
2007 12 19, 23:22
 O man patinka mano avataro figura
Skrebuke Irma
2007 12 20, 07:24
QUOTE Visos tos zvaigzdes kurios rodomos per tv ir zurnaluose yra tiesiog gero makiazo ir fotografo rezultatas. ...ir is tu paciu zvaigzdziu ir fotografu lupu deka taip pat Photoshop...biski per storos slaunikes, OK, su PS suliesinsim O ideali figura buvo mano pacios...pries metus
Nute_Bitute
2008 03 12, 14:23
QUOTE(lete @ 2007 12 19, 19:34) Man tobulumo virsune yra Nicole Scherzinger is The Pussycat Dolls... pritariu  idealas
Darija16
2008 05 04, 08:08
eglincia
2008 05 04, 11:12
ir man
o man reikia tokios
eglincia
2008 05 04, 13:49
fu kaip negrazu o man tai svajot ir svajot apie tokias figuras kaip nicoles ar shakiros,nebent po poros metu jei labai grieztai maitinsiuos ir puse gyvenimo sporto salej praleisiu
lauryna
2008 05 04, 14:38
Mano svajoniu figura ta kuri stovi
|
|