Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Apie kokią figūrą svajojat?
Supermamų klubas > Grožis ir sveikata > Sportas ir dietos
Pages: 1, 2, 3
Serenity
Pilna sitame puslapyje patarimu kaip numesti svori,kokia dieta pasirinkti,kokius pratimus daryti..
Noreciau suzinoti koks yra jusu figuros idealas?Apie kokia figura svajojate,ko siekiate prakaituodamas sporto salese?
Man labai patinka moteriskos figuros(siauras liemuo,platus klubai),pati esu "berniukisko" sudejimo,bet stengiuosi nenusimint ir toliau siekti savo figuros idealo.
Parasykit kokias formas turite ir apie kokias svajojat bigsmile.gif
PS:kazkaip neeina man nuotraukytes ikelti verysad.gif
Serenity
user posted imageuser posted image
Serenity
Kaip ziurite i raumeningas moteris?Kada gana yra gana?user posted imageuser posted image
Merisier
Per daug - va cia mano nuomone
user posted image
Nepakankamai
user posted image
Nors pati akzkada panasiai atrodziau
O cia, sutinkant su tavo nuomuone-idealu thumbup.gif
user posted image
laurukaz
QUOTE(moshke @ 2006 02 17, 10:36)
Per daug - va cia mano nuomone
user posted image
Nepakankamai
user posted image
Nors pati akzkada panasiai atrodziau
O cia, sutinkant su tavo nuomuone-idealu thumbup.gif
user posted image
*

Sutinku bigsmile.gif
O jei kalbėti apie save, tai norėčiau plokštesnio pilvuko, vietoj to kur dabar atsikišęs verysad.gif , truputėlį mažesnio užpakaliuko, bet nedaug smile.gif , plonesnių blauzdų, šlaunų, rankų. Patenkinta esu savo krūtine bigsmile.gif , bet , manau, kad sportuojant ir siekiant išvardintų tikslų ji - sumažės, bet tikiuosi, kad proporcingai. Vat toki ir norai
Merisier
QUOTE(laurukaz @ 2006 02 17, 14:37)
Sutinku bigsmile.gif
O jei kalbėti apie save, tai norėčiau plokštesnio pilvuko, vietoj to kur dabar atsikišęs verysad.gif , truputėlį mažesnio užpakaliuko, bet nedaug smile.gif , plonesnių blauzdų, šlaunų, rankų. Patenkinta esu savo krūtine bigsmile.gif , bet , manau, kad sportuojant ir siekiant išvardintų tikslų ji - sumažės, bet tikiuosi, kad proporcingai. Vat toki ir norai
*

As lygiai lygiai taip pat drinks_cheers.gif
Tik kreutine aptenkinta,o visur kitur reikia dar gerokai patobulinti, nors nuo pilvuzo storiausios vietos per pusantro menesio jau api 8 cm pameciau thumbup.gif taigi,manau,kad viskas imanoma wub.gif
visiskai_rami
mano idealas madonna, ir dabartine nicole richie figura.

Nelysot
nu as noriu tokios figuros kaip pas Christina Milan.... biggrin.gif
Papildyta:
http://www.101lifestyle.com/images/celebs/...ics-new-009.jpg
Papildyta:
Seip mano figura labai panasi i christinos milan....bet mano krutine didesne ir klubai truputy didesni verysad.gif
laurukaz
QUOTE(moshke @ 2006 02 17, 16:39)
As lygiai lygiai taip pat drinks_cheers.gif
Tik kreutine aptenkinta,o visur kitur reikia dar gerokai patobulinti, nors nuo pilvuzo storiausios vietos per pusantro menesio jau api 8 cm pameciau thumbup.gif taigi,manau,kad viskas imanoma wub.gif
*

Šaunuolė biggrin.gif Ir aš tikiu, kad viskas yra įmanoma, aišku, kai tie norai nėra per dideli ir ligoti tongue.gif
Soda
man asmeniškai gražiausia tos fitnesininkės figūra blush2.gif
visos gražios, bet pati norėčiau būti būtent tokia ax.gif
another
Mano idealas Jennifer Lopez, nes mūsų figūrų tipai vienodi ax.gif
user posted image
user posted image

Prieš keletą metų taip ir atrodžiau, todėl dabar pagrindinis tikslas- vėl atrodyti taip pat bigsmile.gif
Serenity
Ka manote apie dabartines Madonnos formas(kiek zinau,ji labai daug sportuoja,joga praktikuoja) user posted imageuser posted image[IMG]
Alaja
Madona atrodo super,aisku,kiekviena gali atrodyt(jei labai nori )taip pat,bet reikia ideti labai daug darbo.Reikia maziau zavetis kitomis(o ypac zvaigzdemis),suprasti,kad taip joms REIKIA atrodyt,nes jos yra matomos,jos"zvaigzdes",bet kas trukdo paciom taip jaustis ir stengtis atrodyti gerai?
Serenity
Nezinau kaip kam,bet man zavejimasis zvaigzdemis kaip tik padeda prisiversti sportuoti,taisiklingai maitintis ir tt. Galvoju is vis pasikambint pora tokiu nuotrauku kambary ant sienos ir kiekviena karta,kai nesinores eit sportuoti tiesiog paziuret i tas nuotraukas-man is kart ikvepimas ir stimulas sportui atsiranda biggrin.gif
alinute_m
taip tikrai, buvo neseniai interviu su madona, ji sake, kad jai paciai atrodo, kad ji sportuoja per daug: ta prasme, ji butu laiminga ir sportuodama maziau, turedama ne tokia gera figura, bet turedama daugiau laiko. bet dabar stengiasi, nes jos dabartiniam 30-ciui vyrui patinka idealios figuros...

ale, galvoju, madona - popso karaliene, o dar va bijo, ka vyrelis pagalvos. rolleyes.gif

as noreciau buti pvz, tokia kaip heidi klum... jo. ilgesnes kojos ir didesne krutine nepakenktu,

o nicole richie - anorekcike, fu, negrazu man, kad atrodo kaip prie bado slenkscio. jinai jau i vaikiska maudomuka itelpa. blink.gif
*Kirvarpa*
O cia mano idealas:
user posted image
meškutė_Nida
QUOTE(*Kirvarpa* @ 2006 02 18, 08:51)
O cia mano idealas:
*

lotuliukas.gif

Bambina
niu wa pagal mano sudejima, tei wa kokios noliu figuros 4u.gif thumbup.gif: yahoo.gif :
http://www.extractando.com/entretenimiento...Locklear_01.jpg
isimylejusi
QUOTE(Bambina @ 2006 02 20, 13:17)
niu wa pagal mano sudejima, tei wa kokios noliu figuros  4u.gif  thumbup.gifyahoo.gif :
*

Ir aš tokios norėčiau. thumbup.gif bigsmile.gif 4u.gif
Bambina
QUOTE(Bambina @ 2006 02 20, 15:17)
niu wa pagal mano sudejima, tei wa kokios noliu figuros  4u.gif  thumbup.gifyahoo.gif :
*

aham, o dar jei ir weidelis jos... thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Burbuliene
QUOTE(Serenity @ 2006 02 18, 06:15)
Nezinau kaip kam,bet man zavejimasis zvaigzdemis kaip tik padeda prisiversti sportuoti,taisiklingai maitintis ir tt. Galvoju is vis pasikambint pora tokiu nuotrauku  kambary ant  sienos ir kiekviena karta,kai nesinores eit sportuoti tiesiog paziuret i tas nuotraukas-man is kart ikvepimas  ir stimulas sportui atsiranda  biggrin.gif
*

As manu, kad geriariausia zavetis pacia savimi 4u.gif Visos tos zvaigzdes kurios rodomos per tv ir zurnaluose yra tiesiog gero makiazo ir fotografo rezultatas. Dauguma paneliu nurodo nuotrauka zvaigzdes kurioje ji atrodo nepriekaistingai, bet ar kada matet kaip jos atrodo namie be makiazo ir stilingu rubu - nieko ypatingo. O figuru tipai kuriuos atitinka zvaigzdes sutinkamos ir realiam gyvenime.
As pati asmeniskai kazkada prisiklijuodavau pilna siena graziu mergaiciu ir zavejausi jomis. Tada man buvo 15metu ir figura buvo nepriekaistinga. Dabar (po 10metu) dabartinemis akimis ziurint tada as buvau per liesa. Man patinka moterisku figuru moterys, kurios eidamos linguoja savo dailiais klubais, riestu uzpakaliuku ir nesijaudina, kad neatitinka dabartinio grozio etalono. Tokia ir as buvau... pries vestuves blush2.gif taigi dabar esu isireminusi savo paties nuotrauka, kurioje stoviu graziai besisypsanti, atitinkanti Beonces is "Destany Chid" fugura. Taiva pasiziuriu as i ta nuotrauka ir is kart ikvepimas ir stimulas sportui bei taisiklingai mitybai atsiranda biggrin.gif
o siaip: [B] Mylekime save pacia vien tik uz tai, kad kitos tokios pacios nera! bigsmile.gif
Bambina
QUOTE(Bambina @ 2006 02 20, 16:14)
aham, o dar jei ir weidelis jos... thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
*

saunuole thumbup.gif wat teisingai pasakei, reix ir man sawo kokia nuotraukyte isiremint is ankstesteliau, kur as sau patinku, tei nors zinosiu, kad cia as tokia ir vel galiu tokia but, tik reikia truputi pastangu clap.gif clap.gif ir wa reiktu iswis plakata sawo pasidaryt is tokios foto, kad badytu mano lasiniam akis clap_1.gif hah.gif blush2.gif
Burbuliene
QUOTE(Bambina @ 2006 02 20, 18:06)
saunuole thumbup.gif  wat teisingai pasakei, reix ir man sawo kokia nuotraukyte isiremint is ankstesteliau, kur as sau patinku, tei nors zinosiu, kad cia as tokia ir vel galiu tokia but, tik reikia truputi pastangu clap.gif  clap.gif ir wa reiktu iswis plakata sawo pasidaryt is tokios foto, kad badytu mano lasiniam akis clap_1.gif  hah.gif  blush2.gif
*

Jap. geriausia naturalaus dydzio kardonini atvaizda. biggrin.gif thumbup.gif prieini pasimatuoji kiektruksta ir toliau fitness3.gif fitness4.gif biggrin.gif clap.gif thumbup.gif
^Angeliukas
QUOTE(Burbuliene @ 2006 02 20, 14:52)
As manu, kad geriariausia zavetis pacia savimi  4u.gif  Visos tos zvaigzdes kurios rodomos per tv ir zurnaluose yra tiesiog gero makiazo ir fotografo rezultatas. Dauguma paneliu nurodo nuotrauka zvaigzdes kurioje ji atrodo nepriekaistingai, bet ar kada matet kaip jos atrodo namie be makiazo ir stilingu rubu - nieko ypatingo. O figuru tipai kuriuos atitinka zvaigzdes sutinkamos ir realiam gyvenime.
As pati asmeniskai kazkada prisiklijuodavau pilna siena graziu mergaiciu ir zavejausi jomis. Tada man buvo 15metu ir figura buvo nepriekaistinga. Dabar (po 10metu) dabartinemis akimis ziurint tada as buvau per liesa.  Man patinka moterisku figuru moterys, kurios eidamos linguoja savo dailiais klubais, riestu uzpakaliuku ir nesijaudina, kad neatitinka dabartinio grozio etalono. Tokia ir as buvau... pries vestuves  blush2.gif  taigi dabar  esu isireminusi savo paties nuotrauka, kurioje stoviu graziai besisypsanti, atitinkanti Beonces is "Destany Chid" fugura. Taiva pasiziuriu as i ta nuotrauka ir is kart ikvepimas  ir stimulas sportui bei taisiklingai mitybai atsiranda  biggrin.gif
o siaip: [B] Mylekime save pacia vien tik uz tai, kad kitos tokios pacios nera!  bigsmile.gif
*

va, sitai nuomonei ir as pritariu thumbup.gif man grazu kai moteris moteriska, turi krutine ir uzpakaliuka, o ne atrodo kaip vyrukas biggrin.gif Beyonces figura artimiausia mano idealo is visu cia isvardintu izimybiu bigsmile.gif
Burbuliene
QUOTE(^Angeliukas @ 2006 02 20, 21:02)
va, sitai nuomonei ir as pritariu  thumbup.gif  man grazu kai moteris moteriska, turi krutine ir uzpakaliuka, o ne atrodo kaip vyrukas  biggrin.gif  Beyonces figura artimiausia mano idealo is visu cia isvardintu izimybiu  bigsmile.gif
*

Angeliukas friends.gif aciu uz palaikyma mirksiukas.gif ( Koks sutapimas as savo vyra mobiliam ivardinau Angeliuku biggrin.gif) As manau, jei vyrai dazniau ir garsiau sakys, kad jiems nepatinka "kaulu rinkinukai" ir moterys kurios drebedamos ziuri net i salotos lapa pablizginta slakeliu aliejaus tai mes moterys atlaidziau ziuresim i savo papildomus lasinukus clap_1.gif essen.gif tease.gif hihihi.gif
Anastacia
Merginos, užteks svajoti - laikas DARYTI lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
^Angeliukas
QUOTE(Burbuliene @ 2006 02 20, 20:26)
Angeliukas friends.gif aciu uz palaikyma mirksiukas.gif ( Koks sutapimas as savo vyra mobiliam ivardinau Angeliuku biggrin.gif) As manau, jei vyrai dazniau ir garsiau sakys, kad jiems nepatinka "kaulu rinkinukai" ir moterys kurios drebedamos ziuri net i salotos lapa pablizginta slakeliu aliejaus tai mes moterys atlaidziau ziuresim i savo papildomus lasinukus    clap_1.gif  essen.gif  tease.gif  hihihi.gif
*

Mhm viskas okey...tik kad as ne vyras lotuliukas.gif
pupiniukas
Niekad neturejau savo grozio etalono.Mano nuomone kad ir mus visas paimt prigrymuok pridazyk ne tik veida bet ir kuna+fotografo rankos ir ttt.tai mes 100000000000000000 kart grazesnes butume uz beonce ir kitas zvaigzdutes.pvz esu macius paparaciu nuotraukas beonce kur yra nufotkine be makiazo ir ttt.tai tragedija kazkokia nieko ten grazaus.Na bet asmeniskai man beonce daug grazesne uz jenifer lopez ar britne.soryy kad blogai vardus parasiau.As maqnau lietuvaites pacios graziausios yra+Jei mes sau galetume leisti tai ka leidzia zvaigzdes sau na kalbu apie grozio proceduras ivairiausias kasdien ir k.t smagumynus+10 sporto treneriu+jokiu rupesciu del pinigu tai paglvokit kaip mes atrodytume.Na bet zvaigzes yra zvaigzdes jos irgi sunkiai dirba tik plius uz tai gauna viska ko noiri ir gali viska sau leisti kai ilsisi.
Kita
Va mazdaug tokio kuno noreciau ax.gif
http://img112.imageshack.us/img112/2675/67...tafanten9iw.jpg
Anastacia
QUOTE(Kita @ 2006 02 26, 00:46)

drinks_cheers.gif thumbup.gif
*Kirvarpa*
Na Stase Anastacia, bek cia pagirti su savo visais smailikais.
user posted image
isimylejusi
QUOTE(*Kirvarpa* @ 2006 02 26, 10:18)
Na Stase Anastacia, bek cia pagirti su savo visais smailikais.
user posted image
*

Labai negražu ir nemoteriška... schmoll.gif blink.gif
Anastacia
Sužavėta... wub.gif Štai kokie galingi anabolikai ir hormonai...
Tiek to, likime su tikrąjį moteriškumą simbolizuojančiu komplektu: BEKONIENA+CELIULYTIS lotuliukas.gif
Garbanélé
user posted image
user posted image
tik krutine galetu but didesne smile.gif
isimylejusi
QUOTE(Hellené @ 2006 02 26, 16:05)
user posted image
user posted image
tik krutine galetu but didesne smile.gif
*

Hmmm... Man nerodo šitų paveikslėlių. g.gif
visiskai_rami
QUOTE(Kita @ 2006 02 26, 00:46)

niekad tokia nenoreciau buti blush2.gif
Anastacia
QUOTE(visiskai_rami @ 2006 02 28, 18:51)
niekad tokia nenoreciau buti blush2.gif
*

ir nebūsi schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
visiskai_rami
QUOTE(Anastacia @ 2006 03 01, 20:01)
ir nebūsi  schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif
*

is kur jau taip viska zinai? gal buri is kavos tirsciu? bigsmile.gif
*Kirvarpa*
QUOTE(visiskai_rami @ 2006 03 01, 21:18)
is kur jau taip viska zinai? gal buri is kavos tirsciu? bigsmile.gif
*

Kaip is kur zino?.. As kiek skaitau jos postus, tai Anastacia visais klausimais turi tvirta ir nenugincyjama nuomone, ir visada viska zino. Tikra Stase, zodziu. Ir jei sako,kad taip nebus, tai kitaip ir buti negali. lotuliukas.gif
Kerrol
QUOTE(*Kirvarpa* @ 2006 03 01, 23:42)
Kaip is kur zino?.. As kiek skaitau jos postus, tai Anastacia visais klausimais turi tvirta ir nenugincyjama nuomone, ir visada viska zino. Tikra Stase, zodziu. Ir jei sako,kad taip nebus, tai kitaip ir buti negali.  lotuliukas.gif
*

Pasirodo, ji nepritampa visur... doh.gif lotuliukas.gif
-Linda-
QUOTE(Anastacia @ 2006 02 20, 20:55)
Merginos, užteks svajoti - laikas DARYTI  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
*

QUOTE(Anastacia @ 2006 02 26, 09:31)
drinks_cheers.gif  thumbup.gif
*

QUOTE(Anastacia @ 2006 02 26, 13:15)
Sužavėta...  wub.gif Štai kokie galingi anabolikai ir hormonai...
Tiek to, likime su tikrąjį moteriškumą simbolizuojančiu komplektu: BEKONIENA+CELIULYTIS  lotuliukas.gif
*

QUOTE(Anastacia @ 2006 03 01, 19:01)
ir nebūsi  schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif
*

Tokie postai trenkia per motyvaciją žmogui kaip elektros srovė. Tema yra kokia norėčiau (nenorėčiau) būti. Kaip tai pasiekiama, yra kitos temos. Būtų malonu pamatyti jūsų idealą ir tada mes smagiai smailikų pridėtume ir pasišaipytume. cool.gif
Anastacia
"Nepritampu", kaip teigiate, nes nėra susitapatinimo poreikio. mirksiukas.gif
Kai svyruojančią unsure.gif motyvaciją švelniai neutralūs postai užliūliuoja, radikalus nihilizmas "trenkia kaip e-srovė".
Jei žmogus teigia, kad toks nenori būti - nebus. Aišku ir be kakavos...
Norėkim, darykim, turėsim.
Realių pozityvių rezultatų visoms.

*Kirvarpa*
AnaSTASE, ka tik netycia uzsukau i Delcios skyreli ir padariau isvada, kad tokiai kompetetingai personai kaip tu, moteriai su tokia patirtimi, reikia isiprasyti i SM konsultantes, o jei jau nepavyks, tai bent jau savo skyreli atsidaryti "AnaSTASE konsultuoja". Eisime visi masiskai tavo isminties pasisemti kaip is gilaus bedugnio saltinio.
Papildyta:
QUOTE(Anastacia @ 2006 03 02, 10:14)
"Nepritampu", kaip teigiate, nes nėra susitapatinimo poreikiomirksiukas.gif
Kai svyruojančią  unsure.gif  motyvaciją švelniai neutralūs postai užliūliuoja, radikalus nihilizmas "trenkia kaip e-srovė".
Jei žmogus teigia, kad toks nenori būti - nebus. Aišku ir be kakavos...
Norėkim, darykim, turėsim.
Realių pozityvių rezultatų visoms.
*

Oi, kokie mes kieti, kokiu tarptautiniu zodziu ismokom. Iskart tokie svarus pasidaro argumentai. lotuliukas.gif Tame skyrelyje galetumei ir ju pamokyti.
Papildyta:
Net susigedau, kai dar karta perskaiciau tavo posta. Tu gi cia eini per visa forumo dietu skyreli ir sviesa skleidi. lotuliukas.gif
Anastacia
drinks_cheers.gif thumbup.gif
Kerrol
QUOTE(Anastacia @ 2006 03 02, 12:23)
drinks_cheers.gif  thumbup.gif
*

fool.gif fool.gif fool.gif
(atsiprašau, už pasisakymus ne į tema, bet valdytis, šiuo atvėju nebeįmanoma) doh.gif
-Linda-
QUOTE(*Kirvarpa* @ 2006 03 02, 10:19)
kompetetingai personai kaip tu, moteriai su tokia patirtimi, reikia isiprasyti i SM konsultantes, o jei jau nepavyks, tai bent jau savo skyreli atsidaryti "AnaSTASE konsultuoja".
*

Konsultantai turi vieną skyrelį, jo ribose dalijasi žiniomis, nemačiau dietologės ar dermatologės bėgiojant per visas temas. cool.gif
*Kirvarpa*
QUOTE(-Linda- @ 2006 03 02, 14:28)
Konsultantai turi vieną skyrelį, jo ribose dalijasi žiniomis, nemačiau dietologės ar dermatologės bėgiojant per visas temas.  cool.gif
*

Tai va cia nauja konsultanciu rusis. Ji vadinasi-super mobili konsultante, kuri ismano viska, ir laksto po visur. Nenustebsiu, jei viena diena atsiras dermatologo skyrelyje, kita ginekologo. lotuliukas.gif Dar dziaukimes, kol turime ja dietu skyrelyje, nes kaip sako Anastacijos keliai nezinomi. cool.gif
-Linda-
vaikų chirurgo vieta laisva cool.gif
Lady_I
apie liekna ir labai seksualia... ax.gif
Utiuitiutė
Svajojam... Ach... karsta.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.