kadangi pagaliau mums pasiseke pagauti gandra uz kojos, tai dabar ieskom varduko savo leliukui. as su dukryte Juste isrinkom mergytei varduka Rusnė, o tėtis berniukui - Ignas. kokia jusu nuomone apie siuos vardukus
Man patinka
gražūs
Man neypatingi, bet prie vyresnės dukrytės vardo dera
mergaitės vardas dar dar pakenčiamas, bet ignas labai jau atsibodęs
abu labai gražūs, ypač Rusnė, bet Ignas jau labai populiarus....
aciu uz nuomones. laukiu dar daugiau ju
pagrindiniai dalykai i kuriuos kreipeme demesi renkant varduka: norejome paprasto lietuvisko (na Ignas is lotynu), neimantraus ir trumpo varduko. mums nepatinka visokie naujadarai ar tokie kuriu paskui vaikutis ilgai istarti negali be to, mums labai patiko siu vardu reiksmes, nes mums tai svarbu
Gražūs abu.
Igno man grazesnis pilnas variantas- Ignotas
Rusnė man gražus.
O dėl Igno, tai nežinau ką pasakyti, na normalus
Abu gražūs
Labai grazus vardai,trumpi ir skamba liux.
aciu uz nuomones
Gražu
Abu labai grazus
Jeigu bus antra mergaite, turesit Juste ir Rusne
aciu uz nuomones
NEZINAU AS PRIES RUSNE,PAS MUS GIMINEJE YRA RUSNE,TAI JA VISI VADINA SILUTE.
ignas tai jau labai paplites vardas, manonuomone vaikuciui reiketu retesnio vardo... na cia mano nuomone
QUOTE(Liucike @ 2011 03 02, 16:12) ignas tai jau labai paplites vardas, manonuomone vaikuciui reiketu retesnio vardo... na cia mano nuomone sakot Ignas labai populiarus aciu uz nuomone
Ignas - na, toks, pabodes gan, o Rusnyte - labai gazus vardukas, ech noreciau
Man irgi abu vardai gražūs.
Na populiarus nedabar, o anksciau budavo, tai dabar tarp pilnameciu ignu nemazai... Na cia kiekvienas pagal save, man patinka iskirtiniai vardukai, netaip paplite, arba is seniau, pvz mano dukrytes vardas Beatrice... Na cia kiekvienas pagal save, kitam grazus jonas, o kitam maksas... Rinktis manau reikia teveliams koks vardas labiausiai prie sirdes ir kai vaikutis gimsta iskart supranti ar vardukas tinka jam... Laimingai renkantis varduka ir auginant pilvuka
QUOTE(Liucike @ 2011 03 04, 15:49) Na populiarus nedabar, o anksciau budavo, tai dabar tarp pilnameciu ignu nemazai... Na cia kiekvienas pagal save, man patinka iskirtiniai vardukai, netaip paplite, arba is seniau, pvz mano dukrytes vardas Beatrice... Na cia kiekvienas pagal save, kitam grazus jonas, o kitam maksas... Rinktis manau reikia teveliams koks vardas labiausiai prie sirdes ir kai vaikutis gimsta iskart supranti ar vardukas tinka jam... Laimingai renkantis varduka ir auginant pilvuka aciu labai
Puikūs vardukai. Man ypač Ignas patinka - mažas Igniukas, didelis Ignas - trumpas ir aiškus. Dėl dažnumo drįstu suabejot, nes mano aplinkoj nei daržely, nei mokykloj nė vieno Igno jau kokius 20 metų
As irgi nepazistu nei 1 Igno
QUOTE(Zemaiciuke @ 2011 02 11, 19:45) kadangi pagaliau mums pasiseke pagauti gandra uz kojos, tai dabar ieskom varduko savo leliukui. as su dukryte Juste isrinkom mergytei varduka Rusnė, o tėtis berniukui - Ignas. kokia jusu nuomone apie siuos vardukus Man Rusnė labai gražus, o ir vietovė graži, pažįstu vieną merginą tokiu vardu
Rusnė yra mano mėgstamiausias mergaitiškas vardas
aciu uz nuomones. o as besisveciuodama pas mama, suzinojau, jog mano prosenelis buvo Ignas, bei mamos dede.
Perskaičiau temą ir net
trumpi, aiskus, grazus
gražūs abu
...buvau ir aš išrinkus mergytei Rusnės vardą....dėja, turiu 4 sūnus...
Labai grazus vardukai, ypac mergytes
abu vardai gražūs, ypatingai Ignas. tik kiek žinau Ignų, tai visi pasiutę kaip velniai
Zemaiciuke,tikrai labai grazus vardai
Sekmes auginant pilvuka ir jo gyventoja QUOTE(*Gaja* @ 2011 04 08, 00:15) Zemaiciuke,tikrai labai grazus vardai Sekmes auginant pilvuka ir jo gyventoja aciu
Tiek Ignas, tiek Rusnė - abu vardukai labai gražūs
aciu merginos uz issakytas nuomones
Grazus vardai
Rusnė gražu bet Ignas tai labai jų daug. Bet šiaip manau,kad tai gražūs vardai
Gydytoja 100 proc garantavo kad bus brolis, tai turesim Igna
aciu uz nuomones
Ką žinau
Abudu
Sveikinam, su Igniuku |