Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Mergyte - Rusnė, berniukas - Ignas
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų vardai
Pages: 1, 2
Zemaiciuke
kadangi pagaliau mums pasiseke pagauti gandra uz kojos, tai dabar ieskom varduko savo leliukui. as su dukryte Juste isrinkom mergytei varduka Rusnė, o tėtis berniukui - Ignas. kokia jusu nuomone apie siuos vardukus 4u.gif
Ruby Tuesday
Man patinka bigsmile.gif
muminukas
gražūs smile.gif
GiedrėM
Man neypatingi, bet prie vyresnės dukrytės vardo dera 4u.gif
l'eau
mergaitės vardas dar dar pakenčiamas, bet ignas labai jau atsibodęs schmoll.gif
Arvena
abu labai gražūs, ypač Rusnė, bet Ignas jau labai populiarus.... doh.gif
Zemaiciuke
aciu uz nuomones. laukiu dar daugiau ju 4u.gif

pagrindiniai dalykai i kuriuos kreipeme demesi renkant varduka: norejome paprasto lietuvisko (na Ignas is lotynu), neimantraus ir trumpo varduko. mums nepatinka visokie naujadarai ar tokie kuriu paskui vaikutis ilgai istarti negali blush2.gif
be to, mums labai patiko siu vardu reiksmes, nes mums tai svarbu blush2.gif
Ūla
Gražūs abu.
LapeUrsa
Igno man grazesnis pilnas variantas- Ignotas smile.gif
*Liepa18*
Rusnė man gražus.
O dėl Igno, tai nežinau ką pasakyti, na normalus smile.gif Bet šiaip man nėra, kad patiktų... ax.gif
Ende
Abu gražūs 4u.gif
ajivlis
smile.gif abu labai gražūs
setute
Labai grazus vardai,trumpi ir skamba liux.
Zemaiciuke
aciu uz nuomones 4u.gif
kregždutė
Gražu
Chanelle
Abu labai grazus 4u.gif
Jeigu bus antra mergaite, turesit Juste ir Rusne smile.gif Graziai tarpusavyje skamba thumbup.gif
Zemaiciuke
aciu uz nuomones 4u.gif
Dumza
NEZINAU AS PRIES RUSNE,PAS MUS GIMINEJE YRA RUSNE,TAI JA VISI VADINA SILUTE.
Zemaiciuke
QUOTE(Dumza @ 2011 03 02, 01:07)
*

sakyciau labai jau idomus poziuris doh.gif jei taip tai visos Luknes turetu buti skuodu vadinamos g.gif ir pan.
Liucike
ignas tai jau labai paplites vardas, manonuomone vaikuciui reiketu retesnio vardo... na cia mano nuomone smile.gif ... o del rusnes tai Liuks manau vardukas... O del rusnes, kad silute, tai juk viena vadina taip, tai nereiskia, kad visos bus taip vadinamos... Juk vardu Azuolo, Liepos, Egles nevadiname medziu? Ar Snieges, Vejo, Saules gamtos reiskiniais... g.gif
Zemaiciuke
QUOTE(Liucike @ 2011 03 02, 16:12)
ignas tai jau labai paplites vardas, manonuomone vaikuciui reiketu retesnio vardo... na cia mano nuomone smile.gif ... o del rusnes tai Liuks manau vardukas... O del rusnes, kad silute, tai juk viena vadina taip, tai nereiskia, kad visos bus taip vadinamos... Juk vardu Azuolo, Liepos, Egles nevadiname medziu? Ar Snieges, Vejo, Saules gamtos reiskiniais... g.gif
*

sakot Ignas labai populiarus g.gif na musu nemazam draugu ir pazystamu rate ne vieno Igno nera g.gif bet mums populiarumas nemaiso, svarbu vardukas grazus blush2.gif mano vardas tuo metu kai gimiau buvo labai populiarus, kai kviesdavo net kelios iskart atsisukdavo, bet tai man netrukde schmoll.gif .
aciu uz nuomone 4u.gif
Mazhylja
Ignas - na, toks, pabodes gan, o Rusnyte - labai gazus vardukas, ech noreciau nestuke.gif kad galeciau mergyte Rusnyte pavadinti smile.gif
Vivi27
Man irgi abu vardai gražūs. thumbup.gif O dėl Igno populiarumo...Nežinau, mano pažįstamų vaikų tarpe nėra nė vieno Igno.
Liucike
Na populiarus nedabar, o anksciau budavo, tai dabar tarp pilnameciu ignu nemazai... Na cia kiekvienas pagal save, man patinka iskirtiniai vardukai, netaip paplite, arba is seniau, pvz mano dukrytes vardas Beatrice... Na cia kiekvienas pagal save, kitam grazus jonas, o kitam maksas... Rinktis manau reikia teveliams koks vardas labiausiai prie sirdes ir kai vaikutis gimsta iskart supranti ar vardukas tinka jam... Laimingai renkantis varduka ir auginant pilvuka thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Zemaiciuke
QUOTE(Liucike @ 2011 03 04, 15:49)
Na populiarus nedabar, o anksciau budavo, tai dabar tarp pilnameciu ignu nemazai... Na cia kiekvienas pagal save, man patinka iskirtiniai vardukai, netaip paplite, arba is seniau, pvz mano dukrytes vardas Beatrice... Na cia kiekvienas pagal save, kitam grazus jonas, o kitam maksas... Rinktis manau reikia teveliams koks vardas labiausiai prie sirdes ir kai vaikutis gimsta iskart supranti ar vardukas tinka jam... Laimingai renkantis varduka ir auginant pilvuka thumbup.gif thumbup.gif  thumbup.gif
*

aciu labai 4u.gif
_una_
Puikūs vardukai. Man ypač Ignas patinka - mažas Igniukas, didelis Ignas - trumpas ir aiškus. Dėl dažnumo drįstu suabejot, nes mano aplinkoj nei daržely, nei mokykloj nė vieno Igno jau kokius 20 metų g.gif ? Gal kaip kuriam Lietuvos krašte?
Natali69
As irgi nepazistu nei 1 Igno g.gif beje ir sao suneliui planuojam duoti si varda thumbup.gif
kregzde
QUOTE(Zemaiciuke @ 2011 02 11, 19:45)
kadangi pagaliau mums pasiseke pagauti gandra uz kojos, tai dabar ieskom varduko savo leliukui. as su dukryte Juste isrinkom mergytei varduka Rusnė, o tėtis berniukui - Ignas. kokia jusu nuomone apie siuos vardukus  4u.gif
*

Man Rusnė labai gražus, o ir vietovė graži, pažįstu vieną merginą tokiu vardu biggrin.gif Ignus pažįstu tik du, vienas senas, kitas mažas, vardas toks vyriškas biggrin.gif
Burbuliuke111
Rusnė yra mano mėgstamiausias mergaitiškas vardas 4u.gif Bet berniukui man asmeniškai labiau patiktu Kajus 4u.gif (žinoma čia mano nuomonė ) nors ir Ignas visai nieko ,o Igną tai aš viena pažystu tokį blondiną mėlynakį biggrin.gif
Zemaiciuke
aciu uz nuomones. o as besisveciuodama pas mama, suzinojau, jog mano prosenelis buvo Ignas, bei mamos dede. bigsmile.gif tai sitas vardas butu net labai prasmingas bigsmile.gif
rusniukas
Perskaičiau temą ir net wub.gif . Mano atžalėlės būtent taip ir pavadintos; sūnelis - Ignas, dukrytė - Rusnė. Taip kad man šie vardai patys gražiausi. Kadangi pavardė mūsų ilga, tai mane žavi trumpi vardai. Šiap tai kai laukiausi dukros, sakiau jei bus berniukas, bus Gvidas. bigsmile.gif
Chouchou
QUOTE(Zemaiciuke @ 2011 02 11, 19:45)
kadangi pagaliau mums pasiseke pagauti gandra uz kojos, tai dabar ieskom varduko savo leliukui. as su dukryte Juste isrinkom mergytei varduka Rusnė, o tėtis berniukui - Ignas. kokia jusu nuomone apie siuos vardukus  4u.gif
*

ABU PUIKUS 4u.gif
sapniukass
trumpi, aiskus, grazus drinks_cheers.gif
FrigidnaS
gražūs abu 4u.gif
AGFA
...buvau ir aš išrinkus mergytei Rusnės vardą....dėja, turiu 4 sūnus... biggrin.gif
Streamy
Labai grazus vardukai, ypac mergytes wub.gif , O del Ingo popiliarumo g.gif Nors mano pirmoji meile buvo Ignas, tad nieko blogo negaliu pasakyti tongue.gif Sentimentai, uch sentimentai biggrin.gif
Zemaiciuke
QUOTE(Streamy @ 2011 03 28, 23:10)
Labai grazus vardukai, ypac mergytes wub.gif , O del Ingo popiliarumo g.gif Nors mano pirmoji meile buvo Ignas, tad nieko blogo negaliu pasakyti tongue.gif Sentimentai, uch sentimentai biggrin.gif
*

wub.gif wub.gif
lijo lijo
abu vardai gražūs, ypatingai Ignas. tik kiek žinau Ignų, tai visi pasiutę kaip velniai doh.gif
orchidejaa
QUOTE(Dumza @ 2011 03 02, 00:07)
*

bet ir sugalvoja kas netingi doh.gif , man abu vardai labai gražūs thumbup.gif
*Gaja*
Zemaiciuke,tikrai labai grazus vardai wub.gif Rusne ir as turejau sarasiuke,bet tevelis musu nepripazista gamtiniu,vietoviu vardu doh.gif Tikrai butu puiki sesyciu porele Juste ir Rusne thumbup.gif O Ignas,tai net labai grazus,kazkaip anksciau jis buvo toks man neutralus,o kuo toliau tuo grazesnis atrodo. Ir ne toks jau baisiai daznas,vos i desimtuka kartais patenka. Pazinojau gyvenime tik viena Igna,savo klasioka,o daugiau schmoll.gif
Sekmes auginant pilvuka ir jo gyventoja wub.gif
Zemaiciuke
QUOTE(*Gaja* @ 2011 04 08, 00:15)
Zemaiciuke,tikrai labai grazus vardai wub.gif Rusne ir as turejau sarasiuke,bet tevelis musu nepripazista gamtiniu,vietoviu vardu doh.gif Tikrai butu puiki sesyciu porele Juste ir Rusne thumbup.gif O Ignas,tai net labai grazus,kazkaip anksciau jis buvo toks man neutralus,o kuo toliau tuo grazesnis atrodo. Ir ne toks jau baisiai daznas,vos i desimtuka kartais patenka. Pazinojau gyvenime tik viena Igna,savo klasioka,o daugiau  schmoll.gif
Sekmes auginant pilvuka ir jo gyventoja wub.gif
*

aciu 4u.gif
_Only_
Tiek Ignas, tiek Rusnė - abu vardukai labai gražūs 4u.gif
Zemaiciuke
aciu merginos uz issakytas nuomones 4u.gif
sun_flovers
Grazus vardai thumbup.gif
iewukas37
Rusnė gražu bet Ignas tai labai jų daug. Bet šiaip manau,kad tai gražūs vardai thumbup.gif
Zemaiciuke
Gydytoja 100 proc garantavo kad bus brolis, tai turesim Igna bigsmile.gif
aciu uz nuomones 4u.gif
ingrida+2
QUOTE(Zemaiciuke @ 2011 06 23, 22:31)
Gydytoja 100 proc garantavo kad bus brolis, tai turesim Igna  bigsmile.gif
aciu uz nuomones  4u.gif
*

Man iki 38 sav sake, kad bus sunus, bet gime RUSNE biggrin.gif
iewukas37
Ką žinau smile.gif Vardai tai normalūs 4u.gif
''Doratina''
Abudu wub.gif

Sveikinam, su Igniuku biggrin.gif Kad tik nebutu Rusnyte doh.gif Kaip mums buvo biggrin.gif
Inspire
QUOTE(Zemaiciuke @ 2011 06 23, 22:31)
Gydytoja 100 proc garantavo kad bus brolis, tai turesim Igna  bigsmile.gif
*

Sveikinu thumbup.gif
Puikus vardas wub.gif mano sūnelis Ignas mirksiukas.gif
Pagal statistiką - taip, populiarus vardas, bet mūsų aplinkoje nebuvo nei vieno Igno mirksiukas.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.